A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

óóóóó laptető :lol:
1-1 nagy szeletet küldök a terhesedőknek Zafirnak és Katapetrának :lol:
Meg a kiskutyámnak is viszek egyet! :D

A többiből szemezgessen mindenki amennyit gondol! :lol:

zsuzsi

Lilypie First Birthday tickers
kvzsuzsi
Fót

Loor, aranyos vagy, de tegnap éjjel befejeztem, kétszer 3 órám ment rá, de már el is küldtem.
Most meg vadul kezdhetek tanulni vezetői számvitelt és felkészülni a 3 napos tanfolyamra gazdasági és társadalmi előrejelzésekből. Hát ez elég kemény, de lassan csak befejezem.
Amúgy egész jól ki is kapcsol, legalább értelmeset csinálom, nem csak olvasgatok a neten.
Tudom, hogy tartozom egy privivel, írok is nemsoká.

Bárcsak az én férjem is adhatna, de Ő már a 25-höz öregecske (36 múlt) és nem is túl jók az eredményei. De most így hirtelen nem is ismerek 25 év alattit, akinek szólhatnék.
Érdekes dolog, hogy ha segítség nélkül összejön a baba, tök mindegy hány éves a férfi, itt meg ilyen szigorúak a feltételek. Ez igaz az örökbefogadásra is, halálra macerálják a szegény párt, mire alkalmasnak nyilvánítják. Ha meg egyszerűen szülsz egyet, akkor nem nézik, hogy alkalmas vagy-e szülőnek. Fura dolgok ezek....
Kata, és mikor lesz a szerdai vérvételnek eredménye? De azért csinálsz reggel tesztet? és megosztod velünk? Én már baromi izgatott vagyok miattatok.

KépKép
momelcsi

Loor, vagy te tartozol? :wink:

Mi baja Fercsinek? Nagyon sok puszit neki, és mielőbbi jobbulást.

KépKép
momelcsi

Tényleg nagyon aranyosak vagytok!De most már előre ki vagyok borulva,lesz vagy nem lesz donor. :( Párom nem egyezik bele a dán donorba,és felesleges vele vitatkoznom is.2 hete vagyunk együtt megint,és már mondta,hogy tiszta hiszti vagyok. :roll: De ha telcsizek és nem lesz,megint jól össze veszek vele. :cry: Mert ilyen vagyok. :oops:

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Sziasztok!

Kagylókám, iszonyatosan drukkolok,h legyen donorotok!!! Amúgy tényleg borzasztó ez a helyzet,h ennyire kevesen vannak, pedig mekkora szükség lenne rájuk....drukk és gyere ha beszéltél velük!

Lpr, de jó,h ítrál!!! Igazából már majdnem minden megvan, max. apróságok hiányoznak, de azokat kapjuk és míg nincs rá szükség addig marad náluk :)
A babaszoba,ha minden jól megy akkor vasárnap kész lesz :)

Zsuzsi, remélem semmi komoly baja nincs Fercsinek és igen, egy állat is tud igazi teljes értékű családtag lenni....majd írj,h h van!!!

Zafír, Katapetra, jól hangzanak amiket írtok :lol: Zafír, Neked nem pénteken kell tesztelned??? Drukkkkkkk

Kezdőkőőők, merre vagytok???

Nene, nagyon cukikák Bálint uszis képei :lol:

Melcsike, Ti ketten jártok a férjeddel babaúszásra vagy barátnővel jársz?

Nyuszi, nem akartam Dodó kopi képe alá írni, de megnyugtatásképp, én nagyon sokáig kopi voltam és ugye nem kell mondanom, milyen hajam lett??? (míg nem lettem kismama :lol: )

Krisztokám, merre vagy? Látom nem lett kevesebb a melód...

Leeda, Ti most pirire vártok?

Mné, Neked is ilyen sok a melód?

Szélkisasszony, örülök,h jobban vagy!!! Nálatok mikorra várható a kezdés?

