A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Dodo
Köszi a választ. Gondolom a napi 1 jogó elég, mert többet nem bírok megenni belőle.

Jázmin
djázmin

Stella
de aranyos a párod! El tudom képzelni, Neki is nagy kő esett le a szívéről.

Jázmin
djázmin

Stella,Kép nagyon ügyik voltatok. Remélem nem lesz szükség a fagyibabákra mert három babikád is lesz.
Annál többet ugy tudom nem is ültetnek vissza.

Krinyoka
krinyoka

KrinyokaKép
kaptunk egy tájékoztatót és abban az volt, hogy a törvény 4 embrió visszaültetését engedi.
De az túl sok és az esélyek annyivan nem jobbak!
És nem lenne szívem azt mondani, hogy egyet vegyenek el! Pláne, mert akkor a többi is veszélybe kerül!
Hármat még bevállalok, ha úgy alakul!
Stella

Kép
stella9

Stella
Akkor előre a hármasikrekért Kép Kép Kép!

Dodo
Köszönöm, azt hiszem lassan el fog kezdődni a tényleges gömbölyödés is.

Puszi
Adri
adri77

Zita, Bogi
Ha nekem is meg tudnátok írni a talpmasszőr számát azt megköszönném! (evahenrietta.lukacs@ece.de)a cimem.

Stella
Én is gratulálok neked...nagyon izgultam érted!
Remélem már a fagyi babákra nem lesz szükség, mert három gyönyörű babid leszKép

Üdv
Évi
evike1975

ÉviKép
legyen igazad, és köszi

Kép
stella9

Stella
Ez nagyon jo.Kép Kis focicsapat. Drukk, drukk.Kép)

Voltam ma dokinál, nagyon aranyos volt és jövő héten elkezd vizsgálgatni. Azt nem is tudtam, hogy az nem normális, hogy két mezi között néha van egy-két csepp vérzésem. Azt is mondta, hogy a páromat is megnézik majd és, hogy nyugodjak meg és ne ezen járjon folyton az eszem. Igyekszem.

Mindenkinek a legjobbakat.Kép
Mini
minimi

Stella Kép

Ez óriási! Kismamát kap a párod karácsonyra!
Te pedig egy kispapát! KépKép
Egy kolléganőm különben hárompetéjű hármas-ikreket vár! Van ilyen is.

Mikor lesz az ET? Csütörtökön?

Puszi
Noémi
Vendég

Sziasztok!

Stella!

Nagyon-nagyon drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Csúnya Mikulás...!!! ... na de új hónap, új remények! Meg eredmények!

Megyek, mert a fiam beteg, viszem dokihoz.

Ja, és én minden anyáknapját megkönnyezek, ti is megfogjátok könnyezni előbb-utóbb, de drukkolok, hogy minél előbb, (annál jobb)!!

Kriszta

mohácska

Minimi!
Én tudtam hogy 1-2 csepp vér 2 mensi között nem jó!De gondolom Te már nem szedsz fogi tabit, én még most szedtem (most hagytam abba), és az utolsó két hónapban nekem is volt 1 nap köztes vérzésem volt!!Nagy baj??
nicola79

Zituska Kép

Láttam, van a tábliban új oszlop (vagy csak nekem nem tünt fel eddig???)
Szoval, a szülés várhato idöpontja : 2005.05.12. és a lakhely már Inárcs.
Köszi
Pusz minyu

Kép
Kép
Kép
minyu

Nicola,
Azt gondoltam, hogy a peteérés jele lehet és még örültem is neki.Kép Nem szedek fogigáltót már évek óta.
Nem tudom mekkora baj, majd jövő héten elmesélem mit mondott doki. Egyelőre annyit tudok, hogy ezt rendbe akarja tenni. Utána jönnek a vizsgálatok.
Mini
minimi

