2004.12.06 20:54
2004.12.06 21:04

2004.12.06 21:25
Vettem minden ablakba egos figurakt,karacsonyfat,hoembert,stb.Kidiszitettem es Alex total odavan ertuk,mnidg monfja hogy szep
Aztan ertea bolcsibe ahol megint fel orat ultem mert 2-ig aludt
Hozzajuk nem ment bea Mikulas hanem csak bentrol integettek neki
Utana ki a tesomekhoz Matyasfoldre mikulasozni
Alex nem felt,viszont megismerte a batyamat a cipojerol
Kapott megint halom jatekot
Egyebkent volt 5 ujjas es uj bab meg fkanal babbol is nagy valasztek
Scannelc mar be lecci a cikket a Kismamabol,uuugy elolvasnam
De igy is kell
MEgjegyzem am az ajanlatot
Tlan a kert azert jobb mert nem boritjuk fel senki lakasat
Nala mis lehetne nagy a lakas,de sok embernek mar kicsi
erted?: ))Ismerek en is par embert, majd megbeszeljuk,remelem nemsokara szoban
Hat lehet hogy egy nagy talira nem fernenk el,de egy kicsire biztos
szerintem ha LEvi bolcsis,akkor akarhol is osszeszedhette a bacit
Inakbazoknal lehet tutira tudni akik nem jarnak kozossegbe. 2004.12.06 21:41
2004.12.06 22:07
Van, hogy fürdés előtt ráül a bilire és megy is bele, de többnyire nem jellemző. Sőt. Teganp este -talán életében először- jelezte, hogy kakilni fog! Hívtuk a bilire, erre beszaladt a "kakilós sarokba" és ott tojta ki magát
Egyelőre még nem erőlködöm, mert nálunk is jön a kisebb, még 3 hét van vissza a finisig. De tavasszal! Bevetek egy trükköt. A huggies-nak van egy bilire szoktató pelenkája Pull&Up's néven fut. Nagyon vékony, mint egy bugyi és elvileg nedvesen tartja a bőrét, hogy tudja, hogyha érzi az ingert és pisil, akkor annak következményei vannak. Akár egy textil pelenkánál a mi korunkban
Az árát nem tudom, meg az sem, mennyi van egy csomagban, de kezdetnek nem rossz
Én meg már annyira rosszul voltam, hogy lementem dokihoz! Kezdődő tüdőgyulladás, de hogy honnan azt ne kérdezzétek!
Fáj a hátam, a mellkasom és úgy köhögök majd' megfulladok, ráadásul az mégjobban fáj. A fenébe, most hogy vigyem holnap a Gabit a dokihoz? Merthogy fertőz, mert valami vírusos nyavaja van, mert többen is voltak ilyen panaszokkal nála. És ha egy kisbaba nem is beteg, csak az anyja ijedt meg én meg megfertőzöm tüdőgyuszival? Ma se jött ki a doki, pedig hívtam reggel, így holnap sem fog, de megpróbálom. A fene vinné el, pedig a Gabit is látnia kell orvosnak, láz, főleg ilyen magas nem véletlenül van. 2004.12.06 22:55

