A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Pécsiek jelentkezzetek!

Sziasztok!

Köztetek itt új vagyok, de én is pécsi és a Török doki szerintem is a csúcs! Bízok benne, remélem mindannyiunknak tud segíteni! Kép
Nektek nem okoz gondot, hogy most csak szerdán rendel? Mármint így kevesebb a lehetőség UH-ra és ezáltal nem bizti, hogy a legpontosabban lehet naptárból előre számolni, nem?

Amúgy én is Clostilt szedek, ma a 28.napon vagyok, de a teszt negatív Kép majd szerdán kiderül!

Kitartás mindenkinek! Kép
szilvus5

Sziasztok!

Köszönjük a jó kivánságokat, arik vagytok.

Esztus! Már régen is akartam mondani, hogy nagyon tetszik Dorottya honlapja. Olyan édes kislány, nagyon ügyi vagy, hogy így feljegyeztél mindent a fejlődésével kapcsolatban.

Szeretnék kérdezni tőletek. Néha már nagyon el vagyok keseredve. Niki nem hajlandó egyedül semmit sem csinálni, pedig már 1 hónapja stabilan áll, és sétál, tehát teljesen független tőlem. Mindenhová cipelnem kell magammal, különben ordítva jön utánam és követeli, hogy vegyem fel. Ez normális? Mikor fog egy kicsit önállósodni? Nálatok volt ilyen még 1 évesen?

Betta
betta
Nagykozár

Szilvus!

Üdv itt, és kívánom, hogy sikerüljön összehozni legalább egy babócát. Nekem is a closty segített, és már peteérés után 12 nappal pozitív volt a teszt. Azért ne keseredj el, lehet hogy ott van a picike, csak bújócskázik. Kép
betta
Nagykozár

Betta: az én lányom is ilyen volt 1 éves kora körül, és most a fiam is ilyen, ő már lassan 15 hónapos leszKép

Dandy
dandy

IldiKép
látom kerestél. Tegnap nem működött a net nálunk Kép.
A doki csinált egy uh-t aztán vakarta a fejét. Vannak tüszőim, de még kicsik voltak. Most voltam vérvételen, délután fel kell hívnom, hogy hogyan tovább (milyen szurit kell kapnom).
Holnap újra UH! Remélem többet tudunk már és tud időpontot mondani a punkcióra és a transzferre is!
Lehet, hogy hülye vagyok, de egyfolytában azon parázok, hogy idő előtt megrepednek a tüszők! Most nagyon jó lenne, ha nem csak szerdán lenne itt a doki Kép!
Nálatok mi a helyzet? Várjátok a hónap eredményét? Drukkolok, hogy igazi Karácsonyi ajándék legyen belőle!!!
Stella

Kép
stella9

Szia Stella Kép,
ne keseredj el, 5. napon még nem is lehetnek olyan nagyok a tüszők! Biztos beállítja majd a doki pontosan, hogy mikor legyen a tüszőrepi, gondolom majd kapsz Te is Decapeptyl-t. Aztán jöhet a legszebb karácsonyi ajándék...
Igen, mi most várakozunk, még kb. két hétig.

Szia Szilvus Kép,
üdv a csapatban! Ez az első Clostis hónapod volt?

Üdv.:

Ildi
iii_

Sziasztok!

Betta, szerintem természetes Niki viselkedése. Kép Dorottya honlapjával már késésben vagyok, egyre több mindent mond, szinte követni sem tudjuk. Kép Még ki kell találnunk, hogy hogyan alakítsuk át az oldalt. Valószínű a szavakat már nem jegyezzük fel, hanem majd az "aranyköpéseit". Kép

Szilvus, Isten hozott a csapatban, szorítok Nektek is! Kép

Esztus
Esztus

Sziasztok!

Mindenkinek köszi a bíztatást, de reggel arra keltem, hogy ismét új hónapot kezdek! De új hónap. új remények!!

Ildi!
Ez volt a 2. hónap, az elsőben egyáltalán semmit nem hatott, a doki már laparoszkópián gondolkodott, de nem volt bátorságom (pedig már túllennék rajta!) most volt 3 tüsző,szuri is, de sajna szerintem rosszul voltam időzítve!

Stella!
Türelem, Ildinek igaza van! Bár abban egyetértek veled, hogy kevés a szerdai rendelése! Én is mindig emiatt aggódok! Kitartás! Kép

Szilvus
szilvus5

Szilvus, Ildi
Most már nyugodt vagyok, mert tegnap már tüszőrepi-gátló szurit is kaptam, ugyhogy most tutira nem repednek Kép.
Már nagyon kiváncsi vagyok a mai ultrahangra.
Majd megírom, mi a helyzet tüszőfronton Kép!
Stella

Kép
stella9

Szia Stella!

Te is ma voltál Uh-on? Török doki? Én is ma voltam, de az Uh-ot kihagytam, csak megint a Clostilt kaptam, holnap kezdem! Lehet, hogy láttuk is egymást? Kép
Nem is tudtam, hogy gátló szuri is van! Na és mit mondtak ma? Ugye jó hír????

Szilvus
szilvus5

SzilvusKép
Lehet, hogy láttuk egymástKép. Mikor és meddig voltál ott?
Csak nem Te voltaál az a barna hajú lány, aki csak receptet kért mindjárt a rendelés elején? Én kb 1/2 2-re végeztem, addig ott álltam az ajtónál!!
Az eredmény felülmúlta a várakozásaimat:
méhnyálka: 14mm
jobb oldal: 10 db kb. 12 mm-es tüsző
bal oldal: 15 db kb. 13 mm-es tüsző!

És hétfőm megyünk Tapolcára punkcióra!!
Stella

Kép
stella9

Sziasztok Lányok!

Szilvus Kép,
nagyon hasonló cipőben járunk! Nekem is ez lett volna a 2. clostis hónap, csak szerettem volna egy kis szünetet tartani az első után. Így most csak szurit kaptam. A lapar nálam is szóba került, még júliusban egy másik orvosnál, csak hát eléggé félek tőle, és úgy voltam vele, hogy nem szeretném, ha rögtön nekem esnének és szét kaszabolnának. Amíg nem muszáj, addig inkább ne. Aztán enyhén PCO-s szerkezetű pf miatt Török doki is megemlítette a lapart, de egyelőre gyógyszerrel próbálkozunk. Nem tudod esetleg, hogy HSG-t már ő sem csinál? Csak lapart?

Stella Kép,
szépek az eredményeid! Pihenj sokat és növeszd a tüszőcskéket! Hétfőn pedig szorítok ezerrel!!!

Ildi
iii_

Sziasztok!

Ildi
Bocsi, hogy beleszólok de sajna én is végigmentem ezeken a tortúrákon, lombikon... Szóval a lapar alatt mit értesz azon, hogy szétkaszabolnak? Nekem 2* volt laparom és semmilyen rossz emlékem nincs róla: a küldöködön keresztül vezetnek fel egy kis "kamerát" és csak két pici 5 mm-es metszés volt két oldalt a másik két karnak. Nem volt valami szakszerű a megfogalmazás, de az a lényeg, hogy nem vészes abszolút és másnap már mehetsz haza. Nekem csak ezzel a beavatkozással derült ki, hogy mi a bibi. Ne félj tőle!!

Stella!
Hú ezek tényleg szép eredmények! Megy a drukk a punkcióra. Utánna jöttök haza, vagy megvárjátok azt a pár napot? Megy a drukk!

Sziasztok
Eszti
beszti71

Stella Kép

Gratula az eredményedhez!!!! Kép)))) Nem is gondoltam, hogy ilyen sok tüszőt is lehet produkálni KépHétfőn nagyon szorítok majd!!
Nem valószínű, hogy engem láttál, 12.30 körül értem oda, mivel az UH-t kihagytam, és még bőven ott voltam 2 után is. 4 arcra konkrétan emlékszek, akik az ajtóban várakoztak, de valyon melyik lehettél te? Kép

Ildi Kép

Sokat olvastam a PCO-ról és a laparról a neten, nem tűnik vészesnek, sőt nekem egy lányzó azt javasolta, hogy ha felajánlják a lehetőséget mindenképp éljek vele! Ezután, mikor a doki mondta, hogy válasszak a gyógyszer és e között, majdnem lefordultam a székről!!!! Na ennyit a bátorságról!!! Valahogy hasonló érzéseim vannak vele kapcsolatban, mint neked, de az is igaz, hogy még sosem voltam kórházban. Remélem mindketten megússzuk e nélkül, nem igaz? Hol tartasz most?

Eszti Kép

Nem semmi, mit végig nem csináltál!!! csak azt sajnálom, hogy nem írtad meg mi is lett az eredmény. ??? Ránkfér a bátorítás! Kép

Szilvus
szilvus5

Sziasztok! Kép

Én is szorítok Nektek, nem semmi, amiken átmentek! Én nem tudom, hogy mi micsoda, mi mivel jár, de együtt érzek Veletek, és nagyon-nagyon drukkolok, hogy sikerüljön!

