A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

pocok!
képek nagyon szupik...

Boo!
remélme már jobban vagytok!!!

Kép
Kép
csibe83

Tike!
Nanemár, ez tényleg kamupocak :lol: :lol: :lol: :lol:
Vizesedésre folyadékmegvonás tényleg kőkorszaki terápia :shock:
Sajnálom, hogy Hédi ilyen kis dacos, de azért újra meg újra elámulok, hogy milyen összetetten fejezi már ki magát :shock:

Katy!
Örülök hogy olvasok Rólatok, sajnálom hogy így be vagy fogva. Azért persze az előléptetésnek nagy hurrá :D Te karriert építesz, mi meg sorvasztjuk az agyunkat a 24 órás anyukalétben :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Tike,

brutálpocak :shock: :lol: :lol: :lol:

Hédi :arrow: valószínűleg tényleg most realizálja a változást...ne aggódj, tényleg jobb, ha kikommunikálja magából a flusztrációt, mintha magába fojtaná. Biztos lesznek még nehéz pillanatok, de hamar belerázódtok majd!

Lois,

jó kis pasiműsor van nálatok akkor esténként :lol: :lol: :lol:

Anyukás klubdélután jó ötlet, bár valahogy nem tudlak elképzelni kézműveskedni :roll: :roll: :roll:

Ujjatlan body :arrow: télen én is ezt szoktam, vagy rövidujjút. C&A-ban szoktam őket lőni.

Katy,

előléptetéshez gratulálok! Nem semmi, amit csinálsz, le a kalappal!

Gyógyuljatok hamar, és azért néha gyere...

Nálunk Bori még mindíg taknyos... ma kihívtam a dokit, hogy ugyan nézzen már rá, minden oké-e, mert már kicsit jobban volt a kórház után, és most megint állandóan szörcsög, meg reggelre óriáscsipa volt a szenében.
Megnézte, tüdeje tiszta, torkával semmi gáz... konkrétan szerintem ő is passzolja a dolgot. Azt javasolta, próbáljam a teljes tejmentes diétát, hátha tejallergia, ami okozhat ilyesmit.... meglátjuk.
Mondjuk überbrutál módon ömlik a nyála is, lehet hogy a foga ilyen korán?

Dodi,

Andor-pocak hogy van?

KépKép

KépKép
kispocok13

CSibe

Jóó nagy Benett. Nati 7 hósan volt 7100 és 67cm. Igaz ő lány..

Tike

CSatlakozom az előttem szólókhoz :wink: Mézre meg megvárom a gyerdemet :wink: :lol:

Nekünk még egy fogunk sincs,mármint Natinak. De ettől függetlenül a darabos kaját nagyon profin nyomja.

Boo

Müzlinek megváltozott a jelleme ivartalanítás után?Hogy viszonyult a kutyákhoz?Főleg a szukákhoz utána előtte? Vmelyik reggel kutyát találtunk a keneljébe :twisted: nem tudjuk mi történt, nyilván az. Most megy a sakkozás ha vemhes ivartalanítsuk vagy mi legyen kérdés. Félek hogy megváltozik, a közvetlen környezetemben két szuka is őrült lett a Mayával utána előtte meg együtt sétáltunk..szal nem tudom. :roll:

KépKép

KépKép
ronmay

Pocok!

Köszi az érdeklődést, szarul :twisted: :? . Az égvilágon semmi nem használ neki, illetve a GW-től egyértelműen jobban kakil, meg könnyebben pukizik, szóval azt kapja, de az esték változatlanok :? . De már szinte megszoktuk :lol: . Ma is elmentem Andorral kettesben vásárolgatni, ő menetrendszerűen 6-kor berosszult, jöttek a kis görcsei, üvöltött, mint a sakáll, és meg a legnagyobb nyugalommal, hol kézben, hol meg a hordozóban nyugtatgattam, hogy "jól van kincsem, ügyes vagy, mindjárt elmúlik", aztán 5 perc múlva megint..... Néztek rám, hogy mit ordít szegény gyerek, de lecarom most már az embereket :twisted:. Pedig volt néni, aki rámszólt, hogy biztos éhes, mert nagyon szívja a cumit (görcs közben)... :twisted: Aztán a Stopshopban kenguruztam, úgy is fel-felsírt, de két óra vergődés után elaludt csórikám.

Viszont a vásárlás olyaaan jóóó volt 8) :lol: . Még így is :roll: ...
Végre nem kellett rohannom sehová, szépen elnézelődtem, úgy kellett már ez :oops: . Pedig semmi gond nincs Botonddal általában, de vele azért mindig rohanásban vagyok, mert az én lődörgésemet ő nem bírná türelemmel, így is legalább 1 óra nekem egy vásárlás :oops: .
Ruhavásárlást meg már meg sem kísérlek vele, mert a amíg próbálok, addig ő felforgatja a boltot :twisted: :lol: .
Szóval rá kellett jönnöm, hogy egy csecsemővel gyerekjáték az élet, nem tudom mit sokkoltunk ezen anno :lol: :lol: :lol:

:arrow: le kell mosnom a hajam :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi,

sajnálom :cry: :cry:
Mit shoppingoltál?