Rencsi???

Többiek, merre vagytok??? Kisalag, Poszi, Paraneeee és még sokan mások hiányoztok innen :(

Ma voltam cukros dokinál és olyan elégedett volt,h kaptam 2 hét kimenőt megint :lol: Kopkopkop, de lehet,h nem is lesz szükség az inzulinra :)
Melcsike, nem gondoltam volna, de egyre nehezebb tartani a diétát :oops: így vannak már kisebb bűneim, de utána mindig szigorú cukorellenőrzés van :)
Holnap megyek Paragihoz, majd jövök,h mi volt :)

Pussz mindenkinek,ha kihagytam valakit bocsánat :oops:

bari6

Szia npgy!

Úgy látom nem néztél vissza semmit.Akkor láthatnád,hogy augusztus 29-én kaptam vissza okoskát.Szept ha jól emlékszem 16.-án jött meg.19,.én mentem uh-ra amin megbeszéltük,hogy 1 hónap kezdek.Még azon a héten telefonáltam,és nem volt donor.Azt mondták telefonáljak majd (zafir javítsál ki ha a dátumra rosszul emlékszem)okt 20 után jönnek újak,akkor hívjam őket.És nem volt olyan ami nekünk megfelelő,csak dán!!
Hol van,hol nincs!Amelyik nekem volt az ki is esett,mert meg lett a 4 terhesség belőle valahol.Az,hogy neked volt,az nem jelenti azt,hogy másnap megyek én nekem lesz....vagy fordítva.
:roll: Szerinted nekem ez így jó? :(

kagyló

Npgy
Ne haragudj ha durva voltam. :oops: De felhúztam magam azon,hogy lassan a dánon kell gondolkozni,amire a párom válasza nem. :evil:

kagyló

Sziasztok!

Ma visszakaptam a két kis fagyibébit! Nagyon drukkolok nekik és persze magunknak és bízom bennük! :D

Katapetra, Zafír,
nagyon szupcsi tüneteitek vannak és az még hab a tortán, hogy pirinek semmi jele! Nektek 21. napra kell csinálni tesztet? Vagy rögtön vv-re kell menni?

Bari,
szuper hírek! Ügyes vagy nagyon, hogy tartod a diétát! Néha egy kis bűnözés belefér! Meglásd, szép nagy súllyal fognak születni a fiúk!!! :)

Kagyló és npgy,
ha most sem sikerül nekünk, akkor nálunk is donor téma lesz! Írnátok néhány sort, hogy hogyan megy ez és kb mennyibe kerül? Előre is köszi!
gigibp

npgy,
ne menj el! Szerintem Kagyló nem akart megbántani!!!
Sok sikert nektek is!

gigibp

Gigi, szupeeeer, nagyon drukkolok és s drukk mellé küldöm a mindenkinek járó babaragacsot ;)
Kép Kép

Npgy, Te végül ma voltál Dévisznél?

bari6

Npgy! írtam privit!

Gigi! Juhééééé, hajrá babácskák!!!

Kismamikák hogy vagytok???? HOOOOOOOOOOOOLNAP!!!! Juhu, tök jó lesz! Katám kezem-lábam csuriban, Zafír! tényleg kibírod hétvégéig???

Barika!pusszantlak

többieket is mind egytől- egyig de sajna elképesztő mennyiségű meló van.... már várom a karácsonyt, mert kb. addig kitart... sajnos :(

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Bari,
aranyos vagy, de mi még nem tartunk ott, hogy a pirire várjak. Amúgy is, várja a nyavaja... :D A párom tegnap volt genetikai vizsgálaton + hormonvizsgálaton, annak is több hét a várakozási ideje. Ha megvan, visszamegyünk az andrológushoz, és annak függvényében vagy kap gyogyót, vagy pedig - ha a dokinak sincs újabb ötlete, hogy mi lehet a gond - talán donoros inszem. De ennyire még nem akarok előreszaladni, én is bele vagyok kissé fásulva már :?
Tök jó, hogy most abba lehet hagyni az inzulint, nem is tudtam, hogy ilyenre is van lehetőség...ez szuper!!! :lol: :lol:

Gigi,
nagyon jó hírek, drukkolok! Pihenj sokat, és foglald el magad! Otthon leszel egy ideig, ugye??