Én másfél évig szedtem de csak az utolsó két honapban ugy a 10. nap körül jelentkezett.Olvastam a betgtájékoztatot és abban azt irják hogy nem baj, mert a szervezet igy reagál a fogi tabira.....De szerintem csak az elején nem?? Nekem meg másfél év után jelentkezett? Majd elnézek a dokihoz.
Mikor elkezdtem szedni végül is azért kezdtem el szedni hogy rendbe tegye, mert már két hónapja nem jött meg. Aztán kérdezte mikor akarok babót , mert akkor hormonkezelésben részesit, de nem tért ki egyéb dolgokra mert nem volt akkor még aktuális.
na pussz mindenkinek..
nicola
nicola79

Sziasztok! Egy ideje olvasgattalak benneteket, s most elhatároztam írok, mert lenne néhány kérdésem. 25 éves vagyok, és egy éve próbálok teherbe esni, eddíg csak három spontán vetélésem volt, pár hetesen :-( De csak most gondoltam úgy, esetleg nem ártana orvoshoz menni.
A nőgyógyászom most ment nyugdíjba, szóval nem tudnátok ajánlani helyet, orvost, akiben megbíztok, jó a tapasztalatotok?

Kép
szõke

Szoke!

Szivesen megadom a dokimat, mert nagyon jo, es profi es lelkiismeretes.

Irj egy mailt, inkabb maganban irom le, jo?

dodo32@freemail.hu

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Stella!

EZ FANTASZTIKUS!!!!!KépKépKépKépKép
ANNYIRA SZORÍTOK TOVÁBBRA IS, HOGY EL SE TUDOM MONDANI!!!!
DE JÓ LESZ NEKTEK, MILYEN BOLDOGOK LEHETTEK MOST!
NE IZGULJATOK, BIZTOS MINDEN RENDBEN LESZ CSÜTÖRTÖKÖN IS!
3 BABÓ, MILYEN SUPER LENNE!!!
AKKOR AZT HISZEM ENNYI BABÓCA ELÉG IS EGY ÉLETRE!!KépKépKépKép
ÉN IS NAGYON MEG LENNÉK ELÉGEDVE!!!

Kép

Kép
megann

Stella! és többiek!

Látjátok milyen a sors!
Szegény barátnője Stellának!
Szerintem ez esetben(is) jobb, hogy most nem tud szegény a ti "sikereitekről".
Remélem hamarosan újra babás lesz ő is!!!

Kép

Kép
megann

Sziasztok csajok!
Majd egyszer visszaolvasok!
StellaKép A másikban írtam- elképesztő!! Hogyan fogják eldönteni, hgoy melyik hármat kapod vissza?? Milyen állapotban kapod vissza Őket?? megvárjátok a blasztociszta állapotot?? KépKép
DodoKép Mi a helyzet Veled?? Régen voltam, elkezdtétek az akciózást??
SzőkeKép Hogyhogy nem mentél eddig dokihoz?? Lehet, hogy csak sárgatest-elégtelenséged van, elég lenne progeszteron-pótlás a ciklus második felében, és megmaradna a bébi!!!!! Utrot, duphastont bármelyik nőgyógyász felírja Neked!!!!!
pusza, anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Anna Kép
Veled mizújs??

Puszi
noémi
Vendég

AnnaKép
olvastam mindkét helyen a hozzászólásod!

NEm tudom mi alapján döntik el, hogy melyiket ültessék vissza. Szerintem azokat adják vissza, amelyikek a legszebben néznek ki!
Három naposan kapom őket vissza, nem tudom mekkorák lesznek addigra!
Olyan izgi ez az egész!!

