A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

primula: nekem a tsh 2.53 lett, ami köztudottan magas , ha az ember lánya babát akar. De azt mondta dokinő, hogy 2 -3 hét alatt befogja állitani!
Anno a lombikos dokim is ezt mondta, és igy is volt.
A beülti előtt lesz még egy tsh, és szabad T4 ellenőrzés.És ha rendben lesz, akkor okt. vége-november eleje a beülti (ha a babók is beindulnak)
Olyan sok apró dolgon múlhat.....váááááá
Hidd el, ahogy eldöntöttük, hogy akkor belevágunk a fagyisba, már elkezdtem szorongani, és kérdezgetni magamtól: biztos akarom ezt?
A műtét miatt nagyon sajnállak :( , kivom, hogy mielőbb sikeresen túllegyél rajta.

Bari:Nagyon ügyes vagy! Örülök, hogy érzed is aváltozást.
és holnap jövök.....

Melcsi:Jobbulást kivánok a kis szépségeknek! :wink:
katapetra

Sziasztok!

Szurika: egyetértek Barival, sajnos a mai világban, ha van munka dolgozni kell, de azért tudd, hogy mikor kell pihenni! :) vigyázz magadra!

Katapetra és Zafir: megértelek titeket, hogy féltek a csalódástól, és drukkolni fogok mindkettőtöknek a sikerért! :D

Nyuszika: ez nagyon aranyos videó volt :)

Melcsi: a te videód is tüneményes volt, mindkettőn elpityeredtem magam! :) Jobbulást Sárinak és Matyinak! :)

Barika: gratula az ügyes diétához! Látod előnye is lesz ennek, majd szülés után nem kell annyit fogyózni! :wink:

Primula: neked is drukkolok az induláshoz, meg hogy piri menjen hozzád!!! Nehogy hozzám jöjjön :)
Drukkolok, hogy minél hamarabb túl essél azon a fránya műtéten! :(

Nálam egyenlőre a helyzet változatlan! Bár ma éjjel rémálmom volt, azt álmodtam, hogy megjött! :) Hát remélem nem fog, bár eléggé fájdogál a pocim!
De küldöm Nektek Pirosszkát, mármint akinek kell! :)
Kérek tőletek is piri űző drukkot! :D

Mindenkinek további szép napot! :)

zsuzsi

Lilypie First Birthday tickers
kvzsuzsi
Fót

Sziasztok,
kicsit eltűntem......

Zsuzsi: nagyon drukkolok a + teszthet, de jó is lenne ha végre elindulna egy nagy babás hullám....olyan régóta nincs itt bababumm

Katapetra, hajrá kezdés!!!!!!! DRukkolok!!! fura h neked ezt mondta a dokid, nekem azt mondta h a pajzsmirigy hormon változásához min.6-8 hét kell mert ez az a szerv ami a leglassabban reagál és ennyi idő kell mire látszik a változás...

BArika: szuper h alakul a diéta! és ezek a babakocsik, csúcs!!!!!

Zafír: nem tudtunk még kezdeni mert még mindig nem állt be a TSH-m, utoljára még 4 volt ami mellett nem enged D kezdeni.....a hónap végén megint lesz vérvétel és ha ok akkor kezdünk de az endokrinológus azt mondta szinte esélytelen h pár hét alatt lemenjen 1-re.....én bizok a csodában, már elég csúszásunk volt most már kezdenünk kell és kész....

Kép
rencsi79

Sziasztok!

Kicsit előbújok!

Zsuzsi: nagyon drukkolok neked! Már nagyon kell az a pozitív teszt ide a fórumra. :lol:

Katapetra: remélem, veletek is minden rendben lesz! Az eszkimócska babácskák szépen fel fognak ébredni és virgoncan kerülnek a pocakodba. Párod a hónap végén jön csak haza? Az enyém most megy el egy egész hétre. Teljesen kész vagyok tőle. Minden elismerésem, hogy Te ezt végig tudod csinálni! :lol:

Bari: azta! Nagyon tetszik a babkocsi! És a diétáddal újabb hőst avathatunk körünkben. Csak így tovább! Drukkolok, hogy a vv-el se legyen semmi gond!!!

Zafír: sok erőt kívánok!!! És persze mennek a drukkok ezerrel!

Primula: sajnálom a füles-dolgot. Nekem elég lassan állt be a TSH-m, igaz picike adagokkal próbálkozunk. De neked remélem, hamar fog menni és indulhattok. A kétségek benned természetesek, de el múlnak, ha már belekezdtetek. Nagyon szorítok!

Kriszto: milyen volt a barlang-túra? Remélem, meg volt és még jó sokáig kitart a pozitív hatása.

Velünk nincs igazából semmi. Bizonytalan időre elhalasztunk mindenféle babásodási dolgot (kivéve persze a spontánkodást :oops: ). Nagyon megviselt ez most minket, a gyász még tart. És ezen végig kell mennünk.
Próbálom elterelni a gondolataim, lefoglalni magam, nem keseregni. Persze nem megy egyszerűen. Sőt, talán nem is megy. Orvosokról most még csak hallani sem akarok. Élni szeretnénk, élvezni az életet, egymással tölteni minél több időt, kicsit feltöltődni, kikapcsolni. Most erre van szükségünk!
Mindenkinek nagyon-nagyon drukkolunk! Még ha nem is írok, azért olvasgatlak titeket.
szélkisasszony

rencsi: Jó lenne :lol: ......
Nagyon drukkolok, hogy végre rendben legyen az a fránya hormon, és indulhassatok Ti is! :shock:

Mindig olyan jó látni a vonalzódat :) én is dec.3-án születtem, mindig tudom, hogy hány nap múlva leszek megint öregebb! :lol: Már csak 53 nap! :)

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Ja, Kata laptetőd van!!!!
A legjobbkor! :lol:

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Zsuzsi,
drukkolok, ügyes vagy, hogy még bírod a nem-tesztelést.. :D

Nene,
nagyon szép a torta a képen, gondolom, finom is volt! majd várjunk a képeket a keresztelőről!!

