A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Majdnem elaludtam a harmadik esti mesébe, de sikerült kijönnöm dolgozni :shock: :lol:

Juba, Maggie - biztos nem lesz semmi baj, de gondolok rátok!

Nekem fél éve kellett volna mennem rákszűrésre, de szerintem csak a vizsgaidőszakban jutok el :oops: :oops: :oops:

Éljen a kipihent Maggie :!:

Megyek dolgozni, ha már így feléledtem :arrow: :arrow:

Holnap Rugóval itthon vagyok, így nem tudok haladni semmivel.

Kép
vindolanda

Köszi Vindo.
Jó munkát!
Én mára befejeztem.
dmaggie

Itt vagyok :D

Rugó jól aludt éjjel, végre nem kelt. Reggel kilenc után ébredt, és még pizsamában jövünk-megyünk.
Kicsit karikás még a szeme, de nem vészes.

Mai feladatok:
takarékszövetkezetben befizetni a kommunális adót, és új szemétlapátot venni kis seprűvel a százasban 8)

Várni az ételhordó bácsit.

Jól haladtam éjjel, elégedett vagyok. :arrow:

Kép
vindolanda

Hahó!

Megjöttem a dokitól,csinált rákszűrést(utoljára Mikor Bertivel terhes lettem akkor csináltak)az eredmény 3-4 hét,ha baj van akkor értesítenek,remélem nem lesz semmi baj,nem szeretnék levelet kapni a következő 3 hétben!!!

Gyerekek nem tudták,h megyek,Zizi végig a nevemet kiabálta de jól elvolt anyával,Bertus meg elsírta magát mikor megtudta,hogy itt hagytam.
Most nyugi van,Zizi elaludt,Berti meg mesét néz.

juba0

Volt a dokinál egy anyuka a 4 hónapos kislányával,annyira édes volt az a baba,ilyenkor elgondolkodok,hogy mennyire jó babázni,talán jó lenne egy harmadik gyerek de mikor Zizi elkezdi a sikító rohamát gyorsan elhessegetem ezt a gondolatot...

juba0

Szia Juba :D

Biztos rendben lesznek a dolgok :D
Sikítozó gyerekek :lol:

Most egy koffeinmentes kávét iszok, aztán megyünk Rugóval körutunkra.

Kép
vindolanda

Halihó!

Rohanásban ismét.
Tegnap elfelejtettem jobbulást kívánni Rugónak. Gondolatban megvolt. Látom lett is eredménye. :wink:

Juba, akkor nem talált semmit? Ez jó. Nyugi, rendben lesz minden. Én ma megtudtam az eredményemet. Nem rossz igazából, de nem is jó. Három hónap múlva kontroll kell. (találtak kettősmagvú, átalakulóban lévő sejteket)
Már volt ilyen, évekig háromhavonta jártam szűrésre. Csak a pénztárcánk bírja.

Na, rohanok tovább. Most is szakirodalmat olvasgattam már. :lol:
dmaggie

Köszi csajok!

Maggie! Akkor most nem nyugodhattál meg teljesen...
Három havonta kontroll...de inkább figyeljenek rá,az a biztos!!!
Akkor maszekhoz jársz?
Én sima rendelésre mentem,mert itt legközelebb Veszprémbe van maszek,de azért nem megyek 45 kilométert.
Most a postást fogom lesni,nehogy hozzon levelet mert rögtön elájulok!
Kívánom,hogy a következő szűrésen már teljesen jó eredményt kapj!!

juba0

Halihó!

Hú, alig van forgalom.

Juba, ne paráztasd magad!!!! Kérlek, kérlek. Én sejtettem, hogy valami hasonló van, általában ilyen szokott lenni az eredményem, volt egy időszak, több év is úgy telt el, hogy háromhavonta jártam, aztán kisműtét lett a vége. Jó kezekben vagyok, vigyáz rám az orvosom. Igen, magánrendelésre járok, így is eléggé sokat kell várni olykor, ha a klinikára mennék, akkor órákig kellene ücsörögnöm. No, meg az sem baj, hogy egy helyen megcsinál minden vizsgálatot, kivéve a labort. Ennél az orvosnál szültem a gyerekeket. :lol:

Remélem, Rugó jobban van!