HajneszKép
el vagy tűnve!!! Mikor lesz az első uh-tok? Egyszer említetted a 12-ét, hogy addigra talán eldöl, mikor lehet a punkció, jól emlékszem?
Most már nálatok is felpörögnek az események!!
Drukkolok nagyon!
Stella

Kép
stella9

Szia StellaKép
Itt vagyok, csak kicsit letargikusan, nem akartam itt is nyekeregni pláne nem, mikor ilyen jó hírek vannak most a topikban.KépKépKép Nagyon szorítok nektek a továbbiakban is!!!
Igen, 12-én lesz esedékes az UH, ott minden eldől. Nem tudom, mire számíthatok. De ha 29 is képes egyszerre megérni, akkor csak összehozok én is egy párat, nem? KépMajd meglátjuk.
Köszi szépen a drukkot!
puszi
Hajni
hajnesz

Sziasztok!
Kb, egy hete írtam nektek, ugyanis nem voltak egyertelműek a tesztek amiket csinaltam, pár választ kaptam is , utolag is koszonom ! Voltam orvosnal azt mondta ot hetes a baba. De azt is mondta, hogy spontan vetélés történt, holnap megyek korhazba........
infiniti
infiniti

HajneszKép
Nem tudom mitől függ, hogy kinek mennyi lesz, de nagyon drukkolok nektek!!
Sajnos nincs titkos receptem a sok tüszőre!
Nekem is vasárnap volt az első uh-m Kép!

Ne legyél letartgikus, hiszen most már beindultak a dolgok! Tessék optimistának lenni, az biztos sokat jelent!!
Ugyis együtt babásodunk Kép!
Stella

Kép
stella9

StellaKép
Aranyos vagy, köszi a bíztatást! Kép Igyekszem összeszedni magam, csak hát a hormonok...!!!
Hajni
hajnesz

Infiniti Kép
Sajnálom...
krinyoka

Stella!
Én azt hiszem, nálatok boldogabb ember nem sok van most a Földön! Gyönyörű karácsonyotok lesz!
Nagyon ügyesek voltatok!
Én most úgy örülök!

Zita!
Köszi, hogy küldöd: Bogi1975@freemail.hu

Évi!
Ez a talpőmasszőr szegedi.
Te is itt laksz? Ha pesti vagy, Nina is tud egyet, biztosan megírja Neked a címét.

Infiniti!
Nagyon sajnálom, ami Veletek történt.

Bogi
bogi1975

Stellácska!

Itt vagyok végre én is! Hát nem vagy semmi!!! Ezek szupi eredményekKép! ICSI volt? Végül is milyen lett a párod ereménye? A 18 megtermékenyített hallatán bizonyára jobb mint amit a múltkor megállapítottakKép.
Érzem én, hogy meglesz a Karácsonyi ajándék!!!KépKép

HajneszKép Neked is meglesz, te nőszemély!!!! Kérlek, kérlek ne szomizz, mert ez rám is hatással van. Szóval felelős vagy értemKép. Én már most parázok, hogy mi lesz. De azt számoltam, hogy még úgy is, hogy csak az egyikben fognak majd a petik nőni, még így is van esély (Stellánk példájából kiindulva), hogy lesz kábé tizenakárhány tüszőm...(bár valami miatt a 7-es számot érzem). Aztán csak megtermékenyülnek, nem? Hát az a dolguk, vagy miKép Úúúú! Most azért átugornék vagy fél évet.

enigma
enigma

Ja Stella!
A papír még nincs meg, majd 14-én. Remélem azzal nem lesz gond. Aztán 17-én megyek a dokihoz. Gondolom akkor fel is írja a gyógyszereket és meg is veszem így karácsonyra, mint AnnácskaKép. Aztán már tényleg mindjárt itt a január. Ha nem kavar be itt a finisben a szervezetem (sosem szokott, de hát amilyen az én formám...) akkor már eléggé az elején elkezdhetjük. És akkor jöhet a szülinapi ajándék.
Az inszemet már el is felejtettemKép Maga lenne a csoda ha sikerülne, de ez kábé pénteken ki is derül.
Puszi
Enigma
(majd írok privit is)
enigma

Enigma, Hajnesz, és az összes lombikos és lombik elött állók Kép
Ide is leirom a barátosném példáját Kép Neki szeptemberben derült ki, hogy mindkét petevezetöje el van zárodva. Kép A pesti Kaáliba mentek, és novemberben volt a punkcio, 5 tüszöje volt , és 4-et sikerült megtermékenyiteni. 2 kis embrikét kaptak vissza, és vasárnap hivott, hogy sikerült. Kép Azt még nem tudja, hogy 1 v. 2, jövö héten megy UH-ra.

