A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Poszi

GRATULÁLOK!!!!!
Képet kérünk szépen!!!!!!!!!!!!!!!!

:lol: :lol: :lol:

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Poszi: Nagy nagy gratula nektek! Mindenképpen tegyél fel képet Kristófról.

Most már azért drukkoljatok nekem, hogy a holnapi vérvételnél alacsony legyen az érték. Úgy tűnik megjött és összetörnék, ha méhen kívüli lenne.

Zafír
Lilypie Premature Baby tickers
zafir100

Jajj Zafír! :cry: :cry: :cry:
Mikor lesz meg a vérvétel eredménye?

Poszi, gratulálok és kívánom sok örömed legyen a csöppségben! Jöhet a kistesó! :wink:
Vendég

Poszikám: óriási Gratula, és még meg is előztél :D
Szép nagy babát hozott a gólya :lol: Jó egészséget, tejecskét kivánok!
KÉPET:KÉPET

Zafir: nem lesz méhenkivüli, azt látták volna, nekem az 5. hetes méhenkivülit látták, és pozitiv volt a tesztem!
Nagyon drukkolok Zafirkám.....

Én ma gyászoltam, kijött, aminek ki kellett jönnie....szörnyű napon vagyok túl :cry: Tudtam, hogy nem fogom megúszni.......bocsánat, nemakarok panaszkodni......
katapetra

poszi
Gratulálok és nagyon jó egészséget kívánok az egész családnak. Isten hozta a kicsi Kristófot. Kééééééépeeeeeeet kéééééérünk !!!!! :) :)

Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a születésnapi jókívánságokat.

szurikáta
szurikáta56

Sziasztok!

A leptetőmből vegyetek csajok, csak egy picit tartanék meg belőle a fiúk bennmaradására :) !

Zafír, remélem nem piri volt aki este meglátogatott, de tudd,h a baba miatt is lehet piri ;)

Katapetra, sajnálom a szörnyű napot ;( remélem holnap jobban leszel!

Poszi csoda Kristófjáról vannak képek a fészen ;)

Csajok, hoztam én is nektek megint pocifotót :) már csíkos dinnyém van :roll: :lol: :roll:
Kép

Pussz

bari6

Poszi,
itt is gratulálok és nagyon -nagyon sok boldogságot kívánok!! :D
Gyönyörű a baba, és majd kérünk képet, itt is, ha lehet :D :D

Gigi,
na akkor legalább elfoglalod magad :D Remélem, már jobban vagy, azért csak óvatosan!! :wink:

Kata,
:? sok puszi!!

Bari,
aranyos a csíkos dinnyéd.... :D csoda, hogy még elférnek, tényleg nagy lehet a tülekedés odabenn... :lol: :lol: :lol:

Zafír,
majd gyere!!! :roll:
leeda

Drága Poszi: naná, hogy érdekel!!!!! Gratulálunk mi is! Jó egészséget és sok-sok boldogságot és tejet kívánok!!!

Zafír: :cry: Még mindig azt mondom, hogy ne add fel. Persze Te ismered a tested, de én még azért szorítok tovább. Este gyere majd az eredménnyel kérlek! NAgyon izgulok értetek.
szélkisasszony

Bari: csuda szép a pocakod. :D :D A csíkokkal együtt!!! :wink:
szélkisasszony

Aranyosak vagytok! :D

Barika: De piri volt az. E mellett kizárt hogy baba legyen. Gyönyörű a csíkos görögdinnyéd. :D :D :D :D :D

Szélkisasszony: Köszönöm köszönöm köszönöm köszönöm köszönöm. :D

Zafír
zafir100

Zafir: Voltál vérvételen? Van már eredmény? És mit jelent, hogy "volt" az előző hozzászólásodban. Ezek szerint ma már nincs? Mennek a drukk hegyek!

Bari: Csudaszép, és irigylésre méltó a pocakod. Nagyon jó helyük van a fiúcskáknak odabent. :-)

Mné
mné

Katapetra: Nagyon sajnálom! Remélem, hogy hamarosan kijöszz megint a gödörből. Hidd el, mi is veled együtt sírunk! Ölellek!

