A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Zsuzsi, nem minden kismaminál indul be a gyors hcg termelés.

Minimum 5 a hcg értéke a terhesség sikerének, jól tudom csajok???? :?: :?:

Próbáld meg, SZORÍTOK!!!!!!

primula
primula35
Algyő

Primula, Réka tuti kipukkasztja azt a fránya cisztát, az tuti! Én is Rekazom...GYILKOS! Ja és az első beülti után nekem 5 volt a Hcg-m és mégsem voltam terhes!

Bari,én is január végére voltam kiírva, erre anyukám nagy örömére szenteste megszülettem! :D De a szilveszteri bulira már otthon voltunk! Igen, megyünk másik orvoshoz is, egy orvos nem orvos, ha ő is ugyanazt mondja, akkor műtét... :? :cry:
Vendég

Primula: nagyon sajnálom, hogy ilyen csúnyákat látott D. :cry: Azt meg nem is értem amit írsz, hogy hogy nem látni a petefészkedet????

Továbbra is mindenkinek köszönöm a drukkokat! Átjön mind! :) Ettől vagyok ilyen erős! Tőletek! :lol:

zsuzsi

Lilypie First Birthday tickers
kvzsuzsi
Fót

Zsuzsi, csináltál reggel tesztet??? :wink: :wink:
primula35
Algyő

primula: nem, ma reggel nem, mert végül úgy döntöttem, hogy majd vasárnap

Arra meg már lehet nem is lesz szükség, mert délután megjelent 3 csepp vér :cry:
Bár azóta semmi, de...
Lehet, hogy sokat hajlongtam délelőtt, mert pakolásztunk a Zurammal.
Biztos azt nem kellett volna! :cry:

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Most már nem fogjuk megtudni, hogy mit kellett volna, és mit nem!
Meg már mindegy is. Tegnap éjjel megjött. :cry:
Holnap telefon D-nek!

Lányok mit tudtok a következő készítményekről:
- gynevac injekció
- forevor multi maca tabletta???

További szép napsütéses napot Mindenkinek!

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Zsuzsi,
sajnálom, ölelés!!! :cry:
A multi maca-t mi szedtük, vagyis a párom, a "hadseregének" javítása céljából, de nem hozott eredményt.
Azért egy próbát megér, hátha!!!
leeda

Zsuzsi: Tiszta szívemből sajnálom!
A gynevacról hallottam már sokat egy másik topikban. Ott több lányzó is beadatta magának. Jókat mondtak óla. Volt olyan lány, akinek az utolsó beadása után lett spontán babája. De ha jól tudom, akkor nagyon nehéz beszerezni.
Én is hatalmas ölelést kívánok neked/nektek!

Mné
mné

Kedves Zsuzsi!!!

Ahogy a mondandódban megfogalmaztad, nem adod fel, mégy tovább, ehhez kívánok sok erőt, kitartást!!!!
És azt gondolom erős csajszi vagy és nem fogsz megtörni...
Jól gondolom??? :wink: :wink:

Zsuzsi, nagyon megfogott a gondolatod, amit leírtál.
Ennél lényegretöröbben meg sem fogalmazhattad volna.
Ez nekem most nagyon jókor jött.
KÖSZÖNÖM!!!!!

Primula

Ha jól emlékszem, más is küszködött ciszta elhesegetéssel... :?: :?:
Erre vmi megoldás???? :cry: :cry:

Köszi a tippeket!!!!
primula35
Algyő

Zsuzsi: Nagyon sajnálom. :cry:

Primula: Én folyamatosan cisztákkal küzdök. Nekem sok nagy van. Sok folyadékot iszom, az valamennyire visszafogja őket. Próbáltam a felüléseket is, de sikeres eredmény nem lett belőle. Én az előző lombiknál hormonleállítót kaptam a cisztákra.

Zafír
Lilypie Premature Baby tickers
zafir100

Zsuzsi: borzasztóan sajnálom! :cry: Sok erőt kívánok! Nem hiszem, hogy a pakolászás az oka. Remélem, D mond majd valami okosat.

Katapetra: neked is boldog szülinapot! Remélem, még nem maradtam le!

