A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Melcsi,
örülök, hogy végre Te is ki tudsz egy kicsit kapcsolódni...
Tündériek lehetnek a lurkók, a tapsi-tapsi meg főleg... :D :D
majd kérünk "fogas" képeket is...gondolom, elöl jöttek ki azok a fogak, ugye?? :D
leeda

Igen, először az alsó kettő, majd a felső középsők.
Hát, pont a mostani szoptatásnál már éreztem is:-)

És még a férjem tegnap elvitt moziba is. Ideszervezte az anyukáját, mi meg megnéztük Tom Cruise bácsit. Hát még mindig jól tartja magát.

KépKép
momelcsi

Mindenkinek Áldott, Békés Boldog Karácsonyt kívánok!
Kép

szurikáta
szurikáta56

Sziasztok!

Npgy! Holnap mééééééész???? nagyon szorítok!

Era hogy vagy????

Nagy a pangás csajok, mindenki készül a karácsonyra, vagy még tart az utolsó hajtás így év végén?

pusszantás

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Kriszto,
szerintem már mindenki el van havazva :wink: Hogy vagy?? :D

Szurika,
köszönjük szépen, majd én is applikálok ide valamilyen képet :D

Momelcsi,
:D :D :lol: :lol:
leeda

Sziasztok!

Holnap reggel megyünk az első UH-ra. Nagyon-nagyon izgulok, annyira jó lenne, ha minden rendben lenne.....
Holnap mindenről beszámolok, addig is szép napot Mindenkinek!

pussza
npgy
Budapest I. kerület

Npgy,
drukkolok!! :D :D
leeda

Npgy, nagyon drukkolunk, hogy minden rendben legyen, és úgy is lessssssssszzzzzzzz!!!!!!!!!!!!!!

KépKép
momelcsi

Npgy:Nagyon drukkolok én is, és várlak a hirekkel :D

Melcsi: azt szabad tudni, mit kapnak a gyerkőcök?

Kriszto: Hogy vagy? :wink:

Szurika: Ez a kép nagyon idili, lassan már én is kezdem érezni, hogy mindjárt itt a karácsony! Puszi

Üdv. mindenkinek!
katapetra

Igazából nagy vásárlást nem csináltunk nekik, megkapják az Anna-Peti-Gergő sorozat 6db könyvét, meg hát a rokonoktól ezer féle dolgot. Hintát, babytaxit, fürdőlepedőt, játékokat.

KépKép
momelcsi

Npgy: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: izgulok!!!!!!! Gyere, amint csak tudsz!!!!

Era: mi újság? Hogy vagy?
szélkisasszony

Szélkisasszony, pont ezt akartam írni, hogy már nagyon izgulok, hogy mi a helyzet a babóval.
Npgy, gyere azonnal, ha tudsz, mert itt lerágjuk a körmünket.

KépKép
momelcsi

Csatlakozom az elottem szolokhoz!!!

Krisztokam, varunk nagyon teged is!!!

Pussz

bari6

Lányok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IKREK a pocakban :lol: :lol: :lol: :lol:

Annyira, de annyira boldogok vagyunk! :D

Teljes álomvilág :D
npgy
Budapest I. kerület

juuuuuuuuuuuuuuuuuuuj npgy! de jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó

de mesélj még!!!

kriszto

kriszto82

Először nem mondott semmit, csak nézte D a monitort. Kérdezem tőle, most mi van? Nem lát semmit?? Erre elmosolyodott, felém fordította a monitort, és mondta, hogy ketten vannak. Abban a pillanatban elkezdtem zokogni a boldogságtól és D nyakát úggggyy de úgggyyy megszórítottam és agyon puszilgattam. Akkor látam, hogy a kis férjem az ajtókeretnek támaszkodva sír, majd őt is közelebb hívta D és újból megnéztük a monitoron a babákat. Ez az érzés leírhatatlan....Már a pozitív tesztnél úgy éreztem, ennél boldogobb érzés nincs a világon, de úgy látszik lehet fokozni :lol:
Tiszta szívemből kívánom minden kisbabára vágyónak, Nektek Lányok, hogy minél előbb Ti is áttudjátok érezni ugyan ezt! :lol:

Millió pussssz Mindenkinek !
npgy
Budapest I. kerület

Isteneeeem, itt bogok :cry: Nagy gratula! Vigyázz nagyon a pottomikre!

Krisztokaaaam, pusszantalak!!!

bari6

huuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrráááááááááááááááá!!!!! Hatalmas gratula!!!!!

De Kriszto, te is mesélj!!!!!!

Ezen a ramatyul induló napon csodás hírek!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
szélkisasszony

npgy: teljes szívemből gratulálok én is Nektek! :lol: :lol: én is itt bőgők a monitor előtt! :)))

azt hiszem télleg beindult a bababumm!

