A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Sziasztok!

Zafir: A férjem most talán 2 hét kivételével, idén már itthon lesz mellettem, bár most is családozik a szüleivel, de mivel ma már a délelőttöt velük töltöttük, az estémet itthon akartam tölteni, egyedül :?

És még ráadásul rémálmom is volt délután, miután ledőltem a temetőzés után, mert úgy elnyomott a levegő.....Gigi, valami volt a levegőben. :D
Azt álmodtam, hogy közölték velem, hogy nem ébredtek fel a hibernációból a petikék :( tök sz....r érzés volt!

Este csináltam teljes kiörlésű lisztből, és édsitővel, szilvalekváros-mákos derelyét.EZ most feldobott!

Kekuci: tudom, ezt mi is átéltük...mi van? mi az? mit jelent? kivánom, hogy mielőbbi sikerekben legyyen részed, és soha ne kelljen ennek az útnak a mély bugyrait megismerned!!!!

Melcsi: mindig kérdezi a párom, hogy vannak az ikrek? :lol: és elmeséltem, hogy mennyire vártak haza, jót derült rajta :D tényleg nagyon cukkerek lehetnek! neked további jobbulást kivánok!
katapetra

Na, laptető......már ebben sem merek hinni....vegyetek belőle!!!!! :wink:
Kép
katapetra

Sziasztok! Látom, nagyon pihizik mindenki, csak én vagyok a fórumőr ezen a 7végén :lol:

Ma voltam dokinál, uh-n....növögetünk, növögetünk, csak éppen lassan! Emeleve lett az egyik gyógyszerem, a duplájára: 3x1, helyett, 3x2-t kell szednem (Estrofem), ez ilyen méhnyálkahártya vastagitó cucc.. Szerdán ismét UH.

Mindenkit pusszantok!Jó pihit!
katapetra

Katapetra: Én is itt vagyok és én is most jöttem az UH-ról.

Szerdán punkció. Màr nagyon nagyok. Jaj Rencsike! Olyan jó lett volna együtt menni. Kíváncsi vagyok hányan leszünk szerdán. Elég nagy gondban vagyunk, mert a Krió zárva van és szerdára kell a donorsperma. Szerda reggel a férjem megy a Krióba, hogy hozzák mindenképpen, én meg feltaxizom az intézetbe. :(

Zafír
Lilypie Premature Baby tickers
zafir100

Drága Zafir: Óriási Drukk -hegyek mennek!!!!!!! :D
katapetra

Katapetrám: Én is nagyon drukkolok neked. Mikor lesz kb. a beültetés? Én most nagyon félek, olyan korainak tartom még a punkciót. De lehet hogy ez csak azért van, mert a hormonleállítós stimu merőben más volt.

Zafír
zafir100

Zafir: Ahogy számolgatám, leghamarabb hétvége, de én inkább a hétfőre tippelnék, vékonyka még a fészek, kell még bélelgetni...1 hét alatt :shock: csak 2 mm-t nőtt, most 6mm, és 8 alatt nem fognak belevágni, amit meg is értek. A tüszőim sem óriásiak, nem olyan, mint múltkor volt( 25mm).
Most 16mm a legnagyobb :arrow: bár azért jóval kevesebb hormont kapok, mint akkor.

Nem semmi amit végigcsináltok szerda reggel, nagyon drukkolok, hogy ne legyen semmi akadály!!!!!!Ez valóban más, mint egy 0-ról induló stimu, ne félj! Nem lesz, baj! Nagyon sokat fogok rátok gondolni, szoritani!
Köszönöm, hogy te is izgulsz értem is!puszi

Rencsike: Neked péntek lesz a nagy nap?

Többiek?Semmi történés..... Egy fontos kérdés, ha nem sikerül ez a fagyis, és a novemberi mesim beköszönt, akkor lehet egyből indulni, vagy itt is várni kell, azért egy ciklust? csak azért lenne jó most, hogy nov-dec-ben a férjem is itthon van!!!!!!Ha tudtok, segitsetek, légyszi!
katapetra

Sziasztok,

Zafírom,
akkor nagyon belehúztak! menned kellett megint vérvételre? most mit kapsz? sajnálom h nem leszünk együtt de attól még talcsizunk és pénteken én punkciózom te meg már kapod is vissza a babókat! :wink:

Katapetrám,
sajnos nem tudom h kell-e várni, de ne foglakozz most ezzel h mi lesz nem lesz szükséged erre az infóra! :wink: :D a méhnyálkahártyád máskor is ekkora szokott lenni?

