2004.12.08 12:58
. Ez a mai valahogy nagyon nem az én napom. Ma délután szülői is lesz, ilyenkor miről van szó?
!
, igy továbbitottam a kérdést az uramnak. Azt mondja, hogy ilyen valami nem létezik
. Kinai? Mert azokat szokták igy megcsinálni az elmondása szerint. Szóval Ő 2 dolgot mondott: az egyik, hogy cseréljetek bringát
(tudom, nagyon rendes

), a másik, hogy kereket cseréljetek kontrásra. Ez kb. 3-4 ezer ft, szerinte nem éri meg
, meg az se biztos, hogy be lehet szerezni
. De talán esélyes.
, aranyos vagy. És ti mikor vágtok bele? Nálam is igy kezdődött....
2004.12.08 13:02
2004.12.08 13:04
2004.12.08 13:27
2004.12.08 14:14

2004.12.08 14:17
Sajnálom, hogy ennyire beteg az anyósod.
2004.12.08 14:48
Sőt, én még abból is a kanalas változatot szoktam adni neki, mert abból csak 1 kanállal kell bevenni, nem kell meginni fél pohár löttyöt, és azt jobban beveszi, így gyorsababn hat. 2004.12.08 15:09
Kivancsi vagyok hogy valik be
2004.12.08 15:20

Bár a bábozást még nem vetettem be, de jó ötlet
Haladunk, rögtön szól, hogy anya segíííííts és már csak pici megy a ruhájába, a többi a bilibe
Én se erőltettem egyébként, sokkal kényelmesebb volt, míg pelus volt rajta
csak kedvet kapott múltkor a vendég kissráctól, aki már bilizett javában. Viszont kezd visszaélni a dologgal, ha épp nem vele foglalkozom, pl. telefonálok, akkor vaklármát rendez, rohanunk a bilihez, aztán semmi
És jól kiröhög. Jó program

2004.12.08 15:27
. A gyerekeknek is lehetnek rossz napjaik. El fog múlni. 2004.12.08 16:25
2004.12.08 16:32
2004.12.08 17:19
, meg a tobbi picibabas anyuka)
Szepek a fiad meretei.
Jo lenne a gyakoribb buli.
Mar a nagyszulok is biztos izgulnak, mert Dannyt meg csak keprol lattak, es Emit is 8 honappal ezelott.
2004.12.08 20:06
Na minta most mar csend lenne odabent vegre
Szerintem a faradtsagtol volt ez,bizots nem aludta ki magat a bolcsiben. 
Nem baj mar lassan vege

Szerintem neked ez a haj sem rossz,de a rovid vaganyabb

Rajtam nem mulik.Akar januarban is lehet mar
A berles asszem 3500 korul van,de ha most nem llsz ugye ajandek akkor majdnem ott leszunk anyagilag,mint a Mikibulin ugyhogy tamogatom az otletet.

Az mar nem ujsag hogy latjuk a tv-ben csak meg ilyen musoron nem volt,mindig csak a Telesportban
2004.12.09 07:26
. Reggel fölkeltünk időben, de Ádám annyira köhög, hogy nem viszem bölcsibe, szóval úgy néz ki, hogy egy héttel hosszabb lesz a téli szünetünk. 2004.12.09 07:35
2004.12.09 08:08
mÚgyhoyg nem is offolnám a topikot ezzel
2004.12.09 10:04
. Pont egy pár hete jegyeztem meg, hogy milyen érdekes, hogy mig a tesó, gyerekei (6 és 3 évesek) állandóan betegek, szinte mindig köhögnek (nagyon csúnyán), addig Gyurci még egyszer sem köhögött eddig. Úgy látszik kár volt megszólalnom
, elkiabáltam a dolgot
. Szóval tényleg ezért vagyok ilyen béna gyógyszerfronton, mert eddig másmilyen jellegű betegségekkel volt módunk megismerkedni.
. Kataa által ajánlott golyócskákat is adom neki, remélem nálunk is hamar rendbeteszi a gyereket, mert a jövő héten már szeretném bölcsibe vinni. Lesz 2 szülinapos+karácsonyzozás, jó lenne ha nem maradna ki belőle.
. Röviden is jó volt, de most még jobb
. Szerintem nafyon jól áll
. Na jó, nem udvarolok tovább

