A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Piroska, Te sem vagy ám könnyű helyzetben. Van mit szervezned akkor. :roll:
dmaggie

Sikerült egy kicsit dolgoznom. Beeefeeejeeeztem. :lol: Majd még később átolvasom, kijavítgatom, csiszolom, de most egyelőre kész. Huuuurrrááá. :lol:
dmaggie

12 órát aludtam egyhuzamban, ezt le sem merem írni 8) :oops:
Tele vagyok energiával, fura érzés.

Jaj, lányok, ezt a szervezős dolgot ne is mondjátok... A flexibilis munkaidő és a projektmukák hátránya.
Mi mind a ketten így dolgozunk.
Viszont az én össze-vissza életemhez ez mindig jobban passzolt :D

Öreg néni :P
Egy bébiszitter tényleg nem rossz ötlet, Irina, kell lennie vészmegoldásnak!

MInden tanuló lánynak kitartást!

A konfiról csak annyit, hogy ezt országos kongresszus volt, és még soha nem jelentkeztem rá, mert elég "szétszedjük az előadást" híre volt. Most voltak olyan anyagaim, hogy két előadással is neveztem (egyik közös volt a barátnőmmel). Elég jól is sikerültek, inkább konstruktív hozzászólások érkeztek igen komoly szakmabeli emberkéktől - szóval minden rendben volt.

Piroska, a bokszoló amúgy lány, szóval azért is meglepő a dolog. Végigtraccsolotuk a vonatutat, és kiderült, a férje is bokszoló, de ő profi :D

Na, reggelizek :arrow:

Téli cipőt kellene néznem a deichmannban :!:

Kép
vindolanda

Bercó a youtube-on gumimaci zenéket hallgat és táncol rá. :lol:
dmaggie

Vindo 8)
dmaggie

Egy videofelvétel, Maggie? :)

Rugó is youtube-ozik éppen. Elég passzív napja van, de most nem bánom :roll:

Kép
vindolanda

Lehetetlen küldetés, mereven elzárkózik előle. Magára borította a tejet, mennem is kell.
dmaggie

:lol: :lol: :lol:

Közben komoly takarításba kezdtem, most pedig igazán kiteszek magamért, szalmakrumplit sütök panírozott hallal :lol:

R. közben aktiválta magát, játszadozik.

G. elég nyúzott, szenved, morgolódik mindenen :evil:

Kép
vindolanda

Sziasztok, elveszett bárány életjelt ad :oops: .

Nagyon reagálni sem tudok, egészségileg jól vagyunk, de egyébként... :roll:

Gyerekek megvannak, de Bence durván kamaszodik :? . Az eddig tündéri jó fiam teljesen kiakaszt, és jelenlegi helyzetemben (álláskeresés, tanulás) egyáltalán nincs türelmem a hülyeségeihez :oops: . Ha olyan kamasz lesz, mint én voltam, szerintem hamarosan ki fog hullani a hajam :wink: .

Panka viszont nagyon klassz csaj :D . Rá jó hatással van, hogy nem éjszakázok, és rendszerint itthon vagyok. Igazi kis házisárkány, gyakran helyrerakja a fiúkat :). Talán emlékeztek rá, hogy felraktam egy képet Panka írásáról. Komoly hatással van rá, hogy Bencével mi tanulunk. Ő is utánoz minket. Sokszor kiakadok, miket tud. A nagycsoportosokkal van délutánonként, és az óvónéni szerint a kérdezz-felelek játékokban is kenterbe veri a nagyokat, ahhoz képest, hogy kiscsoportos korú :).
A státuszon 16,5 kg és 106 cm volt.

A suli megyeget, élvezem, hogy újra tanulhatok, kivéve a konzik előtt :wink: . A héten rendszeresen négykor keltem, pénteken 1-ig csináltam másnapra egy beadandót, így tegnap éjjel nekem is sikerült 11 órát aludnom :oops: . Kollokviumom csak kettő lesz ebben a félévben, de lesz egy komoly ZH-m is. Én is elkezdtem kutatni, hamarosan segítségeteket kérem majd egy kérdőív kitöltésével 8) .