Melcsi,
jobbulást a picuroknak, és örülök, hogy bejött a kétfelé - altatás. Így tényleg nem zavarják egymást... :wink:

Bari,
ügyes vagy, hogy ilyen jól be tudod tartani a diétát, kitartás... :wink:

Katapetra,
szurkolok a kezdéshez és a fagyibabákhoz! Küldöm a drukkokat++++

Szélkisasszony,
jól teszitek, ha kikapcsoltok egy kicsit, tényleg mindannyiónkra ráfér ez...na majd csak összekapjuk magunkat. Ugye?? :roll:

Primula,
Nektek is drukkolok. A fülműtét nem hangzik túl jól, de viszont az sem megoldás, hogy állandóan szenvedj tőle... :shock:

Rencsi,
szorítok, hogy rendben legyenek az értékek...de ha nem, akkor majd következő hónapban. Valamikor csak beáll már normális értékre...
leeda

Melcsike,
Gyógyulást a két lurkónak. Bálint is beteg volt, mert elkapta tőlem, de szerencsére elég volt pár napig szívni az orrát, és minden rendbe is jött.

Zsuzsi,
Nagyon drukkolok neked/nektek. Mikor fogsz tesztelni? Jól emlékszem, hogy a hétvége felé tervezted?

És akkor két kép a keresztelőről

Kép

Kép

Szurikáta,
A második képet Neked küldöm :wink:
Ezen látszik, hogy Bálintot már most is érdekelte a torta, vagy legalábbis a figurák, amik rajta voltak. Odaültettük a tortához és már nyúlt feléjük :lol:

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Úgy látom a második kép elakadt :cry:
Megpróbálom még 1x feltölteni

Kép

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Na jó, úgy látom nem csak Bálintnak nincs jó napa, hanem nekem sincs :?

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Bálint, mint egy kis vőlegény, csuda helyes pasi. :lol:

KépKép
momelcsi

Köszi Melcsike.
A tesómék lettek a keresztszülők, és a nővérem nagyon ad a megjelenésre :lol: :lol:
Ő vette neki ezt a kis szmokingot, ahogy mi hívjuk.
Csokornyakkendős ing, mellényes nadrág, és zakó. Hát nagy fejtörést okozott, hogy cipőt találjunk hozzá :lol:

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Nene: Annyira, de annyira szép nagyfiú :D Tényleg gyönyörű a kis ruhácskában, a sétapálca, és a cilider is passzolt volna :lol:
nagyon köszönjük a fotót! Irigylésre méltók vagytok, a keresztszülő meg igen is halmozza el a keresztgyermeket!!!! :wink:
Puszi

Szélkisasszony: teljesen megértelek, hogy vártok, és csak szeretitek egymást, ilyenkor annyira ki van éhezve az ember a szeretetre, hogy nagyon....szegénykém, te is egyedül leszel! :(
Hogy én hogy birom? hullámzó....
Hétvégén bőgtem, mint a csacsi, most "csak" könnybe lábad a szemem, ha képen, vagy skype-on látom.
És a rossz hir, nem tud itthon lenni a szülinapomon, mert bizony én is októberi vagyok ám :wink: (puszi, bari)
Igy maradnak anyuék, nagyiék, és a barátok, nem mintha nem szeretném őket, csak úgy lenne kerek, ha Ő is itthon lenne.
Ölellek, és jó volt, hogy jöttél, puszi!

Rencsi: sajnálom azt a fránya tsh-t, nekem 2 doki is azt mondta, hogy 2-es, 2.5-ös tsh-t 3 hét alatt rendbe lehet hozni, ha jövőhéten a vérerdmény nem hozna nagy változást, akkor talán napi félről emelik napi egyre a gyogyót(ezt az endos doki mondta), a lombikos nem tudom hogy fog állni a kérdéshez, ha nem változott az eredmény.
Kivánom, hogy mielőbb rendbe gyere, egyébbként nem hiztál, hogy igy felszökött? Domingó? Puszillak benneteket

Mi (vagyis most csak én) indulunk, megkaptam a gyogyikat, ki is váltottam, úgyhogy, én kérem PIROSSZKÁT! :wink: utána már nem kell!!!!!! :twisted:
Nagyon köszönöm a drukkokat mindenki olyan kedves, hogy aggódik! :cry:
KÖSZÖNÖM
katapetra

Hali,

Szélkisasszony, jó felőled hallani... :wink:
A kétségek már néha mintha nem is lennének, igazad van...

Kata, örülök hogy zöld utat kaptál!!! :D :D

Nene, aranyos a kislegény a nagy tortájával. Csoda szép mindkettő, és mindekettő puszija igen édeskés. :wink:

Rencsi, Te mit szedsz?? Milyen mennyiségben???

