A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Zsuzsi,
cuki a kép!!! :D :D

Kriszto,
köszi a híreket és a ragacsot!!!
:D

Barika,
drukkolunk, hogy még legalább két hétig egyben maradjatok! Nagyon szép súlyokat becsülnek a srácoknak!!! :D

Npgy,
pihengess és pozitív dolgokra gondolj!!! Drukk!

Többiek hol vagytok??? Mindenkinek megy a meló ezerrel???

gigibp

Bari,
mennek a drukkok! Majd azért kérünk helyzetjelentést - ha másképp nem, Kriszto-n keresztül... :D :D

Zsuzsi,
köszönjük a laptetőt, nagyon cukik! A privit megkaptad??
leeda

leeda: igen, megkaptam :lol:
és pontosan azt érzem én is, amit leírtál :cry:
de igazad van, fel a fejjel!!! :lol:

zsuzsi

Lilypie First Birthday tickers
kvzsuzsi
Fót

Bari: Sejtettem én is, hogy valami nincs rendjén, mert nem szoktál ilyen sokáig hallgatni. Én is szorítok, hogy a fiúk bent maradjanak még legalább két hétig.

npgy: Drukkolok neked is! Terhesedésre fel! ;-) Kérdezted Dévai dokit a tüszőrepesztőről? Nagyon szép nagyok voltak a tüszőid! Megkérdezhetem, hogy mennyi volt összesen?

Mné
mné

Npgy: Jujj De jó! Nagyon szoritok, és jól döntöttél, hogy otthon maradsz!

barikám: Ha olvasol minket millió puszit küldök, és nagyon drukkolok, hogy még kicsit birjátok egyben..gyönyörű karácsonyotok lesz :wink:

krisztom: Köszönjük az infót, neked is puszi!és gratulálok a -10hez :)
katapetra

Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Ma mentünk volna a párommal spermavizsgálatra, de az intézet zárva volt. Előzetesen a DOKI azt írta mailben, hogy hétfőtől csütörtökig mehetünk 15:30-ig.
Tudjátok esetleg miért volt zárva, nem volt kiírva semmi.
Előre is köszönöm
kekuci
Budapest VI. kerület

A Dévai zárva volt????? :shock: :shock: Anno mi is csütörtökön mentünk spermavizsgálatra, mondjuk reggel, és a biológus bennt volt. Sőt, asszisztensek is voltak. Különös.... :shock:

Bari! Karácsonykor már otthon lesztek, 4-en egészségesen! :D

Kata, hogy vagy?

Gigi :arrow: :arrow: :arrow: DRUKKKKKK!
Vendég

Kb. 14:15 körül voltunk ott!!!
Nem értem! :(
Köszi Kretty a választ! :)
kekuci
Budapest VI. kerület

Barika,
mikulás meghozza neked még azt a 2 hetet!!! :wink:
Csak írd meg neki!!! :lol: :lol: :lol:

Npgy, hajrá!!!
Kislányom inszemmel "jött össze", így tessék pozitívan hozzá állni!!!
Utrot vagy duphastont írtak fel???

Zsuzsi, édes képet tettél fel, ÜGYI VAGY!!!! :) :) !

Kekuci, azért holnap mentek???

Szép estét!!!

Primula
primula35
Algyő

Kekuci: Dévainak csütörtökön van kórházas napja. Ilyenkor Paragi van helyette. Valószínűleg ő sem tudott menni és azért volt zárva. Csak a két dokinak van kulcsa. Ez csak egy tipp, hogy talán ezért lehetett.

Barikám: Kitartás!

Gigi: Nekem tetszenek a tüneteid. :D A reptéren dolgozol? Az érdekes munka lehet és így valóban nem tudod megúszni a folyamatos munkarendet. :(

Zsuzsi: Édesek a mikulásbabák. :D Remélem a depid már messze szállt.