Kriszto,
kitartás! Majd azért mesélj a hétvégről, ha ráérsz egy picit

Npgy,
egyértelmű, hogy segíteni szerettél volna :wink: És maradj!!! :roll: :wink:

Kata, Zafír,
hogy vagytok?

Többiek?? Gyertek Ti is!!! :roll:
leeda

Sziasztok!

Én ma reggel teszteltem egy: csont negativat :( , nemhiába voltak azok a kétségek....ez a vonat elment.................
Köszönöm mindenkinek a drukkot, de NE biztassatok SZÉPEN KÉRLEK BENNETEKET, mert még halvány reményeket sem szeretnék táplálni a holnapi vérvétel eredményével kapcsolatban....
Várom pirit.....

Zafirkám: Benned van a fórum összes reménysége!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(na szegény, még én is raktam rád egy adag terhet)

Gigi: nagyon szoritok, hogy sikerüljön!!!!!!!Puszillak, gyere majd sűrűn! :wink:

Npgy: ne menj el kérlek!!!!!!! :(

Mindenkit puszilok, csak most ment el a férjem fodrászhoz, és most kitudom úgy magányosan sirni magamat......tudjátok :cry:

Lilypie Fifth Birthday tickers
katapetra

Katapetra, :cry:

Zafír, ++++++++++++++++++++++++++++++++++

Leeda, drukk a jó eredményekhez!!! Ha lesz katonája, akkor is donor inszemre mentek, mert a párod nem szeretne Téged a lombiknak kitenni?
Nem kaptam inzulint még, remélem nem is fogok kapni :lol: Amúgy nagyon durva ez a terhességi cukor, ugyanis ha ezed van, akkor elvileg megszülsz este és reggel már semmi bajod nincs :shock: Fura...mi több mesélte a doki,h volt egy kismamája, aki 60 egységnyi inzulint kapott reggelente. Beadta magának reggel és délután megindult a szülés. Másnap reggel már nem kellett inzulint kapnia......de ennek ellenére kívánom,h senkinek ne legyen!!!

Krisztokám, puszikállak, majd du-n Paragi után csörgök ;)

bari6

Katapetra: nem vigasztallak. Együtt pityergek veled!!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
szélkisasszony

Sziasztok!

Kedves npgy!
Nagyon sajnálom,ha meg bántottalak.De láthattad,hogy utána mit írtam.Felidegesítettem magam az egész donor dolgon,és arra még meg kellett tudnom valamit ami nagyon rosszul esett,és fáj is..
:( Nem szeretném ha elmennél,légyszíves maradjál.Tudom,hogy segíteni szerettél volna,de én abban a pillanatban másképpen értelmeztem.
Katapetra
Na ne már! :cry: Nem tudom mit írjak hiszen arra kértél ne biztassalak. :(
A napokban csak is azért jöttem,hogy amikor zafirral együtt megírjátok a jó hírt veletek együtt örülhessek!Ölellek!
Zafir!
Gyere majd!Még mindig reménykedek benne,hogy katapetrának is sikerült és neked is!!! :wink:
Gigibp
Majd ha arra kerül a sor,leírom neked a donort.De most szeretném ha neked is sikerülne,és nem kellene erre felé elmennetek!
Ezért nagyon szorítok neked is!!!!
Barikám!
Remélem Kisdoki jót fog neked mondani.Gyere majd a hírekkel,és nagyon várom már a képeket a babákról. :wink:
Zsuzsi
Mikor indultok?

kagyló

Kata! Az egyik nagyon jo ismerosom lombik utan egymast kovetoen tesztelt NEGATIVAT. DE elment D-hez es o egy gyonyoru petezsakot talalt a pocijaban es most 10 hetes kismami!