Esztus
Esztus

EsztiKép
hétfőn hazajövünk, aztán majd visszautazunk a transzferre.

SzilviKép
A profilomban van kép, talán ez segít!

Stella

Kép
stella9

Sziasztok!

Én is nagyon szorítok a babaprojekt ügyben.
Kívánom mindenkinek,hogy nagyon hamar essen teherbe,és utánna élvezhesse a babázást!

Bea

Kép
beatrix2

Sziasztok Lányok!

Eszti Kép,
köszi a nyugtató szavakat! Csak láttam a tv-ben egy filmet arról, ahogy csinálják, és abból olyan véresnek tűnt az egész. Meg van egy lány is, aki leírta nekem, hogy neki hogyan teltek a laparos napjai, és ő sajnos elég rosszul érezte magát előtte / utána, persze így utólag ő is örül, hogy megcsináltatta a műtétet és ma már boldog kismama.

Szilvus Kép,
még én sem feküdtem kórházban, ezért is tartok a műtéttől. De elhatároztam, ha ismét szóba kerül, nem hezitálok tovább. Nálam júliusban kezdődtek a vizsgálatok, hormon, általános vérkép, UH. Prolaktin picit magas volt (525 a 470-es határhoz képest) a 24. napi vérvételen, de Török doki szerint ez természetes, és szerinte nem kell rá szednem a Bromot. Egy Clostis hónap után, most spontán ciklusban kaptam tüszőrepesztő szurit. Ti hogy álltok a babaprojekttel?

Stella Kép,
mikor hallhatunk rólad legközelebb? Kedden már gépközelben leszel? Nagyon szorítok!

Esztus Kép, Bea Kép,
nagyon köszönjük a drukkot!

Ildi
iii_

IldiKép
Kedden jövök, szerintem!
Stella

Kép
stella9

Hahó Lányok,
csak szeretném mindenkinek megköszönni a 3D-s uh segítséget, március 8-ára kaptam időpontot, ami pont időben van (a nyolcadik hónapban leszek).
Üdv
Kriszi
kriszi

Sziasztok!
Stella a férjed nem dolgozott a hotel kikeletben
mert akkor ismerem én is dolgoztam ott pár éve!!
drukkolok é is eked és persze mindenkiek aki babaprojekten van!!
sziasztok
gabi32
gabi32

Stella Kép

Szerintem azt a képet én nem tudom megnézni. Ha mégis, sajna nem tudom hogyan, de szerdán ismét ott leszek!

Ildi Kép

Most szedem a 3. adag clostilt, majd kiderül! Jó lenne az újévi jó hír!! A fura nekem az, hogy a legelején vett vért tőlem, aminek az eredményét nem közölte, azóta csak Uh-repi szuri, aztán jelentkezzek, ha megjön vagy nem. ???? Szóval én ilyen eredményeket nem tudok.
Most egy olyan kérdés, amire nem muszály válaszolni, lehetne rajta vitatkozni is, de felteszem! Szoktatok valamennyit adni a dokinak? Én még nem , de nem is tudnám hogy hogy szokás !!???

Üdv mindenkinek!
Szilvus
szilvus5

Sziasztok!

Szerintetek mit csináljak?
Török doki felírt clostilt, ezt be is szedtem, de viszont semmit nem mondott, hogy mikor menjek vissza. Hát most nem tudom mitévő legyek. Várjam ki hogy megjön-e ebben a hónapban vagy sem? És egyáltalán meddig lesz a doki?
ÁÁÁá annyira utálom ezt.

Ráadásul azt hittem, hogy az előző havi csalódásból már kilábaltam, erre ma hallom a nagy hírt, hogy az egyetlen unokatesóméknál jön a 2. baba. Pedig a férj nem is akarta. Szóval most ismét tiszta depi vagyok, és ezért is jövök oly ritkán.

Bocsi hogy már megint csak a saját problémámmal foglalkoztam, de sajna visszaolvasni most nincs időm, ezeket pedig ki kellett adnom magamból.

Puszi:

Belyus Kép
belyus

Sziasztok!

Nem tudja valaki, hogy mikor lesz BAbabörze a Vásárcsarnokban? Esetleg dec.5 v.12?