Én immáron 2 napja egyedül vegetálok (mert ez így nem is élet.. :wink: ). Őszinte csodálatom azoknak, akik ezt több hónapon keresztül is bírják. Persze az ember mindenhez hozzá tud szokni, de ehhez nem szeretnék. :cry:
szélkisasszony

Tegnap éjjel sokat olvasgattam az interneten, és ezeket a bogyókat, injekciókat találtam. Tulajdonképpen mindegyikről több jót olvastam, mint rosszat. Az előbb írtam ennek a Dr. Lázár Erikának, aki most a Gynevac injekció jogait kezeli, vagy valami ilyesmi, hogy küldjön valami tájékoztatót.
A multi maca-ról is jót írnak. Bár azt olvastam, hogy mindkét fél szedheti, a nőknek is jó, és a férfiaknak is természetesen. Mint ahogy a gynevac-ot is mindkét félnek ajánlják. És igen, én is azt olvastam, hogy spontán baba is lehet tőle! Bár én már azzal is megelégednék, ha lombikos lenne! :lol:

Primula: örülök, hogy segíthettem! Ha mással nem ezzel az idézettel! :)
Igen, jól gondolod nem fogom feladni, amint lehet, kezdünk újra! Nem szeretnék sok időt várakozással tölteni!
Bár ha jól emlékszem sok leletem lejár, de majd holnap ezeket megnézetem D-vel!

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Zsuzsim..... :cry:
Kivánom, hogy mielőbb tovább tudj lépni!És örülök, hogy ennek már olvashatom előszeleit....és ezek nekem is erőt adnak!

primula: Nagyon sajnálom a cisztát :(
Felülések!!!!!!! Futás!!!!egszóval sport, nagyon sokat jelent!
Drukkolok, és ne légy szomorú, kérlek!

Lányok: küldjetek pirimeghozót, mert még nem jött meg........
katapetra

Szélkisasszony: sajnálom, hogy egydül vagy Te is....ki kell birni, nincs más megoldás. Tudod amikor férjhez mentem volt egy mondás, amit hitvallásunknak megtartottunk:
Szerelem az, ha az ember a másikat repülni hagyja, de ha lezuhan, fél szárnyát kölcsönadja!
Nem mondhattam az álmaira, karrierjére azt hogy, neeee! hisz ő is támogat mindenben, amire csak vágyom! K...va nehéz, főleg esténként, reggelente, és tulajdonképpen mindig. Úgy néz ki október végén már itthon lesz, addig van még két hét :(
Nem maradtál el a köszöntéssel, szombaton lesz :wink: köszönöm előre is, cuki vagy :D
katapetra

Zsuzsi,
Nagyon sajnálom, de örülök neki, hogy ennyire pozitív vagy, és már a következő kezdést várod.

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Zsuzsi, nagyon sajnálom :cry:

Szélkisasszony, Katapetra kitartást az egyedülléthez!

Primula, sajnálom,h nem tudtatok indulni. Remélem a sok-sok felülésnek meglesz majd a hatása!!!

Puszi mindenkinek!

bari6

Zsuzsikám,

nagyon nagyon sajnálom....... :cry: :cry: mi használtuk a Gynervacot már sokszor már vagy 6-8 kúrát végigcsináltunk....Lázár Erikához is jártam sokáig kb 8-9 éve....(nagyon szimpi néni, de brutál módon vizsgált azt hittem ott halok meg)
Nem nehéz beszerezni, viszont vényköteles, volt néhány éve amikor nehéz volt de már kapható. Szerintem érdemes én most is csinálok egy kúrát Domi előtt is közvetlenül csináltam, ártani biztos nem árt alapon.....
puszillak!!!!

Kép
rencsi79

rencsi: és D tud erről? Mert én is szívesen végigcsinálnék egy kúrát, de úgy nem akarom, hogy D-nek nem szólok! Mégiscsak jelenleg ő az orvosom!

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Zsuzsi, jajj, nagyon sajnálom... :(

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
nyuszika85

Zsuzsi
Én jelenleg is járok 3 házaspárhoz,szintén Gynevac inj adok Nekik,heti 1x. Nagyon bíznak Ők is benne. Egyébként a receptet nehéz megszerezni,egy doki sem akarja felírni. A patikába gond nélkül megkapod,mert van. Hát szerintem D -t ismerve nem fogja támogatni :shock: nem is tudom érdemes -e elmondani .

szurikáta
szurikáta56

Sziasztok!

