A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Vagyok én is ám :)

Nem vagyok épp 100%-os. Napok óta fáj, zsibbad a jobb lábam. Sokszor a fájdalomcsillapító csak annyit segít, hogy ne potyogjon a könnyem :( Dokik a hétvégére való tekintettel nem igazán foglalkoznak velem, jövőhéten elmegyek vele vizsgálatokra. Tatikámnak is így kezdődött és aztán..............áh, inkább le se írom.

Maggie koszorúkat csináltam 8)
várhatod ám a gyógyulást ha folyton takarítasz, pakolsz, tanulsz.
Én a hétvégén nem főzök, majd anyukám, na meg Ő ki is fogja találni épp mit szeretne csinálni :)
Ma meg mirelit pizzát sütöttem :oops:
a válogatósabbja kap estére halrudat (persze fagyasztott) és rizst.

Vindo ügyes Rugó a pókrajzzal :)
Szegénykém a dióval :(

mennem kell, pöti a konyhaszekrénybe mászott és dobálja ki az edényeket :arrow:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Gergő leette a maradék pizzáról az összes feltétet :lol:
Csak a tésztát hagyta meg de azt gálánsan ideadta nekem, tes annnya szavakkal :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Naposat :)

Alkotgatok igen,de nem Mónival :) :) bár csináltam koszorút(Móni :wink: ) anyagból,most már tudom miben kell változtatnom :) +szaloncukrokat gyártok(szintén anyag)+csizmákat szeretnék mily meglepő módon varrni :)+ dobozkák,nesszeszerek tömkelege vár arra,h. megcsináljam :)+ gyöngyöznöm is neki kell állnom,várnak árajánlatokat erre is.+Én várok válaszokat több helyről(erről remélhetőleg nemsokára bővebben beszámolok).S Bálint itthon van múlt hét óta,ma már Míra is s jövő héten mind2en :) :) valahogy túlélem :) ja és várom h. Mónival találkozzunk és hozzon sok sok szép fonalat amit szintén meg kell kötnöm :) Na és Colombo kutyáját horgolnom kellene jövő hétre+miniben kulcstartóban is...no és nem utolsósorban hímzem a goblen képet amit lassan(vagy talán)több,mint 1 éve csinálok,megvan a helye és már nem sok van hátra :)
Múlt hét végén Banán voltunk Nagyszülői házat pakolni,hoztam sok kincset/emléket.Jó volt kicsit elmenni itthonról :) Bár hiányoztak a gyerekek,már nagyon vártak :) Hangjuk telefonban egyforma nagyon :)

Mesiék voltak nálunk múltkor,kaptak pizzatortát,csak a gyertya maradt le róla,olyan gyorsan elfogyott :) pedig Nagyi 4 tepsivel csinált :lol: :lol: :lol:

ennyi így hirtelen,betegeknek jobbulást,dolgozóknak jó munkát,szép hétvégét :) (most is+3 gyerk van itt,ezért tudtam jönni :) együtt jól eljátszanak :))

pusz

KépKép
viranka

Bogyó és Babóca fóbiám van :mrgreen:
1 óra óta az megy folyamatosan, ha kikapcsolom akkor jön a hiszti :twisted:

KépKép
Kép Kép
l.móni

:lol: :lol: Csak sikerült kicsalogatni néhány emberkét. :wink: :lol: :lol:
Már be is fejeztem a takarítgatást, csak ott csináltam, ahol a papok táncolnak. :oops: :oops:
Lányok, akkor nem unatkoztok. Mónikám, ez nagyon durván hangzik. :cry: :cry: Sérv lehet? BB tényleg unalmas tud lenni egy idő után.
dmaggie

Panndi, veletek mi újság? Fruzsi szeret óvodába járni? Gábor baba?
dmaggie

Hahó!

Mi még mindig betegesen,Zizi csúnyán köhög,láztalan,Berti szintén csúnyán köhög,hőemelkedés,láz közeli állapotban,ami este tetőzik,egész éjjelt átugatja és sokat sír... :roll: És néha hány is ha úgy elkapja a köhögés.
Remélem én már nem kapom el újra tőlük mert most vagyok túl egy ab. kúrán,nekem is gennyes csomók voltak a torkomra lerakódva,beszélni se nagyon tudtam aminek szerintem apa kicsit örül is :lol:

Minden betegeskedőnek jobbulást!!!

Vera!már az elolvasásba is elfáradtam,hogy bírsz ennyi mindent csinálni????

Móni! Neked is jobbulást!Nyugi biztosan kapsz valami jó gyógyszert és pikk-pakk meggyógyulsz!

Piroska Mizu?

Vindó Szegény Rugó!Biztos neki is rossz lehet hányni,Bertinek van olyan,hogy ha valamitől megcsömörlik mert nem ízlik neki rögtön kitálalja,elég ha beveszi a szájába és már vissza is köszön neki... :roll:
Ügye,hogy tud pókot rajzolni,Berti SEMMIT nem rajzol,max csigabigát,talán ennyi hátránya van,h nem jár oviba...

juba0

Halihó!

