A délelőtt kalandosan folytatódott: Botond megivott majd' egy üveg Nurofent

! Hozta hozzám az üveget, ami a pulton volt, és mondta, hogy "kírsz míg gyóccsert", mondtam neki, hogy nem szabad...blabla. Látszólag tudomásul vette, és elvonult.
Erre hallom 10 perc múlva, hogy csukódik a kukás ajtó, megjelenik és közli, h "megittam". Kérdezgettem, hogy mit, mert a Nurofen fel sem merült bennem, mivel gyerekzáras. Nem válaszolt, ezért egyből mentem a kukához, amiben ott is volt egy kupak nélküli Nurofenes üveg, de tagnap reggel dobtuk ki az előzőt, azt hittem ez az. Nem is foglalkoztam ezzel tovább. Aztán úgy negyed órára rá akartam adni a kicsinek a Nurofenből, de nem találtam sehol. Aztán megláttam a kupakot a kisasztalon, és akkor esett le az egész

. Egyből hívtam anyut, hogy mit csináljak, ő hívta a János kórházat.... Meg kellett hánytatnunk Botondot, aztán rohanás a gyógyszertárba széntabiért, meg szuszpenzióért, hogy ne vérezzen be a gyomra. Én persze sík ideg voltam, Ricsi viszont végig röhögött

. Azt hittem pofán verem

. Ő hánytatta meg Botondot, és a két hülye aközben is végig röhögött (Botond is!)

. Na, akkor mondjuk már én is röhögtem, mikor a gyerek röhögve hányt, közben az apja végig pusztult a röhögéstől, aztán meg Botond a hányásos kezével, ahogy kapálózott, belenyúlt Ricsi szemébe, akinek meg marta a szemét a gyomorsav és nekiállt röhögve jajgatni

. Tényleg sokkal inkább volt komikus, mint ijesztő a szitu

.
Azóta azon agyaltam, hogy mégis hogy a tökömbe nyitotta ki az üveget, ezért a kezébe adtam egy másikat, amit elkezdett tekergetni, és nem értette, miért nem nyílik. Aztán rájöttem, hogy a gyerekzár csak akkor működik, ha teljesen visszatekerjük a kupakot, ha csak "érintőre" akkor simán le lehet tekerni

. Na mindegy, tanultunk belőle: mostantól a gyerekzáras üvegeket is eltesszük előle!!!
Boo!
Botond sem ebédel általában rendesen

. Pont, mint Miron ébredés után kb. fél-1 órával eszik normális ebédet, pedig már fél12-kor itt a kaja.
Miront tápszert vacsizik?!

Vagy annyira későn ebédel?
Botond így eszik:
Ébredéskor (6

): kakaó
8 körül reggeli: műzli, vagy szendvics
10 felé joghurt vagy ha szendvics volt, akkor műzliszelet...ilyesmi.
3 felé ebéd: a menüből a leves, vagy főzelék. Husikat, egytálételeket nem csípi.
Uzsira: gyümölcs
6-7 között vacsi: szendvics, vagy főtt kaja
Lefekvéskor (8-kor) kakaó.
De Botond elég kicsi mennyiségeket eszik egyszerre.
Mironnak édesítsd mézzel a teát

. Vagy vegyél neki babateát, abban nincs annyi cukor. Vagy add neki cukor nélkül, egyből leszokik

. Tényleg nem jó, ha issza, mert főleg hogy cumizik is, a kettő elég gázos együtt

. A teát vhogy dugd el előle