A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Lányok nagy hírem van! Nagyon ügyesen szorítottatok!
A hormoneredmények szerint mégis van pé, csak az ultrahangon nem látszott! Egy bogyit kaptam csak (bromocriptin) amit még ma lekezdek szedni és két hét múlva újabb ultrahang+hormon. Ha minden OK lesz, akkor indulhat a lombik! Annyira boldog vagyok KépKépKépKépKépKép. Erre annyira nem számítottam. A doki óta vigyorgok és bőgök egyszerre Kép

wish

Wish!Kép

De jó, örülök veledKép
Szorítokk majd nagyon!!!

Mea
mea

Wish
Gratula, ez nagyon jó hír Kép!
Persze, hogy minden oké lesz, és hamarosan neked is drukkolunk a hármasikrekhez!!

Adri
adri77

Wish!
Ez fantasztikus! Most már ti is olyan hamar eljuttok a lombikig, mint Stelláék! Kép

Nicola Kép
A nevem alatt írtakat biztosan nekem címezted? Vagy csak elfejeltetted odaírni hogy Emeseanyu? Kép
Mert én nem már május óta nem szedek fogigátlót Kép

Nina
Olyan nincs, hogy nem bírok Stelláról írni, ha van hír Kép Ez egy nagyon hálás és boldog feladat Kép Ráadásul mindennél előbbrevalóbb Kép

Bogi Kép
NAgyon szivesen írok Stelláról, tudom hoyg itt is mindenki szereti és drukkol neki! Kép

Nina, Bogi Kép
Köszönöm kérdésetek, a hőm......... hát tiszta zagyva. NIna, olyan mint a tiéd. Ugrál az eleje, ebben a ciklusban nem is ment le igazán, aztán meg fel se ment. SZerintem (többek szerint) nem volt peteérésem Kép Úgyhogy gyenge elképzelésem sincs, mikor fog megjönni Kép Ráadásul most hiába is méregetem, mert hétfőn túl voltam egy bölcsességfog kivésésen, 2 napig lázas voltam, még most is picit gyulladt a seb környéke, úgyhogy valószínü a hőemelkedés csak ezért van Kép

Tündi
Vendég

Igen, bocs nem Neked szántam hanem Emeseanyunak!
De Neked sok +++++++++++++++cserébe!

Nicola
nicola79

Wish!
Ezek nagyszerű hírek!
Olyan jó érzés, hogy nem hiába szorítottunk!
Bogi
bogi1975

Mindenkinek nagyon kellemes hétvégét kívánok!
Hétfőn találkozunk.Kép

Puszi

Mea
mea

Sziasztok lányok!

Adri!
Köszi a bíztató szavakat. A görbédet valami titokzatos dolog miatt nem tudom megnézni, de majd este jön haza a párocskám, majd ő megbűvöli. Nekem is elkezdett egy picit szurkálni a hasim, de nem olyan menzi szerűek, annál sokkal gyengébbek, és csak időnként. Néha úgy gondolom nemsokára megfog jönni, aztán meg azt, hogy most nincsenek olyan jelei mint a múlt hónapokban. Nem merek bizakodniKép
Gratula a babóhoz, vigyázzatok magatokra.

Wish!
Ha ilyen jól szorítottunk, akkor most azért szorítok, hogy minél hamarabb kezdődjön a lombik!!! Egyébként biztos, hogy lombik lesz a vége?

Tündi!
Nem akartalak megbántani a Stella híradóval kapcsolatban, csak gondoltam mindig jól jön egy kis plusz. Nagyon sajnálom, hogy a fogdoki megkínzott, mert gondolom nem volt egy séta galopp, de remélem hamar rendbe jössz. Akkor nektek ez a hónap kimaradt? Mi lesz a következőbe, szedsz valamilyen gyogyit vagy mész dokihoz? Hányadik cn-on vagy?
Stelláéknak megy a drukk továbbra is, új hír róluk?

Bogi!
Mi újság? Írj nekem valami jó dolgot ami mostanában történt veled! Velem a legjobb az utóbbi napokban, hogy díszítettem a lakást karácsonyra, és egy karácsonyi dalt dudorásztam, la-la-laáztam. A párom a gép előtt, egyszer csak megszólal, hogy úgy örül, hogy ilyen boldog vagyok. Hát nem aranyos? Össze-vissza puszilgattam.Kép

Puszi
Nina
nina79

WishKépKépKépKép szuper!
Ha tudok, segítek!
a

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Sziasztok!

