Szülinaposoknak (kicsi és nagy) NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!

Nem vesztem ám el, csak helyzet volt nálunk
Csengus pár napig olyan jó volt, hogy alig hittem el, hogy nem cserélték el..vasárnap megnyugtatott, hogy szó sem volt cseréröl
AZtán jöttek a CSengus banda tagjai, volt nagy össznépi Mikulás .. ami jól sikerült, CSengus nem ismerte fel a(z unoka) nagybátyját... söt úúúúgy be volt tojva, hogy elbújt a fotel mögé... meg közölte, hogy neki elég volt, megy inkább aludni
Ja, volt 2 jófej krampusz is, akik mégnekem is meglepetés voltak (vagy hogy írják ezt
)Az meglepetésre annyira nem viselte meg, hogy mindenki babrálta a játékait
Levi kismajomnak képzelte magát egész este (naná.. elalszik, csend és béke, mire felébred ezer gyerek meg felnött)... másnapra olyan izomláz volt a bal oldalamban, hogy ihajj... Romeltakarítás megtörtént, egy kis csoki a szönyegbe paszírozva, lépcsö lezáró vasrács amortizálva (de talán még helyrehozható)... Jó volt na ..
tegnap meg élveztem az egészet .. Csengus úgy megörült, hogy éjjel is jött a Mikulás, aki most szerencsére nem kérdezgetett mindenféle hülyeséget, csak csendben végezte a dolgát... Kapott fa macis öltöztetöt sok ruhával... meg vasalót... Olyan profin vasal a lányom, hogy mingyá odaadom a plafonig érö kupacot, nekem úgysincs rá idöm
.. na szóval ott tartottam, hogy úgy megörült a reggeli Mikulásadagnak, hogy szopizni is elfelejtett... estig
Ági
Hös-Daninak sok-sok felejtö cuppp, és remélem azok a futószemölcsök most már jó messze futnak töle ...
Judit
grrrrr... kulcselhagyó kollega fizesse csak az egészet...
jajjjnem is tudom mit írjak.. tündér-Léna remélem tudja feledtetni a sok rettenetet, ami mostanában ért Titeket... A bulik...
Buksi
Képek

Én vasárnap kaptam Rebi fogkrémet

Nekem 2 pszichopasi önjelöltem volt, de rövid úton lettek leszerelve..

Elötte volt egy lelkileg/érzelmileg nagyon megviselö kapcsolatom, ami után inkább én lettem a szenya (mármint a pasik szerint.. szerintem csak nem ámítottam senkit, ha úgysem volt semmi esélye...) Hajni
Keresztszemes volt ..
Szilvih
Kicsit övön aluli volt a tengeres egyszálgatyás kép berakása, de szerencsére ma itt is napsütéses idö van, bár egy szál gatyáról szó sem lehet...
CSengus 1 évesen (meg utána hónapokig) szinte semmit nem evett.. a kedvencéböl (Hipp pulyka-rizs, .. meg még 1 volt) elfogyott egy üvegnyi egy nap... Ki volt rakva alma, Ham-let, natúr kukoricapehyel, aztán ezekkel elvolt
Ini
Gyerkök hogy vannak? Ha Nálad marad a kocsi, nincs kedvetek átjönni?
Nelli
Na lekéstem a 13:35-öt... de akkor külön Boldogot Domcsinak
.. na megyek, mert a marcipánom borítása eddig bírta Levi támadását
pussssssssz
Rebi