Zafir, sokat gondolok rad! :D

Bari, szerintem karacsonyra mar kint lesznek a baribabak, es ehetsz fini sutiket! :wink: Uzenem nekik, hogy nehogy 24-en szulessenek mert egybe kapjak az ajandekot es soha nel lesz egy jo szulinapi partijuk! :wink: ...Sajna en 24-en szulettem... :(

Kagylo, mikor hivod a Kiro-t?

En tegnap megjartam D-t, mert mar ket hete faj a pocim. Rendes volt, jo kedve volt, es mindent rendben talalt. A bal petefeszekben egy bazi nagy sargatestet latott, es az egesz vizsgalatot mutatta az UH monitoron...Erdekes volt magamat latni belulrol! :shock: Szoval vizsgalnak tovabb, remelem azert semmi komoly. DE tok jo, hogy 5 stimu utan is TOKELETESEN mukodik mindenem! 8)

A ferjemnek annyira bejott a talpmasszazs, hogy tegnap mar kerdezte: mikor megyunk megint? :D

Zsuzsi! Jottok a Polushoz kenyerlangosozni? :roll:

most mennem kell dolgozni. Nagyon kikeszit a munka. Pentek este beajultam az agyba, es 12 orat aludtam egyhuzamban! :shock: A zuram neha ramnezett, hogy elek-e meg... :lol: Szombaton ugyanezt eloadtam... :roll:

Pusszantas mindenkinek!
Vendég

jajjjjj neeeeeeeeee
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
rencsi79

Katám! Kép sajnálom, nagyon-nagyon-nagyon..

kriszto

kriszto82

Kata,
Kép

Bari,
igen, ha találnak katonát, de inszemre nem elég, akkor donor lesz, eddig legalábbis úgy néz ki....
leeda

Aranyosok vagytok!!!!!!!!

Képzeljétek a férjem a fodrász után elszaladt, és hozott egy csokor tulipánt (kedvenc), én meg pityeregtem, hogy meg sem érdemlem....Hát nem cuki egy pasi?
Most egymást szeretgetjük, én pedig holnap már megyek futni :)
Ésss készülök a karácsonyra, elkezdem öltöztetni a lelkem.......

Millió puszi!

Irni fogok majd külön-külön mindenkinek.....csak később, jó? :wink:

katapetra

Most csak gyorsan reagálnék, este majd visszaolvasok és írok, ha nem alszom el túl korán.

KATAPETRÁM: Neked később volt az ET-d mint nekem, így szerintem még nem kellett volna tesztelned, de ez csak az én véleményem. Most még idegesebb lettem, ha neked nem sikerült, akkor nekem miért sikerülne? Ráadásul neked is olyan tüneteid vannak mint nekem, nem? Ráadásul nálad sem jelentkezett még piri. :? Nekem is a tulipán a kedvenc virágom.

Nálam a helyzet változatlan. Tegnap megint volt egy kis ijedelem. Bocs Primula és Rencsike, hogy rátok zúdítottam a bajomat. Talán annyi változás van, hogy szombat óta rettenetesen fárad vagyok, vasárnap 6-kor, tegnap 8-kor már mentem aludni. De a pozitív gondolkodásom még mindig várat magára, főleg, hogy Katapetrámnak sem sikerült, pedig voltak tünetei ugyanúgy mint nekem. Lassan parásabb leszek mint Barikám. :cry:

Zafír
Lilypie Premature Baby tickers
zafir100

ZAFIRPARAMAMI! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Zafír,
a "rettenetes fáradtság" nagyon jó jel is lehet! Remélem, igazam lesz :D
leeda

Kata, drága, őszintén sajnálom... :-( minden nap benéztem, hátha hozod azt a pozitív tesztet...
(és nem biztatásként, de nem véletlen, hogy ilyenkor még csak a vérvétel az igazán megbízható...) ölellek!

