A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Ronmay: Hédinek 11 és fél hónaposan jöttek ki az első fogai ( mondjuk akkor egyszerre 4 :twisted: ) és még mindig csak 16 van neki. Nekünk anno a doki megemeltette a d vitamin adagot és be is indult rögtön a fogzás :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 21:01-kor.

KépKép

KépKép
boo

Botondnak mesélem, hogy Karácsonykor hoz majd neki a Jézuska sok ajándékot.
- Mikor?!
- Hát, még elég sokat kell aludni. Majd amikor leesik a hó. (hát most mit mondjak :roll: ) Mit szeretnél kapni, mit hozzaon a Jézuska?
- Hát akkor hót!
:lol: :lol: :lol: :lol:

Visszaolvasok, de írni nem hiszem, hogy fogok tudni. :oops:

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 21:02-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 21:03-kor.

KépKép

KépKép
boo

Nyuszi!

Enyémapa Cirque de soleil jegyeket kap. :wink: Húdekurv@ drága volt :?. De ha már egyszer elmegyünk, akkor bizony lássam a verejtéket a fejükön :twisted: (Kipuhatoltam, tényleg érdekli szóval ez nem olyan nekiajándékmagamnak :lol: ).

Ronmay!

Ricsinek is rövid volt a fékje, neki bizony egyszer szex közben tépte fel vmi lelkes egypatronos. :twisted: :lol: :lol: Azt mondta eléggé fájt, de inkább baromi ijesztő volt, mert rohadtul vérzett. Totál sokkot kaptak :lol: . Látjátok, mondom én, hogy nem jó dolog az egyéjszakás kaland! :twisted: :lol: :lol:
(Viszont azóta fék nélkül szexel 8) :lol: )

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 21:04-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 21:05-kor.

KépKép

KépKép
boo

Dodi

HÁt igen, pont erre gondolt a doki. DE férjuram most azt mondta, hogy nem altatós dolog lesz, hanem érzéstelenítős. Mindenesetre még ráérek. Bár ha a mai tempót nézem lehet már 14 évesen kekszelne? :lol:
Szegénykém ma egy kicsit fájlalta főleg pisi után, gondolom csípi neki. DE utána langyos vízbe lógatjuk az viszont nagyon tetszik neki. Megnéztem most este, picit piroska az alja, remélem holnap jobb lesz már.

KépKép

KépKép
ronmay

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 21:06-kor.

KépKép

KépKép
boo

Nincs itthon net :-( úh távirati stílusban telefonról...

Boo,

Ez a vaterás csimma szerintem nem eredeti :roll:

Miron-cipiben nem én leszek az embered, mert nekünk pont ilyenek vannak: egy Crocs és egy ugyanilyen bélelt kis Superfit baki :-)

Tegnapi szerkó nagyon vadító!

Dodi,

Botond sem egy elveszett gyerkőc - hó :-))))))))

Borinak kibújt a második foga... :oops: 8)

KépKép

KépKép
kispocok13

Boo!

Elsőre azt hittem a Crocs-ra, hogy csaj csizma. :oops: A piros gumtalp olyan rózsaszínes volt első blikkre. Meg nálunk az azért nem jönne be, mert ugyan vannak Botondnak barna, meg piros cuccai is, de a legritkább esetben adom rá őket együtt (de ő alapvetőan kék-zöld gyerek, pedig nem verjük :lol: ). Szóva azt te tudod, hogy Mironnak milyen a ruhatára :wink: . És nem elhanyagolható, hogy milyik az olcsóbb? :roll: :wink:

Botondnak is vennünk kell új cipőket. :twisted: Én most úgy tervezem, hogy veszünk neki egy bélelt, magas szárú sportcipőt, vagy bakancsot, és egy gagyi hótaposót, mert tavaly elkövettem azt a hibát, hogy vettem neki csiliárdért egy Superfitet, ami kb. 5x volt rajta, mert 1,5 perc kertenátsétáláshoz nem adtunk rá csizmát.

KépKép

KépKép
kicsidodi

Botond erre van rázizzenve, nem értem miért :lol: :lol: :lol: :
http://www.deichmann.com/HU/hu/shop/fiu ... 01054767/Fűzős%20cipő.prod?r=5&c=3&filter_size=212@26&st=PRODUCT&filter_cat=fiu/fiu-cipok

De ez sem rossz játszani, csak nem télre :? :
http://www.deichmann.com/HU/hu/shop/fiu ... 01052390/Közepes%20szárú%20cipő.prod?r=5&c=3&filter_size=212@26&st=PRODUCT&filter_cat=fiu/fiu-cipok

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 21:08-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!