Képzeljétek! Ma reggel (vagy inkább hajnal 5-kor) amikor elindultam otthonról esett a hó, de csak a mi utcánk környékén. 2 utcával odébb már nem volt semmi. Hatalmas sűrű gyönyörű hófehér pelyhekben szakadt. Volt saját hóesesünk! :lol:

Zafír
Lilypie Premature Baby tickers
zafir100

Sziasztok,

mné: az első UH-n nagyon sok tüszőt láttak, a kezelési lapomon összesen 14-et tudtam összeszámolni. Aztán ebből nem mindegyik nőtt meg (6-7-8mm), végül 4-5 db lett, ami szép nagyra megnőtt.

Primula35: igen, utro lesz a 4-dik naptól.

Köszömöm szépen mindenkinek a drukkokat :lol:

Szép napot kívánok mindenkinek!!!!!
npgy
Budapest I. kerület

Zafír,
jujjjjj de írigyellek!!! Nálunk sajna nem esik semmi! Na jó, eső ne is essen, de a hó igen! Azt imádom!!!!
Amúgy azóta semmi tünet. Csak pozitívan gondolkodom, remélem beválik! :D

Pusszantás mindenkinek!

Katám,
örülök, hogy előbújtál!!! ;)

gigibp

Sziasztok!

Npgy: Örülök, hogy jól vagy, jó pihenős-babásodást kivánok!

Poszi: ha tudsz gyere majd, és mesélj, hogy mi volt, hogy volt, és fotót szivesen veszünk.

Zafir: Nahát! :D De szép lehetett! Itt csak csúnya ködös-borongós idő van :?

Kretty: Jól vagyok, köszönöm :D De komolyan!
Lesz babánk nekünk is csak még nem jött el az ideje, HISZEM, hogy lesz gyermekünk!
Mi januárban mégsem indulunk, cél:- még 10 kilót fogynom kell..... Készülődök a saját vállalkozásomat beinditani. :P
7végén disznótor lesz anyuéknál, nyami :lol: Szóval van pörgés. :D
Nagyon szép üvegmatricákat készitettél, ügyes vagy! Én ajándékokat kreálok, majd hozok én is fotót, ha elkészülnek.
és te hogy vagy?
katapetra

Gigim: jaj, neked is mennek ám a drukkjaim, de ezt ugye tudod? :wink:

Csuriban a kezem értetek lányok! :lol: Bariért is :wink:
katapetra

Sziasztok!

Ismét köszönöm a hozzászólásaitokat :)
Tegnap én is többször hívtam az intézetet, de nem vették fel... Jó, hogy itt kiderült, miért is.
Ma már hívtam és jövő hét keddre (Mikulás) délután megyünk.

kvzsuzsinak lombik sikerült?
Gratulálok mindenkinek, aki érintett!

Valaki kérdezte, hogy nálam lombik lenne-e... Gondolom igen, mivel 3 inszem sikertelen volt (ÁEK-ban) és a korom miatt Dévai doki is egyből lombikot javasolt már a telefonbeszélgetés során is.

Viszont elfelejtettem tőle megkérdezni, h mennyi a konzultáció díja... Nem akarnám emiatt felhívni megint (a honlapon sem találok árlistát).
Esetleg tudja valaki?
uccu

Uccu: én úgy emlékszem, hogy 10 vagy 15e Ft. De javítsatok ki nyugodtan többiek. :lol:
szélkisasszony

Uccu: az első konzultáció 15e, a többi 10e Ft.
npgy
Budapest I. kerület

Zsuzsi: Nagyon Boldog Születésnapot kívánok!

Szép hétvégét!

Puszi

Mné
mné

sziasztok!!!

Mindenki a Mikulásnak írja a levelét?? :wink: :D

Segítséget szeretnék kérni, mivel nem tudom megnyitni a privát levelezésemet.
Mit rontok el????

Köszönet!!!!

primula
primula35
Algyő

Szia Primula!
Szerintem nem Nálad van a hiba. Én is sokszor járok így. Volt hogy 1 hétig nem tudtam se a privát üzikbe, se a profilomba belépni.
Próbáld meg később

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

Primula! Próbáld másik böngészővel! Nekem a a google crome nem nyitotta meg de az explorer igen, hátha tudtam segíteni, próbáld ki.

