A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Eddig nem sikerült feljönnöm a babanetre :roll:

Köszönjük, mi már alakulunk - talán fáradtak voltunk. Rugó aludt 13 órát, én tíz körül, és sokkal jobban ébredtünk. Neki éjjel sem volt láza, bár most is azt mondja, hogy csíp, mikor pisil. De ezt nem tudom pontosan, hogy tényleg így van-e, mert mindig a Rudi doktor bácsit emlegeti, és mikor a klinikán húzták a rudiját, is mindig ezt mondta.
Nekem viszont bedurrant a fél fejem, mocorog a bölcsességfogam újra :x
Viszont hőemelkedésem nincsen :D

Lányok, az interjú csak szerdán lesz. Nem is tudom, mit fogok majd mondani, meg hogy lesz-e értelme :?: :roll:

Tanuló-vizsgázó-konferenciázó lányok előtt le a kalappal :!:

Tünde, majd fotókat rakj fel!

Betegeknek jobbulást!

A férfiak kimentek az udvarra. A mai napom lomeltakarítás, döbbenetes, hogy három nap hajnalozás és tömény rohangászás után hogy tud kinézni a lakás :x

Feltúrtam azt a csomagot, amit az egyik unokastesóm adott, akinek három fia van. Találtam benne bélelt 26-os cipőt. Közepesen megviselt, de tiszta bőr 8)

A héten vennem kellett egy kabátot is. Nekem csak bőrkabátom van meg egy tescos pufizsekim, és most a konfin kinti programot is szerveztek. A C&A-ban találtam, 20%-os akció volt, és így 9000-ért vettem egy nagyon tuti kabátot.

Most figyeljük Rugót, hogy menjen-e holnap óvodába.

Át kell húzni az ágyat, lecserélni vastagra a takarókat stb. :arrow: :arrow:

Kép
vindolanda

Maggie, tudod használni a könyveket?

Kép
vindolanda

Móni, éljen az új bútor!

Piroska, csak ügyesen :!:

Irina, nem semmi, külföldi konfi 8)

Maggie, ez Gergőtől igen rendes, hogy átvállalja az altatást :!: :!: :!:

Na, tényleg át kell húznom az ágyat :arrow:

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Idáig nem engedett be a babanet, pedig keményen próbálkoztam. :roll: Valami gond lehet vele, mert napok óta ez megy.

Maggie-m, akkor is elképesztően ügyes és terhelhető vagy! :-)
Anyukámra most már azért mi is számíthatunk 1-1 napot gyerekfelügyeletileg, ha épp nem dolgozik. Ez tényleg sokat jelent.
Ha ez nem lenne, most már tényleg bébiszittert kellene fogadnunk, egyszerűen nem bírunk ennyi napot megoldani, mulasztani.

Vindo, jobbulást Rugónak, remélem, tényleg csak érzékeny a fütyije, nem más a gond!
Ügyes vagy ezzel a rengeteg teendővel, ahogy intézed. :-)
Kiderült közben, hogy nálunk külföldi konfik esetén most már csak az utazást állják, de hát az elég tetemes tétel, úgyhogy jól jön. A többi viszont egyéni hobbinak minősül (szállás, regdíj, egyéb programok).

Tündi, külön szoba, az de jó is! :-)

Heni, akkor 1 hét múlvától kérdezgetünk legközelebb ;-)

Helyzetjelentés: Ádi már jól van, de holnap még itthon tartjuk, mert nem akarom, hogy 2 nap múlva újrakezdjük az egészet. Azért még eléggé jön a cucc az orrából, de kisimult a kis arca, az árkok a szeme alól eltűntek, és ami a legfőbb mutatója, hogy jól van, hogy jól alszik éjjel.
Mi már kevésbé vagyunk jól, úgyhogy holnap elmegyek az orvoshoz, írjon valamit, mert magunktól nem gyógyulunk meg belátható időn belül. Hangom továbbra sincs.
Kabát, na, a kedvenc 5 éves kabátom cippzárja bemondta az unalmast, de én nem akarok másikat :roll:
irina

Móni, egy kép az új ülőgarnitúráról (ide vagy oda)?

Ja, matstatból 4-es lett a zh-m, nem olvastam el rendesen az egyik feladatot. :x
irina

Halihó!

Bercó most aludt el, én meg jól bekómáztam mellette. Valahogyan magamhoz kellene térni. Be kellene festeni a hajamat is, mindjárt keresek valakit. :lol: Négytől meg jelenésünk lenne egy névnapi bulin. :roll: Szerintem késni fogunk.

