2004.12.06 14:08
2004.12.08 11:15

! Sajnos nem sikerült semmit megtudnom az egyetemen
! Sikerült valamit elérnie a hugodnak?
! Tényleg remek, hogy még bemennie sem kellett hamarabb. Azért jó ilyet hallani!
!
Én is kérem a receptet! 2004.12.08 11:59
És természetesen küldök majd SMS-t, ha lehet drukkolni, vagy gratulálni.
Vizsgához egy jó nagy kalappal!

2004.12.08 14:40
2004.12.08 15:06
Tuti, hogy hamar Édesanya leszel
(Remélem van vírusírtó a gépen és kiszüri a bacijaimat
)
De sok sikert hozzá és a babához sok-sok örömöt
és nemsokára itt a vidőszak. (de legalább azzal nem vagyok egyedül
) 2004.12.08 17:08
Azért nem hiányoltalak
De írjál hosszabban
2004.12.08 17:14
2004.12.08 19:37
2004.12.08 19:41
2004.12.08 19:45
2004.12.08 20:00
2004.12.08 21:37
A babának ugyanis nem lesz külön szobája, mert a lakásom 2szobás, a másik szoba pedig a fiam birodalma! Volt a szobánk között egy közös ajtó, amit most lezártunk egy szekrénnyel, mert így is teret nyerünk. Ám ez nekem lelkiismeretfurdalást okoz, mert úgy érzem, hogy kizártam a fiamat az életemből! Igaz, hogy még szó sem volt babáról, amikor már megegyeztünk, hogy ha egyetemista lesz, lezárjuk a közös ajtót! De az egész más, ha ő kezdeményezte volna, mint az, hogy én vetettem fel újra a témát! Pozitív fordulat, hogy amikor hazaért, nagyon tetszett neki az új felállás, mert nála is tágasabb lett a tér, és nagy elánnal neki is látott egy kis átrendezéshez! Tényleg klassz lett!!
Ráadásul átvett tőlünk egy kis asztalt is, ami nálunk már nem fért, neki pedig éppen kapóra jött! Így én is megnyugodtam valamennyire! Most még furcsa, hogy a "fél világot" meg kell kerülnöm, ha be akarok menni hozzá, de gondolom ez is csak megszokás kérdése!!
Ráadásul az anyukám sem csöpögteti belém a "lelket". Nem tudom írtam-e már, hogy ugyanazon az emeleten lakunk a bérházban de külön lakásban. Így időnként átjön, megnézi hol tartunk, és nincs elragadtatva! Ráadásul előjön a szokott megjegyzésekkel, hogy minek kellett nekem ez e gyerek, lám még elhehyezni sem tudom a szobában! Már megszoktam ezeket a "finomságokat", de azért mindig lehervasztanak egy időre. Tényleg nincs rá ésszerű magyarázat, hogy miért vállaltam ilyen későn ezt a babát, de már nem mindegy? Ráadásul én örülök neki, és várom is nagyon! Ráadásul nem is véletlen volt, hanem tervezett!!
Persze, hogy vannak aggodalmaim, de kinek nincsenek!!?!!
Van már gyakorlatom abban, hogy az éltben a jó és szép dolgokat lássam meg és keressem elő, ami pedig rossz, azt megpróbálom hátra tolni annyira, hogy már ne is vegyem észre!!! 2004.12.09 09:34
2004.12.09 14:23
jobbulást. 
2004.12.09 15:12

