A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Megcsinálták az órát. :-) Végre jót mutat. Legalábbis nálam! És nálatok?

Mné
mné

Mné!
Iggggen, jó az óra! Írok privit, ha végre sikerül belépnem a levelekhez!pusszantlak

Katám és az egyik drága zugolvasónk köszi a priviket! Igyekszem válaszolni is hamar.

Barika nem tudom elégszer megnézni a képet! Megyek simizni!!! :lol: :lol:

Szurikánk? Dolgozol éjjel-nappal?

Kérdezősködtem én is a gynevacról, vegyesek a vélemények, volt aki mellette is összeszedett bacit, volt aki esküszik rá, az orvos akivel tegnap beszéltem pedig csak annyit mondott, ha szeretné.

A barlangtúrás beszámolóval tartoztam, jó volt, klassz volt, elfáradtunk, az idegenvezető fárasztó volt, amúgy minden szép és jó. Egyetlen egy képet sem csináltunk!! :lol: :lol: TIPPPIKUS

Nálunk annyi van, hogy mennem kell az inzulinommal tovább, így ma felhívtama mensmentist, hogy kérjek időpontot, kaptam DEC.6.!!!!-ra, sokkkot kaptam, majd telefonáltam egyet, -köszi Barimamika- és lááááám ugyanahhoz a dokinőhöz a Cirisben hétfő délelőttre kaptam is időpontot! Szerintetek???

Nyuszi! A facebook-ra feltett kép CSODÁLATOS, ez a kishölgy gyönyörű, és csak annyit fűznék hozzá a megjegyzésedhez, amit alá írtál, ("imádom"), hogy nem csodálom!!! :wink: :wink:

Biztos láttátok, de ha nem Csutink tett fel sok-sok képet a hölgyekről!

Leeda majd gyere, hogy mi a helyzet nálatok!

Andi? Rencsi? Primula? Era? Kisalag? Poszi??? Törpiek merre vagytok?

Jaj, lányok újra van remény! Ma már megint előre nézek és olyan jó kedvem lett, tegnap egy olyan mondatot hallottam, hogy lehet, hogy az inzulin lesz a bibi és lehet, hogy hamarosan minden ok lehet és.... jaj ha belegondolok vigyorgáááááás. :D :D :D

Kagyló! Merre vagy????

Puszi mindenkinek

( Mné, írok! Kérdezek!)

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Szia Kriszto.
Én régebben jártam egy dokihoz (igaz a magánrendelőjébe), aki az uzsokiban dolgozott. Dr.Csapó Csaba
Nagyon higgadt, türelmes orvos, de elég szigorú. Én 6-8 évig jártam hozzá, és meg voltam vele elégedve.

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

Jaj csajok , ő lesz az én emberem! imádlak titeket! Tudtam, hogy TI tudtok majd segíteni!!!!

Era! Mit jelent a szigorú? Ha Dévai egy 10-es skálán 10-11-es :lol: :lol: :lol: akkor ő???? :D :D

Kata irigykedem a buli miatt, bár holnap mi is "bulizunk" csak kicsit idősebb korosztállyal, egy szülinapon, de lesznek gyerkőcök, szóval elleszek azt hiszem! :roll: :wink:

kriszto

kriszto82

Kriszto,
ami a szigorúságot illeti, hasonló mint D.
megköveteli, hogy betartsák amit előír,
pl. én hallottam régen olyan esetről hogy elküldött egy beteget a magánrendelőből, mert néhányszor nem tartotta be az utasításait,
meg biztos volt még egy-két helyzet amiből erre a megállapításra jutottam, csak már régen volt (én meg feledékeny)
DE
amikor a barátnőm szült, akkor az olasz síelést szakította félbe miatta
ő volt az első olyan nőgyógyászom, akihez nem gyomorgörccsel indultam, és a váróban sem alakult ki bennem semmi görcsösség
Igazából én már nem jártam nála pár éve, de régen nagyon normális,higgadt és határozott szakember volt.

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

Rencsi, Mné, Katapetra, Barika: Én ma kezdtem. Ciszták vannak, de csak 1 a jobb, 1 a bal oldalon. Nálam ez nem is sok. Most kihagyjuk a hormonleállítot, megpróbáljuk nélküle.

Barika: Szép nagy már a pocid.