Most jövök az Uh-ról. A petezsák 20mm-es, de a kicsi csak 5 mm-es. Szépen dobogott a kicsi szíve, de a Doktornő nem biztatott sok jóval, mert ilyenkor már nagyobbnak kellene lennie. A 7 hét+4 napon volt az UH, így már tényleg nagyobbnak kellene már lennie. A jövő héten kell visszamennem, de lélekben már felkészített a műszeres befejezés valószínűségére. Persze még reménykedhetek, de ez a folyamatos bizonytalansági hinta nagyon megvisel.
Egészséges kisbabát szeretnénk, így józan ésszel belátom, hogy mikor mi a teendő, de nagyon nehéz ezt megélni.

Szép napot mindenkinek.

Zsóka
zsóka1113

Zsuzsi,
úgy emlékszem említettem neki, de akkor én már jópár kúrán túl voltam akkor így nem mondott semmit.....de ez nem mostanában volt kb 3,5 éve azóta nem mondtam neki és most sem fogom. Nem tudom h áll hozzá, az akkupuntúrát pl mondtam és fura fejet vágott.....

Kép
rencsi79

Zsóka: Borzasztó olvasni soraidat, pláne azért, mert márciusban én is pont ugyanezen mentem keresztül. Pihenjél sokat, és kívánom, hogy a babád összeszedje magát, és minden jóra forduljon!
Melyik intézetbe jársz?

Mné
mné

Mné: a Kaáli Intézet-be járok. Már a kezdet is nehéz volt, mert az 1. vérvételt elrontották és 0 hcg-m lett, ami persze a valóságban 270 volt. Korábban már leírtam a tortúrámat.... Pihenek amennyit lehet és a többit a sorsra bízom...
Zsóka
zsóka1113

Zsóka: Bocsánat, biztos elkerülte a figyelmemet, amit írtál. Ne haragudj! Kitartást és sok erőt kívánok!

Mné
mné

Zsóka,
én is kitartást kívánok neked! de én sem emlékszem h írtál volna már nekünk.

Kép
rencsi79

Zsuzsi, csatlakozom a többiekhez, lehet,h jobb lenne,ha nem szólnál Dévisznek...emlékszem mikor a talpmasszázsra és a méhpempőre milyen fejet vágott :roll: a méhpempőnél majdnemhogy befordult az asztal alá :lol:

Zsóka, én amondó vagyok,h ne add fel, bízz azért a bébiben, mert hátha annyira erős,h össze szedje magát. Megnéztem a papírjaimat és max egy héttel van lemaradva ami meg még lombikba is simán belefér!!! Szóval nagyon drukkolok,h a picike szépen növekedjen!
Gyere majd kérlek!

Rencsi, Ti hogy vagytok? Domi? Julcsiról, Emerencről tudsz valamit?

Puszilok mindenkit!

bari6

Zsóka: nagyon szoritok, hogy minden rendben legyen!

Barika: Hogy vagytok?

Piri gyereeeeeeee!!!!!! :twisted:
katapetra

rencsike
Zsóka még most járt Nálunk először.
Nekem sem volt ismerős,és visszaolvastam a hsz-ait.
Zsóka
Sajnálom amin keresztül mész.Legyél erős,nagy ölelés Neked.
katapetra
pirimeghozó Kép :arrow: :)

szurikáta
szurikáta56

Katapetra: Ne haragudj, ha butaságot kérdezek, de... Ha október végén jön haza a férjed, az már "csak" két hét, és ha minél később jön meg neked, akkor nem tudnátok "normális" lombikban részt venni? Vagy ez most ki van zárva? Bocsánat, ha hülyeség!

Mné
mné

Kriszto: Láttalak ma belépve. :-) Mi van veled? Meló van ezerrel? Hogy van a lelked? Ti is elkezdtétek a kertet "téliesíteni"? Hiányzol ám nagyon!

Mné
mné

Sziasztok!

