Mraan, az jó, ha nővéred vállalja donorságot, de ha ő még előbb szülni akar, akkor azért az még több év mire adhat neked petécskét. Időbe még belefér ez egyáltalán, tudod, 35 felett nem adhat?
Mi most a BMC-ben vagyunk, de igazából már végig kérdeztem az összes intézetet. Anonim donorral shol se szeretnek foglalkozni, BMC-ben elvileg van, gyakorlatilag, ha viszek donort, akkor van...

A BMC-ben AMH-t néztek egyszer és mivel az nálam 0, így elkönyveltek petefészek kimerültnek, bár nekem még van és szabályos is a mensim. Egy-egy petesejtet is termelek, de nem vagyok stimulálható. A VErsysben viszont azt mondták, hogy ilyenkor nem is az a baj, hogy kevés a sejt, hanem azok ilyenkor már több mint 70%-ban genetikailag sérültek és ezért nem jön létre terhesség. Ezt lehet viszgálni, ez a PGD, amit írtam és elvileg csinálja a SOTE is, de hogy gyakorlatilag is lehet-e kérni, vagy csak akkor csinálják, ha van a családban genetikai terheltség ezt nem tudom, ezt lenne jó kideríteni. Azt is jó lenne tudni, hogy spontán ciklusból csinálnak-e lombikot, mert én már nem szeretném, ha feleslegesen stimulálnának.
Neked milyen hormonvizsgálat volt?