Kép
rencsi79

Szia Rencsi:
Hűű, akkor pénteken lehet neked drukkolni! Te nem voltál ma UH-n?

Az első stimunál(mivel csak egy volt eddig), ott a 10. napon, 9mm volt, én arra gondolok, hogy mivel nekem 17. napon szokott a a normál ciklusban a középidő lenni, talán emiatt ilyen kis vékonyka :roll: :( Emiatt emelte a doki az Estrofem adagot, hogy bélelgessem addig is a fészket....ő annyit mondott, hogy 31 napos ciklusnál ez normális :roll: szerinted nagyon vékony?
katapetra

Bari: Sajnálom, hogy nem lett olyan jó a vérképed! De ha csak annyi van, hogy jövőhéten is kell menni, akkor nincs akkor nagy gond! :))

Kagyló: sajnálom, hogy elfogyott a donor! :( nem tudom hogy van ez :( mikor lesz újra? hát én kívánom Neked is, hogy megtaláld az utad!! Szerintem menj addig, amíg nem találsz valakit, aki azt mondja ,hogy lesz babád!!!

Kata: ez nagyon jól hangzik ez a derelye!! Elküldenéd nekem a receptjét? Bélelgesd csak a fészket! :D

Mné: köszönöm kérdésed, kedves Tőled, hogy érdeklődsz. Uram elég jól viseli, bár ő olyan, hogy nagyon nem mutatja. Anyósom még mindig minden éjszaka sírdogál, dehát 43 évet éltek le egymás mellett! Hát az azért kemény lehet! Hát az idő az ami minden sebet meggyógyít, legalább is azt mondják! Jajj nagyon drukkolok, hogy legyen egy szép nagy tüsződ, és egy csoda babóca!!!

Rencsi: azta ennyi tüszőt!!! hát nekem a harmada is elég lenne egy stimun! :)

Melcsi: jobbulást kívánok Neked!! De jó lehetett a lebegtetés! Biztos jó lesz a babaúszás is, ha ez is tetszett a porontyoknak! :)

Zafír, Rencsi: nagyon nagy drukk Nektek a punkcióhoz! :))

Mi nemrég jöttünk haza vidékről. Voltunk anyosómnál is, meg az én szüleimnél is. most nézzük vissza videóról a forma 1-es futamot, és már kétszer elaludtam közben, úgyhogy, most megyek szépen csucsulni, majd holnap még mesélek!

Jó éjszakát mindenkinek! :))

zsuzsi

Lilypie First Birthday tickers
kvzsuzsi
Fót

Rencsikém: Voltam tegnap vérvételen a Nyírőben. Tegnap még kaptam 1/4 merionalt, 1/2 gonalt, este ment a cetro és éjfélkor a másfél ovitrelle. Így vérvétellel megvolt a 6 szúrás 1 napra. :lol: Holnap kell menned UH-ra? Valóban jól belehúztak. Dévai úgy kezdte az UH-t, hogy 26x valamennyi és a többi is 20 felett van.

Katapetrám: Persze hogy izgulok érted! Annyira megérdemelnétek már azt a babát. Nagyon szeretném ha együtt babásodnánk és ez így is lesz.

Zafír
zafir100

Katapetrám,
de voltam csak azt elfelejtettem leírni.... :oops: szerencsére a kis hormonadag és a rengeteg hús miatt rendeződni látszik a helyzet most 8 db normális méretű volt és sok kicsi de nem harminc szerencsére....elvileg pénteken punkció!
nem kicsi csak meglepő volt h mindjárt neked is félidő és h nem nagyobb....de akkor már értem.

Zafírka, lszi írd már le neked h a punkciókor mikorra kell menni és mikor szabadul az ember, mert már nem teljesen emlékszem....köszi hogy vagy? izgulsz???

Zsuzsika, hát igen, de ha sok van az sem jó....

Kép
rencsi79

ZAfírom, azta...26X valamennyi az jó nagy szép tücsőcske!!!!!!!!!!!!! igen megyek így szerintem talcsizunk, te hányra mész??? mi f7-7 között....

pusz

Kép
rencsi79

KAtapetrám,
az ösztradiol szinted mennyi volt? mert attól nő a méhnyálkahártya...arra kapod az estofermet.... képzeld felhívtam a labort és nekem jóval a határérték alatt van így bizti kapok majd én is pótlást....még a normál cilkus érték határszámainál is kevesebb... :? :shock: nem tudom h miért....na majd D megmondja....