Szurikáta, nem semmi a beosztásod!!!
Család hogy bírja???

Én is holnap megyek kontrollra TSH ügyben, ill. nézetek még egy Fsh-t, mert remélem már lejjebb csúszott mindkettő!!! :evil:
Pénteken hívom Dévait, mert ma nem volt benn, csak Paragi, ill. holnap kórházos napja lesz.
Így pénteken reggel kell hívnom, és még aznap talizok vele, REMÉLEM!!!!

Van köztetek, aki nem Pest megyei???
Utazási támogatást igényeltetek-e???

Szép estét!!!

Primula
primula35
Algyő

Kata, nekem 2,39 volt a TSH-m, ezért kezdtem el szedni a gyógyszert....
primula35
Algyő

Primula: nekem májusban 1.2 volt a tsh
most meg 2.53 :( , én Euthyroxot szedek nap fél tablettát éhgyomorra, reggeli előtt fél órával kell bevennem, mert igy szivodik fel a leggyorsabban.
Mennyit szedsz naponta?
Szoritok, hogy péntekre kapj időpontot D-hez, piri?
katapetra

Rencsi: Úgy volt, hogy együtt kezdünk. :( Mi lesz velem nélküled? :cry:

Zsuzsi: Mennek tőlem a piriűző drukkok. Küld hozzám, hogy 20.-án pontosan érkezzen hozzám.

Szélkisasszonykám: Nagyon félek, hiszen, ha neked nem sikerült, akkor nekem miért sikerülne? Nem akarok negatívan kezdeni, de ez van. Remélem Kisdokim felráz majd, eddig az ő pozitív hozzáállása hihetetlenül sokat segített nekem. Úgy érzem, amíg ő hisz a sikeremben, addig nekem is érdemes. Ahogy olvastalak, legszívesebben átöleltelek volna, hogy erőt adjak hogy elviselt azt a hihetetlen fájdalmat, amit most érzel.

Nene: Azok a szemek... :D

Lányok! Én elég hülye vagyok a laboros leletekhez, DE: Akkor a 2.
ciklusnapos vérvételen a TSH 1.09, az FSH 4.29 jó lehet? Ezek a határérték számok megőrítenek, mert mások az ÀNTSZ laborban és mások a Battai papíron. :?
Ami meglepett az a progeszteron volt, ami 7 nmol/L. Tavaly ha jól emlékszem baromi alacsony volt. Vagy most is az? Ááááá!
Az viszont nem meglepő, hogy a Gamma GT megint magas. Azt hiszem elkönyvelem magam alkholistának. :lol:
Cici UH negatív lett ma.

Zafír
Lilypie Premature Baby tickers
zafir100

Primula:Nekem amikor terhes lettem akkor 2 volt a tsh és így is összejött augusztusban 5,8 volt 1 hónapig szedtem a L-Tyroxint 50mg-t és ettől csak 4 re ment le amivel nem kezdhettem....most reménykedek a csodában
drukkolok a pénteki találkához!!!!

KAtapetra: dehogy nem híztam....kész is voltam h egyre kevesebbet eszek és többet mozgok és mégis híztam....mennyivel más a stimu a fagyinál?

Kép
rencsi79

Zafirom: a tsh-d nagyon szép!!!!!!!!És nyugi, az esélytelenek nyugalmával indulunk mi is......Kivánom, hogy 20-án megjöjjön!!!!

Rencsi: szegénykém.....képzeld, én is ugyan igy voltam tavaly télen, az első lombik előtt.
82.5kg, úgy, hogy heti 3-4x kemyény két órákat edzettem, konditeremben....hiztam, csak hiztam, mint a kisgömböc.
Lusta pajzsmirigy, pedig 2-es volt akkor is, de az endos doki már ezt az értéket is lusta jelzővel illete (hétfőn) :oops: Bár ugye nálam kiderült ez az IR.
Azóta fogyok, és gyógyszerrel szépen kordában tartható a pajzsmirigy.
A stimu annyiban más, hogy jóval kevesebb hormont kapok, igy kb. 10-12 ezer az összes gyógyszer+40.000.- itt az ET.
Kaptam: Prednisolont, Estrofem-et (ösztradiol), Clostit, és ha eljön beülti ideje, akkor Ovitrelle, Utrogesten, Duphaston lesz még a "sütiben" :)
Puszi
katapetra

KAtapetra, akkor ez nem is vészes anyagilag, sokkal többre gondoltam, mennyi fagyid van?

Zafír, most minden vágyam az h kezdhessek veled, jövő héten megyek vérvételre és nagyon nagyon SZERETNÉK kezdeni.....én elvileg 25-26 körül várom....

Kép
rencsi79

Sziasztok

Valaki nyugtasson már meg, mert én már az éjjel feladtam, és végig bőgtem a hajnalt
Arra keltem, hogy nagyon fáj a pocim, mint amikor mindjárt meg fog jönni.
Tegnap egész nap olyan feszkós voltam, mint máskor mensi előtt 1 nappal szoktam lenni!
De azóta sem semmi. A pocim fájdogál. De semmi jele pirosszkának!

Volt bárki, valaki, akárki közöttetek, akinek hasonló mensi tipusú hasfájása volt, és utána teherbe esett??