Én is mondtam ma Apának, hogy ma, hogy Nimród bölcsiben volt (már halálra unta magát csórikám itthon), szinte kisimultak az idegeim, pedig Bori nem volt túl jó formában, fél órákat aludt csak.

(és ma hazafelé sétálva a bölcsiből, százmilliomodszorra is beleszerettem a kisfiamba, annyira cuki volt, végig beszélgettünk :oops: :oops: :oops: )

KépKép

KépKép
kispocok13

Dodi

Igen én is mondogatom a barinőimnek, akik most szülték az elsőt, hogy most becsüld meg a nyugit, meg a sok időt. De aztán ha belegondolunk első gyereknél vhogy más az ember mint másodiknál.
Minden dupla annyi idő energia, agyalás, idegeskedés..stb.nem hiába mondják, a rutin meg az évek :wink: persze nálad ez utóbbi nem játszik mert még mindig szemtelenül fiatal vagy irigy irigy :lol:
Remélem hamar kinövi másodszülötted ezt a dolgot..

KépKép

KépKép
ronmay

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 20:20-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 20:21-kor.

KépKép

KépKép
boo

A kisbabám végigaludta az éjszakát (11-7) :shock: 8) . Viszont azóta gyakorlatilag egyfolytában ordít, illetve kb. 5 percenként 2 percig :twisted: . Sztem el kéne mennünk vásárolni, mert most elég szarul érint a dolog :evil: :lol: :lol: . Igazából az bosszant, hogy nem tudok leülni Botonddal 3 percre :( . Édesem beletörődően elvonult a szobájába játszani :roll: . Most megetetem a kicsit, aztán ha sír, ha nem, szinezek Botonddal!

Ja, gondolom megértitek, miért jövök ritkán :twisted: . És gondolhatjátok, hogy néz ki a lakás :oops: :lol: . De meglepő módon még mindig akarok 3. gyereket :shock: :lol: . (ez csak pár hét, a többi már királyság 8) )

Na, ezt a hsz-t úgy másfél órája írtam, de elküldeni már nem tudtam :twisted: . Most úgy negyed órája mindkettő elaludt, és a kaját is megjött, úgyhogy eszem, aztán megyek töltődni délutánra 8) :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Menü: karfiolleves, rakottkel. B@ssza meg! :twisted: :lol: :lol:
:arrow: joghurt, csoki :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Boo,

fosós hányós szarul hangzik - stílszerűen... remélem, hamar kijöttök belőle :lol: :lol:

Gyermek megreformálása nálam is aktuális - Bori három hónapos kora óta elromlott, kel hajnal 2-kor és 6-kor (mondjuk innen még visszaalszik, de szigorúan csak a nagy ágyban, cicizés után) :twisted: :twisted: :twisted:
Már eléggé unjuk a felkelést...

Szemlélődés :arrow: ilyenkor én is elolvadva figyelem :lol: :lol: :lol: :lol:

Miron kedves játékbainvitálása zabálnivaló :lol: :lol: :lol: :lol: és nem kevésbé parás is... de nagyon édes lehet ahogy próbálkozik!

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 20:22-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!
jól számolgatsz,m nálunk Benett este fél7-7között szokott enni utoljára
és szinte egyből utána megy is aludni,m nem tud ébren maradni és
először 4 fél5kor szokott kelni.
bár nekem Benett már 220-240 között eszik...

mi ma voltunk oltáson,szegényem úgy sírt...
8150grammnak mérték és 70 centinek,bár pont előtte evett 220at szóval
sztem nem volt így valós a mérés na mind1,Benettnek már nagyon evésideje volt és
nem bírta már....

Kép
Kép
csibe83

Boo,

megértem, hogy nem kelted fel, nekem sincs lelkierőm Borizni, miután mostanában rendszeresen bekómázok a kanapén, és éjfélkor ébredek. Pedig ha 9től 2ig alszik öt órát, akkor éjféltől hajnal 5ig aludna. De gyenge car vagyok :oops: :oops:

Nagy(lány)sága :arrow: én is most döbbentem rá, nézegettem kicsit ilyen fejjel a képeit, és tényleg megnőtt... kis Fülesbagoly :lol: :lol:
Kép
Kép
Ja, és pár nappal ezelőtt átfordult, hasról hátra. Ő is, meg apja is megdöbbent...