Kép
rencsi79

Rencsike: Legkésőbb 1/2 8-ra ott kell lennem. Most nem fontos elsőnek lennem, mert úgyis a műtétesek mennek először UH-ra. Az egyik barátom visz majd fel, hogy ne kelljen taxival mennem. Kb. 3-4 óra körül lehet majd eljönni, a műtét után 5 órát kell bent lenni. Köszönöm egész jól vagyok, bár picit fáj a hasam és izgulok is.

Zafír
zafir100

Rencsi: Nem volt gond, az osztradiol szintemmel, kis adaggal kezdtuk az Estrofemet, majd most muszaj volt emelni....remeljuk meglesz az eredmenye!
Ha nem, akkor varunk, addig, amig jo nem lesz. Utana neztem, hat min. 8mm-esnek kellene lennie a mehnyalkahartyanak, remelem hetfoig feltornazza magat....

Zafir: elhiszem, hogy izgulsz! Ez teljesen normalis! De mi is nagyon izgulunk erted, es a hatterbol gondolunk rad!
katapetra

Zafír, kb erre emlékeztem h egész napos program....és a beültinél ott hogy van? ott gyorsan meg van ha minden igaz....de azért leírod, vagy valaki aki jár erre még ma....apa szabija miatt számolgattuk h hány napot kell kivennie....

KAtapetra, és akkor minek kellett az estroferm? vagy a fagyi miatt adják?

Többiek merre vagytok?

Kép
rencsi79

Rencsi: Múltkor 11-re kellett mennem transzferre. 20-30 percet kell utána pihenni, szóval az gyorsan megvan. Reggel találkozunk. Puszi!

Zafír
zafir100

Zafir,
Azta.... 26x valamennyi! Nem semmi! Ügyes legyél!!!

Rencsi,
5-6 órát kell bennt lenni a punkció után? Te jóóóó ééééég... Az nagyon sok! Persze ha vannak ismerősök, úgy gyorsabban megy az idő! Majd elbulizgattok a csajokkal! ;)

Kata,
nagyon szorítok érted! Hogy-hogy kapsz a fagyisnál is hormonokat? Ezek nélkül nincs peteérésed?
Én úgy tudom, ha nincs hormon adagolás, akkor a következő ciklusban már talán lehet indulni a stimuval, de így hogy kapsz, fogalmam sincs. Illetve én azt gondolom, hogy valamennyit várni kell, de én nem vagyok orvos! :)

Én pirire várok, de nagyon, addig is küldöm a két kis eszkimómnak a pozitív energiákat, hogy rendben felébredjenek!
A konzit is várom, mert lesz jó néhány kérdésem a dokihoz! :)

Pussz mindenkinek!
gigibp

Kedves Kagyló,

sajnos mi is a Krio Intézethez kell hogy forduljunk, mivel a spermaképünk elég gyatra. Olvastam a fórumon, hogy nincs donor sperma??????
Mikor voltál a Krioban? A számotokra megfelelő paraméterű sperma nincs, vagy egyáltalán jelenleg nincs donorsperma??
Nekünk nagyon sürgős lenne, mert 2 hét múlva inszem lesz a Dévaiban.
Köszönöm szépen válaszod!
További szép estét!
Gy
npgy
Budapest I. kerület

npgy: Egyáltalán nincs magyar sperma. Amikor mi voltunk 2 magyar volt összesen. Januárban megadtuk, hogy milyet szeretnénk és a mi paraméter elképzelésünknek megfelelően 8 közül választhattunk. Most csak a 2 magyar volt meg a Dán donorok. Dánból van, abból tudtok választani ha sürgős, de ott nagyon kevés adat van megadva.

Zafír
zafir100

Kedves Npgy

Nem voltam a krióban,hanem telefonáltam.Volt egy donor inszemem,ami által látják,hogy milyen kell,szem,vércsoport stb.Egyáltalán nem volt magyar amikor telefonáltam,csak dánt tudtak volna ajánlani,20.-án .Sűrűn nincsenek újak,nekem ezt mondták.Majd november vége felé próbálom én is újra,mert hihetetlen,hogy nem tudom az inszemeket egymás után lezavarni,csak várok. :( Mivel mi olyat keresünk,ami a páromhoz valamilyen szinten "hasonlít".Ha már nem a vér szerinti apja lesz...
Lehet lesz most,talán nektek jó lesz,de akkor ne várjatok sokáig mert sokan mennek oda. :roll:

Zafir,katapetra...és akik indulnak, indultak...táblázat nélkül...annyira vaksi vagyok.

