A málnalevél tea nem arra van, hogy mielöbb kijöjjön a törpe!!!!!!!!!!!!! Még van kb. három heted. Férjél már a bugyogódba!!!!!!!!!!!!!!!!
Az emilt kitöröltem, úgyogy már nem emlékszem, hogy mit kérdeztél még!!
Puszi,Gigi
2004.11.26 16:10
Már egy pár vizsgálaton túl vagyok, most várom (azaz dehogy várom!
, hogy megjöjjön, hogy visszamenjek a dokihoz.
De Szani, te bátor vagytok, remélem, egész kis óvodát jósolnak majd neked! 
2004.11.26 16:42
2004.11.28 16:01
2004.12.01 08:21
!
.
. Szóval most a megerősödés fázisa van, újból járni, enni, stb. Brr... túllennék már ezen az időszakon. Jó lenne ha már mondjuk fél év eltelne. Jó meleg lenne és baba mindannyiunk pocijában
, illetve otthon a kiságyban (hajrá Dia
)!!!
El ne kezdj depizni!!!! Te vagy minden energiám, önbizalmam, erőm!! Nem lesz mi lesz ha, mert sikerülnie kell!!! Muszáj, hogy sikerüljön! Png
-nek igaza van. Sokminden múlik rajtunk és a gondolatainkon. Iszonyú hatalmunk van a dolgok felett!! Szóval minden ok lesz. Most fog megjönni, ugye? Aztán kezdődnek a szúrkálások..
. Hajrá Puregon
! Mindenről számolj be! Lesz géped, vagy mi lesz? Hogy tudok majd rólad. Írok privit..
Te mostanában mész, vagy mentél, ugye? Mizujs a cisztáddal? Remélem visszafejlődött. Mikor kezditek a dolgokat? Megvannak a vérvételi redmények??
Hogy vagy? Megy a meló ezerrel??? Hány babát jósoltak nektek?? Én még soha nem mertem elmenni ilyenre. Mindig féltem, hogy azt mondják egy sem. Az én életemet, gondolataimat már régóta végigkíséri a gyermektelenség gondoltata...
Gondolom ez pozitívan nem segíti elő az egészet.
Mikor lesz már a nagy nap? Itt a december!!! Szurkolok egy könnyű és problémamentes szüléshez. ÚÚúú, aztán ott lesz a kis édi bébid
Vérnyomás?
Lassan elmúlik ez a nehéz időszak, aztán csak a kellemes, csodálatos része jön. Persze amíg el nem indul...
Küldjél friss képeket!!!!
Jól emlékszem? Ma van ugye???
. Mindennel megpiszkált, tegnap még véreztem is
. Az uram eredménye is sokkal rosszabb volt mint eddig bármikor, semmit nem tudok pihenni, estére bezuhanok az ágyba, szóval ez tuti nem jön így össze. De lélekben már készülök a lombikra. 17-én megyek hozzá vissza (reményeim szerint az andrológiai papírral-szurkoljatok, hogy megkapjuk!!!) és akkor megbeszéljük a továbbiakat. Szóval csajszik Szani
Anna
! Januárban megyek veletek!!
. Én már tapasztalt vagyok a fájdalom terén
. Persze elkezdte mondogatni a kis negatívumait, hogy csak 10% az esély, meg ilyenek. Aztán leállítottam, hogy ilyeneket ne mondjon és ráadásul én tudom, hogy 30% az esély és kész
Te leszel az első! Rajtad a világ szeme!! És persze a Stella
aki mindannyiunkat beelőzött és hősiesen szúrkálja magát
. Nagyon drukkolok nekik is!!! 2004.12.01 08:37
2004.12.01 10:11
2004.12.01 10:31
!!! Nekem anno a ciszta miatt sosem késett. A teszt reggel a legjobb. A hasfájás mensi nélkül jót jelent
Az, hogy még nem mutatta ki teljesen normális. Még várj pár napot, ha addig sem jön meg, kábé hétvégén tesztelj megint!!! 2004.12.01 14:41
Várom a mélt! Úgy sajnállak a procedúrák miatt
Azért én is drukkolhatok még Stellával
hátha ez lesz az nálad, mikor egyáltalán nem számítasz rá és megtörténik a csoda!!!

