Mokibuci!
Sebíj, majd a következő hónap, ne búsulj!
Dalmicsek!
Faros volt Neo, azért lett császár. Jamynél nem volt semmi komplikáció szülés közben. Utána volt egy kis altatás, mert nem jött ki a méhlepény, aztán sok vért vesztettem, majdnem kaptam is vért, ájuldoztam, hosszú hónapokig vasat kellett szednem, de ennek úgymond semmi köze nem volt a szüléshez, csak szerencsétlen voltam ezzel a méhlepénnyel.
Azt mondják, hogy ha nem az anya "hibájából" lesz császár, akkor nagy esély van legközelebb a természetes szülésre. Így neked is szerintem. Nekem is azért volt a fiam faros, mert a nyakán volt a köldökzsinór, nem tudott méhen belül megfordulni. (ezért nem is értek egyet a forgatással ) Pl. ha téraránytalanság miatt császár, mert túl vékony a nő medencéje, és nagy a baba, akkor úgysem sikerül a második sem természetesen.
HA nagyon szeretné valaki a hüvelyit megpróbálni, akkor érdemes intézményt, dokit váltani, de persze ha ragaszkodsz a dokidhoz, azt is értem, és amúgy nekem sem volt feltétlen fontos, hogy sikerüljön, de meg szerettem volna próbálni.