A fagyöngyöt itt olvastam valamelyik topicban!
Babásodásra jó, én is azt gondoltam/om, hogy ebben a teában csak a népi hiedelem van, a fagyöngy ugyanis a termékenység ősi jelképe!
De állítólag van biológiai hatása is, hogy mi azt nem tudom, de gondolom ártani nem árthat!Ezért inkább iszom! Nem olyan szirnyes-szörnyes az íze! Szerintem!Kép

Wish!

Nagyon örülök a jó híreknek!!!Én is ezt kérdem: Tuti lombik lesz a vége???
Mit szólnál a hármasikrekhez!Kép
Szegény nőciért nagyon izgultam tegnap a szülőszobában! Szinte hihetetlen, nem mondták hogy lombik lett volna és mégis hárman lettek!!!

Mohácska!
Mizu a mensivel?? Megszökött!!!Hurrá!
Ugye Te is örülsz! Na most meg miattad fogok izgulni egész hétvégén! Mikor tesztelsz(egy pozitívat)?Várom nagyon!!

Na látom mindenki lelépett, azért ha valaki erre jár, írjon!!

Jó 'vadászatot' Kép mindenkinek hétvégére!!!

Kép

Kép
megann

Megann Kép
Én most néztem meg a neten a szülöszobát, és a honlapon azt irták, hogy spontán 3-as ikrek Kép

pusz

Kép
Kép
Kép
minyu

Sziasztok! Olyan aranyosak vagytok KépKépKép, hogy Ti is így örültök Kép. Mindenkinek köszönöm Kép

A lombik szinte biztos, mert kevés spermium (2-3 millió) és csak 10%-a mozog. (200ezer az nem sok, annyi ember csak kisváros Kép)
A hármasiker azért elég húzós lenne, de azt se bánnám. Kép Ha lesz annyi sejt,akkor biztos mi is hármat ültetettünk be. Tegnap mondta a párom a szülőszoba alatt, hogy nahát és hogyan lehet három gyereket szoptatni. Én meg mondtam neki, hogy még lehet, hogy megtudjuk Kép
Most azon izgulok, hogy mikor jön mega mensi, mert onnantól számítva a 11-13 ciklusnap között kell ultrahangra menni és vérvételre. És az is lehet, hogy pont karácsonyra fog esni. Mert vasárnap kell megjönnie és akkor a 11. nap az pont dec 23, ami még munkanap. Gond a csak akkor lesz ha hétfőn vagy kedden jön meg, de akkor felhívom a dokit, hogy mi legyen. Azt sem tudom dolgoznak-e a két ünnep között, végül is ez magánrendelő, lehet hogy nem. De nem szeretnék emiatt veszíteni egy hónapot.

Hirtelen olyan gyorsan számítani kezdett minden nap Kép

Mohácska! Mikor tesztelsz?

wish

StellaKép Szorítunk Neked!! Biztosan megtapadnak, ha ilyen mennyiséget tudtál létrehozni! Mit szólnál hármas ikrekhez???? EzerdrukkkkkkKépKépKép
a

madaran

Sziasztok lanyok!

De jo, mennyi minden tortenik!

Wish!

Gratula, es latod elindul a dolog! Aztan indulhat a lombik!!!!!

Stella!

De kar hogy nem tudsz irni tobbet, nagy drukk megy neked, szep karacsonyt, es mindenkepp adj hirt magadrol!!!!

Anna!

Jol vagyok, most kezdunk uj ciklust megint clostival, de most mar nagyobb adagban, mert nem volt eleg a progim. Multkor is az jott be, amikor 2.5 db-ot ettem naponta!!!!! Hajra, elore!!!
Januarban mar egyutt leszunk a lenti topicban!!!

Reni!

Kerdezted ezeket az aloes dolgokat. Igen, pontosan erre jok az aloes dolgok, hogy meregtelenitenek, konnyebb teherbe esni, es nem hogy nincs kedvezotlen hatasa, de azert vannak hogy taplaljak a szervezetet, hogy a babanak minel jobbat tudjal adni!!!!
Lehet termeszetesen terhesseg alatt is szedni, kifejezetten ajanlott, es segiti ugye a teherbe esest is! Es hat a babank is jo, ha a mama meregtelenitett elotte!!!

Nina, Nicola!

Nektek is ajanlom ezeket a termekeket, tenyleg tok jok! Sajnos nem lehet boltban venni, de kicsit hosszu lenne itt mindent leirni roluk, irjatok egy mailt, megbeszeljuk!!!!

dodo32@freemail.hu

pusz es jo hetveget nektek!!!

