A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Mi vallásosan élünk, a karácsonyt is így ünnepeljük, és nekik más teszi széppé a várakozást :) De ez így van jól, nem vagyunk egyformák :) De a lányok katolikus oviba is járnak, ott másról szól ez az egész.

ha lehetne lájkolni megtenném :) :) olyan szépen leírtad :) :)
csak azt nem értem miért nem lehet idézni?

KépKép
viranka

Fenn van a torrentes helyünkön az új Conan, a barbár 8)
Esti program tálalva.

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Dolgozó anyuka jelentkezem:-)

Annyira élvezem :oops: :oops: :oops:
Gyerekek képe az asztalomon, igy velem vannak lélkben egész nap, de az egész napos otthonlét jaj de nagyon nem hiányzik....benn szuper a légkör, munka kicsitt összetett, de tanulom...még mindig:-) szerencsére csak várhatóan január 2. feléebn megy el a csajszi aki helyére megyek...márc. 25 re van kiirva, 3. kislányát várja. :-) nagyon helyes csajszi, sajnálom, hogy elmegy:-(

GYerekek oviznak, jól érzik magukat, bár Áron a hét második felében nyügösen ébred( ébresztik, igy érthető) de másnak megint akar menni, fut befelé... hát még kicsi, mondják az óvónők is, majd hozzá szokik a kis drága:-) hétvégéket várják, ilyenkor csak itthon akarnak lenni:-)

Emese GRATULÁLOK!!!!!!!

Vindo lehet még nyelvész belőle :wink:

Vera kötés:-)

Panndi, nálunk sincsen adventi naptár, sőt a mi ismerőseink között senkinél...mi is katolikus vallás szerint várakozunk, jövő hétvégén már meg is kezdődik:-)

Heni
KépKép
heni81

Szia Heni!

De jó ilyen lelkes kommenteket olvasni 8)
Majd belejössz, pikk-pakk :wink:
Gyerekek ügyesek, különösen Áron!

Anyósomék elmentek.

Lassan megyek majd hajat mosni, aztán shoppingolunk Rugóval Db-ben. Elfogyott a tusfürdő, testápoló, fogkrém :roll:

Kép
vindolanda

Heni,
ja majd Irinánál tanul Rugó :lol: :wink:

Kép
vindolanda

Jó reggelt!

Ez a csodálatos gyerek felkelt hét előtt :?
Most Gábort abriktolja, aki háromig dolgozott éjjel, de Rugó úgy szeretné, ha ő is köztünk lenne.

Azt akartam még leírni, hogy G. szülei elhoztak egy diavetítőt, meg vagy 30 darab diafilmet, amelyek már minimum 30 évesek, de vannak régebbiek is.
Van is szabad falfelület, Rugó olyan egy filmre van kalibrálva.
Némelyikre rá is ismertem, hogy nekünk is megvolt.
Mások meg erősen szocreál alkotások. Pl. a csacsi és a bari elszöknek a termelőszövetkezetből, majd rájönnek, hogy a világ a tsz-en kívül sem jobb, és visszajönnek :shock:
És mai füllel teljesen érdekes a mesék nyelvezete, Misi mókus pl. sajkával közlekedik.
A Piroska verziója szerintem minimum negyven éves.

Most éppen viszi a diavetítőt Gábornak, aki elég ideges valamilyen okból kifolyólag :lol: Na, erre idehozta nekem :evil: :arrow:

Kép
vindolanda

Rugó kiválasztott egy diafilmet - Szép terek és épületek II. 1964-ből :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Első dia: Leningrad.
Vége felé - nemrégen kezdett beépülni a Fekete-tenger romániai partszakasza. Bevágva egy irdatlan panelsor :lol:

Kép
vindolanda

A Hősök tere páthosza felszínes :idea:

Kép
vindolanda

Vindo
:D

Heni
de jó, hogy ilyen jól megy a munka. :)

Dettyk
tájékoztass minket, jó???

Na, tanulom a mikrobioszt...

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

A csodálatos vasbeton... Modern, szellős lakótelepek. Ez de durva. Szerintem ennek már komoly értéke van :idea:

Kép
vindolanda

Piroska, gyerekek még alszanak?

Kép
vindolanda

Na, felszívódok én is :arrow:

Kép
vindolanda

Halihó!

Gyorsan lejelentkezek, megjöttem. :lol: Szuper volt minden, mondjuk ma reggel fejfájással ébredtem, de sebaj.
Most csak ennyi, mert B. rákattant egy játékra, azt szeretné játszani. Én meg megyek a dolgomra, majd jövök.
:lol:
dmaggie

A környéken elkezdték mérgezni a macskákat. A szomszédé a múlt héten halt meg. Enci is érdekesen nézett ki tegnap, ma meg még nem láttuk :(
Remélem, nem lett baja.