Dandy
dandy

Dandy
Én úgy hallottam, hogy most hétvégén: Dec.5
Eszti
beszti71

Dandy
Én a bababörze-figyelőn néztem meg. Ott dec. 5 van írva

Belyus
belyus

Sziasztok!

Tuti, hogy dec.5., mert megyek árulni, van egy bébiruha üzletem!(ez itt nem a reklám helye!!!!) Ebbe csak az a gáz, amikor azt mondja mindenki, minél többet gondolunk a babára, annál inkább késlekedik. Nap mint nap a boldog anyukák között...

Belyus Kép

Miután beszedted a Clostilt, azonnal szerdán menj Uh-ra, mert akkor mondja meg, hány tüsződ lett, kell-e repesztő szuri, meg, hogy mikor kell házaséletet élni! Bizti, én is hozzá járok.
A meddig lesz a doki kérdésed nem értem, Pécsen? Ki tudja! Remélem marad legalább szerdánként!!

Üdv mindenkinek!

Szilvus
szilvus5

Sziasztok!

Belyus, fel a fejjel, szorítok Nektek! Kép

Esztus
Esztus

Sziasztok!
Ildi, Stella
A tortúrámról, majd írok kicsit késöbb, de itt a végeredmény:
Kép
Eszti
beszti71

Sziasztok!

Eszti, szép lett a "végeredmény". Kép ;) Gratulálok! Kép

Esztus
Esztus

Sziasztok!

Eszti Kép,
gyönyörű a babátok, biztos kárpótol azokért, amiken keresztül mentél!

Belyus Kép,
ahogy Szilvus is írta, a gyógyszer beszedése utáni szerdán kell UH-ra menni, legjobb, ha 12-14. napra esik, ekkor már szépen látszik, hogy van(nak) e vezértüsző(k). Fel a fejjel, nemsokára Te leped meg a családot babás hírrel!

Szilvus Kép,
szerintem kérdezz rá a vérvétel eredményére, már csak a Magad megnyugtatására is. Neked nem mondta, hogy meddig érdemes gyógyszerrel próbálkozni? Pénzt én sem szoktam neki adni. Van aki igen?

Lányok Kép,
lenne egy kérdésem. A torokfájós, náthás vírus engem is elkapott. De hát ugye már próbálkozunk baba-ügyben. Nem szívesen szednék ilyenkor gyógyszert. Szerintetek mit lehet ilyenkor tenni?

Ildi
iii_

Ildi!

Sós vízzel gargalizálni, Sterimar orrspray-t használni. Kamillával gőzölni. C-vitamin. Esetleg homeopátiás szerek.

DAndy
dandy

Köszi DAndy Kép,
ki fogom próbálni! A homeopátiához nem értek, de én is gondoltam már rá. Csak állítólag több olyan hom. gyógyszer is van, ami jó meghűlésre, és a különböző tünetek alapján kell(ene) kiválasztani a megfelelőt. Én egyelőre mézes citromot rágcsáltam.
Még 1x köszi!

Ildi
iii_

Szilvus, Ildi!
Köszi lányok, de erről lemaradtam, mivel a múlt héten semmiképpen nem tudtam volna elmenni dokihoz, most meg már késő, úgy éreztem, hogy hétvégén volt a tüszőrepi. Hát most már nem nagyon tudok mit tenni, ha összesikeredik a baba akkor majd azért megyek, ha nem akkor meg azért. Kép

Eszti!
Tündéri ez a kis vigyori! Kép

Ildi!
Vannak olyan szopogatós tabbletták is, amik nagyon jók a torokfájásra. Én utálom a gyógyszereket, ezért is főleg ilyeneket kapok be, amikor már érzem a "vesztem". Kép

Üdv: Belyus
belyus

Szia Belyus Kép,
néhány Mebucaint meg Strepsils-t én is bevettem már, de úgy hallottam, hogy a Meb-t pl. terhesek nem szedhetik.
Üdv.:
Ildi
iii_

<!--attachment: BBBkar_csony-134258.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*253.9**BBBkar%e1csony%2ebmp --><center><pre>
Kép
BBBkarácsony.bmp (253.9 k)</pre></center><!--/attachment-->

Kép
beatrix2

Hát Bea, nagyon szépek ezek a lányok! Kép

".... én is, én is ilyet akarok!!!!!!!"

Kép
belyus

Szia Bea Kép,
nagyon aranyos ez a három lányka!