Mné
mné

Csajok!!!

Azért is tettem fel a képet,h ösztönzően hasson rátok! Ilyen csodás pocakokat szeretnék látni jövőre!!! Ez az év egy "nagy kaki" volt ha a fórum termékenységét nézzük :( , DE tudom,h jövőre naaaaaagy bababumm lesz!!! A páros év meghozza mindenki álmát, csak bízzatok kitartóan( megjegyzem, ki nem állhatom a páratlan éveket....)! Tudom,h továbbra is itt leszünk egymásnak, jóban-rosszban és remélem a zugolók is előbújnak majd és együtt lehetünk!

Zafírom, sajnálom nagyon ;( Ezek szerint már vv-re sem mentél el? Így vissza kell menned Paragihoz? Amúgy, mikor megnézett, akkor sárgatestet látott?

Puszika mindenkinek!
Bari

bari6

Bari: gyönyörű nagy pocak-dinnyéd van! Én mindig csodálom ilyenkor az emberi testet, hogy ilyen nagyra is képes pl. a bőr kitágulni....
És már 31. hetes vagy, boldog 31. hetet:)

Poszi: KÉPET-KÉPET!

Zafirkám: mi újság veled drága (időbeli)sors-társam!?
Nekem még minidg nincs piri :(

Én: :cry: ,de ma már egy kicsit jobb....

Puszi, Jó 7végét!
katapetra

Barika: Azt nem mondta, bár örült szegény hogy egyátalán működött az UH. Azt mondta, hogy engem nem szeret az ultrahang. :D Igen ma voltam vv-n, ő küldött el, de még mindig nincs eredmény.

Mné: A volt azt jelenti amit szerintem értettél. Hol volt, hol nem voltot játszik velem a szervezetem. :D

Zafír
zafir100

Sziasztok!

Ma voltam dokinál, UH-n. A tüszőim nem egyenletesen nőnek. :cry:
Van kettő ami már 14,16mm de a többi csak 7,8 és 6 mm. Azt mondta, ez nem túl jó. Vasárnap szúrnom kell 1 Merionált, és hétfőn újra UH.

Volt esetleg valaki így már, hogy össze-vissza nőttek a tüszők?????
npgy
Budapest I. kerület

Sziasztok,

Poszi:
sok szeretettel gratulálok neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Katapetrám, Ölelés neked! nekem is vannak még rossz éjszakáim, amikor kiderül h még minidg nem 100-as a lelkem....nekem sem jött még, én csak 1 nappal vagyok utánad...A férjed most már ebben az évben végig itthon lesz vag ymni a terv?

Barikám,
azta mekkora dinnye :D :D :D jól berepedtél drága....nem kented? vagy semmit nem ért? hát igen te voltál az utolsó.....a vonalzódom látszik az idő, na de igazad lesz majd a 2012....

Leeda, ez érdekes álom lehetett...mostanában én is álmodok furákat..valamelyik nap kislányt szültem...aztán nem engedtem h lemossák megvizsgálják odafektettem magam mellé és csak hajtottam neki hogy gyönöyrűm szeretlek stb....jó álom volt de azért furi mert hát nem így megy ez szülés után...

Zafírom,
és nem mondták mikor lesz eredmény????? Nem lesezk ma maár gépközelben írk lszi smst! pusz

Kép
rencsi79

Bari,
én is nagyon-nagyon remélem, hogy a páros év majd jobb lesz, és szerencsésebb... :roll:

Kata,
és neked a vérvételnél volt UH?? Menjetek el hétvégén moziba, vagy valahova, kikapcsolódni egy picit...

Npgy,
és mennyi tüsződ van összesen? Muszáj a szuri, mit mondott? Mikor lenne maga az inszem??