Betegeknek jobbulást!

Mesi, hurrrrrá!!!!! ++++++++++++
dettyk

Kicsit írtam :arrow: ...
dettyk

Maggie
hát hétköznap általában hat órát alszom, hétvégén négyet-ötöt és ha sikerül napközben, akkor még egy-két órát alszom. A vonalzómat nem vettem le, hanem csináltam másikat, de az valamiért nincs most fent, úgyhogy most már nem érdekel. :)
Ugye, hogy vannak megérzések? Annyira durva! És az ember elhessegeti...
Hát nem mondom, hogy könnyű helyzetben vagyok, de azt sem, hogy rossz helyzetben, hiszen képes vagyok tanulni, azért ez nagy áldás. Ezt egy évszázaddal korábban nem tehettem volna meg, tehát szerencsés vagyok. :)

Vindo
sárga vagyok az irigységtől! De aludnék egyszer én is annyit! :)
A baby sitter valóban jó ötlet, de azért kevés olyan ember van, akire rá szeretnénk bízni a gyereket, nem?
Tegnap Didrinek is volt egy kis rajzfilmnézés este, megnézhették az egyszer volt az életet. Nagyon szereti. Szerintem nem sokat ért belőle, de szereti. :)
Szalmakrumpli - de rég hallottam ezt így. :)

Dettyk
nem irigyellek, kiskamasz mellett tanulni, hááát... Én is gondoltam rá, hogy ha olyan kamasz lesz a kislányom, mint én voltam, akkor nagy baj van. Panka sokat fog fejlődni, a kisebbik mindig nagyon jól tud fejlődni, könnyebb neki leutánozni egy olyat, aki közelebb van hozzá.

Jaj, de álmos vagyok...
piroska.103

Jó reggelt!

Köszönöm továbbra is a jókívánságokat, aranyosak vagytok! Izgulok azért, pénteken kell mennem dokihoz.

Jobbulást kívánok a betegeskedőknek, kitartást a tanulóknak és a keresőknek!!!!

Nálunk ugye még messze nincs kamaszkor, de Gegi túltesz egy egész rakoncátlan ovis csoporton. :) Ő nem feszegeti a határokat, hanem egyből átlépi. Ezért elég nehéz, de megpróbálunk apával következetesek lenni.

Zsozsikám egy igazi hercegnő! :) Sokat segít, mióta rosszul vagyok. Kipakolja a mosogatógépet, segít kiteregetni a zoknikat, pólókat, összepakol, mert anya rosszul van, kapaszkodik a baba. És ezekre nem is kértük! :)

És nagyon büszkék vagyunk rá! Említettem múltkor, hogy az alkotásait kivétel nélkül kirakják a faliújságra - nem véletlenül. Az óvónénik beválasztották a kézműves foglalkozásra, ahová csak az óvónénik által kiválasztott nagycsoportosok mehetnek - ha a szülők engedik.
Azt mondták Zsozsiról, hogy sokkal ügyesebb, mint a legtöbb nagycsoportos. :oops: :lol:
Ma lesz az első foglalkozása. :)

Megyek is, mert ébresztenem kell őt.

Kép
Kép
Kép
gremese

Jó reggelt!

Dettyk, szegény Te.
A kamaszkor már csak ilyen lesz, de fel a fejjel, mert egyszer vége lesz :wink:
Panka ügyes 8)
A zh-hoz, kollokviumhoz pedig egy nagy kalappal :!:

Piroska,
tudom, tudom, de a szükség nagy úr :roll: :oops:
Mondjuk én kevésbé vagyok parázós, de talán azért is vagyok nyugodtabb, ha Rugót rábízzuk valakire, mert rokonunk abszolút nincs a közelben, és örülünk, ha néha meg tudjuk oldani a dolgokat.

Irina, esetleg az anyud-anyósod ismeretségi körében van olyan személy, aki már nem dolgozik, de ismeritek?