Gigi, hajrá neked is!

Zafír, még az a szerencse, hogy ilyenkor már semmiféle hatása nincs a pesszimizmusodnak egy létrejött terhességre! Továbbra is nagyon szorítok!!!!:-)

Kagyló, sokat gondolok rád is és nagyon sajnálom azt, ami van... :-(

Bari, jó, hogy jól vagytok!:-)

Sokatdolgozólányok! Kitartás!

Kezd még valaki idén?
gladiolus

Gyorsabban változik a helyzet mint ahogyan azt gondoltam. Ma estére vagy holnapra nekem meg fog jönni. Most már nem csak az utró után van pici barnás. :cry:

Zafír
zafir100

Zafirom: nagyon sajnálom, ha rád hoztam a frászt, nem volt szándékom!Sőőőt, nekem nem voltak olyan tüneteim, mint Neked, én tegnap éjjel fél kettőkor aludtam el, egyszer volt csak hányingerem az egész stimu alatt, és a cicim csak az utóbbi 5 napban érzékenyebb, mellette nekem voltak hüvelyfeszülések is...

Nagyon-nagyon szeretném, ha nem adnád még fel! Kérlek! :oops:
Na jó bevallom 100%-ig még én sem adtam fel, holnap a vv lesz a döntő.

katapetra

Zafir,katapetra!

SIKERÜLT ÉS KÉSZ!!!!!
:wink:

kagyló

Katapetra: Most ki vagyok borulva, de nagyon. Beraktam az utrót és most már akkor is barnásat láttam, ráadásul reggel óta más máshogyan fáj a hasam is.

Zafír
zafir100

Csajok! Szétcsapok köztetek!!!!
Amíg nincs piri van remény, ha van piri még talán akkor is!!!!
Kata neked holnap 100%-ra kiderül, Zafír neked pedig még szúúúúúszááááá és szorítunk tovább mindkettőtöknek ezerrel!!!!!!
Puszi és hatalmas ölelés!!!!! olyan tigrincses :wink: :wink:

kriszto

kriszto82

Zafír: tudom milyen érzés, de hallgass a Tigrincs-re! :wink: Nyugi. Persze azzal is tisztában vagyok, hogy könnyű ezt mondani. Nagyon drukkolok továbbra is!!!!!

Ahogy neked is Kata!!!! A negatív teszt (mint láttuk már jónéhány esetben) nem a végszó!!!!!

Gig: neked is mennek a drukkok!!! :D
szélkisasszony

Kép
Katapetra,

ne szomorkodj, küldök egy angyalkát holnapra!!!!
Még ne add fel, várd meg a vv-t! És bízz!!!!!
npgy
Budapest I. kerület

Helósztok!

Naaaa csajok, ne adjátok még fel. Az utolsó szó minden az orvosé! Még bármi lehet! Addig míg ki nem mondják a végleges eredményt bízzatok lécccci. :wink:

Kretty, Te is mész majd laparra? Lehet azzal be tudnának kukkantani,h mi lehet baj...jobbulást!!!

Megjártam Paragit :lol:
Nálunk annyira minden OK,h Zalán is követte tesót és megfordult...jelen pillanatban mindketten fejvégűek :) még mondta is a Paragi,h na akkor akár most lehetne is szülni...hahaha...szóval úgy néz ki punis szülés lesz (ááááááááááááááááááááááá) bevallom tartok tőle rendesen....
A méretük:
Benedek/Zalán Fejecske átmérő: 82/81 , Fejkörfogat: 295/290, Poci: 254/253, Combika: 58/58 szóval mennek tovább fej-fej mellett :) a méretek 30-31 terhességhez tartozóak :)
Zárt a méhszájam, 4 cm a méhnyak hossza és nem változott a tölcsér alakú belső méhszájam. Ami fura volt,h azt mondta,h ha lehet akkor ne feküdjek, hanem mozogjak amennyit csak tudok....nem is értem...még azt is mondta,h ha Karácsonyig nem szülök meg, akkor dec. 27-én kell majd befeküdnöm...
Legközelebb dec. 13-án kell mennem hozzá, persze,ha bármi panasz van, akkor azonnal jelentkezzek :)
Szóval minden okés a kukisokkal :lol: Képet nem kaptam, bár sztem nem is tudott volna csinálni, szegény megküzdött az adatokkal,mert volt nagy keveredés :roll:

Pussz mindenkinek!

bari6

Kvzsuzsi: Szegénykém! Olyan szörnyű érzés, amikor nem tud az ember segíteni a szeretett állatkáján. Tavaly nekünk is ott kellett hagyni a cicust 2 éjszakára a kórházban. Nagyon nehéz volt. Kitartás!

Barika: Hivatalosan pénteken kell tesztelnem, de az elmaradt piri után 1 héttel már mutatnia kell, ha van valami. A mostani helyzetet látva nem biztos hogy eljutunk péntekig. :cry:

Gigi: Nagyon drukkolok nektek!

Mindenkinek köszönöm a kedves szavakat. Olyan jó, hogy vagytok nekem. Holnap reggelre majd okosabb leszek már, most nem tudom mi van. Most mértem egy hőt 37,4 lett reggel 37,2 volt. Beteg nem vagyok.
Bocsánat, ha valakinek már az idegeire megyek a nyávogásommal.

Zafír
zafir100

Zafír, ne add MÉG fel!!!!
primula35
Algyő

Katapetra,
ha tényleg nem sikerült, akkor basszus nem tudok mit mondani, mert a sajnálommal, már gondolom nálatok is tele a padlás! ;)
A többit nem írhatom le, mert megtiltottad!!! :)

Zafír,
amíg meg nem jön, addig ne parázz!!! A hőd is nagyon jóóó!!! Hátha mégis ott van az a bébi, csak paráztatja a mamit!!!

Leeda,
igen, most úgy tervezem, hogy a hónap végéig itthon maradok, utána meg majd meglátom!

Csajok, annyira kedvesek vagytok, hogy nekem is drukkoltok, holott én itt kakukktojás vagyok!
Barika, köszi a ragacsokat! Remélem jól "beragadnak" tőle a gyerekek! :)

gigibp

Bari, ezek csodás hírek!!! 4cm-es méhnyak, nekem kb. az első 20 hétben volt akkora. Uccsó hetekben nekem már csak 2 volt. Szupik vagytok, és még fejvégűek is.
Megértem a félelmed, nekem a fájások között javasolta az ügyeletes, hogy szüljek már rendesen. Miközben Matyi keresztbe volt a hasamban. Szerinte csak az A baba helyzete a mérvadó.
Kisgaby is normál úton szülte a két kis csodáját, úgyhogy meg tudod te is csinálni.
Én nagyon drukkolok, hogy a szentestét otthon töltsétek és minden rendben legyen!

Zafír, akkor holnap reggel teszt! Várjuk nagyon az eredményt.
Katám, téged is a vérvétel után.

KépKép
momelcsi

Katánk és Zafírunk!

Gyertek ha tudtok valamit! Nagyon-nagyon szorítok!!!!!! Csak pozitívan!

kriszto

kriszto82

Bari, a nunis szules jobb, mint a csaszar. Habar en meg nem szultem, viszont lattam mindkettot. Es a te erdekedben jobb lesz, es a gyerekenek is! :wink:

Neeeem mutenek, penteken megyek vervetelre, vizelet vizsgalatra az uzsokiba, es majd meglatjuk.

Gigi, neked mikor kell vervetelre menned?