Pedig már nagyon szeretnék túl lenni rajtuk! Te már kb a végén jársz, ugye? Vagy nálatok meddig tart a szurkálás?
De nagyon drukkolok Neked!!!
Nagyon kíváncsi vagyok, mit mond a homeo doki, írj lécci!

2004.12.01 16:41
Ma voltam vérvételen,CTG-n,vizsgálaton.Vérnyomimat már meg se mérték csak beírták,hogy 130/80.
Kiderült,hogy már 2 ujjnyira nyitva a méhszáj és picur feje be van ékelődve.
Szóval remélem már csak pár nap és találkozunk!
Szerintem nagyon sokat segített a málnalevél tea és a homeos bogyók a tágulásban.Most barnázok.
"Van amikor az ember ennek örül.
"Szorítsatok!
Sok puszi Nektek!! 
2004.12.03 16:55
! 
! Rajtam ne múljon, szánok rá néhány kezelést!
, nagyon-nagyon boldog születésnapot kívánok!!!!!! Mit mondot Dévai Neked ezen a szép napon? Mit csinál velünk ilyenkor? Én jövő kedden megyek. Képzeld, már a 36. cn-on járok. Nem jött meg, de 1 hete barnázok. A lombik után is csak a 40. napon jött meg. Megbolondult a szervezetem ettől a sok hormontól. Vagy csináljak egy terhességi tesztet????
, bár jó lenne téged személyesen is megismerni a januári lombikozás során, de inkább mégse, inkább sikerüljön a mostani inszem
!! Anyukád jobban van már? Biztos nagyon fontos neki, hogy olyan sokat törődsz vele
.
, hát te mostmár tényleg szülni fogsz, és milyen csodálatos, hogy ilyen szépen nyílik ki a méhszáj
! Szinte észre sem veszed, lesz egy csaknem fájdalommentes, boldog szülésed!! Nagyon-nagyon szorítunk neked

!!! Jelentkezz azért, ha már úgy érzed, van módod rá, hogy megoszd velünk ezt a nagy élményt
!
, ugye pozitív lett a teszted
? Milyen jó lenne! Csak úgy, pikk-pakk, te is anya lennél. Minél többen lesztek anyukák, annál jobban húztok bennünket magatok után
!
, hát, mint olvashattad, nekem egyelőre nincs konkrét időm a szülésre. Az én kezelőm nem jósnő, aki előre megmondja a jövőt, hanem az energiákkal tudja olyanná alakítani a jövőt, amilyenre szeretnénk. Egyébként azt is mondta, hogy lát néger gyerekeket is
, na ezen jól kiakadtam, mert a férjem gyönyörű europid
!
2004.12.06 11:30
Talán sikerült is kipanaszkodnia magát annyira, hogy a következő kezelés tényleg csak rólad fog szólni.
Szorítok és küldök tartalékenergiákat, nehogy túlságosan leszívd szegényt!

2004.12.06 11:33
Egyszer a férjemmel voltam egy nőnél. A férjem eslüdözött, hogy tök jó fej, meg jósolt neki és minden bejött. Na elmentünk. Tudod mit halgattam három órán át?? Hogy ő még attól is terhes lett ha az ágy szélére ült és volt egy csomó abortusza. És amikor a lányával lett terhes későn vette észre ezért mosógépet emelgetett, de csak nem akart elmenni az a fránya gyerek!!!!!!!!!! Mondtam a férjemnek, hogy ez a nő egy állat!! 