Emese, ez igen, Zsozsi nem semmi 8)
Továbbra is +++++++++++++++++++++++++

Rajz területén most Rugó is sokat fejlődött. Két hónap alatt komoly kézzel-lábbal-ujjakkal-nyakkal rendelkező embereket kezdett rajzolni. Ennek örülök 8)

Kép
vindolanda

Sziasztok!!

Didrit Isten éltesse utólag is... :oops: :oops: :D

Benink tegnap fél éves volt... Naaaagyon megy az idő... :)

Sok-sok feladat, beadandó dolgozat, ZH és vizsgák vannak, még néhány óra - nálunk is nagy varázslás a szervezés... Szóval nem nagyon tudok jönni, de sokat gondolok Rátok, hányoztok... ó lenne,ha gondolatban is lehetne írni Nektek, de hát még annyira nem vagyunk digitalizáltak... :) Talán nem is baj, ha egy kicsit belegondolok... :)

Samu ír-olvas szgéppel. Még csak lassan, betűzve, de mindegyk betűt ismeri, ki tudja találni,m elyik betű után melyiket kell írnia, kibetűzi a szavakat olvasva, egy kis segítséggel összeolvassa a szavakat... :shock: Dani szokásosan folyton fejreesik vagy beüti a fejét... Beni pedig mindenhova közlekedik, már 1-1 "lépést" mászik is.

Sok puszi mindenkinek, helyzetjelentésem most ennyi. :)

Kép
Kép
Kép
zdori

Vkinek nincsen kölcsön vagy eladó 56-os téli meleg overálja..Dalma picurkámra óriási a 62-es téli overál, az 56 os meg meg vékony :?

KépKép
kaqk
Debrecen

Megjöttünk a 6 hetes státuszról :-) gyorsan ment :-) vicces : most máár 56 cm-nek mérték, szerdán még csak 52cm volt??? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Mindjárt megmérem ÉN!!!!
és 3900g. :-)
jól vagyunk. Hv-n apáztunk kicsit..:-) örültünk hogy itthon volt, + Emmát próbáltuk gyógyítani.
Holnap fülészet,
szerdán csípő uh.

ma meg szeretném Emmát gyerekjógára elvinni..:-) megnézzük milyen.

Mi meg Dalmával majd baba-mama jógára.:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Irina,virtuálisan kezet fogok Veled jó? B.ismét beteg,eza hét is jó lesz(még szerencse,nem dolgozom) hozzátok le Ádit :) 2 gyerek jobban elvan,mint 1 :lol: :lol: :lol:

Kaqk,biztos ilyen sokat nőtt ez a csajszi :) :)
56-osom(azt hiszem) van, akik használták már kinőtték,viszont kék,kutyás :) rákérdezzek?

Detty,bakker ne már :? Bencéről ezt nem hittem volna :( kamaszkor

Én szombaton oszt,találkozón voltam,a végén discoban voltunk 8) :lol: :lol: Hajnal 2körül már itthon voltam,de mire lefeküdtem,B. kitaláta szomjas,majd élménybeszámolót tartott,mi történt vele du. Elaludtunk :) erre 5:15kor elkezdte:Anya éhenhalok,kérek ennivalót :shock: :? :evil: aztán M.is felkelt...szerencsére Nagyi 6kor átvette Őket,még aludtam egy kicsit :) :) ma már jobban vagyok :) :)

:arrow: kv-t inni :)

KépKép
viranka

Kaqk nekem volna 1x sem használt keresztelőre vett overál, krém szinű, majd fotózom és küldöm priviben este ok?

Heni
KépKép
heni81

Verus: köszi, 34-36 os váll-ülep méretű kellene, ha olyan akkor megköszönöm. szín nm érdekes hogy kék.