Nimród ma:
Én:
- Kincsem, mit szeretnél holnap csinálni? (reggel megígértem neki, hogy a héten nem megy már bölcsibe, ugyanis tegnap és ma reggel enyhén szólva nem volt lelkes)
Nimród:
- Virslit enni! (kedvenc kaja, a pizza mellett... hurrá egészséges életmód...)
:lol: :lol: :lol:

Dodi,

nem lehet menüt választani?
Én most innen rendelek: www.egeszsegkonyha.hu
Teljesen okés, Nimródnál Gastroyalt ettem, megint azzal kezdtem de uncsi volt, és ez finomabb is :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kispocok13 2011.10.19 21:20-kor.

KépKép

KépKép
kispocok13

CSibe,

szép méretek :shock:
22o-24o? Azta! Végül mi lett a tejeddel?

KépKép

KépKép
kispocok13

pocok!
Bori írtó édes és cuki és sztem eléggé hasonlít a bátyjára :)
látom már nálatok is felkerült a borostyánlánc ;)

Kép
Kép
csibe83

pocok!
átforduláshoz gratula!!!
tejemnek teljesen búcsút inthettem :cry: :cry: :cry:
mondhatni már teljesen beletörődtem,de azért még néha-néha
eszembejut,h mennyire kár érte :(
de örülök,h valamennyit tudtam szoptatni és most is egészséges
kiegyensúlyozott baba,ami a legfontosabb...
egész nap nevet és mókázik a nővérével...

nekem gondolom már láttátok fb-n Benett kukacol és hátra kúszik és
már kb 2-3 napja előrefelé is halad és teszegeti maga elé a kezeit...

Kép
Kép
csibe83

Csibe,

köszi :lol: igen, rá is hasonlít, meg rám is, keverék-lány :)

Borostyánlánc már rajta van pár hete - itt állt egy ideje, ugyanis Bori még csak pár napos volt, mikor Apa már megvette neki... olyan szinten ömlik a nyála a kiscsajnak, hogy nem csodálkoznék, ha már a foga készülődne. Ezért is van rajta előke, mert óránként cserélhetném rajta a body-t, azt meg nem nagyon kultiválnám :twisted:

Láttam a videót FB-on, nálunk is nagyon megy a nyálazás kiszúrása, Nimród rohan a szobájába és hozza a tiszta textilpelust Borinak mindíg, közben kiabál, hogy "nyájasz... tettilpejus!" :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

én is már 1 hónapja ráadtam Benettre a borostyánláncot biztos,ami biztos alapon :)

Kép
Kép
csibe83

na nekem az idáig való fentlét már rekord és megyek is aludni,m már leragadnak a szemeim :)

jó éjt!

Kép
Kép
csibe83

Teljesen???? :shock: :shock: :shock: :shock: Basszus...
Jól teszed, ne parázz rajta, a 4 hónap is szuper, és Benett igencsak szépen gyarapszik :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Aludj jól!

KépKép

KépKép
kispocok13

Mindenki kihalt?

Lassan én is... jelentem, az álometetés nem vált be... ugyanúgy kelt, ahogy szokott, sőt, plusz egy ébredés is volt, és ráadásul hajnalban nehezen aludt vissza :twisted: :twisted: :twisted:
Nem vagyok túl kisimult...

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 20:23-kor.

KépKép

KépKép
boo

Pocok!

Álometetést mióta próbáljátok? Vagy tegnap kezdtétek? Mert nálam minkét törpnél napokba telt mire "hatása" lett. Értsd: megetettem őket 11 körül, de ugyanúgy keltek a szokott időben napokig. Viszont akkor már nem kaptak enni, csak cumit, visszaaltattam őket (általában nem könnyen :twisted: ), és pár nap után elhagyták :wink: .
De szívás, nem is kicsi :twisted: . Mert a szoptatást én éjszaka 10 perc alatt le szoktam tudni, ma hajnalban viszont másfél óra volt, mire Andor visszaaludt kaja nélkül :roll: . De inkább áldozok be most akár 10 éjszakát is, mint hogy még vagy fél évig keljek éjszaka :wink: . (Persze, ha sikerül :roll: ).
Andornál az első (2 órai) kelést tök könnyen el tudtuk hagyni, 2 nap volt :wink: . Botondnál a 4-5 órai kaja , amíg szoptattam, megvolt, ezért gondoltam Andornál is marad még jódarabaig. De tegnap előtt este jól evett 11-kor (110-et), ezért nem kelt fel reggel 7-ig :shock: :D . Szóval úgy voltam vele, hogy ha neki nem létfontosságú, akkor bizony nekem sem az :twisted: :lol: :lol: . Ma volt a védőnéni, hevesen bólogatott, hogy nagyon jól csinálom, szoktassam csak le, mert a "protokoll szerint" egy hónapos kor után eszik (ill. ennie kéne) napközben annyit egy babának, hogy 6-8 órát kibírjon kaja nélkül. És mivel Andor így is átlag 4 dekát hízik naponta ( :oops: :lol: ), belefér neki simán, hoy elhagyjuk ezt az étkezést. Illetve behozzuk napközben, mert azóta gyakrabban kap enni egy kicsivel :wink: .
Hát, meglátjuk sikerül-e, de igyekszem :wink: . Jó lenne legalább az éjszakát végigaludni, ha már esténként úgyis szívunk :twisted: :lol: .