Szorítok!!!!Néha felnézek,és gondolok rátok. :wink: Babásodjatok!
Kis mamiknak,pocak simi!
:wink:

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Várakozok. 5-en vagyunk, én leszek az 5. :cry: Utálok várakozni, szerettem volna hamar túllenni rajta. :cry:

Zafír
zafir100

Sziasztok!

Zafír: Nagyon drukkolok, hogy hamar sorra kerülj és minden rendben menjen! :)

Én is ma megyek, csak az első konzultációra 14:00 órára. Sajnos ma reggel megjött :( teljesen kivagyok, gondolom ez hátráltatja az első vizsgálatokat, de már nem szeretnék új időpontot kérni, elmegyek mindenképp!

Katapetra és Rencsi nektek is szurkolok nagyon és persze a babásoknak is sok puszi!
kekuci
Budapest VI. kerület

Zafirkam: Nagyon drukkolok! A varakozas a legidegolobb! De mar celegyenesben vagy! :wink:

Rencsi: Minek kell az estrofem? hogy a nyalkahartyam vastagodjon, mert magatol nem nagyon akarodzott neki beindulni.....
Ma voltam un-n mnyh.:7mm (2 nap alatt 2 mm-t nott)
Ket dominans tuszom van: 12mma bal oldalon, 17 mm-s a jobb oldalon.

Gigikem: Hat ja, szivas van.....nehezen novogetek, azt mondta a dokim, hogy nem kapkodom el :? na jo, de en ennel tobbet nem tudok hozzatenni, vettem E vitamint, amivel meg tudom a sejthartyaimat erositeni.
Koszonom a valaszod! ha eljon az ideje, megkerdezem majd a dokimat, aza legbiztosabb.
Mikor mesz konzira?hajra fagyikak! :wink:

Kagylo: koszonom a drukkot! Nagyon durva, hogy ennyire nincs M.o-n donor! :evil: A dan donort miert mondtatok vissza? Nincs hasonlosag a parod es kozte? Bocsanat, ha tapintatlan vagyok, nem szeretnelek ilyenekkel zargatni, ha nem akarsz nem muszaj valaszolni.

Zsuzsi> A recepttel kapcsolatban: ugyan ugy keszitem, mintha sima lisztbol csinalnam a gyurt tesztat, csak 2/3 t. k. liszt, 1/3 finomlisztbol keszul. Lekvarbol en diabetikusat vettem, es a makot is canderel porral edesitettem.
nekem nagyon izlett! Sok sikert :wink:

Rencsi:privi ment :)
katapetra

kekuci:szerintem meg fog vizsgalni igy is.....csak ez meg inkabb kellemetlen, marhogy nem a dokinak, hanem nekunk :?
Drukkolok en is Neked :wink:
katapetra

Zafír,
nagyon szorítok!!!! :wink:

Kekuci,
majd mesélj, mi volt a konzultáción.

Katapetra,
szerintem szépen haladsz...a 2 mm növesztés is szuper :D

Mné,
köszönöm kérdésed, igen, most úgy néz hogy rendben van minden, egyenlőre legalábbis...

Kretty,
írok privit, kérdeznék valamit. Köszi előre is!

Szép napot Nektek!
leeda

Katám: Te már megint nem vagy itthon, mert nincsenek ékezetes betűid. :lol:

Csajok! Paragi 11-est és egy hatalmas szívet rajzolt a tenyerembe. Szinte elfoglalja az egész tenyeremet. :D

Zafír
zafir100

Zafiiiiir: Ez csudas!!!!!!!Hatalmas Gratulaciooooooo :lol:

Itthon vagyok :D csak a ferjem gepet hasznalom, egy kis olvasasi gyakorlat :wink:

Millio Pusszancs!
katapetra

Katám: Most van időm olvasgatni, mert aranyos, de csendes csajokat fogtam ki. :lol:

Zafír
zafir100

Zafír, éljen éljen éljen!!!! Nagyon drukkoltam, és még szívecske is van?
Csak szerelmesedjenek gyorsan, jelentkezz délután, hogy mi a helyzet.
Többieknek is add át a drukkjainkat, értük is izgul az egész fórum.