Köszi
Egy kétségbeesett Zsuzsi

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Szia Zsuzsi, igen, én! Nekem pont a transzfer utáni 16. napon szaladt tele a hócipőm, mert éreztem, mindjárt megjön, szúr a hasam lent, pontosan mensis érzésem volt. Azt mondtuk a férjemmel, akkor teszteljünk, legalább nem lesz tovább bizonytalanság... És két erős csík jelent meg a teszten :):):)

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
nyuszika85

Egy kétségbeesett Zsuzsinknak!

Hogy állsz a teszt kérdéssel??? Ma már egészen biztos eredményt mutatna... de persze nem rábeszélni akarlak, DE szeretném, ha nem lennél bőgősZsuzsi :wink: Hanem vidááááááám!!!

Drága alkesz Zafír! Jó volt olvasni rólad! Még ha ki is derültek dolgok.... :lol: :lol: :lol: Puszillak

Tsh-val küzdők, üdv a klubban! Bár én nem szólok semmit mert nekem most épp tökéletes és gyógyszer nélkül, szinte. :D

Mindenesetre drukkolok, hogy aki szeretne mielőbb kezdhessen!!!

Bálint még mindig annyira cukker, hogy csak na...

Szélkisasszony, csak annyit írnék TUDOM... mi is ugyanezt érezzük, küzdünk, mi jelenleg élünk bele a nagy büdös semmibe...
mindenünk megvan és még sincs semmink a világon!
És egyszerűen őrjítő, hogy nem tudjuk lesz-e máshogy és ha igen mikor....
ha orvosra gondolok kiráz a hideg, de ha meg arra gondolok, hogy itthon ülök, akkor meg nem fog történni semmi.... 22-es csapdája... szívás az élet, hiába....

na befejeztem... pusszanás mindenkinek, azoknak is akiket nem említettem név szerint :D :D

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Sziasztok Leányok!

Én is előbújok! Bár tudom, azt mondtam, hogy nem jövök vissza, de hát a függőség!!! Na szóval, nagyon hiányoztatok! Úgyhogy ha nem baj, akkor ismét becsatlakoznék hozzátok.

Az elmúlt közel három hét maga volt a pokol. Talán egy kicsit mostmár jobb, de igazán majd csak az idő előrehaladtával lesz jó...

Köszönöm, hogy egy páran hiányoltatok! :-) Nagyon jól esett!

Próbáltam olvasni, hogy kivel mi történik, de nézzétek el nekem kérlek, hogy nem mindenkinek írok, mert az agyam nincs toppon. :-(

Kvzsuzsi: Nagyon, de nagyon szorítok neked! És nekem is fájt a hasam, és a cicim, amikor terhes lettem, úgyhogy no para.

Katapetra: Örülök, hogy Te is zöld utat kaptál! Hajrá fagyi babák! De azért ne olyan nagyon negatívan állj hozzá, mert azt mondják, hogy a csemeték azt is megérzik. :-)

Bari: Sajnálom ezt a CH dolgot. Kitartást kívánok a diétához! Mikor mész legközelebb UH-ra?

Kriszto: Ölellek drága! Hidd el, lesz ez még jobb is! :-)

Zafir és Szélkisasszony: Nektek is küldök egy hatalmas léleksimit, és ölelést.

Rencsi: Kívánom, hogy Ti is megkapjátok a zöld lámpát az induláshoz.

Primula: Üdvözöllek én is a topikon.

Csuti: Ha olvasol minket! Hatalmas gratula a három Hölgyeményhez. Én is megsasoltam őket wiw-en, és csoda gyönyöráűek!

Nene és Nyuszi: Dóri és Bálint is nagyon édes. A keresztelős képek pedig nagyon szépek lettek,és a rucik. :-) Jaj, én is szeretném majd ilyen csinosan öltöztetni a manónkat.

Melcsi: Örülök, hogy nektek is bejött ez a külön alvósdi, és tudtok egy kicsit Ti is pihenni.

Fúú, biztos kihagytam sok mindenkit! Ne haragudjatok!

Pusza:

Mné
mné

Jajj, olyan aranyosak vagytok, hogy bíztattok!

Még Te is Mné! úgy örülök, hogy előbújtál! :) Már nagyon hiányoztál! Remélem azért annyira szőrnyű dolgok nem történtek Veletek! Kívánom, hogy minél hamarabb megerősödjetek lelkileg, és folytathassátok a babáért folyó küzdelmet! :))

Kriszto drága, köszönöm hogy miattam Te is előbújtál a zugból! És milyen volt a barlangtúra? Nem is meséltél róla semmit!!

Hát mi is úgy döntöttünk a Zurammal, hogy holnap reggel fogok tesztelni.
Remélem nekem is kétcsíkos lesz, mint Nyuszikának! :)
Bár én egy kicsit félek az ovitrelle miatt.
Mert 7-én kaptam az utolsót, és nehogy rossz eredményt mutasson!

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

SZiiiiiiiiiiaaaaaa Mné! :lol:
De örülök, kis zugolvasó :wink:
Örülök, hogy jobban van a lelked drága! Puszillak, és köszönöm a drukkot!

Zsuzsim: Kérlek, mielőtt tesztelnél nézz utána a neten, kérlek, hogy az Ovitrelle hány nap után ürül ki...én anno, mikor kaptam, utána néztem, és szakértő, ismétlem: szakértő írta, hogy az utolsó adag után , általánosságban 10 nap kell a kiürüléshez. Csak kérlek Te is nézz utána!
Nagyon átérzem a mostani helyzetedet...ezek az idők a legnehezebbek, pontosan a BIZONYTALANSÁG!
Nagyon drukkolunk értetek!