Irina, örülök nagyon, hogy legalább Ádi jobban van. Ne hanyagoljátok el magatokat sem! Mondom én, akit alig lát az orvos. Ha már elmegyek, akkor tényleg baj van. Próbálkozz legalább egy kis Calciummal! Meg kímélni kellene a hangodat. Gyógyulj meg, Drága! Hú, mindenkinek ilyen jó jegyei lesznek?! :roll: :lol: Ajaj, ne csináljátok ezt velem! :lol:
Költségek: azért az sem lesz kevés szerintem. Ráadásul jövőre befagyasztják a bérünket, ez a hír. Csak azt nem közlik, hogy már 10 éve hibernálták, azóta sem olvasztották ki. :twisted:

Vindo, igen vannak benne jó részek. Szerintem a hétvége felé visszaviszem. Legközelebbi találkozásnál majd megköszönöm. :wink: :lol: Jaj, kúráld Te is magad! Rugónak meg sok-sok folyadék. Esetleg egy kis krémecske.
Na, megyek tényleg keresek valakit, aki befesti a hajamat. :lol:
dmaggie

Dóri
Boldog szülinapot a kisfiadnak! :)

Lányok
holnap gondoljatok rám 12,50-kor. Anat ZH... :?

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Dóri,boldog szülinapot Samunak És Piroska Didrinek is :)

:arrow:

KépKép
viranka

Boldog születésnapot Samunak és Didrinek!!!

Irina, ha van pályázati felelősötök az egyetemen/karon, kérdezz rá, van-e erre kiírva oktatói pályázat, elképzelhető, hogy akad konfi-költségek fedezésére. Vagy a doktori program költségvetésének nézz utána, ahol tagja vagy (a miénkben van keret ilyenekre az oktatóknak).

Jobbulást az Irina-családnak!

Maggie, akkor örülök, ha jók a könyvek :wink:
A könyvtár péntekig minden nap este nyolcig van nyitva, csak beadod a pultnál, és annyi lesz. Szívesen máskor is :D
Milyen lesz a hajad?

Kitöltöttük a népszámlálási kérdőíveket.

Kép
vindolanda

Isten éltesse Samut és Didrit!

Piroska, rendben. :lol: Ügyes leszel!

Vindo, :lol: Ilyenkor szoktam bevadulni, így vöröses lett. Még nem látszik annyira szerintem, mert a régi még eléggé tartja magát a végén.
A kérdőíveket már mi is kitöltöttük, pontosabban a Kedves. Nem lehet egyszerű a kérdezőbiztosok dolga. A kollégáim között is van néhány. Közvetve olyan történeteket hallok...

Most fejeztem be a vasalást, dolgoznom kellene. A délutáni névnapi buli remek volt, néha azért Bercó hisztizett egy kicsikét.
dmaggie

Jó reggelt!

Maggie, vörös 8)

Ja, pár kérdésnél kénytelenek voltunk a "nem tudom" vagy az "egyéb" választ húzni, mert nem volt megfelelő kategória (pl. miből van a ház - a fele vályog, a fele tégla, és ilyen lehetőség nem volt, több válaszlehetőséget nem lehetett megjelölni)

Rugó jól volt tegnap, így óvodába ment.
A nagy taknyosságban hirtelen ráérzett, hogy kell kifújni az orrát, eddig minden alkalommal közölte, hogy "nem tudom".

Elpakolom a lakást, dolgozgatok :roll:

Fát kellene behozni, de itt olyan hülye hideg van kinn, fagyott, mikor indultak a férfiak :roll:

Kép
vindolanda

Nincs itt senki :shock:

Kép
vindolanda

Jó reggelt :D.

Én vagyok, de még olvasó, reggeliző üzemmódban. Egy beadandón dolgozom, szombatra kell készen lennie diff. pedagógiából.

Később reagálok.

Itt is fagyott egyébként, reggel kapartam a kocsit.

A népszámlálási kérdőíveket én is tegnap töltöttem, detto, mint Vindo, fele vályog, fele tégla, foggggalmam sincs, mikor épült stb.. De a személyi kérdőívek már simán mentek :).
dettyk

Szia Dettyk!

Mi is pont így jártunk... Halvány lila gőzünk sincs, hogy mikor épült, és csak a képek feltételénél jövünk rá, miközben fúrunk, hogy hol miből is van a fal :wink:

Gyerekek nem betegek?