Heni :arrow: leírom az email címem, mérd már meg a váll ülep távolságot....34-36 lenne a jó, kisebb nagyobb van. :-) :lol:

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk, sajnos nekünk csak egy kis vékony van 56-osból, és talán a 60-as méretűek voltak melegebbek :roll:

Szépen nő Dalma, az a lényeg :D

Viranka, használt a kávé??
Jobbulást szegény Bálintnak.

Dóri, Samu igen okos 8) 8) 8) 8)

Férfiak lassan befejezik a fürdést. Megyünk altatni, de nem biztos, hogy ki tudok majd mászni az ágyból :roll:
Holnap viszont munkanap hajnali keléssel :evil:

Kép
vindolanda

Halihó!

Hol is kezdjem? Kaqk, szép méretek. :lol: Gratulálok. Édeske lehet. Milyen volt a jóga? Emmának hogy tetszett? Olyan jókat találtok ki. Bercó minden elől elzárkózik. Az oviban sem írattam be egy foglalkozásra sem. Hol vannak a képek?

Viranka, sajnálom. Egyébként igazad van, ketten jobban ellennének. :wink: :lol: Neked meg lehet, hogy ilyen vállalkozást kellene nyitnod. :wink: :lol:
Gizdultál akkor egy kicsit? Ha jól értem, akkor jól sikerült. :lol:

Dettyk, húúúú. Sok erőt! Mi már a második kamaszt fogyasztjuk vagy ő minket??? :roll: Sulival ügyes vagy. Szólj csak, persze, hogy segítünk.

Zdori, Benit Isten éltesse. Ez már szép kor. :lol: Samu szuper. :lol:

Piroska, akkor Te sem viszed túlzásba, jól gondoltam. Ma sikerült elhoznom a fénymásolatokat. Tegnap meg amikor lefeküdtem, teljesen bepörgettem magam. Olyan gyomoridegem lett. Annyi vizsgám lesz, akkora anyag, hogy nem is tudom, hogyan tudom majd megcsinálni. Alig tudtam elaludni, éjfél után is még ezen pörögtem, majdnem felkeltem tanulni.

Vindo, vettél cipőt? Lehet, hogy a héten vissza is adom a könyveket. Majd leírod nekem a G. teljes nevét és azt, hogy hol keressem? Vagy forduljak ki vele hozzátok?
Rugó tényleg kis polihisztor. :lol:

Emese, ezek jó hírek ám, bizonyára nagyon kapaszkodik a kistesó. :lol: De azért továbbra is küldöm az extraerősragasztókat. :lol:
Zsozsi nem semmi. Igazán büszke lehetsz rá.
dmaggie

Mindjárt fürdetem Bercót, aztán nekiülök beszédet írni. Ez a mai program. :lol:
dmaggie

Bercó nemigen rajzol, az olvasástól meg eléggé messze van. Jól szótagol viszont, meg legalább már azt el tudja dönteni, hogy betűt v. számot lát.
dmaggie

Még várom, hogy csituljanak az emberek. Gergő most mesélte, hogy kikkel találkozgat az uszodában. Újabban úszni jár. Nem versenyszerűen, csak úgy kedvtelésből. De legalább jót tesz neki, így hogy most nőtt egy csomót. De a lényeg, azt meséli, hogy itt edzenek a válogatott úszók. Cseh Lacival, Gyurta Danival spanolnak. :lol:

Dávid meg tegnap a FB-on kapott egy üzenetet. A Fradi utánpótlásának az edzője kereste, kérte a telefonszámát, illetve az apa tel.számát. Egyelőre még nem jelentkezett. Remélem nem átverés az egész. :roll:
dmaggie

Kaqk
találtál overall-t? Ha nem, akkor szétnézek, szerintem nekem van egy olyan, ami zsákká alakítható és az jó lenne neked, kölcsönadom szívesen.