Kedvem nincs. Erőm sincs. Paragi mondta Dévainak, hogy bizakodók vagyunk. Mondtam neki, hogy nem jó ez a többes szám, mert én egyenlőre semmiben nem bízok. Azt mondta, akkor inkább ne is kezdjünk. Mondtam neki, hogy majd megjön a bizalmam időközben abban, hogy sikerülni fog. Legalábbis remélem.....

Zafír
Lilypie Premature Baby tickers
zafir100

Zafir: Nagyon drukkolok! Remélem, hogy tényleg megjön a kedved, és optimistább leszel.

Kriszto: privi ment. :-)

Katapetra: Nagyon Boldog Születésnapot kívánok!

Kép

Mné
mné

Katapetra, boldog szülinapot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KépKép
momelcsi

Sziasztok!

Kretty, nagyon durva ez az eredmény!!!!! Mindig is mondták, hogy a női megérzések jól működnek... Továbbra is hallgass Magadra!!!

Mné, sajnálom az interjút, de ha már összegeket ajánlottak, akkor jól sikerült :) Legalább egy újabb tapasztalattal vagy gazdagabb!

Kriszto, köszi a dicséretet a fotóra :) Nem azért, mert a Lányom, de tényleg szép babának tartom :)

Bari, szép nagy már a pocakod, szerintem az enyém ekkora volt szüléskor Dodóval. Asszem, mert ahogy Gladi is írja, nekem is hiányzik a pocak. Van pocakom, csak nem babától..... :roll:

Most mentünk, megyünk kirándulni Visegrádra. Bár nem tudom mi lesz, Dodó egyre kevesebbet bukott, most ömlik vissza a szájából megint a kaja...... :( Ezt a részét nehezen viseljük, mert tuti nem jó neki, főleg, ha észrevételül jön vissza és beleteszi a kis fejét is............. :(

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
nyuszika85

Katapetra,
nagyon sok boldog szülinapot kívánok!!!! :D :D :D

Zafír,
én is nagyon szurkolok, azért egy picit próbálj meg benne hinni!

Mné,
na majd legközelebb...azért tényleg jó lenne, ha tudnál váltani, és nyugodtabb légkörben tudnád tölteni a napjaidat...a főnököd még mindig olyan kiabálós?

Kriszto,
és hétfőn vizsgálat lesz az inzulinoddal kapcsolatosan? Vagy csak konzultáció? Bocs, valószínűleg lemaradtam, amikor írtál erről korábban.. :roll:

Nyuszi,
Dodó tényleg egy nagy cukkancs baba, de szerintem tudja is magáról... :D :D
leeda

Kép katapetra :)

szurikáta
szurikáta56

Ja lányok annyira köszönöm!!!!!!! :lol: :lol:

Millió puszi!!!!! :wink:

Kriszto,Zafir ezek nagyon jó hírek!!!!!!
katapetra

Krisztó, tetszik ez az ÚJ és bizakodó tigrincs! :wink:

Még valamit elfelejtettem írni, azt hogy talán a méhpempő segített a zuramnak... :D Szóval ERA, NE ADD FEL!!!! Egy 2 hónapja Dévai még azt mondta, ICSI-re sincs elég spermium, és a herebiopszia is felesleges, mert abban sem lesz, és erre tessék! :D :D :D Olyan boldogok vagyunk, hog csuda... :D :D

Kata, BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!
Vendég

Csajszik, csak egy gyors kukkra jöttem!

Zafííííír, nagyon-nagyon drukkolok! Hajrá kezdés! :lol:

Katapetra, NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK!!!

Krisztokám, örlök,h jobb lett a kedved!

Holnap majd jövök ;)

Pussz

bari6

Katapetra,
NAgyon nagyon Boldog szülinapot!!!!!!!!!!!!!!!!!!

csajok nekem is megjött.....hétfőn telcsizek....

pusz

Kép
rencsi79

Hajrá Rencsi!!!!!!!!!!

KépKép
momelcsi

Kata, Isten éltessen!!!!

Lánykám holnap lesz komoly 5 éves. :wink:

Zafír, mekkorák voltak a ciszták, hogy tudtatok kezdeni????
HAJRÁ!!!!!