Ja, amúgy minél kisebb egy baba, annál könnyebb ezeket a dolgokat elfogadtatni velük, szóval ha úgy gondolod, szívd fel magad, és hajrá :wink: :D !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Boo!
hát had ne mondjam,h nekünk már csak fél üveg mézünk van :oops: :oops:
lehet mi is rendelünk még :roll: :roll: :roll: :roll:

pocok!
egyszer én is csináltam álometetést Benettnél,de nekünk sem vát be :?
hát amióta tápszeres Benett nem hízik őrült tempóba,pedig féltem tőle...
hanem annyit hízik,mint amikor szopizott...
7és fél kiló volt amikor elkezdtem tápit adni neki és az 3hete volt kb...

Kép
Kép
csibe83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 20:25-kor.

KépKép

KépKép
boo

Lányok, mindenkinél frankón 7 felé esznek utoljára a gyerekek :shock: ??? Így mikor fogják átaludni az éjszakát? Vagy az nálatok nem is cél? :roll: Én ezt most nem igazán értem :oops: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Én sem haltam ki :roll:

Csak esténként a filmrögzítő boxot pucolom, mert fullra halmozódtak a filmek :roll:

Pocok!
NA igenis kikérem magamnak hogy kézműves ántitálentum lennék (amúgy minden feltevésed igaz, az egyenes vonallal is problémáim vannak), de kedden ezt alkottam, most a spájzajtót díszíti:

Kép

Trikóbodyt én is kerestem a C&A-ban, de nem volt, végül kaptam pár scamposat, meg tescos színeseket vettem.

Bori korai fogzása :arrow: Miért ne lehetne, nekem is 4 hónaposan jött az első, de ettől függetlenül a személyes tapasztalatom az, hogy a nyál nem jelent semmit, Zéténynek brutál nyálfolyam ellenére is hónapokkal később bújt ki az első.
Bori fotográfiák szépségesek :) Nagylááány :)
Virsli :arrow: Mutasson nekem valaki egy olyan ekkora gyereket amelyik nem rajong érte :?

Dodi!

Mit csináltál a hajaddal?? :shock:
Én bőszen és lelkesen shoppingoltam Zéténnyel, főleg miután kikerült a mózesből, utána a hordozót fel-le pattintgatni a kocsira alvó gyerekkel simán lehetett :roll:

Boo!
Jobbulást ha még nem mondtam volna :oops: :)
Etetőszékes/tükrös trükk :arrow: Nem tudom mit vágsz fel vele, itt nálam csak beraktad a tetőablak alá és 1 óráig szemlélte az eget.. :lol:
Jajaja, két pucér pasi együtt rém cuki :)

És igen, tanúsíthatom, hogy Miron édibédi bátyus, én semmi féltékenységet de még türelmetlenséget sem láttam rajta, hogy Anya nem tud rögtön pattanni Vencel miatt :)

Csibe!

Sajnálom a tejet :(
Egy barátnőm is járt így, hogy első dednél ment sokáig flottul, másodiknál, meg elapadt 4 hósan, ő a stresszel magyarázta, mert akkor sok érte :?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Előbb a netbookon olvastam, és a könyvjelzőknél mentem be, és bedobott a fórumba egy évvel ezelőttre. Végig is olvastam két oldalt, pont vannak ott fenn eleven parkos fotók Nimródról, Botondról meg Zétényről, mi meg ámuldozunk hogy milyen óriások, pedig most innen nézve olyan törpeegér az összes :roll:
Olllyan nosztalgiám van... :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Dodi,

jajdekár, pedig azt hittem, könnyebben megoldódnak a dolgok, ha még álmában megetetem... na mindegy, hétvégén rászánom magunkat. Apa rettentő boldog lesz...

Nálunk Bori fél 9 körül eszik utoljára, utána még a legújabb rendszer szerint bohóckodik kicsit, ilyenkor van elemében (no ennek nem annyira örülök, nem szeretném ha később este majd ágyba kell imádkozni - olyan jó, hogy Nimród 8 körül fekszik egy nyikk nélkül... hiába, a jóhoz könnyű hozzászokni), és ez után megy aludni. Ilyenkor kel 2-kor és 6-kor.
Most éjjel még 1-kor etettem, de utána kelt 2.3o.kor, 5.3o-kor és 6 körül, utána fennt volt fél 8ig, majd beájult, és keltettem 1o.3o-kor, hogy majd együtt aludjon Nimróddal. Ez sikerült is, de csak 1 órát aludt, most itt gagyarászik a játszószőnyegen...

Lois,

süni nagyon helyes lett!