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Vindo
hát igen, azért kell valami megoldás a hirtelen esetekre. Nálunk most bevezettek a bölcsiben egy fizetős csoportot, óránként egy kis összegért, időnként jól jöhet, de hála Istennek, anyukám segít. A kislányommal nem volt ilyen, akkor nagyon kellett volna a segítség, de most hála Istennek, segítenek anyuék. Kell a segítség, na.
Rugó most már szépen rajzol, ügyi! :)

Dóri
sok a feladat, igen, én is azt érzem, hogy kezdek belefulladni...
Samu összeolvassa a szavakat??? Didri ismeri a betűket, de eszembe nem jutott vele olvasni, azt gondoltam, hogy ez még korai... Nem az?

Kaqk
gyerekjóga? Hát az milyen? A jógához azért kell egy kis önfegyelem is, nem? Képes erre egy gyerek? Hát most már tényleg el vagyok tájolva... Vagy csak annyira leterhel a suli, hogy nem tudok semmire odafigyelni? Hát szégyellem magam...

Maggie
tudom, hogy nyomasztó a sok anyag, de azért aludni is kell. Nézd, ha nem sikerül egy vizsgád, akkor mi van? Max újra megcsinálod. Ne aggódj már! Én mióta ide járok, azóta nem foglalkozom vele, ha sikerül, sikerül, ha nem, nem. Az anat meg a biosz meglegyen, aztán kész. A többi vagy görbül vagy nem. Gyerek mellett nem könnyű...
piroska.103

Lányok, én ezt nem értem,. Egyik hsz-nál ott van a vonalzó, másiknál nincs. Miért van ez?

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Hú, akkor most röviden, amit a korai olvasásról tudok: 4 éves kortól a gyerekek elvileg taníthatók, ha adott két dolog: koncentráció és absztrakciós képesség. Nem prognosztizál hosszú távon is kiugró képességeket, de ha egy gyerek ilyen korán olvas, akkor azt jelenti, hogy ez a két dolog nála rendben van, már kialakult, míg az átlagos gyerekeknél ez évekkel később lesz adott. Valamint olyan környezetben nő fel, ahol az írás-olvasás igen gyakori, és ez is igen jó dolog :D

Nem kötnyeleskedni akartam :oops:

Rohanok pakolni, ma munkanap :arrow:

Kép
vindolanda

Jaj, nehogy félreérthető legyek.
Szóval jót jelent, ez a lényeg, egy olvasásra szocializáló nevelési környezetet, korosztályához képest kimondottan jó képességeket jelöl. Tényleg ne értsetek félre, ritka dolog, és nem akarom Samu érdemeit kisebbíteni :roll: :oops:
Remélem, értitek :wink:

Kép
vindolanda

Halihó,

Megvolt a hallásvizsgálat. OK :-)
Megvolt a 6 hetes Anya kontroll+ rákszűrés OK :-)

Már csak a holnapi csípőszűrés lesz....kicsit már uncsi a dokihoz járás! :-(

Dalma olyan sokat nőtt, fejlődött, megismeri embereket, figyel a hangokra, mosolyog, és gügyög..annyira cukin "beszélget" a kedvenc egy kis rénszarvas a pelusozón :-)

Joga: még mindig nincs jól Emma...így majd jövő héten megyünk. Ma kori lesz...remélem ma akar menni... múlt héten nem átöltözött és mielőtt a jégre lépett volna akkor mondta hogy nem akar és sírva fakadt..akkor kezdődött a nátha ...végül ment..de remélem ma ezt nem játsszuk el megint.
:oops: :shock:

KépKép
kaqk
Debrecen

Halihó!

Még éppen itthon, mindjárt indulok Bercóért, aztán elviharzunk majd téli cipőt venni neki. Most is írtam a beszédemet, a kétharmada már készen is van, tegnap lemerülőfélben volt a netbookom, ezért f11 körül ki is kapcsoltam. Ma délben folytattam. Az egyik csoporttársam kiszámolta, egy kb. húszperces beszédről van szó. :roll: Végül nem a pirézekről írtam, írok, hanem egy diplomaosztós találkozó köszöntője lesz. Kicsit fiktív, mondjuk annyi az aktualitása, hogy jövőre lesz húsz éve annak, hogy megkaptam a diplomámat. :lol:

Tegnap kaptam egy levelet a fősuliról, pénteken, amikor megyünk konzultálni, pont szakest lesz. Kíváncsi vagyok, remélem be tudunk kapcsolódni. Lesz annyi erőnk. Már csak, hogy az egyetemi élet fellendüljön.