Kicsit előbújok a zugból.
Zsuzsi, nagyon sajnálom.Ám az nagyon jó hogy már a továbblépésre gondolsz, nekem ehhez nem lenne erőm.A gynevacot én kb. 5 éve használtam, igazából semmit nem észleltem.Mondjuk az akkori orvosom nem mondta hogy a férjemnek is kellene.És csak utána derült ki az endometriózis.Ha nem tudod feliratni szólj, mert lehet hogy tudok segíteni.
Zsóka, kitartás!Igaz én sem láttam hogy írtál volna ide, de itt mindenkit nagyon szívesen fogadunk.Én is nemrég csatlakoztam, és nagyon aranyosak a lányok.Szorítok értetek.
Primula, sajnálom hogy elmaradt az indulás, ciszta ügyben nem tudok hozzászólni.

Nálunk a helyzet:
Dévai a Kopa doktort ajánlotta, de azt mondta mehetünk máshova is. Próbáltam Kopához időpontot kérni-annak ellenére hogy nem tűnt túl szimpatikusnak,és sok jót sem olvastam-hallottam róla.De soha nem vették fel a telefont, meg kinyomták.Én azt gondolom hogy ha valaki egy igényes magánrendelőt felhív és kinyomják a telefont, az a minimum hogy visszahívják az illetőt.Legalábbis nálunk az állatkórházban ezt így szokás, és általam látogatott más magánrendelő (fogorvos,nőgyógyász)is alkalmazza ezt az apró szívességet. Így hát végleg elment a kedvem a Kopa dr-tól.
Szokásos internetes kutakodás közben találtam rá Dr.Prof.Papp Györgyre,aki a Krio-ban és az Áek-ben andrológus.Két napon belül fogadott (a Kopára 6 hetet mondott Dévai), elsőre nagyon szimpatikus.Csináltattunk ott is spermiogamot, sokkal jobb lett az eredmény mint a múltkor.Szerinte Tamás a múltkor lázas lehetett (ugye beteg volt), és azért volt annyira rossz. :)
Azért elküldte az uramat vérvételre, mert szerinte tovább lehet javítani az eredményt,akár annyira hogy spontán is összejöhetne ha nálam nem lenne gond.De az lombiknál sem lesz hátrány ha nagyon jó katonáink lesznek.Ma volt a vérvétel,hétfőn megyünk vissza konzultációra,meglátjuk mit mond az eredmény.
Nem tudom ki mit hallott eddig erről a dokiról, de akinek andrológusra van szüksége, annak csak ajánlani tudom.Kórházi-műtéti háttér az Áek-ben

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

Era: Kitartást kívánok nektek is! Örülök neki, hogy ez a doki jókat mondott. És ha meg lesz az eredmény, akkor ti is indulhattok? Bocsánat, kicsit el vagyok tévedve az információk tengerében. :roll:
Egyébként nekünk Kopa nagyon szimpatikus volt. Iszonyat mennyien járnak hozzá, és tényleg több, mint egy hónap a várakozási idő... És persze nem kerül kevésbe. Mi mikor kérdeztük, hogy máshoz mehetünk-e, nekünk Dévai doki nemet mondott, bár megjegyzem a Dévai intézetben a férjem eredménye elsőre siralmas lett, Kopánál pedig kiderült, hogy csúcs szuper. És azóta az összes inszem alkalmával kitűnő volt... No comment.

Remélem, hogy kedden jó híreket kaptok. Azért majd kérlek bújj elő akkor is, és oszd meg velünk.

Mné
mné

Mné: Nem kérdeztél butaságot drága...nálunk ultra bonyolult a helyzet, a főnökei csak egy héttel a hazajövetele előtt közlik vele a jó hirt, miszerint hazajöhet :? , és mivel nemtudtuk, hogy ez pontosan mikor fog bekövetkezni, emiatt a folyamatokat elkellett inditani, mert a két kis fagyimat nem hagynám ott, semmi áron :(
Igen, és ha hazajön, sem tudjuk még, hogy mikor kell, és hová tovább utaznia, ugyanis 4 telephelye van a cégnek Európában+ egy oktatási helyszin.
és hát mint minden munkahelyen a szabikért vérre kell menni.....
nemtudom, nem kutyultam nagyon össze a mondandómat?