Bari, idén még meguszhatjátok a karácsonyi ajándékozást a lurkóknak, DE majd jövőre???!!!! :wink: :wink:

Örülök, hogy a társaság MÁR ilyen pozitív hangulatban van!!!!! :!: :D :D

Szép hétvégét!!!!
primula35
Algyő

Katapetra: Nagyon boldog születésnapot!

Primula: Nem nagyon emlékszem. Az egyik 2,7x valamennyi, azt hiszem. Szerencsére most csak 2 van, nekem sok nagy van február óta, amik a lapar műtét után is visszatértek. Én ragaszkodtam a cisztás kezdéshez, mert a múltkori hormonleállító nagyon rontotta a beágyazódási esélyt. Hátha most! Ez a kettő már a múlt hónapban is ott volt. Ha jól emlékszem valami olyan is elhangzott, hogy vastag falúak ezért nem tudnak csak úgy kipukkadni.

Rencsi: Akkor lehet hogy egy csapatba kerülünk? Nekem hétfőtől mennek a gyógyszerek, keddtől a szurik.

Zafír
zafir100

Kretty: ezek tényleg jó hírek, és visszér sincsen! Hát akkor nincs más hátra, mint spontán babára fel!!! :lol:

Melcsi: majd mesélj milyen volt a lebegtetés! Mindketten mentek a pároddal, vagy ki segít ilyenkor Neked?

Mné: hajrá álláskeresés! Én is sokszor elgondolkodom, hogy váltsak-e vagy sem, de mindig arra jutok, hogy úgysem adnák meg azt az összeget, amit szeretnék! :?

Kriszto: most nézem csak milyen szép Tigrincsed van! Nagyon örülök, hogy egy kicsit jobb a kedved! :)
Igen, a Gynevac-ról én is erre jutottam, hogy volt akinek jó, volt akinek nem. Dehát minden gyógyszer ilyen, és ha nem próbálom ki, akkor nem fogom megtudni, hogy nekem milyen! :wink:

Kagyló: nekem is hiányzól, merre vagy???????

Zafir: annyira drukkolok, hogy minden rendben legyen, szépen növekedjenek a tüszők, és a kedved is megjöjjön! :lol:

Nyuszika: milyen volt a kirándulás?

Rencsi: hajrá Neked is a kezdéshez! :lol:

zsuzsi

Lilypie First Birthday tickers
kvzsuzsi
Fót

Jajj, és a legfontosabbat majdnem elfelejtettem:

KATA, NAGYON SOK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK :lol: :lol: :lol:

Bocsi, hogy csak ma, de tegnap nem voltam erre! :shock:

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Kata! Sok boldog szülinapot!:-)

Rencsi, Zafír, hajrá kezdés!!:-)

És hoztam az ígért képet Lénáról: Kép

Na, sziasztok, én megyek vissza a káoszomhoz!:-)
gladiolus

Mégegyszer nagyon köszönöm!!!! :lol:

Jó kis 7vége volt, jól sikerült!

Rencsi, Zafir......................babásodásra fel!!!!

Gladiolus: Gyönyörű kislányotok van, nagyon köszönöm a képet!!!!!!
Nagyon jó egészséget kivánok az egész családnak, és remélem a káosz hamarosan eltűnik, kell egy kis idő :wink: Puszi

Én holnap reggel megyek uh-ra :? , és vv-re!

Jó éjt, sok puszi!
katapetra

Zafir a ciklusaid milyen hosszúak? Mert ez a sok ciszta, igencsak Pco-ra utaló jel lehet, amire viszont van megoldás!
(Én sem bizakodok, ez most egy ilyen ciklus lesz....szeretnénk, de annyira féltem a lelkem! Igy jobb)
Ölellek!
katapetra

Gladi, nagyon édes a csodababátok :) Olyan kis szép, ahogy szundít, jajj :) És olyan picike még! De pikk pakk lesz nagyobb is :) Sok boldogságot, örömet kívánunk :)

Melcsi, egy kérdés, Sári és Matyi ülnek már?

nyuszika85

Nem, Nyuszika, még nem ülnek. Most kezdenek kúszni, egyenlőre hátrafele. Meg rugóznak folyamatosan, és feltolják magukat négykézláb állásba.