Eddig a holnapi előadásaimra készültem, ppt-t frissítettem, most meg elkezdek egy publikációval bajlódni. Komolyan, ez szeptember közepe óta a negyedik, lassan már kezd elegem lenni :x :x :x
Délután meg el kellene kezdeni a nagy őszi országos konfikra a készülést.
G. nem ér rá délután, nekem kell Rugóért mennem majd. Remélem, semmi baja :roll: Majd sietünk hazafelé, nehogy megfázzon a drága lélek a biciklin.

Kép
vindolanda

Samu Didri Boldog születésnapot!!!

majd később jövök..:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok,

Áron nagy örömmel ment ma reggel oviba és haza sem akart jönni délután :roll: 2 nap a mélyvízben és szerintem megtanult úszni:-)

Én kicsit takarítok, ablakmosás és társai....

Heni
KépKép
heni81

Ezt kivételesen nem tőlem tanulta...

Kép

A wc pumpát Rugó akarta megvenni. A boltos bácsi le akarta beszélni, de nem hagyta magát. "Bácsi, ez kell. Rugó pumpál vécé."

Kép
vindolanda

Halihó!

Na, már megint jó sűrű lett a nap. :lol:

Piroska, hogy sikerült?

Dettyk, ügyes vagy! Sikerült mindent megoldani?

Vindo, hogy haladtál? Rugó :lol: :lol: :lol:
dmaggie

Köszi, Maggie, jól.
Volt egy fantasztikus ötletem, mégpedig az, hogy a tanulmány felét kivágom a disszertációm egy olyan részéből, amit még soha nem publikáltam, az interjúk elemzését még ehhez igazítom, így kb. két nap alatt kész is lesz az egész :lol:

Piroska, anatómia????

Pakolok holnapra, aztán alvás :arrow:

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Köszönjük szépen a köszöntéseket! :) Igaz, hogy 7-én van a születésnapja Didrinek, de valamiért csak most jött rá a rendszer. Nem tudom, egyszer 32 éves, egyszer négy, érdekes ez. :)

A dogám remélem meglesz. Fura, hogy a kettesért fohászkodom én, aki mindig 4-es, 5-ösre tanult... De nagyon szeretnék egy kettest. Remélem, meglesz. Sajnos csak a tizedik héten tudom meg, az meg még három hét. Ha nem lesz nagyon szőrös szívű, akkor meglesz, mert nem sokat rontottam, de nem tudom, hogy mit vesz figyelembe és mit nem. Na, majd kiderül. :)

Holnap biosz, utána már csak ilyen szociológia meg pszichológia lesznek, akkor már fel lehet lélegezni. :) Ma filozófiából írok, de arra egy percet nem tanultam, majd a buszon odafelé elolvasom a szakirodalomból a kivonatot. :)

Lányok,
a suliban teljesen kikészítenek a portások. Kötelező a ruhatár, de én mindig szaladok, gyerekért, gyerektől, van, hogy két ea között elszaladok értük. Most azt találtam ki, hogy felveszek egy pulcsit és egy nagyon vékony kabátot, azt belegyűröm a táskába és akkor nem kell leadnom. Nem tudtok valami olyan vékony, de meleg kabátot, ami nagyon könnyen összehajtható és a táskában simán elfér? Nekem nincs arra időm, hogy fél órás sorokat álljak a ruhatárnál.
Ha van ötletetek, ne tartsátok vissza. :)

Na, megyek tanulni. :)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Sziasztok!

Piroska tuti meglesz+++ :wink:
Kabát, én vennék egy polárbélésest a kínaiban. Az kicsire összehajtható (viszonylag) nem órmótlan, vannak belőle csinosak is és meleg a polár miatt.

Vindo ez a fotó csúcs :lol:
ha jól felöltözteted nem lesz semmi baj :)
cicus ágált reggel a harisnya ellen, na de -3 fokba nem mertem anélkül elindítani :roll:

Irina na voltál dokinál?
Minden rendben? (lehet írtad csak nem olvastam :oops: )

Heni ügyes Áron nagyon :D
jó takarítást.

Mi tegnap este jöttünk haza Sopronból. nagyon jó volt :lol: A 3 nap alatt nem sokat pihentünk. Voltunk az osztrákoknál fürdeni, felsétáltunk kilátóhoz, néztünk kastélyt, stb.........
Sajna Gergike belázasodott a végére, ma meg én vagyok dögrováson :? De szuperul éreztük magunkat. jó lett volna még maradni.

Képet majd teszek a kanapéról, csak fotózni kell.