2004.12.06 23:16
. Viszont maradtunk, ameddig lehetett a gyerekekkel. Lili nagyon jól érezte magát, meg is beszéltük apával, hogy gyakrabban fogjuk ilyen játékparadicsomba vinni. Mikulástól szerencsére nem félt, sőt még a tesó ajándékát is ő vette át. Persze az jobban érdekelte mint az övé
. A rendmániája itt is előjött, hosszú időt töltött azzal, hogy szépen visszarakosgassa a kislabdákat a csúszdához. Sajnálom, hogy sok mindenkivel nem tudtam beszélgetni, na majd legközelebb
. Kataa, Conti köszi a szervezést! A matricázást legközelebb én is támogatom, mert rengeteg volt az ismeretlen arc.
. Sikerült Lilinek beszerezni egy tuti játékkonyhát (csak győzzem becsomagolni, mert bazi nagy dobozban van
), Bálintnak pedig egy nagyon jó több részes puha kutyusházat, amin a tükörtől elkezdve minden van. Aztán még a barátaink gyerekeinek is vásároltam, ez kicsit nehezebb volt.
. Most Ergam cseppeket írt fel, de arra az van írva, hogy szoptatás alatt tilos szedni. Nem merem bevenni, ezért holnap hívom a dokit, hogy most mi van. Esetleg volt valaki közületek, aki ezt szedett, esetleg szopi alatt???
. Hozott Lilinek új mesevideókazit, könyvet, egy csomó apróságot, játékot, no és egy olyan adventi naptárat, amiben a csokik helyett különböző meglepik csücsülnek. A pici hajcsattól kezdve az anya által sütött picike falatsütikéig mindenféle
. Ezentúl ez az esti program apával, hogy vacsi után mindketten kibontják a saját naptárukban az éppen esedékes ablakot.
. Remélem sikerül helyrehozni a dolgokat köztetek, kívánom, hogy minden úgy alakuljon, ahogy szeretnéd. Szegény Betti
. Ha szükséged van valakire akivel beszélgess, engem nyugodtan keress!
. Nem erőltetem, a doki szerint 3 éves korig nem kell vele foglalkozni, ha csak ő nem kéri. 2004.12.06 23:20
2004.12.07 07:13
2004.12.07 08:08
2004.12.07 09:05
Hát ennyi.
2004.12.07 09:46
, a régi januárban fog szülni. remélhetőleg, ha meglesz a babája nem fog már olyan sületlenségeket beszélni. ez a másik kedvesnek tűni, de nem valószínű, hogy lenne gyereke.
néha jelzi a kakit, és bele is termel a bilibe, de ő is inkább elvonul a "kakilós sarokba"
de már azt is tudom, jövőre mit kapnak karira a családtagok. dani arcát szeretném kikeresztszemezni, de az is rengeteg meló, ráaádul 2db-t kell majd belőle. majd nyáron elkezdem, hogy időben elkészüljön. 2004.12.07 10:47
tegnap kijelentette hogy :
Annyira nevettem
O meg megegy kislany az egytlen aki nem hianyoztt eddig egy napot sem
O oktoberi
Es kulonleges egosorok is vannak,de abbol most nem kellett
A Tescoban sem volt semmi normalis csak gagyik
Nem tudok tanacsot adni,meg nem is hallottam errol.
Es neha hasznalja is,persze mondom hogy nem kene
Es foleg Te
Nehez lehet kezelni a dolgot.Nem elnne jobb ha addig elmennel amig ott van.Bar az sem jo a Bettinek,de legalabb nem latna ha sirsz
Persze csak ha publikus.
Alex sosem feltegy doktornenitol sem,pedig ez mar 3. a koltozes miatt
En mar reg beadattam azt az oltast ,es tavaly 2400ft volt ha jol emlekszem
2004.12.07 10:59
. Nagyon édi volt, estig erről dumált. Itthon is Mikulásoztunk a hétvégén. Szépen "kipucoltuk" a csizmát, ki az ablakba, és reggelre tele volt
. Itt a mellettünk lévő bevásárló centerben is volt Mikulás a hétvégén, meg Krampusz is. Amikor Gyurci nem figyelt oda, gyorsan megvettük az ajándékot a játékboltban, bele a mikizacsiba, aztán meg a Mikulás zsákjába. Onnan bányászta ki magának a Drágám, igy legalább meg volt az az illúziója, hogy tényleg tőle kapta
.
. Amúgy nem jellemző, nagyon kis barátságos, de sosem lehet tudni. Nyugtassatok meg!

?
. Sok-sok erőt és kitartást kivánok, és azt hogy rendbejöjjenek a dolgaitok. És tényleg gyere, sokszor már az is segit az ember lelkének, ha meghallgatják.
. 2004.12.07 11:51

Nem megijedni, enyém férj "csak"
Prágába utazott vasárnap, pénteken jön haza. Eddig még bírom, főleg azért, mert Nátán nem alszik délután és így viszont este 8-kor simán kidől. Aztán Hanna is (Benivel ugye nem volt gond az esti alvás soha), így kb. 1/2 9-kor véget ér az egésznapos műszak. Nem tudom, mi lesz, ha a párom hazaér, mert ugye Nátán nagyon apás, most ugyan elvan nélküle, de akkor majd le fog szállni róla???

). Ilyenkor én a párom cipőjébe is szoktam tenni, de hogy ne legyen feltűnő, az enyémbe is dugtam egy kicsi mikicsokit. Persze reggel mondtam, hogy "biztos én nem voltam elég jó"
, erre Beni vigasztalt, hogy "anya, dehogynem, te is jó voltál!"
. Aztán aranyosan felajánlotta, hogy ad az övéből nekem is.
Azt hiszem, az ovi is jót tesz neki, mert magától simán felajánlott egy csomó csokit Nátánnak abból a csomagból, amit az oviban kaptak.

Jó helyen van, a páromnak a Páva utcában van az irodája (a Mester utcából nyílik), ezt rá fogom tudni bízni!

