Verus, micsoda szép kézimunkák!
Érdekes ez a Halloween, a bigott déli amerikai részeken is tartják, holott ott a katolicizmus is erős. De itthon is vannak olyan vallásos ismerőseim, akiket nem zavar. Mint a Harry Potter.
szólj, ha Pesten jársz majd legközelebb, hátha tudunk talizni, még egy ebédre a vendégem vagy!
Piroska, hihetetlen a kitartásod, meg fog térülni. Jó anatómiázást! Én a héten akarok belevágni, ha az égiek is úgy akarják, mert annyi más is lenne.
Gica, mielőbbi jobbulást a kicsikéidnek!
Maggie-m, sajnálom, ez a folytonos allergia rém kimerítő lehet. A sóterápia Neked is jó lenne
A kütyü, amit említettél, nagyon érdekelne! Köszi előre is, ha megírod az ismerősöd elérhetőségeit!
Jaja, az egy jó pragmatikafejezet, bár én nem abban a keretben dolgozom, amiben az azt író nyelvész, de ismerjük egymást.
Gratu az aranylábú fiadnak!!!
Mesi, éljen az ügyes Zsozsi!
Egyébként mindenkinek, akit érdekel, mi ez, hogy működik (ez nem a mi helyünk oldala, de nagyon jó írások vannak a témáról):
http://www.szarazsoterapia.hu/Data/hu/03_part%20-%20m..pdf
És igen, Verus, Fleurék jártak, nem tudom, még járnak-e.
Ádinak tetszett a sóhomokozó nagyon. Szegénykém gyakorlatilag folyamatosan náthás (és az a sűrű nátha, amit muszáj rendszeresen kifújni), úgyhogy ebben a terápiában bízom meg a fülsapkázásban, párologtatózásban, orrsprében.
Ádit nagyon érdekli mostanában, mijük van a lányoknak és a fiúknak, meg hogy születik a kisbaba. És meg is jegyez minden részletet, amit mondunk neki.