Dettyk, ügyes, ügyes. :lol: Cserélnék veled. :wink:

Piroska, szerintem olyan nincs, hogy valaki egyszer sem veszti el a fejét, egyszer sem kiabál esetleg a gyerekére. Emberből vagyunk, mi is kimerülünk, türelmetlenebbek vagyunk/leszünk, stb. Nyugi van.

Én meg ma este Szekeres Adrienn koncentre megyek Momóval és a szomszédommal, Bogival. :lol: Rengeteg tanulnivalóm van, de sebaj, inkább ápolom a barátnőm lelkét. :lol:
dmaggie

Haliide tudtam jönni, mert Dalma alszik, apa elment megbeszélésre! :-)
Sajna nem tudom már mit olvastam.. :oops: :oops:

Ja igen Rákszűrés..No para!!!
Maggie: javaslom ezt nézd meg www.womenscream.hu -n megtalálod Nora számát ( barátnőm ) Szerintem tudna segíteni neked, mert ez a cream rengeteg Női dologra jó ami a hormonok miatt van. Én a teherbe eséshez használtam, anyu is és anyósom pl a klimax miatt, egy másik ismerősőm autoimmun beteg...stb....egy beszélgetést megérne..sztem..

Mi jól! Gyerekek tündérek! De egymásra továbbra sincs időnk, de igyekszünk beiktatni legalább heti 1-2 óra "szabadságot" apával..:-) meglátjuk sikerül e. :lol:
Megint voltunk fotózni ( szomszédnál ) majd hozok képeket! :oops: :oops: :oops:

mennem kell. :lol:

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk, drága vagy, majd jobban utánanézek, most csak átfutottam. Köszönöm. Mondjuk a vírusfertőzéssel nem tudom, hogy mit kezdene. :roll: (régebben a legdurvább hpv-törzset izolálták)
dmaggie

Sziasztok,

ma nem volt ovi, igy a gyerekek apjukkal voltak itthon, hát azt mondta, hogy most már megérti miért is vágyódtam dolgozni.... nem egyszerű itthon sem...

Munka továbbra is teccik...folyamatosan betanulok, hát van mit!

Gyerekek élvezik az ovit, Áron is már belerázódott,megszokták az óvónők is a kis dolgait...

Készülődünk a Mikulásra, már feldiszitettük a házat belülről...

Heni
KépKép
heni81

Jó reggelt!

Ideértem :P

Maggie, milyen volt a koncert?

Kaqk, majd rakj akkor fotókat!

Heni, életed párja elfáradt?:)

Rugó már tegnap szépen ment óvodába, bár a felkelés kicsit nehezére esett. Busszal egy db-i játszóházba mentek, meg angolja is volt. Így aztán, mikor mentem érte délután, már totál K.O. volt. Este hat után fürödtünk, hét előtt meg altattam. Mire G. hazaért, már egy órája aludt :D

Készen lettek a múltkori óvodai fotózáson készült képek. Hát, eddig én nem tudtam róla, hogy Rugónak egy csodás műtermi mosolya is van :shock:
Emberek, majd beszkennelem, felrakom a képet, ha kifizettük, mert ilyet még nem láttam.
Sajnos éppen a szájba rúgás után készült a fotó, így a gyerek nem makulátlan rajta :roll:

Nekem haladni kellene a munkáimmal, de sajna épp a Millenium-trilógiát is elkezdtem nézni, így a kettő elég problémás együtt :lol:
Ma végre egyedül vagyok, és dolgozni fogok :arrow:

Kép
vindolanda

Naposabbat :)

Millenium trilógia nagyon jóóóóóóóóó :) (Nyíregyházán néztük esténként) bár az igazat megvallva,nekem könyvben sokkal,de sokkal jobban tetszett :)

Milyen a báb? képet kérünk :)

Én meg jelentkeztem karácsonyi vásárra,horgolt,kötött,sapik,sálak+gyöngyös ékszereket szeretnék kivinni :) lassan de biztosan haladok :) :)

csók :) :arrow:

KépKép
viranka

Hát, még csak a második résznél tartok, és sajnos két hajnalban kelős munkanap van előttem :x :x :x

Akkor sok sikert a vásárra :!:
Hol lesz majd?