Pusza csajok mindenkinek, nálunk tart a disznótor még mindig, de lassan csak vége lesz! Már kicsit unjuk mindannyian, de a husi meg ugyebár csak kell... :roll: :roll: :lol: :lol:

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Zafir: hát sokkal jobban vagyok lelkileg, mint hétfőn voltam, de azért a hiányérzet megvan! :( az nem múlik el, míg az űrt be nem tölti aminek be kell töltenie! :shock:

Kata: azta még 10 kiló!!! nem leszel akkor egy kicsit sovány???? az azért már nagyon sok! eddig mennyit is fogytál???

Uccu: nekem a 2. lombik is sikertelen volt :cry: :cry:

Van ám nekünk egy táblázatfelelősünk amiből látnád, hogy ki hol tart, de sajnos hétköznap sokat dolgozik, a hétvégén meg disznólkodik! :D (Kriszto82) :roll: :shock:

Mné: itt is köszönöm a köszöntést! :) puszillak

Bari: hogy vagy???? mikor mész haza??

Krisztó: Bari hogy van??? kérek helyzetjelentést ha már az összes disznót elraktátok a mélyhűtőbe! :D és kérlek, ne dolgozz már olyan sokat! hiányzol ám innen! :wink:

Mindenkinek puszi

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Kriszto, elvégre a Tigrisek szeretik a húst-hússal!!! :wink: :wink:

Köszönöm csajok, SIKERÜLT!!!!!

Primula
primula35
Algyő

Rencsi: isten éltesse Domit a 2. születésnapján! :lol:

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Zsuzsi! Igen, igen a helyén a disznó! végre.....

Kicsit már fáradt vagyok és hiányoztok nagyon, de bízom benne, hogy hamarosan jövök majd és csacsogok veletek jó sokat, mint régen. És ki tudja mik történnek még karácsonyig.... :roll:

Barika: jól van, bent van a kórházban, de minden ok, azt még nem tudja, hogy holnap hazaengedik-e vagy sem. De a lényeg, hogy jól van és azért a két hétért még nagyon szorítsunk neki, amit Paragi szeretne.

Csajok a táblázat, pfúúúúúú esélytelen, szinte, a legutóbbit előkotrom és ha segítetek, akkor összehozhatunk vmit, hogy nyomom követhető legyen a banda sorsa....

Szerintetek, ha excelt csatolok, akkor mindenki tudna be írni? és mi jelenne meg? mindig a legfrissebb???

Na megyek, nekiesem, na jó beleesem az ágyikóba!

Dominak én és szülcsinapos puszit küldök!

Jók legyetek!Pusza

kriszto

kriszto82

Zsuzsika,
nagyon nagyon boldog Szülinapot !!!!!! és köszönöm DOmi nevében a köszöntést :wink:

Kriszto, átadom a pusszantást! Te meg BArikának mondd meg h pusziljuk és sokat gondolunk rá!!!
ha mindenki leírja a gyors helyzetjeletnést h mi a helyzet vele akkor az segít?

Holnap megyünk Mikivonatozni + lesz még egy szülinapi buli ma a családnak tartottunk holnap meg a barátok gyerekei jönnek! jövő héten meg wellnes-ezni megyük zalaakarosra....már nagyon várom....

Kép
rencsi79

Jajj, Primula! Én már azt hittem, hogy a baba sikerült! :)

Nálam sajnos semmi jó hír! Már kezdődik a barnázás! :cry: :cry: Kérlek ne mondjátok, hogy bízzak még, mert sajna nálam ez azt jelenti, hogy holnap v holnap után megjön...
Ez sem sikerült! Most kicsit "nyalogatom" a sebeim, de addig is nyomonkövetlek titeket!!!

