2001.11.17 20:45
2001.11.17 21:04
Szóval azt hiszem lejárt az ideje.
Nem? Gratulálok neki! aZt mondják, innentõl kezõdik csak a neheze..... 2001.11.17 21:19
Na, ezt jól leírtam. Igen, biztos a jövés-menés is stresszes volt, meg jelentem, ma reggelre kibújt Leevi 7. foga! Hát ez is némi magyarázatot ad a nyügire...
Na, hogy ment a nemsajátszobábanalvás?
Lakáshoz meg gratula!
Na meg a csipesz is
megyek és megnézem ma az oldalatokat, hátha vannak új képek!
Ugye tudod, miért? Olyan igazad van! És persze éljen a hazatért apuci! Hétvégi program? 2001.11.17 21:40
Ráadásul csatlakozok CsKatihoz, mivel nagyon álmos vagyok. Rövid leszek. Köszönöm a képeket, Snoopy, Evey, Emese, Jázminmama tündériek a gyerekek.
2001.11.17 21:51
!
.
). Most 14 hónapos lesz jövõ héten, és három napja áll fel! Mindne gyerek más és más. És asszem, Evey írta, vannak olyan babák, akik sosem másznak. Szóval nyugi! Tündéri a lánykád, és hidd el, minden baba a saját magának emgfelelõ ritmusban fejlõdik. Egyébként a csalik náéunk sem jöttek be, hiába tettem le neki vmit fél méterrel arrébb, ha nem érte el, akkor juszt sem foglalkozott vele.
!</BLINK>
) gyermeked!
. Máér nem gyõzök mit adni a kezébe, hogy legalább fél percre lekössem. 2001.11.17 21:53
2001.11.17 22:11

Próbálok ezerrel türelmes lenni, de már asszem minden 1 hónappal fiatalabb baba mászik. Megpróbálom homokba dugni a fejem, de nem megy.
Új frizurás képet mért nem küldtél? Csongi olyan nagyfiú lett!! Továbbra is gyönyörû!

Itt a lányok közül többen is használnak(tak?) hintõport. Én egyik gyereknél sem. Fürdés elõtt a hajlatokat olajoztam, aztán ennyi. Mindenhol azt olvastam, hogy nem jó a hintõpor, mert összecsomósodik a hajlatokban, és irritációt okoz. Majd írnak a többiek is biztos.
Na nem úgy... Reggel még suliba menet arról beszélt, hogy jó lenne ha esne a hó, hogy a télapó szánon tudjon jönni... A suliban felvilágosították a többiek, hogy nincs se jézuska, se télapó
Úgyhogy délután már felvilágosult Alexka battyogott hazafelé
Dráma nem volt (pedig arra számítottam), úgy néz ki egész jól viseli. Én nehezebben.. olyan jó volt.. ennek is vége
Most mit csináljunk Kittivel? Alexet is bevonva játszuk el neki ugyanezt? Szerintetek? 2001.11.17 22:22
azaz gratula. Kenegessed szorgosan, nálam a nivea a nyerö. 2001.11.17 22:57

. Nekem "zsírosítónak" az jön be a legjobban, ajakápolónak is, mert még a gyógyszertári szõlõzsírra is allergiás vagyok...
Pedig mindne nap úgy kapcsolom be a gépet, hogy hátha... Aztán sosincs egy levél. Meg rémlátásaim is vannak, úõgy kell magamra rászólni, hogy most máér elég... 2001.11.17 23:00

Gratula a lépegetéshez. Én nem aggódok azon, hogy Panka se nem ül, se nem áll, nem beszél, stb. pedig egy korosztály, dehát mint már írtam ez nem a lovi. Én örülök, hogy sokûáig kisbaba. 
Õ, ha zenét hall ülve táncol.
Milyen mûtét?
2001.11.17 23:33
), hol vagy????
De komolyan: Ne aggódj, az én Danim se mászott, egyszer csak felállt és elindult!

2001.11.17 23:36

: Én nyugtatgattam... Jó, mji? Egyébként mit is akarsz Kittitõl még? Olyan ügyi!!!! 

