A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Nagyon édes :)

KépKép
Kép Kép
l.móni

Kép

KépKép
kaqk
Debrecen

írtam :arrow:

KépKép
kaqk
Debrecen

Kép

KépKép
kaqk
Debrecen

Egyem meg ezt a kis gyönyörűséget! :lol: :lol:
dmaggie

cuki :)

KépKép
viranka

az egyik Emma a másik Dalma..:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Jajj de kis édes ez a csajszi!!Olyan kis irinyó-pirinyó!!! :D

Móni Jó volt a nyaralás,azt nem mondanám,hogy kipihentem magam,ugyan úgy kellett Zizi után futkosnom,sőt,idegen helyen.
Az alvással is voltak gondok,nem a megszokott környezetben voltunk,fájt a fogacskája is...
De a medencét imádták mindketten! :D
Szopizik még mindig Zizike,elég nagy játékos a kiscsaj,nem akar "normális" kaját enni,inkább csak szopizna!
Hááát Bertike nem igazán díjazza a szemcsit de én nem hagyom,hogy ellógja a dolgot.

juba0

Kaqk
nagyon édi! :) De cukorfalat! :)
A két gyerkőc nagyon egy alomból van. :)
Milyen volt a szülés egyébként?

Móni
hát úgy legyen...

Juba
szegény Berti, jaj, megértem, hogy utálja... Jó nehéz lehet ilyenkor kitartónak lenni...
Zina azért is cicizik inkább, mert fogzik, nem? Egyébként a lányokkal evés terén nem olyan könnyű, mint a fiúkkal. Jókat mosolygok, amikor nálunk a lányos anyukák panaszkodnak, mert a kislányommal nekem is minden bajom volt, de a kisfiam akkor sír, ha nem kap enni. Úgy eszik, mint aki éheztetve van. :)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Itt vagyok :D

Most értem haza a bankból. Végtörlesztettünk :roll:
Nincsen hitelünk, igaz, most pénzünk sem :lol:

Kaqk, nagyon kis csinos Dalma 8)
Sok boldogságot még egyszer :!:

Most el kell pakolnom a lakást, mert még olyan, mint ha most masírozott volna át rajta a Vörös Hadsereg. Aztán dolgoznom kell :arrow:

Kép
vindolanda

Juba: sajnálom h nem pihentél.. Berti meg majd csak megszokja a szemcsit.:-)

Piroska: gyors szülés volt..egyszer csak már szopiztunk.:-) klinikára beérkezéstől 40 perc múlva már meg is érkezett Dalma. Előtte kb 3 óra.

Vindo: hitel mentesség..szuper!!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Mérgelődök. :evil: :evil: :evil:

A baby őr+ légzésfigyelő nem működik..:-( vehetünk másikat???áááááááá

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk biztos nem működik?
Nem lehet, hogy másik csatornára kell állítani? vagy elemet cserélni?
Új vagy használtan vettétek?
Ha új akkor irány az üzlet és reklamálni kell.
Ha használt hívd fel az eladót és kérdezd ki, hogy náluk volt-e gond vele.
Amúgy nem is biztos, hogy kell légzésfigyelő :roll:
Én egyik gyermeknél se használtam :roll:

Vindo végtörlesztés szuper :)

Juba biztos, hogy jó a szemüveg?
Mármint a dioptria, az elkészítés?
Menjetek be egy optikába és méresd be (nekem már rontottak el szemüvegemet) a szemcsepp nevét megnézzem neked?
beszélj a dokival is, valami oka van, hogy nem hordja.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Gica,küldtem pü-t :) :)

én is élvezem a csendet :) B. hajnal f6kor felkelt,h. éhes.... s nem akart visszaaludni :) rekordsebességgel készültünk és indultunk oviba :)

:arrow:

KépKép
viranka

Kaqk, nekünk nem volt, de odaadnám, ha lenne.
Tényleg, új volt??