Juba, örülök, h jobban vagytok, gondoltam rátok, rémesen hangzott, amiket írtál! Gyógyuljatok meg mielőbb teljesen!

Maggie, örülök, h hat az ab, sajnálom, hogy így kell talpon lennéd, amikor az ember vacakul van... és még így tanulni is... kitartás!

Vindo, szegény Rugó, ezek a magvak...

Móni, de sajnálom, remélem, semmi komoly!!! Mielőbbi jobbulást Neked!

És akiknek most egyenként nem írok, azoknak is a legjobbakat!
Köszi a ránkgondolást!
Mi nagyjából jól vagyunk, de a hurutos köhögés és enyhe nátha megvan. A gyerekorvos sóterápiát javasol, úgyhogy szerintem a szomszéd utcában lévő sóbarlangba el is megyünk.
irina

Mármint Ádinak javasol sóterápiát (ami mondjuk nekünk sem árt).
irina

Hahó! :)

Torokgyulladás és kis taknyival szép az élet. :? Zsozsi is köhög, taknyi. Nem tudtam mi hiányzott... :?

Veráéknál nagyszerűen éreztük magunkat, a csajok öltözködtek, rajzoltak és színeztek. :) Míra ellátott minket kifestővel (ő rajzolta, én meg beszkenneltem az utókornak). :D

Én meg megpróbáltam új vonalzókat tenni, de valami nem stimmel, a babanet meg nem vált át a profilomra. Kész kínszenvedés.

Sokat dolgozunk, mei tai fronton sokat dolgozunk. Most léptünk egyet előre, a babahordozókat és kiegészítőket már a Minimanóban is meg lehet venni. :)

Kép
Kép
Kép
gremese

De szuperül felpezsdültünk. :lol: :lol: :lol:

Köszönöm, lányok. Most már rendben leszek, az arcom nem fáj, így a kedvem is jó. A tanulgatás meg nem vészes, most csak jegyzetelgetek, olvasgatok. :lol:

Juba, jaj. Nálatok is zajlik mindig az élet. Gyóóóógyuuuuláááást!
A hangnélküliséget nálunk is élvezik a férfiak. :lol:

Irina, ezaz, hogy nem tanultam. Annyit jutottam előre, hogy legalább már azt tudom nagyjából, hogy az egyi retorika dolgozat miről szóljon. Az ünnepi beszéden még gondolkodom. Kósza ötletem az, hogy a pirézeket üdvözlöm és megpróbálom rábeszélni őket, hogy jöjjenek csak. :lol:
Sóterápia szuper lesz szerintem. Hátha segít majd! Drukkolok nagyon.
Szerintem egyébként Te sokkal több dolgot csinálsz, mint én. :oops: Kitartást, viszont!!! :lol:

Gremese, úgy örülök, ha jelentkezel.
Jobbulást Nektek is. A kis banditád mit művel a bölcsiben?
Igazi üzletasszony lettél. Gratula!
dmaggie

Maggie, ó, kötve hiszem, hogy kevesebb dolgod lenne nálam! ;-)
Nagyon tetszik ez a pirézekhez írt beszéd :-D, mindenképpen el akarnám majd olvasni.
Én tehetségfelismerés-fejlesztés szemináriumra találtam ki a témámat, a gond csak az, hogy végig kéne olvasnom egy angol nyelvű könyvet hozzá, plusz még némi háttérmunka és persze megírni. De érdekel a téma, rendesen meg akarnám csinálni.

Mesi, jobbulást Zsozsinak! Gratu a továbblépéshez!
irina

Irina, van időm még. De hamarosan meg szeretném írni. Hááát, nem tudom. De lehet, hogy jó tesztelő lennél. :wink: :lol: Ezt még átgondolom, kissé szégyenlős vagyok. :oops:

Ez a tehetséggondozásos téma engem is nagyon érdekelne. Egyébként ezért is jó ez a képzés, mert eddig ugye leginkább az átlagtól lefelé eltérőkkel foglalkoztam. Most fel kell fedeznem az átlag felletieket is. Ez is tetszik.
dmaggie

Na, még annyit, hogy a tehetséggondozást is, ahogyan mindent szerintem nagyon könnyű rosszul csinálni. Én eddig Gergőnél ezt láttam. Most kapott talán egy érdekes feladatot. Prezentálnia kellene. A téma nyelvekkel, nyelvészettel kapcsolatos. De talán már írtam, hogy előzőleg volt egy tanulásmódszertani moduljuk, ahol a kolléga azt mondta, hogy szerinte nekik erre nincs is szükségük, mert alapból nagyon okosak. :roll: Na, ez az igazi "profizmus". :roll: :roll:

Irina, hajrá, hajrá!
dmaggie

Ja, és a dolog pikantériája, hogy Gergő az apukájától kért segítséget. :oops: :roll: :lol: A Kedves nagyon okos szerintem, de ez a téma kiveri nála a biztosítékot az már tuti. :lol: :lol: Rám meg nem is gondolt. :cry: No, majd a szünetben összehozunk valamit.
dmaggie