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Sziasztok lanyok!

De jo, mennyi minden tortenik!

Wish!

Gratula, es latod elindul a dolog! Aztan indulhat a lombik!!!!!

Stella!

De kar hogy nem tudsz irni tobbet, nagy drukk megy neked, szep karacsonyt, es mindenkepp adj hirt magadrol!!!!

Anna!

Jol vagyok, most kezdunk uj ciklust megint clostival, de most mar nagyobb adagban, mert nem volt eleg a progim. Multkor is az jott be, amikor 2.5 db-ot ettem naponta!!!!! Hajra, elore!!!
Januarban mar egyutt leszunk a lenti topicban!!!

Reni!

Kerdezted ezeket az aloes dolgokat. Igen, pontosan erre jok az aloes dolgok, hogy meregtelenitenek, konnyebb teherbe esni, es nem hogy nincs kedvezotlen hatasa, de azert vannak hogy taplaljak a szervezetet, hogy a babanak minel jobbat tudjal adni!!!!
Lehet termeszetesen terhesseg alatt is szedni, kifejezetten ajanlott, es segiti ugye a teherbe esest is! Es hat a babank is jo, ha a mama meregtelenitett elotte!!!

Nina, Nicola!

Nektek is ajanlom ezeket a termekeket, tenyleg tok jok! Sajnos nem lehet boltban venni, de kicsit hosszu lenne itt mindent leirni roluk, irjatok egy mailt, megbeszeljuk!!!!

dodo32@freemail.hu

pusz es jo hetveget nektek!!!

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Dodo Kép Végre itt vagy! Hát, ilyet még nem hallottam, hogy a clostitól nőne a progi. Arra utrot v. duphastont szoktak felírni, nem?
Nekünk uazokkal a gyogyikkal megy majd a stimu: Menogon, Puregon, Serophen, stb....Már várom. Tényleg jó lenne januártól együtt "növekedni"
KagylórólKépudsz valamit? Elvileg túl lehet az első lombikon!!
És GittaKép?? Vajon mi van Vele? Nyár óta nem jelentkezett!
a

madaran

Szia Nina!
Hát most nincs éppen valami derűs kedvem, fáj a fejem is már megint,ma beszólt egy kolléganőm is, de annak annyira örülök, hogy holnap megyünk a Mecsekbe kirándulni!
Sajna ma este egyedül vagyok itthon, a párocskámnak munkahelyi elfoglaltsága van, így ráérek netezni. Azt hiszem, szépítkezni is fogok egy picit, hogy holnap a drágaságom ne tudjon ellenállni annak a dögös tyúknak, akivel a hétvégét tölti.
Ki kéne kapcsolni az agyamból a hülye munkahelyem.
Már én is karácsonyi díszbe öltöztettem a lakásunkat, sőt az idén lecseréltük a karácsonyfa díszeinket is, úgyhogy az idén bordó - aranyban fog pompázni a nappalink.

Megann!
Hol veszed a fagyöngyöt? Felkeltetted az érdeklődésemet!

Wish!
Szerintem Stella majd tud Neked tanácsokat adni, hogy hogy lehet hármasikreket szoptatni!

Bogi. (Ha van itt valaki, akkor szerintem még ma jövök.)
bogi1975

MegannKépBogiKép
A fagyöngyről asszem én írtam, állítólag a méhüreg állapotát javítja, nagyban elősegíti tea formájában a fogamzást.
még én sem próbáltam, reméltem, hogy az uram felmászik egy fáraaaaKépKép és úgy lesz saját.
a

madaran

Wish!

Aha már értem a lombik dolgot, dehát se baj, bizti lesznek babáitok!
Szerintem ünnepek alatt nincsenek, tudod, nekem adtad meg az elérhetőséget!
A váróban a recepciós néni mondta telefonba, hogy 24-én délig vannak, de mintha a doki meg azt mondta volna, hogy ő már nem lesz 24-én!
Szerintem minél hamarabb kérdezz rá az ünnepi rendelésre!
27-én viszont biztos hogy már lesznek, nekem akkorra kellett volna mennem, de mivel akkor külföldön leszek, januárra toltuk az egész vizsgálatot!!