Kép
vindolanda

G. ideggyenge, Rugó nyűgös. Szerintem leadjuk játszóházba délben, egy kis pihenés nekünk is jár. Koffeinmentes kávé az interspar kávézójában, miegymás :roll:

Mármint Rugót adjuk le, nem Gábort :roll:

Kép
vindolanda

Megpróbáltam aludni, de nem jártam sikerrel. :cry: A fejem megint fájogat. Napközben el is múlt.

Emese, ez szuper, szívből gratulálok. A továbbiakhoz is ++++++++++. :lol: Képet kapunk?

Heni, így kell ezt csinálni. Ügyi vagy, jó, hogy ilyen lelkes tudsz lenni. Áron előtt le a kalappal.

Vindo, jó kis ismertetéseket kaptunk. Köszi. :lol: :lol: Egyszerűen csodásak lehetnek ezek a filmek. Jaj, ennyire komoly sérülést szenvedett Rugó? Egyem is meg. Jobban van? Beszéde rendben lesz.
Jó kávézást, én is iszok egyet mindjárt.

Irina, csak nem durvult el nagyon nálatok valami betegség? Vagy a suli szippantott be ennyire? Egyébként képzeld, a múltkoriban láttam, hogy egy újonnan megjelent könyvet ajánlottál. (genderes) Az egyik szerző tanított pénteken. :lol:
dmaggie

Drága csajok,
ne haragudjatok, de most egy darabig nem jövök, mert előbb rendbe kell tenni magamat lelkileg és ezt, bármilyen furán hangzik, az, hogy ide írok, csak megnehezíti. Nem történt semmi, csak a szokásos gondok vannak (szóval nem vesztettünk el senkit, nem válunk stb.).
Sok puszi,
Irina
irina

Irina, ha tudok valamiben segíteni, szólj :!:
Várunk vissza :!:

Maggie, igen, szépen megrúgták, de már jól van :wink:

Kávé megvolt?

Közben hazaértünk.
Hazafelé Gábor úgy megszédült, hogy át kellett vennem a vezetést :shock:
Rugó most fest, de tulajdonképpen nyűgés közben lapokon pecsmegel :evil: Hú, de idegesítő.
A játszóházban szépen viselkedett persze, de olyan álmos, mint az állat.

G. elvonult, dolgozik, így éjjel nem kell neki.
Én meg küzdök ezzel az ideggyilkos gyerekkel :arrow:

Kép
vindolanda

Vindo, nem ittam kávét végül, most meg már nem is fogok, mert akkor megint nem alszom el jó sokáig. Inkább csak úgy lazulgatok. Mára nem tervezek nagy tanulgatást, pihenőt kapok.
Lehet, hogy némi vasalás azért belefér.

Ha keveset aludt G. akkor az magyarázahatja a szédülést, no meg azt gondolom, eléggé sokat is dolgozik, a szervezet meg időnként jelez.
Bercó is nagyon küzdött az alvás ellen, azért is nem tudtam én elaludni. Nem tudom, hogy mikor tudom majd ágyba dugni.

Irina, Drága, itt vagyunk.
dmaggie

Tényleg, Vindo. Köszi, megkaptam. Szerintem kedden viszem majd vissza, de ha az egyetem körül leszel, akkor neked is oda tudom majd adni.

Ma nagy sikerem volt. Gyümölcskrémleves volt vanília jégkrémmel. :lol:
dmaggie

Hát, én is csak koffeinmenteset nyomtam a kávézóban :D

Kedden olyan négy előtt megállhatok a Dóczy környékén, randizhatunk megint, ha megfelel.

Bercó akkor elaludt, csak későn?

A gyümölcsleveseket de imádom :roll: :roll: :roll:

Kép
vindolanda

Akkor ütközzünk! :lol:
dmaggie

Maggie, akár együtt el is sétálhatunk leadni a könyveket, és útközben nyomunk egy forró csokit az automatánál 8)

Na, az interspar emeletén 2000 ft-ért vesztegetik a festészet története c. könyvet. Majd a decemberi fizetésemből :D

Kép
vindolanda

Megbeszéltük. :lol: :lol: :lol: Akkor nem megyek külön holnap a könyvtárba. Addig kinézem, hogy most mire lesz szükségem. :wink:

Én meg kinlódok, csüt. óta nam sikerült, hogy is írjam finoman? Szóval nem volt alkalmam hosszabban időzni egy bizonyos helyiségben. A sérvem durván érezhető.
Jövő héten is lesz programom rendesen. Szerdán szülői lesz Dávidéknál, + este rákszűrésre is megyek. Amit meg nagyon várok, pénteken kettecskén a Kedvessel elutazunk. 8) Levisszük majd a fiúkat Nánásra, vasárnap meg felvesszük őket, + a disznótorost. Mert még az is lesz vasárnap. De szerencsére ez most olyan lesz, hogy csak el kell hoznunk a kész dolgokat és annyi. Közben meg kellene mézeskalácsot is sütni, stb.
dmaggie

Maggie, olyan süket vagyok, a mostani könyveid Böszörményből vannak kivéve :lol: :wink:
De azért találkozhatunk, legalább átveszem, és ha vannak az új könyveid között szabadpolcos példányok, azt rögtön ki is vesszük kedden. Ha meg csak kölcsönzősek, akkor a cetlit megírjuk, másnap meg felveszem.
De persze azért találkozunk :D

Hová mentek, Maggie?

Nekünk most hoztak otthonról disznótorost - hurkát meg friss kolbászt.

Sérv :x

Kép
vindolanda

Tényleg, mit szóltok a holnapi katasztrófahelyzet-szimulációról?
Tuti lesz pár ember, aki komolyan veszi :roll:

Kép
vindolanda

Vindo: milyen szimuláció??????

most ennyire van időm :-(

KépKép
kaqk
Debrecen

http://index.hu/belfold/2011/11/20/feluvoltenek_a_szirenak_a_galaktikus_birodalomban/

Holnap össznépi gyakorlat lesz, BM-es dolgozók bevonva, meg állítólag a tévék-rádiók is katasztrófahíreket mondanak be. De - itt jön a csavar - a Csillagok háborúja helyszíneivel :shock:

Gyerekek jól vannak?

Kép
vindolanda

Vindo, igen, csodálkoztam is. :roll: :lol: :lol:
De az összefutás remek ötlet, tartom magam a megbeszéltekhez. :lol:
Jó, hogy mondod, bár én már olvastam, de csak most tudatosult bennem, hogy ez holnap van. Szerintem is lesz néhány elvetemült. Szombaton meg nyelvhelyesség órám volt, a tanárnő behozott egy csomó hivatalos levelet, stb. Hogy azok milyenek voltak. :roll: Sokszor nem tudtam, hogy sírjak vagy nevessek.

Kaqk, mi a baj???
dmaggie

Nem, de ezek még durvábbak. Lehet, hogy egyet bepötyögök amoda, mert ide nem való.
dmaggie

Na, jó kis kezdés lett. :lol: :lol:
dmaggie

Rendben, várjuk :wink:

Kép
vindolanda

Lányok
hát ez kész! Ma reggel három óra óta most sikerült elaltatnom a kicsit. Felkeltem háromkor és most kezdek tanulni, fél öt után. Kicsit kivagyok, na... Nem duzzogok tovább...

Szép napot mindenkinek!

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Egyébként tegnap kijött a felső foga is, úgyhogy most már nem csak két fogunk van. :) Valószínűleg emiatt szenved ennyire. Meg mindkét gyereknek folyik az orra...
De haladtam a latinnal.

Kaqk
kértem a férjem, hogy nézzen szét a galériaágyon, mert ott annyi minden van, hogy nem tudok felmenni, ő jobban tudja ezt. :)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Itt vagyok :D

Bár látom, nem nagy a forgalom.

Piroska, csak nem nagy a kupi a lakás bizonyos pontjain? :lol: :lol: :lol: :lol:
A foguk miatt hónapokig is nyűgösek lehetnek...

Na, reggel Gábornak csak kilencre kellett mennie, Rugónak negyed kilenc volt a beérkezés határideje. G. úgy eltolta a reggeli készülődést, hogy nekem kellett pizsamában kiállnom a kocsival, hogy beessenek :x

Egész délelőtt kérdőívet szerkesztettem egy kutatáshoz, most viszont hozták az ebédet. Káposztás sztrapacska 8) :arrow:

Kép
vindolanda

Halihó!

Amíg melegedett a kajcsim, addig megnéztem az üzeneteimet. Értékelték az egyik beadandómat. :lol: :lol: :lol:

Vindo, de imádom a sztrapacskát. Irigy, irigy. Azért ezt a pizsiben kiállást megnéztem volna. :wink: :lol:
dmaggie

Vindo pizsiben kiállás csúcs lehetett 8) sztrapacskát nálunk is mindenki imádja, de a bryndzové halusky változatot leginkább:-) :wink:

Piroska sajnálom a fogzást:-( dentinox nálunk csodákat művelt!