Szóval lesz egy olyan verzió, hogy hazajön: és itt hagy magából pár millió darabkát, és akkor sima lombikkal is csinálhatjuk.....csinálhatom :roll:

Puszillak, és örülök, hogy kérdeztél, hisz erről honnan lett volna erről infód :wink:

Szuri: puszika a sipkás-pálcás smile-iért :lol:
katapetra

Mné, hadd üdvözöljelek újra köztünk.Örülök hogy visszajöttél hozzánk.Igaz én csak kevésszer írok, de olvaslak titeket a zugból, és próbálom követni hogy kinél hogy alakulnak a dolgok.Hogy állsz a vizsgálatokkal? Írtad hogy november közepén indultok, talán együtt kezdünk, bár nekem lehet hogy csúszik minden.Meglátjuk hogy a prof. mit tud segíteni. Nembaj, nagyon szorítok neked. Amúgy D. nekem azt mondta hogy mehetünk máshova is, de mindenhol ilyen hosszú a várólista.Remélem azért elfogadja ennek az orvosnak a véleményét.

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

Era, ezek nagyon jó hírek ÁM!!!!! :wink: :wink:

Mné, talán együtt indulunk az utunkon.

Szombat óta cisztaűző tornát végzek, aminek az eredménye mára már, hogy a wc-re is tapogatva tudok leülni.
ISZONYAT IZOMLÁZAM VAN!!!!! :oops: :oops:
De megy a harc, ahogy Zsuzsi is nagyon-nagyon jól megfogalmazta!!!! :!:

Bari, ezt a frontos időt hogy viselik a pocaklakók???

Kata, küldöm a piriket, hogy mihamarabb szurkolhassunk értetek!!!! :wink:

Szép estét!!!!
primula35
Algyő

Primula, üdv ezen a késői órán.
Hajrá cisztaűző Réka torna. hmmm rám is rámférne, nem ciszta miatt,hanem csakúgy.......
Mikor kell visszamenned Dévaihoz?

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

Sziasztok,

Era,
mi is voltunk a profnál. már nem emlékszem miért váltottunk majd rákérdezek a férjemnél de volt valami oka bár az elmúlt 11 év alatt szerintem már nincs olyan doki akinél ne jártunk volna....ez szuper h csak a láz miatt volt ennyire rossz az eredmény! :D

Primula, én is küldöm a cisztaűző drukkokat, de ha ilyne keményen tornázol nem is lesz rá szükséged...

Barikám, köszi a kérdést jól vagyunk ahéten derül ki h kezdhetünk-e így megint reménykedem a csodában......de Domi tartja bennem az erőt, azért így össze se lehet hasonlítani h a tesóért küzdök....állandóan programozunk szüreteltünk a hétvégén de mindennapra kitalálok valami "bulit" mert ki akarom élvezni minden percet vele az én csodámmal......nem tudom leírni mekkora csoda!!!! már folyékonyan beszél, számol ismeri a színeket olyanokat mond h betojás és az ENYÉM...9 évet vártunk rá a férjemmel de azokra az évekre már nem is emlékszem akkor kezdődött az életün kamikor ő megszületett.......ne haragudjatok csajok h áradozom róla senkit nem akarok bántani vele, de KÜZDENI kell csajok mindenkinek lesz gyereke csak kitartás!!!! Ha valaki pedig anyagi stb okból nem bírja tovább a lombikozást annak is lesz csak olyan akit nem a pocakjában hanem a szívében hord ki.....
Julcsival nem tartjuk a kapcsolatot, és sajnos Emerencről sincs infóm.... :cry:

jó éjt!