Minyu!
Igen, én is így értelmeztem az adásból, hogy spontán lett 3 fő baba!Egy fél oviKépKép Tök jó!!
Azért bizti ki fognak borulni a szülők!3 pöttöm azért mégiscsak 3!!Hű de bölcs lettem!!KépKép

Stelláról ma nincs hír??
Mi lehet vele???azaz helyesbítek, az ötösfogattal???:Kép

Kép

Kép
megann

Bogi!

Irigyellek ám a mecseki kirándulás miatt. Jó lenne nekünk is egy kicsit kikapcsolni, elterelni a gondolataimat, de nem megy. Ma megint egy kicsit depis voltam, a párom szerint ezért nem sikerül a babóca. Túlságosan akarom. Lehet, hogy igaza van, de csak őt csapnám be, ha letagadnám, hogy minden gondolatom az, hogy vajon mikor fog sikerülni, és van-e valami problémánk.

Amúgy a mai estét én is egyedül töltöm, a párom focizni megy a barátaival, én meg szülőszobát nézek a neten (tegnap nem bírtam 10-ig fentlenni).

Wish!

Nagyon örülök a jó híreknek és drukkolok ezerrel, hogy minél előbb sikeretek legyen Kép

Reni
Vanoreni

Kép

Bogi!
Ne legyen rossz kedved, ne foglalkozz a szurka-piszka emberekkel. A fejedre tegyél hideg vizes zsepit ( nekem ez mindig bevált), az arcodra egy jó kis pakolást és pihizz. Képzeld el milyen jó lesz holnap. Mi a párommal kék mániások vagyunk, ez meg is látszik a lakáson. De próbálok színesíteni a karácsonyi díszítés terén. Én is egyedül vagyok, a párom 7 körül jön haza. Mit szépítkezel?

Dodo!
Köszi az infót, még egyenlőre csak kérdés szintjén érdekelt volna, egyenlőre várakozó állásponton vagyok. De ha aktuális lesz küldök mailt, előre is köszike.

Wish!
Látod, hogy pörögnek az események. Stella is csak kapkodhatta a fejét az utóbbi hetekben. Kívánom, hogy neked is minél hamarabb beinduljon a dolog.

Nina
nina79

Lányok, meg tudnátok nézni az én görbémet is. Az előző havin nem nagyon tudok elmenni. Szerintetek volt pé-m?
A 29. napon jött meg, szerintem akkor se nagyon esett le a hőm?!
<!--attachment: november_havi-136227.unk*attachment_icon.gif*application/octet-stream*17.9**november+havi%2exls --><center><pre>
Kép
november havi.xls (17.9 k)</pre></center><!--/attachment-->

Köszi

Reni
Vanoreni

Lányok!
Kérlek, áruljátok el nekem, hogy hol lehet fagyöngyöt beszerezni!!! Légyszi, légyszi!

Reni!
Ne depizz, igaza van a párodnak, hogy az nem segíti elő a babásodást. Bagoly mondja verébnek.

Bogi, a bagoly.
bogi1975

Nina!

Megnéztem én is a görbédet. Igaz nem nagyon értek hozzá, de szerintem szép ( legalábbis az enyémnél sokkal szebb). Szerintem egyértelműen látszik rajta a hőemelkedés.

Olvastam, hogy már nagy részét megvetted az ajándékoknak, jó neked...
Nálunk mindig az a legnagyobb gond, amíg kitaláljuk,, hogy kinek mit vegyünk.
Van egy tízéves keresztfiam, aki szerintem a legrosszabb korban van. Neki már nem tudok milyen játékot venni, a másik oldalról pedig még gyerek. A könyveknek és a ruháknak még nem örül. De majd csak megoldjuk valahogy.

Reni
Vanoreni

Lányok!
Nem tudjátok hol van Zituska? Mi van vele?

Nina
nina79

Reni!
Az ilyen gyerkőcök szerintem szeretik a szg-es játékokat. Ha van nekik otthon szerintem az jó ötlet, mondjuk egy autóversenyzős. A lövöldözőset nem ajánlom, hátha a szülök nem díjaznák.

Nina
nina79

Sziasztok!

Krinyóka jól van, mindent lát és hall,KépKép csak jönni nem jön...

Köszönöm a drukkokat, érzem is, jólesik. Csak jövő hétvégén tesztelek. Előbb semmiképpen.

Puszi - Kriszta

mohácska

Reni!
Én nem tudom megnyitni a görbédet! Neked sikerül?