Móni, Gréta akkor szépen hordja a szemüveget?

Szia Viranka :D

Tegnap Rugó talált két nagyobb kavicsot az óvoda udvarán, és kitalálta, hogy azok dinó-fogak. Az óvónők viszont nem értették meg, mit mond, így elmutogatta, mint az activity-ben :lol: :lol:
A párnája alá kellett dugni éjjelre, és itthon kikerestük a dinós könyvében, hogy vajon melyiknek találta meg a fogát.

Dolgozni :arrow:

Kép
vindolanda

Nem új, használtan vettük még Emmának, csak ugye költöztünk párszor..lehet ez meg az idő kifogott rajta..:-(
Ma még vmit megpróbálunk....hátha...

Dínó fog:-) de kis édes...képzelőerő :-)

ma bűvész volt az oviban. :-)

kitöltöttem a népszámlálást a neten. :-)

Lehet ezért igyekezett Dalma mert így hogy szept 30-i még bekerült a számolásba...okt. 1-el már nem :-)))))))

KépKép
kaqk
Debrecen

Emma hazajött délben?
Tetszett neki a bűvész?

Ja, a népszámlálás... Mi még csak fantáziálunk róla :roll:

Kép
vindolanda

Nem jön haza délben. majd 4 után megy érte I.

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok :) :) :)

KépKép
viranka

hahó! :)

Kaqk, itt is gratulálok tüneményes kicsi lányotokhoz. :) Nagyon szépek mind a ketten. :) Jó gyors szülés volt! ;) És igen, Dalma iyekezett benne lenni az adatokban. :) Szuper. :)

Piroska, sajnálom, hogy lekésted a dogát... de azért bízm benne, hogy a következőre odaérsz időben, és ne add fel!!!!!!! Olyan jó volt beszélgetni Veled, végre vki, akit kicsit ismerhetek, és nem néz ufónak a suliban! ;) Gondolok rád sokat! off:láttam a sobotta 2. kötetnek nincs feltöltve minden oldala. feltöltsem neked, ha tudom? szztem fel fogom tudni hamarosan... na,akkor nem is kérdezem, csak megcsinálom... :)

Dínófogak... :lol:

Üdv mindnekinek!

Kép
Kép
Kép
zdori

Halihó!

Mi is itthon, reggel óta nem voltam itthon. Ma öt órám van, aztán meg vártam egy órát még (legalább adminisztráltam), aztán meg pilateseztem, utána rohantam Bercóért, mentünk státuszra.

Ez a kis dinka megint beégetett. Nagyjelenetet rendezett, hogy ő nem akar semmit sem csinálni, aztán persze minden ment a maga útján, igaz nem zökkenőmentesen. Minden vizsgálat negatív, bár a kérdésekben megfogtak. Gondolok itt a rajzra. Egyébként 107 cm és 19 kilo. :lol: Holnap megyünk a dokibához. Kérek tőle beutalót vérvételre. Az oviban annyit panaszkodnak a lányok, hogy Bercó állandóan fáradt, mindig azt kérdezi, hogy mikor lesz már alvás, hogy lassan kezdek megijedni. Inkább utánajárunk.
dmaggie

Piroska, tényleg ne add fel! Szuper csajszi vagy, menni fog az.

Vindo, ügyesek vagytok. Ez a dino fog... Eszméletlen, hogy milyen tudása van ennek a fiúnak.

Kaqk, ehhez nem értek, nekünk egyáltalán nem volt soha. Hogy alakulnak az éjszakák? Tudsz pihenni? Nagyon egyformák. :lol:

Zdori, nagyon örülök a jó hírnek. :lol: De jó, hogy ennyit tudsz segíteni.
dmaggie

Hahó!