Piroska én is imádom öltöztetni cicust és Ő is imád öltözni. Szeret velem jönni ruhát venni 8)

Juba hiszti nálunk is van, van, hogy 0-24-ig. Nem foglalkozom vele. Ha nincs pénzem, nincs pénzem. Volt, hogy beszóltak, hogy miért nem veszem már meg neki, csak hagyja abba én meg mondtam, hogy örömmel megveszem csak adjon rá pénzt. Naná, hogy nem adott :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Halihó.

olvastam de mindenre nem tudok reagálni. bocsi.:-(

Rugó fotó :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Áron ügyes!

Móni: irigy..én is akarok elutazni..:-) sajnálom h betegek lettetek.:-(
Piroska: ruhatár.:-(

Mi jól.! :-)
Kép Kép Kép Kép

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk, nagyon kis csinos család vagytok :D
A közös kép az olyan beállítom a fényképet és a helyemre rohanok módon készült?
Jól vagy amúgy? Mennyit tudsz aludni?

Piroska, mi az, hogy utána már "csak ilyen" szociológia lesz????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Biztos ügyes voltál akkor:)

Móni, gyógyulj meg hamar!

Ma G. nem volt (igazából még most sincsen), fellépésük volt a konzervatóriumban. Már ilyen menők lettek :lol:
Rugó kilenckor aludt el, én meg olyan álmos lettem a nagy altatásban, hogy szerintem összepakolok holnapra, aztán bedőlök az ágyba.

Pedig nagy terveim voltak ma estére :roll: :arrow:

Kép
vindolanda

Kaqk
nagyon édik a képek! :) Ne törődj vele, lesz neked több időd, úgy elszalad az idő. :) Hogy van a testvérféltékenység, testvérbarátság? :) Hogy viseli a nagylány az új életet?

Vindo
jaaa :), hát igen, "csak" szociológia meg pszichológia, meg filozófia. Hát tudod, abból már egyszer levizsgáztam, így azért könnyebben fog menni szerintem. A filoszra egy órát tanultam a buszon, igaz, hogy elaludtam közben. Ott az volt a baj, hogy 15 perc volt rá, úgyhogy még az is előfordulhat, hogy nem lesz meg. Nem bírtam koncentrálni. De mindegy, meglátjuk. :) Pszichológiára van egy óra, szociológiára is. Azért ezekhez képest anatómiából minden egyes izmocska, csontocska, a csontocskán nyúlványocska meg minden latinul... Hááát....
Na, ma biosz van, megyek.
Micsoda menő társaság, kérem! Konzi. :)

Szép napot! :)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Hali.

Köszi :-)

Vindo: igen, odaszaladtam..:-) Anyu ezt kérte szülinapjára..egy fotót...gyorsan ez sikerült, de a szomszédunk fotózik, szóval majd megkérjük h készítsen jobb képeket..:-)

Piroska: eddig jók vagyunk. Emma imádja tesót...nem vettünk észre semmit...igyekszem sokat ölelgetni puszilni simizni, játszani, dícsérni ha ügyes.....stb.

alvás: f10-2, f3-f6, 6-f8. ig kb. 2 x ébred picurka.

Ma I Romániában van, remélem fürdésre hazaér. hamarosan be kell szerezzek egy pihiszéket, mert ha nincs itthon, akkor úgy tudnék emmával játszani és dalma is látna minket..

KépKép
kaqk
Debrecen

Halihó!

Ritka sz....r napom volt. :twisted: Ritkán, de vannak ilyenek. Így most, amíg nem kell mennem Bercóért, csak lazulok, aktívan semmit csinálok. :lol:

Piroska, :wink: :lol: jól belenyúltál, Vindo szociológus. :wink: :lol: Értem az érveidet, ő sem fog megsértődni, nyugi. Csak vicces. :lol: Ez a kabát mizéria tényleg érdekes, de amit Móni javasolt, működhet.
Majd mi kiszurkoljuk a jó jegyeidet. Ha még nem tudnád, kis boszik laknak itt, mindent ki szoktunk varázsolni. :lol:

Mónikám, jobbulást Nektek. Nekem is megint fáj a torkom.

Heni, nagyon nagy lesz a tisztaság. :wink: :lol:
Azért ne suvickolj mindig, ide is gyere!

Bocsi, telefonálok, majd folytatom.
dmaggie

Sziasztok,

áááá nem lesz túl nagy tisztaság....

élvezem a szabadságomat :oops: :oops: :oops:

csavargok, shoppingolok...voltam orvosi vizsglatokon, pénteken végre fogászatra is eljutok:-)

Áronnak jó az oviban, de azért anyásabb mint hittem....okos kisfiú, igy érti, hogy ő oviba én pedig dolgozni megyek, reggel kicsit többet kell szeretgetni, meg aztán este is bújósabb, de ez érthető.