Mironnak 23-as a lába?! :shock: :lol: :lol: :lol:
Botondnak már tavasszal 25-ös cipőt vettünk, sőt a tavalyi téli csizmája 24-es. :lol:

Botond is meglátta egyik nap a tápszeres dobozt a szekrényben, és fülig érő szájjal kért. Én is adtam neki, de egy korty után fúúújolva adta vissza :lol: . És a bébijátékokkal is elmolyol, de én azt sem bánom, legalább elvan vele. Végülis nem korhatárosak. :lol: :wink: .

Miron kelése: kabbe! :twisted: :lol: :lol:
Botond továbbra is következetesen öt körül ébred, és onnantól "cseszeget" a világmegváltó terveivel :twisted: :lol:
Wazzeg, a 2 hónaposom 11-től 7-fél8-ig síri csöndben alszik, az okosügyesszép kétévesem meg szivat. :twisted:
De most az van, hogy beletörődtünk, hogy elég neki éjszakára a 8-9 óra alvás, viszont mától itt fog vigyázban ülni 10-ig, ha kell kipeckelt szemekkel, mert vhogy össze kell hangolnom a két gyereket, mert két hét alatt egy tizest öregedett a fejem az 5 órás éjszakák miatt. :twisted: :evil: .
Nyílván az sem jó, hogy 2-3 órát alszik nap közben, de ha felkeltjük elviselhetetlenül hisztis órákig. :? Mindegy ezt is kénytelenek leszünk most egy darabig elviselni, mert az 5 órás kelés nem opció. :twisted:
(Na jó, amúgy meg csitulok, mert eddig sosem volt vele baj, és két héttel ezelőttig ugyanazt csinálta, mint most Miron :wink: )

KépKép

KépKép
kicsidodi

CSajok tényleg lehet valami ebben az egy jön - egy megy dologban....az előbb telefonált apósom, hogy meghalt az édesanyja. Nem voltak jó kapcsolatban, Cs. gyerekkora óta nem járt náluk, de azért mégis a nagymamája volt :cry:

Elvileg kedden befekvés és szerdán csaszi, bár a dokim megsúgta, hogy főorvosi utasításra tervezett műtét már nem fér bele a havi költségvetésbe :shock: :twisted: , így valószínűleg megindítja...Pénteken kínomban már megkérdeztem, hogy hozzak-e esetleg fonalat, írják fel milyen kell és megszerzem.... több kismamát is elküldtek a hüvelyleoltásról, mert nincs leoltócső...röhej...erre a kolléganőm elmesélte, hogy tavaly januárban az ő keddi császárjához használták el az utolsó arra a hétre készleten lévő steril katétert....mondjam még, hogy mennyire vagyok betojva most már???

tike

Tike!

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
- ugyanis szavakat nem nagyon találok.

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 21:10-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo: hüvelyleoltás = kenetvizsgálat. Azt hiszem szükségem is lesz minden drukkra ilyen háborús körülmények között :twisted: :twisted: Egyébként abban bízom, hogy a dokim kacsintott a fonalat csak bízzam rájuk, megszerzik...előzmény: 4d-s uh-n privátban mesélte és mutatta, hogy a jó minőségű nem tudom milyen fonalat a zsebében hordja, a saját betegeit azzal varrja. Na akkor azért nem gondoltam, hogy tényleg ennyire komoly a helyzet :shock: :twisted:

Lois: Mivel csak a te számod van meg, arra gondoltam neked dobnék majd egy sms-t ha egyben, ( azaz kettőben) épségben túl vagyunk rajta...mehet?

tike

Tike!
Még szép :wink:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Sziasztok,

Tike,

ez hihetetlen... azt hittem, ezek csak ilyen felnagyított sztorik a médiában, de akkor nem :cry: :cry: :cry: :roll: :roll: :roll:

Nagyon drukkolok nektek, várjuk a híreket!

Boo, Dodi,

gagyibb csizma játszósnak jó ötlet, lopom :lol: :lol: :lol: (bár a Crocs és a Superfit mellé valszeg nem lesz már rá szükség)

Bébijátékok :arrow: Enyémfiam is lenyúlja Boritól, néha féltékenyen elveszi, közli hogy Nimródé, aztán visszaadja pár perc múlva...