.
. Azzal vigasztalom magam, hogy egy pár hónap múlva a nagy kerek hasam mellett, ez nem lesz feltünő
.
! És meddig maradtok?
!
. Pl. nekem magamtól eszembe se jutott volna, hogy estére ne adjak. Most beraktároztam a köptetőkből, van itthon 3 féle.
, gondolom milyen nehéz lehet most nektek
. Férjednek is jobbulást! 2004.12.09 10:15
Nagyon át tudom érezni, hogy min mentek most keresztül. Én az anyukámat elvesztettem a rák miatt, hasonlóan az anyósodhoz őt is felnyitották, de már nem csináltak semmit. Amikor meghalt, és azóta is sokszor azzal vigasztalom magam, hogy neki már jó, nem szenved tovább.
2004.12.09 10:55
2004.12.09 11:03
. szunyókáltak közben, pedig nem kis hangzavar volt, főleg, amikor nehezebb számokat tanultunk.
egy-egy alkalommal a tacsi is énekelt
van is felvételem magamról, Daninak is lejátszottam már, és felismerte a hangom, pedig nem mondtam neki előtte, hogy én vagyok, meg úgy már nem énekelek otthon, max. dúdolok. kicsit sajnálom, hogy kárbavész a hangom, de 30 éves fejjel már nem akarok színpadon bohóckodni. 2004.12.09 11:35
Nagyon szoritok neked!!!
Alex meg nem volt 2 eves amikora nagymamam nyaron meghalt
Azota is keresi es emlegeti,pedig O nem is az igazan kedvenc dedije volt.A masik 2 nagyszulomet egyenesen imadja sot en is,nehez belegondolni hogy ez nem tart sokaig.
Gyerek miahamarabb jokedvuen
De ez csak a hobbija

Soha nem neztem egy ilyen musort sem,de most van ra ok
UGyhogy ha ugy erzed sosem keso
2004.12.09 13:04
).
, most már aztán tényleg körbeudvaroltunk a Banyócival
2004.12.09 13:05
.
És ma voltunk dokinéninél megvizsgálta imikét és már javult még ma és holnap adok antibiotikumot aztán nem kell elméletileg mehetne bölcsibe de már nem viszem csak jövöre . 2004.12.09 13:24
.
, majd talán a jövő héten. 2004.12.09 13:33
2004.12.09 15:08
bocsánat ha megbántotalak nem volt szándékomba természetesen te tudod hogy mi a jo kisfiadnak én csak a véleményemet irtam le meg hogy én mit csinálnék .Homeopátiárol meg azért kérdeztem hogy mi van bene mert kiváncsi vagyok mert még mindig nem tudom mi van benük mert ha biztosan tudnám hogy használ akor én is adnék a gyerekemnek pl tudom hogy jo a bérres csepp tudományosan is igazolt hatása van és látom a nagyobbik fiamon ö nem lett beteg anyira most hogy adok neki béress cseppeket .MÉGEGYSZER BOCSI HA megbántotalak BANYOCI
2004.12.09 15:13