Holnap lesz a gyógytorna Péternek...hát majd kíváncsi vagyok hogy oldja meg most az óvónő, mert a múlt héten ebből volt a nagy sírás.

Sajnos még én sem vagyok teljesen egészséges:-( kicsit elhúzódik ez a nátha....

Heni
KépKép
heni81

Ideértem 8)

Most egyedül vagyok, mert az óvodánál Rugó kitalálta, hogy G. meg ő biciklivel jönnek haza, én meg kocsival.
Így hazaosontam, begyújtottam, elpakoltam, elindítottam a mosogatót, beraktam a szennyest a mosógépbe stb.

Reggel felvettük a riportot, valamikor ma este adásba is kerül majd. Nem kell hosszú dologra gondolni, olyan 2X4 perc kb. 8)
Aztán dolgozni próbáltam az egyetemen, aztán oktatói értekezletre mentem Böszörménybe, aztán ott is dolgoztam, aztán Gáborért mentem, aztán a bankba mentünk közösen új számlát nyitni, aztán meg Rugóért. Ez volt a szabadnapom :lol:

Maggie, mi volt a gond ma?

Heni, miért sírt Péter a gyógytornán?
Egyem a kis bújós Áront :wink:

Piroska, biosz?

Kaqk, gondoltam, hogy rohanós kép :wink:
Nagyon jó, hogy ilyen jó testvérek a gyermekek :D

Mindjárt lemerül a notebook, gyorsan elküldöm :arrow:

Kép
vindolanda

Ismét itt. :lol:

Közben hívott Momó, elég sokat beszéltem vele, aztán elmentem Bercóért, vacsorát készítettünk (pizza), stb.
Végre elintéztem, van időpontunk szemészetre. Gergőnek lesz majd kontroll, de közben az eddig őt kezelő orvos elment a klinikáról, így újat kellett keresni. Egyúttal Bercót is megnézetem. Egyébként is kérnek az óvodában szemészeti véleményt.

Kaqk, nekem a rohanás ellenére is nagyon tetszenek a képek. Azért kicsikét fáradtkának tűnsz nekem. De gyönyörűek vagytok, az már tény. :lol:
Hogy gyarapszik Dalma? Ügyesek vagytok a lányokkal. Komoly logisztikai feladat szerintem.

Heni, akkor használd csak ki ezt a néhány nyugis napot. Tényleg mi a baj a gyógytornával? Bocsánat, de már nem emlékszem, hogy miért kell. :oops:

Vindo, 8) De mi volt a téma? :lol: Rugó jól koordinálja a családot. :lol: :lol:
Ma: a gyerekek a szokásostól is nyűgösebbek voltak. Kaptunk egy új gyereket, eléggé problémás ő is, valaki mindig zsongott. Alig haladtunk valamit. Ha pontosan akarom értékellni a mai napot, semmit sem ért. :? :twisted: De hamarosan vége lesz. Ez a legpozitívabb eddig.

Jött Bercó. :lol:
dmaggie

Vindo nem Péter sírt, de Áron, mert Péteréknek a gyógytorna egy másik helyiségben van és szegény Áron nem értette szerintem, hogy hova megy Péter.....

Heni
KépKép
heni81

MAggie Péter lúdtalpas és van lehetőség gyógytornára járni, igy jár Péter. A nagycsoportosoknak logopédiai foglalkozás is van, ebben ez évben ez a + van az oviban.

Heni
KépKép
heni81

Hahó!

Kaqk, nagyon szépek vagytok!

Vindo, Te rendbe jöttél? Rugó hogy van?
Köszi a tippet, nálunk nincs pályázatfelelős vagy hasonló poszt kimondottan, de van egy nő, akit hasonló témákkal lehet zavarni, majd bepróbálkozom.

Zdori, Piroska, nagyon ügyesek vagytok!!!