Nina!
Nálunk is kék volt eddig a karácsonyfa, de őszintén szólva nekem nem annyira a színem, így örülök, hogy "megegyeztünk" és váltunk az idén. Én a zöldet meg a pirosat szeretem nagyon. Persze külön.
Már túl vagyok a hajmosáson meg az epiláláson, most az arcszépítés következik. Maszk, krém meg ilyesmi.
A fejem már jobban van egy picit.
Bogi
bogi1975

Bogi
Azt hiszem, hogy a DM-ben vettem vagy a Duna Plaza-ban a herbáriában.

Azt már tudjuk, hogy mire jó a fagyöngy, de hogy kell használni?
Otthon van egy zacsival, kipróbálnám, de nem
akarom, csak úgy össze-vissza inni.

Nálunk is bordós-ezüstös a díszités.Kép

Mindenkinek jó hétvégét.Kép
Mini
minimi

Mini!
Köszi. Ez a fagyöngy filteres vagy rendes tea?
Bogi
bogi1975

Sziasztok!

Először is, nagyon nagy drukk Stellának!!! Milliónyi babatapasztó +++++++++++++++++++ energia megy folyamatosan!
Csodaszép karácsonyuk lesz...

Wish, remélem jól jönnek össze a napok, és hamarosan Neked küldjük a drukkokat!

Bogi, Te is ilyen fejfájós vagy???
A teákról küldök majd egy kis ismertetőt. Nem vagyunk egyformák, vérnyomás, ciklushossz,stb. s szerintem vigyázni kell, hogy mit iszunk: nekem például alacsony a vérnyomásom és ezért nem merek belebonyolódni a fagyöngybe. Én csak magában palástot iszom, és megfigyeltem, hogy azóta nem fáj annyit a fejem, érdekes.., és a mesimre is jó hatással van..
Cickafark, palást, zsálya keverék szerintem azoknak jó akiknek hossszabb a ciklusuk, én ezért nem iszom.
Lányok ezt jól gondolom??

Zituska merre jársz?? Kérek szépen egy javítást a táblicskun: ma 1. cn!!!!!

Ez azt jelenti, hogy vasárnap kezdem az első clostis ciklust!!! Nagyon izgulok, és annyira reménykedek...

Dana
dana

Szia Dana!
Én is nagyon reménykedem az első clostis hónapodban. Olyan jó lenne, ha sikerülne! Annyi lánytól hallottam már, hogy meghozta nekik a closti a várva-várt babát. Nagyon szeretném, ha veled is így történne és mondjuk követnéd Judyt példáját.
Nálam vannak időszakok, amikor ilyen fejfájós vagyok. Rendszerint akkor, amikor fáradt vagyok. Így tiltakozik a szervezetem a hajtás ellen. Sajnos ilyenkor a vérnyomásom is ingadozni kezd, felugrik 160/110-re, néhány perc múlva meg már csak 90/60. Ha kipihenem magam, akkor megint beáll a normális 110/70-80-ra. Várom már nagyon a téli szünetet. Tanítani nagyon imádok, de sajnos a tanításon kívül még nagyon sok minden van.

Én magában iszogatom a cickafark teát, nálam semmit nem változtatott a ciklus hosszát illetően. Hogy érted azt, hogy jó hatással van a mensidre a palástfű?
A fagyöngyről is tudsz nekem ismertetőt küldeni?

Kriszta!
Tudósítasz majd nekünk Krinyokáról? Azért jó lenne néha tudni, hogy mi van vele.

Bogi
bogi1975

Szia Dana!

Én is nagyon drukkolok neked!

Bogi!
Megpróbálom megint felrakni, hátha sikerül.<!--attachment: november_havi-136265.xls*mime_msexcel.gif*application/vnd.ms-excel*17.9*novemberi+g%f6rbe*november+havi%2exls --><center><pre>
Képnovemberi görbe
november havi.xls (17.9 k)</pre></center><!--/attachment-->

Nina!

Köszi az ajándékos tippet, jó ötlet. Majd keresünk neki valami jó szg-es játékot, ami még nincs meg neki. Ezt mindig a páromra szoktam hagyni, mégiscsak ő a "fiú", jobban tudja, hogy minek örülne a keresztfiunk.

Reni
Vanoreni

Nekem most sikerül megnyitni, remélem nektek is, és kérem a véleményeket a görbéről!Kép

Reni
Vanoreni

Reni!
Most én is meg tudtam nyitni. őszintén szólva azok a nagy ingadozások nem annyira tetszenek benne, pl. a 7. napon nem értem, hogy mitől ugrott úgy meg.A peteérésedet a 15. napra tenném.
Hüvelyben méred? Majd rakd fel az e havit is, nagyon kíváncsi vagyok rá. A kettő együtt szerintem többet mond.
Bogi
bogi1975

Bogi!