Kriszto: a képeket én is megnézném a barlangtúráról. Sajnálom, és megértelek......azért vagyunk itt egymásnak, hogy segítsünk! Nagyon szeretünk, sok puszi!

Rencsim: drukk a zöld lámpához! Két fagyikánk van, az egyik 9 sejtes dundiság, a másik kis 4sejtes ICSI-ke :wink:
katapetra

Zafír: Mindjárt megverlek! Miért gondolod, hogyha nekünk nem sikerült, akkor Nektek sem fog! Dehogynem, éppenazért, naná, jóhogy, csakazértis.
Köszönöm, az ölelés átjött és nagyon jól esett.
Alkoholista?
Nekem sokszor akkor jöttek össze dolgok, amikor valóban az esélytelenek nyugalmával vágtam bele. Hátha nektek beválik.

Zsuzsi: nem tesztelsz? Mikor volt az utolsó Ovitrell? Nagyon-nagyon drukkolok! Csuriban van a kezem, lábam. Nem is tudok dolgozni tőle…

Kriszto: én kizártam az időt. Teljen csak. Már csak 3 hónap és közelebb leszek a 40-hez, mint a 30-hoz, szóval akár aggódhatnék is. Már ahhoz sincs erőm. Tudom, hogy TUDOD. És azt is, hogy itt szinte mindenki tudja. Ezért jó néha kiírni magából az embernek, mert nem hangzik túlzásként.
De nem akarok megint negatívba menni. Elő akarom hívni magam, akár egy fényképet, rengeteg színnel, tónussal és persze mélységgel. Mert ezek az elvesztett csaták mély nyomokat hagytak mindegyikünkben. És bár szívesen lemondanánk ezekről, általuk is többek lettünk.

Katapetra: annyira örülök, hogy indulsz. Nagy-nagy drukkok és a most éppen nálam tanyázó piroskát küldöm neked és Rencsinek.
Érdekes, amit a TSH-ról írtok. Nekem anno D csak annyit mondott (kb. 3-5 körüli volt az érték), amikor megemlítettem neki, hogy szedem az L-Thyroxint, hogy a normál értékben van, biztos, csak elővigyázatosság miatt szedeti velem az endo-doki. De én akkor már tudtam, hogy 1 körülinek kell lennie.

Mné: de jó, hogy jöttél és tervezed a maradást. Örülök, hogy kicsit jobban vagy. Nagyon köszönöm a léleksimit. Hasonlókat küldök én is neked.

Nene: Bálint csoda édes! Unokaöcsém az esküvőnkön volt hasonló ruciban. Hozzá kell tenni, hogy ő félvér, szóval világított rendesen a fehérben. Meg lehetett őt is zabálni! :lol:
szélkisasszony

Halihó!

Figyu lányok! Tudnátok nekem segíteni egy pindurkát?

Tegnap voltak 20-22 napi vérvételen, és a következő eredményeim lettek:
TSH 1,23
Prolaktin 242
Tesztoszteron 2,1
Progeszteron 64,1

Egyedül a progeszteron van határértéken kívül. De nem igazán tudom, hogy miért? Mikor terhes voltam, akkor csak 44,1 volt... Tavaly pedig 18. Szerintetek miért lett most a többszöröse?
Illetve még egy-(na jó) kettő kérdés.
Az átjárhatóságit szerintetek ugyanúgy meg kell ismételni 1 év letelte után?
És az andrológiai vizsgálatot?

Megbeszéltük a férjemmel, hogy novemberben ismét elindulunk m is a rögös úton. Anyósom addig kiválogatja nekünk a gyerkőcöket... Valahogy biztos vagyok benne, hogy fentről figyel minket, és segíteni fog...

Köszönöm előre is a segítségeteket.

Mné
mné

Zsuzsi! No para! Épp ma tudtam meg, az egyik ismerősöm ikreket vár. Mindkét teszt amit csinált, negatív lett. Fájt a hasa, a cicije egy millimétert nem nőtt...És Kisdokker ma mégis két petezsákot látott (összesen 2 petikéből ICSI-vel). Szóval igenis sikerülni fog! Bízz! Drukkolok!
Vendég

Mné,

jaj de örülök, hogy újra itt vagy! Na és a folytatásnak is nagyon.... :oops:

Zsuzsi,
sajnos én nem tudok saját jó tapasztalatról beszámolni, de drukkolok holnapra!!

Nene,
Bálint tündéri, nem győzöm elégszer mondani. Azok a szemek...meg ahogy a tortát sasolja.... :D

Puszi Nektek! Kitartás, mindannyiónknak.... :roll:
leeda

Mné: örülök, hogy indulnátok! a leleteidre sajnos nemtudok hasznos választ adni! (Sajnálom, a történéseket :( )
De nagyon fogunk szoritani végig azon a rögös úton....ölellek!