Épp tegnap beszéltük a férjemmel, hogy ha sikerül az első randink, akkor már négy éves gyerekünk lenne. De jó, hogy nem sikerült mert akkor nem az Olivér lenne itt, és ő egy olyan cuki pofa.
2004.12.06 11:33

2004.12.06 16:31
!
Sajnálom, hogy nem jött össze. De most csak úgy tűnik, vagy tényleg meg is jött? Különben, hogy első legyél (bár ezt sosem lehet kiszámolni, de talán a kedd nem olyan húzós) szóval 7.20, fél nyolc. Szóval minél hamarabb.
Én sosem mertem elmenni jósemberhez. Mindig féltem, hogy valami olyat mond amit hallani sem akarok. Néger? Ez vicces. Talán valami szesöli túrista???
Csak vicc. Teszteltél? Azért erre a barnázásra kérdezz rá a Dévainál, legalább megnyugtat, hogy nem kell izgulni emiatt.
! Gyere már néha!!! 
Az a drukkolós kép annyira tetszik, többször odakunkorodtam már. Mindig jót röhögök
Hajrá a stimuhoz!!!! Sokat gondolok rád!
Mizu??? Van már kisbabód??? Gigi, te mit tudsz? Azért valaki beszámol majd nekünk, ugye???
! Küldjél nekünk képeket!!! 2004.12.07 14:18
A köszöntést olvastam, nagyon drága vagy,hogy gondoltál rám....
Mi van akkor most?? Kezditek a lombikot, és pont együtt lesz nekünk?? Vagy mi van????
Te mikor mész a dokikánkhoz?? Nem együtt leszünk Veled is januárban?? 
2004.12.07 14:32
Most látom, hogy tényleg együtt kezdünk januárban. SZuper!! Asszem, akkor tényleg állandóan a neten fogok lógni....
néhány injekció! Bár, ha belegondolok, mit fog ténylegesen hozni....jujj!! ugye bébi lesz az újévi ajándék??csodálatos lenne együtt Várni Veletek 
Lóg a nyelvem....
Nagyon várom a Karácsonyt!2004.12.07 14:51
2004.12.07 15:04
végre hazamehetett Anyukád! Remélem hamar felépül! 2004.12.07 17:15
semmilyen hasonló élményem nincs, talán már mást jelent. Mikor is mész vérvételre? Az biztosan kimutatja!! Csak nyugi, az nem árthat!
Hát, igen a szuri..... nem mondom, hogy alig várom újra. AZ uh. mit mutat? Hányadik napban is vagy??
nekem is pont megvolt, amikor megvizsgált...A lombik után nekem is 42. napra jött meg, utána meg jóskán behozva 20-re... semmi pánik. MOst meg halál pontosan 28 volt!
2004.12.07 20:15
Na végre, hogy itt vagy. Most már el ne tűnj!!! A január már csak azért is lesz jobb, mert akkor egész nap netezhetünk
. Már csak a Szaninak kellene elintézni az otthoni netet!!!
Borzasztó nehéz lesz megint kivárni az ő eredményét. Ja! De jut eszembe, ő dolgozgat majd...
. Úúú én már most parázok. Majd nyafizhatok nektek??
De nem is baj, együtt megyünk!!!
Hogy számolod? Januárban mikor kezdesz? Én ha semmi nem kavar be addig akkor 4.-e körül (ezt nem így kell írni, mi? Ezeket sosem tudom
Ú, neked mint magyar tanár néninek, biztos szörnyű látni a sok helyesírási hibát
!!)
Mesélj, mi volt ma veled? Mizu?????
Már nincs sok hátra, kitartás!!! Mesélj el mindent, beleértve a rossz hangulatot is!! Majd mi megvígasztalunk!! Aztán majd te minket, mikor már nyugodtan, széles mosollyal az arcodon fogod majd figyelemmel kísérni a mi menetünket
Minden OK lesz!
Mi volt ma? Mesélj majd!
Hogy vagy/vagytok??
Én még ezt nem vágom, de iszonyatosan drukkolok neked. Mindig olvasom amott, hogy mi történik és láttam a bíztató eredményt...
Drukk!!! 2004.12.07 23:15
Lehet, hogy együtt fogunk csücsülni a váróban??Igazi dévais találka lesz! Mi is jan. elején megyünk, attól függ, mikorra esik a ciklus 7., 8. napja! ja, valamikor akkor!
2004.12.08 10:25

Ú, de izgi lesz.