Most csak gyorsan jöttem, mi nem állunk túl jól. S-nak valszeg tüdőgyulladása van, ha nem javul, röntgen. Antibión van ő is, én is, én mondjuk már tegnap este úgy éreztem, hogy a nehezén túl vagyok. S. láza nem túl magas, de nemigen múlik, igaz, még csak 1,5 napja van gyógyszeren. Most szigorúan ágybanfekvés van neki. Így kissé nehézzé vált az élet (Ádi mozgatása, dolgozás, bevásárlás), főleg a jövő heti konferenciákkal. Így ma nem is tudtam bemenni a pszichós óráimra, még szerencse, h múlt héten betegen is elmásztam.
Szerencsére Mucidrága jól van, oviba amúgy kevesebb, mint a csoport fele jár, annyian betegek.
Szóval amikor azt hinném, hogy mondjuk a tavalyhoz képest nem lehet rosszabb az ősz -- ó, dehogynem.
De optimista vagyok, mert Ádi rendben, én javulóban, most már csak S-ért kell szorítani
irina

Irina, ajaj. :cry: Nagyon szorítok értetek. Jó kis megpróbáltatásokat kell átvészelnetek. Sok erőt!

Heni, mire leírtam és elküldtem ez eszembe is jutott. Néhány egyszerű gyakorlatot otthon is lehet játszani. Jó kis verseny alakulhat ki: ki tud több papírfecnit felcsipegetni a lábujjak segítségével. Mondjuk ez elsőre elég nehéz, de bármit meg lehet fogdosni, emelgetni, rakosgatni a lábujjakkal. Egyébként meg, ha jó a gyakorlat, akkor bizony fájdalmas. Lehet, hogy ez volt a baj?
dmaggie

A státuszon Bercónál is felmerült a gágogás, de egyelőre nem találta vészesnek a doki. Majd később ortopédus dönt.
dmaggie

Maggie, drága vagy, köszi!
Még egy dolgot akartam: az oviban mondták, hogy vmi törvény miatt délelőtt (már?) nem lehet tornát tartani, csak délután (és az nekünk már késő, mert 4-kor kezdenék, mi akkor hozzuk el Ádit).
Hát nekem ez fura, milyen törvény lehet ez? Hallott erről vki?
irina

Hú, Irina, erről én sem hallottam, de holnap megkérdezem, ha nem felejtem el. Én csak a mindennapos testnevelésre tudok gondolni, de az ált.iskolásokra vonatkozik. :roll: De nem tudom. Mit szólsz az új köznevelési tv-hez? Én még nem tanulmányoztam át, csak Alberttől hallottam néhány dolgot, de eléggé durvának hangzottak. :roll:
dmaggie

Móni
köszi, akkor holnapra kikuruzsolhatnátok egy munka és tűzvédelem, meg egy biofizika jegyet. :)

Egyébként megvan a biosz (egy pont hiányzott a hármashoz, mondta, hogy ha jó lesz a köv zh-m, lehet még megajánlott jegyem. :)). A filoszt nem tudom, a latin szerintem jó, anat még csak 10-dik héten derül ki, holnap lesz még kettő, meg jövő héten pszichol és szociol.

Vindo
bocsi, tudod, eü képzésben a szociológia nem főtárgy. :) De attól még nem nézem le a szociológiát, sőőt. :)

Irina
gyógyulást a kicsidnek!

Maggie
milyen tv?

Na, vár a biofizika. :)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Halihó!

Megtöröm ezt a szép, hosszú csendet. Tegnap annyira fáradt voltam, hogy 10 előtt lefeküdtem, hajnalban, amikor már nem tudtam aludni, felkeltem, olvasgattam.
Bercó hat előtt felébredt.
Remélem nem lesz nagyobb baj, de nagyon fáj a bal fejem. A fülem, a torkom kész van. Még szerencse, hogy nem szoktam belázasodni. De azért nem biztos, hogy jó lesz így majd figyelni holnap, holnapután.
Nemsokára indulok vásárolni, Bercóért, aztán főzök a férfiaknak a hétvégére, meg össze is pakolok most. Holnap reggel sietni kell, mert a Kedveséknél ünnepség lesz. Ő szokott kivinni a vonathoz.
Na, olvasok tovább. :lol:

Piroska, na ugye. Mi megmondtuk, hogy rendben lesz minden. Bár, Te is hozzátetted a magadét. Szuper.
Az új köznevelési törvényről kérdeztem.

Én még nem kaptam semmiről visszajelzést. Igaz, jócskán határidő előtt adtam be mindent. Egy még kb. 70 %-os készültségben van. :lol:
dmaggie

Sziasztok!

Jobbulást minden betegeskedőnek!

Én is kicsit megnáthásodtam.. :( De elvagyunk. Szigeteljük a teraszt kicsit még van havazás ide haza,átvitt értelemben. :D

Fiúk tombolnak,megyek levágom a haját Bencémnek,már túl nagy a haja ahogy ő mondta ˝lányos˝ .. :D Pedig nem ám,csak hosszabb már mint szokott lenni.. :)
varga tünde

Itt vagyok 8)

Na, kilencre angolra megyek, de még pizsamában joghurtot eszegetek éppen. A férfiak elmentek. Az idő lehangoló :?
Esik, hideg van.