Krisztoka,
ne dolgozz annyit! Bár gondolom, hogy a sok "disznóság" jól jön! :D

Kretty,
sok-sok szerencsét a holnapi naphoz! Remélem szép eredményt hozol nekünk! Képzeld, a Molnár méhészet is kinnt van a lent említett vásáron! :) Rögtön eszembe jutottál! :)

Voltunk a Vörösmarty téren. Háááát annyian voltak, hogy a végére már teljesen kivoltam. Utálom, hogy a magyarok nem képesek úgy közlekedni, hogy ne löknék fel a másikat! :twisted: :twisted: :twisted:

Mindenkinek nagyon boldog készülődést!!!

gigibp

Krisztóm: Mi is, mi is!!!!!! Disznótor volt a 7végén anyáéknál....és ma megvolt az esküvőszervezős vizsgám d. u. HULLA vagyok!
Nálunk is a hűtőben van már a malac farka :lol:

Gigi: :( :(
Vörösmarty tér: Mi is voltunk kint, hétközben, nem voltak sokan, gondolom a 7végék húzósabbak...anyagilag egyébként durva :?

Bari: Drukkolok nagyon!

Zsuzsim: Nagyon Boldog Szülinapot! Utólag is :oops:
Sok vagyok.....74 :( még 10 minusz jó lenne, 82.5-ről indultam

Rencsikém: Millió puszi Domi 2 éves kis kobakjára, igy utólag....
Érezzétek magatokat nagyon jól Zalakaroson.
katapetra

Gigi,
:? majd azért gyere, mi újság... :roll:

Kata,
és mikor lehet tudni a vizsga eredményét?...mármint hogy mennyire fantasztikusan jól szerepeltél a vizsgán.... :D :D :D

Rencsi,
én is boldog szülinapot kívánok utólag Domikának :D és nagyon jó pihenést!!! :wink:
leeda

A két szülinaposnak én is sok boldogat kívánok!!!!!

Na, mi is hazajöttünk a wellness-ből. Úgy terveztük meg, hogy én 3 napig suliban vagyok, Ők meg wellnesselnek én meg megyek este. Erre az uccsó héten lemondták a sulit, hogy kevesen vagyunk. Így én is wellnesseltem velük. Jól esett egy picit kikapcsolódni, de azért nem olyan felhőtlen :lol:
Máskor esznek mint mi és mást, két alvás napközben. Vittük a nagyiékat is, így le tudtunk menni kettesben a férjemmel kétszer fürdeni és a két reggelire is.
A gyerekeknek nagyon tetszett, jól is viselkedtek, együtt tudtunk vacsizni. Már ettek kenyeret héjastól, meg rizstallért.
Éjjel velünk Sári, nagyiékkal Matyi aludt. És nagyon jól ment. De addig, amíg nem esznek velünk és csak délután nem alszanak, nem megyünk.
Sikerült most a másik forgómat kicsinálnom a szállodai szoptatásnál. Jó béna vagyok, de legalább most a másik oldal. Ki fogom heverni, mint az előzőt.

Bariért nagyon izgulok, jó lenne még a két hét.... de inkább egy hónap.
Gigi, sajnálom nagyon. Sok erőt a feldolgozáshoz!!!!

Kriszto, nagyon jó lenne a táblázat. Sokat segítene.

KépKép
momelcsi

1323068461.8741.xls

elvileg ez excel, megnézitek, hogy tudtok-e írni bele?

kriszto

kriszto82

úgy nézem lehet bele írni, tegyétek meg, hogy kitöltitek a saját sorokat, akinél még ki van sárgítva, és miután rámentettetek, fel kell tölteni újra, majd igyekszem rendezni, a színeket megoldom majd, meg mindent, csak javítsatok, ha megtörtént írjátok már a so végére, hogy javítva!!! ok????
most megyek, dolgozom, majd 1-re megyek az Uzsokiba a dokkerhoz, majd jövök utána is még!

kriszto

kriszto82

Sajna full negatív lett a teszt, nem is lehetett más, piri már itt ólálkodik a közelben! :( :(
Én sem hoztam meg a babaesőt!
Utálom ezt az évet! Legyen már vége!!!!!!!!!!!!!