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 21:12-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo, tike!

Hát, én nekem a 2. szülés sokkal sz@rabb volt! :twisted: :evil:
De ez valójában azért volt, mert az első tök jó volt, a második meg átlagos. :lol: Tikének az első rossz volt, a második meg vagy átlagos lesz, vagy jó, szóval az elsőnél tuti jobb. 8) :lol:
Ámen! :lol:

Kariajit még nem tudom Botondnak, de szeretnék már társast is (láttam már nekik valót :wink: ), meg fejlesztjük a duplokészletet is tuti....
Mikulsára már megvan: kapott egy nála magasabb bazinagy plüssmacit, mert most Mackótestvér lázban ég (vééégre nem csak Verdák :lol: ), és ez a maci pont olyan :wink: . És akarok mellé venni egy kicsit is, és akkor lesz egy Kenai is meg Koda is. :wink: Csokihalmokat úgyis kap mindenki mástól. :wink:
3500 ft volt a maci az Auchanban, pedig kb. 110-120 magas, és tök puha, ölelgetni való, és 3 színben volt "tejeskávé, fehércsoki, meg karamell" (lehet ennem kéne vmi édességet, hogy iylenek jutnak eszembe :roll: :lol: ), mi a tejeskávét vettük, mert Kenai olyan színű :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Hogyan égessük be szüleinket - első fejezet:

Nálunk mostanában a sebaj Tóbiás könyvek a menők, az egyik részben ( Tóbiás és a makacs dugó) egy tengerész oldja meg a problémát. Okos anya minden este úgy olvassa fel az idevontkozó részt, mint egy részeg tengerész, gyerek hangosan kacag rajta. Tegnap helyi kis Tesco. Ahhoz kevés ember, hogy az alapzaj elnyomja a jókedvű 2 éves csivitelését, ahhoz meg pont elég, hogy elég égő legyen. Bálnanya és apa a borospolcok között tolja a kocsit, csivitelő 2 éves fennhangon, anya részeges artikulációját utánozva idéz az említett meséből: Nini egy üveg bojocska, hűűű de szomjas a tojkocska :lol: :lol: :lol: :lol:

Nálunk mikulásra könyv lesz, meg édesség, meg harisnyanadrág. Mostanában csak szoknyában hajlandó bölcsibe menni :lol: Karácsonyra anyuméktól babakonyha, tőlünk első laptopom és a konyhához kiegészítők, könyv, apróságok

tike

Tike!
Kórházatok :shock: :shock: :shock:

Nálunk Mikulásra nincs ajándék :oops:
Vagyis csak nasi, meg gyümölcs, meg dió, mogyoró...na meg virgács :twisted:
Mifelénk a Mikulásra ajándékozásnak nincs hagyománya, a tesómék mondjuk csinálták, de már abbahagyták, mert amúgy tiszta kitolás elpufogtatni 3 héttel karácsony előtt az ajándékötleteket.
Zéténynek egyelőre, vonatpálya gigaszett mindenféle pótcsomagokkal http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/30064359/ , hozzá állatkák a sínek mellé (pl. egy szoptatós anyakoca 3 malaccal, mert az irtóra realisztikus 8) http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/70183874/ ), fém lábaskészlet, http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/00130167/ meg hozzá kiegészítők http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/80130168/ , rajzoló-festőkészlet http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/67212600/ , hozzá festőruha. Meg egy kurblis elemlámpa, mert abba beleszerelmesedett. Egyelőre itt tartunk és még csak az Ikeában voltam.... :oops: :oops: :oops:

Boo!
Nekem ugye az az idei teóriám, hogy minimalizálom a cipőkollekcióját, kihasználatlanság okán. Zéténynek csak hójáró bakancsa van, Mindenhova. Zárt helyre meg van sportcipője. egyelőre nem látom hogy lenne igényünk másra.
A Crocs szerintem is csajos kicsit.
Miron szerkója nagyon erobikos :lol:

Pocok!
Én péntek kis kezemmel (orommal is :roll: ) csekkoltam Boo ebay-es Crocs papucsát, nem tudtam belekötni. Én nem hiszem hogy hamis, szerintem ott gyártják le ahol a másikat, ugyanolyan anyagokkal, csak folyik egy "alternatív" (értsd lopott vagy egyén illegális) értékesítés is.
Nekem is megjött a csizmám az outlethouse-ból, kicsi lett :evil:

Én nem írom mit az uram ajiba (mondjuk nem karácsony hanem szülinap (nekem is karácsony előtt lesz, neki meg most, így karácsonyra néha meg szoktunk egymáson könyörülni és kitalálunk valami közös ajándékot, mert bazi nehéz villantani 2 király ajándékot ilyen közel egymáshoz :roll: ), szóval nem írom le, mert állítólag sosem olvas bele a fórumba, de hátha mégis............ ha ezt olvasod Kedvesem akkor nyazsgem.... és jusztse írom le... 8)

Boo!
Ez a bundazsák is jópofa, de ez nem pont olyan mint az enyém :roll:
Bogyó és Babóca nálunk épp lecsengőben (mondom ezt, pedig ma már 2X lement a második széria, de előtte jó rég nem). Memóriajátékunk van, meseparkos, felfordítva keresi a párokat, de leforgatva még nehéz neki.

Baszki kitúrnak...folyt.köv.

Ööö.....átnézni sem tudom, bocsi, az esetleges elütésekért :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Boo,

BB jó ötlet!
A Mini Manóban láttam anno BB-s rucikat, ha esetleg érdekel...

Crocs csizma - hát, izé, igencsak sok csizmám van, bár már tavaly télen is szemeztem ezzel, aztán végül ilyet rendeltem, és imááááádom http://www.crocs.eu/crocs-berryessa/110 ... ar-boots...
óriási a kísértés, de rengeteg csizmám van már...tavaly fehéret akartam ilyet rendelni... most meg a lila is tecc (és nemrég rendeltem ilyesmi színű téli dzsekit... jajjjjjjjj)
De most ez a barna a szerelem http://www.crocs.eu/crocs-berryessa-buc ... wear-boots viszont a mostani árfolyammal nem óccsó...
te milyet rendelsz?

Tike,

Hédi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: kééééééééééééész!

Lois,

jólvanna, csak gondoltam, nehogy úgy járjon Boo mint én anno a Converse-el :oops: :oops:

Tecsizma most az a csizma, vagy már egy másik?
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára kispocok13 2011.11.20 16:03-kor.

KépKép

KépKép
kispocok13

Karácsonyi ajándék:

már beszéltük Apával hogy egymásnak nem veszünk, de most eszembe jutott, hogy jó lenne fetrengeni itthonra egy óriás babzsákfotel, így most azzal "lepjük meg" egymást. Meg azt a manók is tutira élvezni fogják :lol: :lol: :lol:

Télapó meg apróságokat hoz, könyv meg kevés édesség, gyümölcs, ilyenek.

Tegnap vettünk Obi-ban madáretetőt a teraszra... Nimród teljesen lelkes volt, Apával még gyorsan ebéd előtt ki is rakták. Délutáni alvásnál meg félt, amikor otthagytam a szobában, hallottam, hogy mondogatja, hogy "ess madálka", stb. Bementem, mondtam hogy ide aztán rohadtul nem fog semmiféle madárka bejönni, felesleges a cécó :lol: :lol: reggel meg jött ki a nappaliba és közölte hogy nem jött madárka :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Na kitúrtam a szerelőket (kamerarendszert telepítenek)....

Most hogy megnéztem Dodi roppant ügyesen felrakott linkjeit :wink: , eszembe jutott hogy mikor tavasszal kerestem Zéténynek magasszárú tornacipőt, volt halál jó Bama a Renoban, de az is csak 25-től. És az akkor még nagy volt, de most már 26-os télit vettem a kisfiamnak... :roll: NA azt meg fogom nézni, hogy van e még olyan.

Tike!
Hédi dumája behalás :lol: :lol: :lol:

Boo!
http://www.matracfutar.hu/index.php?f0=gyerek_butor
Ötletelni nagyon jó, de az ára borsos :?
Meg ezen is vannak tök jók:
http://mesebutor.mindenkilapja.hu/html/ ... k-tesoknak

Ez nem tesós, de nekem nagyon tetszik:

Kép

Alvásról én is nem is írok, mert meglincselnétek érte..... csak picivel :arrow: ÉnFiamat frankón megcsípte egy cecelégy, negyed 10 kor kelt, és most is alszik már negyed 2-től :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára loislane 2011.11.20 21:23-kor.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Csizmázni fogok, nyugodtan át lehet görgetni.... :roll:

Pocok!
Én sem mertem volna onnan rendelni, de pénteken frankón lekaptam Boo lábáról, hogy mutassa már meg hogy milyen is.
Papucsban szerintem nem is érte volna meg kockáztatni, mert ott nem volt olyan óriási árkülönbség. De azért csizmában meg annyira nagy az árrés, hogy már ez gyanús, hogy nem valami gagyiság -e.
De én elég sznob vagyok, inkább beáldozok a gyárira, ha már annyira tetszik :oops:

Amit rendeltem az már a sokadik verzió.
Rendeltem a tesómnak, meg a férjem lányának egyet (gumicsizma miatt ráraktak a hírlevelükre, ezék néztem meg a kínálatot) és mellédobtam magamnak is egyet, mert így ingyen volt a posta, és max a megspórolt futárdíjat bukom el, ha visszaküldöm.
Még sem volt műbőr csizmám, most is ódzkodok tőle, de annyira nem kaptam semmi tetszetőset feketében, hogy ezt rendeltem:
http://markasruhazat.com/index.bns?termekek=1&kat=2747

Tesómnak meg ezt, nem a stílusom de mennyire jól néz ki élőben
:shock: :shock: :) :
http://markasruhazat.com/index.bns?termekek=1&kat=2723

Ez tetszett amúgy, de nincs méret:
http://markasruhazat.com/index.bns?termekek=1&kat=2050

Off ki :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois!

Mikulsára nálunk is mindig csak apróságok vannak (tipik Mikis ajándékok), de ezt megláttam múlt héten (mármint a macit), és már így is rohadtul büszke vagyok magamra, hogy nem adtam oda azon nyomban. :roll: :lol: :lol: :lol: Karácsonyig nem bírom ki, az ziher. :oops: :lol: Meg félek, hogy addig lecseng a macimánia :roll: :lol: .
A rozsdamentes acél edénykészlet kéééész :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Lois: Ez a megyei kórház....
cipő: Hédinek is 26-os csizmit vettünk, mondjuk sajnos ebben rám ütött, én is nagy lábon élek :twisted:

Mi ilyet vettünk : http://www.kefas.it/2011Weng/indexWinter.asp és vettem bele supináló betétet, nálunk sem lesz másik, ha olyan helyre megyünk akkor ott a béleletlen őszi bakija

tike

Lois,

jujjjjj, ez a kuckós ágy nagyon tetszik :lol: :lol: :lol: Főleg egy tesós közös szobába jó ötlet, "el lehet vonulni" 8) 8) 8) 8)

Csizma :arrow: no, én is a sznobok táborát erősítem elsősorban, de ezen most elgondolkodtam kicsit :roll: :roll: mert ez majd' feleannyi lenne kb, mint a hivatalos honlapról... de igazság szerint az előszobaszekrényünk harmada a cipőimmel van tele, ennek a fele csizma :roll: :roll: :roll: :roll:

Csizmák :arrow: és akkor most ez is kicsi lett? Ajjjjj :x :x :x :x :x
(amit linkeltél hogy nincs méret, na én pont olyat szeretnék :arrow: ex-asszisztensemnek-barátnőmnek ilyen van: http://www.hoegl.com/goto/de/catalog/ca ... 312&color= vajpuha gyönyörűség... vagy ezt már mutattam? :oops: :oops: :oops: )

KépKép

KépKép
kispocok13

Gyerekszobáról jut eszembe: mi úgy tervezzük apával, hogy (mivel "csak" két gyerekszoba van), ha a 3. babánk is fiú lesz (ha lesz) akkor lesz egy alvószoba, ahol együtt alszanak mind, meg egy dühöngő, aztán esetleg kamaszkorukban majd variálunk vmit. Ha viszont kiscsaj lenne, akkor fiúk együtt, csajszi külön. :wink: Bár még így is lehet, hogy együttalvás lenne, mert nem akarunk klikkesedést :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 21:13-kor.

KépKép

KépKép
boo

Tike!
Nekem nincs nagy lábam, de furi is lenne, ha langaléta fiam ebben rám ütne :roll:
Ez a hócsuka aranyos, mondjuk a színválaszték eléggé szegényes, fiús szín csak egy :shock:

Folytköv. elüldöznek....