Rencsi,
de szép álom lehetett... :D

Zafír,
majd várunk!
leeda

Szia Leeda,

összesen kb. 14 db tüsző lett. Azt mondta, muszáj a szuri, mert össze-vissza nő...... Ma vagyok a ciklus 6-dik napján (csak tegnap múlt el). Az inszem jövő 7végénél előbb biztosan nem lesz.
3 napja szedem a clostit, és akkor vasárnaptól szuri. A cél érdekében mindent vállalok, de egy kicsit elszomorodtam, hogy miért nem mehet egyszer legalább simán minden..... :cry:
npgy
Budapest I. kerület

npgy: Nyugi, nekem is azt mondták az elején hogy nem egyenletesen nőnek, mégis 11-et tudtak leszívni.

Eredmény: HCG <2mIU/ml. Ezzel nem lenne gondom, ha nem lenne ott hogy referenciaértékek 0-4.

Zafír
zafir100

Zafír!

Sajnos pontosan ugyanezzel az adattal, és referenciaértékkel nekem is volt ilyen eredményem. A ref. érték a "normál", nem terhes állapotra vonatkozik, én anno telefonon érdeklődtem, és mondták, hogy nem mondhatják meg a telefonba az eredményt, hamarosan küldik, de annyit mond, hogy ne izguljak, minden rendben!!!! erre megkaptam ezt! végülis, kinek mi a rendben!

Szóval sajnos ez ezt jelenti, nagyon sajnálom, és hatalmas ölelést küldök neked!

Katám! neked is, kicsit összefolynak a napok, így nem tudom írtam-e már neked. De talán lassan megyek haza.... jöhet az otthoni műszak a hétvégén... :D De az sokkal-sokkal jobb áááám...

puszi mindenkinek...

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Zafír, akkor ha jól értelmezem az tuti,h elindult valami...majd írj,h mit mondott Paragi!!!

Npgy, küldöm a tüszőnövesztő drukkokat!!! Bízzunk benne,h a szuri beindítsa a többi tüszőcskét!

bari6

Kata, Zafír, rettenetesen sajnálom, ölelés nektek! Nagyon bíztam pedig... :-(

Poszi, neked hatalmas gratula, én is szívesen látnék fotót Csoda-Kristófról! Szép nagy baba lett! :-)

Azta, Bari!!! Hova nő még ez a pocak?! :-)

Npgy, én úgy emlékszem, a nagyon különböző tüszőméreteknél szokta javasolni Dévai a futást (a hormonok egyenletesebb eloszlása miatt, de ha nem így van, majd valaki kijavít...). Nekem annó 3x15 percet mondott, de nekem az irreálisan sok volt, nagy nehezen préseltem ki magamból a két alkalmat is...

Jó pihenést a hétvégére Mindenkinek!:-)
gladiolus

Zafír: :cry: :cry: Basszus... áhhh. Nem jutok szóhoz.
szélkisasszony

Sziasztok!

Zafír, szomorú vagyok, veled szomorkodom. :cry:

Poszi, nagyon örülünk az új jövevénynek, nagy puszi Kristóf homlokára.

Igen, Dévai szerint összerendezi a tüszőket a mozgás. Én kétszer 20 percet elipsziseztem általában, néha még utána futottam kb. 10 percet. De az nyáron volt......

Bari, hatalmassssssssssssssss............... :lol: Lassan körbeérünk a lakásban a fotók segítségével. :-)
Még vagy 5-6 hetet növesszd a dinnyéd!

Kata, boldog névnapot, ha ma van. Tudom, nincs most ok az ünneplésre, ügyes légy, és mihamarabb állj fel!!!!

Kellemes hétvégét mindenkinek!

KépKép
momelcsi

Bari,
hatalmas gyönyörű, csíkos dinnyéd van! Én amúgy is a csíkosat jobban szeretem, az sokkal finomabb és édesebb! Hát még ez a "teher"! :lol:

Zafír,
nagyon-nagyon sajnálom, de meglásd, a 2012. a mi évünk lesz! Amúgy én is utálom a páratlan éveket! Na majd a következő szerencsét hoz itt mindenkinek! Így kell lennie!!!!

Kata,
örülök, hogy kijött, aminek ki kellett. Nekem volt olyan, hogy több héttel a lombik után jött egy rosszullét, ami a stroke sok tünetét felvonultatta, először meg is ijedtem, de a másodiknál már tudtam, hogy ez csak a stressz. Persze az első után voltam koponya MR-en stb, de szerencsére kiderült, hogy az elfojtott idegeskedéstől van.