2004.12.08 12:01
MÁr alig várom azt az őrületet, amit majd itt bonyolítunk a neten keresztül. akkor mégsem fogunk együtt fekünni a szép kis kórteremben... nem baj, babásodni együtt fogunk, majd meglátod. 2004.12.08 17:17
És hogy a mensi szinte biztos, hogy a ciszta miatt késett.
Már elég türelmetlen volt az elmúlt pár hétben

2004.12.08 18:35

MÁr biztosan a kezedben tartod a bébit!!! Nagyon szorítok, hogy ügyi legyen a kissrác!!
SZupi, hogy eltűnt a cisztád!!! Az átjárhatóságitól ne félj, egyáltalán nem vészes, és ráadásul tök sok infot tud meg az ember... Szóval, Te is csatlakozol a januári bagázshoz??? Ezek szerint rengeteg 2005-ös Dévai-bébi készül itt!!
Ti hamarosan utaztok vagy mi a szösz/!! Készülsz már?Mi "csak" Hévizre megyünk, de már nagyon várom.. A főnökömnek is elmondtam, így érthető, hogy már új órarenden gondolkozik.. El akarja venni tőlem a végzős csoportjaimat. Ha sikerülne a lombik, nem is bánnám, mert azonnal fekvőbe mennék. Nálad mi a helyzet?? Pontosan tudod már a gyogyikat, ill. a januári kezdést?? Nekem egy-két nap eltolódással jan. közepére fog esni a puncióm, a gyogyi-koktél ua.: Puregon, Menogon, Serophen, Prednisolon, Kálium-R... 2004.12.08 20:39
Már biztos anya vagy!!!! Fantasztikus érzés lehet amikor azt a kis meleg pöttömöt a hasadra teszik
Sok-sok boldogságot nektek!!!
SZERDA????? De hát nekem pénteken kell mennem!!!! Jaj ne! Ezt a fejetlenséget
Akkor kell(ene) vinnem a papírt és megbeszélnünk a januári dolgokat. Én ezt nem is értem. A francba már! Most emiatt telefonálhatok. Ú, nekem a szerda nem is jó
. Na most végképp nem tudom mit csináljak. Rosszul indul....
. A január igazán pörgős lesz a mi kis topikunknak!!!! Szerintem annyi lombikos lesz, hogy pótágyakat kell majd beszerezni
Neked mennyi ideig tartott a múltkori stimu? Hányadik napon volt a punkció? Az uram annyira hiszi, hogy lesz babánk jövőre, hogy csak na! Ez nagyon segít. Rém ideges vagyok már most...brr
2004.12.08 21:28
!
friss üzije is itt lesz, hogy megszületett Dia
pici babácskája!!! 

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Persze, hogy lesz babátok, a férjecskéd nagyon jól érzi!!!
2004.12.09 13:03
! Köszönjük szépen a képet, ez egyszerűen csodálatos!!! Gratulálok! Nagyon-nagyon szép a kisfiatok!

Boldog babázást kívánok Nektek!!!
is el kell olvadni, nagyon drága!!! Köszi Gigi
!
2004.12.09 13:53
(Eddig minden munkatársamnak bejött, akinek jósolt) Képzeljétek, négy babát mondott
2004.12.09 14:01
2004.12.09 14:19

Gratulálok, köszönjük a jelentést. Gyönyörű a bébitek....Fantasztikus érzés lehet, remélem egyszer tényleg lesz benne részünk. Talán jövőre...... 
A múltkori stimu két hétig tartott, nem is volt teljes két hét, mert a ciklus harmadik v. negyedik napján kezdtük el szedni a gyogyikat. A punkció pontosan a 14. napon volt, a beültetés pedig a 21-en. Az injekciós szakasz a legszarabb, kb. 10 napon keresztül tart a punkcióig. Utána esetleg -én nem kaptam- kaphatsz HCG szurit (Choragon).... MOst már kérni fogok.
Hát, elég sz@r helyzet. Utálom az ilyen kellemetlen dolgokat. Az ember el kezd szabatkozni, közben minden vágya, hogy tényleg úgy legyen.
ÉS A GIGIT
!! Lehet, hgoy egyszer az irigységbe fogok beledögleni.... 2004.12.10 14:12

