Párologtató: Sima olcsó hidegpárologtatót láttam a Saturnban már 8990-től, de végül is nem vettem meg. Nálunk kiszolgált lábasok párologtatnak a radiátoron és frankón megteszik.
Pár napja teljesen nyűgös a lurkó esténként, csak gyanítani tudom, hogy a foga..
Magi én is akarom vinni a babát uszásra, a Rubintba a szombati csoportra, csak azon filózok, hogy nem lesz-e túl zord az idő januárban. Állítólag 6-7 hónapos korig megvan a búvár reflex, februárban még neccesen benne vagyunk ebben a határban, és akkor már talán jobb lesz az idő. De még rágódom hogy nem kellene-e korábban elkezdeni...
Editke!
Köszi
Hát akkor bagolykodunk !
Így is alszunk 7-8-9 órát egyben!
Milyen nagy már a fiad! És ezt a rengeteg kilót mind anyatejjel sikerült felszednie? Nem semmi!!! Csengo, így van ez.. Az egyik helyen valamiből túl sok van az sem jó, a másik helyen túl kevés az se jó. A fene érti ezt, bár olyan uncsi lenne, ha minden optimális lenne, nem?
Andi! Tudod az a baj, hogy pont azt a fránya középutat nem könnyű eltalálni. És ki tudja, lehet, hogy ez az anyuka otthon már rendesen nyakonvágta volna a drága nagyfiát, de amióta törvény vezetnek be a gyerek pofozása ellen, nem biztos, hogy meri. Azért amikor egy ilyen kényszer közösségbe kerül az ember, nem mindig viselkedik úgy, mint otthon, sőt a gyereke sem, szóval azért nehéz ám ítélkezni!
Biztos van valaki, akinek meg az nem tetszik ahogy Te csinálod!
"Mindenki máskép csinálja!" A lényeg, hogy Te a saját megítélésed szerint jól neveld a sajátod!
Ti mikor fogtok mást is adni a babának a tejcsi mellett?? Nálunk még mindig gyakran kell lázmérőzni a manót és anyám rágja a fülemet, hogy adjak már neki valami mást is, mert attól rendbe jön az emésztése. Én meg nem tudom, mit tegyek, tökre örülök, hogy van tejcsim, amivel szoptathatok, minek adnék neki mást? Persze ő a teáztatást is erőltetné, én azt sem teszem, már csak azért sem, mert kicsikémnek attól is csak megfájdul a hasa.
Boldog Mikit mindenkinek, vagy valami ilyesmi! Nálunk nem hozott Lilinek semmit, mert nem hiszem, hogy bármit is értett volna balőle!
Majd jövőre... Jóéjt!
Macs

) egykorúak vagyunk. 

Múlt hét pénteken volt 5 hetes. 

, mert megyünk Uhra a Bethesdaba.