Kriszto: nálatok mi újság???

zsuzsi

Lilypie First Birthday tickers
kvzsuzsi
Fót

Npgy,
ez hihetetlen, óriási gratula!!!! :D :D :D :D :D
leeda

Npgy,
GRATULAAAAA!!!!!!!!!
HUURRRRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁ!!
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

Npgy: potyognak a könnyeim....micsoda csoda ez! :lol:
Valódi karácsonyi csoda! :lol:
Nagyon jó egészséget az egész családnak!Puszi

Reméljük mi is átélhetünk majd ilyen csodát :wink:

Barika: mikorra lesznek kész a fotók?

Puszilok mindenkit, csak éppen mézeskalács sütésben vagyok......
katapetra

Na újra itt...

Erám, hogy vagy?

Krisztó? Még dolgoztok?

Leeda: ugye nem leszel egyedül az ünnepek alatt?
katapetra

Kata,
hogy sikerült a mézeskalács? :wink:
Múlt szombaton hazajött a párom, szóval ünnepek alatt együtt leszünk, sőt szombaton jönnek Anyukámék unokázni és csak hétfőn mennek haza! Most mi fogunk sütni - főzni, na majd meglátjuk... :D
leeda

Leeda: akkor most nagy nyüzsi lesz körülötted :lol:

A mézes, jól sikerült..teszek fel fotót....
katapetra

:cry: :cry: :cry: itt zokogok ezerrel. annyira örülök a két kis babónak. Ilyenkor nagyon át tudom élni azt a pillanatot, amikor D megmondja, hogy ikrek.
Nagyon vigyázzatok rájuk, gondolom két hét múlva szívhang vizsgálat.

Krisztó, terhestünetek? Azok is olyan jók az elején, aztán pár hét után már uncsi. :wink:

Era, nagyon várjuk 23-át is, hogy te is csudás hírekkel gyere.

Nagyon jó karácsonyi készülődést mindenkinek!!
Itt gyönyörűen esik a hó!

KépKép
momelcsi

Köszönöm Lányok, annyira aranyosak vagytok, és olyan jólesik!!!! :lol:
Köszönöm szépen!!!!!!!!!
Olyan jó, hogy vagytok...... :lol:
Dec. 29-én megyünk újra, azt mondta, akkor még sztárfotót is kapok, és naná hogy hozom Nektek! :lol:

Era: nagyon-nagyon drukkolok Neked, sokszor gondolok Rád, szeretgesd a pocid! :lol:
npgy
Budapest I. kerület

Kép

Szép, és Békés Készülődést Kivánok!
katapetra

Kata: ez csodaszép!!!!! Nagyon ügyes vagy!

Npgy: :lol: :lol: :lol: Ha rátok gondolok, csak megtelik könnyel a szemem. Annyira jó, hogy sikerült!!!! 29-én nagyon fogjuk várni a képet róluk!!!!! :lol: :lol: :lol:

Era: drukkolok ezerrel!!!!!!!

Leeda: :lol: Irigykedem egy picit, mert én csak kedden látom az anyukámat. Addig Szélúrfi családjával ünnepelünk. Ami persze tök jó, de hiányoznak az enyéim... :oops:
szélkisasszony

Jelentkezem meg egy nagyszeru hirrel: Krisztoek csodababaja szivecskeje pulzalt :lol: :lol: :lol: Szerintem amin tud majd jön ő is, de úton vannak a szüleihez! Pusza

bari6

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiggggggggggggggggeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
szélkisasszony

Bari, Kriszto,
:D :D :D ez szuper nap szuper hírekkel... :lol: :lol:

Szélkisasszony,
hát én is örülök neki, mert amúgy elég ritkán tudunk találkozni...így most jó lesz, majd unokáznak ezerrel.. :D

Kata,
ez nagyon szép, milyen ügyes vagy!!!! :D :D

Era,
jaj, nagyon drukkolok!!!

Bari,
Te hogy vagy??
leeda

Itt vagyok, már otthonról, gépről :)

Katapetra, gyönyörű amit csináltál! Ügyes vagy!!! Holnap ha nem felejtem el, lefényképezem a fiúk szobájának ablakát :) Én is kreatívkodtam az utóbbi időben ;)

Szurika, Neked is Kellemes Ünnepeket!!! Mész az uncsikhoz?