Virsli :arrow: jó, tudom... csak nem szeretem, mikor ezt eszi, mert hús nem sok van benne. Mindegy, ma az lesz vacsira, hadd legyen meg a boldogság... Ja, és rájöttem, hogy bármiféle kaját nagy örömmel eszik meg, ha kap hozzá "kepucsot" - ketchupot... ma olyan tempóban tolta be a kockaburgonyát a sertéssülttel, hogy öröm volt nézni...

Nosztalgia... hja, kérem... húzzá' bele a babaprojektbe, oszt' lesz megint aprókád neked is :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
(én pont tegnap éjjel gondolkodtam, hogy még ha bele is férne időben, fizikumban, mostanában tuti nem vállalnék be egy harmadikat - nem érzem, hogy lenne bennem elég erő és energia hozzá, no meg az első pocakfájós időszak igencsak kiakasztott)

Veno égbámulása :arrow: Nimród volt ilyen anno (és még most is sokszor :oops: :oops: :oops: ), hát, az kristálytisztán látszik, hogy Bori nem ez a nyugis megülökaseggemenéselmélkedek alkat...

Boo,

Vencel maradjon is ilyen álomszuszék ++++++++++++

Tükör :arrow: nálunk is van egy puha plüsskocka egyik oldalán, meg egy kacsa pocakján, Bori is most kezdte el megcsodálni :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Lois!

Jajjjdeügggyesvaaagy :twisted: :lol: :lol: . Neeem, tényleg tök cuki, és egyből az jutott eszembe, hogy milyen lelkes lehet az az anyuka, aki ezeket előre legyártotta :roll: . És én most erősen pironkodom, hogy ilyenekre nincs időm (indíttatásom lenne) :? .
Mondjuk enyémgyerek a napokban épp kreatív sztrájkot tart :twisted: :lol: . Semmit nem hajlandó csinálni, amiket eddig csináltunk: rajzolás, szinezés (ceruza, kréta, zsírkréta), festés, gyurmázás, matricázás. Két perc után otthagy mindennel :? . Tudjátok milyen idegesítő félbehagyni egy kamion színezését?! :? :lol: :lol:
Anyu azt mondta ne aggódjak, majd újra megjön a kedve. De ha nem az sem baj, max. nem lesz Michelangelo, de az meg nem csoda, mert mindenki hót béna a családban :oops: . Mikor megláttam anno, hogy Hédi hogy fogja a ceruzát, tisztára kivoltam, hogy Botond ehhez képest milyen kis ügyetlen még. Na, az elmúlt fél évben ez mitsem változott :twisted: :lol: :lol: .
Viszont a nagymozgásos dolgokban tök ügyes, szóval inkább sportszakos lesz, mint rajz :roll: :lol: :lol: .

Hajam: semmi extra, csak beszineztem barnára :lol: . Több fodrásztól hallottam már, hogy jót tesz a hajnak, ha időnként beszinezzük, mert míg a hafjesték beépül a haj szerkezetébe (roncsolva ezzel), addig a szinező plussz bevonatot képez, ahogy megtapad a hajon, ezzel védi :wink: . Szóval látványra semmi, viszont tényleg jobb az "állaga" :lol: .

Pocok!

Nem ám , nem adják olyan könnyen a nyugis éjszakát (persze vannak, akiknek igen, de azok bekaphassák :twisted: :lol: :lol: ) . De tényleg érdemes, legalább az elsőt megúsznátok, már az is sokat számít. :wink:

A virslit Botond is imádja, Füstlit tolt most is ebédre, kelkáposzta főzelékkel :wink: . Nálunk a "majoméz" a sláger, de legutóbb apa vmi noname-et hozott, mert a kisboltban nem kapott mást, és Botond szája+környéke tűzpiros lett tőle :shock: :evil: . Na, azóta nem kapott...
Botond eléggé kinőtte a megülökaseggemenéselmélkedek-séget :lol: . Most sem panaszkodhatok rá, simán eljátszik egyedül, főleg az autóival, de most már vhogy sokkal pörgősebb lett, a játszóházban nem lehet lelőni, itthon is sokat rohangál, meg sikongat, meg úgy általánosságban fiúsodik. De azért még mindig inkább "jógyerek" :wink: :lol: . Ricsi szerint Andor keményebb lesz, de hogy ezt mire alapozza, azt nemtom, sztem csak arra, hogy majd Botond beleviszi a hülyeségbe :twisted: :lol: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Csak gyorsban:

Az előbb került újra halasztásra az UH időpontom, ergó felszabadult a jövő hét szombatom, Mamatali esetleg?? Vagy már nem preferáljuk a szombatokat?? Esetleg ez túl korai időpont??