Maggie-m, szerintem teljesen igazad van, fura hozzáállás, hogy ha valaki elég okos, akkor minek bizonyos dolgokat felhozni neki... na ja, az összes modern tehetségdefinícióban csak egyetlen elem az intelligencia a számos faktor közül. Arról nem is szólva, hogy ugye egy jó családba született, közepes képességű, szorgalmas gyerek Mo-n 99%-ban többre fogja vinni, mint a nagyon jó képességű, de hátrányos helyzetű.
Azt, hogy nem Téged kérdezett meg Gergő, fel se vedd, nyelvészeti kérdésekben én vagyok az utolsó, akit bármely családtag megkérdez (S-t kivéve), egyszerűen nem jut eszükbe. :lol:

Jó éjt!
irina

Jaj, nem sértődöm én olyan könnyen. :lol: Egyébként meg nem tartom magam nyelvésznek, de nagyon szeretnék az lenni.
Egy nyelvet beszélünk. :lol:
dmaggie

Lányok, túl vagyok az összes ZH-n. :) Hurrá! :) Eddig amiről tudok, mind megvan, de azért nem mindegyiknek tudom az eredményét... Majd kiderül. Remélem, az anatómia is meglesz, jó lenne...

Vindo
nekem egyszer vizsga előtt törött le az első fogam, nem vizsgáztam aznap. :) Kértem másik időpontot, mert nem készült még el az ideiglenes fog. Ez nagyon utálatos dolog, pfúúj!
Nálunk nincs szünet az oviban, csak összevont csoportok vannak, azt meg nem vállaljuk be, ha nem muszáj.
Ez a Rugó megéri a pénzét, mintha a lánykámat látnám! :) Nem jó a színe... Nem elég rózsaszín, nem elég fodros... Ajaj, van még választék, hogy miért nem elég ilyen vagy olyan... És akkor mit csinálsz, ha nem veszi fel, adsz rá másikat? Ez a pókügy nálatok. :)
Meg ez a dióügy... Az oviban nem tudják, hogy hányni szokott tőle? Mert ha igen, akkor miért adják oda, miért nem kérnek valami mást neki helyette? Vagy olyat nem lehet?

Dóri
mi az a kéz-láb-száj betegség?

Maggie
tanultuk a suliban, hogy a digitális hőmérők jól mérnek, csak mi nem mérünk jól. :) Az van a digitális lázmérővel, hogy ő hamarabb mér, ezért mérés előtt le kell szorítani a hónaljat kb három percig, hogy átvegye a test hőmérsékletét, mert a hónalj a karod mozgása miatt szellőzik és így nem ugyanaz az eredmény jön ki. De ha szájban méred, akkor persze jó eredményt kapsz (kivéve ha valaki annyit beszél, mint én, és kihűl a szája :)). De az, hogy alacsonyabb a testhőmérsékleted az átlagnál, az előfordulhat. Képzeld el, hogy a másik fórumon, ahol régen fórumoztam, van egy anyuka, az ő fiának az átlagnál alacsonyabb volt a testhőmérséklete, ezért neki már 38 fok fölött lázgörcse lett a kicsinek. Hát ez nagyon rossz, mert pikk-pakk kapott egy lázgörcsöt. Folyton figyelni kellett neki, mert a 38 előtt nagyon nehéz észrevenni, betegség előtt az ember nem tudja, hogy beteg lesz az a szegény gyermekecske.
A kisfiadnak normális az átlag testhőmérséklete? Ha neked nem az, akkor ő is örökölheti ezt, nem?
Na, ezt a papok táncolnak-féle takarítást ismerem. Lassan már a másikat nem...
Milyen ünnepi beszéd? Olyannal is kell készülnötök a suliba?
Tényleg, te is fogsz tanulni tehetséggondozást, nem?
Nem is értem, hogy függ ez össze azzal, hogy Gergőék okosak? Akkor nem kell nekik tanulni, aki okos, ne végezzen szakmát, ne fejlessze magát, vagy hogy értette? A kisfiad lehet, hogy azért nem gondolt rád, mert úgy látta, hogy elfoglalt vagy, nem?

Móni
ne csináld már, ne legyen neked bajod, hallod! Mikor mész vizsgálatra?
De lütyő vagyok, majdnem megkérdeztem, hogy minek csináltál koszorút... Na, én már kész vagyok...
Persze október 23-án nagyot csodálkoztam, amikor azt mondták, hogy állami ünnep van. Mondom, miért, milyen hónap van? Mondták, hogy október. Mire én: jaa, tényleg, az állami ünnep. :) Na, ennyire vagyok képben. Szerintem ha lehetne ábrázolni a földtől a legtávolabbi lebegést, akkor tőlem kellene elindulni. Teljesen elkábultam ettől a sulitól, azt sem tudom, hol vagyok. A suli meg a két gyerek el is szívják az energiám. Házimunkáról nem is beszélve...
Bogyó és babóca nálunk is nagyon menő. :) De nálunk ritkán van rajzfilmnézés, mert leányzó akkor nagyon lütyő lesz, inkább mindig valami mást csinálunk, olvasunk, gyurma, rajz, játszi, meg ilyenek. Pedig olyan jó, amikor végre leül és nem mondja, mondja... De az a baj, hogy utána bepótolja, de nagyon.