Móni! Nem tudom,elég jó ez a szemész akihez vittem Bertit,Pécsett is praktizál és egész kicsi babákkal is foglalkozik,én nagyon bízom benne,hogy jó szakember!
Nemsoká megyünk vissza hozzá és akkor majd említem neki,hogy nem nagyon szereti a szemüveget,bár ma csak egyszer mondta,hogy kicsit vegyük le,10 percet engedélyeztem neki.
A csepp nevét örülnék ha elküldenéd és ha megyünk vissza rákérdezek!Előre is köszönöm!
És még adós vagy ám a szemüveges Gréta cicás képpel!!:D

Piroska! Zizi nem tudom miért szopizik,azért meg fogzik vagy csak mert cicifüggő lett :lol:
Nem nagyon iszik semmi mást,ritkán Bertus üdcsijéből de annyira nem szeret semmit,próbáltam már teát,vizet,üdcsit,mindent de nem nagyon díjazta!Ja!És ezt a junior italt is,azt szabályosan kiköpte :shock:
Hogy megy a tanulás??

Kakq Olvastam odaát a szüléstörténeted,olyan jó volt,pikk-pakk és egy csodaszép babácskát tarthattál a karodban!:D
Emma,hogy viszonyul a tesóhoz? Berti első nap jól rászorított a lábára,aztán megbékélt és azóta imádják egymást de azért egy-két pofon elcsattan,vagy egy kis lökdösődés de szerintem ez teljesen normális. A boltban pl ugyanúgy pkolja be az üdcsit Zinának is mint magának(nem mintha meginná de meg kell venni,épp úgy mint a nyalókát :lol: )

Rugó milyen jópofa :D

Bercó Aztán nem aprózta el,micsoda méretek:D
Biztosan semmi komoly de kérj egy vérvételt,hogy megnyugodj!
Otthon is fáradékony?

juba0

Maggie: Bercó státusz :-)
fáradság?? na a vérvétel majd hátha fényt derít rá..szegényt megszúrják.

jók az esték fürcsi után eszik, aztán 2-3 között meg 6-7 között. szóval csak 1x kell ébredni..:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Juba, hát ezaz. Itthon én nem tapasztalom, inkább az ellenkezőjét. Remélem, hogy nincs semmi komoly.
Berta szuperügyes!!!! Ráadásul vitaminozom is. Igaz ez nem csodaszer, meg a vitaminhiányt kezené, de akkor is. Na majd holnap okosabb leszek.

Kaqk, már megint egy mintababa??? :wink: :lol: :lol: Pedig nagyon jó kis hangja van ám. :lol: :lol:
dmaggie

Sziasztok, lányok!

Kaqk, tényleg csodás szép és okos kis babátok született, nagyon édes! Sok boldogságot Nektek még egyszer!

Maggie, én is őszintén remélem, hogy semmi komoly Bercónál. Olyan stramm kisfiú.
Beégetés: kezet foghatunk, Ádi is ezt szokta csinálni.

Piroska, ne szomorkodj, ilyenek vannak, gyere ide erőt meríteni! :-) És úgyis védőnő leszel, ha az akarsz lenni.

Juba, kitartás a csajszidnak és Neked is a szemcsihez!

Vindo, gratu a végtörlesztéshez!!!
Fú, nagyon jól tettétek -- mi hiába is próbálnánk, 180 felett vettünk fel chf-hitelt, és hát már csak potom 18,5 évig kell fizetnünk.

Nálunk mennek a napok nagy gyorsasággal, az oviban lement a szüret, ma egy statisztikazéhá, szerintem jó lett (nem volt nehéz), de majd jövő héten kiderül.
Ha már nagyon feszültek és fáradtak vagyunk, kötelező jelleggel pihenünk, filmet nézünk S-val.
Ádi kicsit fura mostanában, nem hisztizik, hanem duzzog, de vérkomolyan csinálja és kb. olyan szintű dolgokon, hogy jobbra menjünk vagy még jobbrább... Ma este kerek 1 órán át semmit nem csinált, mert mondtuk, hogy még egy kicsit várnia kell, hogy apa számítógépén játszhasson. Én eléggé elszomorodtam, hogy ezzel telik egy esténk... nem tudom amúgy megítélni, mennyire komoly ez a részéről, oviból szedte-e fel a viselkedésrepertoár új darabjait (morgás stb.)?
Közben az ovit meg nagyon élvezi, 4-6 masszív jóbarátja van, ahogy ő emlegeti őket, fiúk-lányok vegyesen és már nem mondogatja, hogy nem akar oviba menni.
Szóval nem tudom, mi baja, de másfél hete ez a "világgá megyek" és morog, duzzog és inkább nem csinál semmit című műsor megy. Elég kiakasztó.
Ötlete valakinek?
irina