2004.12.09 17:02
(elég kényelmetlen - nekem is van, de nem hordom, viszont ha nem látsz nélküle rendesen, az még kényelmetlenebb). 2004.12.09 17:14
. Hát nem volt egy nagy élmény, szegény nagyon sírt, azóta doktorbácsisat játszunk. Már legalább öt szúrást kaptam. A Sabin cseppet meg elsőre kiköpte, így repetázni kellett. Még szerencse, hogy Gábor is el tudott jönni, egyedül nem bírtam volna a két gyerekkel. Gerdának meg előjött az atópiája, most készül rá a kenőcs a gyógyszertárban. Már olyan régen nem volt, az előzőnek lejárt a szavatossága. Hiába, tél van. Az orra is folyik, ezt az orvos is megjegyezte. Mondtam neki, azóta folyik, mióta Matyi oviba jár. Csak az intenzitása változik. Már az lenne a furcsa, ha nem folyna. De legalább nem lesz beteg, ha közösségbe kerül (legalábbis mindenki ezt mondja). Meg örülhetek is, mert csak ennyi. Nincs láz, fájdalom stb.
.! Majd kipróbálom. Jobbulást Nektek! Én már antibiotikummal nem próbálkozom, Gerda folyamatosan ehetné és a múltkor nagyon csúnyán elintézte a popsiját. Nálunk nem olyan vészes az egész, csak akkor van gond, amikor nem tud szopizni a teli orrától.
Jó ez a szervezés. Én meg háromszor maradtam le félig az óráról, mert ide-oda cserélgetik, szólni meg eszükbe sem jut. Legalább ezt már megtanultad és később nem kell! Miből írtátok? 2004.12.09 17:33
2004.12.09 18:22
Aki nem ismeri ezt a betegséget, nem is tudhatja, hogy mi lehet ez. Ezek a rosszullétek olyan tesi tüneteket okoznak, hogy azt hiszed, infarktusod van, vagy épp agybvérzésed vagy hasonló borzalom történik veled. Ilyen tünetei vannak, ezek közül legalább 4 egyszerre: szédülés, zsibbadás, ájulásérzés, 150-es pilzus, szívritmuszavar, hidegrázás, légszomj, remegés és még sok minden más. Volt olyan is valamelyik nap, hogy éjszaka megint rosszul lettem. A szívem megint elkezdett össze-vissza verni, aztán elömtött egy érdekes, szörnyű érzés. A kezemet előszőr, majd éreztem, hogy eléri az arcomat majd a fejemet. Egy égető, millió tűszúrás szerű érzés, mintha zsibbadnék. Azt hittem agyvérzést kapok vagy hasonló. Megint ordírtottam Gabinak, hogy segítsen, mert meghalok, hívjon mentőt, ilyet még nem éreztem. Mindezt éjfélkor. De ő gyorsan rámnézet, elmosolyodott és mondta, hogy nyugi, ez megint csak egy roham, nemsokára alábbhagy. Én egyből jobban lettem, nyugodtabb, bár rosszul voltam, az égető érzés még mindíg ott volt, bizsergett a testem, remegtem, a pulzusomat nem lehett mérni, olyan gyors volt. Aztán gyorsan hozott egy Xanaxot és lefektetett. 10 perc múlva múlni kezdett a roham és elaludtam.

A nagyfiad szerintem örül is ennek a szeparáltságnak!
Tük aranyosak lettek!
karácsonyi ajándéknak megkapjátok, ha már nem sikerült a legjobb minőséget megvennem...Pedig a Napsugárban voltunk!
2004.12.09 19:50
. 2004.12.09 19:56
Vígan vagyok magamnak itthon (még). De már nagyon várjuk, hogy a kis pasi úgy gondolja, na itt az idő, mostantól kint boldogítalak Titeket.

2004.12.09 20:38

2004.12.09 21:39
! A gyógyszerek és a pszichoterápia majd együtt segítenek. 2004.12.09 23:05
Koda: bár már ezerszer leírták a többiek, de én is sajnálom, ami veled történik! Búzaszem: irigyellek,legalábbis a tudatért, hogy valamennyire sejtheted, hogy kislányod lesz. Mi mindketten a párommal kislánykát várunk, de persze ha fiú lesz, akkor is nagyon-nagyon boldog leszek
) Egyszerűen csak annyi, hogy lányos anyának érzem magam. Lehet, hogy hülyeség, de ezt érzem.
A paramétereink tökéletesek, hála az égnek, de azt hittem, jobban, több mindent megvizsgálnak. Két perc alatt letudta a doki, ugyanazokat a vizsgálatokat készítették el, amit két héttel ezelőtt a saját orvosom is. Azt hittem, hogy ez nagyobb volumenű vizsgálat lesz, megnézik a veséket, a végtagokat, a gerincet, és kiszűrnek minden rendellenességet, amit tudnak, de tévedtem
Nálatok is ennyire "lazán" vették? Nyugtassatok meg, még mindig pánikolós vagyok
) Jó hír: már buborékol a pocakom és tudom hogy Ő az!
Olyan édi, esténként nagyon aktív
) 2004.12.10 07:52