Egyszer az egyetemen nagymamám festett mézeskalácsaival álltam ki a harmadik emeleti placcon karácsony előtt, és mindet elvitték :lol: De azért skubiztuk, hogy jönnek-e ellenőrök...

Most jöttem a postáról, dolgozni kezdek :arrow:

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Megint itthonmaradt a gép, garázdálkodhatok. :)

Hiányoztok!... :(

Most vettem észre 1 perce, h kibújt Beni 1. foga. :) Pedig azt hittem, mint a többieknek, majd 1 évesen jön az első... Milyen furi! Egy ilyen kicsi baba foggal... :)

Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
zdori

Dóri, Rugónak ilyen idősen már volt vagy 3-4 foga, egy évesen meg kilenc:)
Ha másban nem is, a fognövesztésben jeleskedett.

Vizsgák???

Kép
vindolanda

Hehe... Vizsgák jönnek csőstül... Jövő héten, meg azután... Jajj, nem is gondolok most erre... Már több vizsgám meg is van, sztem eddig kb 5öd mind, de ezek az egyszerű tárgyak voltak... Most jön a java. Meg még januárra is marad a javából... :S

Kép
Kép
Kép
zdori

Halihó!

Na, agyilag zokni vagyok. Tanulok ezerrel, (most még nem, mert csak most értem haza, melegszik a kajcsi), közben meg a gyerekek már nagyon fáradtak, mindig zsongás van.

De, a tegnapi koncert szuper volt. Én egyébként nem nagyon ismerem Szekeres Adriennt, nem is lesz nagy az imádat ezek után sem, bár... A Kodály Filharmonikusokkal lépett fel, ez volt a harmadik, befejező koncertjük. Durván jól szólt és ami igazán tetszett, hogy énekelt két áriát is. Hogy jön ki ebből a pici nőből ilyen hang? :roll:
Jól kikapcsolt, meg igazából Momi miatt mentem, ő volt a lényeg.

Kíváncsi vagyok a Rugó-képre!!!

Zdori, mindent bele! Éljen a fogacska.

Viranka, hihetetlen vagy! :lol: Sok sikert!
dmaggie

Ma muszáj leszek mézeskalácsot gyúrni, holnap már sütni is kellene belőle. :roll:
dmaggie

Életjel! :-)
Minden ok velünk! puszi

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Csaj életjel.
Gyerekek jobban, cicus ma már oviban :)

Juba nyugi, minden oké lesz :)

Maggie vigyázz magadra :!:

Vindo várjuk a képeket :D

Kaqk te is igértél :D

Heni olyan jó olvasni a soraidat :)
sokkal vidámabbak mióta dolgozol :D

:arrow: befejezem az adventi naptárakat.
pötikém bealudt

KépKép
Kép Kép
l.móni

Jöttem 8)

Most épp hazaértem, mert egy órám elmaradt, és nem akartam Böszörményben ülni sötétedésig.

Maggie, múlt hét csütörtök óta nem működik a számítógépes rendszer, internet stb. a karon, így a könyvtárban szünetel a kölcsönzés :evil:
Tönkretett az ónoseső egy alkatrészt, mit pótolni kell. Állítólag holnapra lesz kész, akkor ki tudom venni Neked, amit ki kell.

Milyen lett a mézeskalács?

Dóri, szegény Te a vizsgákkal :roll:

Móni, először fel kell majd venni a képeket, aztán meg szkennelni kell. De hozom feltétlenül :wink:

Dolgoznom kell, meg házimunka is lenne, majd fél ötre megyek Rugóért.