Ma még elmentünk egy uccsó vásárlásra :lol: Jól esett, de nagyon elfáradtam.
Köszi, Leeda jól vagyok, de egyre több mindenem fáj :roll: ill. most a lurkók legújabb szórakozása,h különböző helyekre dugják be a végtagjaikat, így nekem az minden egyes levegővételnél szúr... :roll:
Tegnap voltam Paraginál a CTG miatt. Tökéletes volt, viszont közölte,h nehogy bepánikoljak, de Ő elutazik 24-től 1-ig és telefont sem visz magával :shock: DE tudja,h úgysem lesz semmi :lol: úgy vagyok vele,h míg ő nyugodt addig nekem sem kell aggódnom :lol:

Pussz mindenkinek!

bari6

Krisztó, gyönyörűséges hírek, jaj de jó, hogy minden rendben.
Hihetetlen egy nap ez, ilyen jó híreket már rég olvastunk errefele.

KépKép
momelcsi

Barika:koszi az infot, csoda csaj ez a Kriszto :lol:
Szivesen megneznem a fiuk szobajat, ablakostul mindenestul.....
katapetra

Sziasztok!

Drága Barika (doktornő) köszönöm, hogy hoztad a híreket!

Npgy! Csak annyit még, azon túl, hogy iszonyúan örülök Nektek, a két pöttyötöknek! Csudaszép karácsonyi ajándékok és újévre ti is láthattok majd csodaszép pulzáló embriócskákat. Készülj!!! Mert elképesztően sok-sok papírzsepi fog kelleni..... nekünk kellett tegnap...

Mielőtt elindultam a munkahelyemről semmilyen tünetem nem volt, kissé beparáztam, majd indulás előtt a mosdóban képzeljétek kishíjján róka-úr lett... elmosolyodtam, lementem a férjemhez a kocsihoz és csak annyit mondtam, hogy bejelzett a gyerkőc, hogy minden ok!!!!
Az ultrahangon amikor kiszúrtam, rögtön kérdeztem, hogy bejöhet-e a férjem, hát persze... csak néztük és néztük.... persze én már bőgtem, de csak szolídan,pityeregtem.... 4mm-es élő, jó szívműködésű embriónk van... a doki szerint minden szép és jó, 6 hetes és pár napos a terhesség...
Na amikor kijöttünk elkezdtünk telefonálni... akkor annyira eltört a mécses, hogy egyszerűen nem tudtam abbahagyni fél órán át.
Sohasem fogom tudni elmondani, hogy ez milyen érzés volt, ennyi idő, ennyi másmilyen sírás után....
Aztán persze nem maradt abban, azóta is ha ránézek a képre, a megsimítom a pocakom, ha csak rágondolok, hogy azon a hatalmas (kb 120 cm-es) képernyőn mit láttunk elszorul a szívem és sírok.

Legközelebb januárban kell mennünk, addig rókát meghívtam hozzánk...

Katapetra, nagyon szépek a mézes-karifák. természetesen a " csoda csaj ez a Kriszto"-n is bőgtem egy sort. Köszönöm, nagyon puszillak...

Era! Hogy vagy?????????

Dolgozik még valaki?
Nálunk ma disznótor... hurrá, bár engem húz az ágy... :roll:

Kretty! Vizsgák? Megvan már mind???? Lehet már pihizni? Vagy még januárban is lesz? vagy csak a végső?

Mindenkit pusszantok, majd jövök még!

(Ja, jelentkeztem a babanetes kismamiságos felhívásra, sajna nem én nyertem, de kit izgat??????? majd mesélek nektek, csak kérlek lőjjetek le ha sokkkkk leszek! jó?)

kriszto

kriszto82

Draga Kriszto...aki idejar annak szerintem nem lehetsz sok...csak sokk :lol:
marmint az elmult honap tortenesei miatt :D nagyon orulunk nektek!!!!!
En minden infot szivesen olvasok, akar 100x is, nem egyszer lapoztam vissza, csakhogy ujra atelhessem a jo hireket!

En is puszillak, es nagyon jo ha irsz!!!!!!
katapetra

Kriszto: csatlakozom Katapetrához, minél több infót!!!!! Amikor olvasom az élményeiteket az én szívemet átjárja a melegség és még inkább érzem, hogy én is át szeretném/akarom/fogom élni... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
szélkisasszony

Kedves Lányok!

Muszáj elő jönnöm a leselkedő állásomból, mert ezek nagyon jó hírek!
Drága Krisztokám! Annyira boldog vagyok, hogy Csoda van a pocakodban! :D
Annyir jó és reményteli olvasni, hogy igenis vannak még csodák! Érdekes, hogy a Te történettedel nem nyertél a pályázaton! Kiváncsi lennék rá ki a győztes? Jé terhes lettem most mi a fenét csináljak - típus? Ők tudják..... Én Rád szavaztam volna! :lol:
npgy, szerintem szerdán elöttem lehetettek bent.....nagyon Gratulálok! Örülök, hogy végre valakinek sikerült megtörni ezt a sok negatív tesztet és elkezdödött valami aminek remélhetőleg sok folytatása lesz! Leírhatatlan boldogság lehet! :lol: :lol:
Barikám, Neked kitartás! Rém büszke vagyok Rád! Annyira szép pocakos képek készültek Rólad! Olyan szép kismami vagy!
Már régebben is megszerettem volna kérdezni, hogy érzékel valamit az állapotodból a macsekod? (bocs fura kérdés, de én is cicás vagyok. )
Kata, én is éppen reggel készítettem el a mézeskalács tésztát, délután sütöm meg, de ilyen szép kivitelezés eszembe se jutott. nagyon szépet alkottál. Te sütés elött vágtad ki a formákat vagy utána?