Gratula ügyes Leevihez. Tudja merre van az arra. 2001.11.18 07:54
!
)
De tényleg kikapcsolódás így bemenni! Nekem nem igazán érné meg 4 órában dolgozni, mert az utazással együtt kb. 7-7,5 óra
lenne, annyi idõt meg nem bírok ki kicsi fiam nélkül. Buliért írigyírigy, bár ahogy magamat ismerem, este 10 után már kidõlnék
? Remélem, orrod jobban van és rendesen müxik. Emese már áll? Itt mindig olyan gyorsan zajlanak az események! Biztos, hogy csak 1 belépõjegy kell?
): BOLDOG NÉVNAPOT!
).
vagy inkább
?
! Nekem biztos nem jutna eszembe, hogy megkérdezzem egy cégtõl, hogy ugyan mit is ad el nekem. Pedig teljesen logikus, hogy az ember tudni szeretné, mi kerül a családja asztalára. Szóval ha van még hasonló infód, lécci oszd meg velünk továbbra is, jó? Írtad régebben, hogy a tejtermékekrõl elég rosszakat tudsz. Megosztanád velem? (akár mailben is, ha túl hosszú)
!
, én mindig örülök, ha megint egy évvel öregebb és bölcsebb leszek. Talán próbáld meg Te is így felfogni.
2001.11.18 08:58

2001.11.18 11:00
), és az oviban, iskolában már tényleg nem fogja tudni senki, hogy ki mikor kezdett mászni.
!
2001.11.18 16:38
2001.11.18 16:48

A fogacskához is gratula!!! 

BOLDOG NÉVNAPOT!
Jobban ismersz mostmár mint én magamat
Rendben, ha Te sem aggódsz én sem fogok. Még ál-ból se! Örülök, hogy jó volt a buli! Várom a fotókat! Ki ne hagyj! 

Kittivel már nem lesz így ugyanaz, de Alexnak is az a véleménye, hogy játszuk el vele is. 

Tudom ám, hogy igazándiból nem kell aggódnom, csak jó hallani...

Szóval eszedbe ne jusson abbahagyni! Azt hiszed én nem fogom elmesélni, ha Kitti végre mászni kezd, vagy járni, vagy stb... Rosszul hiszed, mert bizony rátok fogom zúdítani

Itt ma egész nap köd volt, eszembe sem jutott kidugni az orrom a lakásból. Még a férjem sem ment el dolgozni, pedig ezt tervezte (de jó, hogy köd volt
). 2001.11.18 17:19

)
.
. Legot Ábelnek még nem merek venni, ui. úgyis akkor játszana, amikor Emese is ott van, és Emese meg mindent a szájába vesz. Nem akarom, hogy a fél lego-késdzlet a bendõjében végezze...
. 

. (Mert van olyan is, mint tudjuk
- mindenkinek vannak ilyen tapasztalatai). Szóval írd meg nekünk mindig, mit tud már a pöttöm!
. Két év alatt az állatkert ingyenes, Emese pedig még nincs kettõ. A névnapi gratulát köszönöm, tényleg te voltál az elsõ 
! Orrom kicsit jobban van, már tiszta seb
, most pillanatnyilag esténként infralámpázom a fejem, mert nem akarok egy homlok- vagy arcüreg gyuszit.
Már elegem van, szeretnék végre egészséges lenni. Na majd vasárnapra
! 
Neki jó nagy sétákat, mamának kevés gyermeke utáéni rohangászást kívánok 
! Különben hidd el, ugyanolyan nagyöröm és nagy szám ez nagyoibb korban is - a fiam 15 hónbaposan indult el, Emese meg lassan 14, és még csak most állt fel. Igenis örülni kell ennek is és elújságolni
! Egyébként ahogy ovlastam, BÁlinthoz hasonlóan csináélt mindent (viszonylag késõn) Emese is. Megnéztem a táblázatban, jó nagy súllyal szü,etett Bálint is - úgy vettem észre, leginkább a nagy súlyú babák a "lusták". De ráérnek, nem
? 
) 2001.11.18 17:22
2001.11.18 17:34
De jó, mindjár otthon lesz!