Végre küldtél te is
Gyönyörű. És hát megszületett a kis haverja, gondolom sokat összejártok majd. Babazsúrok, meg minden... Szóval nagy gratula nektek és további boldogságos kismamaságot!!!
Diám
Puszi neked is innen. Mikor mehettek haza vajon? Hétfőn talán? Amint tudsz jelentkezz!
Köszi az infot. Hát én is remélem, hogy két hét alatt lezevarhatjuk ezt a stimus dolgot és akkor január végéig minden kiderül...
ez utalás a leveledre, amire reagálok soon - és akkor íme egy újabb teljes azonosság) mindig rettegtem attól, hogy nekem nem lesz gyerekem, pedig akkor még semmi alapom nem volt erre. De ez az érzés annyira erősen volt jelen - ma bármilyen fórumon a gyerektéma jelen volt én meg sem szólaltam, vagy ha igen csak annyira hogy "ha lesz", "majd talán", stb. Aztán jöttek sorra a lelki bajaim megnyílvánulásai: a ciszta és az ezzel járó 2 műtét, aztán a további elfojtások miatt a pajzsmirigy műtétem, szóval minden, a gyermekhez létfontosságú szervemet legyengítettem, hogy aztán valóban szervi akadályai legyenek a babának és beigazolódjanak félelmeim.
Persze biztos sokkal más lesz ha már ott fogunk tartani és látom a megnyugtató részeredményeket
Jaj, a múltkor annyira felpörögtem emiatt a dolog miatt, hogy nem is hurráztam azon, hogy eltűnt a cisztád!!! Hurrá
Ez tök jó, látod. Mikor lesz az átjárhatóságid? Még szerdán? Különben még nem hívtam fel. Majd hétfőn rácsörgök, hogy mi lesz. Ha más nem, telefonon próbálok vele egyeztetni. Bár a papírt mindenképp látnia kell, hogy el tudja-e fogadni. Na mindegy, majdcsak lesz valahogy.

!!! Relax!!! Ha a nagy fehér mindenttudó azt mondja, hogy OK, akkorminden rendben van. Ez csak egy időszakos állapot. Az akkor volt, mostanra már határon belül van. Szerintem sokaknak van értékhatáron felüli prolaktinjuk, mégis van babájuk. Csak nekik soha nem nézte senki. És ez minimális különbség csak!! Még ha azt mondtad volna, hogy 100 feletti. Na akkor már megijednék
(ilyen biztos nincs is, mi?) Mikor lesz UH, hogy megtudjuk hány tüszőcske nyomul?? Most olvastam a leveled. Írok majd
Azért neked is írok. Gyere ha el tudsz egy picit szabadulni! 2004.12.10 14:35
! 
, ő picit depis
. 2004.12.10 14:58
Tegnap a homeos dokibácsi eljött hozzánk este, és elmondta, mire jutott a két nappal ezelőtti beszélgetésünk alapján. Eléggé sok minden kiderült a múltból, amivel nem akarlak terhelni, (ha érdekel, esetleg írok mailt) lényege, hogy régi, évekkel ezelőtti szorongások vannak bennem, amiket nem oldottam meg annakidején, és teljesen elfojtom az érzelmeimet. Úgyhogy azt mondta, annyira egyérelmű a diagnózis, hogy szembe kellene egyszer néznem vele, mert magától nem oldódik meg -ördögi kör. Felvillanyzott és letaglózott egyszerre, amiket mondott.... 2004.12.11 22:38
! 

A végén meg olyan ari volt, csak annyit mondott, hogy "Használjon!"
Komolyan, nem is ismerek magamra, jó tükörbe nézni, festem magam, fülbevalókat nézek a férjemmel Karácsonyra...ez nem én vagyok!!!

De nagyon jó érzés!!!

Jók ezek a nőcis hormonok!

Ez nagyon jó, azt hiszem, rám is rámférne egy hasonló szembesítés...Fú, nagyon drukkolok!!!