Vindo, teljesen korrekt volt, szerintem nem érti senki sem félre. Azt gondolom még, hogy Zdoriék esete nem nagyon meglepő, gondolom sokat zenélnek otthon.

Piroska, jól van, tudom én ezt, de mindig van mit csinálnom. Meg tényleg tizensok tárgy azért sooookkkk. Nyilván a görbülősre hajtok én is, nincsenek már nagy elvárásaim, de hogy hat hét alatt hogyan jön ez össze?

Na, indulok.

Kaqk, most majd egy időre nyugi lesz ismét. :lol:
dmaggie

Halihó!

Hú, de bepunnyadtunk. :roll: Mi vettünk csizmát Bercónak, hoztunk haza kaját, jól belaktunk. Most fejeztem be a beszédet. Majd még egyszer átolvasom, mielőtt kinyomtatom, akkor majd kiegészítem még egy-két mondattal és annyi. Lehet, hogy ma kirugok a hámból és korán lefekszem. :lol:
dmaggie

Hahó :D

Férfiak már elmentek.

Maggie, igen, tudtam venni téli cipőt a deichman-ban, és eléggé meg vagyok vele elégedve, pont a fazonom, a sarka is megfelelő, és elég jó árban is volt (6900).

Beszéd, szakest:)

Nálunk gólyabál lesz péntek este, a sztárvendég Zoltán Erika:)
Az elsős hallgatók meghívtak, de nem tudtam biztosat mondani, mert szombat reggel nyolctól levelezős vizsgák vannak.

Akkor jó, ha nem voltam félreérthető :lol:

Én már a második este alszok be nyolc - fél kilenc körül :shock: :shock: :shock:
Aztán nyomom szép csendesen olyan fél hétig, és kipihenve ébredek.
A kávémentes élet előnyei :roll:

Mára is van tennivalóm, de szerencsére nem túl sok.

G. Ózdon van, du. majd én megyek Rugóért, és sétálunk haza.

Reggelizek :arrow:

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Kaqk na most lelkes volt Emma korcsolyán?
Cica is változik ám, tavaly imádta a táncot, idén hallani se akar róla, még egy órára is beültem, hogy mi lehet a gond.
Nagy nehezen kiderült, hogy nem a tavalyi tanár nénije tartja, így már nem ok. Sokszor egy kis apróság is elég nekik ahhoz, hogy elmenjen a kedvük valamitől :)

Gergőm egy haramia hétördög. Egy perc pihi sincs mellette, estére már extrán le vagyok merülve, emiatt is jövök kevesebbet.

Tegnap bevásároltam az adventi naptárakhoz. idén egyszerű lesz, piros és zöld változatban. Örülök ha ezt is össze tudom állítani a minipasi mellett :)

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni: hát mikor mentem az oviba érte már akkor közölte hogy ne menjünk..de jött a kis barátnője is...így már nem volt kérdés..+ a kedvenc edzője volt :-) ügyesen megy már bólya nélkül..:-)

Én az aldiban vettem :oops:

és mik lesznek az ajándékok..ötlet kellene! :oops: :lol:

KépKép
kaqk
Debrecen

Hát cicusnak könnyű, Ő most csajosodik :D Kap halvány rózsaszín körömlakkot, hajráfot, hajgumit, virágos lemosható tetoválást, együtt sütünk kedvenc süti utalványt ilyesmik :)
Gergőke dínókat és házi állatokat, kisautót és motorozós bonuszkuponokat (állandóan kint lenne, már a lejtőn is próbált lemenni)
Néha lesz ott nekik tejszelet. Talán 2-3 nap csak
a többi apróbb meglepi.