Kép
vindolanda

képek ott :arrow: :-))

KépKép
kaqk
Debrecen

Halihó,
végre én is itthon. Ma jó napunk volt a suliban, pedig egyedül maradtam a végén a gyerekekkel, de hajlandóak voltak segíteni nekem, visszafogták magukat. :lol:

Gyorsan elrohantam vásárolni. Mi lesz itt később? Már most durván be-bedugul a város. Most meg mirelit pizzát sütök, itthon van Dávid is, kedd óta táppénzen van. Ez a leggyorsabb, amit ki tudtam találni. Eszünk mindjárt, aztán tanulok, majd főzés, pakolás, további tanulás, mert holnap megyek Szegedre.

Vindo, még nem tudom, hogy milyen, egy napig a hűtőben kell érlelni a tésztát, majd du-n, Bercóval sütünk ki belőle.
Nagyon kedves vagy, semmi baj, lehet, hogy megkérem a Kedvest, hogy nyomtassa ki, ha nem tudja, akkor szólok, ráér egyébként még, mást kell úgyis tanulnom. A gépemen megvan amúgy. :wink:

Móni, Te is milyen kis ügyi vagy. Jobban vagy már? Köhögés? Örülök, hogy a gyerekek rendben. Vigyázok én magamra, amennyire lehet. :lol:

Kaqk, mindjárt nézem. :wink:
dmaggie

Csak gyorsan, mert dogák doga hátán. :)

Szekeres koncert, mik vannak! :) Jó lehetett!

Kaqk jók a képek! :) Feléd van egy elmaradásom, de igyekszem, ne haragudj, nagyon gáz most...

Heni
apa vigyázott a gyerekekre. :) Nálunk minden szerdán ő van velük. Sokkkk. :) De bírja szegény. :)

Rugó csodás mosolyára kíváncsiak vagyunk. :)

Meg Móni adventi naptárjára is. :)

Meg Viranka mostanában történt alkotásaira. :)

Dóri
együttérzek. :)

Jövő héten van három ZH-m, utána kicsit lazább, széthúztam a vizsgaidőszakot, mert nem bírom egyben, jan 18 az utolsó vizsga. Megyek tanulni, ma infó doga.

Szép napot! :)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Piroska,Hello Kittyt nem fotozom :) :)
amúgy ilyeneket csinálok csak más színű a ruhája :) :)
Kép
sál meg ilyen:
Kép
a sapim meg ilyen
Kép

KépKép
viranka

Vizsgázóknak kitartást!!!!!!!!!

Vera!
Alkotásaid tekintetében csak ismételni tudom magam: szuperek!!!!

Móni!
Örülök, hogy jobban!
Ügyes vagy a naptárral!

Maggie!
Hajrá mézes. Én nem pihentettem, kisütöttük egyből. Semmi különbség nem volt... Sőt Móni tavalyi ötletéből kiindulva indén házikót is készítettünk. :)

Dóri!
Gratula a fogacskához!

Kaqk!
Szépek vagytok! :)

Juba, Maggie!
Én két hét múlva megyek szűrésre. Fél év csúszásban vagyok én is...

Vindo!
Rugó fotós képeit én is várom!

Kép
gica1

Hahó!

Vera!Nagyon ügyi vagy!!!Ez a cicus tiszta édes,gondolom mekkora meló lehet vele!!
A sapi is csúcs,remélem sikeres lesz a vásár!!!

Gica!Mesélj kicsit magatok,szeretik az ovit a gyerkőcök?