Leeda,
jól vagyok, ma szinte meg sem álltam. Sógornőmmel jártuk a várost délelőtt, kaja után meg csináltam az adventi tálakat és dekoráltam az ajtót, asztalt. Most van egy szusszanásnyi időm, aztán megyünk névnapozni Anyukámhoz!

Rencsi,
szép álom! Remélem neked is (és mindenkinek) hamar teljesül!!! :D

Kriszto,
hát igen, nézőpont kérdése, hogy kinek mi a jó állapot. Nekünk az, ha bazi magas a hcg. A tiniknek meg, ha alacsony...

Nagyon szép hétvégét mindenkinek!!!!

gigibp

npgy,
valószínűleg nem teljesen értem a helyzetet: 3 napja szeded a Clostyt és már 14 tüszőnél tartasz? ha igen, akkor nem semmi, jól beindította...én azt hittem inszemnél - gyógyszeres stimu esetében - a 3-4 tüsző elérése a cél. De akkor lehet, hogy rosszul hallottam!
Egyébként a többieknek igaza van, a mozgás + húsevés segít a hormonok egyenletesebb eloszlásában, nekem is így mondta anno D.
Egyenletesebb tüszőnövekedést kívánok a hétvégére! :D

Zafír,
én is ölelést küldök, meg regenerálódást segítő drukkokat... :roll:

Gigi,
nem vagy semmi, igazi Duracell-nyuszinak tűnsz... :lol:

Mindenkinek szép hétvégét, jó pihenést, készülődést kívánok!!
leeda

Zafir: Sajnálom! :cry:

Mné
mné

Sziasztok!

Köszönök mindenkinek mindent! Sajnos ez van. De furcsa mód jól vagyok, legalábbis az 1. lombikhoz képest. Azt hiszem hamar el fog telni az idő a kezdésig, mindjárt itt a karácsony, azután már csak pár hét és kezdés! :D

Addig is itt vagyok és mindenkinek drukkolok. Januárban kezdési dömping lesz, HAJRÁ CSAJOK!!!!! :D

Zafír
zafir100

Zafír!

Így van, kezdési és BABAdömping!!!! De addig is itt vagyunk fecsegünk és közeleg a karácsony...

Puszi mindenkinek ma én is nekivágok kicsit boltokban mászkálni, nagy családi karácsony lesz nálunk, ilyen még sosem volt, hogy mi legyünk a vendéglátók karácsonykor, nagyon várom, és iszonyúan készülök, a lelkemnek most valamiért olyan jó, hogy enm kettesben leszünk, ahogy szoktunk, és ezt félre ne értsétek, nem azért mert nem jó ketten, csak sajnos a karácsony kritikus olyankor sokkal nagyobb az űr, még akkor is, ha szorosan öleljük egymást (miután jól teleettük magunk :lol: :lol: :lol: ) és tudjuk, hogy azzal vagyunk akit a világon mindennél jobban szeretünk, de mégis....a hiány, az űűűr....

szóval remélem picurkát jobb lesz így, hogy a család jön, készülődés ezerrel stb.... mindenesetre várom.....

nos, így reggel jó sok lettem...

pusza mindenkinek aki kimegy öltözzön fel rendesen... jó hétvégét mindenkinek!!!

kriszto

kriszto82

Kriszto,
de jó nektek, hogy nagy családi kari lesz! Mi sajnos eleve nem vagyunk túl sokan, de ráadásul a tesóm megint kitalálta, hogy ne ajándékozzunk! :shock: Szerintem ez tök gáz! Persze, ahol vannak gyerekek ott oké, hogy a felnőttek nem ajándékozzák egymást, mert gyerkőcöket nézni, ahogy bontogatnak maga a boldogság, de nálunk, ahol nincsenek szerintem szánalmas lesz! Nah mindegy, ha ezt akarja. Egyszer én már lebeszéltem róla, de úgy látszik, hogy nem tágít... Azért sajnálom nagyon, mert így az intimitásából veszít az egész ünnep! Mármint az a napja, amikor összejövünk velük!