Zsuzsi: privi ment :wink: puszi

Puszilok mindenkit, jó éjszakát! (én még nemtudom, mikor lesz jó az éjszakám)
:(
katapetra

Sziasztok

A teszt természetesen negativ lett!
De pirosszka még mindig sehol
Így most még nem aggódok.
Majd tesztelek holnap is, meg holnap után is, meg minden nap :lol:
Egyszer csak pozitiv lesz.
Amúgy az ovitrelle-re mindenhol mást írnak, van ahol 1 hét, van ahol 10 nap, és van ahol 2!! hetet írnak a kiürülésra.
Amúgy meg pozitivat kellene tesztelnem tőle, mivel "Az Ovitrelle hatóanyaga, az alfa-koriogonadotropin, a humán koriogonadotropin (hCG) nevű – a terhesség fenntartását segítő „terhességi” hormonként is ismert – természetes hormon másolata."
Na mind1! :lol:
Amúgy köszi mindenkinek a biztatást! Sokat segítettek, hogy egy kicsit lenyugodja tegnap! :D

Mné: sajnos a leleteidre én sem tudok semmit mondani! :( Dokihoz mikor mentek?? Én is úgy gondolom, hogy apósom fentről küldd nekünk gyerkőcőt, vagy akár gyerkőcöket! :lol:

Szép napot Nektek! :lol:

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Zsuzsi: milyen érzékenységű tesztet csináltál? Annyira drukkolok!!
Továbbra is csak ilyen pozitívan. :lol: :lol: :lol:
szélkisasszony

Szélkisasszony: ezt a Gabriel tesztet próbáltam. ennek az érzékenysége: 25mlU/ml
Mondjuk ezt nem tudom mit jelent!!! :lol: :lol:

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Zsuzsi, nagyon jó olvasni az optimizmusod és hozzáállásod!!! :lol: Így van, ezerszer mondtuk, amíg nincsen piri, addig semmi sem veszett! Sőt, ha van piri, még akkor sem. Csak, ha D mondja! :!:

Mné, de jó, hogy jöttél! Drukkolunk a kezdéshez! Ja, amúgy engem is érdekelne, hogy meg kell-e ismételni pl a méhvizsgálatot/átjárhatóságit. Majd, ha megtudod, elmondod, kérlek?! Köszi

nyuszika85

Sziasztok!

Itt vagyok én is :lol:

Zsuzsi, ügyes vagy a pozitív hozzáállással és csak így tovább! Piri meg menjen a tini lányokhoz, hisz ott a helye és nem a teherbe esőknél ;)

Mné, sajnálom az elmúlt időszakotokat :cry: Örülök,h indultok! Úgy tudom,h az átjárhatóságit nem kell ismételni.

Nyuszi, Te gondolom tesó miatt kérdezed, nos sajnos ott kell, ráadásul úgy tudom,h a baba születés után egy évig próbálkozni kell a tesóval,ha nem jön talán csak akkor lehet menni újra (mintha a BMC-s topicban olvastam volna) de talán Melcsi és Julcsi tudja ezeket pontosan! Nektek is van fagyibabátok?

Nene, nagyon cukker Bálint :lol: kb. én is így nézek most a mindenféle tortákra és péksüteményekre :oops:

Katapetra, hajrá kezdés és kitartást a férjhiányhoz! Mindjárt okt. vége és már itt is lesz! ;)

Szélkisasszony! Nem feladni! Harcolni kell és hidd el Ti is nyerni fogtok mint itt már sokan!

Krisztokám, pusszantalak, nem hívtál :(

Kretty, jók a képeid!!!

Zafír, sajnálom,h nem találkoztunk, de remélem egyszer összejön!

Rencsi és akinek kell üzenem a TSH-nak,h monnnyon le és vegyen példát Krisztoéról, Zafíréról!!!

Leeda, Ti most hol tartotok? Indultatok valamerre?

Gladiolus, mivel a héten nem jöttél tuti megszületett a csodababátok! Gyere majd, várunk!

Poszi, hogy vagy? Már nem dolgozol ugye? Gyereeeee olyan régen voltál erre!

Paraneeeeeeeeeeeeeeeeee, Te is lassan babát tartasz a kezedben és nem voltál erre már hónapok óta ;(

Kisalag??? Olyan sokan nem jöttök és nem tudjuk,h kivel mi van,hol tart ;(

Voltam szerdán dokinál és képzeljétek tök jó lett a hétfői vérvételem, így most kaptam 2 hét kimenőt! Nem kell mennem a dokihoz csak 2 hét múlva :lol: a diétát persze tovább kell csinálnom, annyi kiegészítéssel,h meg KELL ennem a 160 CH-t ami mit ne mondjak nagy feladat...de most legalább már napi 100 grammal többet mutat a mérleg :) -az élet apró örömei...
A babócák rugdosnak ezerrel, de csak sejtéseim vannak,h mikor ki jelentkezik be (volt már olyan is,h egyszerre-na az szép :shock: ) Hétfőn védőnőzök egyet, kedden Paragihoz megyek, miközben itthon festés lesz... Hétvégén pakolászunk, így nem biztos,h fogok tudni jönni, de sokat gondolok rátok és olvasni is foglak benneteket, vagyis remélem lesz mit olvasnom,mert előbújnak a zugolók is!

Puszi mindenkinek és szép napot és szép hétvégét!

bari6

Szia Zsuzsi!!!

Van a Gabrielnél gyengébb 10-es érzékenységű teszt is, neve qupidó. Remélem jól írtam le.

Mné örülök, hogy itt vagy!!!!

Nekem 1 hónap alatt 2,53-1,72-re vitte le az Euthyrox és Én is úgy szedtem, mint Kata.
Tegnaptól viszont átlag 3/4 szemet kell naponta szednem.

