zafir: nagyon sajnálom, hogy ez most nem jött össze, de bízzunk benne, hogy tényleg 2012 lesz a mi évünk
leeda: hát én mindenkit irigylek, akinek van hozzá kitartása, hogy tornázzon, én ehhez béna vagyok

Lécci írd meg nekem, hogy hova jársz kinoztatni magadat
gigibp: Lehel úti állatkórházban voltunk
mné: azért a zumba se semmi, én láttam zumbázni lányokat, és 10 perc után biztos abbahagynám, mert nem bírnám!
Barika: olyan jó olvasni az optimuzmosod

, és hogy mennyi erőd van!

és a csíkos dinnye, hát az is valami fantasztikus, növesszed még legalább 1 hónapig
rencsi: annyira értem, amit érzel, tényleg még ilyen nagy lyuk nem volt a babásodásban!

(
Kretty: voltál?? vagy csak elkerültük egymást?

a te képeid is nagyon szépek, gratula
Szélkisasszony: remélem már lejjebb mentek a herpeszeid

mostanában az én hajam is nagyon hullik, bár én egyenlőre az évszakváltásnak tudom be. Tudod az állatok is ilyenkro váltanak bundát
Poszi drága! Nagyon nagyon örülök, hogy megosztottad velünk a jó hírt! Kristóf valóban gyönyörű kisfiú, és a méretei is nagyon jók. Kívánok neked kitartást, és sok tejcit!
npgy: örülök, hogy normalizálódtak a tüsző méretek, mennek a drukkok tovább, hogy mindegyik egyenletesen nőjön nagyra!
Kata: még remélem benne vagyok a 8 napban

, hát így utólag is boldog névnapot kívánok
Szurika: abban már annyira nem vagyok biztos, hogy nálad is megvan még a 8 nap, de azért neked is sok boldog szülinapot kívánok. És azért nem hívtalak, mert képzeld, hogy az ügyeleten simán beadnak nekünk bármit, munka után akármikor végzünk, odamegyünk, és beadják a szurikat!

Úgyhogy mégegyszer köszi!
Kriszto: annyira ügyes vagy, hogy ilyeneket tudsz csinálni!

én mindenkit irigylek, akinek ehhhez van agya, hogy kitalálja, hogy mit hova tegyen
Jajj és azért is irigyellek, hogy ilyen szépen lefogytál

Nagyon ügyi vagy! Gratulálok!
Primula: drukk annak a kíváló-potenciális emberpalántához, hogy jó erősen megtapadjon!
kagyló: hát megértem a döntéseteke, és a férjedet is megértem! Az a lényeg, hogy egymásban bízzatok, és szeressétek egymást!
És hidd el, hogy 2012 a mi évünk lesz!!!
Sajnos nálam most jött el a depi ideje!
Nektek további szép napot
Puszi