Mézeskalács:Én most kértem el Mónitól a receptet,még soha nem sütöttem de az idén nem szeretnék szaloncukrot venni,helyette majd mézest eszünk :)

juba0

Mézes! Én is előkerestem a receptet...de majd csak jöv hét közepén sütök..:-( addig nem lesz időnk du-án. :-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Itt vagyok :D

A tegnapi napom egy katasztrófa volt.
Kezdődött ott, hogy csütörtök este nyolckor kidőltem, de felhúztam az órámat fél hatra, hogy busszal tudjak menni. Na, hát csak akartam ekkorra húzni, mert igazából fél hétre húztam.
Így kocsival kellett mennünk, de közösen, mert nyolcig el kellett készülnünk, Rugót leadni az óvodában, aztán nyolcra a legnagyobb dugó közepette elérni Bösz-be. Végül nem késtem sokat, csak egy tíz percet :roll:
Este hatig vizsgáztattam megállás nélkül, volt vagy nyolcvan szóbelizőm.
Hat utánra ért oda Gábor meg Rugó, hogy ne busszal kelljen mennem este. Hazafelé mekiztünk. Itthon meg ért a meglepetés, mert G. reggel nyitva hagyta a nem fűtött szoba ajtaját, és a lakás lehűlt 13 fokra :x
Be kellett a kazánt is gyújtanunk. Aztán este rájöttünk, hogy a fürdőszobában a csaptelep alatt valami cső tönkrement, és ereszt. Most el van zárva, a hétvégén meg kell csinálni.
Este azért megnéztük a heti House-t meg két Simpson-családot.
És utána kellene nézni, hogy vajon mikor megy az interspar-játszóházba a mikulás? Tavaly is volt ott Rugó :roll:

Képeket majd hozok, de még nem tudtuk kifizetni. Vagy rohanunk reggel, vagy este már bezárták a kasszát, mire odaérünk :roll:

Kép
vindolanda

Naposbbat :)

Vindo,azért megnyugtató nem csak velünk történnek hasonló dolgok :)

Juba,a cica meghorgolása nem sok meló,inkább a fej,kéz,fül felvarrása és a szemek,orr hímzése a tökölös.

Tegnap sütöttünk B.nak kalácsot :) rizstejből.. hatalmas lett(persze 3* adagból csináltam,első varia az volt ebből készül majd az aranygaluska is).Olyan boldog a fiam :) :) remélem pár napig elég lesz(az első adag 2 nap alatt elfogyott.Azt ette oviban,itthon állandóan :) )

:arrow: sínpályát építeni

KépKép
viranka

Ja, az élet mindenkivel kegyetlen :lol:

Kalács Bálintnak 8)

Tényleg szép cuccok.

Vár a lakás portörlése, remélem, Rugó is partner lesz benne :roll: :arrow:

Kép
vindolanda

Hát akkor hozzászólok :roll:

Rugó most aludt el, én meg elkezdek dolgozni valamennyit. Aztán alvás, mert olyan kis nyomott vagyok.

Sikerült kinyomozni, hogy a sparos játszóházba holnap megy a Mikulás, így megyünk majd délelőtt. Rugó már várja.
Nekem azért lesz egy vizsgázóm is addig, amíg lepasszoljuk :lol:

Maggie, kedden már kiveszem a könyveket :D

Kép
vindolanda

- Rugó, mindjárt megyünk a játszóházba a Mikuláshoz. Mit mondasz neki?
- Dió nem kell, távcső kell.

:lol:

(Egy távcsövet kért mikulásra. De ki kellene menni a zsibire hozzá, ott románoktól nagyon olcsón lehet venni. Majd holnap G. megoldja.)

Kép
vindolanda

Halihó!

Csak egy rohanós bejelentkezés. Tegnap tízre értem haza. Ráadásul a kedvem is rossz. Az egyik zh-m remek lett, a másiknál viszont nem tudom, hogy mit csináltam. Esélyes egy ismétlésre. Nem a tudást nézték, szivatás volt a cél. :?
Kedden éjfélig derül majd ki, hogy meg kell-e ismételnem.

Vindo, köszi. Egyelőre nem kell, a Kedves megpróbálja kinyomtatni. :wink: :lol:

Most megyek dolgomra, majd jövök még.
dmaggie

Vindo találkoztatok a mikulással?
mi emmával templomba voltunk. Ebben a vacak időben a picit nem akartam kihozni.
du an nagyizas.
Tegnap I elvitt vacsizni. klasz volt. :D
Jaj Maggie naponta többször gondolok rád. Mindig mikor dalma becsücs az etetőszékbe. köszi még1x.