Viranka
te sem vagy semmi! :) Azért az alkotásaidról tehetnél fel képeket. Olyan szépek!

Juba
szegénykém, még mindig betegek vagytok? Ez nagyon rossz... Gyógyulást kívánok szegény Zinának! Didrinek is volt olyan, hogy hányt a köhögéstől. Jaj, de utálatos dolog ez... Nálunk hála Istennek a méz sokat szokott segíteni. Ha beteg, eszi a mézes negrot és attól két nap alatt helyrejön. Csak az a baj, hogy az meg a fogainak nem jó... Nem tudom, mi segítene igazából...
Köszönöm kérdésed, mi megvagyunk. :) Már fél órája olvaslak benneteket, hogy végre utolérjem magam. De lassan a végére érek. :) A rajzolás nem az ovitól függ, meg fog tanulni otthon is rajzolni. Didri nagyon szeret rajzolni, szoktam vele rajzolni, mert ő nagyon olyan, hogy mindent tudni akar, mindent meg akar csinálni. :) De ebben a korban még nem nagyon tudnak tökéletesen rajzolni, nem? Didri ilyen pont-pont-vesszőcskét szokott (szokott kapni az az emberke cipőt meg kesztyűt is :)), meg ezt-azt lerajzolgat, virág meg ilyenek, de nem tud még olyan sokat ábrázolni, csak néhány dolgot. De szeret. :) Meg a betűket szereti leírni. Az valamiért nagyon érdekli. Biztos a mesék miatt. :)

Irina
mi is voltunk tegnap a sóbarlangban, vagyis ezt itt sószobának hívják. Itt parajdi só van, nem tudom, hogy amiatt vagy más oka van, de itt nagyon tömény a só, a szám tele lett vele, ahogy bementem. Azért jó dolog ez szerintem. Neked sem fog ártani, persze, sőt, ez a trutymó idő előtt jól jöhet.
De jó, hogy te olyan jól tudsz angolul, hogy elolvasol egy könyvet és abból még dogát is írsz... Hát én azért jóval ez alatt vagyok... Igaz, hogy most rá kell gyúrnunk, mert nemsokára itt van a szaknyelvi kurzus.
Irina, nem bírom már megállni, hogy ne kérdezzem meg: te milyen nyelvészetben vagy otthon? Meg miért Irina a neved? Megkérdezhetem? Nem haragszol? Persze ha nem akarsz, ne válaszolj, nem fogsz megsérteni.

Gremese
nem kis munka lehet ezzel a hordozókészítés, terjesztés- dologgal. Egy ilyen nagy kaliberű dolgot lemenedzselni nagyon kemény. Biztos nem unatkozol...

Na végre a végéhez értem. Nekiállok tanulni.

Lányok, egy óra volt, mire elolvastam és megírtam az egészet. :)

Kellemes hétvégét mindenkinek! :)
piroska.103

Na, kicsit nem figyelek, aztán mindenki itt van 8)

Most viszont búcsúzni jöttem, most dolgozni megyek, és este haza.
Öltözök, pakolom a bőröndöket, hét előtt meg megy a buszom.

Viszont anyáéknál már van internet, így egyszer biztos benézek (most nem ott alszunk majd).

Jók legyetek :arrow:

Kép
vindolanda

Sziasztok!

túl az eslő munkahéten:-)

fiúk nem bánják.....azt hittem sokkal jobban fognak igényelni majd esténként, de nem :roll: ők elvannak maguknak, nagyon össze vannak nőlve...
egészen annyira, hogy anyu hivta Péter ki őszi szünetezni hozzájuk , mire Péter közölte, hogy csak akkor megy, ha Áron is:-) igy csütörtök óta ott vannak, jól elvannak, nem készülnek haza sem :shock:

Munkám teccik, lemezeket fogok beszerzni a gyárnak főként Németországból. Jó a csapat, mindenki fiatal, nyitott , aranyosak nagyon:-)

Tegnap apával este elmentünk vacsizni egy étterembe, hű de jó volt:-) már nagyon régen nem voltunk....pláne igy, hogy nem törtem a fejemet a gyerekeken....hát most már nagyok lettek, Áron is:-( sőt közli is már, hogy ő is ovis, már nem kicsi, de nagyfiú:-)

Heni
KépKép
heni81

Na végre egy kis élet!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Móni: :? jobbulást!

Juba: nektek is jobbulást!

Maggie: gyógyulj!