2004.12.10 08:35
!
.Azóta kibékultünk, de minden ugyanott folytatódott az én anyukám semmit sem tanult az esetbQl.Más szülQnek az az öröm, ha kárácsonykor a gyermekei unokái ülik körül az asztalt, az enyém nem vállalja az ezzel járó hercehurcát, így nem megyünk-ne menjünk!
2004.12.10 08:52
Volt, hogy hajnal kettőtől nem tudtam aludni, mert fészkelődött

2004.12.10 09:42
, és nem is valószínű, hogy tudsz rajta változtatni. Sajnos semmi okos nem jut eszembe...
.
! Vagy már nem? 2004.12.10 11:54
Ezért Tőletek is kérek dupla adag szülésindító energiát!!!
Esetleg egyéb ötletetek van? Ma már vasaltam, ágyneműt fogok húzni, meg egyéb házimunkák, hátha...

2004.12.10 12:50
.Sokat tudok róla pl. hogy sokáig szopó gyerekeknél ritkán fordul elQ, úgy látszik 13 hónap kevés volt
.Sokféle kencét kipróbáltunk már rá, de leginkább ez vált be nem tudom a nevét, a doki írja fel a gyógyszertárban keverik.BQrgyógyász...mosolyognak rajta, adják a szórólapot és közlik, hogy majd kinövi.Most nyáron nem jött elQ, pedig tavaly a pancsitól ronda volt és azt hittem már tényleg kinövi, de sajnos most beindult ismét.Nem is annyira piros inkább durva tapintású és egyre nagyobb területen jelentkezik.Viszketni is inkább fürdés tusolás után szokott, ez is szerencse, mert van aki véresre vakarja.Éppen delelQtt voltam a dokinál, írt fel egy kenQcsot, azt mondta maga a csoda 1-2 alkalom után elmúlik.Az ára is csoda 5000 Ft körül van és jó esetben használ.A férjem szokta mondani, hogy neki egy évre kerül ennyibe a testápoló, szappan.Mindeggy, csak jó legyen!! 2004.12.10 13:52
! Pedig hektoszámra ittam volna
.
. Sok boldogságot kívánok a tervezgetéshez is.
. Szegénynek biztos nagyon rossz a viszketés! 2004.12.10 21:37
Dórinál nem volt rá szükség hiszen hamarabb jött.
Tudom, hogy van ilyen, de szerencsére nem ismerem. Nekem ha azt mondaná anyu, hogy hozzánk akar költözni, az lenne az első kérdésem, hogy "mehetek érted?"
Ezt viselte a legrosszabbul.
Ezek után kipróbáltuk, hogy a testét se kenje. Nem kente, nem jött elő semmi. Talán épp most nőtte ki, talán kell egy kis pihenés a bőrének és most a kenőcsmentesség a jó, nem tudom. Most a babatusfürdőt használja és tünetmentes.
Az egész gyerek tőle.
Az ágynemű, a ruhái, minden átvette ezt a szagot. Bevallom volt alkalom amikor előre tudtuk, hogy megyünk valahová és ilyenkor nem használtuk.
Gondolom tudjátok, hogy az ilyen bőrnek a gyors zuhanyozás a legjobb.
A rossz idő miatt sem jött vissza neki, úgyhogy lekopogom.
2004.12.10 22:17

De az viszont jó hír, hogy Matyinál már alakul a dolog!
) na, attól sikít, de én is!

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|