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Vindo Rugó és a távcső :D

Maggie hátha csak rosszul érzed :roll:
biztos sikerült :wink:

Vera szerdán megyek, majd addig írd össze légyszi miből mennyi :)

Mi ma voltunk bábelőadáson. Cicus nagyon élvezte, pötike végig hisztizte. A végén találkoztak a Mikulással akitől kaptak egy-egy csomagot (persze kifizettük) Azért jó volt :D

Mesi hogy van az egyetlen kismamánk?
lassan túl vagy a 12. héten :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Ideértem 8)

Igen, találkoztunk a sparos mikulással.
G. addig vásárolt, én meg vizsgáztattam :roll: Meg persze vettem egy koffeinmentes kávét meg fornettit, szóval kirúgtam a hámból.
R. aztán választhatott egy könyvet a kirakodósnál, és a Várak és lovagok c. ismeretterjesztő könyvre esett a választása. Hosszasan értekeztem hát neki róla itthon. Gábornak meg kihozott egy Bartos E. verseskönyvet - nesze neked nemi sztereotípiák :roll:
Aztán voltunk az egyetemen, ahol G. dolgozott, meg a Deichmannba visszavittük a múltkori cipőjét, mert széthasadt az anyaga :x Kicserélték.

Maggie, lehet, csak rossznak érzed. Aztán nem is lett rossz :wink:

Móni, milyen hosszú volt az előadás?
Szerintem ilyen idősen R. sem bírt volna végig ülni egy előadást...

Kaqk, hol voltatok enni? Mi volt a kaja???

Viranka, van még a kalácsból?

Túró rudiért a hűtőhöz :arrow:

Kép
vindolanda

Hahó!

Maggie! Mi a baj,miért volt rossz napod?
Nem biztos még,hogy rossz lett az a zh!

Rugó cuki gyerek!Szereti a könyveket?:)

Kaqk!Ezer éve nem voltunk már vacsizni,kettesben meg főleg!...

Gyerekek huncutkodnak,akkora hangzavar van,hogy a saját hangomat sem hallom:)

juba0

Majd elalszanak, és aztán csend lesz:)

Hát, még nem vettem fel :oops: :oops: :oops:
Valahogy még nem sikerült. Ha volt készpénz nálunk, akkor a kassza nem volt nyitva.
De felrakom majd.

Juba, kedveli a könyveket, és ennek örülök.
Mondjuk, hordom könyvtárba is, egész kicsi kora óta jár velem, és kb. egy fél éve ide is járunk, ahol konkrétan neki veszünk ki könyveket.
Ismeretterjesztőket szereti, meg mostanában már meséket is.
De azért nem kell félteni a sok kultúrától, mesét is szokott nézni rendesen :lol:

Mi hármasban voltunk párszor étteremben az elmúlt évben.

Estére van letöltött filmünk, de dolgunk is lenne. Eddig egy-egy, de van egy zacskó chips is :roll:
Sör viszont nincs :roll:

Kép
vindolanda

Vindo, akkor ez nagy dilemma. :lol: :wink: :lol:
Bercó nagyon rapszodikusan viszonyul a könyvekhez.

Köszi Lányok, nagyon jól esik, hogy biztattok. :lol: Kíváncsi leszek. Mondjuk minden kérdéshez hozzá tudtam szagolni, de nem írtam sokat. De, ha körbenéztem a teremben, ahol írtunk (egy marha nagy előadó volt) szinte mindenkin a kétségbeesést láttam. Többen néhány perc múlva üresen adták be a lapjukat.Mindenki olyan ideg- és lelkiállapotban jött ki, mint én. Viszont, ha sikerült, akkor a legrosszabb esetben is hármast kapok erre a tárgyra. Volt egy beadandó része is, átlagolnak és felfelé kerekítenek.

Kaqk, :lol: örülök, hogy így tetszik. Szerintem is jó. :lol:
Ügyesek voltatok, így kell ezt csinálni.