Szoval, fel a fejjel, elöre a babákért! Mi itt mindannyian nagyon szoritunk nektek. Na, persze a nem lombikosoknak is legalább annyira!

Pusz Minyu

Kép
Kép
Kép
minyu

Köszi MinyuKép
Tényleg jó ilyet is hallani. Végül is tényleg hülyeség a mennyiségen parázni. Főleg már így előre kínozni magunkatKép De hát az ember már csak ilyen...
puszi
enigma
enigma

Én is köszi MinyuKép
Oké Lányok, többet nem nyafizok, elvégre felelős vagyok itt EgyesekértKép vagy mi!!!Kép
pussz
Hajni
hajnesz

Drága HajnimKép
De végül is azért vagyunk itt mindannyian, hogy meghallgassuk egymás búját baját. Hol máshol?? Szóval inkább mégis csak nyafizzKép Így én is tudok majd januárbanKépKép Nem baj ha parázunk, ez természetes szerintem.
Túlleszünk ezen hamar. Együtt.
(Este írok privit is)
Nagy HUG neked!
Enigma
enigma

NoémiKép Januárig várakozás van,....aztán persze újabb lombik. Még az vigasztal, hogy többen együtt fogunk tüszőket növeszteni ... Igaz, Enigma?????
HajneszKép Néha tényleg nagyon sz@r, de hát azért irogatunk, hogy könnyebb legyen ez a sok herce-hurca, nem???
én is átugornám az elkövetkezendő hosszú téli hónapokat....és pocival ébrednék!Kép
a

madaran

Bogi!Kép

Nincs véletlen messenger-ed?
Egyszerűen nem tudom elküldeni a levelet, hiába próbálomKépKép
Olyan mérges vagyok erre a r...dt freemail-re!!Kép

Lányok!Kép

Egyszercsak visszaolvasok, és javítok mindent a táblában. Most meghalni sincs időm.Kép

Puszi, Zita

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok lányok!

Stella!
Gratula a picur-kezdeményekhez, érzem, hogy minden rendben lesz csütörtökön. Ha vissza kapod őket mikor nézitek meg, hogy mennyi sikerült?

Bogi!
Igen, mér csak 2-3 nap és én is megyek a tábla aljára. A hőm most 36,9 két napja szájban, szóval szerintem egész jó. Örülök, hogy sokkal jobban vagy, én is ezért próbálom nem beleélni magam ebbe a hónapba, hogy ne legyen akkora a csalódás. Mi is szoktunk kirándulni, mondjuk nem túl gyakran. Ősszel voltunk Szlovákiában, gyönyörű, egy patak mederben mentünk fel a hegyre, ezer képet csináltunk, fantasztikus volt. Azt szeretném kérdezni, hogy ebben a hónapban próbálsz-e ki valami új dolgot (tea, talpmasször..stb)?

Pusza
Nina
nina79

Zita!
Messengerem sajna nincs. Légyszi próbálkozz még a freemaillel, hátha sikerül. Előre is köszi.