KépKép
momelcsi

ZAfírkám, itt is hatlamas gratula!!!! mondtam az uradnak h július 27-ére leszel kiírva, mármint szülésre....csak nézett nagy szemekkel.... :D mondtam neki h csak így szabad hozzáállni a dologhoz.... :wink:

KAtapetrám, neked az a jó ha nincs több, ugye?.... a múltkor kérdeztem vagy lehet h csak akartam h ilyenkor a fagyinál mi is van, csak tüszőrepesztőt kapsz aztán mikor van beülti vagy hogy mikor kell menned legközelebb?stb nagyon nem értem ezt.....megkaptam a privit, köszi, a volt főnököméknek is ő csinált babát 5 év után....

Nálunk nem volt rózsás a helyzet, az állandó hormonadag változtatás miatt csak pár tüsző nő, rengeteg 8-10es van amik megálltak, így pénteken nem lesz punkció.....ha a nagyok kibírják hétfőig akkor lesz de akkor már a 17 napon leszek... :?

Kép
rencsi79

Rencsi, nem rossz a 17. nap sem, nekem is pont akkor volt a punkcióm. Nyugi, jók lesznek a nagyok, talán még egy-két kisebb is csatlakozik majd.

KépKép
momelcsi

Momelcsi, tényleg neked is a 17 napon volt?? de jó ez megnyugtató!!!! bár én nem ikrekre hajtok... :wink: :D

Kép
rencsi79

Csajok! Melyikőtök volt ma velem punkción? Valamelyikőtök volt a 3. műtétes. Férjeink jól elbeszélgettek odakint és megbeszélték, hogy mindkettőjük neje nagy fórumos. Csak mi nem tudtunk egymásról???

Zafír
zafir100

Zafírom,
tényleg volt ott valaki??? de ki....nem is tudtam h más is most kezdett velünk...mikor kell telcsizni, megszúrták őket?

Kép
rencsi79

Zafír,
de jó, de jó! Drukk a továbbiakban is! :D

Rencsi,
és miért nem pénteken lesz a punkció? Addig még a nagyok is növögetnek? Vagy hogy esetleg a kisebbek is utolérjék a többit? :roll:
leeda

Momelcsi,Katapetra: Köszönöm a drukkokat és azt is hogy velem örültök. :D

Rencsi: Valaki volt, mert a férje tudta, hogy mi kik vagyunk és rögtön mondta, hogy mi hoztuk el az utolsó előtti donort. Nevet nem akarok írni, de te biztosan emlékszel arra a lányra, aki pénteken a 2 volt, ma meg előttem ment UH-ra. Holnap kell telefonálni 9-kor és egyiket sem kellett megszúrni. :lol:

Zafír
zafir100

Leeda: Neked is köszönöm. :lol:

Zafír
zafir100

Zafirkam: csak, hogy ne unatkozz!!!!!!! :lol: ismet errol a geprol irok :D
Jaj, olyan szupi, hogy minden rendben van, es, hogy szurni sem kellett, meglasd holnap reggelre petikeesoben lesz reszetek :lol:

Rencsi: Ne aggodj, nekem mindig a 17-18. napon van peteeresem, nem vagy elkesve, ahogy Melcsikenk is irta...
Nalam ugy nez ki a tortenet, ha penteken megfelelo lesz a mehny.hartya vastagsaga, akkor penteken, vagy szombaton megkapom az Ovitrellet, onnatol szamitva 3 .napon lesz a visszaultetes, mert 3 napos korukban lettek hibernalva(tiszta sci-fi) a kicsikek. De az is lehet, hogy ha beindulnak, akkor megvarnank az 5. napot, az az blasztokent kernenk vissz, de ez meg nem biztos.
ne aggodj, minden rendben lesz!!!!!

Mne? Kriszto? Kretty? Regi "szakalas" forumozok?
katapetra

Sziasztok!
Húúúúú, de sok terhesedő van! Én mindenkinek drukkolok! :D Sajna annyi munka van, hogy szombaton, hétfőn és még tegnap is dolgozni kellett, ma meg amint hazajöttem a melóból, nekifogtam a szakdogámnak. :? Szóval a háttérből figyelek és drukkolok, de sajnos mostanság zombiként élek...Megyek is, jelentkezek Brad Pitt filmjéhez zombinak, nekem még sminkes sem kell! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Én is vagyok, olvaslak titeket, de szintén meló ezerrel... sajnos.

Zafír szorítok, nagyon-nagyon-nagyon-nagyon....
Rencsi neked iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisssssss.

Mindenkit pusszantok.

Pénteken megyek az uzsokiba viszgálatokra, készülünk a lapar-hiszterora... meglátjuk mi lesz. Örülnék ha nem kerülne sorra, de azért ilyesmiről egyelőre csak álmodom....