2004.12.07 12:30
Márk meg mindig rá akart mászni
, de Zitus nagyon jól tűrte a rohamot.
Én nem csináltam semmit, a bili a szoba közepén volt, aztán egyik reggel levetkőzött, és belepisilt. Kb. a 2 éves szülinapja után. Aztán nappalra szobatiszta lett (persz eleinte volt baleset, napi 3-4 öltözködés
. Mostanra éjjel sincs pelus, kb 2 hete, és még nem volt baleset. Ez egy folyamat, ne izgulj miatta, bízzál a gyerekedben.
Sokkal jobban jársz, ha majd nyáron , jó időben bugyit adsz a Gáborra, az sokkal látványosabb
Pedig Téged felismertelek a bulin, csak nem volt olyan alkalom, hogy megszólítsalak.
Ilyen szempontból kivétel voltál, én is inkább a gyerkőcöket ismertem fel. A Gergőt ezek szerint nem
, de most már fotóm is van róla
2004.12.07 12:48
.
.
ugyhogy most tele van a szekrény mikulás ajándékokal petikével megegyeztünk hogy naponta csak 1 csokit ehet meg többet nem ,imike is kapot a bölcsis mikulástol ajándékot délután elis hoztuk mikor mentem petikért
. 2004.12.07 12:56
. Péteken délelőtt jött a Télapó a bölcsibe, a gyerkőcök tisztára be voltak zsongva. Jutka néni elbeszélései alapján Dodi először félt tőle, de később annyira felbátorodott, hogy a zsákjában is turkált
.
, a szűkületen is egyedül lekúszott, ment mint a golyó, még ő mondta, hogy „így kell. Látod?!” 
. Végül sikerült megtalálni a Télapót, de persze bátorság megint nem volt, hogy oda is menjen hozzá. Gerdáék énekeltek neki, ők meg is kapták a csomagjukat, amiből adtak Dodinak egy szaloncukrot, aki így végül felbátorodott, odament a Télapóhoz, és mondta, hogy „cseréljünk. Kérek szépen csomagot!”. A Télapó örült a cserének, egyből be is nyomta a szaloncukrot 

2004.12.07 13:10
, és a 2 utolsó képen, az "alvó"
Mikulással én is rajta vagyok
2004.12.07 13:12
2004.12.07 13:16
2004.12.07 13:30
Mire visszafordultam már csak azt láttam hogy mászik befelé valami beesett háló után, úgy kiabáltam a tó másik feléről hogy valaki kapja már el az ott ácsorgók közül. De lehet csak nekem van ilyen leven gyerekem
Szóval ha ott lenne tali akkor tuti a nyomában kéne lennem, vagy atónál ücsörögni a vizes padlón, nehoyg odamenjen. 2004.12.07 13:38
.
. Köszi a képet, nekünk nem volt digi gépünk, úgyhogy róla ez az egyetlen.
. Igaz, nem köhög, nem lázas, de nem örülnek, ha így hordja az ember a gyerekét, és igazuk is van.
. Betegség 

.
.
. 2004.12.07 14:22

Mondjuk ő a kórházasdi óta csinálja ezt. Meg ő amúgy is mindenért hisztizik, ha hozzáérnek, legyen az hajmosás, fodrász, körömvágás, orvosi vizsgálat.
:o De ezek szerint résen kell lenni. Gergőt itt is a járányok, a vonatok, a csúszda érdekelték és ránk sem bagózott, üldögéltünk a büfében, Gellért aludt a babakocsiban, aztán mikor felébredt, szopizott a kijelölt helységben. 2004.12.07 14:48
2004.12.07 14:55
kitaláltak neki egy kötelező vacsit,mire megírta a főnöknek,hogy Mikibulira kell mennie
Mire Főnök visszaírt, hogy sajna kötelező a részvétel és a levél legvégére "lábjegyzetbe",hogy akkor javasolna egy ebédet.Na ezt senki nem látta,így végül se ebéd,se vacsi nem volt és Apa öltönyben állított be a Télapózás legvégére.Hrrrrrrrrrrrrrrrrr
2004.12.07 15:15
2004.12.07 15:27
Szervezzuk majd ossze akkor ezt a jovoheti Recseit.Jo lenne tobbet beszelgetni,remelhetoleg nem lesznek sokan
Nagy gratula az elso foghoz
A Mikulas szakalla nem volt semmi

Ott aztan nem lehetne oket szem elol teveszteni
Ja es nem lehet bevinni sajat kajat csak amit ott veszel
olyan maradi volt
Aztan amig nem talatam egy jo homeost addig anyukam baratnoje adta be neki az oltasokat,de nem vittem oda rendszeresen.Minek ha nem volt beteg?
Itt meg csak 2* voltunk,egyszer az igazolasert a bolcsibe,meg most a hereje miatt
Nagyon jo a rendelo,tiszta ,nincsenek sokan,es jatekok is vannak
Alex a fulet tolem orokolte
Sajnos eleg nagy es elall
Megnyugtattak hogy ha a feje hozzano akkor nem lesz ilyen feltuno

2004.12.07 15:52
, na meg a programatok is
. Én is gondoltam, hogy oda kéne irni a képek alá a neveket, de sokat nem tudok
.
!
,meg Gyurcit
, inkább azokra gondoltam, akik nem. 