Zafir, Kata, nagyon drukkolok!
Vendég

Lányok! Én is itt ülök kiguvadt szemekkel a monitor előtt. Gyertek a hírekkel!!!

Bari: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: De jó!!!! Szupi hírek!!!

Gigi: naná. Szerintem nem az intézet alapján "osztogatjuk" a drukkokat. Én mindenkinek szurkolok, aki bárhol is, de küzd, hogy babája legyen. :wink: :lol: :lol: :lol: Mennek tovább a drukkok! :D :D :D :D

Megfagytam!!! Iszom egy teát. De mire visszaérek a gép elé legyen ám már jó hír!!!
szélkisasszony

Reggelre maradt a barnázás, sőt mindha vért is láttam volna. Teszt negatív. Paragihoz 17:30-ra megyek. Tüneteim erősödtek, nagyon szédülök és erős hányingerem is van, hőm 37,3. A hasam feszít, nem görcsöl és a derekam majd leszakad. Szóval baba szerintem nincs, de valami nagyon nem stimmel velem.

Zafír
zafir100

Zafír: szerintem ez még mindig min-mind lehet a bab miatt is. Este biztosabbat fogsz tudni. Próbálj aludni egy kicsit. Este várunk a hírekkel. Még mindig (és a végsőkig) drukkolok!!!
szélkisasszony

Sziasztok!

Zafir,Katapetra

Még mindig azt gondolom,hogy mind a kettőtöknek sikerült!Csak úgy nincs hányinger és szédülés sem. :shock: A hőd is fent van még,sőt olyat is hallottam már,hogy lent volt és sikerült.Úgy látom estére jön a meglepetés tőletek. :wink: Szóval továbbra is szorítok,és ne adjátok fel!!!!!!

kagyló

Szélkiasszony: Aludni a munkahelyemen? Nem tudom jó néven vennék-e a főnökeim. :D Aranyos vagy, de én ebben nem bízok már, csak aggaszt, hogy ilyen rosszul vagyok testileg. Lelkileg minden rendben. Már ettem is, de ettől csak még jobban hányingerem lett.

Kagyló: Köszi, majd meglátjuk.

Zafír
zafir100

Zafír,
remélem, hamarosan jobban leszel, én is várlak majd a hírekkel!!! Azért ha rosszul vagy, inkább menj haza!!

Kretty,
most fogják nézni az AMH-t?

Kata,
majd gyere!

Szélkisasszony,
remélem, már hatott a tea... :D Én is csinálok mindjárt magamnak egyet, csak alig bírok menni az izomláztól :roll:
leeda

Zafír: :D Azt hittem otthon vagy! Akkor az alvás most kilőve. Nem szabadna feladnod, de én sem voltam jobb legutóbb. Ölelés.

Leeda: Hatott. Bár még mindig fázom. :wink: Mitől van izomlázad?? Valamilyen torna? Tudom, hogy írtad már, de elfelejtettem.. :oops:

Kata: ????? :shock:
szélkisasszony

Szélkisasszony,
igen, torna, fight training, önvédelmi gyakorlatok gyors zenére, szinte megállás nélkül (csak egy rövid vízivás engedélyezett), 45 percen keresztül. Utána fekvőtámaszok és hasizomgyakorlatok... :D

Bari,
gondolom, már nagy a nyomakodás odabenn...lehet, hogy előbb kiboxolják magukat a fiúk a pocakban, hogy aztán majd kinn is folytassák.... :D :lol: :lol:
leeda

Sziasztok:
B-Hcg: 0.77......Majd legközelebb :wink:
Millió puszi a sok szeretetért, és támaszért!
Jövőre folyt. köv., mert ugye: Soha nem szabad feladni!
De a jó, hogy most nem törtem össze.....igy a lelkem épp maradt.

Zafir: nagyon veled vagyok, drága!!!!!!

katapetra

Laptetőm: Zafirkám,a Tiéd!

katapetra

Kata: nagyon sajnálom! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
szélkisasszony

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?