Katám neked is szorííííííítok ám! :wink: :wink:

Barikánk pocakja elképesztően szép, szombaton megnéztem és képzeljétek morzéztam a srácokkal, akik visszajeleztek és nagyon cukkerok voltak! Elképesztően nagy élmény volt, én ilyet még sosem éreztem! Köszi Barikám és remélem hamarosan itthon is lesz hasonló szép élményem :wink:

Mné! Merre vagy?

Kagyló! Sajnálom, hogy megint külön, DE kívánom, hogy ha így, ha úgy mielőbb neked is hasonló, saját(!)-pocaknyomkodós élményben legyen részed!

Anyukák puszillak titeket!

Nagyon kíváncsi lennék ki volt az a titokzatos fórumfüggő-bújócskázó leányzó Zafírral!!!

Puszi mindenkinek! Igyekszem jönni, addig is mindenkinek drukkhegyek!!!

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Katám!
Te írtál nekem privit?
Már megint nem tudok belépni az üzeneteim közé.
Szórakozik velem a babanet :(

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

Era! Próbáld meg másik böngészőből! Nálam ez volt a gond. A google crome nem ment, de a explorerben igen.... vagy valahogy így :D :D :roll:

kriszto

kriszto82

Igen Erus, egy jó éjt üzit küldtem :wink: puszillak

nahát kis zugolók csak előjöttek :lol: sajnálom ezt a sok melót....borzasztó, hogy mennyire túlterhelik az embereket!!!!!!
Remélem nem sokáig kell már dolgozni, és pihenhettek ti is hamarosan!
Köszönöm a drukkokat, begyűjtöttem őket....
Barika: gyönyörű lehettél, élőben is, remélem jól vagytok!

Anyucik-babucik? kerüljön el benneteket a betegség jó messzire! Sok puszi!

Jó éjt, ma már nem jövök :lol:
katapetra

Kriszto, köszönöm. Így már sikerült.
Kicsit el vagyok maradva. Ugye voltál a Csapó dokinál? Vélemény? Szimpi volt?
Zafír, ez nagyon szép szám. És drukk a továbbiakhoz is. (a zugból is szorítok)

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

Sziasztok!

Itt vagyok én is!!! Olvasni mindig olvasok ám ;) és drukkolunk!

Olyan izgi,h megint ilyen sokan terhesedtek! Szeretném már,ha nem én lennék az utolsó kismami!!!

Zafírom, csodálatos számot kaptál tegnap és nagyon várom a ma reggeli híreket!!!

Rencsike, drukk a tüszőcskéknek, Krisztonak szokott hosszú stimuja lenni. Milyen méretűek a tüszőid?

Katapetra, küldöm a méhnyálkanövesztő drukkot!!!

Krisztokám, örülök,h láttalak és hogy meg tudtuk a fiúkkal mutatni,h mit is fogsz hamarosan érezni :wink:

Melcsike, ma kereslek majd!

Kretty, azért ne dolgozd halálra magad ;)

Mné, merre jársz?

Üdv az új fórumosoknak és gyertek függeni :lol:

Drága Szurika, látlak fészen néha, így remélem jól vagy! Azért pihizz is egy kicsit!

Zsuzsi, merre vagy? Te is rég jártál erre!

Szélkisasszony, Poszi, Paran, Kisalag, Emerec, Nene, Nyuszi és még sok zugoló bújjatok elő!

Szép napot mára mindenkinek, majd még jövök ;)

bari6

Puszi neked is Barika, bizony a Te vonalzód méri azt az időt, amikkor itt utoljára kismami lett valaki, és ez már lassan 28 hét.
Viszont, hogy Ti már 28. hétben vagytok !,az csudi jó! olyan gyorsan megy az idő...nemrégen tudtuk meg, hogy bizony Barika is kismami! Micsoda öröm volt! :lol:
Remélem megtörik a jég :roll:

Zafir: nagyon várunk a hirekkel :roll: :D
katapetra

Zafíííííííííííííííííííííííííííír?????????????????????????

kriszto

kriszto82

Hívtam Paragit. :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
7 db gyönyörű van most!!!!!

1-nek a membránja leszívásnál megsérült, 3 pedig nem indult el.
Olyan boldog vagyok, hogy azt már itt a munkahelyemen is észrevették. :lol:

Krisztó: Sokat gondolok rád. Gyere majd a hírekkel.

Rencsi: Ceto megvolt tegnap?

Era: Köszönöm! Ti hogy álltok most?

Mné: Merre vagy? Hogy állnak a vizsgálatok?

Zafír
zafir100

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?