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Dodi

Nálunk Nati 6-7 között vacsi aztán 8-kor szopi :arrow: ágy. még ébren van mikor berakom, ő már nagyon rég nem alszik el cicin. aztán befészkeli magát és alszik..pár napja reggel hétig, de ezt csak halkan, mert a reggel hattól totál kikészültem :oops: pedig tom vannak itt egy páran akik ha eddig alhatnának egyhuzamban örülnének..de könnyű a jóhoz hozzászokni, na :wink:
Én már ezer éve tervezem a fodrászt, így elég nehéz hogy APa ilyen ritkán van itthon, pl most sincs :twisted:

KépKép

KépKép
ronmay

Dodi,

hajszínezés :arrow: szerintem nem védi, csak a plusz bevonattól van az illúzió :lol: :lol:

Enyémgyerek is fiúsodik, néha olyanokat csinál, hogy csak nézek... nem baj, hajrá tesztoszteron, legalább nem lesz málészáj :lol: :lol: :lol: :lol:

Lois,

szombat jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bori forog a járókában :shock: :shock: :shock: :shock: hátról oldalra, hasról hátra, és körbe, a középpontja körül is :shock: :shock: :shock: :shock:

KépKép

KépKép
kispocok13

Ronmay,

már régen akartam kérdezni: Szonibabáékkal mi van?
Most épp onnan jutott eszembe, hogy nem tudnád-e leadni a gyerekeket, míg fodrászolsz :roll: :wink: :?: :?: 3 vagy 5, már nem akkora különbség... :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Dodi: Na megnyugtatlak a ceruzafogásnál kb azon a szinten megrekedtünk :roll: Na jó nemigaz, mert firkál, de közel sem fogja már olyan szépen. Mostanában ő sem preferálja ezeket a dolgokat, mondjuk nem is ülök le vele - az is igaz :oops: Mostani nagy sláger egy tescos puzzle, egyedül is ki tudja rakni már, most olyat vadászok neki, de még nem kaptam. Nálunk apának jó a kézügyessége ( a hülye nem ment el az egyetemre, mert anno dolgozni akart, most mondogatom neki, hogy akkor dolgozzá :twisted: :twisted: Így esténként plussz pontért a főnőknél címszó alatt csinálhatja a műszaki rajzokat, amiből simán megélhetnénk...na mindegy :twisted: :twisted: :twisted: ), remélem ebben is inkább rá ütött.

Bori nagyon nagylányos már és igazán belehúzott a mozgásfejlődésbe, nem lehet, hogy ezért kel gyakrabban?

Boo:csak szólj és megy az utánpótlás :wink:

Ronmay: küldj egy nevet,címet priviben, hogy össze tudjam készíteni a csomagodat, ha valami oknál fogva apára maradna a feladás :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Tike

oké, csak még várom a lóvémat, ezért sem sürgetem a dolgot, november elején utalok csak, így addig ne is küld a motyót. Szal majd akkor ha aktuális lesz,de nagyon köszi előre is.

Pocok

De, de sok az az öt :lol: meg jobban szeretem ha az Apja van velük érezze milyen is az amit én csinálok. Apa meg szívesen van velük, így megvárom, addig meg megnő a hajam a bokámig :lol: Ergo meg tudnám oldani, ha nagyon akarnám, de jobban szeretem zárt családon belül. Akkor kérek szívességet ha nem megy másképp, és ha fontos pl bank,orvos vagy vmi más ügy van. Így hogy egy házon belül vagyunk nagyon kell arra figyelnem hogy indokolt esetben vegyem igénybe, különben a fejemre nőnek, nem Szoniék, hanem Anyósék..elég nehéz elmagyarázni miben is élek... :wink:

KépKép

KépKép
ronmay

Mamatali:
Loisnal már mondtam, hogy sztem nekünk jó. Illetve JÓ, és punktum! :twisted: :lol:
Egyrészt Loisszal megszavaztuk, hogy addigra elmúlik a hasfájás ( 8) ), ha meg vmi csoda folytán mégsem, akkor apa majd riadóztatja az anyját, aki készséggel ringatja álomba a sirdogáló dedet :lol: .
Szóval én megyek, és kééész! 8) :lol:

Ronmay!

Alvás: kirááály 8) :D . De Nati már 7,5 hós :roll: . Lassan kamaszodik, ő már más tészta :twisted: :lol: :lol: .

Én a hajamat magamnak festem, meg vágom is, sztem ezer éve nem voltam fodrásznál. Na jó, mondjuk 2 :lol: . Hajat is úgy festettem, hogy leraktam Botondot, feltettem a festeéket, megetettem Andor, és éjfélkor még hajat szárítottam :twisted: :lol:

Pocok!

VentillátorBori :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tike!

Na megnyugtatlak a ceruzafogásnál kb azon a szinten megrekedtünk
Hülyéskedsz?4 Kb. én is azon a szinten rekedtem meg :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: .

Ronmay!

