Sziasztok!
Jól eltűntem.....nagy valószínűséggel a hétvégéim ilyen eltűnősek lesznek....zajlik a családi élet!

Majd ha zártak leszünk, szívesebben kielemezem a pontos okokat, részleteket!
Jó sokat írtatok!!! Alig bírom követni!
Egy-két fontosabb gyors reakció:
Én is annak örülnék, ha maradnánk itt a babaneten!
Megkaptam a jelszavas-táblázatos üzenetet! meg is néztem, szerintem jó lesz így! Nekem csak az a lényeg, hogy topikon kívüliek ne nézzenek/kotnyeleskedjenek bele!!!
Hányás-roszullét: Én megúsztam a hányást, szerencsére. Inkább csak émelygős voltam, meg rossz közérzetem volt, gyengének éreztem magam. Kb a 11 héten kezdett csillapodni, a 12. hétre teljesen elmúlt. Én akupunktúrás karkötőt használtam, ez nagyon jó volt, mert teljesen letompította a rosszulléteimet. (Sajnos Mo-on nem lehet kapni, de külföldön elég elterjedt, van ahol az általános gyógyászatban is használják pl. altatás, műtétek utáni rosszullétre, utazási rosszullétre, terhesség alatti rosszullétekre.)
Mocorgás: lehet, hogy fura, de én már a 11.héttől éreztem (fekve, kézzel tapintva). Aztán most szombaton volt első alkalom, hogy csak úgy "kézrátétel nélkül" "megkopogtatott, kaparászott" a kis Ficánka. Amúgy minden ultrahangnál (10. 12. 14. heteken) el voltak hűlve, hogy mennyire aktív, mozog, mekkorákat rugdal, stb. Volt, hogy alig bírták követni az uh-fejjel (vagymi a neve?)
És pénteken kiderült az igazság! A 12. héten jól gyanította az orvos, de most már tényleg egyértelmű, hogy a mi kis Ficánkánk kisfiú lesz!

(Ennyit a nagy megérzéseimről.....