Puszi nektek!
gigibp

Kriszto, en nem tudtam bele irni semmit sem. :? Legyszi javitsd az idopontot "soha"-ra. Koszonom.

Gigi, sajnalom. :(
Vendég

Kriszto,
eredményért mész a kórházba?

Momelcsi,
gondolom, hogy nem egyszerű két kis manóval elmenni wellnesselni, de ügyesen megoldottátok a nagyszülőkkel! :) Melyik hotelben voltatok?

Kata,
igen, elég húzós árak voltak. Egy pici zacskó sült gesztenye 1000 Ft volt. Brutál!!!

gigibp

Drága Kretty!
Soha ne mondd, hogy soha!!!! Mikor mentek ma a dokkerhoz???

gigibp

Gigi! Én is nagyon sajnálom... elvileg a műtét megbeszélésre megyek....

ezt láttátok már????olyan cuki a kiscsaj...
http://www.youtube.com/watch?v=JtawDJtcRg8

Kretty! Beírtam, de tudod, hogy sohase mondd, hogy SOHA!!! :wink:

kriszto

kriszto82

kriszto

kriszto82

Próbáljátok megnyitni, mert nekem kapásból letölti a file-t és enged beleírni majd elmentem más néven és úgy töltöm fel! ennek működnie kellene!!!

kriszto

kriszto82

Sziasztok Lányok!

Zugolvasok, szinte minden nap követem az eseményeket. :oops:

Nagyon-nagyon drukkoltam mindenkinek, és szomorúan olvastam az újabb és újabb rossz híreket. :cry: :cry:

Sajnos jó híreim nekem sincsenek. Januárra van lombik időpontunk a Kaáiban, és a várakozi idő alatt volt két inszemünk, amik sajnos nem sikerültek. :cry:
Ebben a ciklusban már nem mentem, elegem volt, de konzultálni voltam, hogy hogyan legyen a decemberi kezdés, és az uh-n kiderült, hogy van a bal petefészkemben egy tüszőciszta. Ez csak azért dühített, mert összesen 1 db tüszővel indultunk az inszemnek, és az nem repedt meg a tűszőrepesztő szuri ellenére sem, és így tök feleslegesen izgultam szét magam a két kétben inszem után... :?

Ráadásul itt nem csinálnak uh-t a következő inszem előtt, és még ki is volt akadva a dokinő, hogy ebben a ciklusban miért nem mentünk még egy inszemre. Kérdem én: a ciszta az smafu??? Simán rástimulált volna látatlanba a cisztámra. Basszus!

Mérem az ébredési hőmet, és tuti, hogy a ciszta mellett nem volt PÉ, már a 27. cn vagyok, és nekem általában 26 naposak a ciklusaim.
Most azon parázok, hogy mennyit fog késni a ciszta miatt a havim, és hogy a ciszta el fog-e tűnni. :?

Ha megjön el kell kezdenem fogamzásgátlót szedni, és mennem kell a 10. cn körül uh-ra, és megbeszélni a szurikat, meg a lombikot, meg a protokollt.

Bocsi a hosszú levélért. :oops: :wink:
almendra
Budapest XIX. kerület

Almendra! Felülések és vagy talpmasszázs!!!! Sok-sok mindenkinél bejött!
Sajnálom, hogy nem sikerültek az inszemek, de majd a januári lombik! Addig pedig jön a karácsony!!! :D

kriszto

kriszto82

Almendra is javítva :wink:

kriszto

kriszto82

Kriszto!
Már kétszer voltam talpmasszázson, ma kellene mennem a 3.-ra. Két hetente kell járnom, és 6 alkalmat mondott a reflexológus.
Nekem iszonyúan fájt amikor a petefészek részeket masszírozta olyan kanál szerű fémes izével. :wink:
Szépen be is lilult, és bedagadt utána a bokám alatti rész, mert előszeretettel ezeket a pontokat nyomkodta, mikor mondtam, hogy babát szeretnénk. Egyértelmű, hogy nem vagyok mazochista. :lol: :lol:
Mondjuk az eszembe sem jutott, csak, hogy most írod, hogy esetleg a cisztám miatt fájt annyira a masszázs. :D
Ma elbliccelem, de holnap reggel a reflexológusnál kezdem a napot. :lol:
almendra
Budapest XIX. kerület