!
, pedig nagyon odafigyelek az étkezésre. Mérlegre rá se merek állni
. Oké, megpróbáljuk összehozni
. Remélem a jövő hétre elmúlik a nátha is, meg a páromat is meg tudom fűzni. Ő majd játszik Gyurcival, mi meg tudunk dumcsizni
. 2004.12.07 17:32
.
, mert ő tök vékony volt, a farmerjét is övvel viselte, pocak sehol. Szóval, valakivel kevertelek
, bár szerintem Gyurci stimmel, max. nem te szólítottad a nevén
.
. Én nagyon remélem, hogy valahogy kihúzom Ádámmal ezt a maradék 1,5 hetet betegállomány nélkül... Az orra nem folyik jobban, nem köhög, nem lázas, remélem, csak nátha. 2004.12.07 18:31
... 

2004.12.07 19:15
), végülis a felső is, csak volt még rajta egy piros kardigán.
2004.12.08 06:48
5 óta fent vagyok, hajnalban egy jó adag slejm jött ki belőle. Érdekes hogy neki mindíg a gyomrát bántja a betegség! 2004.12.08 09:18
Esetleg jövőre, ha nem tenném, nyugodtan szólj rám, tényleg jöhetnétek ingyen és bérmentve, ráadásul a gyerkőcöknek tényleg akkora élmény!!
) de mások ezerrel dícsérik, hogy milyen jó. 

és nagyon jó árban is volt
Nem jön ki valaki itt karácsonyi nagybevásárolni munkaidőben???? 
2004.12.08 09:48
Gyorsan vasaroltam es jottem is haza,inkabb vasalok csak ne kelljen kint lennem
A kicsi Adam,nem Dani
Mindketto beteg,kotohartya gyuszi,azert nem mentek
En mar kezdem irigyelni a pocakos anyukakat,ez jo jel
Gratula
2004.12.08 10:20
A sópipáról hallott már valaki valamit? DM-ben láttam, a kerezstanyukám ódákat zeng róla, most felfedeztem hogy mi is áruljuk, így reményeim szerint valamivel olcsóbban megkapom.
nagyon félünk
2004.12.08 10:28
Üdv itt is!!! Akkor mi a 2004 tavaszi baba topicban már találkoztunk.
Azért voltál olyan ismerős!!! Bár oda én sokkal ritkábban írok, inkább olvasó üzemmódban vagyok. Az én kisfiam május 2-án született.
. Én is örülok, hogy megismerhettelek, az életben is gyönyörű a gyerekeid szeme. Erről ismertelek fel Titeket
Melyik fotón nézhetlek meg???
, 2 évvel idősebb nálam, de a kapcsolatunk több, mint egy testvéri kötelék. Nagyon szeretjük egymást, és megérezzük a másik apróbb rezdüléseit. Ilyen szempontból olyan mintha ikrek lennénk. Ha 1 nap nem beszélünk, akkor teljesen hiányérzetem van. Remélem, majd a gyerekeim is ilyen jó tesók lesznek.
Egyébként jövünk-megyünk egyfolytában, de max 5-6 gyerek szokott összegyűlni. Egyébként tegnap már jobb volt a helyzet, negyed10-kor már aludt.
Nálunk is rengeteg baleset volt, de mindig elmagyaráztam neki, hogy most mi történt, mindig megnyugtattam, hogy semmi baj. Igazándiból nem csináltam semmit, a szobatisztaság nálunk Nóri döntése volt, én meg türelmesen aszisztáltam a próbálkozásainál.
2004.12.08 11:24
2004.12.08 11:55
Nagyon elkeserít ez a világ, de méginkább a cég policyje. Operátor volt egyébként.
Hátha már akkor is olcsóbb ha többet kérsz? Hm? 2004.12.08 12:16
hiaba van 8000km-re minden nap fe0 lorat beszelunk telcsin es rohogjetek ki de megerzeseim vele kapcsolatba sokkal jobban mukodnek mint barkivel a csaladomban
A batyammal mar nincs ez,ugyhogy en orulnek ebbol a szempontbol ha a teso is fiu lenne es jo tesok lennenek.Persze lehet lany-fiu kozott is jo a kapcsolat de az megsem feltetel nelkuli
bar ennyi gyerek ott sincs mindig.Sot a bolcsibe a 24-bol vannak 11-en a heten
Ilyenkor jo ha falaznak a kollegak
Na hat ezt a vilagot en sem szeretem
Kevesa jo munkaado sajnos
Ezert ragaszkodom en a jelenlegihez

Pancsit is viszitek? 2004.12.08 12:24
.
még budaörsre sem
remélem pénteken már lesz fizum ha a bank is ugy akarja
meg hozák a családit is . Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|