Kik betegek még? Mesiék, Irináék..na mindenki tessék meggyógyulni....én beszélek..csupa taknyi vagyok...Emma is fájlalja a fülét..( előveszem a melegítő sapit + lámpázunk..amint lesz egy percem, amikor Ő is "ráér" :-) )Emma is taknyi kicsit, apa is....jó lesz a szünet..remélem kikúrálódunk!
Dalma fejlődik..zabál ..konkrétan szinte folyamatosan enne..csak a tejcsi termelődne gyorsabban...:-) nem győzi..:-) már kb 50 cm és 3500g ( 47 és 3000 volt a születési adat )

lassan jönnek haza és ebéd! és remélem mindenki alszik picit..:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Halihó!

Maggie-m, szerintem Te bőven jó nyelvésznek számítasz nekem (ha tudnád, milyen emberek tartják magukat annak a szakmában... természetesen Te nem azokhoz képest minősülsz annak, nehogy így értsd, csak hogy a szót komolyan használjuk :-))

Piroska, hogy Te milyen fantasztikus vagy ennyi zh-val!!! Gratu!
Dehogy zavar, ha kérdezel, azt én nagyon szeretem :-)
A nevekről egyszer nagyon rég futottunk a topikon egy kört, de én már el is felejtettem sokakénak a motivációját. Az enyémnek kettős: szeretem a szláv női neveket (ha egyszer lesz lányom, valszeg nem ússza meg), plusz a kedvenc sorozatomban az egyik meghatározó alakot Irinának hívták (orosz kettősügynök volt amúgy :-)).
Azért annyira nem tudok angolul sajnos, ez a könyv, amiről szó van, életrajzi, úgyhogy talán érthetőbb lesz. Halálom, ha angolul kell írni pl., most szerencsére nem. Nyelvészet: én magyar nyelvtörténetből doktoráltam, ha tehettem volna, inkább általános nyelvészetből tettem volna, de nem volt olyan doktori. Szóval a szakterületem a nyelvváltozások, de azóta a pragmatikára tértem át, és a spontán beszéd bizonyos nyelvi jellemzőit kutatom. :-)

Kaqk, Emmácskának jobbulást!!!

Vindo, érezzétek jól magatokat otthon! aztán jelentkezz, ha tudsz.

Na, sóbarlangos bérlet megvéve, holnap megyünk is először. Ádi már megint vad hurutos köhögést produkál, a doki mondjuk a Gellért-fürdőt javasolta, de szerintem az nem a mi árfekvésünk (tartósan főleg nem). Volt ott amúgy valaki sóbarlangban? Nekem a honlapja semmit nem dob ki erre.
irina

Heni, de jó ezt olvasni: jó a munka, fiúk ügyesek, és még romantikáztok is! 8)

Fog: na nekem két elülső fogamat meg kéne csináltatnom, az egyikben elszíneződött a fehér tömés, ezért pont úgy néz ki, mint ami romlik, a másikon egy kis romlás jelent meg.
Kicsit tartok a javítástól, mert az egyik ilyen fogam a jobb felső 1-es, a leglátványosabb helyen, és ha nem úgy sikerül... plusz ha én nevetek, még az ínyem is teljesen látszik. Brr. És a fogászok mindig jönnek a fogfehérítéssel meg a töméscserékkel, igazából egy nagy tökéletes fogsort kéne elérnem, de nekem az nem igazán engedhető meg.
irina

Csilla,Fleur-ék jártak anno Danival,szerintem Őt érd utol valahol :) :)(tel,fb,privi :wink: ) Ő bizonyára sokat mesél majd Neked :)
a koszorú(prototípus,még nincs befejezve :? ,de a hibákat már tudom)
Kép
a szaloncukorkák :)
Kép
ez meg még Emma AnyaApa babája :)
Kép

:arrow: altatni kellene Bálintot :)

KépKép
viranka

a 2 felső kép minőségét nem kritizálni,Én csináltam :) :)
a nesszeszerről,dobozkáról nincs képem,mert elajándékoztam :? 8) :oops:

KépKép
viranka

Halihó!

Csak egy gyorsat muszáj reagálnom, aztán irány kiteríteni a ruhákat, mert Bercó alvósát is kimostam, meg kell száradnia estére, aztán meg könyvtárba rohanok, + még vennem is kell egy-két dolgot.
Irina, ezt a pragmatikát nem is tudtam, bár a diskurzuselemzés... Le is eshetett volna. Azon rötyögök, hogy hasonlítunk. A retorika másik dolgozata egy recenzió elkészítése a szakirodalmi ajánlásból. Ezek inkább részletek, mint teljes könyvek. Én Kieferből választottam a pragmatikát. :lol: Egyrészt ez van meg, másrészt érdekel is. :lol:
Na, tényleg rohanok. Pusz.
dmaggie

Megjöttem. :lol:

A könyvtárban már keresek egy ideje egy könyvet, ma rákérdeztem, a könyvtáros sem találta, valószínűleg másik tulajdonosa lett. :twisted: Azért hoztam ki könyvet.