Találtam egy kis cikket a fagyöngyról a házipatikában:

Nőknek a változókor problémái ellen, valamint vérzéscsillapításra, kedélyállapot javításra, mi több, daganatos betegségek kiegészítő kezelésére is javasolják. Jó görcsoldó és idegnyugtató, vérnyomás-szabályozó. Nem véletlen, hogy a fagyöngy a magas vérnyomás elleni teakeverék alapvető alkotóeleme. Adagolást azonban sohasem szabad túlzásba vinni, napi kettő, maximum három csészénél többet ne igyunk. Másik alapvető szabály, hogy a teát elkészítésekor előbb hidegvízbe kell beáztatni, néhány órát állni hagyni, majd meglangyosítani &#8211; de nem forralni !- és csak ezután leszűrni. Adagja csészénként egy kiskanálnyi

A fehér fagyöngy gyógyításban használatos részei a leveles ágvégek, de ügyelni kell arra, hogy ceruzánál vastagabb részek ne kerüljenek bele. Leghatásosabb a márciusi, a novemberi és a decemberi gyűjtés. Mérgező bogyói miatt szedése elővigyázatosságot igényel.
Az ágacskák tartalmaznak erős hatású fehérjéket, flavonoidokat, vérnyomáscsökkentő kolint, acetilkolint, propionilkolint, szívre ható viszkotoxinproteint, proteint, savanyú szaponint, mannitot, inozitot, zsírsavakat, keményítőt és oxidáz enzimet. A bogyókban viszcint találhatunk: ragadós, lágy gyantát.
A mai gyógyászatban nagyon hatásos gyógyszere az érelmeszesedés esetén jelentkező magas vérnyomásnak és az ezzel rendszerint együtt járó szédülésnek. Továbbá vérnyomás-csökkentő, görcsoldó, belső vérzéseket megszüntető, szívműködést serkentő, valamint degeneratív ízületi gyulladások kezelésére alkalmas.
A kutatólaboratóriumok tanulmányai azt mutatják, hogy a fehér fagyöngy kivonata tenyészetekben csökkenti a daganatos sejtek növekedését. A megfigyelések arra utalnak, hogy jelentős változást idézhetnek elő a tüdő- és petefészekrák kezelésében. E téren a kutatások tovább folynak, végleges megállapítás még nem történt.
Ami bizonyos, hogy felnőttek a fehér fagyöngyöt csak a növényt ismerő orvos felügyelete mellett használhatják. Különösen érvényes ez az állapotos mamák esetében, mert a fagyöngy méhösszehúzódást serkentő (tiramin) vegyületet is tartalmaz.

Reni
Vanoreni

Bogi!

Köszi, hogy megnézted. Nem hüvelyben mérem, hanem szájban, nyelv alatt. Szerinted így nem jó?

Feltenném az október havit is, igaz itt csak a 10. naptól mértem, de szerintem itt nem voltak olyan nagy ingadozások. Majd a mostanit is felrakom (január elején- akkor lesz vége).

<!--attachment: okt_ber_havi-136286.xls*mime_msexcel.gif*application/vnd.ms-excel*15.4*okt%f3ber+havi*okt%f3ber+havi%2exls --><center><pre>
Képoktóber havi
október havi.xls (15.4 k)</pre></center><!--/attachment-->

Köszi

Reni
Vanoreni

Bocsi, itt is a 29. napon jött meg.

Reni
Vanoreni

Reni!
Az októberiben viszont beesés nincs. Nem tudom, itt mikor lehetett pé.-d.
Az alattunk lévő topicból Orsi vagy Cat hátha erre járnak hétvégén, ők nagyon sokat tudnak a hőmérőzésről, biztosan profi módon kielemzik Neked.
Köszi, amit a fagyöngyről írtál. Én azt hiszem, nem merek belevágni.

Orsi, Cat!
Tudnátok segíteni?

Bogi
bogi1975

Sziasztok!

Csak bekukkantottam.

Bogi!
Mikor mentek, mikor jösztök? Jó pihenést, és jó szórakozást. Majd az élménybeszámolót kérnémKép

Nina
nina79

Nina!
Köszönöm. Holnap reggel fogunk indulni és vasárnap este jövünk haza.Élménybeszámoló majd hétfőn.
Neked addig is és azután is szép magas hőt kívánok!