Ügyi akkor Emma nagyon :)

KépKép
Kép Kép
l.móni

Jut eszembe, Caminál kérted a recepteket. Egyszerű csigás kekszet sütök és mézes sütit. A diós lilahagyma lekvár receptjét meg elő kell túrnom a másik gépről. Ha marosan meglesz és akkor beírom :)

KépKép
Kép Kép
l.móni

Halihó!

Én is itthon, sőt már a vonatjegyemet is megvettem. Lesz még rendesen elintéznivalóm du-n.
Vindo, nagyon kipihent leszel. :lol: Szóval, hova is vigyem a könyveket?

Hú, nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen is lesz a szakest, nálunk a fősulin nem volt, de a Kedves sokat mesélt az élményeiről. Mondjuk egyszerű a receptje, pia, pia és még több pia. :lol: Aztán szombaton éjszaka is folytatom, az állomásról egyből a Kedves mh-re megyek, ott meg szalagtűző lesz. Az after partyra oda is érek. De lehet, hogy a táncokból is látok majd valamit. Aztán vasárnap meg ünnepelünk itthon.
Kicsit mozgalmas lesz majd ez a hétvége.

Mónikám, Te milyen kis ügyi vagy. Én marha egyszerűen oldom meg, veszek csokis naptárakat. Így a legolcsóbb, mert még a Kedves is szereti bontogatni. Négy ilyen kis naptár már kész csőd lenne. :lol:
dmaggie

Maggie, majd írok napközben egy privit :wink:
Nem semmi estéd lesz :D
Bercóra addig a nagyobb fiúk vigyáznak?

Emma és a korizás 8)

Móni, akkor eleven Gergő :lol:

Nekünk még sosem volt adventi nyitogatós naptárunk, de lehet, amúgy is én enném meg, a többiek nem nagyon szeretik a csokit :roll:

Karácsony - Rugó nagy legoautót kért.

Pakolok, rohanok :arrow:

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Nálunk sincs adventi naptár :roll: Csokisat nem szeretnék, annak meg nem vagyok híve, hogy minden nap kapjanak valamit.

Nekem azt hiszem egyszer gyerekként volt egy csokis. Vagy talán kétszer is? :)

Ma nem mentünk Pestre beszédjavítózni, kisautóm ma nem mehet be a szmogriadó miatt, a vonatot meg nem értük volna el, Gábor taknyos és köhög, így ma nyugi van :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Megvolt a csípő uh. minden ok! :-) remélem vége a dokikhoz járásnak.

Ja és A lányok rendesek voltak. 9-5 ig aludtak! Én is :-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk
van már overall-otok?

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Mi ez a nagy csend?!?!

Mesi drukk mára és nagyon várjuk a híreket :D

Fleur ha esetleg olvasod, itt is sok boldog születésnapot Daninak :lol:

Panndi én nem kaptam gyerekkoromban sose és nagyon emlékszem rá, milyen nagyon irígyeltem azokat a gyerekeket akikhez ment az adventi manó.
Nincsenek nagy dolgok a napi meglepetések között sem most sem máskor nem kerül bele olyan.
De ezekkel az apróságokkal sokkal szebbé lehet tenni a gyerekeknek a várakozást. Szerintem.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Jelentkezem.

Tegnap rájöttem, hogy nem is szombat a vizsganapom a levelezősökkel, hanem a péntek :evil: :evil:
Kelhettem ma is fél hatkor :evil:

Amúgy minden rendben,
Rugó túl van egy ovis fotózáson tegnap.
Plusz valamelyik gyerekkel összeakaszkodott, van egy harci sebe. Catfight 8)

Nálam ez a karácsonyos dolog elég furcsa. Nagy feneket soha nem kerítettünk az ünnepeknek, és elég kötetlenül álltunk hozzá. Utána anya férjhez ment másodjára, és akkor változtak meg pl. a karácsonyi szokásaink. Akkor hirtelen nagyon hagyományőrző karácsonyfánk lett, és csak mézeskalács és gyertya, semmi elektromos izzó meg hasonlók. Meg persze ének a fa mellett, rendesen leülni a vacsorához, meg megrázzuk a kisharangot. Így aztán a régi elektromos-kötetlen karácsonyokat sírtam vissza eztán.