Hello Lányok!

:arrow: <-- erre jártam :)

silka
silka

Hello Lányok!

:arrow: <-- erre jártam :)

silka

Hol a hozzászólás mező? Én csinálok valamit rosszul? :roll:

Kép
Kép
Kép
gremese

No megvan, csak valami bug volt a babaneten!

Kaqk! Gyönyörű Dalma, gratulálok és sok boldogságot kívánok nektek!!!

Szülinapi ajándékként Zsozsi hazahozta a hányós-fosós vírust az oviból. Szegénykém! :( Most alszik, remélem holnapra jobban lesz.

Maggie! Zsozsi és Bercó kb. egy súlycsoportban vannak. :lol: A fáradtság lehet vashiány miatt is, de úgy is megmondja a doki. Remélem semmi komoly.

Én fülzúgással szenvedek már lassan egy hete, holnap megyek a laboreredménnyel a dokihoz, és kezdődik a nyomozás, hogy ugyan mitől is lehet... :roll:

Nagyon jól estek a fb-on a szülinapi köszöntések, köszönöm! :)

Kép
Kép
Kép
gremese

Nekem egy hétig csak explorer-ben jelent meg, mozillában nem tudtam írni. Pedig azt használjuk :roll:

Sziasztok, lányok!!!!!

Rohanok, ma munkanap :arrow:

Kép
vindolanda

Sziasztok,
nálam i s érdekes a babanet... működik mozillában, de pl. be vagyok jelentkezve úgy, hogy tegnap bezártam a böngészőt. :shock:
irina

Mesi, Zsozsinak jobbulást!

Nekem is sűrű a napom, mindenkinek a legjobbakat!
irina

Sziasztok!

Mesi jobbulást Zsozsinak+++++

Irina, Vindo jó munkát nektek :)

Juba fotó lesz, igérem :oops:

Irina nagyon nem tudsz tenni ellene, semmit. Sajnos ilyen korszakuk van :? Cics is állandóan hisztizik, jelenetet rendez valamiért. Ráadásul már napok óta minden éjjel van hiszti, felébreszt mindenkit, majd visszafekszik aludni :twisted:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Irina: sajnálom Ádó duzzogását!

KépKép
kaqk
Debrecen

Móni ma végre sikerült feldnom a jelmezt:-) ajánlott levélként adtam, szerintem hétfőn számíthatsz rá.

Hiszti...nálunk nem vészes, de én vagy nem veszek róla tudomást, ha a semmin hisztiznének...inkább nyafogás, vagy civakodás az, ami jellemzőbb a gyerekeimre.

éjszakai hiszti, hűha, nem lehet egyszerű menet:-(

Heni
KépKép
heni81

Gergőként el kell vinnem a kardiológiára vizsgálatra :( Nem múlik a szívzöreje és inkább vizsgálják ki a doktornő szerint. Csak novemberre kaptunk időpontot, a korára való tekintettel, amúgy december végére vagy januárra tudtak volna adni :shock:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok!