Maggie majd olvasok ám ott is :wink:

Heni
KépKép
heni81

Bepötyögtem, aztán mindenki döntse el, hogy sír, avagy nevet rajta.
dmaggie

Heni, nálam a tejfölös-sós a nyerő, egy kis égett szalonnakockával... Azért bármire képes vagyok :wink:
A tiétek milyen????

Maggie, majd olvasok :D
Ügyes vagy a beadandóval.

Ja, azért is volt jó a reggeli futás, mert nálunk a garázs vagy 30 méterre van az ajtótól.

Éppen megjöttem, Rugóval sétáltunk haza.

Annyian betegek az óvodában, hogy lehet, elmarad a játszóház-látogatás :roll:

Kép
vindolanda

Hahó!

Én is bejelentkezek!
Facebookon többet vagyok,mert tesómmal is ott szoktam beszélgetni...
Gyerekek szerencsére jól,kopp,kopp.
Nekem megint kezd fájni a torkom,remélem nem durvul megint el!

Zina ritka rossz gyerek,mint tíz fiú,most is tépi a kezem,nem viseli el mikor írok...

Nem tudok reagálni,cibál....
Később megpróbálom újra.

juba0

Vindo juhtúrós, tejfölös szalonnakockás:-)

Heni
KépKép
heni81

Vindo
ha csak a lakás bizonyos pontjain lenne kupi...

Heni
dentinox és gengigél felváltva megy nálunk ilyenkor. :) Mert dentinoxot csak háromszor lehet...

Maggie
hát nem is tudom, hogy sírjak vagy nevessek... Inkább nevetek, ma bevettem a magnéziumomat. :)

Lányok,
képzeljétek el, hogy tegnap nem vettem be a magnéziumot. Veszekedtünk a buszon a férjemmel. Na, nem hangosan, de morcosan. Ilyen még soha nem volt. Utána bevettem, kicsit magamhoz tértem és bocsánatot kértem. A gyereknek is feltűnt, hogy veszekszünk. Mondtam neki, hogy hadd legyek már én is egy évben egyszer ideges, na. :) De nagyon kikészültem. A reggeli kínlódása a gyereknek szerintem vagy nem tudom... Én is éreztem, hogy nem bírok a negatív hangulatomból kikászálódni. Nem tudom, ez a magnézium hogy csinálja, de valahogy nagyon jót tesz nekem. :)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Piroska! A magnézium csodákat tesz, tapasztalatból mondom, az én szervezetem valahogy rohamtempóban emészti.
Ha megengedsz tőlem egy jó szándékú megjegyzést: szerintem nem tesz jót az idegállapotodnak ha a babanetre 3:23-kor teszel bejegyzést. És ezalatt a két kisgyerek mellett történő éjszakázást értem. :)

Gegi tegnaptól újra bölcsis. Most karácsonyig fog járni, minden nap, mert egyrészt rosszul vagyok és nem igazán tudok vele foglalkozni :oops: , másrészt dolgoznom is kell, harmadrészt meg annyira kell neki a közösség!
Sírt reggel mikor vittem, de hamar megnyugodott és szuper volt az egész napja.
Zsozsi most még köhög (az a fránya krupp), de talán a hét második felében már mehet újra oviba.
No megyek ébresztem Geggentyű Cirkusz Világszámot! :)

Kép
Kép
Kép
gremese

Piroska!
Hát meglepő amit a magnéziumról írtál. CSak azért, mert én is szoktam szedni, de már pár napja elfogyott és annyira érződik (vagy csak belemagyarázom, nem tudom), mert ma reggel totál kiakadtam a gyerekekre és annyira rossz kedvem van, hogy el sem tudom mondani. El kell mennem venni...

Mesi!
Azóta is hálás vagyok Neked, hogy leírtad annak idején a magnéziumot, mert azóta vagyok nagy barátságban vele én is.
Most nézem, már 9 hetes az apróság? :)

Irina!
Gondolok Rád! Majd gyere, ha rendbejössz!

Juba!
Ezek szerint Zina nem hagyta, hogy később megpróbáld? :)

Heni, Vindo, Maggie!
Sztrapacska nálam is nyerő!
A hét végén nudli készült. A gyerekek élvezettel nyújották. :)

Kép
gica1

Két óra közötti bejelentkezés Böszörményből 8)

Piroska, a kisebb konfliktusokkal szerintem semmi baj, még a gyerek előtt sem. Ezen ne idegeskedj. Mindenhol előfordul. A lényeg, hogy aztán (nem képletesen) a feloldást is lássák, szóval hogy rendeződik a dolog.

