Viranka
megvolt, a collum anatomicum is. Sajnos az a baj, hogy ha le akarnám írni a képleteit, akkor a caput-on meg a corpus-on kívül nem sok jut eszembe, pedig van ott tuberculum, meg incisura is. Hát ez a baj... Na, majd még kicsit komolyabban nekiesek, meg kell tanulnom, nincs mese. Majd teszek fel képeket, csak legyen két percem.
Gica
általában három-négyig van suli, de pénteken pl fél egykor eljöttem, egykor szoktam, de most elkéredzkedtem. Keddenként otthon vagyok, az azért nagyon-nagyon jó! Hát azért az, hogy ügyesen, az túlzás, de törekszem.

Neked még mindig jó a meló? Ez most új vagy visszamentél az előző helyedre? Én is akarok olyan inget venni apának karácsonyra.

Nem olcsó, de hasznos.

Amik vannak neki, azok ilyen gyűrött anyagok, azokat nem kell, de ha megy valamilyen konferenciára, mégsem mehet abba.
Didri szokott egy lábon ugrálni, de nekik tanították a gyógytornán, sokat kellett neki féllábon állni. Úgyhogy lehet, hogy nem annyira korosztályos dolog ez. Rugó ügyi szerintem, főleg, hogy magától csinálja.

Bár lehet, hogy korosztályos, nem is tudom... A védőnői felmérésen rajta volt? Nem emlékszem, bevallom...
Irina
jaj, hát persze, hogy szeret!

Az a rossz, hogy megszoktuk, hogy olyan kis aranyosak, édes pofák, mosolyognak, aztán most meg olyan pukkancsok, hogy ááá.... De aztán majd ez is fog változni. Képzeld el a két gyerekeseknél a kontrasztot, ott a kicsi, az mosolyog folyton, te nem bírod megállni, mondasz neki valami kedveset, ezt látja a nagy... Nagyon nehéz... De ez az élet rendje és szeret téged, az tuti!

Egyébként a viselkedése teljesen normális ebben a korban. Ez van. Nekünk kell túlélni...
Maggie
kisnapóleon.

Hát igen... Nálunk mindkettőből van: Napóleonból is jutott meg Erzsébet királynéból is.

Szerintem is jobb tréfával elütni, de tudod, amikor az ember fáradt...
Hát igen, kérdezgetjük. De azért csak jobb tudni, nem? Nehéz eldönteni, hogy mi a jobb megoldás. Az a baj, hogy az ember csak akkor tudja meg, hogy jó volt szülőként, amikor már nem tud változtatni, mert már felnőttek. Azért remélem, hogy szép emlék lesz a kislányomnak a gyermekkora.
Vindo
beteg a talpi.

Haha!

Ja, én csak most látom, ti mind Debrecenben laktok, ááá, így könnyű!

Hát oda nem tudok lemenni venni ilyen inget, de szétnézek Pesten, biztos van itt is.
No, jön a pelvis, na végre végére kellene járnom a dolognak.