Mindenkinek nagyon szurkolok és kívánom, hogy az álmunk valóra váljon!
Boldog karácsonyt, csajok!
emerenc

Emerenc: nagyon jo, hogy jottel...nagyon eltuntel..tudom kellenek neha ilyen idok, de hianyoztal....
A formakat sutes elott vagtam ki, a KIKAban lehet venni potom 3ezer ft.ert sablont hozza. Koszonom a dicseretet...jo sutogetest neked is!

Nalunk holnap lesz anyosomekkal, sogornokkel a kari....nyakig vagyunk a fozesben....

Kinel mi lesz a menu? :D
katapetra

Sziasztok!

Krisztoka,
nagyon örülök, hogy csodababa jól van és örvendezteti Anyát a jelekkel!

Kata,
szépet kreatívkodtál megint!

Npgy,
gratula!

Bari,
jó, hogy te is jössz még! A fiúk hogy vannak? Persze azon kívül, hogy a tüdődbe dugják a lábukat?

Megszületett a férjem hugának a kislánya. Nagyon cuki és aranyos, de az én nyomorúságom jut róla az eszembe. Milyen jó lenne olyan boldognak lenni...

gigibp

Békés, Boldog Karácsonyi Ünnepeket kívánok!

Kép

Mné
mné

Kriszto,
jaj de jó volt ezt így olvasni...teljesen meghatódtam... :D :D

gigi,
hamarosan eljön a Te időd is! meg mindannyiónké... :lol: :lol:
leeda

Sziasztok Lányok!

Először is szeretném megköszönni Nektek a sok drukkot és szorítást, és azt hogy velem voltatok kicsit ezekben a napokban.
Hát bumm az van- csak nálam nem baba.
Igy kell magasról nagyon nagyot zuhanni.Hiába, a csúcs mellett mindig ott a szakadék is-és nagyon közel vannak egymáshoz.

Angyalkák lettek a mi kicsikéink. :(

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

Óóóóh Era.... :( Ez már biztos? Voltál vv-n?

gigibp

:(
a tábli lemaradt:
1324584710.7232.xls

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

igen, voltam vv-n.

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

Kedves Lányok!

A karácsony mindig szól egy kicsit a csodavárásról is, és volt, ahogy volt egész évben itt a fórumon, azért így év végére, karácsonyra mégiscsak megtörtént a csoda...
Kriszto csodababája adjon új hitet, erőt lendületet mindannyiótoknak; hiszem, hogy a következő év nagyon sokatoknak szintén meghozza a maga csodáját...
Kriszto, nagyon örülök a pulzáló babácskátoknak (persze, nem is lehetett volna másként); Npgy, neked is hatalmas gratula az iker-bogyókhoz (ők a hab a tortán - vagy mézeskalácson - így karácsonyra), és Bari, nagyon ügyes vagy a srácaiddal együtt, hogy a 35. hetet is betöltöttétek! Most már nem lesz semmi baj, akármikor is jönnek! (azért kíváncsi vagyok, vajon idei vagy jövő évi babák lesznek-e...)

Era, nagyon-nagyon sajnálom, tudom, most különösen nehéz...
És kedves Mindenki! A szomorúság mellett legyen hely a jóérzéseknek is az ünnepekre, mert akárhogy is van: a szeretteitekkel együtt töltött idő, önmagában is, baba nélkül is értékes!

Kívánok Mindannyiótoknak szép ünnepeket, kis harmóniát, meghitt pillanatokat, vigaszt, reményt, és sok-sok finomságot!! :-)

Üdvözlettel:G.
gladiolus

Akkor íme a karácsonyi ajándékom szeretettel: tiétek a laptetőm! :-)
gladiolus

Erám: őszintén sajnálom :( nagyon tudom mit érzel.....ölellek, és amikor úgy érzed gyere közénk!

Lányok, holnap nem nagyon fogok ráérni, igy én már ma szeretnék köszönteni, és bár csak virtuálisan, de mindenkinek küldök egy szeletkét:
Az Úr áldjon meg benneteket! Nagyon jó hogy vagytok nekem!

Kép

és még egy :wink: ez egy forralt boros torta.....

Kép
katapetra

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?