2001.11.18 19:06
2001.11.18 20:18
. 2001.11.18 20:23
vagy
? Újabb álmatlan éjszakák...... 2001.11.18 21:15
Boldog szülinapot!
2001.11.18 22:34
) érdemes kipróbálni, max. ittál egy jó teát
. Fülnyilallásra meleg só: nagymamókám receptje, mindig bejött. Sétához gratula! Kicsit irigy is vagyok, de mégsem, mert legalább míg Emese nem tud menni, csak egyfelé (Ábel után) kell rohannom
. Köszönöm a gratulát! Köszönöm Katinak is!! 
(Bár úgyis utólag derül ki...) Olvastad a könyvet egyébként? Nekünk is van MegaBloc-unk, egy pici kis készlet. Ábel nagyon szereti, és nagyon is igazad van, (jüó hogy mondod, nem jutott volna eszembe), hogy az is ugyanolyan jó, és olcsóbb. Csak nem tudtam, hogy nálunk is lehet kapni. Ti hol vettétek? Megkérdezhetem, hogy hény db-os és mennyibe kerül? Köszi a tippet mégegyzser! Orrnyeregmasszírozás: sajna én frászt kapnék tõle, mert volt egy orrmûtétem, minek kövretkeztében az orrnyergemben/en/nél van egy porc, ami ugyan oda van nõve, de mozog, és nagyon rossz érzés, ha ott vakarom/dörzsölöm. Marad az orrfújás...

. (tudom, hogy csak félreütésm, csak húzlak...). Sajna ez nem jeletni azt automatikusan, hogy elkési, sõt még mehet is, de én máér emgírtam neki, hogy nagyon nem szeretném, ha menne. Háét majd megbeszéljük, szorítsatok, hogy sikerüljön meggyõznöm. Névnapi gratulát szintén köszönöm! Olyan figyeklmesek vagytok, tényleg! Én sose tudom, hogy adott napon milyen névnap van (kivéve persze a szeretteimét). 2001.11.18 22:48

Jó az ovi ára.
2001.11.18 22:50
De erre nem tudok válaszolni.
Örülök, hogy végre jelentkezett a párod és hogy gyógyulgatsz! Ja és boldog névnapot! 

Listát köszönöm!
Joggal vagy büszke rá. Szerintem mindenki így van vele, hogy amikor valami újat produkál a gyermeke, akkor rém büszke rá. 

Én elhiszem ám miket csinál Csongi!
Wordpad, windows-os szövegszerkesztõ. Megnyitod miközben olvasol, és tusz jegyzetelni. (Programok, Kellékek, Wordpad)
2001.11.18 23:07
2001.11.19 09:33
Én biztos vagyok benne, hogy ez is sokat jelent! Pele? 2001.11.19 11:22
) köszönöm, majd ha otthonról írok, megírom hogyan .
2001.11.19 12:48
, úgyhogy izgulhatok. Ez a mostani vérzés azért van, mert a másik babóca petezsákja még ott van a pocakomban, mondta a doki, hogy ez még le fog lökõdni, ezért a vérzés. Szednem kellett volna hormontablettát, ki is váltottam, de nem lett belõle semmi, mert Jázmin nem hajlandó meginni a tápszert, babatejet, így szoptatok tovább, gyógyszer kilõve. Próbálkoztunk egy ideig a babatejjel, egy kortyot nem volt hajlandó lenyelni belõle, pedig vettem négyfélét! hátha valamelyik bejön neki. Szabályosan kiverte a kezembõl minden alkalommal a poharat. Estére már mind a ketten sírtunk
, õ a cici-hiánytól én a kudarctól, majd döntöttem: vállalom a kockázatot, de nem szedem a progi-tablettát. Este már megint szoptattam mindkettõn megelégedésére. Azóta azért a napközbeni szopikat igyekszem ritkítani, de azt vettem észre ha kihagyok a hatból mondjuk hármat, azt éjjel bepótolja.
.
!
2001.11.19 15:00
Bár ismerek valakit, aki minden szülésénél nõtt még 4-4 centit. Az elsõ szülés elõtti testmagassága 180 cm volt
) szoláriumban másodfokú égési sérüléseket gyûjtött cicamica közölte, hogy amit szeretnék, arról õ még nem hallott, de két perc múlva jön a kollégája, aztán mejd õ segít. 10 perc várakozás után közöltem a párommal, hogy én nagyon szívesen elautózom egy másik boltig. Ezt tettük. messze van még Európa...
. Azért szerencsére nem egész hétvégén aludt...
!
De imádja a kiscsaj!
! 2001.11.19 20:02
A mi Leevinkböl fülorrgégész, csöszerelö esetleg dobos?
Timi meg nagy huncut lehet!!! Kérek én is képet!!!
Ennyi alapján nem igen unatkoztatok, az már tuti! Petra veletek vásárolt? Picurival mi van?
2001.11.19 20:15

( Ja, Pankamama, rosszul emlékszel, mi öröklakásban lak(t)unk, igaz 5-6 évig albérleteztünk...) 
2001.11.19 21:22
Vagy sírva megy? Ki tudja...
2001.11.19 21:55
Azt hiszem egy 11 hónapos törpének már illene átaludni az éjszakát ugye? 2001.11.19 22:00
2001.11.19 22:25
Jönnek a fogai, említettem már? Szóval, mindig ez van, ha fogzik. Szinte semmit nem fogad el. Azért este csináltam rántott gombát és petrezselymes krumplit, azt ette. (az õ gombájában nem volt tojásfehérje... Vagy ez már paranoia?)
Néha szinte már érthetõ, bár leginkább olyan, mint a kínai.
Gratulálok, és remélem, szeretni fogjátok az új helyet.
De csak azért, mert kb. napi 6-8-10 órát van itthon...
2001.11.19 22:58

Szvsz én bármit mondok neki, bárhogyan érvelek, õ már eldöntötte, hogy menni fog. Egyébként végül is nem csodálom, mert afféle világrekord meg híres út lesz belõle, és nem az a fajta, aki errõl le akarna maradni... Jól kifogtam én is a párommal 

Nálunk csak a sajátját húzza le. Viszont az enyémbe a zoknin keresztül is jó nagyokat harap.
. 
. 
Gondotlam hogyaz úgyis. Megértelek az Andival kapcsolatban - sokszor hívnak engem is ZSófinak, mert a ZSóka miatt azt hiszik, az vagyok, pedig nem is, hanem Erzsébet (amit egyébként nem nagyon szeretek, még meg is akartam változtatni Zsókára, de aztán belegondoltam, hogy mennyi macerával járna, meg különben is, mindenki így hív,akkor meg nem mindegy?
) rrom jól megvan, ma már kevesebbet fújtam, ennek örömére a var le is esett az orrom tövébõl (sok orrfújás miatt), most az vérzik és fáj
. Ábel nagyon emlegeti az apját, állandóan repülõzik, meg várja a madárlátta csokit és kenyeret (Zoli mindig elhozza neki a repülõgépen adott csokikat meg zsömléket
)
.
. De amikor itthon van és dolgozik, hát alig látjuk, szerencse, ha napi egy órát
. 2001.11.20 00:39
(Nem hülye ám a kérdés, csak nincs tévénk, nem tom mit mond a meteorológia. 2001.11.20 09:13
2001.11.20 14:57
2001.11.20 17:59
Mit gondolsz az általad leírt zabkásás receptet lehet víz helyett anyatejjel is csinálni? Van vagy 3 liter anyatej lefagyasztva (júniusi), lassan fel kellene használni!
Nálunk még semmi!
Jövö héten vmelyik nap faxolhatnánk egy Kikkó rajzot?
2001.11.20 18:02
2001.11.20 18:05
Most megint izgulhatsz egy darabig, ha elmegy a párod!
Írtam levelet a címünkkel, ha benevezhetnénk még belépöre?!
2001.11.20 18:13

Jó látni végre téged is!
Megadom a mobil számom: 06-20/9291-325. Jó lenne, ha te is írnál vmilyen számot, hogy kereshesselek, amikor megérkezünk.
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|