Én megértelek :roll: :wink: . Anyósomnak elmagyaráztuk, hogy ne lihegjen folyton a nyakunkba, mert ez nekünk nem jó :twisted: . Megértette, nem is jött :wink: . Egyik hétvégén - mikor már hót idegbaj voltam - Ricsi megkérte, hogy délután vigyázzon Botondra, hagy legyünk együtt kicsit, nyugiban. Na, onnantól 3-4 napig megint lejött, és ugyanott folytatta, ahol leállítottuk :? De hazaküldtem, azóta megint nem jött :twisted: :lol: . Meg ha kérdezek tőle vmit, vagy megfogadom a tanácsát, úgy belelkesül, hogy ugyanazt elmondja még 75x, és ellát még további 1200 tanáccsal :twisted: :lol: .
Tudom, hogy jót akar, de kivagyok tőle ilyenkor :oops: . Viszont tény, hogy most már nagy hasznát veszem (illetve vehetném, de nem szívesen, meg hát ő dolgozik estig). Egyrészt sokkal normálisabb lett, másrészt meg az ember 2 mellett már nem válogat :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Andor fél8-kor elaludt :shock: . Azt hittem megúsztam ma ennyivel, de csak vaklárma volt, fél órája megint fel-fel sír :? . Az előbb pár percig nem mentem be hozzá, és magától elhallgatott: visszakotorta a cumit a szájába :lol: . Éééédesem, csak legyünk már túl ezen.... :roll: :? . (Bár ma még istenes volt...)

KépKép

KépKép
kicsidodi

Tike,

nemalvás-mozgásfejlődés összefüggésére én is gondoltam, szegényem, volt hogy már megfordult a nagy szenvedés közepette a bölcsőben...

Ronmay,

jó, értem én, csak gondoltam, ha Apa ennyire nincs otthon, a seggig érő haj meg zavarna a mászásban :lol: :lol: :lol: :lol:

Dodi,

ventillátorBori... dehülye vagy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Anyós... tudom, tudom, enyém is egy klinikai eset, de legalább vannak és jó szándékúak, és segíteni akarnak... gondolj te is erre, mikor kiakadsz rá, én is ezt teszem és segít :? :?

Andor végül felkelt?

Mi ma pajtiztunk Leo-nál délután, Bori 3 után nem bírt aludni, szegény teljesen hulla volt, 9kor kidőlt mint egy darab fa, cicizés közben bealudt, de úgy, hogy horkolt, miközben mellettünk Apukám olvasott Nimródnak teljes kivilágításban mesét...

Ma fürödtek először együtt... cukik voltak! Nimród teljesen extázisba esett, mikor mondtam hogy Bori ma vele fürdik, kiabálta hogy Bori a maciban fürdik, stb. A kádban meg megilletődve simizte és mosta a pocakját, Bori pedig abbahagyta a nyöszörgést és röhögött a kis tök bátyjára. Nagyon édesek voltak!

KépKép

KépKép
kispocok13

Sziasztok!

El vagyok havazva,csak annyi,hogy nekem sajna nem jó a jövő hét szombat,mert előtte két este is kimenőm van,apa azt már nem
Tolerálná,na meg nekem se lenne pofám még szombaton is elmenni :oops:

KépKép
KépKép
nyuszi81

sziasztok!

Dodi!
én sajna akárhogy próbálom Benettet ébren tartani nem tudom és 7kor
elalszik szegényem,de nem gond,m tényleg 4-5között kel először mindig
és utána meg 7-fél8körül,így igyekszem úgy csinálni majd,h elhaygjuk a fél5ös
kelést és akkor este 7től reggel 7ig alszik 8) 8) 8) 8)
és nem ébredek arra,h bilibe lóg a kezem :D :D :D :D

vacsi:hááát.lehet el tudok menni,de még megbeszélem apával is,m nem tudni
sajna hogy mostanság hogy fog dolgozni,ma is úgy volt,h mennie kell erre
mégsem...de jövőhétre talán már tudja hogy smint lesz...

Kép
Kép
csibe83

sziasztok, most csak a számok, bővebben talán este...

szülés várható ideje hivatalosan is előrébb hozva 12. uh-s eredményt alapul véve: november 22.
méhszáj:3000 :shock: - ezt nem gondoltam volna, sokat és elég rendszeresen görcsölgetek
bpd: 9,01 cm hc:30,48 cm ac: 33,59 cm fl:6,96 cm
becsült súly: 2960 g

vérnyomásomat rendszeresen ellenőrizzem, még 1 hétig ne szüljek, utána már bármikor, jövő pénteken nst, műtéti előkészítés, altatóorvos, hüvelykenet levétel

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Dodi

[quote]L írta:assan kamaszodik, ő már más tészta
:lol: :lol:

Pocok

Nem a hosszúsága zavar, hanem a formája. Sehogyan se áll és töredezett a vége.

Dodi

Egyedül vágás :shock: na én ezt nem merném bevállalni, annyi idő alatt elmegyek fodrászhoz.

Tike

Húhaaa :shock: ti amúgy merrefele is laktok? :roll:

KépKép

KépKép
ronmay

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 20:26-kor.

KépKép

KépKép
boo

Pocok!