Nina!
Sajna mi sem gyakran járunk kirándulni, de most elhatároztuk, hogy sűrűbben elmegyünk valahová. Nagyon várom már ezt a hétvégét, mindkettőnkre ráfér egy kis kikapcsolódás.
Erre a hónapra nem terveztem semmi újat, de tegnap Zitával beleültettétek a bogarat a fülembe ezzel a talpmasszőrrel kapcsolatban. Továbbra is a cickafark teát iszogatom a ciklus 3-12. napjáig. Nemrég gurítottam le az esti adagomat, ami már picit kihűlt, méz is kevesebb jutott bele, hát rettenetes volt az íze!
Meg továbbra is szedem az Elevitet, megpróbálok nagyon sok ásványvizet inni, kefírt és joghurtot enni. Tehát ezek a csodapraktikáim ere a hónapra. Ja, meg megpróbálok kikapcsolni egy picit. Na, ez nem lesz könnyű. Másfél hét múlva kezdődik a téli szünetem!
És Te? Kipróbálsz valami újat?

Hajnesz!
Ne szomorkodj, Stellát fogod követni hamarosan!

Anna!
Örülök, hogy írtál. Egy hónap múlva itt a január, aztán már növesztheted is a pocidat!

A férjecském holnap megy újból mintát adni (felülvizsgálatra coli ügyben), kérek szépen egy kis drukkot!

Puszi.
Bogi
bogi1975

BogikaKépKép Köszi a biztatást!
Drukk megy az uradnak holnapra!!!!!!Kép
a

madaran

Hajnesz Kép
Jaj, hát persze, hogy lehet nyafizni Kép Söt néha tényleg kell. Kép Nem is azért irtam, hanem hogy biztassalak titeket!

Pusz

Kép
Kép
Kép
minyu

EnigmaKép
igen, ICSI volt! NEm mondtak semmit a párom eredményére. Eddig 2-3 kiskatona kóricált a mikroszkóp látóterében. Most gondolom hajtóvadászatot rendeztek az egész mintában és így sikerülhetett a 18!
Eldöntöttük 9-et hibernálunk és 3-at kérünk vissza!!
Már nagyon izgulok és remélem holnap reggel minden rendben lesz a Picúrokkal és mehetünk értük!
Telepatikusan már üzentem nekik, hogy kitartás, apuci és anyuci hamarosan megy értük!! (NEm vagyok teljesen komplett, igaz?!) Szerintem a két hét alatt végig szóval tartom és bíztatom őket a beágyazódásra!!
Drukkolok, hogy meglegyen az a papír, vagy pedig egy meglepetés zebra karácsonyra!

HajneszKép
remélem jobb a kedved! Számolgattam kicsit, szerintem jövő péntek környékén lesz a punkciód. Addig meg tartjuk a kapcsolatot!

AnnaKép
Most már nektek sem kell sokat várnotok! de jó!!

Hajrá, lányok! Előre az ikrekért!!!

Stella

Kép
stella9

Kép

Bogi!
Nagyon jó a terved. Én Kipróbálom hüvelyben mérni a hőt, a tea keveréket, meg elmegyek végre én is a talpmasszőrhöz. Tejet rengeteget iszok, ezét még nem erőltetem a kefirt, meg a joghurtot. Az a baj, hogy sose ittam elég vizet, de kb fél éve erőltetem az ásványvizet. A hőm ma 37 fok volt szájban, eddig ez a rekord. Remélem így marad, bár kevés rá az esély. A hő grafikonodat nem tennéd fel, hogy összehasonlíthatnám az enyémmel? Megy a drukk a férjecskédnekKép

Stella!
Drukkolok, hogy minden rendben legyen. Egyébként én még a meg nem fogant babához is szoktam beszélni, hogy most már jó lenne, ha ideérne hozzánk. Én még kevésbé vagyok értelmes!

Zituska!
Tudod mi jutott még eszembe, hallottál mér a gynevac injekció kúráról? Nekem az egyik ismerősöm húga ennek a segítségével esett teherbe. Nála se találtak semmi gondot, és egy éve járt dokitól dokiig amikor ezt megkapta, és rögtön sikerült egy , ami sajnos meghalt, de azóta újra terhes, és most minden rendben nála. Ha érdekel tudok írni róla bővebben.

Mi most megyünk nagy bevásárolni, előre félek a tömegtől. Jók legyetek!