Jajj, ma voltunk a Tecsóban és annyira édes babaruhákat láttunk! Bárcsak már én is azért cirkálnék ott, hogy magamnak ill. a babámnak vásároljak... :(

Nah, pussz mindenkinek! Szép hétvégét!!!

gigibp

Zafir: :cry: :cry: rettenetesen sajnálom.....
örülök, hogy jobban vagy....mint az elsőnél.....nekem csak kijött a bömbölde...de túlvagyok rajta, főleg, hogy ma megjött!!!!!!Végre megszabadulok ettől testileg is....
De olyan görcsölésre keltem, hogy gyógyszerért alig birtam kimenni a konyhába...de utána jobban lettem, ahogy a gyogyó hatni kezdett.
Niagara vizesés :twisted:

Melcsikém:Köszönöm a köszöntést, tegnap megköszöntöttek családilag is:)

Hát remélem, hogy 2012-ben mindenki édesanya lesz, aki vágyik rá itt a fórumon!!!!!! Ezt kivánom! Ezt szeretném, erre vágyom, ez az álmom, és itt oly sok társamnak! Váljon valóra az álmunk!!!!!!!
katapetra

Katapetra: Én is nagyon boldog névnapot kívánok neked. Úgy tűnik, mindent együtt élünk végig. Én is így ébredtem reggel, ráadásul egyedül, mert a párom már hajnalban elment dolgozni. :cry:

Zafír
zafir100

Sziasztok Lányok! Gondoltam megosztom veletek... :D
Az egyik nagyon jó barátom, aki spirituális dolgokkal foglalkozik, azt mondta, 2012 év legfontosabb feladata az új lelkek leszületése.. :D :D
Tehát, HAJRÁ 2012, Hajrá babásodás!

Zafír, Kata, remélem kicsivel jobban vagytok!

Krisztó, mi karácsonykor csak enni megyünk mindenhová... :roll: :lol: Nem nálunk lesz a banzáj. Megbeszáltük, csak akkor, ha gyerek lesz, vagyis JÖVŐRE! :wink:

Én elkezdtem a karácsonyi készülődést, vásárlást... :evil: RENGETEG EMBER VAN MINDENHOL! :shock:

Szép vasárnapot mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!

Naugyehogyugye :lol: Tudom,h jövőre nagy bababumm lesz :lol:

Csajok, Déviszék fent vannak már fészen :lol:

Katapetra, utólag kívánnék nagyon Boldog Névnapot! Remélem már jobban vagy! :wink:

Zafír, neked is jobbulást pirihez! :wink:

Gigi, hogy vagy? Mikor kell majd tesztelned?

Krisztokám, szép feladatot vettél a "nyakadba" de Te nagyon ügyes csajszi vagy és biztos minden szuper lesz! Majd egy menüsort kaphatunk,had csorogjon a nyálunk :P

Melcsi, legközelebb majd a gyerekszobában csináljuk ;)

Rencsi, kenem a dinnyémet mióta beköltöztek a fiúk. Igazából mindenhol azt írják,h genetika és nem igazán lehet vele mit csinálni. Továbbra is kenem rendületlenül, mi több már vagy 5x egy nap, mert annyira feszül és viszket,h muszáj, mert vakarni meg nem szabad és persze nem is kellemes...érzéketlen az egész kívülről. Anyukámnak ilyen a bőre...

Gladi jó kérédés,h hova nő, de nőjjön csak, nem bánom, így legalább tudom,h a fiúk is növekednek :lol: Ti hogy vagytok? Képet kapunk majd?

Puszi mindenkinek és szép napot!!!

bari6

..............
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2012.05.14 10:22-kor.
Vendég

Poszi,
gyönyörűűűű... :D :D

Kata,
én is köszöntelek utólag - de még a 8 napon belül vagyok - :lol:
Remélem, már kicsit jobban vagy... :roll:

Kretty,
úgy legyen!!!! :D

Kriszto,
biztos jó lesz a közös karácsonyozás! Jó készülődést!! :D
leeda

Poszi, CSUDASZÉÉÉÉP! Hatalmas gratula! :D

Éppen most kaptam üzit a FB-on. Egy ismerősöm írt, akivel 3 éve nem beszéltem, hogy kiderült endometriózisa van, és segítséget kért szurizáshoz. :? Jajj, úgy elszomorodtam emiatt... :(
Vendég

Poszi,
gyönyörűűűűséges!!! :)

Kata,
utólag is boldogat!