Kép
rencsi79

Kedves Lányok!
Köszönöm mindenkinek az érdeklődést, csak pár sor erejéig jöttem. Igen, a kislányom pont egy hete megszületett, végül sürgősségi császárral. Nagyon alacsony volt az utolsó órában a szívfrekvenciája, nem lehetett várni tovább. De szerencsére minden a lehető legnagyobb rendben van vele. Pénteken már haza is jöhettünk. Biztatásként leendő császárosoknak: bármennyire is megviseli az embert testileg, lelkileg, nagyon gyors tud lenni a regenerálódás.
Ja, és még egy dolgot akartam írni: minden elismerésem az ikrekes anyukáknak, azért ez az elején egy gyerekkel is izgalmas logisztikai kihívás:-)

Ne haragudjatok, nem tudtam visszaolvasni. Azt láttam, hogy Zsuzsi, neked nem sikerült: gyors gyógyulgatást a lelkednek, és hajrá a továbbiakhoz! Kinek mihez kívánok nagyon sok erőt, szerencsét, bátorságot és sok-sok hitet!
Szeretettel üdvözöllek mindannyiótokat!
gladiolus

Rencsi: én örömmel olvastam a soraid, nem is tudtam, hogy 9 évnyi küzdelem van a hátatok mögött. Igen, Domi valóban egy csoda,amiket irtál róla, nagyon előttem van (pedagógusi véna). :D
Kivánom, hogy a kistesó mihamarabb beköltözzön hozzátok! Megy a drukk!
Puszi

De ez a fránya piri.......ilyet a bal oldali petefészkem sosem csinált, ott mindenki normális volt, eddig :? :twisted: Rohadt idegörlőőőőőőő
katapetra

gladiolus: Óriási Gratula!!!!!! Örülök, hogy végül rendben vagytok!Hány kg, és hány cm.s lett a nagylány? Én úgy megnézném, nem kaphatnánk majd valamikor egy irinyó-pirinyó kis képecskét? :oops:
Nagyon jó egészséget, és sok tejecskét kivánok!
katapetra

Gladiolus,
sok szeretettel gratulálok a kislányodhoz!!!!!!!!!!!!

Katapetra,
PIRI GYERE MÁR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! szó szerint nem 9 évig küzdöttünk mert az elején még nem próbálkoztnk direktbe csak nem védekeztünk aztán amikor nem jött akkor elkezdtünk dokikhoz járni.....aztán kiderült h mind a ketten "selejtesek" vagyunk.....akkor elkezdtünk mindeféle kezelésekre járni pl gynervac.....a férjem katonáit próbálták rendbehozni +sokszor volt nála fertőzés is.....így teltek az éveink.....aztán már minden a ciklusomról szólt....aztán előléptettek álmaim állását kaptam meg, így munka mellett bejártuk a világot persze akkor is próbálkoztunk ezerrel.....majd 2008 elején már elég volt a sok negatív tesztből és akkor jutottunk el Apánkhoz......majd majdnem 2 év múlva megszületett Domi.....

Kép
rencsi79

Képzeljétek hazajön ma a férjem, de csak délutánra....este utazik tovább, de jövőhéten már bizti itthon lesz, egy hosszabb időre :lol: Nem jött volna még haza, viszont elintézte, hogy egy magyar kollégájával utazzon autóval tovább, és ne egyből kellejen a többiekkel ma délben Bécsből tovább mennie. Igy hazaugrik, és éjjel indulnak...mehettem volna vele.... :( csak ha megjön, akkor nekem 3. c.napi tsh-ra kell mennem. :evil: Igy maradok itthon :twisted:
Most akkor mi legyen azzal a fránya pirivel? :?

huhhh, jó bonyolult.....ahogy leirtam.

Rencsi: Mi pontosan 3 éve várjuk a gyermekáldást, mert mi is vártunk az esküvő után fél évet...ebből egy méhenkivülim volt......azóta nagy kuss....
katapetra

Katapetra, hogy is mondjam...szeressétek meg egymást délután de nagyon és hátha segít piri jöveteléhez!!! ;) Mire hazajön a zurad akkor már szurizhatsz ;) drukk pirihez!

Rencsi, Ti is megjártátok a hadak útját! Örülök,h Domi jól van és reméljük a téli bacik távol is maradnak Tőle!

Gladiolus, HATALMAS GRATULA A KISLÁNYOTOKHOZ! Ha tudsz jönni, majd írd meg a paramétereket ;) és persze a képet is nagyon várjuk!

Era, ezek nagyon jó hírek! Nem tudom írtam e,h a férjemnek is 2x volt kevés azaz nulla katonája láz miatt...szóval hajráááá!

