Új privát üzeneted érkezett!

Lányok!!


SOS SOS !

A fiam, amíg telefonáltam, zsírkrétával nagyon nagyon összefirkálta az elõszobát. Hogy, mivel jön le?????????

Puszi, és köszi, ha tudtok segíteni

Kata
LadányiKata (ladán
 


Kata, van egy kreatív topic, hátha ott többet tudnak segíteni a lányok!
solya
 
 


Sziasztok!

Nálunk a Sony tv textil hangfal része lett szépen kidekorálva zöld zsírkrétával.
Ennek mivel mennétek neki?

Köszi
Vivien
Vivien
 

 
 

L.Kata!

Próbáld meg késsel lekaparni, vagy próbáld ki, hogy radirozható-e és akkor radirral.

bigacsiga Kata

bigacsiga
Budapest IV. kerület
 
 


Szia Kata!

Szerintem adj még krétát a kezébe és együtt pingáljátok ki a falatKép, tuti élvezni fogjaKép. Hanga a kanapét firkálta össze tollal.Kép

Megelõzésre pedig felragaszthatsz esetleg rajzmagasságban csomagolópapírt.

Szila
 
 


Hát igen....

Azóta kapott egy éven felülieknek való lemosható filctollat. Nekiugrott a vázlatfüzetének. Hidegvérrel hagytuk, hogy a szõnyegre is ki-ki menjenek a vonalak (sárga a szõnyeg) hát a lemoshatóság csak a praclikra érvényes......Kép
Ennek örömére mondjuk zöldre satírozta a talpát, csíkosra a lábszárát, majd az enyémet is. Csakhogy én elfeledkeztem róla, és így mentem le a közértbeKép

Vivien: Én úgy vettem észre, mosogatószerrel lejön (mert ugye az erõsen zsíroldó) vagy samponnal. Csak kevés víz, inkább töményebben a mosogatószer a szivacsra, és óvatosan, nehogy befojjon a hangfal belébe a víz.
Írd meg, sikerült-e.

Kata
LadányiKata (ladán
 


Szenzációs Kép felfedezést közölhetek veletek, a zsírkréta prímán lejön asztalról, ágyról, polcról, járólapról, és még nem tudom miröl a nedves popótörlövel.Mióta Bogim szobatiszta, azótai is folyamatosan tartok itthon, mert rengeteg dolgot le lehet pucolni vele.
cseri
 


............................ :oops: ......................................................................

Ezüstkígyó


Én bútorápolóval szedtem le tapétáról a temperás festéket. Nem tudom hogy zsírkrétára is jó-e de egy próbát talán megér.
 
 


Hm, majd ezt a bútorápolósat én is kipróbálom
 
 


Nem kell leszedni :) Nálunk már alaposan be van festve-rajzolva az egész fal - egyedi dizájn, így hagyjuk :)

kagota
Budapest
 
 


Kedves Topiklakó!

Kommentelj még holnap estig a Babanet cikkeihez, hátha Te leszel az a szerencsés, aki nyereményjátékunk keretében ezen a héten egy remek Chicamaca baba és gyerekfüggőágyat nyer majd, a Fuggoagy.hu jóvoltából!

Kép

Nemcsak nyerhettek, de segíthettek is azzal, ha például eláruljátok: ha már szükség volt rá, miképp szabadították meg a gyereket a fejtetvektől?

Elő a farbával: szerintetek szükség van-e napirendre egy baba életében, vagy sem?

Kedves Olvasónk írását is kommentelhetitek, ahol a maguk kálváriáját osztja meg számtalan praktikus tanáccsal fűszerezve, húgyúti fertőzés témakörében.

Hasonló jellegű, igényes és praktikus írásokat egyébként szívesen publikálunk, nemcsak a Te Történeted rovatban - bár oda is várjuk történeteiteket. Írásaitokat erre a mélcímre küldjétek: szerkeszto kukac babanet pont hu.

Megtaláltok minket a Facebookon is, ha van kedvetek, csatlakozzatok, nagyon jó kis közösség alakult ki ott is!

Üdv:

Dia

[size=12:d15e2bdd2c][color=blue:d15e2bdd2c][b:d15e2bdd2c]Gyerekszoba blog - Neked is volt gyerekszobád?[/b:d15e2bdd2c][/color:d15e2bdd2c][/size:d15e2bdd2c]
dia
Budapest
 
 
 


A zsírkráta nagyon neház eset. Tulajdonképp lehetetlen teljesen leszedni. Mindeképp valamilyen erős zsíroldó anyagra lenne szökség, de ezek többsége a festést is károsíthatja. Próbljátok meg eltakarni. Csesznegi Gyula
csesznegi
Budapest
 
 


Sziasztok!   A zsírkréta és a hasonló foltok minden babás családban becsúsznak. :) Nem könnyű eltüntetni őket, de szerintem az a leghatékonyabb, ha a természetes megoldásokkal próbálkozunk. Itt találtok néhány tippet, hogy mivel lehet eltüntetni a makacs foltokat: http://otthonunk.hu/2013/09/27/hogyan-t ... zonyegbol/ Nekem ezek sokkal jobban bejönnek, mint a vegyszerek. A babákra egyébként is nagyon kell vigyázni és nem érdemes erős tisztítószereket használni a környezetükben.
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

 

XBabázz lazán! - Teakiadó