Tegnap estére már olyan fáradt voltam, hogy lefeküdtem fél kilenckor Rugóval :shock: Úgy is maradtam, aludtam boldogan reggelig. Ma már jobb.

Ma pár dolgot meg kellene csinálni a lakásban, amivel végképp el vagyok maradva, meg be kellene fejezni egy publikációt is, és így tovább. G. nem lesz, csak este, így Rugóval majd biciklivel jövünk haza. Remélem, akkor már nem esik :roll:

Betegeknek, vizsgázóknak kitartást!

Irina, nálunk a gyerekek felét hazaviszik délben. Mikor fél ötkor beesünk Rugóért, ő az utolsó gyerek az óvodában. Itt a nők ritkán dolgoznak, meg a nagyszülők is itt élnek, szóval az a ritkább, ha a gyerek megvárja a délutánt.

Rugó azt mondta, hogy akar járni zeneoviba, és dobolni akar :lol:

Na, most ennyi, pakolok, aztán rohanok is tovább.

Napközben leszek 8)

Kép
vindolanda

Azt írja, hogy egy órakor írtam ez előbbi bejegyzést, de ez nem igaz, ilyen korán nem kelünk fel.

Kép
vindolanda

Halihó

Nagy a csend erre felé.

Hol van mindenki..legalább egy hello-ra beeshetnétek!!! :lol: :lol:

Bár esik az eső és azt utálom... :evil:

Rugó: zeneovi, dobolás.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Emma kézművességre jár..ma is van..f9 kell beérjenek..8 kor kelt. :)
A korizás továbbra is a NAGY kedvenc..+ az egyik oktató lány lett a nagy Barátja Judit, folyton erről van szó , minden Judit..:-) Meg a kis ovistársa, Eszter..annyira jó barátnők lettek, mióta korizni járnak..szerencsére némileg hanyagolja a " verekedős" "volt" barátját..vagy Eszterrel együtt jól elszaladnak ha bántani akarja Őket. :wink:

Tegnap tejfakasztó bulit tartott I ....még most volt rá idő...hát az esti rutin egyedül...ááááááááááááááááááá..anyu fürdésig itt volt, mert nem merem a Picit kint hagyni és mi meg bent fürdeni ( majd he lesz bébiőr+ légzésfigyelőnk akkor talán.) szóval fürcsi után elment és maradtunk mi, szopcsi közben mese olvasás ok, de aztán Emmának énekeleni, simizni, Dalma Hőbörög..végül Emma elaludt addig próbáltam Dalmát csititgatni, etetni...végül a picurka is kidölt, és hajnalban sem egyszerre ébredtek, Szerencsére Emma megvárta míg Dalma evett és nagyjából elszunyókált , utána ébredt hogy pisilni kell...szóval nem tudom 2 és több gyerekesek ezt hogy oldjátok meg??????????????????????????????

KépKép
kaqk
Debrecen

Szia Kaqk!

Hát, biztos belejössz a kétgyermekes létbe :!:
Meg pár hét múlva már tudod Dalmát magaddal vinni.

Mikor Rugó kicsi volt, nekem meg zuhanyoznom-hajat mosni meg minden ilyet kellett, az autósülésben beültettem a káddal szemben.

Akkor Emmának még mindig konfliktusa van azzal a fiúval?
Honnan indult ez el?

Rólunk - én hazaértem angolról, most az ételhordó fiút várom.

Ezt még le akartam írni. Tegnap Rugó Villám McQueen-es videókat nézett a youtube-on. Volt egy olyan, amiben egy kisfiúnak kartonpapírból csináltak egy McQuenn-t (nagyon profi volt és kb. egy méteres), és erre hozott nekünk egy tesco-katalógust, hogy ő is kér egyet.
Egyszerűen nem lehetett eltéríteni.

Végül egy kartondobozra ragasztottunk ételhordó tetőket, és ez lett a Villám McQueen-je, totál béna, nem is piros, nem is hasonlít rá... De olyan boldog vele, hogy még az ágyunk mellett kellett állnia éjszaka is, és az óvodába is el akarta vinni reggel.

Le is fotóztam, mert ez azért tanulmány-értékű. És tényleg, halál komolyan, ez neki Villám McQuenn.