Csillám,max vmivel kizökkented a duzzogásból :) :) Bálintnál ez néha :? beválik :)

Silka,helllllllllllllllllllllllllllllóóóóóóóóóóóóóóóóóó :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kaqk,áruld el h. csináljátok,h. ilyen nyugibabáitok vannak :)

Zsozsinak jobbulást :)

Maggie,Bercó :) :) nem tagadta meg önmagát :) :) jó nagy fiad van ám :)

kedden mi is elmentünk státuszvizsgálatra, kicsi fiam csak 16 kg és 105 cm :) :) de játszottunk kalózosat,a látásával nincs gond :) és hallásvizsgálatot is csinált a védőnéni :) ezt eddig 1* sem éltük át :) de minden rendben van :) ma "buliznak" az oviban,megünneplik a szülinapját.Este még süttit sütöttem,mert rá van kattanva az egyikre :)
persze reggelente(hajnalban) arra kelek,h. jön át és éhen akar halni :) :)

megyek varrok egy kicsit

KépKép
viranka

Du. már explorerrel sem tudtam írni, de most sikerült. Erre megyünk altatni :x :arrow:

Jövök este, ha tudok. Sok dolgom lenne, de elég kóma vagyok, négy napja nem kávézok :roll:

Kép
vindolanda

Halihó!

Na én is megint jól elfáradtam, olyan kelekótya vagyok. Jön a front szerintem, azt érzem.
Ma az iskolásokkal kirándultunk egy Debrecenhez közeli helyre. Nagyon jó volt. Utána gyorsan felvettem Bercót, elmentünk az orvoshoz. Nagy szemeket meresztett rám, hogy meg akarom szúratni a gyereket, de belement, aztán, ha lúd legyen kövér, mindent megnézet. Még a pisit is.
Szerintem ez egyfajta elterelő stratégia Bercónál. De majd kiderül.
Aztán bevásároltunk, majd 6 után értünk haza. Nagy rohanásra. Dávid ma vette át a jogosítványát, indult az edzésre, ahova elvitte magát. :lol: Majd apa el is jött onnan. Azt mondja, nagyon biztató, ahogyan Dávid vezet.

Emese, jobbulást akkor mindkettőtöknek! Hú, ez a fűlzúgás borzasztó tud lenni, nekem is volt egy időben, aztán egyszer csak "kinőttem". Előtte a hónapokig tartó szédülésemet sem tudták megfejteni, így emiatt már nem is mentem orvoshoz.

Irina, nálunk is van ilyen. Egyelőre még nem tudtam kitaktikázni. :oops:

Na, megyek dolgozni. Lassan be kellene már fejeznem ezt a tanterves feladatot, hogy hozzákezdhessek a következőhöz. De lehet, hogy aludnom kellene inkább egy igazán jót.
dmaggie

Silka, öröm volt! :lol: :lol: :lol: Felcsillant a szemem az este. Nagy-nagy pusszancs Botondnak és Lizinek is! :lol:
dmaggie

Viranka!
Megérkezett és szuper jó lett ezúttal is! :) Köszönjük! (Ment az utalás is! )
Hűha, Bálint sem egy apró termetű gyermek! :)

Móni!
Ezek az éjszakai hisztik tényleg kemények lehetnek! És mit tudsz kezdeni vele. Nem veszel róla tudomást és higgadtan kezeled? Én nem hiszem, hogy nyugodt tudnék maradni...
Szegény Gergőci, de biztos nem lesz semmi gond, az a lényeg, hogy utánnajárnak...

Kaqk!
Csodaszép Dalma! És az érkezése is szép történet!

Vindo!
Hogyhogy nem kávézol?
Irigyellek a hitelmentesség miatt, nagy könnyebbség, az biztos. Mi majd 20 év múlva megtudjuk...

Maggie!
Reméljük Bercónál tényleg csak terelés...
Dávid már ilyen nagyfiú? Most tudatosult bennem...

Irina!
Nálunk még nincs duzzogás, mi még a hisztinél tartunk...

Mesi!
Nektek jobbulást!