Nekem a nagymamáim voltak így, tényleg borzasztó dolog
Nem néztem meg az oldalt, ez vmilyen tea? Mert a férjem nagybátyja vmi teára esküszik, és tényleg jól is van, pedig komolyan beteg ő is. 
2004.12.09 16:55
A doki meg is mondta hogy az eves adagjat mar megkapta,legkozelebb mar nem kaphat egy bizonyos ideig,mert tobbet artana mint hasznalna.
Vissza akarsz meg mindenkepp menni?
Sajnalom anyukadat,es meg apukad is a korhazban.Annyi ismerososm szuleirol derul ki mostanaban,hogy latszik ez nalunk nepbetegseg.
mindent megprobalok de soxor az is keves
ma megint jo napja van
En meg egy utolso rohamot tervezek holnap a baratnommel delelott,aztan kesz
Ugyhogy apukam lesz a szakacs(eredeti szakmaja is az,csak nem szereti,de ilyenkor kenytelen : ) )en meg max teritek a vacsihoz
2004.12.10 07:45
2004.12.10 09:33
.
. És hol van az a rengeteg kiló rajtad????? Mert én ugyan se pocakot, se kilókat nem láttam.
. Ha elküldöd a képet Ádámról, azt nagyon megköszönöm!!!
. A férjem is dolgozik a hétvégén, így szombaton is egyedül kell mennem, ráadásul tömegközlekedéssel, szóval olyan sok dolgot nem is vehetek, mert cipelnem kell
.
. Nadrágot nem merek egyedül venni, és arra lenne a legnagyobb szüksége, mert a mostaniak már nagyon rossz állapotban vannak. Így biztos ruhára tudja csak költeni, mert ha pénzt kap, mint pl. anyósoméktól, akkor mindenféle másra elmegy a pénz. Szóval, tud valaki valamit????
.
. Ő 2 hete elment egy állásinterjúra, és mondták, hogy hamarosan visszaszólnak, de tegnapelőttig nem tették, ő meg már azt hitte, nem kell. Pedig ott azt mondta apasi, akivel tárgyalt, hogy őt akarja felvenni, de az anyagiakat meg kell beszélnie a főnökséggel, mert annyit nem valószínű, hogy tud ajánlani, amennyit a mostani munkahelyén keres. Nem egetrengető összeg, csak most a support csoprtvezetője, és az új helyen csak sima beosztott lenne, ami kevesebb bérrel jár. Remélem, hamarosan hív, mert fél 8-ra ment, eddigre már végeznie kellett!!! 2004.12.10 09:43
. Én ezt nem tartom helyesnek. Az ab-nek megvan a maga rendeltetése, és amikor kell, akkor be is adom a gyereknek. De nem minden orrfolyásra. Manó által irt Coryzaliat én is használom, mert nálunk is bevált. Természetesen ha komolyabbnak látnám a dolgot,én is orvost hivnék, hisz mint mindenkinek, nekem is az a legfontosabb, hogy egészséges legyen
.
, mi még sehol swem tartunk
. Minden évben eltervezem, hogy időben elkezdem a készülődést, aztán mégis az utolsó pillanatra marad
. Tavaly pl. 23.-án délután vettünk meg mindent...
. 2004.12.10 10:22

2004.12.10 10:32
Mondjuk szerintem csak allergia, de így mégse merek gyerekek közé menni.
Nem lehet most könnyű neked. Sajnálom, hogy mindkét szülődért aggódnod kell. Anyukáddal kapcsolatban igaza van Manónak, ha hamar észreveszik a bajt 100%-os gyógyulás remélhető.
Küldöm a fotót a mai nap folyamán.
, Beszti
, ha van időd felteszel 1 táblát??? Olyan rég nem volt, és egy kis képzavarban vagyok a neveket és életkorokat illetően. 2004.12.10 12:46

2004.12.10 13:16
Igen sinbol sosem eleg, ez igaz
Jo hogy kozel kotoztok, a segitseg megmarad de megsem egy hazban
Nalunk meg babytaxi orulet van,mega motort nem engedem behozni mert leverne falat
UGysem adna semmi mast amint ami itthon is van
En mar vettm ilyet a Saxooban(az a kedvenc markaja)
Bar nagyon kedvem az nincs menni,meglatjuk hogy mit mond majd a fonok bolcsi utan
Pont akratam kerdezni a telcsin,szoval karikor hajra
2004.12.10 13:24

? Ja, és valóban olyan szinten nem foglalkoztam már a dologgal, hogy negyvenvalahány napra csináltam csak tesztet. 

). 2004.12.10 13:30
Hat arrol nem a korhaz tehet hogy nincs parkolohely es fizetni kell, hanem a varosvezetes.MEgjegyzem en mindig kozel tallaok helyet
Van mar erzekem a helyvadaszathoz a belvarosban
Jo hogy csak reggel 8-tol van rendeles
Bizti ugyeleteshez jar,mert en meg 2 oranal tobbet sosem vartam,akkor is csak azert mert szuleshez hivtak a dokim
Az en keresztfiaim is ennyit nyomtak anno
2004.12.10 14:00
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|