Sziasztok!
Írtam egy csomót és eltűnt akkor újra
Bocs,hogy ennyire eltűntem

szégyellem is magam.. de annyi minden összejött.
Nem is tudom,hol kezdjem...
Gratula Kaqk! Nagyon szépek a lányok sok-sok boldogságot!!!!
Irina mielőbbi gyógyulást!!!
Nálunk sok minden történt. Fiúk külön szobába költöztek,elkészültünk Beniével,már Domiét is kifestettük átpakoltam,szétszanáltam ruhákat.Ma pakoltam el véglegesen a mi ruhánkat az új szobánkba,mert mi is átköltöztünk.Szóval volt nagy felfordulás.Most már nagyjából a helyére került mindenki,és minden.Közben suli-ovi,ovisdolgok irányítása szm ig. is vagyok.
4 körül érünk haza általában utána főzők,kisfoglalkozás Benivel,aztán esti fürcsi stb. Ez után elpakolok,reggel korán kelek befejezem a főzést,muszáj ha főt ételt akarunk enni ( a régi minden sőt talán még rosszabb valamilyen szinten a hozzá állást,de erről nem írnék) aztán suliba Beni,aztán Domi ovi és én munka. Ez a malomkerék megy közbe egy két dolog még be-be csúszik.
Tegnap pl. osztálytalálkozón voltam,jó volt nagyon..
Ez van velünk röviden..
Szeretnék kérni tőletek tanácsot egy o.társ anyuka kért meg. A kisfiának felhúzódnak a h.golyói és műtétre javasolják,de pécsre.Oda nem szeretne menni,nem lehet ott maradni a kisfiával (2,5 éves),és így nem megy oda. Bp.-en ilyen műtéttel hova érdemes menni? Köszi minden tanácsot.. Továbbítom amit írtok..
Vindo látom te is a régi vagy pörögsz ezerrel ..
Maggie örülök,hogy megnyugodtál..

Kis vas tabletta és már oks lesztek...
Jobbulást Bercónak is!
Most a levegőben pörög ez a fránya felsőléguti baci.. Elég sok emberrel találkoztam már..