Pussz mindenkinek! Este jövök majd,h mi volt Paraginál!

bari6

Kata! Juhééééééééééééééééééééééé, férjecske villámlátogatása!!! Úgy örülök!!!
Piri meg monnyon le, és legyen kisbaba! Vagy abszolút kizárt???
Huh, én lehet, hogy mennék vele! Egy hónap már ennyi idő után.... szomorú, de lassan nem is hónapokban hanem évszakokban gondolkozunk... ez van... sajnos... ez jutott...
De nagyon örülök, hogy taliztok! És aztán hamarosan hosszabban is!

Zsuzsi! Sajnálom.... sajnos nem is tudok sokat írni, mert ilyenkor mindig valami megint eltörik bennem, ahogy azt látom, hogy nem,nem,nem.... aztán néha-néha egy kis siker.... de amúgy nagy kuss.... (ahogy Katánk írta...:lol: :lol: )

Gladiolus! Tiszta szívből gratulálok!!! Sok-sok örömöt, néha pihenést és minden szépet és jót Nektek!

Rencsi szorítok, hogy kezdhessetek lassan....

Primula! Hajrá torna, hessssss ciszta!

Anyukák puszi nektek is!

Era szorítok, hogy kezdhess november közepén Mnével....

Drága Mné, drága druszám! Puszillak és köszönöm, hogy hiányoltál, szinte folyamatosan itt vagyok, csak nehezen megy az írás... nem múlik és nem is tudom mikor fog.... talán az elmúlt 3év folyamatos orvos-szuri-stimu-reménykedés-pofáraesés-majd újra és újra ez kicsit sok volt. Valahogy az erős jellemem, akaraterőm, kitartásom nem elég, nem tudok pozitív lenni, azzal fekszem minden este, hogy látom a szemem előtt a gyermekem,gyermekeim majd behunyom a szemem és arra gondolok, hogy mi van, ha csak fantázia és sosem leszek ANYA??? Ha meglátok egy kisbabát folyton azt kérdezem, hogy én MIÉRT NEM ÉRDEMLEM MEG??? hogy legyen gyerekem??? kész... tengek lengek bele a nagy büdös semmibe...

bocsánat, ebből is látszik, hogy egyelőre még nem tudok írni mindennap, mert egyszerűen nem megy, a sikránkozástól, önsajnálattól már rosszul vagyok (saját magamtól), de nem tudok túllépni rajta..

szóval majd jövök....

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Sziasztok!

Gladiolus: Én is nagyon gratulálok a kislányodhoz! Jó egészséget és sok boldogságot kívánok nektek!

Katapetra: jaj de jó! Hát ez nagyon szuper hír!Még ha csak pár órára is, de láthatjátok, és megölelhetitek egymást.

Kriszto: Annyira szeretnék neked valami bíztatót mondani, de egyszerűen nem tudok, és nem is lehet szerintem. Sajnálom, hogy ennyire neki vagy keseredve, és nehezebben megy a felállás, mint korábban, de természetesen teljesen érthető a dolog. Hatalmas ölelést küldök neked, és kérlek tudd, hogy ha bármikor szeretnéd kiönteni a szíved, vagy csak leírni a gondolataidat, akkor mi itt vagyunk, és várunk téged! Hidd el tudom, nem könnyű, DE... Nem, itt most ninbcs DE. Ölellek!

Era: Örülnék neki, ha együtt kezdhetnénk. Nektek még milyen vizsgálat hiányzik?

Nyuszi, a jól emlékszem, akkor Te kérdezted az átjárhatósi érvényességét. Tegnap a férjemnek azt mondta a telefonba a doki, hogy 5 év a "lejárati" ideje, a sperma vizsgálatnak pedig az utolsó beavatkozástól számított 6 hónap. Mivel szerencsére inszemnél is nézik a katonák állapotát, így ezt sem kell most megismételnünk, ha minden igaz. :-)
Ugye jól gondolom, hogy ha a tavalyi vérv étel eredményem szerint a rubeolán már átestem, és védett vagyok, akkor ezt nem kell megismételni, ellenben a toxoplazmával, mivel ott nem voltam védett, így azt ismételni kell. Ugye?