Hát, én szedhetnék akár mennyi magnéziumot, szerintem G. úgyis kihozná belőlem az állatot :lol: De ki tudja :roll: :idea:

Mikor anya depressziós volt (és komoly volt a dolog, szóval nem csak olyan kis múló depi), az orvosok még a szoláriumot javasolták ősszel-télen.

Juba, gyógyulj meg!

Emese, azért pihenni is kell néha :!:

Gica, akkor kapd össze magad Te is.
Lehet, valami magányos program jót tenne neked. Máig emlékszem az érzésre, mikor ellógtam megnézni az Avatart a szülinapomon, és két év után végre egyedül voltam egy kicsit és "valamit" csináltam.

tanítani :arrow:

Kép
vindolanda

Hahó!

Jó olvasni ezt a magnéziumot mert én mostanában olyan nyugtalan,ingerült vagyok,meg fogom keresni a magne B6-ot és elkezdem szedni.
Lehet jön a téli depresszió megint és ilyenkor minden hülyeséget beképzelek,betegségek stb,utálom mikor ilyen vagyok :cry:
Ráadásul most apa is elkezdte a befordulós korszakát,alig várom már,hogy kitavaszodjon!!!

juba0

Sziasztok!

Magnéziumot én is szoktam bevenni, sokszor jobb tőle.

Tegnap voltunk cicussal szemészeten. Kancsalsága megszünt :lol: Még egy darabig kell takarni a szemecskéjét de már csak azért, hogy ne butuljon vissza a szeme. Nagyon megdicsérte a doktornő, azt mondta nem sok olyan kisgyermek van akinek ilyen gyorsan gyógyul a szeme :lol:

Juba jobbulást++++++

Mesi Geginek jó bölcsis napokat. Miért csak karácsonyig?
Januártól megy már oviba? Bakker :shock: akkor már 3 éves lesz :D

Veraszeretnék naptárt, szólj ha küldhetem majd a képeket.

Én betegen, hangom alig van. Tegnap foglaltam jegyet egy Mikulásos bábjátékra és első nekifutásnál lerakták a telefont, azt hitték szórakozik velük valaki :roll: Ma reggelre pötike is köhécselt, cicus még jól van, remélem így is marad.

Heni tök jó, hogy így bejött a munka :D

Kaqk merre vagy?

Maggie kicsit húzós lesz a hét eleje de kipihenitek majd Kedvessel :D de jó lesz nektek, megérdemlitek :D

nyühög, mennem kell :arrow:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Éljen Gréta :D
Móni, ez jó hír :D
Gyógyulj meg gyorsan Te is!
Tényleg, Gergő lassan két éves lesz. Megkérdezhetem, hogy hogy tervezed aztután? Bölcsőde, munka meg ilyenek... Van valami konkrétum?

Azt még leírom közben, hogy Enci cica nem is halt meg. A környéken nagy macskamérgezés van, és egyik nap Enci is olyan rosszul nézett ki. Aztán nem jelent meg két napig, és már gondolatban temettük. De kiderült, hogy kutya baja, mert a szomszéd teraszára költözött, ahol az ablakpárkányon nagyon jó meleg és szélvédett helyet talált. Mi csináltunk számára vackot a garázsban, de az nem tetszett neki.
Remélem, azért visszajön tavasszal :roll:

Ma még nem ettem, csak hajnalban egy joghurtot, így irány a büfé :arrow: :arrow:

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Meg vagyok Móni!!! :-)

Jaj de jó Hoyg Grétinek megjavult a szemecskéje! Biztos ügyes csaj volt és hordta a szemcsit!!!!:-)

Mesi: Gegi már 3 lesz??? azta!!!!!!

Vindo: enci cica..:-)

Vera naptár hogy mennyi milyen????:-)))

Depit elhesegetni!!!

én akarok ilyet ..D vitamin..krém, hamarabb felszívódik, egyszerű..JÓÓÓÓ
www.d3krem.hu :-)
van nekik több termékük is..Női krém www.womenscream.hu, Férfi krém www.menscream.hu, és Fájdalom csilapító krém www.msmkrem.hu!!!
érdemes elolvasni mi mire jó!!!
Én teherbe esés előtt használtam a női krémet!!! arra is jó!! :-)

most mennem kell!

azért nem jövök csak olvasni, mert a laptopom monitora S..r magyarul elsötétedik..így alig használható, apa meg folyton dolgozik a gépén..így telóról olvasok! :-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?