11-től és egytől még vizsgáztatok :arrow: Rohanás.

Kép
vindolanda

Mi vallásosan élünk, a karácsonyt is így ünnepeljük, és nekik más teszi széppé a várakozást :) De ez így van jól, nem vagyunk egyformák :) De a lányok katolikus oviba is járnak, ott másról szól ez az egész.

Ettól függetlenül elhiszem, hogy a gyerekek örülnek neki :)

Mesi: gratulálok :)))

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Panndi
de jó, hogy nálatok van katolikus ovi. Nálunk nincs, sajnos. Egy óra utazásra van, azt meg nem vállaltuk be.

Móni
bevallom, nekünk sem volt még soha adventi naptárunk. De azért érdekes, nekem tetszik. Csak tartok tőle, hogy idén sem lesz rá időm...

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Sziasztok!

A FB-on már páran olvashattátok és köszönöm a gratulációkat. :)

Szóval nagyon drukkoltam, hogy minden rendben legyen - de egész napos rosszullétek mellett csoda lett volna, ha valami galiba van.

Pici baba jól van, CRL 19,8 mm, 8+5 hetes és dobog a szíve! :)
Nagyon nagyon örülünk, én még barátkozom a gondolattal, hogy hárman vannak - olyan hihetetlennek tűnik. :)

Kép
Kép
Kép
gremese

Én beszerzek nekik majd adventi naptárt - szeretem látni az izgalmat és örömöt az arcukon. Persze mindenki más (nincs ezzel semmi gond :) ), de úgy gondolom (nálunk) ez egy évben egyszer bőven belefér, a hagyomány része. Talán nem teljesen csokis kéne. :roll:

Kép
Kép
Kép
gremese

Adventi naptár: eleinte M. is csokisat kapott(amit Én ettem meg :lol: :lol: ) aztán varrtam neki fenyőfát kis tasakokkal :) meg csináltunk más milyet is. Viszont tavaly csak akkor kaptak,ha jól viselkedtek :) :)
Nálunk sincsenek nagy dolgok benne,de az izgalom :) :)

:arrow: vált. kedvéért kötök :lol: :lol: :lol:

Daninak boldog szülinapot!

Mesi,itt is gratula :)

KépKép
viranka

Boldog születésnapot kívánunk Daninak!

Gratulálunk Emesének :D

A férfiak fürdenek.

Azt még leírom, hogy a mai napom úgy nézett ki, hogy reggel nyolctól szóbeliztettem délután fél négyig. Kb. 65 hallgatót, és kétszer volt 15 perc szünetem.
Kellően leszívta az agyamat.

Az óvodában meg szinte mindig mi vagyunk az utolsók. Fél ötre szoktam odaérni, már senki nincs Rugón kívül. Mondjuk, az tetszik neki, hogy ilyenkor öt óvónéni foglalkozik vele.
Nagyon szereti őket.

A tegnapi harci sérülését is kinyomoztam. Van egy kisfiú, akinek most egy rosszabb periódusa van, ő rúgta szájon Rugót (vagy egy cipőt vágott hozzá, ezt nem tudom pontosan) :shock:
Egy kicsit be van még neki dagadva, meg vérzett tegnap.

Az óvónők szerint a beszéde is tisztul szépen. Ma pl. mondta, hogy szemüvegtok, és az óvónénik értették:)

Karácsony - tudjátok, nálunk a hagyomány a Don Pedro pizza 24-én, mindig azt eszünk :lol:
Kérdeztem Gábort, csináljunk-e valamit máshogyan idén, de tiltakozott :lol:

Ma este mindenképpen megnézzük a House új epizódját. Három napja nem sikerül, de ma nem engedünk.

Holnap jönnek anyósomék

:roll:

Irina, Heni, Juba, Tünde - hol vagytok???

Kép
vindolanda

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?