Dodó hol tart? Fogunk még nincs, csak nyáltenger. :lol:

Végre megkaptuk ma reggel az uccsó kötelező oltást, úgyhogy 1 éves korukig szervezetten már nem szúrják őket.
Sári 8,5kg (megszakadok alatta), Matyi 7.
Elmúlt szerencsére a takonykór, így szerdán elmegyünk a babawatsura, majd beszámolok, hogy ment és milyen volt.
Hát ezek a főbb adatok most nálunk.

Nene, Bálint???? Láttam az iwiw-en voltakok ti is fotózkodni kuponnal. Megkaptad már a képeket?
Mi szept. 24-én (1hónapja pont) voltunk és még mindig nincs meg, már hívtam a csávót, el van úszva.

Kezdők, írjatok, hogy mi volt D-nél! Olyan régen láttam már, szinte hiányzik. Bár egy rákszűrésre kéne mennem valamikor, de sajna annyi időm nincs, hogy ott ücsörögjek.

Mindenkinek nagy puszit küldünk ezen a szomorú hétfőn.

KépKép
momelcsi

Ja, és a sok kakiban turkálás eredménye: 3-asom van az 5-ös lottón. (férjem egyből: miért nem négyes?) :lol:

KépKép
momelcsi

Melcsi: Gratula a lottó 3-hoz :lol: Csoda édesek lehetnek a gyermekeid!Puszi

Megjöttem az uh-ról, ma vagyok a 4 c.napon.
Méhny.:4mm
Baloldalon: 10, 9, 8
Jobboldalon: 9, 9

Hétfőn megyek legközelebb.....akkor majd tudnak talán már beülti időpontot is mondani.
Holnap jön haza a férjem....... :lol: :lol: :lol:
katapetra

Katapetra, ezek tök jó nagyok, nekem kb. a 10. napon voltak ekkorák.

KépKép
momelcsi

Valóban nem kicsik, csakhogy őket most nem szivják le, hanem kapok majd repesztőt, és azután jönnek a fagyikák, akikben nagyon bizom, hogy magukhoz is térnek majd. Remélm nem azért olyan nagyok, mert ciszták....bár most ők nem nagyon játszanak csak előkészitő szerepet.
Puszi, és köszönöm a biztatást!Simizem a gyerkőcök buksiját! :)
katapetra

Melcsi, Dodó kúszik körbe körbe.... Előre még nem találta meg az irányt, de most már 1 percen belül megtesz 360 fokot :) Közben elhagyja a fél kajáját (bukás), de ez van, nem bírom a pihenőszékében tartani, mehetnéke van.... Nagyon emeli a fenekét, tologatja magát, így van, amikor kb negyedóra alatt 15 cm-t előrehúzza magát. Csak azért kérdeztem, hátha karácsonykor már ülne... Jó lenne... :)

Fog? Most mondta Anyósom, mintha duzzadtabb lenne az ínye. Érdekes, hogy még kis fogatlanok a gyerekek. De szerintem hamarosan "koccan a kanál", ahogy annó Anyumnak szólt Nagymamám velem kapcsolatban :)

Katapetra, nem lehet hogyha szépen nőnek a tüszők, mégis leszívják? Tudtommal petesejtet is lehet fagyasztani. De ha nem, hajrá fagyibabák :) Remélem szépen felébrednek :)

nyuszika85

Sziasztok, csak egy gyors kukkra jöttem...
ELINDULTUNK!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: ma van a 3 nap így már holnap bogyók és szerdától szurik.....pénteken uh. Zafír te hányra mész reggel?

puszi mindenkinek igyekszem jönni ahogy tudok....

Kép
rencsi79

Sziasztok!

Bocs, hogy csak így hirtelen egy kérdéssel jövök! Amúgy régóta olvaslak titeket! Sajna én is régi motoros vagyok! Talán néhányan emlékeztek rám! ;)

Ma volt a punkcióm! Leszívtam 13 sejtet, holnap telefonálok, hogy mennyien termékenyültek meg!
De!!! A dokim azt monta, hogy nem ültetünk vissza egyet se, mert elszállt a progi szintem. Ha jól emlékszem 55-öt mondott!
Nem értem ezt az egészet! Most akkor mégse jó, ha magas a progi szint????
Hisz még pótlást is kapunk!!!

Szerintetek??? Hallottatok már ilyenről???