Silka!
Jó, hogy benéztél! :)

Én meg a múltkor elkiabáltam, hogy nem vagyunk náthásak. MÁsnapra Zsuzsu lebetegedett, Gergő egy délelőttöt még volt oviban, aztán ő is náthás lett. Azóta itthon vagyunk...

Kép
gica1

Csajok, köszi, hogy írtatok a kérdésemre! :-)

Móni, sajnálom a rossz éjszakáitokat, csak remélni merem, hogy megszűnnek.

Silka, én is nagyon örültem, hogy hír van Rólatok! :-)

Gica, sajnálom, jobbulást Zsuzskának és Gergőnek!!!
Hitelügyileg akkor kezet foghatunk sajnos...

Vindo, miért szoktál le a kávéról?

Maggie-m, én az alvást ajánlom!

Verus, 1 centi híján azonosak a fiaink paraméterei :wink:
Azért aprónak nem mondanám őket.

Na, a hidegfront hírére átpakoltam Ádi ruháit, nyáriak végleg el, ősziből amit még nem vettem elő, meg a téli fegyvertár, leltár, mi kell még (mondjuk harisnya, téli cipő, 1-2 pulcsi még tuti, minden más oké). Szándékosan veszek nagyobb gatyákat, hogy kb. 2 évig húzzuk velük.

Többen írjátok, hogy voltatok státuszvizsgálaton. Engem nyáron hívott fel a védőnő, külön nem mondta, az orvost nem láttuk fél éve. Szerintetek menjek el hozzá Ádival (az orvoshoz), kötelező a 4 éves kori státuszvizsgálat? Vagy nem az orvosnál? Nehogy leszúrjanak. Igazából csak a szemvizsgálat miatt izgatna, fogorvos megy az oviba majd.

Holnap rohangálós napom lesz, de végre, mert az állandó magolás, tanítás meg órára készülés (hétvégén is) kissé kifárasztott.
A Muci kezd benáthásodni megint, de fülsapizunk ezerrel, utána jön a cucc rendesen az orrából. Csak remélni merem, hogy a fülgyuszikat elkerüljük.
Jók legyetek! :-)
irina

Jó reggelt!

Móni, Rugó egyik unokatesójának is volt szívzöreje, vissza is hívták őket kb. ilyen idős korában, de aztán kiderült a kórházban, hogy semmi komoly baj nincsen.
Nem lesz Gergőnek sem :!:

Beteg gyerekeknek jobbulást!

Szerencsére ezt eddig mi megúsztuk, bár Rugónak már háromszor ment a hasa szeptemberben. Szerintem valami benti kaja hajtja meg. Szerencsére hajlandó széntablettát bevenni, és másnapra rendbe jön :roll:

Hiszti - ez az éjszakai hiszti :shock: Akkor az ember eleve rosszul reagál sok dologra :roll:

Irina, fájt a szívem egyik este, szerintem kicsit túlhúztam magamat. Úgy döntöttem, most egy ideig nem veszek magamhoz koffeint. Koffeinmentes kávét vettem, ha nagyon hiányzik az íze, azt iszom :roll:

Maggie, ügyes volt Dávid :!:

Tanulóknak-vizsgázóknak kitartást!

Rugó beosztotta, hogy ki mennyit keres a családban. Ő "kettő pénzt", apa hármat, én meg tízet :lol: Azt mondja, az óvónéni odaadja neki a nap végén :lol:

Szerencsére nála a hisztik teljesen abbamaradtak, egy hétvége volt szeptember óta, amikor durván nyomta :roll:

Most elpakolom a lakást, aztán dolgoznom kell. Tegnap elaludtam fél kilenckor :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
vindolanda

Tényleg, nem semmi paramétereket írtatok :shock:
Mi ettől el vagyunk maradva.

Irina, szerintem egy orvosi vizsgálat nem árt. Rugónak néztek vérnyomást, a tüdejét-szívét meghallgatták stb.