Bari,
nekem is car bőröm van. Én már 12 éves koromban elkedtem a repedést, azóta persze elhalványult, sőt szerintem nem is látszik. Idővel minden csík "szebb" lesz!
Jól vagyok, a makacs székrekedést (ami nálam nem ritkaság) leszámítva az ég-világon semmi tünetem...

gigibp

Poszi, csudaszép a csodababád!!!! Mégegyszer jó egészséget és sok boldogságot!!!!

Bari, ha nem tudnám az állapotod, mást gondolnék erre a mondatodra, főleg a végén a kacsintós :wink:

Nálunk nyugi hétvége volt, anyum volt tegnap, eléggé megkönnyítette a napom, ma meg vásárolni voltunk mi is karácsonyra. Matyi a tescoban elcsámcsogott egy kiflicsücsköt, persze kifizettük. :lol:
Már csak ülve hajlandó meglenni, jó nagyokat koppan a feje, körbenéz, ha látja, hogy figyeljük elkezd sírni.

KépKép
momelcsi

Sziasztok!Gyors bekukk...
Katám szerintem én sem köszöntöttelek, de most megteszem és amúúúúúgy is mindig boldogságosan és szeretettel gondolok rád, nem kell, hogy névnapod legyen! Puszillak

Poszi! Itt is meg kell, hogy állapítsam, hogy nagyon-nagyon szép kisfiatok van! Majd ha lesz pici időd mesélj!

Csuti is szokott képeket tenni iwiw-re, a csajok szépen nőnek. Olyan helyesek ők is!

Csajok egy csepp ízelítő, remélem kedvet kaptok kreatívkodni, vagy megmutatni ki mit csinált,. csinál mostanság. én ma ezeket hoztam össze: Kép

Kép

Kép

Jaj és csajok már napok óta akartam írni, hogy kéééééépzeljétek a fogyimban elértem a - 9-10 kg-ot!!!!! Elképesztően jó érzés!!!!

Mindenkinek csodaszép estét babócáknak pusszantás, a két pocakban lévő nagyfiúnak simi, anyunak pusza, Gigi drukkhegyek, többiek ölelés és kitartás nekünk már csak 34 nap és jön a MI ÉVÜNK! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

kriszto

kriszto82

Kriszto,
nagyon szépek az alkotásaid! Én is mindig magam csinálom az adventi tálat. Én nem szoktam koszorút, mert nem szeretem, de szerencsére nem vagyunk egyformák! Ettől függetlenül gyönyörűűűű, amit csináltál!!! :D

gigibp

Krisztó, nagyon ügyi vagy! 10 kiló mínusz... :shock: Gratula!!!

Én ma ezeket készítettem:
Kép Miki és Rudi a bejárati ajtón

Kép Angyalka az előszobatükrön

Kép Házikó
Vendég

Sziasztok!

Kriszto: Azt a mindenit -10 kg. Az nem semmi. Hatalmas gratula neked! De most aztán ne tessék tovább fogyni, mert elfogysz. Nagyon szépen a koszorúk. Nagyon kreatív vagy! Ezekhez is gratula.

Kretty: Nagyon szépek a díszek, amiket készítettél. Szabad kézzel tudsz ilyen szépen rajzolni. Irigylésre méltó. Gratula!

Katapetra: Én is nagyon Boldog Névnapot kívánok neked utólag!

További szép estét kívánok mindenkinek!

Mné
mné

Poszi,
azta ilyen gyönyörű gyereket.....nem csak Dévai tud szép gyerekeket.... a csodababák is szépségesek!!!!!!!!!!!!!!

csajszik le a kalappal milyen kreatívak vagytok...én akkor is el vagyok telve magamtól ha Domi felismeri mit rajzoltam neki :wink: :wink:

Katapetra, Zafírka,
hogy vagytok meséljetek!!!!