Gyönyörűek a babák, gratulálok hozzájuk! Az éppen indulóknak sok sikert kívánok!!!!
gigibp

Nyuszi: lehet spontánkodni közben, hisz most clostyt is kaptam, és lehet még spontán terhesség is....
Köszönöm a drukkot!

Rencsi, ez szuper!!!!!!!! :lol: Sok sikert, gyere majd a hirekkel!

Szia Gigi :wink: sajnos nemtudok erről a dologról semmit, sajnálom :( és én sem értem.
Nagyon drukkolok, mert ezek nagyon szép számok!!!!Puszi

Zafir:?
katapetra

Rencsi, szuper!!!!!!!!!! NAGYON SZURKOLUNK!!!!!!

Gigi, sajnos én nem tudok ehhez hozzászólni... Nem értem ezt a progi szint kérdést... :(

Melcsi, Nene nem tud belépni a Babanetre, megkért, hogy küldjem el a válaszát a kérdésedre:

"Mi még csak nemrég válaszoltunk a fotósnak, hogy melyik képeket szeretnénk, így még nem kaptuk meg őket. Azért remélem karácsony előtt meglesznek, mert ezekből is szeretnék előhívatni a családnak."

nyuszika85

Sziasztok!

Csak egy pillanatra jövök. :D :D :D

1319466339.8125.htm

Ma egy csodaszép nap lett! Majd mesélek, most boldogságos, vidám, kacagó, körbe-körbe repkedő pillangók vesznek körül...

Katám! Óriási pusszantás a szülcsinapodra így utólag is!!!
Gladi! Gyönyörűűűű

Többiek!puszaaa

kriszto

kriszto82

Katapetra: Ez nagyon szuper! Milyen szép nagyok! Minden rendben volt reggel a vv-en? Holnap este jön az Urad, vagy nap közben? Csak azért kérdezem, hogy tudjuk ha eltűnsz esetleg egy pár napra. :oops:

Gladi: Nagyon szép Léna. Csak ámulok, és bámulok.

gigibp.: Választ sajnos én sem tudok neked adni, bár ez előre vetíti az én sorsomat is, mert nekem 64 lett a progi szintem. Igaz, és csak inszemes vagyok... És én is azt hittem, hogy az jó, ha magas... Egyébként én azt olvastam róla, hogy ha magas, akkor az azt jelenti, hogy többes peteérés volt. De ez akkor miért baj?!

Kriszto: Jaj, de örülök, hogy jó kedved van. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi vidított így fel. Gyere, mesélj. És nagyon köszönömjük a táblicskut. :-)

Momelcsi: Hogy van a derekad? Örülök, hogy a gyerekek meggyógyultak!

Rencsi: nagyon szuper hír! Hajrá tüszőcskék! Akkor ezek szerint sikeres volta ciszta űzés? Juhúúú! Drukkolok nagyon!

Zafir: Neked mikor kell visszamenned? Elkezdtet már szedni a gyógyszereket?

Mné
mné

Gladi, csudaszép kislány Léna :lol: Egy kedves ismerősömnek 6-án született Lénája :lol: Sok-sok tejcit és energiát!!!

Rencsi, jupppppieeeeeee! Nagyon örülök!

Katapetra, jaj de szép is lenne,ha spontán sikerülne!!!

Mné, sajnálom az a fránya interjút, de az is lehet,h ezért nem sikerült,mert mindjárt terhesedni fogsz :lol:

Zafír, hogy vagy? Pénteken lesz az első UHUd? Nem is mondtam,h egyre jobban bírom Paragit :wink:

Krisztoooo, valamit elfelejtettél a táblában :shock: ugyehogyugye??? nem menekülsz!!! :lol: :wink: :lol:

Gigi, én anno csak fenyegetve voltam mindig a nem kapok vissza embrikét az összfehérje miatt, de szerencsére mindig megúsztam és ha volt is folyadékom kaptam vissza...