Kép

Enci cicának gyanúsan gömbölyödik a hasa, már napok óta figyeljük :shock: :shock: :shock: :?
Még nincs egy éves sem. Korán kezdte, az már egyszer biztos :? Ha tényleg terhes, persze.

Kép
vindolanda

Maggie
milyen törvény? Már megint változik valami?
Gyógyulást!

Tünde
gyógyulást neked is!

Vindo
látod, látod, ki is kel korán? :) Jó, értem én, hogy a rendszer a hibás, persze, értem én. :)

Kaqk
hát mi egyszerre fürdünk, egyszerre eszünk. De bevallom, apa nélkül nagyon nehéz megcsinálni. Úgyhogy megértelek. Ebben én sem vagyok elég jó. Meg még sok másban is. :)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Vindo: Igen vinném én magammal de akkor általában alszik, és annyira pici a fürdőszoba hogy nem igen tudnám bevinni hordozóban sem mert különben csupa víz lenne..kb annyi hely van bent hogy két felnőtt elfér éppen egymás mellett :? Ez az egy ami nem jó ebben a lakásban. iszonyat pici a fürdőszoba..különben persze jönne velünk... :? :? Mindegy majd csak elköltözünk ... :lol: pedig szeretünk itt lakni csak a fürdőszoba picurka.

Szupi lett az kartonautó...Emma Barneyt nezett tegnap abban meg szintén kartondobozból csak buszt készítettek..na ő is szeretett volna....mondtam neki hogy az oviban vesse fel...minden szülő visz egy dobozt akkor talán tudnak buszt csinálni de mi itthon nem. :(

enci cica :? :shock:

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk, az túlzás, hogy szuper, de Rugónak tetszik, és ez a lényeg :wink:
Ja, tényleg, a fürdőszobátok kicsi. Már írtad, de elfelejtettem.
Van olyan alvási periódusa Dalmának, amikor Emma már otthon van? Pl. délután négy-öt körül. Esetleg, ha magadban vagy, hozd előre a fürdését...

Kartondobozok 8)

Piroska, csak ne szólj semmit, aki fél hatkor kommentel :wink: :lol:

Közben jött a kaja. Akkora töltött palacsintákat hoztak, hogy nem tudtam megenni egy darabot sem :shock:
Iszok egy koffeinmentes kávét, aztán netezek, majd házimunka.

Dolgozni majd este.

Holnap viszont kezdődik a levelezős vizsgaidőszak.... Nyolcra már Böszörményben vagyok, és du. háromig megállás nélkül szóbeliztetek :x :x :x

Koffmentes kávéért :arrow:

Kép
vindolanda

Kaqk, az túlzás, hogy szuper, de Rugónak tetszik, és ez a lényeg :wink:
Ja, tényleg, a fürdőszobátok kicsi. Már írtad, de elfelejtettem.
Van olyan alvási periódusa Dalmának, amikor Emma már otthon van? Pl. délután négy-öt körül. Esetleg, ha magadban vagy, hozd előre a fürdését...

Kartondobozok 8)

Piroska, csak ne szólj semmit, aki fél hatkor kommentel :wink: :lol:

Közben jött a kaja. Akkora töltött palacsintákat hoztak, hogy nem tudtam megenni egy darabot sem :shock:
Iszok egy koffeinmentes kávét, aztán netezek, majd házimunka.

Dolgozni majd este.

Holnap viszont kezdődik a levelezős vizsgaidőszak.... Nyolcra már Böszörményben vagyok, és du. háromig megállás nélkül szóbeliztetek :x :x :x

Koffmentes kávéért :arrow:

Kép
vindolanda

Na, ez elment kétszer is. Biztos, ami biztos. Nehogy valaki lemaradjon a benne rejlő információkról.

Kép
vindolanda

Vindo :)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Sziasztok,

KAqk lazára kell venni a figurát, nem szabad túlaggódni, hogy nem mered ott hagyni aludni....nem olyan túl nagy a lakás, hogy ne halljad meg ha felébredt és üvölt:-) Áron nálunk mindig zaj mellett aludt, úgy volt szoktatva, nem zártam be a háló ajtaját, igy halottam, hogy felébredt, vagy pihiszékben aludt itt anappaliban, közben mi Péterrel mesétnéztünk...második gyerek más...ő tud alkalmazkodni a már megszokott helyzethez.
Nálunk fürdés mindig együtt zajlott 6 hetes kora óta, egy kádban fürödtek a fiúk. Előbb mindig Áron jött ki,majd Péter....
Bele fogtok rázódni hidd el!

Heni
KépKép
heni81

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?