Kép
vindolanda

Naposabbat :)

Ne szívassatok már a 105 cm az magas :shock: Míra 3 éves kora körül volt ekkora :lol: s azt nem is írtam,h. Bálint a jelelnlegi állás szerint almát sem ehet :shock: :shock: :evil: de szerdán elméletilg itthon leszek és felhívom a dokinénijét,h. ugye ezt azért nagyon komolyan ne vegyem :)

Irina,igen a védőnőhöz kell menni,6 éves koig a szülinapja körül :) végülis uaz,mint eddig :) csak nálunk új rendelőbe költöztek,s szerintem lett pár új dolguk is ezért voltak különféle vizsgálatok :)

Móni,nekem nehogy elkezdj nagyon aggódni,mert fenéken billlentelek :) hidd el nem lesz semmi baj,ilyenkor ha egy kicsit is náthásabbak "rosszabnak" tűnhet,de majd jön Dóri és megnyugtat :)

Rugó,de édes lehet :) s kéri is az óvónénitől a pénzt?

éjszakai hiszti :) :) akkor leíroma tegnap esténket :) kb. 1/2 11 kor B. kiabál :arrow: visszaalszik :) Én vissza ágyikóba...félálom B. kiabál :( hajnal 3kor M. felkel,kísérjem Mamához,B. kiabál utánam :(
aztán reggel 6kor fiam kel,éhes,kiderül Míra 3-tól fent van és Mamát sem hagyta aludni :shock: szerintem ebéd után elhozom suliból,mert nagyon fáradt volt már akkor is mikor mentünk.

KépKép
viranka

ja Gica,örülök,h. tetszik és jó lett Zsuzskára : épp időben :) akkor ezentúl is B. lesz a próbababám :)

KépKép
viranka

Vindo minden évben kell vinni védőnőhöz a gyereket státuszra egészen az iskoláskorig...nekünk igy mondta a védőnő.

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

Hát próbálok nem rágódni rajta, de azért bennem van egy kis félsz :roll:

Tegnap Gergőke is le lett mérve, 81 cm és 10,78 kiló. 3 hónap alatt szinte semmit se hízott :) Nem csodálom, állandóan mozgásban van :D

Heni már meg is hozta a postás bácsink. Köszönjük szépen és a kis meglepiket is:) nagyon fog neki örülni cicus :lol:

Éjszakai hisztit nagyon nehezen viselem :oops: Ma éjjel nem volt jelenet, így tudtunk kicsit pihenni, mondjuk pötike belázasodott a tegnapi szuritól de nem volt vészes.

Vera nem semmi amit Míra művelt :shock: :roll:
jobb lesz neki otthon du. te meg vegyél be nyugtatót, hogy bírd idegekkel :wink:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Maggie és nem félt a tűtől Bercó?
Kíváncsi vagyok mi lesz az eredmény.

Gica mielőbbi gyógyulást a gyerekeknek++++

KépKép
Kép Kép
l.móni

Halihó,

Móni: kardiológia.. :? Biztos minden rendben lesz.

Vera: éjszaka :? Nem semmi Mira, alma????? :?

Emmának ma kezdődnek a kézműves foglalkozások. heti 1x lesz. kíváncsi vagyok, +volt a bűvész, + csop. pénz, + jöv. héten állatkertbe mennek, stb.. :? :? :? pénz pénz pénz...áááááááááááááááááááá :evil: :evil: :evil: :evil:

Most nagyon beszerveztek nekik mindent.

Egyébként Emma is tündér. Ahogy haza jön azonnal keresi Dalmát, imádja ölbe venni, mindent adna kezébe, mindent mutat neki, segít a pelusozáskor, fürdéskor...
igyekszem még szopi közben olvasni neki vagy feladatfüzetet tölteni....meg amikor Dalma alszik akkor vele játszani, ...műr 2 x vittem én oviba, + tegnap együtt mentünk ketten pelust venni....annyira cuki ahogy igényli és örül ha velem van 2-esben.

KépKép
kaqk
Debrecen

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?