Ezt találtam és nem is értem miért nem kapsz embrikét vissza:

A progeszteron fontos szerepet játszik a terhesség létrejöttében és fenntartásában. Főleg a placentában és a petefészekben termelődik, de kis hányadát a mellékvesekéreg is termeli mindkét nemben.
A cirkuláló progeszteron szint a follikuláris fázisban karakterisztikusan alacsony, majd a luteális fázis során folyamatosan emelkedik, és 5-10 nappal a középidős LH csúcs után eléri a maximumát. Ha terhesség nem következik be, meredeken leesik a follikuláris szintre kb. 4 nappal a következő menstruáció előtt. Az ovuláció detektálására a szérum progeszteron szint mérése egyszerű és alkalmas módszer, mivel mintázata jól ismert. A kóros luteális fázis megítéléséhez a napi progeszteron szintet is figyelembe kell venni.
A szérum progeszteron mérése felhasználható az ovulációindukciós kezelés hatékonyságának ellenőrzésében, a progeszteron pótló terápia monitorozásában és azon betegek vizsgálatára és megítélésére, akiknek a terhesség korai heteiben nagy a kockázata az abortuszra. Másrészt a progeszteron szint a terhesség során ugyan emelkedik, de a harmadik trimeszter során a magzat állapotának megítélésére és monitorozására nem tartják alkalmasnak.

A vizsgálati minta vételére, jelölésére, szállítására, előkészítésére, tárolására és stabilitására vonatkozó előírások:

Mintatípus: Szérum (géles sárga cső).
Felhasználható: 2-8oC-on 7 nap, -20oC-on 3 hónap.
Hemolízis, lipémia a vizsgálatot zavarja.

Referencia tartomány:
Felnőtt nők Follikuláris fázis 1,0-3,8 nmol/l
Luteális fázis 2,3-56,6 nmol/l
Posztmenopauza < 3,2 nmol/l
Orális kontraceptívumok szedésekor 1,1-2,9 nmol/l

Elvileg Te az 55-tel pont benne vagy középidőben! Sztem kérdezz majd rá!

Melcsike, gratula a lottóhoz no és a szép súlyú gyerekekhez! Jó lehet Őket cipelni :roll:

Küldöm mindenkinek ezt a videót...én kész vagyok mióta láttam :shock:
http://www.youtube.com/watch?v=-sPo-af9 ... ture=share

Pussz mindenkinek és a zugolók is bújjanak előőőőőőőőő!

bari6

Krisztoka: Olyan titokzatos vagy!!!!! Mi meg olyan kiváncsiak :wink:
Nagyon várunk vissza! És utólag is köszönöm a puszit!Mikor elfújtam a gyertyát kivántam is! :wink:

Mné:Hát a mai vérvétel, és uh nem volt egy felemelő érzés, ebben az időben, és azt sem tudom, hogy ezek a méretek jók e vagy sem, mert azt elfelejtettem megkérdezni. Gondolom szóltak volna, ha nem jó.....
A férjem :lol: éjjel érkezik holnap, ahogy az EDDA-ban éneklik :lol:
Te hogy állsz pirivel, kifelé jössz? De ugye indultok, vagy a hóvégi zárás befog zavarni? Kivánom, hogy NE igy legyen , sok puszi!
katapetra

Katapetra: Már csak 1-et kell aludni. El tudom képzelni, hogy milyen izgatott vagy. :-)
Nekem is kellet volna menni vv-re, de elhalasztottuk. Majd ha kezdünk, és megyünk Dévaihoz, akkor megmondja, hogy mi kell még. Még búcsúzkodunk pirivel, nem akar elválni tőlem. :? De ha minden igaz, akkor a következővel indulunk. Az, hogy bekavar-e a hónap végi zárás, még nem tudom. Nagyon remélem, hogy nem.

Bari: Nagyon édes a videó. :-) A kis izompacsirta. :-D

Mné
mné

Sziasztok itt is vagyok!

Szóval voltam ma (végül nem a mensmentisben,hanem a Cirisben) egy endokrinológus, IR "szakértő" dokinál. Lényeg: kaptam meforal-t 160 g-os diétát (külön kértem :wink: ) és legalább háromszor elmondta a doktornő, hogy készüljek mert pikk-pakk terhes leszek! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Szóval most jó kedvem van, igazából nem hiszek ebben, de bárcsak igaza lenne! Valahol a szívem mélyén ezt szeretném igazán! Lehetnék már én is példa valami jóra!

Kata! De jó lesz neked! Jön férjecske haza! Meddig marad? Ugye most itt lesz veled hosszabban?

Mné! Piri most már monnyon le! És jó lenne ha egy jó darabig nem is látogatna meg!