Ma van a ciklus 3. napja, és ma megyünk Dévaihoz du.
Tehát várakozással állok, hogy mit fog mondani, milyen lesz a szondázás.
Bár elég erős a vérzésem, majd kiderül....
Ilyen esetben is elvégzi ezt a vizsgálatot???

Zsuzsi, a szokásos duma, amíg nincs vérzés, az jó!!!! :wink: :wink:

Szép őszi napot!!!!

Primula
primula35
Algyő

Primula, el kell keserítselek,ha ma indultok, akkor tuti ma lesz a szondázás :s Gondolunk rád délután, de nem is biztos,h fogod érezni! A vérzés meg itt nem számít...UHU is lesz majd. A szondázáshoz meg így kell,mert ilyenkor nyitott a méhszáj... Drukk és várunk este!

bari6

Zsuzsi: Nagyon jó olvasni az optimizmusod. Sajnálom a nega tesztet. :-( De így is van, egyszer lesz az pozitív is.

Bari: Boldog Születésnapot kívánok! Gratula a jó vv eredményhez! Ügyi vagy!

Katapetra: Mikor jön haza az urad? Lehet már tudni? Sikerült elintréznie, hogy necsak okt. végén jöhessen, hanem hamarabb?

Primula: Nagy drukk a mai konzultációhoz, és kívánom, hogy avizsgálat ne legyen kellemetlen! Várunk majd este, hogy mit mondott Dévai Apánk.

Pusza:

Mné
mné

Sziasztok!

Zsuzsi:én nagyon drukkolok!!!!!!

Primula: remélem túl vagy már a szondázáson, és minden rendben... :roll:, ha minden ok, akkor ezzel a ciklussal ti is indulnátok?

Mné: Ti mikor mentek D-hez?
Az uram érkezésének dátumáról, még mindig nem tudunk semmit :(
Legkésőbb október vége. :?
Sajnos,a főnöke pont most ment szabadságra, de hétfőtől lesz, és akkor remélem letudják levelezni, hogy mikor térhetnek már haza a "szent földről".....

Bari: Nagyon Boldog Születésnapot kívánok!!!!!! és gratulálok a szép eredményhez , én is! Kép
katapetra

Bari, boldog szülinapot kívánunk :)
Igen, tesó miatt kérdeztem. Na nem holnap tervezünk az intézetbe menni, így az nem probléma, hogy kell újabb egy év spontánkodás. Amúgy sem védekezünk, minek. És ahhoz, hogy baby legyen, peteérés sem ártana. De az még várat magára, nem baj, addig is örömködök a 13 hónap pirimentességnek :)

Éppen konstatáltam, hogy szépen elmaradt a találkozó..... Nagy volt a lendület, aztán..... :roll:

nyuszika85

Katapetra: Ha minden jól megy, akkor november közepén indulunk. Már "csak" 2 vv, és 1 emlő UH hiányzik. Illetve nem tudom, hogy a férjemnek kell-e új vizsgálat... Elméletileg azt ígérte, hogy felhívja Dévait, de tudom, hogy úgysem. Na mind1. Most még várok, és ha nekem minden leletem meglesz, akkor nyaggatom miatta. Rég éreztem már azt, hogy ennyire nagyon vártam a kezdést, és a gyógyszereket.
Sajnálom, hogy nem lehet még tudni az érkezésének az időpontját, de remélem, hogy maharosan kiderül, és már nem kell sokáig nélkülöznöd őt. :-)

Mné
mné

Kriszto, Kagyló és bárki, aki szokott sütit készíteni, kérem segítsen nekem. Édesanyámnak szeretnék sütni vasárnap egy tortát, vagy valamilyen nagyon fincsi sütit. Csak egy a baj, hogy nem ehet semmilyen tejterméket. A nővéremnek pedig szénhidrát napja lesz. Van valakinek valami jó ötlete és receptje, amit készíthetnék? Előre is nagyon nagyon köszönöm!

Mné
mné

Mné, szerintem inszemnél kell új vizsgálat, mert D azt mondta nekem, lombiknál állítólag mindig csinálnak spermium vizsgálatot, azért nem kell ott. Nem tudom, inszemnél megcsinálják-e a beavatkozás előtt.

Zsuzsi, irígylem az optimizmusod! Csak így tovább!

Zafír, Kata, Mné hajrá terhesedés!

Bari, mikor születnek a trónörökösök?

Rólunk annyit, hogy lassan-nagyon lassan kezdek helyre jönni, a férjem mindent megtesz, hogy jobb kedvem legyen. Most éppen Egerben wellnesselünk, és élvezzük a gyerek nélküli életet, a hosszú alvásokat, borozgatást és persze egymást, extra mennyiségben... :oops: Emellett persze mindennél jobban szeretnénk babát. A bazilikában mécsest is gyújtottunk és együtt imádkoztunk. Jövő héten ismét andrológus, de most spermiumvizsgálat is lesz és a hormonvizsgálattal együtt indulhat a hadseregnövelés! :D

Puszi mindenkinek, megyek Thai-olajos masszázsra. :roll:
Vendég

Bari,
itt is nagyon sok boldog szülinapot kívánok, puszi :D
Nálunk még nincs haladás, jövő héten kérek majd időpontot andrológushoz. Egyenlőre ennyi...