Juba, addig jó, amíg ilyenek szerintem.

Verus, gyönyörűűűűűek.

Mónikám, pihenjél is néha! Én azt kértem a Kedvestől, hogy vigye el Bercót moziba tegnap, de nem mentek el.

Tényleg, Emese??????
dmaggie

Jó reggelt!

A férfiak már elmentek, ma nyugis napom lesz.
G. fogja még felvenni is Rugót, ki sem dugom az orromat, csak ha jön az ételhordó srác 8) 8)

Maggie, lesz az hármas :wink:

A tegnapi filmet megnéztük lelkiismeretesen, de Tunyacsáp szavaival egy kalap szamócát sem ért, szóval inkább kínunkban röhögtünk rajta, meg a fülünket fogtuk be a béna szinkrontól :roll:

De este szépen időben lefeküdtünk, és aludtunk vagy hét és fél órát boldogan reggelig.

:arrow:

Kép
vindolanda

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Remélem ma ide ér a futár/postás!!!! kb 3 hete rendeltem Emmának a mikulás ajándékot és még mindig sehol!!!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk drukk hogy menjen++++++++++
azért készüljetek B ajándékkal is :roll:

Vindo de jó ma valakinek :lol:
40 perc volt az előadás, egy éve még Ő se ülte volna végig.

Mi ma eljutottunk végre a kardiologiára. Minden oké, valóban van zörej de a doktornő azt mondta nem kell aggódni, Ő kicsit később növi ki mint az többi gyerek. 1 év múlva kontroll.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Halihó!

Most értünk haza, Mikulásnál voltunk. :wink: :lol: Volt egy rövid bábelőadás is, Bercó nagyon élvezte. Délben hazaugrottam, annyi időm volt, hogy elkészítsem a csomagokat holnapra, pontosabban éjszakára.

Kaqk, remélem sikerült!

Vindo, jó lenne nekem is néhány ilyen egyedül töltött nap.

Mónikám, éljen, éljen. Dávidnak is van zöreje, talán, ha jól emlékszem, akkor valami nyolcéves kora körül nézték utoljára, azóta nem. Csak panasz esetén kell ismét menni. Most meg igazolt sportoló. :wink: :lol: Szerencsére nem annyira komolyak ezek.
dmaggie

Halihó!

Jajj de jó,hogy mindenkinél jár a Mikulás vagy Ti menetek hozzá!
Nálunk is volt még a hétvégén!
Berti igen félénken viselkedett,most nem volt akkora szája :D
Zizi meg sírt szegény,előtte ébred fel és nyűgös volt de mikor elment,nézegette az ajándékait és mondogatta,hogy bácsi és vigyorgott :)

Móni!Örülök,ez jó hír!!!! Biztosan jó lehetett az előadás,szerintem Berta is díjazná,Zizi viszont....

Kaqk!
Végül megérkezett a csomag??

Vindó!Mit csinálsz nagy magányodban??

juba0

Na, akkor:
Kép

Ezt a beöltözős dolgot nem kedvelem, de a műtermi mosoly miatt következzen két huszáros kép:
Kép

Kép

Kép
vindolanda

Kaqk, jött a csomag??

Juba, és ki volt nálatok beöltözve Mikulásnak?

Móni, ez bizony jó hír :D
Rugó unokatesójával is pont ez volt a helyzet. Szerencsére kutya baja :wink:

Maggie, Ti merre jártatok?

Itthon töltött nap - hát igen, ezek nagyon nyugtatóak tudnak lenni. Dolgozgattam nap közben főleg, aztán volt egy kis házimunka, zenehallgatás, netezés... És el is szállt a nap.

Rugónak viszont folyik az orra megint :x
Láza nincsen. Holnap viszont G. Ózdra megy, nekem meg munkanapom van, így irány az óvoda már hajnalban - legalább is akkor, ha nem lesz más baja. Hétkor indulnunk kell :x

Na, itt leszek este, ha jön valaki.

Statisztikázni :arrow:

Kép
vindolanda

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?