Barika! Mire gondolsz? :roll:

Gigi! Szorítok reggelre! szerintem még ne vedd biztosra, hogy nem lesz transzfer!Hallottunk már sok mindent! Csak hallgasd meg holnap mit mondanak és meglátod rendben lesz minden!
Jól emlékszem, hogy Te Kaális voltál? Hanyadik lombikvolt? Dévainál az első?

Pusza megyek repkedni tovább.... kergetem a reménysugaram! remélem hamar elkapom!!! :lol: :lol:

kriszto

kriszto82

Bari,
köszi az infokat. Gondolom akkor azért nem kapom vissza őket, mert nagyon a határértéken mozgok és nem akarja kockáztatni a 3. lombik sikerességét!
Nah ez van, akkor majd fagyiként visszaköltöznek jövő hónapban!
Addig meg még túl kell élnem a punkció utáni pár napot! Az mindig car!

Kata,
de jó, hogy végre jön haza a férjed!!! :D
Gondolom lesz nagy ünneplés is!

Kriszto,
Még mindig a Kaáliban vagyok, nem váltottam!
Örülök, hogy ilyen szupi hírekkel feldobták a napod! Nagyon jól tudnak esni ezek a bíztató szavak!!! Higyj benne és teljesül!!!
gigibp

Kriszto: Ez igy is lesz!!!!!!! :lol: De jó!!!!!!

Kép

Fülig ér a szám :lol:

Most 2 hétig itthonról fog eljárni, Pozsonyba, ott lesz meló, utána 2 hét továbbképzés Svájcban, DE decemberben végig itthon lesz!!!!!!!!!!!!!!!
Január 6-ig. :D
katapetra

Sziasztok,
bocsánat, hogy így ismeretlenül bepofátlankodok, csak Giginek akartam írni, hogy én túlestem pár lombikon (bmc), de soha az életben nem néztek nálam transzfer előtt progi szintet.
Kaptam mindig Crinone zselét, mellé pedig még Agolutin szurit is, mindenféle mérés nélkül... :shock:
Csajok, olyan jó kis csapat vagytok, a bmc-s fórumos csapat átment az anyatanyára pár hónapja, azóta elég inaktív a fórum.
irigyellek Titeket az összetartásotokért.
Mielőbbi babásodást Nektek, és persze magamnak is :)
Vendég

Sziasztok mindenki!
Nálunk a helyzet: apa hormonértékei rendben vannak, az andrológus zöld utat adott. Azt mondta hogy mivel részemről úgyis csak a lombik jöhet szóba, ezért felesleges Tamásomnak bármit szednie, mert az ő eredménye ICSI-hez teljesen megfelel.Remélem Dévainak elfogadja ezt a véleményt.

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

SZiasztok!

Ennyi jó hírt egy napra. Szuper! Már nagyon ránk fért egy kis pozitív hullám.

Kriszto: Éljen! Éljen! Hát akkor Meforalra fel, és uzsgyi spontánkodásra fel!

Era: Nagyon szuper! Juhúú! Akkor ti is indultok az őserdőbe?!

Lovely: Köszönjük a dicséretet! Igen, én is úgy hiszem, hogy ez egy nagyon jó, és összetartó csapat. Szívesen látunk ám téged is, még ha nem is a Dévai Intézetbe jársz, itt mi mindenkit meghallgatunk, és a lányok jó tanácsokat is tudnak ám adni mindenhez!

Pusszantás mindenkinek!

Mné
mné

Csak gyorsan írok, megyek aludni, mert fáj a fejem. Holnap majd alaposabban visszaolvasok.

Katapetra: A ciklusom 28 napos és 4-5 napig van meg, vagyis normális.

Rencsi: Szerdán reggel kell mennem UH-ra. Neked?

Barika: Ma reggeltől szedem a gyógyszereket, holnap reggeltől mennek a szurik.

Jó éjszakát mindenkinek!

Zafír
zafir100

sziasztok

jaj de jó, ennyi jó hír így esti olvasásra. :lol:
Én nagyon drukkolok egy pikk-pakk terhesedéshez!!!!

