A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Lois: Hatalmas Gratula

Nálunk még nincs vége a kálváriának, tegnap délig egészen jól voltam, azóta annyira fáj a hasam, hogy algopirin nélkül létezni sem tudok...nem a seb fáj, hanem olyan, mintha hatalmas izomlázam lenne. Az előbb beszéltem a dokimmal, holnap reggel hívjam újra, hogy hogy vagyok. Kilátásba helyezett egy gyulladást, de mivel nincs lázam, azt is mondta, hogy lehet, hogy csak ennyire erősen húzódik össze a hasam.
Kérek szépen minden drukkot, mert gondolatban már el is temettem magam :oops: és azon a szinten vagyok, hogy szinte bármit megadnék csak ne fájjon...

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Jajjjjj.... drukk +++++++++++++++++++++++++++++

KépKép

KépKép
kispocok13

Megjártuk a céges Mikulás-ünnepséget, Nimród megint meglepett...

Olyan bátor és talpraesett volt, hogy csak na! Rettentő izgatott volt (gondolom ezért sem aludt ebéd után), nagyon várta már a Mikulást. De még mielőtt megérkezett, volt bohóc-show, amit annyira lelkesen nézett, hogy valszeg kipróbálunk egy bábszínházat vagy valamit vele :lol: :lol: :lol:

Szóval, megjött a Mikulás, Nimród alig várta hogy kihívják (mindíg mondogatta, hogy "én jövök", alig bírtam visszafogni...) aztán kimentünk, kikapta a Miku kezéből a cuccost, ment volna el, de még egy pacsira visszahívták, és teljesítette ezt a feladatot is :lol: :lol: :lol: :lol:
Aztán Mikulás el, kiffiam meg beleesett a kétségbe :arrow: kb háromszor rohantam vele körbe az irodát, kereste hogy hova ment - "Mikulás nem elment" felkiáltással :shock: :shock: :shock: :shock: Szóval, jó buli volt :lol: :lol:

Kicsit nosztalgiáztam is... furi volt ott lenni a két Manóval, mégis hiányzik kicsit a meló asszem :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

indulásra készen
Kép

családilag...
Kép

menne is, meg nem is :-)
Kép

Mikus képünk nincs, mert mire Apa felocsúdott, Nimród már dolga végeztével hátat is fordított :roll: :evil:

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 21:19-kor.

KépKép

KépKép
boo

Jól fogalmaztál: "nézel ki" :arrow: "ápoléseltakar" pulcsiban, kicsi sminkkel, mosollyal :lol: :lol: :lol:

Apára rápirítok, hogy hozza a Lábvarázslót, beszállok a versenybe :wink:

Névkimondás :lol: :lol: :arrow: Titeket szivatnak! Ő tudNA beszélni, csak így kényelmesebb neki :lol: :lol:

Vacsi mikor legyen?????????

KépKép

KépKép
kispocok13

Köszi csajok! Tegnap sírva fetrengtem a kanapén és kb 650 milliószor elmondtam, hogy énaztántöbbetsohanemszülök...éjszakára raktunk vizes borogatást a hasamra, reggelre a nagy fájdalom enyhült, viszont 37-et mértem. Ja és hasmenésem is van.Doki telefonban mondta, hogy szedjek zinnatot, még ma feltétlenül kezdjem el és holnap 1 órakor látni szeretne. Azért nyugtatott, hogy szerinte nincs nagy gáz, csak benyeltem valamit ( ami nem is lenne csoda tekintve, hogy a fele bölcsi beteg :twisted: )

tike

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 21:21-kor.

KépKép

KépKép
boo

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Azért jövök még, de most ékszereket válogatok magamnak.... :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois,

nemááááááááááááááááááár, megint el fogok csábulni :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: már így is sok hírlevelet kapok, és minden reggel sok kisördöggel küzdök meg, akik azt mondják hogy "rendeld meg, rendeld meg".....

KépKép

KépKép
kispocok13

Tike,

gyógyulj!

Boo,

beszél ez a gyerök, csak lustisáááááááááááááááág :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Rapid...

Boo!

Sztem apa "nem engedné". :roll: :lol: Pontosan a Pocoknál is észlelhető folyamat miatt: óriási lelkesedés :arrow: befektetés :arrow: próba :arrow: kifogások keresése :arrow: kifogások szisztematikus ismételgetése magunk és környezetünk számára :arrow: eszköz elrakása az "útból" :arrow: eszköz elajándékozása. :twisted: :lol: :lol: Na jó, attól még megvehetném, de már a taposógépre is azt mondta, amit csak kölcsön akartam kérni, hogy "úgyse csinálnád, mennyé' inkább futni". :? :lol: Ja, amúgy azóta voltam futni, mert elküldött, nem is volt olyan gáz az idő miatt, amiatt viszont eléggé, hogy kimaradt kb. 2 hét, és vissza is gyengültem. :? Szóval lehet, inkább azt kéne forszíroznom. :roll:

Holnap jövök. :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi,

Hűdeünnepiahangulat :-)

Nagyon szépek ám a vonalzók! Nomeg a profilkép is persze!

KépKép

KépKép
kispocok13

Én is pont ma gondoltam rá, hogy újakat kellene már alkotni, de még mindíg nincs netünk :twisted: :arrow: azóta lenyúltam Apa telefonjáról a gyors netet :idea: :idea: :idea: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kispocok13 2011.12.05 00:26-kor.

KépKép

KépKép
kispocok13

Voltunk fodrásznál. Roló végig ülte kustiban, tátott szájjal nézte a kisvakondot :D Azért van előnye ha ritkán néz mesét a gyerek :wink: :lol:
Majd töltök fel fotót holnap,most nem kicsinyítek...

Vonalzót én mindig év váltásnál szoktam variálni :oops:

Tike

Remélem nemsokára jobb lesz.

KépKép

KépKép
ronmay

Ronmay,

aztaaaaaaaaaaaaaaaa, ügyesek vagytok!
Frizkóra kíváncsi vagyok nagyon, lőjed azt a képet hamar :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

a nagy vonalzózásban találtam egy vicces tesósképet (bár másfél hónappal ezelőtti)

Kép

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 21:22-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo,

Mi is a feketében nyomjuk - Apa és Nimród shoppingolta mikor mi kórházaztunk a Kisasszonnyal... Pasik :-) mondjuk én megbékéltem vele, bár anno nekünk is szürke meg kék volt.

KépKép

KépKép
kispocok13

Ronmay!
Nohát irigykedem, nálunk a hajvágás vetekszik a doktorosdival, fodrászüzletben az volt a mélypont, annál egy fokkal jobb volt, mikor fodrász vágta itthon, de azóta már az sem, most úgy csináljuk, hogy ül az ölemben, tesóm vágja a haját, az apja meg buborékokat fúj közben :oops:

Boo!
JAja, azaz a teló https://webshop.t-mobile.hu/webapp/wcs/ ... psys%3Dall
Nekem is fehérben tetszik :roll: Én nem látom hogy lenne árkülönbség a színe miatt.
Nem tudom a te szolgáltatódnál mennyi, nekem 50 e lenne online :?
Amúgy szerintem is mindent tud Miron, csak nem strapálja magát a beszéddel. Ő szerintem biztos ha egyszer megszólal rögtön mondatokban fog beszélni.

Pocok!
Nagyon jó képek, szerintem is nagyon szép vagy :roll: Nimród meg igazán nagyon fess. Énfiamnak nincs is ilyen csini ruhája.... inge is csak kockás van :oops:

Zéténynél elég nagy képzavar, Télapót már vágja, de tegnap leesett egy boa (karácsonyi dekoráció része itthon) és szerinte leesett a karácsony :roll:
Markolós pulcsink még nincs, de csíkos sapkánk már van :wink:
Tesókép nagyon jóóóó:D

Tike!
Jájjj, sajnálom a kínokat, remélem azóta már jobb a helyzet :roll:
Babás helyzetjelentés??

Boo!
Jaja, szegény TRX megy levesbe, mingyá' letörlöm a könnycseppeket az arcomról :roll:

Vonalzók szépek, én is szülinapokon csinálok csak, de most ezzel a terhessel is annyit baszkódtam (mert kerestem a tökéletes szürke színárnyalatot, de nincs :evil: ), hogy nincs cserebere :roll:

Boo!
HM gatya :arrow: Tényleg :shock: :shock:
Itt is nyit tavasszal, majd akkor jobban képben leszek készletileg, bár amilyen a formám gyerekosztály tuti nem lesz benne.
Amúgy nem bánom, hogy Scampos készletet vettem, mert ezt használjuk pizsigatyának is olyan puha az anyag. már megvettem a 98-as kollekciót is (7 db)
Nekem tetszene a fekete, scampból vettem kettőt is, bár az inkább egészen sötét szürke vagy kopott fekete. H&M-ből barna, sötétkék, és zöld volt, pont tegnap zsákoltam be :roll:

Pocok!

Amilyen hülye vagyok véletlenül két ékszeres kupont ütöttem le, nem kell az egyik? Vagy valakinek??

Vacsi :arrow: Dodival beszéltünk róla, hogy ezen a héten vagy jövő héten kéne megejteni, a karácsonyos hét már szerintem necces lenne mindenkinek. Hétvége vagy hétköznap??

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

JA helyzetjelentés máig:

Kép

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Vacsi: nekem a jövő hét az már nem jó sajna,mert pénteken karácsonyi party és addig hol fodrászhoz,körmöshöz/pedikűröshöz megyek :oops: Ez a hétvége talán jó.

Tike! Hogy vagy?

Én ma itthon maradtam,mert Lili reggelre belázasodott :cry: Nemsokára megyünk a dokihoz.

KépKép
KépKép
nyuszi81

Nyuszi!
Nekem ez a hétvége nem jó, a szombat egyáltalán, a pénteket talán meg tudnám oldani. De nekem inkább a hétköznapok lennének szabadabbak. Neked az ki van zárva??

Szegény Lililány, gyógypuszik :)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Nyuszii, oké, azért most már felfogtam a hsz-edet, szóval hét közben szépülsz...éééééétem :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Sajna a képek nem olyan jók, kicsit torzak s a végére már bazira unta a dolgot. Itt be van lőve a séró, alapból ennyire nem kakasos :lol:
Ja és az egyik képen látszik a foga is

Kép

Kép

Kép

KépKép

KépKép
ronmay

Lois

Biztos hülye kérdés, de te miért tesztelsz naponta? Dokihoz mikor mész?

KépKép

KépKép
ronmay

Megjártuk a dokit... Lilinek kezdődő tüdőgyuszija van :shock: Egy vírus okozta valószínűleg. Kapott antibiotikumot meg köptetőt,és sehova nem mehet a héten.

Ronmay! Nagyon jóóóó Roló haja!

Lois! Igen,a jövő hét ilyen szempontból kilőve :oops:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Nyuszi!
Oh, szegényke, jobbulást :) Te maradsz vele otthon??

Ronmay!
Nyugi nem doki helyett tesztelek :wink:
Amúgy meg nem naponta, csak kétnaponta és azért mert ez hagyomány a másik topikomban. De ezt nem is igazán értheti aki nem volt benne amiben én, mert ez amolyan meddő nők dilije.
13.-án megyek UH-ra :)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Roló sérója nagyon kúúúl :lol:
Fogát ha nem mondanád észre sem venném hogy le van törve. A színkülönbséget még annyira sem :)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Ronmay,

naaaaaaaaaaaagyon állat a haja! Annyira csibészes feje van vele, hogy ihaj :lol: :lol: :lol:

Nyuszi,

Lilinek gyógypuszik! Még jó, hogy az elején elkaptátok a dolgot! Hűdenagyoncépleszel a bulikra 8) 8) 8) 8)

Lois,

na ne aggódj, a kimenős inget nem én vettem, kaptuk mikor Borka született, bazidrága márkás cucc, zavarban is voltam rendesen a dologtól... most volt rajta először, meg talán karácsonykor veszi fel, aztán ki is nőtte... van még hozzá fehér farmernacija, ami rettentő praktikus, ámbátor igen szexi :lol: Borinak pedig szupi nyári rucija belevarrt bugyogóval, meg hozzáillő bodyval, egyetlenegyszer vette fel, mert nem volt rá alkalom, és ki is nőtte hamar. Az őszi kardigán még jó volt rá, azt most vette fel először, de hordani fogja már azt is, mert nő mint a gomba :roll: :roll: :roll:

Ékszer köszi nem, mostanában nem hordok, és bűnöztem egy bazidrága dzsekire még novemberben (illetve kettőre, de hősként az egyiket ma visszavittem)

Kisfiam az előbb lelkesen kirakta a TV elé a csizmákat, hiába mondtuk, hogy az ablakba hozza a Miku a cuccokat... Apa kérdésére hogy mit hozzon a Mikulás, közölte, hogy almát és tollat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vacsi :arrow: nekem Csabi céges bulijai miatt ami nem jó: dec 6,8,14,19. A többi egyenlőre okés (illetve még gyorsan csekkolom, a mi céges karácsonyunk mikor lesz)

KépKép

KépKép
kispocok13

Lois

Bocs :oops: én csak annyit tudok(emlékszem), hogy nehezen jött össze Zé..

KépKép

KépKép
ronmay

Sziasztok!

No igen, úgy gondoltam, hogy a napsütéses, homokozós vonalzók, meg a kamaszos, kipihent, üde lányka avatarkép enyhén idejétmúlt :roll: :oops: :oops: :lol:
Úgyhogy ünnepire vettük a figurát, meg én is "öregedtem" 3-4 évet a profilképen. :lol:

Pocok!

Nimród lábkifordítós modellbeállásától kéész vagyok. :lol: :lol: :lol:
Képeslap-family :twisted: :lol: :lol: :lol: :wink:

Hajvágást én egyedül csinálom. :roll: 8) napokon keresztül fűzöm, hogynamostakkor (körmöt is így vágunk), és ha látom, hogy épp becserkészhető, akkor indulhat a buli. :lol: Beteszek vmi mesét, kap egy almát, vagy kekszet, vagy vmi rágcsát, és nekiesek. Időnként megunja, vagy szól, hogy fáj, vay nem jó, nem szeretem. (Deee, szereted. :twisted: :lol: ). Olyankor pár percig várok, utána megkérdezem mehet-e tovább...stb. szóval a 10 perces művelet úgy egy óra alatt megvan. :lol: Én közben négyszer megőszülök, minden csupa haj, a lakás darabokban, idegek cafatogra szaggatva, de azért mindig sikerül. :wink: (Alul, meg oldalt fokozatosra vágom, mármint felnyírom, felül meg a leghosszabbal letolom.)

Boo!

Hogyhogy 4-én jött a Miki?
Nálunk ma volt, volt nagy örülés, csokit kétpofára tömés, meg a szokásos. :lol:
Szombaton meg voltunk Mikluás-vonatozni, de Botond a Mikitől is sírva fakadt, ill- hisztis hangon közölte, hogy "nemmm, Mituás bácsiii, nem tecciiik". De azért a csokit nagy duzzogva elvette. :twisted: :lol: :lol:

Lois!

A fotód olyan szééép. :cry: :lol: :lol: :lol:

Juhééééj, kismama-agy. :twisted: :lol: :lol: :lol:

Ronmay!

A séró nagyon vagány! :wink: A foga meg tökre nem is durva!!! :)

Nyuszi!

Jobbulást Lilinek! :(

Lois, Ronmay!

Meddő nők dilije?! Mondja ezt az anyuka, aki a második bébit várja?! :roll: :lol: :lol: :lol: Én is kétnaponta teszteltem. :oops: Vagyis sztem nem ciki, szóval inkább. 8) :lol: Mégpedig azért, mert Andorral majdnem egy évig próbálkoztunk, ami tudom, hogy nem sok idő, de Botond azonnali beköltözéséhez képest egy örökkévalóságnak tűnt. :roll: Ráadásul kettejük között volt egy korai vetélésem, és ilyenkor vhogy az ember mindenáron tudni akarja, hogy elhiheti-e, hogy tényleg ott van-e, hogy megfelelő ütemben erősödik-e a csík...stb.
Abban egyetértek, hogy ezt tényleg csak az tudhatja... :roll: :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Ronmay,

naaaaaaaaaaaagyon állat a haja! Annyira csibészes feje van vele, hogy ihaj :lol: :lol: :lol:

Nyuszi,

Lilinek gyógypuszik! Még jó, hogy az elején elkaptátok a dolgot! Hűdenagyoncépleszel a bulikra 8) 8) 8) 8)

Lois,

na ne aggódj, a kimenős inget nem én vettem, kaptuk mikor Borka született, bazidrága márkás cucc, zavarban is voltam rendesen a dologtól... most volt rajta először, meg talán karácsonykor veszi fel, aztán ki is nőtte... van még hozzá fehér farmernacija, ami rettentő praktikus, ámbátor igen szexi :lol: Borinak pedig szupi nyári rucija belevarrt bugyogóval, meg hozzáillő bodyval, egyetlenegyszer vette fel, mert nem volt rá alkalom, és ki is nőtte hamar. Az őszi kardigán még jó volt rá, azt most vette fel először, de hordani fogja már azt is, mert nő mint a gomba :roll: :roll: :roll:

Ékszer köszi nem, mostanában nem hordok, és bűnöztem egy bazidrága dzsekire még novemberben (illetve kettőre, de hősként az egyiket ma visszavittem)

Kisfiam az előbb lelkesen kirakta a TV elé a csizmákat, hiába mondtuk, hogy az ablakba hozza a Miku a cuccokat... Apa kérdésére hogy mit hozzon a Mikulás, közölte, hogy almát és tollat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vacsi :arrow: nekem Csabi céges bulijai miatt ami nem jó: dec 6,8,14,19. A többi egyenlőre okés (illetve még gyorsan csekkolom, a mi céges karácsonyunk mikor lesz)

KépKép

KépKép
kispocok13

Dodi

Eddig én nyírtam Roló haját, de most tépettet akartam, nem pedig fokozatos felgépelést. HAnem felül legyen tépett, én meg nem tudom úgy ollóval levágni.

Foga még csak szürkül, de nem ez a végső állapot, ennél szürkébb lesz.Élőben sztem jobban kijön.

Igen, én nem tom milyen az hogy nem jön össze a baba. Roló bepottyant bébi, NAti meg 3 ciklus után köztünk volt.

DE miért van olyan hogy két nap után már nem mutat semmit a teszt?Ez csak érdeklődésként, mert nem értek hozzá..

KépKép

KépKép
ronmay

Dodi,

iiiiiiiiiiigen, a beállástól én is teljesen kész vagyok :arrow: szerintem Zétől tanulta, ő nyomta ezt a tavaly téli szett bemutató modellképen, ha jól emlékszem :lol: :lol: :lol: :lol:

Hajvágásodért irígy :arrow: nálunk ha meglátja a masinát,már indul az őrjöngő hiszti...mondjuk lehet, hogy egy türelmes próbálkozás segítene, megvárni, amíg engedi, de egy idő után Apa higgadtan de határozottan letolja a haját, próbálja csillapítani a hisztit, de letojja, halad a cél irányába.

Miért jön mindenkinél korábban a Mikulás? Nem holnap reggelre pakolja tele a csimmákat? :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Lois! Szerdáig biztos én maradok vele itthon,aztán a nagyik felváltva. Persze ez függ attól,hogy hogy lesz. Én már csak ezen a héten meg jövő héten dolgozom,úgyhogy muszáj nekifeküdnöm :wink:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Tike,

hogy vagy???????????????????????????????????

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 21:23-kor.

KépKép

KépKép
boo

Andor ma kb. 2x20 percet aludt, és most is 8 óta küzdünk. :( Először azt hittem front, de tuti a hasa, mert hullámokban nekiáll rúgkapálni, és visítva sír. :( Most megint cicire tettem, hátha elalszik rajta, de már mindent próbáltam....

Pocok!

Teapának 4 céges karácsonya lesz?!? :shock: :lol: Na, én csak ezekért akarnék multinál dolgozni. :lol: Amúgy dolgozna a tököm! :oops: :lol:

De cuki Nimród! :lol: Mi Botond szobájába, a teraszajtóhoz tettük a csizmácskákat, a függöny mögé. Mondtuk Botondnak hogy nézze meg van-e mögtte valami, meg tudud, "huhogtunk" is ( :lol: ), ő meg elhúzta a függönyt, meglátta az ajándékokat, és a háta mögött be is húzta a függönyt, hogy na ő akkor most egyedül nekilát a csomagoknak, mi meg faszán ki letünk zárva. :lol: De aztán tök édin osztogatta a cuccokat. :P Apa is kapott volna Mikicsomagot, de ma szarfej volt (beteg, és pasi, részletezzem? :twisted: ), szóval a Miki meggondolta magát, és anya kapta meg apa csomagját! :twisted: :lol:

Ronmay!

Legközelebb talán megpróbálom ollóval én is. :P Nálunk én vagyok a családi fodrász, magamnak is, meg apának is én vágom. És lassan le kell vágni már Andornak is. :lol: De komolyan, ollóval ki kell igazítanom kicsit, mert már túl hosszú. :lol:

Nem, a teszt nem lesz halványabb, de esetleg az első lehet fals.
:roll: Nekem kétszer is volt fals tesztem, és nem csak én "gondoltam oda" a csíkokat, hanem frankón közepes erősséggel ott volt a csík (mint Loisnál a műanyagon), aztán mégsem volt baba, csak kiderült azóta, hogy a MEdi-lab teszteknél ez megesik. :evil: :evil: :evil:
Másrészt meg a HCG kétnaponta duplázódik a szervezetben, így a tesztnek párnaponként illene erősödni (uolyan tesztnél nyílván). Mivel az általános nődokik (nem meddőségiek) 6-8 hétig elhajtanak, ez megnyugvást jelenthet azoknak az anyáknak, akiknél volt vmi nem kívánatos előzmény, vagy csak szeretnek "kontárkodni". :lol:
Nálam további érv volt még, hogy a sok-sok negatív teszt után annyira, de annyira jó volt pozit tesztelni, hogy minden maradék tesztemet márcsakazértis megcsináltam! :twisted: :lol:
(Persze az igazsághoz hozzátartozik, hogy ezek neten vásárolt - 65 ft-os - tesztek, szóval nem az ezer forintossal szórakoztam. :wink: )

Tike!

Voltál dokinál?

KépKép

KépKép
kicsidodi

Boo!

Juhuuuu, Miron beszél!!!! :D :D :D :D
Nincs visszaút :twisted: :lol: :lol: :lol:

Teapa sztem nagyon édi! :P Persze megértem, amit mondasz, de ez csak egy telefon. :roll: Úgy értem, hogy azért tök hasonló kaliberű, meg árfekvéső telókat néztél, sztem ott nincs akkora difi. De még ha van is, majd megszokod. :twisted: :lol: Én pl. minden új telefonomat bazira utálom, sőt az új kocsikat is, meg mindent, amit újra meg kell szokni. Nem csípem a változásokat, evvan. De aztán mindig nagyon megszeretem. :wink: Szóval értékeld csak teapát, jóvaaan?! :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

sziasztok!

Boo!
nem akarlak elkeseríteni és nem is tuti,h annyira mérvadó,de apa tesójának
xperia mini proja van és nagyon utálja,m néha kikapcsol meg nem
tölt be meg ilyeneket csinál :? :? :?
amúgy én az xperia arc-al szemezek :) de bazi drága mindenhol...
most apum próbálja olcsón becserkészni nekem :roll: :roll:
ja és nekem is Benett sipít egész nap,de csak azért mert elkezdődött sztem nála ez az
anyjamajma korszak,ugyanis 1 méternél távolabb nem mehetek el tőle...
mikulás nekünk is ma jön...vagyis már megjött csak a Kiara még alszik...

Kép
Kép
csibe83

Sziasztok! LAssan többet vbeszélek a dokimmal telefonon, mint a férjemmel :roll: Szóval szombaton ugye falkaparós fájdalom, nincs láz, vasárnap délelőtt egész jó, délután erős fájdalmak, hőemelkedés. Tegnap reggel hőemelkedés, de egész jól voltam. Közben elkezdtem az antibiotikumot. Tegnap délután doki, megvizsgált, körbetapogatta a méhemet és közben kérdezgette, hogy fáj-e. CSak egy pozicíóban fájt. szerinte nem a császárral van összefüggésbe, benyeltem valamit, erre utal a hasmenés is ( tegnap már tudtam enni pár falatot), szedjem tovább az antibiotikumot és ma ismét hívjam, hogy hogy vagyok. Az este sem és eddig még ma sem vettem be algopirint, 36,8 - 36,9 a hőm és kicsit jobban fáj, de tekintve, hogy az első fájdalomcsillapító mentes nap...Doki szerint még pár napig biztos eltart...

A kilóimnak és a tejcinek is odavágott ez a pár nap. 81-el jöttem haza vasárnap és tegnap reggel mértem 73,5 kg-ot. Most iszom a laktoherbet ezerrel.
Bogi szerencsére tünemény ( kopp-kopp), 3-4 óránként eszik, délutánonként már picit nézelődik alvás előtt. Hédi a kezdeti nagy lendület után sztem egész jól veszi az akadályokat.

Bennem viszont nyomott hagyott az egész 9 hónap és az utána következő időszak is. Bár kétlem, hogy ilyen méhvel a dokim engedne még egy terhességet, de most én is úgy érzem, hogy soha többet!!!

tike

tike!
sajnálom a betegségedet.gyógyulj meg minél hamarabb...

én pont tegnap gondolkoztam azon,h milyen jó lenne újra babázni és olyan jó lenne,ha vállalhatnánk harmadikat,de sajna nem tudjuk egyenlőre
bevállalni és később,m már sztem nem fogunk sajna :( :(

Kép
Kép
csibe83

Köszi csibe! 3. fejezet: 1 cm-es helyen kicsit váladékozik a sebem :twisted: :twisted: Telefon a dokinak: kössem le és pénteken reggel vár kötözésre, előtte nincs bennt. Naggyon remélem, hogy addig nem fog begyulladni...na vajon mi jöhet még?

tike

jaj basszus tike!
remélem nem lesz semmi baj...

Kép
Kép
csibe83

Teló:
Lois, neked nem Xperia van? Te szereted, nem? :wink:
Ne parázzatok előre, nem törvényszerű, hogy mind car. Ha meg vmi nem kóser vele, akkor majd elcseréli. :wink:
(Én telóvásárlásnál a netes véleményekkel kezdek amúgy mindig. :roll: :wink: )

Tike!

Sajnálom nagyon, amin keresztülmész. :( Ahogy így meséled, sztem sem a császárral függ össze, viszont frissen vágott hassal, meg eleve lestrapált belsőszervekkel pokoli lehet egy fosós vírus. :( Én hánytam kétszer szülés után, és nagyon-nagyon gáz volt, ahogy a hasizmom be-berándult közben. :( :?
Tudom, ez nem vígasztal, de én is tökre kivoltam szülés után. Kb. másfél héttel utána még mindenféle bajaim voltak (most nem részletezem), és itt sírdogáltam, hogy ezt nem hiszem el, hogy 9 hónapja mindig fájnia kell vminek, és már nem tudtam milyen, ha nem fáj semmi. :( De elmúlt!!! :D A 6 hetes kontrollnál már nyoma sem volt sem a szülésnek, sem a császárnak (legalábbis nem több, mint előtte, mert ezek már Botond után is megvoltak :lol: ). És most már simán lennék újra terhes, ha lehetne. :shock: :lol: (Tuti nem vagyok százas! :oops: :lol: )
Szóval ez az egész nemsokára csak emlék lesz, még ha most egy örökkévalóságnak tűnik is. :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Boo

Mutis képet a kis BEckamről! :D
Telcsi:
NA akkor lehet én vagyok egyedül olyan hogy nem érdekel milyen telcsim van :oops: két dologra használom, sms és tel. Netezni se neteznék, mert itthon netezek amikor van időm. Ha elvagyunk akkor sincs időm erre. :roll: Naptárban én a hagyományosat használom, tudok lapozgatni és egyben látom az egészet, nem kell külön belemenni a lapokba..szal nekem nem jött be :oops:, és anno ingyen a pannon hozzám vágott egy érintéskijelzős telcsit, és gyűlölöm, mert könnyű félrenyomni, a billentyűzár volt hogy feloldódott(pedig már többfélét beállítottam) biztos kőkorszak vagyok, de nekem sohasem lesz ilyet csitti vili telefonom, pláne ennyiért.
Figyi, tök ari Teférjed! Én tuti örülnék neki, tök mindegy mi(mondjuk ennyiért nem mindegy), csak a gesztus. De persze téged is megértelek, mert még nem forrott ki benned a gondolat hogy tényleg ezt szeretnéd e. CSerélni nem lehet?
Beszédnek hurrá! :wink:

Dodi

El is felejtettem, hogy te magadnak vágod a hajad!Jaa így könnyű :lol: Mindenesetre 2700Ft volt, annyira sztem nem vészes, és kb 3-4 havonta vágom a haját. DE nyárom tuti nem viszem akkor letolom neki fokozatosan, mert meleg van.

Pici bébiket sajnálom. Nem tom mi lehet a levegőben..Andor nem éhes?Így közel a 3hóhoz. Van tejcsid?Hogy szalad az idő..

Tesztinfókat köszi, annyira nem vagyok ebben jártas.. :oops:

Tike

Jujuj, ez nem hangzik jól. Nagyon sajnálom, de mindjárt jobb lesz. Látod anno Hédivel is volt probléma(aszem mellgyuszi) és mégis lett tesó. Mondjuk könnyen ugatok, nekem nem voltak ilyen jellegű problémáim és a terhességem is teljesen jó volt(legalább is ez maradt meg bennem :) )

Csibe

Miket csinál a kicsi fiad?Mászik már?Aszem ő is már öt hósan kutyázott vagy nem?

Elkezdtünk mi is újra bodyt hordani. Rájöttem ha nem is kapcsolom össze tök jól be lehet tűrni. És így pelus nélkül jók ránk a 18-24 hósak, de van hogy a 12-18 is :lol: DE már profi vagyok, mert ha egyet kapcsolok csak be középen azt könnyű félretolni és hopp kint is a kuki :lol: DE Roló is egyre tovább bírja. Múltkor tecsóban voltam és elkiabálta magát, hogy pisilni kell. Kosár otthagy, rohanok a két gyerekkel(Nati a karomban), persze sorban állás(senki nem engedett előre :twisted: ) aztán végül is kibírta. Persze folyamatosan mondtam mindjárt ott vagyunk tartsad :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

Ronmay, Dodi:köszi, biztos a hormonok miatt is , de nagyon tudom most sajnálni magamat :roll: Vagyis inkább kicsit csalódott vagyok, mert azt képzeltem a terhesség vége felé, mikor minden bajom volt már, hogy megszülök és ha nehéz is lesz 2 picivel, legalább a testem visszakapom...ehhez képest kaptam egy romhalmazt :twisted: :twisted:

Kértem kölcsön bioptron lámpát, péntekig lámpázom, talán az is segít neki...

nekem i mindegy milyen a telóm, én is csak telefonálok rajta meg fényképezek vele... rakok is mindjárt tesós képet, ne csak a depis hozzászólásaimat olvassátok :roll: :lol:

tike

Tike!

És új vonalzó?hmm? :wink: :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

Kép

ilyen volt...

Kép

és ilyen lett