Primula, nagyon eltűntél mi van veled?????

puszi

Kép
rencsi79

Sziasztok!

Puszi, és köszönöm!

POszi: Ilyen gyönyörű csecsemöt, nagyon rég nem láttam...DE komolyan, az hogy gyönyörű, nem elég jó kifejezés...GRATULÁLOK!

Kriszto, Kretty:Nagyon ügyik vagytok, én is elkezdtem kreativkodni, csak ma a suli miatt nem tudtam haladni.

Zafirkám hogy vagy? Én elvagyok....itthon van a férjem, és lesz is, igy azért könnyebb....

Indul valaki mostanában?
katapetra

Szia Rencsi!!!

Nem tüntem el, olvaslak Benneteket minden nap, és csak csendben drukkolok Mindenkinek amiben éppen szüksége van, persze a "dinnyécskének" is!!
Kata, isten éltessen!!!!!

Ami engem illet, ma vagyok ET.3.napján.
4 petém lett, ami másnapra mind meg is termékenyült, de transzferre 1 kiváló- potenciális emberpalánta maradt.
Pénteken kaptam vissza, és persze a szerencshozó puszival megerősítve, :wink:

Így most nyugiban vagyok, amit nagyon élvezek!!!! :) :)

Szép, áldott Adventet kívánok MINDENKINEK!!!!

primula
primula35
Algyő

Primula, akkor mennek a drukkok és persze a babaragacs!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
azért ne csak olvasgass kérünk életjelet gyakrabban!!!!!

KAtapetra, már csak dec 2ig lehet indulni így sztem nem nagyon lesz már indulónk... na de jövőre!!!!!

Barika,
én is örököltem ezt a repedéses dolgot a combomon pl már az is meglátszott rendesen amikor pár kg felszedtem, de a pocakomat sikerült megvédenem. meséltek egy tuti tippet és nekem beválllt de ez is biztos egyén függő, ami viszont érdekes h ahol nem kentem mert gondoltam minek pl cici....na az repedt sajna :cry:

Kép
rencsi79

Sziasztok!

Poszi: valóban gyönyörű kislegény. Én is ilyet szeretnék!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Krisztó: csodaszépek lettek. Szombaton és vasárnap én is nekiláttam. Este töltök fel képet. :D Egész jól kikapcsolt!!!

Kretty: idáig még soha nem merészkedtem, hogy rajzoljak! De neked nagyon megy! Tényleg szépek lettek!!!

:lol: :lol:

Primula: hajrá, hajrá!!!!!! Mennek a mega drukkok!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Katapetra: így utólag :oops: szeretnék én is boldog névnapot kívánni. És örülök, hogy jól viseled! Ölellek!

Zafírom: hogy vagy? Piri remélem, már téged sem kínoz!!!!
Neked is hatalmas ölelés!!!!

És pénteken kaptam egy csoda jó hírt! Egy nagyon kedves ismerősömmel, szinte párhuzamosan kezdtük a lombikot. Neki szeptemberben volt a második. Erre az évre ő is félre tette a bab kérdést, és most derült ki, hogy csodababa van a pocakban!!!!! Szóval csodák vannak, és bárkit utolérnek!
És igen, őszintén tudtam örülni a boldogságuknak! És ez nekem most dupla öröm. :lol: :lol: :lol:

Ja, és 2012 valóban a mi évünk lesz! Igaz, csajok!!!!
szélkisasszony

Kriszto,
nagyon szépek lettek a díszek, ügyes vagy... :D

Kretty,
a Te matricáid is nagyon helyesek, gondolom még van felület, amit ki lehet dekorálni... :lol: majd várjuk az újabb képeket!!

Primula,
én is küldöm a drukkokat!!

Szélkisasszony,
kíváncsi vagyok a Te műveidre is... :D
..és ez szuper hír, az ilyeneknek mindig úgy örülök, reményt ad! Mert az nagyon kell!! :roll:
leeda

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?