Almendra,
sajnálom a cisztát, remélhetőleg a mostani vérzéssel távozik! Én nagyon drukkolok ezért!
Mi is a Kaáliba járunk. :)
Brutál a várólista...
Sok sikert a januári lombikhoz! Nálatok mi a probléma?

Kriszto,
kevés munkát mára! ;)

gigibp

fémes izééééé, nem hangzik jóóóól, nekem csak és kizárólag kézzel masszíroznak, fura.... egyébként egyértelmű, h azért fáj, szerintem, de a masszázzsal ki is tudják pukkasztani ám!
nem tudom rávenni magam a melóra.... csak tengek lengek... aztán meg majd itt alszom... :evil:

kriszto

kriszto82

Gigi!
Alapvetően nincs problémánk. A februári HSG-n derült ki, hogy szűkek a petevezetékek. A korom miatt is akarjuk a lombikot (jövőre 38 éves leszek), meg hogy nem jött össze eddig.
Voltam D-nél, de nála legkorábban áprilisban lehetne lombikunk, így most még bepróbálkozunk a Kaálival. Aztán, ha nem sikerül, nagyon érik bennem, hogy a következőre bejelentkezünk D-hez. :wink:

Kriszto!
Akinél én voltam reflexológus, kézzel szinte nem is masszírozott, hanem egyből nekiesett a lábamnak a "kanállal", előtte kent rá valami krémet. Majd be sz@rtam mindkét alkalommal. :?
almendra
Budapest XIX. kerület

Gigi,
sajnálom :( én is reménykedem benne, hogy a következő év csak jobb lesz...!!

Almendra,
gyógyszerekkel csináltátok az inszemet, vagy spontán volt? Nem is értem, hogy miért nem csinálnak UH-t, nem olyan nagy dolog az...én alapvetőnek tartom (tartanám), hogyha egyszer már megvan a lehetőség, hogy megnézzék, mi "újság" odabenn, akkor tegyék meg!!
Én is jártam nyáron talpmasszázsra, nekem is nagyon fájt, főleg az elején, de utána egész bele lehet jönni, néha már kimondottan hiányzott :D
Remélem, segíteni fog! :wink:
leeda

Leeda!
Csak clostit kaptam. Az eslő inszemnél 2 db tüszőm érett összesen, és kértem a dokinőt, hogy a 2. inszemre segítsünk rá egy kicsit, hogy több érjen, de nem ment bele, így másodszorra a clostitól csak 1 db tüszőm volt (ami minden hónapban lenni szokott spontán is), azzal inszemeztünk, és az meg nem repedt meg, így most cisztám van. :cry:

Én megértem, hogy nem minden nődoki szeret a mensi alatt uh-t csinálni a következő inszem előtt, de ha így van, akkor nem jó szakterületet választott. :evil:
Nekünk sem leányálom mensi alatt az uh, de szerintem ilyen hormonos kezeléseknél elengedhetetlen, hogy ne legyen probléma.
almendra
Budapest XIX. kerület

Ez az első laptetőm. :lol: :lol: :lol:

Adok mindenkinek belőle!!!! :lol: :lol:

Várom au új évet, és nagyon remélem, hogy mindenkinek teljesül az álma!!!!!
almendra
Budapest XIX. kerület

Almendra,
kösz a laptető - szeletkét:))
Igen, az UH nagyon fontos, szerintem is, főleg ilyenkor!
Próbálj meg sportolással is rásegíteni, hogy kipukkadjon a tüsző..drukkolok! :wink:
leeda

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?