Üdv:
Ildi
iii_

Sziasztok

Bea
Tündériek a kiscsajok...Kép

Szeretném megkérdezni, hogy van -e valamelyikőtöknek felesleges Pampers Maxi ill. Midi Total Care pelus zacsija ? Ha esetleg nem gyűjti , akkor szívesen átvenném , megbeszélés alapján.
Elvileg 6 pontunk hiányzik egy másik anyukával összesen.
Hátha....?
Szilvi
Kuschel

Sziasztok!

Bea, nagyon aranyosak a lánykák! KépKépKép Ovis kép?

Szilvi, mi is gyűjtjük a pontokat. Kép Egyébként meghosszabbították 2005. június 30.-ig, és új katalógus van. A Játszi-asztalkát már nem gyártják, helyette Multimóka-asztalt adnak. Az újban már az szerepel.

Esztus
Esztus

Sziasztok!

Én befejeztem a gyűjtést, mert nekünk az asztalkára nem gyűlt volna össze dec.31-ig. Beküldtem ami volt és azóta Liberot használunk.
De ha lesz esetleg, szólok.

Bea: arik a lányokKép Azért egész jól sikerült őket összeterelniKép

Dandy
dandy

Szia Dandy!

Meghosszabbították a Pampers pontgyűjtést 2005. június 30.-ig, és lehet kérni új katalógust Horváth Szilviától a hszilvio@felicitas.hu címen. Úgy egy héten belül postázzák.

Esztus
Esztus

SzilvusKép
ha oldalt rákattintasz a nevemre, láthatod a képet!!

IldiKép
köszi a drukkot, Hajni továbbította az üzidet!

BesztiKép
az eredmény nagyon szép, de azért érdekelne a sztori is!

Lányok Kép
túl vagyok rajta!!! Azért nem jelentekeztem tegnap, mert otthon nincs netünk és csak 6-ra értünk haza. Tudjátok, Pécsről fel kellett mennünk Tapolcára, mert ott csinálják a mútéteket!
Mikor a doki mondta, hogy mennyi petesejtet sikerült leszívniuk, majdnem lefordultam a székről, mert még hasonlóról sem hallottam.
Na jó nem csigázlak tovább titeket:

szívtak le!!!
Tegnap egész délután annyira fájt a hasam, hogy ahhoz hasonló fájdalmat még életemben nem éltem át, de ma reggelre, már csak egy kis emlékeztető maradt belőle, szerencsére.
Eléggé aggódtam a túlstimu miatt. Most szinte folyamatosan iszok, a doki javaslatára!

Ma kell telefonálnom, hogy meggtudjam sikerült-e a megtermékenyítés. Nagyon izgulok, mert nálunk a férjecském igen kis spermiumszáma miatt kellett a lombik, de azért nagyon bízom!
Ha minden rendben, akkor csürötökön lesz a transzfer!

Stella

Kép
stella9

Szia Stella Kép,
nagyon ügyi vagy! 29 az rengeteg! Kívánom, hogy minél több sikeresen megtermékenyüljön és annyi babó szülessen, amennyit csak szeretnétek!
Milyen volt az Intézet, a műtét, a doki? Fájdalomcsillapítót kaptál a műtét után?
Pihizz sokat és vigyázz Magadra!

Ildi
iii_

IldiKép
az intézet szép! A műtétet végigaludtam. Fájdalomcsillapítót nem adtak, de most, hogy már nem fáj nem is zavar!
Egy óra múlva hívom őket és már nagyonizgulok!
Stella

Kép
stella9

Stella, szorítok Nektek!!!! Kép
Esztus

LányokKép
megvan az eredmény!
24-et termékenyítetek meg és 18 meg is termékenyült.
Csütörtök reggel újra telefonálunk, hogy minden rendben van-e.

Viszon nagyon fura a élet. A legjobb barátnőm akkor jelentette be, hogy babát vár, mikor mi megtudtuk, hogy csak lombikkal lehet!
Mi most megtudtuk, hogy eddig minden rendben, nek pedig elhalt a 12 hetes babája!
Borzalmas!
Stella

Kép
stella9

Stella Kép,
ez az arány nagyon jól hangzik! Csak így tovább!
Ildi
iii_

Sziasztok

Stella GratulálokKépKépKép

Esztus köszi az Infót és ugyan azok a Total Care -sek vesznek részt ? Írtam a H. Szilvinek.
Mi már több mint egy éve nem használunk pelust, ezért venni már nem fogok ,de ami van azt beküldenénk.
Kuschel

Használ valaki Mirena-t ?
Ha esetleg igen, érdekelnének a tapasztalatok.
Kuschel

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?