Piroska, nem baj az, hogy egy kicsit több időt töltöttél itt. Pedig nem is sokat. Most akkor a vizsgaidőszakig lélegzethez jutsz kicsikét? Érdekes, amit a digitális lázmérőről írsz, akkor én nem jól mérek. :oops: Hogy örökölték-e? Nemtom. Dávid biztosan nem, ő nagyon könnyen lázasodik, Gergő és Bercó már inkább. Ők is nehezen lesznek lázasok, nem nagyon jellemző rájuk. Én átlagban tízévente vagyok lázas. Annyira ritka, hogy emlékszem rá. Most még van hét évem.

Heni, ez szuper. Akkor most nászutasok vagytok. Élvezzétek ki!

Kaqk, majd hozzáidomul, nyugi. Hidd el, van annyi, amennyi neki kell. Jobbulást mindannyiótoknak!

Vindo, jó utat, majd jelentkezz! Gondoltam is Rád az este, vártam, hogy benézz.

Viranka, eszem megáll. Nagyon szépek. Anyu-apu babákat én élőben is láttam. Szenzációsak.

Irina, jó lesz ez a sóbarlang szerintem. Most jutott eszembe, hogy az egyik ismerősöm forgalmaz egy kütyüt, amit a konnektorba kell dugni, az párásítja a szobát, állítólag jól feloldja a váladékot. Kérdezzek rá? Ráadásul talán pont sós izét bocsájt ki. Na, ezt jól leírtam. :oops:
Köszönöm, nagyon kedves vagy. De sok még a fehér folt. Azért ismerem a korlátaimat.

Na, megyek sütit sütni, meg pakolgatni. Vár egy halom vasalnivaló is, meg a barátnőm átküldte a feladatomat. Gyakorlok a zh-ra. De azt majd szerintem csak az X körüli időben csinálom majd.
dmaggie

Jaj, de bimbó vagyok. :oops: Juba, Drága, gyógyuljatok meg!
dmaggie

Akkor ez meg legyen a jubileumi. :lol:
dmaggie

Lányok, ne felejtsétek el majd átállítani az órákat! :lol:
dmaggie

dmaggie

jól esett egy órával többet aludni!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
kaqk
Debrecen

Halihó!

Na, nekem nem volt ennyire sikeres. Azon igyekeztem, hogy ne fulladjak meg, annyira folyik az orrom. A suliban az egyik gyerek nagyon beteg volt, szerintem én meg most fogékonyabb voltam, mint egyébként. :twisted:

Mindjárt indulunk a Dávid meccsére. Majd jó sok zsepit viszek magammal.
dmaggie

Na apósék itt voltak..:-) Emma kapott egy szupi építő játékot ( logi-vár) ajánlom mindenkinek!!! Persze iszonyatosan felpörgött, így Dalma a nagy kiabálásban nem tudott elaludni...ezért félek a jövő héttől..de egyszer majd csak megszokja tesó"hangját" :? :? :? :?

kaptunk a kedvencemet( rántott csirkét, madártejet) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk! Madártej! Nyammmmmiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tesónak volt pár hónapja szokni Emma hangját, hidd el. :) Persze ha a füle mellett megy a zsivaj, akkor tiltakozik, de észre fogod venni, hogy igazi kistesó. Akire nem kell rácsukni az ajtót, ha alszik, aki felett nem kell sutyorogni. :) Alkalmazkodóbbak és többet bírnak, mint az elsőszülöttek. :wink:

Mi mászunk ki a taknyiból, már sokkal jobban vagyok, hörghurut még van nálam és Zsozsinál, Gegike még taknyi, de mindenkinek jó a közérzete. Köszönjük a ránk gondolást! :)

Az ovi folyosóján van egy faliújság, amire kitűzik a gyerekek műveit. Nem sokat, a kb. 24 gyerekből 5-6-ét. Kétféle feladat volt most kint, és mindkettőnél ki volt rakva Zsozsi rajza/feladata. :)
Olyan ügyes, az óvónénik is nagyon dicsérik. :oops:
Talán az apja kézügyességét örökölte. :roll:

Kép
Kép
Kép
gremese

kaqk
azokat én is szeretem :) Jó sok tejed lesz a madártejtől :)
Milyen a logi vár? Az a Castle logix (smart games)? Vagy ez valami más?

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Piroska: www.logivar-fajatek.hu egy böszörményi fickó csinálja..:-)

Mesi: biztos szokja, csak mikor ovi van akkor napközben nyugi, csend van, csak a TV szól, meg apa telefonál ( hangosan de Emma mindenen túl tesz!
Majd írj már árakat Fb-n kérdeztem. karcsúsítottra meg címke rongyi kellene 2.

KépKép
kaqk
Debrecen

Halihó!

Megjöttünk, a meccs után még elrohantunk rokonokhoz. Összeszedtem néhány kinőtt ruhát, cipőt, ők viszik majd el azokhoz, akiknek szántuk.
Dávidék nyertek, megint sikerült jó sokat kiabálni. A bírók (nők és szőkék voltak) kritikán eluliak voltak. Elég látványosan az ellenfélnek fújtak, már kínjában mindenki ezen röhögött. Dávid jól játszott, most csak öt gólt lőtt.

Mindjárt folytatom, csak hívott az anyukám.
dmaggie

Sziasztok Lányok!