Én most búcsúzom, mindenkinek szép hétvégét!
Bogi
bogi1975

Reni Kép
Szerintem a görbéden egyértelműen látszik, hogy volt peteérésed, de a görbe nem igazán szép. Lassan emelkedik, és utána is elég zikk-zakkos, ami hormonproblémát (pl. alacsony progeszteron vagy magas prolaktin) valószínűsít.
Az láttam, hogy ezek szájban mért hők. Az alavetően nem jó, mert a szádban nagyon sok dolog pl. nyitva volt-e alvás közben, befolyásolja, hogy milyen lesz az ébredési hőd. Pontos értékeléshez hüvelyben vagy popsiban mért hő kell, minden nap ugyanabban az időpontban mérve.

Én azt javasolnám, hogy a következő ciklusban mérd így a hődet, és akkor nézzük meg ill. ha a dokid elég rugalmas, akkor szerintem a következő ciklusban ezzel egyidőben csináljatok egy hormontükröt is.
Ez 3. napivérvételt jelent, majd UHval követett ciklus és vérvételt a tüszőrepedés napján ill. 7-9-11 nappal utána. Tudom, hogy ez sok szurka, de ez pontos képet adna arról, hogy melyik hormonoddal lehet esetleg gond.

De nem biztos, hogy gond van, lehet, hogy csak annyi a probléma, hogy szájban mérted a hőt.

Lányok Kép
Nagyon szívesen segítek bárkinek, de az ikrek mellett a fórumot követni nincs időm. Vagy szóljatok át a babás topikba, hogy nézzek meg valamit, vagy küldjetek mailt, és akkor szívesen válaszolok.

Drukkolunk mindenkinek!

Orsi + Levi + Máté
2*7,5 hét

Orsi
KépKépKép
icsilya

Jó reggelt!

Remélem nektek jobb mint nekem. Tegnap elromlott a csap a fürdőbe, ma meg leesett a hőm. Azt hiszem ennyi volt ez a ciklus.

Nina
nina79

Sziasztok! Most írok itt először. 2003-ban feltöltött a vérzésproblémákkal kapcsolatban infókat a Vanda. Ezzel kapcsolatban lenne kérdésem, hátha tudja vki a válszat. A hiperpláziás méhnyálkahártya tünetein lepődtem meg.
- változó ciklus
- minél hosszabb vérzéskimaradás, annál erősebb havi vérzés
- alvadékos, darabos, börszerű szövetfoszlányokkal
Na, akár az én tüneteim, de én azt se tudtam, hogy van ilyen, mert a nőgyógyászok soha nem kérdezték a tünetet, addig érdekelte őket, hogy redszertelen a mensim és kész. Viszont lombikozni kezdtünk, 2 injekciózáson vagyok túl. Beültetés nem volt, mert nem volt tüszőmben petesejt.
Az első injekciózás vége el lett rontva, ezért nem sikerült, de a másodiknál minden rendben volt. Azért akadtam fel ezen a hiperpláziás nyálkahártyán, mert ez az ovulációhiány miatt van, a Vanda írása szerint. Szóval, lehet, hogy nekem ezért nem volt a tüszőimbe petesejt, mert ilyen tünetei vannak a vérzésemnek? Mit gondoltok? Köszi
byby

Orsi! Kép

Nagyon szépen köszönöm, hogy megnézted a hőmet. Remélem nincs semmi baj, csak rossz helyen mértem. Ezentúl megpróbálom hüvelyben, igaz már a 7. cnapon tartok.
Februárban kellene mennem az éves "szokásos" nőgyógyászati vizsgálatra. Ha addig nem lesz babóca, akkor mindenképpen meg akarom vizsgáltatni magam kicsit részletesebben az orvosommal. Majd kérek hormontükröt is, amit ajánlottál- remélem megcsinálja. Eddig nagyon meg voltam vele elégedve.

Megnéztem a profilodat, gyönyörűek a babáid. Gratulálok!!!!!!!

Szia Nina!Kép

Sajnálom, hogy leesett a hőd, de fel a fejjel majd a decemberi hónap jobb lesz -legalábbis sokan ebben reménykedünk.

Jó hétvégét mindenkinek!