Icipicit talán jobb a derekam, de már nagyon durván sántítottam az elmúlt napokban, kezdtem megijedni. Talán rendbe jövök még, muszáj a gyerekek mellett.
Mné, nagyon drukkolok, hogy holmi hóvégi zárások ne tudjanak bekavarni a stimuba.

KépKép
momelcsi

Jujdejóóóó lesznek végre követőim :lol: Tessék csajok terhesedni!

Zafír, várunk majd nagyon szerdán!!!

Era, szupcsi hírek! Mikor mentek vissza Déviszhez?

Lovley, csatlakozom Mnéhez, ide bármikor jöhetsz!!!

Gigi, ennyire fáj Neked a pocid?

Katapetra, szupeeeeer, így azért sokkal jobb lesz,mert ha egész nap nem is lesz veled, este ott lesz ;)

Krisztokám, arra gondolok amit skype-on írtam melléd :wink:

Melcsike, Neked a térded nehezen mozgott a terhesség alatt? Hiába nem hízok, mégis napról-napra kezd rosszabb lenni...

Pussz minden terhesedőnek, Anyukának és várakozónak!

bari6

Gladi: gyönyörű kislányka! annyira csepp, olyan édes! Sok tejcit kívánok neked, és sok erőt! :lol:

Melcsi: nem semmi, hogy mekkorák a gyerkőcők! De remélem egyszerre nem emelgeted őket! Pláne a fájós hátaddal!!

Katapetra: ezek nem semmi számok! a 4. ciklusnapon! Nekem ilyen 9-10 körül szoktak lenni, 3szor ilyen gyógyszerrel!
Hajrá férj hazajövetel! Jajj de jó lesz, hogy végre igazán együtt lehettek, és hogy karikor is itthon lesz, az aztán a hab a tortán! :oops: :wink:

Rencsi: hajrá indulás!!! Drukkolok, hogy pénteken sok szép és nagy tüszőt lásson D!!! :lol:

Kriszto: annyira örülök a táblázatnak! és olyan szépet írtál nekem!!! igen, ez lesz az utolsó!! Egy darabig, aztán majd kell testvérkék is! :)) Annyira kívánom, hogy igaza legyen a dokinak!!! és tényleg pikk-pakk terhes legyél!! Olyan jó, hogy végre bizakodó vagy, és jókedvű! :lol:

Bari: ez a videó csúcs!! Nektek is minden ilyenre fel kell készülni! :)) Te hogy vagy? Minden ok? Fociznak odabent a fiúk?

Mné: és Te mikor mész D-hez??? úgy drukkolok Nektek is!! hogy minden rendben legyen, és egy sima nyugodt stimu után, megfoganjon a bébike! :))

Era: Ez nagyon jó hír!!! Ti mikor mentek D-hez?

Zafír: remélem holnapra elmúlik a fejfájásod, és a kedved is jobb lesz! Menneknekedisatüszőnövesztődrukkok!!!!

Lányok én most 3 fronton indítok harcot a babátlan időszak ellen.
Holnap megyek talpmasszázsra. Már nagyon kiváncsi vagyok, hogy mennyire fog fájni, vagy csiklandozni! :)
Csütörtökön megyek erre az SVT-re.
Jövőhéten meg megyek a Lázár doktornőhőz a gynevac miatt!!

Valamelyik csak fog segíteni! :)

Csak a fogam ne fájna. Képzeljétek napok óta fáj a fogam. Először azt hittem az inyem az, de most már tuti a fogam fáj. Muszáj leszek fogorvoshoz menni!
Ja meg a fejem is fáj másfél hete. azóta mióta megjött a múltkor, azóta fáj tompán a fejem!
Biztos ez a sok hülye hormon.!!

Na megyek is aludni!

Puszi Nektek!

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Jó reggelt mindenkinek!

:? most látom hogy a tegnapi üzim fele lemaradt

Gladi, garatula a csodalánykához, gyönyörűűűű....
Kriszto, nagyon jó ezt a poztív és vidám Tigrincset olvasni.Hajrá meforal és spontánkodás :oops:
Kretty, ezek nagyon jó hírek

ja, és Kriszto, köszönjük az friss táblázatot

Még nem tudom hogyan tovább, mert tegnap volt az első napom, de kicsit elbizonytalanodtam.Iszonyatosan fáradtnak és kimerültnek érzem magam.Most úgy érzem nincs erőm folytatni. :(

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?