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Boo,

Télre Converse? :shock: :shock:

Tietekgyerekek ma teljesen százasok? Mert enyémek nem...
Bori maratonit aludt 10-1ig, Nimród meg hamar elfáradt, de fél óra alvás után nyöszörgött-sírt, most meg értwm kurjongat, mintha aludzlt volna 5-ig... Szép kis délután lesz...

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 21:14-kor.

KépKép

KépKép
boo

Pocok!
Én is szemeztem egy szürke converse csizmával, csak az én ízlésemnek alacsony volt a szára. Meg ha olyan a fazonja mint a cipőknek, akkor nem is lenne kényelmes nekem. De amúgy vagányul nézett ki.
Amiből nem volt méret, az nem combcsizma amúgy. Nekem a combcsizma nem bejövös, felhajtva nem tetszik, lehajtva meg szintén béna.
Ilyen Hógl bolt van az Arénában igaz?? Ej de felvágok a tájékozottságomra 8) (Nyitás után vagy 2 évvel el is jutottam oda... :oops: )
Kuckós ágyra újra rálelkesültem, biztos azért is tetszik ennyire mert ezen még a betűk is stimmelnek Zéténynek :)

Dodi!

Különnemű gyerekek sajátszoba igénye :arrow: Tesóméknál most jött el, 8-12 évesek. Addig nem akartak külön lenni, náluk a leosztás 2 nagy gyerekszoba, közte is volt nyitva átjáró és egyikben aludtak, a másik játszószoba/értsd játéklomtár volt. Most lett rózsaszín/lila/fehér királylány szoba, meg macsó barna/zöld/narancs fiúszoba. Meg az átjárót is lezárták. És mindenki boldog.

Pocok!

Babzsákfotel-tippért hálát rebegek :roll:

Zéténynek a karácsonyi ajándékok bővültek a ma megrendelt AnnaPetiGergő összesaminincsmégmeg szettel, találtam csajt a teszveszen akinél 1900-ért van minden. Vagyis egy hiányzik, mert így csak 10 lesz, de lövésem sincs melyik az. De szerintem Zétény nem fogja reklamálni :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Pocok!
Jaja, kicsi lett, holnap hozzák a cserét, de akkora köcsög cég ez az outlethouse, sose többet nem rendelek tőlük :evil:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Boo!
Már miért vagy rákattanva a Tommy Hilfigerre?? :shock: AZ mit tud??

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Tike!
Látom ma már nem jössz :roll:

Ha még olvasol, akkor holnapra nagynagynagy DRUKKKKK!!! :)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Boo,

Jó'vanna :-)

Lois,

Tippnek Örvendezek :-) Mi innen rendelünk majd. www.babfotel.hu

Tike,

ügyesen! Drukk!

KépKép

KépKép
kispocok13

Ja igen, Aréna :-)

KépKép

KépKép
kispocok13

Pocok!
Végignéztem maj az összes babzsákfotel gyártót (jóóósokan vannak :shock: ), ez a babfotel.hu igen drága.

Én ezekkel szemezek:
http://www.teszvesz.hu/listings/index.p ... ina01&pt=3

Meg ezekkel, nekem tetszik a feliratos, gyerekeknek szánom, csak nem gyerekméretben:
http://epitkezes-otthon.teszvesz.hu/but ... 72669.html

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Ja nem is írtam, Zétény teljesen önállóan meg tudja pucolni a mandarint 8)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Ma először Nimród is puceválta a mandarint :-)
Meg kekszgolyót gyártottunk (volna) együtt, de az első gyúrásánál közölte: "anya, koszos kezem, mosni meg!" :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Tike!

Szerdán gondolok rád, majd írj hogy mizu! :wink:
++++++++++++++++++++++++++

KépKép

KépKép
kicsidodi

Babzsákfotelt mi az Auchan-ban vettük 7500-ért! Most is van, de nemtom mennyiért, akkor akciós volt, de most sem 16 az ziher. Tök jó élénk szinekben volt (türkiz, lime-zöld, pink, fehér, narancs...) és a férjemet is kibírja. :lol: Nekem a minőségével sincs bajom, ennyit megért! :wink: Simán lehet, hogy ezek jobb minőségűek, de azt nemtom...

KépKép

KépKép
kicsidodi

Ilyenek vannak, nekünk a középső van, türkizben
http://kereses.auchan.hu/?kereses=babzsák

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 21:16-kor.

KépKép

KépKép
boo

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?