Zsuzsi,
sajnálom a tesztet, de remélem, fog ez még változni, előbb - utóbb mindenképp... :roll:

Kretty,
szép a vonalzód! Jó pihenést Nektek, szép az idő, kicsit csípős, de finom...

Katapetra,
kitartás, én is egyedül vagyok - bár tudom,ez Téged nem vigasztal... :? Viszont így inkább hazajöttem szüleimhez, velük leszek hétvégén, mert így is elég ritkán tudunk találkozni...na meg holnap barátnőzök is majd egyet... :D

Mné,
én sajnos nem tudok jó receptet küldeni, de vannak itt szuper szakácsok, majd ők bevetik magukat... :lol: :lol:

Puszi Nektek!!!!
leeda

Bari: ez csodás, hogy jó lett az eredményed! Alkalomhoz illik a jó hír! ;)
Miért nagy feladat a 160 gr CH megevése? Én szerintem ennek a tripláját is simán meg tudom enni! :)
Mennyit híztál eddig?
Már kérdeztem, csak biztos elkerülted, most Te akkor a SOTE-n fogsz szülni Paraginál? vagy ő máshol is van?

Primula: köszi a tippet, fogok ilyet venni, bár nem tudom, hogy akkor az a jobb, ha alacsonyabb érzékenységű a teszt? Remélem nem volt olyan vészes a szondázás! :)

Katapetra: drukk, hogy a Zurad minél hamarabb hazaérjen végre! És azt lehet ilyenkor már tudni, hogy meddig marad itthon? vagy az csak később derül ki?

Nyuszika: annyira aranyosak vagytok, hogy bár Dóri még csak 4 hónapos, de már a tesón gondolkodtok. Ez teccik ez a hozzáállás! :))

Mné: annyira drukkolok, hogy minden vizsgálatot gyorsan elintézzetek, és kezdhessetek! Igen, nyár végén már én is ezt éreztem, hogy már kezdhessek. Ez jó, ez a várakozás!!
Sajnos én még tortát sosem sütöttem, csak meggyes pitét tudok! ;)

Kretty: egy kicsit irigyellek a wellness hétvége miatt, én még sosem wellnesseltem, most meg remélem egy darabig nem lehet!!! De jó pihenést és együttlétet kívánok Nektek! :))

Leeda: neked is kitartást az egyedüli hétvégéhez! :)

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Barika,

Sok Boldog Születésnapot!

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Mné: Ígérem,utánanézek sütiügyben,mert én nagy tortasütő vagyok :oops:
Nagyon drukkolok, hogy simán menjen majd a kezdés!

Kretty: DE szupi nektek.....látod, az én helyzetemnél, már az is jobb, ahol Ti vagytok, és amit ti csináltok! Amit tettetek a bazilikában...nagyon megható volt! Köszi a drukkot!
És csodaszép a volnazód!

Leeda:én is hazajöttem, anyáékhoz, és mamámhoz! örülök, hogy nálatok is történik előrelépés! :)
Ti mikor találkoztok újra?
katapetra

Sziasztok!

Nagyon szépen köszönöm a köszöntést! :wink:

Primula, merre vagy??? MI volt Dévisznél?

Mné, huhh akkor egy hónap és indul a terhesedés :lol:

Katapetra, juj de megennem most ezt a tortát :roll: Drukk,h minél hamarabb legyen a hazautazás a zuradnak!

Leeda, Ti kihez jártok andrológushoz?

Kretty, hajrá spontánkodás! Másik andológushoz mentek? Jó a vonalzód!!! A trónörökösöknek elvileg január 27-én kell megszületniük, de minden nap elmondjuk nekik,h Karácsony előtt szigorúan tilos kibújni! ;)

Nyuszi, na igen...azért drukkolok a spontán babához!!!

Nene, annyira cuki Bálint!!!!

Zsuzsi, hááát mivel egy csomó mindent nem lehet enni amiben sok a szénhidrát és így a kevésből kell összehozni, arról nem is beszélve,h egy csomó mindenben nincsen...
Eddig 7 kg-nál járok (ebben már a fogyás is benne van) 9nél jártam mikor elkezdtem a diétát. Lement 2,5-3 kg, de már jön vissza szép lassan :) A SOTE II-n fogok majd szülni (Klinikás kórház) ;) Megy a további drukk!!!

Szép hétvégét mindenkinek!

bari6

Sziasztok!!!

Most értünk haza, az autópályán kissé dugó volt!!!!

Nem jók a hírek, miszerint az uh -on talát egy 30*40-es cisztát, így a szondázásig el sem jutottam. :cry: :cry:
Így 1 hónapot várni kell, hátha magától elhagyna, ha mégsem, akkor gyógyszer, és csak legvégső esetben lapar.
Most augusztusban volt már egy laparom, aminek eredménye hogy azóta sem lehet az uhun megtaláláni a hozzányúlt pfkemet!!!!! :evil: :evil:
Ezen is kikattantam!!!!

Tehát ma nem az én napom volt, azon kívűl, hogy ~2 órát vártunk, mivel teltház volt!!!!

Házifeladatnak a hasizom gyakorlatokat "írta" fel, ami segíthet a tüsző kilyukadásában. REMÉLEM!!!
Így holnaptól Rubint Rékával kelek-fekszem..... :lol: :lol:

Szép estét!!!!

primula
primula35
Algyő

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?