Puszi
Nina
nina79

Sziasztok!
Na akkor vannak már jó hírek!Kép)
Stella neked tuti 3-as ikreid születnek! Én bizom benne!Ne legyen hiány a babókból!!Kép
Nina , Neked marha jó méssz vásárolgatni, nekem dolgozni kell!Kép
A többieknek drukk, tudjátok uj hónap uj esélyek!!!+++++++++++++
nicola79

Szia ZitaKép
Köszi szépen akkor az a talpmasszőr nekem tényleg nem jó, mert pesti vagyok.

Szia Nina Kép
Meg tudnád irni nekem a talpmasszőröd számát, nevét? Zita mondta, hogy tudsz egy jótKép

Mindenkinek drukk ezerrel!

Üdv
Évi
evike1975

Sziasztok! Kép
Köszi mindenkinek a sok bíztatást, olyan jól esett! Nem tudtam reagálni rájuk, mert dobbantottam az irodából, este meg nem jutottam el a gépig. Tudjátok, főzés, mosás, vasalás...nehéz a házitündér sors!!!Kép
Kedvem bizarr módon pazar, de ezt is csak a stimus hormonoknak tudom be! Kép
StellaKép
Azt mondod, pungi jövő péntek körül? Hú de izgulok! Eddig nem igazán tudtam időponthoz kötni. Jaj de várom már a vasárnapot!!!
Figyi stimus CsajokKép, nektek is minden bajotok volt stimu alatt, mint pl. nyomás, szúrás, feszülés a p.fészkekben? Meg mintha még mozognának is a p.fészkeim!!! Ez így normális?
BogiKép, ha még nem késő, én is szorítok, hogy jó eredmény szülessen a párocskádnál!!!
EnigmaKép
Köszi a HUG-ot, még éreztem is!!!KépKépKépAkkor most én is küldök: O O O X X X
Írtál? Mert ma még nem láttam levelet. Várom nagyon!!!Kép
Hajni
hajnesz

HajneszKép Semmi aggódás, minden normális, amíg nincs légzési nehézséged, hányingered. Ne izgulj, minden oké lesz! Hányadik cn.-n vagy?
a
BogiKép Mi a helyzet???

madaran

AnnaKép
Köszi szépen, akkor jó, huhh!!! Hogy milyen sokat tud érni egy pár mondat!!!KépKépKép
Ma vagyok az 5. cn-on. UH csak vasárnap lesz.
Írok majd a Dévaiba is, ha lesz időm!
Hajni
hajnesz

HajniKép
nekem nagyon feszítettek a petefészkeim már a 4. stimus napom, alig tudtam ülni!
Ezen kívül csak gyomorégésem volt néha.
Aztán a vége felé már nagyon hamar elfáradtam és a pocifeszítés is fokozódott!
Szerintem teljesen normális, hogy most furcsa dolgokat érzel!
Nagyon drukkolok!
Stella

Kép
stella9

Köszi StellaKép
Akkor hősiesen tűrök! Kép
Te hogy vagy? Ugye nem fáj már a poci?Kép
Drukk hegyek holnapra + még a további 9 hónapra!!!KépKépKép
Hajni
hajnesz

HajneszKép
köszi a kérdést: rohamosan javulok!! A hétfő még iszonyatos volt, tegnap is éreztem még egy kicsit, de mára már szinte semmi!!!
Tudja a pocim is, hogy nagy feladat vár rá, úgyhogy erre készül!
Holnap majd írok sms-t, hogy mi volt!
Már úgy indulnék értük!!!
Hihetetlenül boldog és izgatott vagyok, mintha legalább egy halvány zebrám lenne!!
És lesz is, és neked is! Aztán jön januárban Enigma és Anna (ha csak a lombikosokat nézem)!!
Stella

Kép
stella9

Lányok!Kép

A múlt hónapban 24 cn-en prolaktin eredményem 348 lett.

Szerintetek ez jó???

Mea
mea

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?