Neem, persze, inkább legyen az anyós, mint ne, akármilyen is :roll: :lol: :lol: . A tavalyi mosolyszünet óta nagyon normális, és segítőkész :wink: . A természete persze nem változott, de azt el is fogadtuk olyannak, amilyen :wink: . A rosszundulatát, meg az önzőségét viszont tök jól kordában tartja már, ha rólunk van szó :lol: :lol: .

Andor? Áááá, nem kelt: 3tól 6-ig voltam fent vele :twisted: :lol: :lol: .
3-kor felkelt enni, de ugye nem adtam, csak cumit, párszor reklamált, de mindig jól fogadta, hogy csak cumi van. De sajnos ugyanaz lett, mint előző este: gondolom a fentléttől beindult az emésztése, és elkezdett fájni a pocakja :evil: . Egy óra kínlódás után megetettem, mert állítólag a tej is segít oldani a görcsöket, gyógyszert meg tényleg csak végső esetben akarok neki adni (főleg, hogy nem is használ :twisted: ). kb. 3 percig szopott, aztán be is aludt, szóval továbbra is azt gondolom, hogy nem éhes még olyankor. De sajnos a görcsökön nem segített, 10 perc múlva fölkelt, és további másfél órát volt fent, akkor egy kiadós szélcsövezés után beájult.
Viszont a mai napunk tök király volt 8) :D :D :D . Voltak kisebb hullámok, most este néha fel-fel sírt álmában, aztán nagyokat pukizott, de az a tipikus esti menet elmaradt :D .
Nem bánnám, ha a 6 héttel letudtuk volna ezt a dolgot egy életre :roll: :lol: .

Viszont így sajnos nem látom értelmét a hajnali "trenírozásnak", mert beleszól(t) a pocak, szóval most inkább hagyom a maguk medrében a dolgokat, aztán ha ez a tényező megszűnik, nekiveselkedem újra :wink: .
Arra gondoltam, hogy ha viszont hagyom a hajnali kelést, akkor nem fogom megetetni 11-kor, hanem eszik, amikor akar, így meg legalább le tudok feküdni, éjfél helyett mondjuk 10-kor :wink: . Meglátjuk... Emiatt az egy kelés miatt amúgy sem panaszkodom, ha ő nem hagyta volna ki egyszer, még nem forszíroztam volna, 10 perc alatt lezavarom, és mindig visszaalszom egyből :wink: .
De azért nem fogom bánni, ha elhagyjuk :twisted: :lol: .

Közös pancsi: kirááály 8) :D

Tike!

Én mindkét gyerekkel görcsöltem elég faszán, Botonddal különösen, és full zárt méhyzájjal mentem szülni :twisted: . Másoknak meg panasz nélkül kinyílik, szóval ez tényleg nem ettől függ :wink: .

folyt...

KépKép

KépKép
kicsidodi

Na beszéltem apával és jól lebaltázott,hogy ne fogjam rá,hogy miatta nem megyek,még a végén azt mondjátok,hogy mekkora köcsög :P :P Tényleg nem miatta nem mennék,hanem magam meg a gyerek miatt,hogy előtte két este vagyok vele... De apa azt mondta,hogy ne szórakozzak,menjek :D
Úgyhogy akkor a jövő hét szombat nekem is jó!!!
És van egy hely,amit a barátnőm nagyon dicsért:
http://www.cafealessio.hu/ Mit szóltok hozzá?

KépKép
KépKép
nyuszi81

Nyuszi!
Érzékenylelkű NyusziApunak cuppantás :lol: :lol:
Örvendezem, hogy tudtok jönni :lol:
Nekem tetszik a hely, már rá is izgultam a calamarira :roll:
De döntsenek a picibabások, kinek mennyire kell a gyors menekülő-útvonal :wink:

Tike!
Nekem spec. görcs nélkül nyílt ki ilyenkorra teljesen, szóval a görcsök nem jelentenek sokat szerintem sem.

Boo!
Én elevenparkozásban is benne vagyok, mi jövő héten lehet megyünk is fel egy barátnőmmel (te ismered már :wink: ) és szívesen venném ha bárkinek lenne kedve csatlakozni. De mi utána is kaphatóak vagyunk játszizásra a nagy buzi télben bármikor :)
Zétény tegnap a kertben a kutya vizét öntötte bele a cipőjébe, ma meg lábszárközépig lépett bele egy tócsába amiért rögtön haza kellett jönnünk :?
Kengurus bevásárlás :arrow: Hős vagy :)

MA voltam másodjára TRX-en, halálok halálán vagyok, remeg minden izmom :oops: Nagggyon durva, de bazira kőkemény Kszéna leszek tőle 8)
Ma először a barátnőméknél hagytam Zétényt torna alatt, mire visszaértem érte tiszta beteg lett :shock: :shock: Kornyadt, hőemelkedés, tök korán el is aludt. Erősen reménykedem, hogy holnapra kialussza :? De hogy tudta ezt így időzíteni???

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?