Kicsit eltűntem, bocsánat... A héten a gyerekek betegek (bár már jobban), azt hittem, a szokásos "gyors" lefolyású vírus, de sajnos ez most kicsit duvábbnak bizonyult, így péntektől antibio. kúrán vannak.

Kaqk!
A jövő héten akkor Dalma hozzászokik a nagytesóhoz! :)
Megkukkantottam a logivárat. Nagyon jónak tűnik!

Maggie!
De ügyes Dávid! Nagyon megy neki ez a dolog! :)
Jobbulást Neked!

Mesi!
Jó is az, amikor a gyermek művét lehet nézegetni! :)
Akkor további gyógyulást!

Viranka!
A műveidben én semmi kifogásolnivalót nem látok! Egyszerűen szuperügyes vagy!

Piroska!
Akkor sikerültek a vizsgák, most hirtelen nem emlékszem, mert az előző oldalt tegnap futottam át.. :oops:

Irina!
Milyen a sóbarlang? Én még soha nem voltam... Nekünk csak otthoni sókristályámpázás van, nem tudom mennyire hatékony vagy sem.

Heni!
Örülök, hogy jó a munkahely! Nem vagy fáradt?

Juba!
Jobbulást nektek is!

Móni!
Vigyázz magadra!
Gergi úgy látom ugyanolyan eleven lehet mint Gréti! :)

Vindo!
Hogy érzitek magatokat anyukádéknál?

A gyerekek ovijában nincs őszi szünet....

Kép
gica1

Na, akkor folytatom.

Kaqk, szerintem is a jövő héten majd jól hozzászokik, aztán meg az lesz a baj, hogy nem lesz otthon. :wink: :lol: Nem lehet, hogy inkább az izgatta fel, hogy többen voltatok? Legalábbis én így tapasztaltam anno.
Emma foga?
Én is meglestem a linket, el is tettem a kedvencekbe, a Kedvesnek is nagyon tetszik, jó kis karácsonyi ajándék lehet belőle. Köszönet érte.
Madártej, ma a fiúk is bőszen emlegették, lehet, hogy holnap ráveszem magam és csinálok. Hú, de szeretem én is.

Emese, de jó, hogy jobban vagytok. A hörghurut azért eléggé rossz tud lenni. Mielőbbi gyógyulást!
Hát igen, az anyai szív... :lol: :lol: Nagy-nagy gratula Zsozsinak!

Gica, jaj. Jobbulást a Drágáknak! A betegségek is mindig párban jönnek? Itt sincs szünet az oviban, de mi úgyis szabin vagyunk, így nincs értelme őt oviba vinni. :lol:

Én meg alig kapok levegőt. Ma hallottam, hogy Debrecenben nagy a szmog, lehet, hogy inkább csak allergiás vagyok? :roll:
dmaggie

Kaqk
azannnyja, ez nagggyon jóóóó. :) Nagyon szuper ez a vár, tényleg! És jó ára van. Nektek hány darabos van? Mennyi kell, hogy valami értelmeset gyártson az ember?
Ja, még a hangzavarra akartam mondani: hát nekünk az volt a legnehezebb. Didri olyanokat csinált, hogy Mendi aludt, odament és a fülébe ordította, hogy Mendi ne aludjál! De olyan hangerővel, hogy én kaptam szívrohamot. Aztán megtanulta. Mondtam neki mindent, meg volt "gondolkodni", hát "gondolkodott" jó sokat, így hozzászokott. :) Már nem csinálja. Megértette. Meg az az igazság, hogy neki is meg kell szokni, hogy ott van egy új családtag. Ehhez kell idő. Eddig ő volt az aranyos, kedves, szép, legszebb, legtökéletesebb. Ha kiabált, nevettetek, most meg már rászóltok. Nekik ehhez idő kell. Az oviban egyébként is az érvényesül, aki a leghangosabb. Szegény kicsik, nem lehet semmi ez nekik. Mendit amikor hazahoztam a kórházból, kiborult. Annyira, hogy nem akart szopizni. Nagyon durva volt! De aztán beálltunk szép lassan. Didri itthon volt végig, csak most ment oviba, szeptembertől. De megtanulta kezelni a helyzetet és már nagyon ügyes. Persze, szegény Mendi még néha kap egy-egy kokit, de ez kikerülhetetlen. Majd ha megnő, ő fog osztogatni. :) Mondtam a kislányomnak: amit most kap Mendi, azt fogja visszaadni. Ha most verekszik vele, ő is fog. Azért lassan leesik neki, mert látja, ahogy nő a kisfiam. :)

Maggie
lehetsz allergiás. A nehéz légzésen kívül van más is? Folyik az orrod, köhögsz, tüsszögsz?

Gica
hát amelyik dolgozatoknak megvan az eredménye, azok sikerültek. De nem tudom mindet, az anatómia pl jövő héten derül ki csak. :( Kicsit félek tőle, bevallom...

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Naposat!

