Sziasztok!
Nekem a Karma jó, vagy ott az Oktogon környéke/Városliget ilyenek....
Mondjuk a Karmában izgik a kaják, és kipróbálhatunk vmi újdonságot

. Szóval nekem jó, ha másoknak is, de lehet vétózni

.
Mindig csak panaszkodom mostanában, pedig vannak ám lovely, meg funny dolgok is mifelénk

.
Tök büszke vagyok pl. a kis(nagy)fiamra, mert egy ideje tök szépen használja az udvariassági formulákat

. Köszönni, már nagyon régóta megköszön egy csomó dolgot, de most már olyanokat is, mint pelenkázás, kéztörlés, fürdés

. Nagyon cuki, mikor kivakarom a carból és mikor elmegy, a válla fellett hetykén visszaszól, hogy "köszi anyuka, kösziii" (mindent így köszön meg)

.
De tüsszentésre mondja, hogy "egéségere", mondja hogy "tessék", "kérsz", vagy "kérsz szépen"...meg nem is tudom mik vannak még...

.
A Verdákból most már rendszeresen idéz, a kedvencem a "Gőzi, légy szabad"

"Gűzi, legyííí szavaaaad!"
De pár napja végre más is van mehet két hónap után, mint Verdák

. Ma Tarzant néztünk, tegnap meg Mackótestvért

. Most kérte, hogy tegyek be Dórát, mert a Legozást megunta (én is, hogy folyton szétrombolja, amit építek

), ki meg nem akarok menni, undiság van

.
Ja, és az 'é' betű (sokszor) hiányzik a betűkészletéből, ergo olyanokat mond, hogy "Kírsz míg kakaús csijabigát."
Ma, mikor kijavítottam, hogy nem kírsz, hanem kérek, akkor közölte, hogy "akkor kérekKE innibalót"

.
Most már írni akarom (már régóta

) a viccesebb dumákat, mert el lesznek felejtve

.
Ja, juteszembe, ti kamerázzátok a kicsiket/nagyokat? Mert mi sztem a szülinapja óta nem videóztunk, Andorról nincs is felvétel

. Bár ami a mozgása intenzitását illeti nagyjából a képek visszaadják, nem kell ahhoz kamera