Lépek vissza dolgozni, nemsokára meetingem lesz... Fúúúj!

Pusza:

Mné
mné

Kriszto: De jó, hogy jöttél! Annyira, de annyira bizom abban, hogy neketek is lesz babátok!!!!! Olyan jó ember vagy.....és olyan kitartó. Most, hogy igy érzel, ez csak átmeneti állapot, hidd el! És bármikor, amikor úgy érzed, jönni kell, és irni, irni...ha kell sirni. Azért vagyunk itt együtt, különben az ember tényleg begolyózna. A nagy babapangás pedig mindenkit megvisel.....De gladiolus példája most nagyon jól jött!
Velem kapcsolatban: bizti nem vagyok babás, Uh-n is voltam, és azt látni kellett volna, a másik, hogy már vannak előjelek a mesinek....tuti délutánra beront :evil: és szeptember 14-e óta nem voltunk együtt.)KIZÁRT :lol:
Na ez a protokoll a lehető leghülyébben kezdődik! :(
katapetra

Zsuzsi: Sikerült beszélned Dévai dokival? És esetleg voltál is már nála? Mit mondott?

Katapetra: Szép délutánt kívánok neked!

Többiek merre vagytok? Kagyló, Melcsi, Zafir, Kisalag, Julcsi, Emerenc, Erikk, Gabi, Zs76 és a többiek? Tessék előbújni!

Puszi

Mné
mné

Sziasztok, én is itt vagyok, csak a zugban... :oops:

Zsuzsi, a kitartásod és erőd biztos meghozza a sikert! D-nél voltatok?

Mné, örülök, hogy újra a gyermekáldással foglalkoztok, ennyi rossz után tényleg megérdemlitek hogy egy (vagy kettő) baba bearanyozza az életeteket!

Kata, piri holnap fog érkezni! :wink:

Rólunk annyit, hogy ma kaptuk meg a férjem hormoneredményeit. :evil: :evil: :evil: Minden hormonban eltérés van! Annyira mérges vagyok magamra, hogy nem voltam elég erőszakos és nem csináltattuk meg őket mielőtt elkezdtük a lombikot! Ugyebár MINDEGYIK orvos azt mondta, felesleges...A prolaktin szin legalább 5szöröse a normál értéknek, az FSH (ami a spermium termelésért felelős férfiaknál) jóval az alsó határ alatt van és emiatt a tesztoszteron is nagyon-nagyon alacsony...Persze, így hogy utánanéztem, az összes tünetet produkálja a férjem, ami ezekkel a hormonelvéltozásokkal jár (depresszió, álmatlanság, fáradékonyság, migrén, stb). Ha felturbózzuk a hadsereget, nem is kell donor... :D
Elkeserítő, hogy ezt egy orvos sem vetette fel... :cry: :cry: :cry:

Puszi mindenkinek!!!!
Vendég

era: köszönöm a segítséget, lehet, hogy majd szükség lesz rá :)
örülök, hogy végül sikerült eljutni az andrológushoz, és jó híreket kaptatok :)

gladiolus: gratulálok a kislányodhoz! ha lesz egy kis időd, mindenképpen írd meg, hogy milyen paraméterekkel érkezett, és ha van egy kis fényképed rakd fel ide nekünk! :))

katapetra: jajj olyan jó hír, hogy hazajön az urad! Remélem most éppen egymás társaságát élvezitek! :))

Kriszto: nem szeretnék semmi közhelyet írni, de tudd, hogy az érzések hasonlóak mindannyiunkban, és nyugodtan gyere írd ki magadból! :(

Kretty: ne mérgelődj, ez nagyon jó hír, hogy végre valami kiderült! Tudod, jobb későn mint soha!! Mi most a gyógyír? Mivel fogtok turbózni???

Én még nem voltam D-nél, mert hiába hívtam fel hétfőn, csak holnapra hívott be.
Holnap dél körül kell mennem!
Kis cetlire összeírtam már a kérdéseimet, hogy el ne felejtsem feltenni neki! :)

Holnap majd jövök, hogy mi volt!

Tovább szép estét mindenkinek!

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?