Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Ezennel megnyitottam ezt a bölcsis topikot!Remélem,hogy hozzám hasonlóan mások is keresgetnek csemetéiknek bölcsit Szegeden és idetalálnak.
Szeretném,ha itt megoszthatnánk egymással a tapasztalatokat,látottakat,élményeket,véleményeket egyes intézményekről,gondozónőről......

Magunkról:
2010-ben született meg a kislányom és eljött az idő,hogy bölcsit keressünk neki.Sajnos csak azt nem tudjuk,hogyan is kezdjünk neki.....
Mindenre nyitottak vagyunk (állami,magán...)Ugye az ember a gyermekének csakis a legjobbat akarja.
A héten megjártunk egy magánbölcsit és borzalmas élményekkel gazdagodtunk.Most nézegetem az államit,de melyik is legyen??????
Hogyan válasszon az ember jó bölcsit???
Van egyáltalán olyan hely,ahol az ember biztonságban,szeretetben,jó nevelésben,családias környezetben és még sorolhatnám tudhatja a gyermekét????

Szóval,kérlek gyertek és beszélgessünk!

Üdv:Kata

KépKép
majka
Szeged
 
 


Szia!

Én is szegedi vagyok.Nekem egy kisfiam van Zénó és neki keresünk bölcsit.Szuper,hogy megnyitottad ezt a topikot.Sokat keresgettem, fórumokat nézegettem,de nem találtam szegedi bölcsikről szóló csevegést...
Na szóval mi állami bölcsiben gondolkodunk.Sokan mondták,hogy a Siha közi a Gyík utcai bölcsi nagyon jó.Ezeket szeretnénk majd megnézni.
Igazából mi sem tudjuk,hogy hogyan is kéne nekilátni.Reméljük,hogy majd odamegyünk,jó lesz,hely is lesz,és bölcsis lesz Zéni.... :lol:

Magánról:sajnos mi nem engedhetjük meg magunknak,de biztos jók lehetnek.
(habár az egyik ismerősöm a kislányát az egyik neves magán bölcsibe akarta íratni és elmentek megnézni,volt a kislány egy párszor és utána mégsem az lett,mert durva dolgokat tapasztalt....)
Majka, ha érdekel priviben elküldöm melyik volt az.Nem tudom ki szabad-e írni.....

Én is szeretném,ha csatlakozna hozzánk sok tapasztalt anyuka és mesélne.
Sajnos most mennem kell.
Üdv:Zsófi
zsofcsenko
Szeged
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó