Sziasztok!
Először is Mné! én nem is tudok mit mondani. Vagyis, DE! menjen szakemberhez, ahogy a többiek is mondták, és a másik, hogy ez igenis probléma, és igenis rámehet egy kapcsolat. Ez hozzá tartozik az élethez...
én nem is értem, hogy hogy lehet, hogy másokkal igen előtted, veled meg nem... drága druszám kérlek ne haragudj meg, de ez sántít nekem, nagyon!!!! Szerintem te egy irtó dögös és kedves, aranyos és szerethető csajszi vagy!!!! Kizártnak tartom, hogy bármelyik férfiember ne kívánna meg pillanatok alatt. (bocsánat, ha kissé nyersen fogalmazok) Szóval én jelenleg azt látom, hogy te iszonyúan szenvedsz, őt meg ahogy írtad, nem érdekli,
ilyen nincs!!!!!!!! Kettőtökről szól a kapcsolat, arról, hogy jól érezzétek magatokat benne, együtt!!!! Ha nem működik, akkor mindkettőtöknek keresni kell a megoldást! Vagy ha nem akkor.... valami nem klappol....
Jaj, Mné, igazából nem ismerjük egymást jól, rajtam pedig rajtam van az őszinteségi roham, de próbálom nem közönségesen és keményen kiírni magamból amit gondolok, hiszen tényleg csak annyit tudunk, amit leírtál, így nem szeretnék határozottan állást foglalni, DE ne hagyd magad!!! Ne hagyd, hogy kevésnek, kevesebbnek érezd magad!!!! Hiszen itt valami más lesz a dologban!!!! A fiúkra általában pont az a jellemző, hogy (ismét közönséges leszek) a guruló krumplit is....
Remélem nem voltam bántó, nem voltam túl nyers, csak azt szeretném, ha megértenéd, hogy jelenleg ez a TI problémátok, DE nem a TE hibád!!! meg kell keresni az okát, meg kell keresni a megoldást, együtt!!! Ha pedig nem megy, akkor más útra kell lépni! Ezt tudom baromi könnyű mondani egy kívülállónak, de hiszem, hogy neked is mint minden nőnek kijár az, hogy a férje elkapja egy szombat délelőtti ebédfőzés közben és jól megszorongassa, ölelgesse stb...
Óriási hatalmas ölelés neked és Mné! TE EGY SZUPER CSAJ VAGY!!! érted???????
Kagyló! Most mivanmivanmivan????????
Npgy!!!!!Drukkkkkkkkhegyek!!!!!
Nálunk: méhen belül van egy gyönyörű petezsák szikhólyaggal, babóca még nem látszik, DE azt mondta a dokker, hogy ez így van jól! Szerinte még az is lehet, hogy később fogant, de semmiképp sem kell paráznom, nem kell hcg-t nézetni, minden a legnagyobb rendben!
Annyira más, mint D. Úgy jöttem el, hogy elmondták 3szor, hogy kismama így, kismama úgy, én meg hogy mindjárt bőgök
Elhangzott egy mondat, amit sosem felejtek el: "Kisasszony, higgye el, nincs ok az aggodalomra, egy terhességnek időre van szüksége, hogy szépen kiforrjon, nem kell nézegetni, meg kell nyugodni!" jaj, ezt olyan jó volt hallani. Pöttömkénk tényleg picur még, de ott van, jó helyen és nőőőőőőőő, kaptam képet is. Hiszem, hogy jövőhét szerdán már láthatjuk és minden oké lesz!
Jaj és elmesélte a nővérkének, hogy hogy kitoltam vele, mert már műteni akart, amikor... "hoppp kegyed terhes"....
Dolgozom picurkát, de imádom a világot, akkor is ha olyan amilyen...