Az Én gyerekeim nem értékelik az óraátállítást :shock: :? :)

Maggie,jobbulást Neked.Allergia ilyenkor? remélem nem :(
ügyesek voltak a fiúk ismét :)

Gica,jobbulást az ikreknek :)

Kaqk,mutattam Robinak :) mentette a képeket :)

:arrow: elméletileg színházasdit játszanak :) rájuk lesek :) B. piszkálja M-t...

KépKép
viranka

Sziasztok,

mi az óra átállítást észre sem vettük :roll: viszont nagyon furam hogy 5kor már sötét van, meg hogy f7kor süt a napocska:-)

Gica meló tök jó, nem fáradok ki nagyon, mééég:-) dierekt kezdtem igy, hogy 4 napos legyen az eslő hvge:-) de már várom a szerdát:-)

Gyerekek már itthon, tegnap haza hoztuk őket. Jó érezték magunkat, de itthon az itthon.

Mi ma megkezdjük délután a temetőlátogatást, gyerekek már várják nagyon.

Heni
KépKép
heni81

Vera: "Kaqk,mutattam Robinak mentette a képeket " most kicsit zizi vagyok de ezt nem értem.?? :shock: :shock: :shock: :shock:

Mi ma anyósomnál voltunk. mindkét gyerek angyal volt.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Viranka
sajnos ilyenkor is van allergia. Mindenféle zöldre addig van, míg eljön az első fagy és elfagynak a virágok, de még ott van a kutya, macskaszőr meg a lakáspor. Én mindenre allergiás vagyok, én egész évben tüsszögök és viszketek... Bár idén egész tűrhető volt a dolog, úgyhogy nincs okom panaszra.

Heni
hát igen, újra kezdődnek a sötét esték... Én úgy szerettem, hogy sokáig volt világos. :) Na nem baj, mindjárt itt a január, aztán február és már újra jó lesz. :) Addig meg a karácsonyra készülünk (én meg a vizsgákra... :roll: ).

Na, menni kell DNS-t tanulni...

Szép napot mindenkinek! :)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Kaqk ,logi-vár oldalt nyitottam meg :) :)

http://www.godihir.hu/index.php?option= ... Itemid=401

KépKép
viranka

Halihó!

Itt vagyok én is. Mi is a szokásos időben, hét körül kelünk. Bercó miatt muszáj, ő a főnök ebben is. Őt sem nagyon viselte meg az óra átállítása. Most itt van W. együtt aludt a három fiú, jó sokáig hancúroztak, most meg már fent vannak, lesz ma nyűg rendesen. Bercónak is be van dugulva kicsit az orra, vasárnap éjszaka kinlódott kicsit.

Piroska, én is masszívan allerg iás vagyok egyébként. Kora tavasztól késő őszig mindig van, ami kínozzon. Most csak a rádióban hallottak alapján raktam össze a dolgot, egyébként nem gondoltam volna rá. De nyilván jót tett a gyógyulófélben lévő arcüreggyulladásomnak. Most leginkább ott tartok, ahonnan indultam. :twisted:

Kaqk, :lol: :lol: szerintem csak arra kellene emlékezned, hogy Robi szokott fából játékokat csinálni. :wink: :lol:
Naná, hogy angyalok voltak. :lol:

Heni, akkor már ismét zajos az élet. Jaj, nekem is úgy szoktak hiányozni, ha valamelyikük nincs itthon. :lol:
dmaggie

Viranka, de jó, ezt nem is tudtam. Köszi. Egyébként itt van most Ádi, tegnap le is jött, mert Bercó már nagyon hiányzott. Kérdeztem tőle, hogy találkozott-e M-val. Azt mondja, hogy köszönt neki, de M. nem ismerte meg. :lol: :lol:
dmaggie

Jó reggelt!

én is csináltam tegnap madártejet:-) 8) fel is faltuk:-) emlékszem gyerekkoromban tesóm megkérdezte, hogy hogy lehet megfejni a madarat:-)

Maggie jaj nekem nagyon tudnak ám hiányozni....én úgy szeretem, ha velem vannak:-) de érdekes ám, mert ha oviban vannak, ott tudom jó helyen vannk, akkor nem aggódom, de most anyu is elég jól vette az akadályokat :-) bár közölte, hogy Áron elvan kényesztetve :roll: ( elég sokat nyafog, de mindig igy szokott, nem én kényesztettem nyafogósra, sőt mindig rá is szólok, hogy nem vagy te macska, ha nyafogna, de hát még kicsi...majd csak leszokik róla.)

Piroska, én sem vagyok égy nagy tél fun, bár a havat szeretem, de lehet elég volna belőle csak karácsonykor:-)

Heni
KépKép
heni81

Vera: ja ok..:-) értem már!

épp hajat szárítok..úgy megnőtt a hajam..hogy épp csak be tudom csavarni..nem ér fel addig a kezem mint a hajam..:-) hehehe menni kéne festetni és vágatni is..+ sikeresen leégettem picit a hajam...gyorsan meg akartam szárítani= orró levegő nagy teljesítményen.= :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

KépKép
kaqk
Debrecen

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?