Reni
Vanoreni

BybyKép
Néha nekem is megfordul a fejemben, hogy esetleg a méhnyhártya miatt van. Hány milis volt Neked a punkció, ill. az ET idején??
A petesejt hiánya lehet attól is, hogy nem érnek meg a punkció napjára, és ezért nem válnak le a tüsző faláról. Kaptál közben Cetrodydot hasfalba? Elvileg segíti a petesejtek érését.
A mnyh.-val az a probléma, hogy nem mutatja ki semmi, hogy baj lenne. Rákszűrés- eredményeid milyenek?? MErt nekem egyszer évekkel ezelőtt volt P-3-as, akkor az volt melléírva, hogy enyhe dysplasia -mnyh.-probléma....
Mikor lesz a következő lombikod és hol???

BogiKép én totál mást olvastam a fagyöngyről, majd előkerítem és felteszem. De a DM-es kiszerelést nyugodtan kipróbálhatod!!

ReniKép eléggé egyértelműen volt pé-d, kb. a 16.napon...
pusza, anna

madaran

Sziasztok!

Bogi!Kép
Remélem nem haragszol, hogy csak most írok de nem volt időm visszaolvasni alaposan!
Tehát a fagyöngyöt gyakorlatilag a patikában is megvásárolhatod, de drogériában(ahogy Mandaran is írta) bioboltokban, gyógynövényeseknél is van!
Van filteres is, meg csomagos is. Az adagról nekem is azt mondta a gyógynövényes hogy egy kiskanál beáztatva 12 órát, kicsi meglangyítás oszt zsupsz le! Mindez reggel és este!
Valószínűleg én is veszek egy új patikai adagot, mivel nem nagyon bízom az egyéb gyártókban, mivel ugye hallottátok hogy találtak még madárürüléket is a keverékekben!

Hát nem tudom, mi legyen ezzel a fagyöngy dologgal, mostmár végképp nem tudom mit higyjek....
Segítség!!!

Kép

Kép
megann

ReniKép
Látom OrsiKép már válaszolt neked, és minden szavával egyetértek. Én a karácsonyi nagybevásárlást csináltam ma. KépKép A cikk-cakkos görbe lehet a szájban méréstől is. Nézzük meg a következő hónapban hüvelyben, az egzaktabb.

Puszi
Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztooooook!!!!KépKépKép

Végre itt vagyok!Kép
Nem vesztem el, csak rengeteg dolog van mostanábanKép - reggel elrohanok, este pedig zuhanok az ágyba. Ráadásul szerdától a netünk is megszűnt létezniKép -Szóval volt baj!
Én jól vagyok, és hipp-hopp, már a ciklus közepén tartok!Kép

Nagyjából visszaolvastam, javítom mindjárt a táblát! Ha valami nem stimmelne, majd javítsatok ki!

StellánakKép nagyon-nagyon drukkolok én is!!!!
KépXKépXKépXKépXKépXKépXKépXKépXKépX

Krinyoka!Kép Nagyon sajnálnám, ha nem jönnél többetKépKépKépKép Légyszi azért adj infót magadról!!!

KrisztaKép, DanaKép Sajnálom, hogy megjöttKép, de tudjátok, új ciklus, új remények!Kép
Kriszta!Kép Most látom, hogy még van remény??Kép Nagyon drukkolok!! Hátha mégis...Kép

Ja, Bogi!Kép Próbálom elküldeni valahogy az emilt!!

Na, jövök mindjárt!Kép

Puszi, Zita

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok csajok!

Nina, Nicola: köszi a kérdéseket és a bíztatást. Szóval diane35-t szedtem most 5 hónapig, október elején hagytam abba. A kislányom előtt is azt szedtem 3 hónapig, és az abbahagyás utáni másodikban terhes lettem.

Még mindig nem jött meg. A mellbimbóim érzékenyek, bár ez nem jelent semmit, mert múlt hónapban is az volt. Azért ha nem baba van a dologban (én ebben már nem is bízom), akkor "kicsit" kivagyok. Nem arra való a fog. gátló, hogy rendezze a dolgokat?

Eléggé kivagyok... azt hittem, ha legközelebb dokihoz kell mennem, az a baba miatt lesz.

Mikor teszteljek szerintetek? Hallottam, hogy ez a teszt dolog is elég változó, hogy mikor mit mutat ki biztosra. Elvileg ma vagyok a 34. napon. És ott tartok, hogy nem merem megcsinálni.

Puszi nektek

Szilvia

UI: azért nem volt semmi ez a hármas iker dolog a szülőszobában. Bár az előzőben az az ikerpár, ahol a másik sajnos nem élte túl (nyitott hasfal). Azon nagyon ki voltam bukva.

emeseanyu

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?