A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Emeseanyu!Kép

Nem bántassz meg! Nyugi!

Iszom a szavaid ! Minden+ infónak csak örülök!
Legalább tudom ,hogy mire számíthatok ,vagy nem számíthatok!Kép

Jázmin!Kép

Szerdán megyek vérvételre! Ott drül ki ,hogy megtapadtakKép vagy nemKép
csillam

Csilla
2 alvás és már meg is tudod mi a helyzet a pocidban!!! És drukkolok, hogy JÓ legyen a helyzet!!! Kép

Jázmin
djázmin

CsillaKép
Csak bíztatásnak írom, hogy januárban az ET után 9 nappal elkezdtem barnázgatni, és nagyon erősen görcsölt a pocim. Már el is sírattam azt a lombikot, pedig az eredményei itt szuszognak a kiságyban. Ja és 2 negatív tesztet csináltam, pedig nem szabadott volna előre tesztelni, dehát ki bírja ki ?

EmeseanyuKép
2 inszemnél többet ne csinálj, mert a sikeraránya elég gyér. Mindössze 5 párból 1-nek sikerül inszemmel a dokim szerint.KépKép Itt a topikban sem emlékszem inszemes sikerre évek óta. Vagy a lombik, vagy a lazítás hozta meg a sikert a topiklakóknak. Sokan fogyóztak, tornáztak, lazítottak, teáztak, és spontán sikerült a baba.
A lombik sikeraránya 30%, de 3 visszaültetett embriónál!!!

Pusza
Cat

Cat
Kép
cateye

Orsi!Kép

Nemis tudod , hogy most mennyire megnyugtattál!( A barna miatt)
Köszi! Remélem tényleg csak a kúp miatt van!

A fiaidat meglestem a profilodban!
TÜNDÉRIEK!Kép Kép Gratulálok hozzájuk!
Neked hányadikra sikerült?

Csilla
csillam

Cat! Kép

Ennél jobbat nem is írhattál volna! KÖSZÖNÖM!

A te babócáidat is megnéztem! Nagyon ARANYOSAK-TÜNDÉRIEK ...!
GRATULÁLOK!

NEKEM IS KELL!
ÉN IS SZERETNÉK ILYEN KÉPET!

Neked hányadikra sikerült?
(Kérem a "RECEPTET,,!!Kép

Csilla
csillam

Lányok!

Most el kell mennem ebédelni!
A Férjem parancsára!

Majd később még visszajövök!

Kép Kép Kép

Csilla
csillam

CsillaKép
Nagyon szurkolok neked, hogy sikerüljön a lombik. A többiek sokkal tapasztaltabbak, mint én, ezért újat nem tudok mondani, de nem szabad rosszra gondolni.
Most olvastam el a cikket, amire Szilvi hivatkozott, és az is azt írja, hogy sokszor a stressz, a depi a gond. Teház fő a pozitív hozzáállás ( ezt pont én mondom, aki minden mensikor kiborulKép)
Mi csak augusztus óta próbálkozunk, de már most nagyon türelmetlen vagyok.

EmeseanyuKépSajnálom a negatív tesztet. A fogyókúra pedig biztosan sikerülni fog, hiszen nem semmi cél ösztönöz. Drukkolok!!!!!!

HenciKép Nagyon örülök a picikédnek, nyugodj meg, minden rendben lesz, remélem hamarosan mi is megélhetjük azt a boldog pillanatot, amikor először meglátjuk babócánkat az UH-on.

Cat,OrsiKép

Mégegyszer köszi szépen a "görbe jellemzést". Tanácsok megfogadva, s remélem az e hónapi szebb lesz.

Reni
Vanoreni

Csilla!

Én is uj vagyok itt, de remélem nem sokáig kell itt maradnom! Kép
És Neked sem! Kép
Én még csak most hagytam abba a fogi tabit, most várunk 3 hónapot aztán majd meglátjuk.
Fogi tabi előtt nekem nagyon redszertelen volt, remélem jobb lesz most!

Kitartás!!!!!!!

Nicola
nicola79

Csilla Kép
Catnek és nekem is az első lombikunk sikerült. A fiaink között pedig pont 2 hét korkülönbség van.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Jázmin Kép
Húúúú de boldog lennék, ha mehetnék UH-ra is Kép De sajnos nem. A ciklusom elején beszéltem a dokimmal telefonon, és kértem, hogy vérvétel lehessen ha most sem jön össze. Kicsit nehezen ment bele, és 1 db vérvételt beszéltünk meg a 20. nap körül. Ezek után UH-t már nem is mertem kérni, hiszen mi még "csak" 5. hónapja próbálkozunk Kép

Csillam
Drukk a szerdai vérvételhez! ++++++++++++++

Tündi
Vendég

Sziasztok Mindenki!

Vasárnap nekem is megjött, de én vagyok most a nagy kivétel, aki örül neki. Ilyen is régen volt, de most legalább megint eggyel továbbléphetünk és ez vidám Kép.
Közben kiderült, hogy csak 22-én van ultrahang, ami a 11. ciklusnap, dokibácsi szerint 12. lenne az ideális. Remélem most már fognak azért látni tüszőket.

Lombikban tapasztalt anyukák és leendő mamák: mennyit kell az ET után pihenni? Mikor mehet vissza dolgozni az ember? Bár tudom ez még nekem nagyon korai, és nem is akarok a munka hőse lenni, a gyerekeim már most fontosabbak, de azért valahogy kellene vele terveznem. 2 hét amíg kiderül, hogy megtapadtak-e vagy utánna is aktív pihenés van még valamennyi ideig?

Csillam, szia itt Kép, drukkolok Neked Kép

Szilvi, picit rámijesztettél. Lehet, hogy nekem is fogyni kellene? Az is lehet,hogy elküldenek a lombikról, hogy elöbb fogyjak le? Én is kövér vagyok Kép 80 kg a 163 centimhez. Remélem ez nem lesz akadály Kép

Tündi, nem tudok accountot csinálni neked Kép. De nem baj, majd közösen a többiekkel kioskodjuk itt a görbéidet. Nincs szükségünk a vacak weboldal ahova nem lehet csak úgy belépni. Kép

wish

Wish Kép
Nincsen semmi előírva. Ami javasolt, hogy a punkció és a transzfer napján feküdjön az ember, utána lightos életmód. Van, aki végigfekszi a 2 hetet, van aki 2 nap múlva dolgozik. Egyik sem recept a sikerre. Én dolgozni ugyan nem mentem vissza, mert épp vizsgaidőszak után voltam és jól jött a pihenés, de 1 napot nem feküdtem az ET napján kívül.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Wish
Aranyos vagy, köszi, hogy megpróbáltad!
Majd ti megmondjátok nekem a tutit, tőletek legalább kérdezhetek is Kép

Tündi
Vendég

Orsi! Köszi a választ Kép.
Pont a light-os életmód miatt aggódom. Az én munkahelyemen általában napi 9-10 órát dolgozunk, aztán még egy kicsit otthon ráadásnak. Az nem túl lightos. Viszont kényeskedni sem akarok, szóval már előre töröm a fejem valami jó kis kompromisszumon Kép

wish

Privát véleményem. Kép Szerintem akkor teszel meg "mindent", ha azért nem forgatod ki teljesen emiatt az életed. Mert, ha teljesen máshogy töltöd ezt a 2 hetet, akkor lehet, hogy emiatt leszel stresszes mert pl. azon jár a fejed, hogy mi lehet bent.

Én ugyan otthon maradtam, de a céges ügyeket ugyanúgy intéztem, mint korábban, csak a munkahelyemre nem jártam be. (volt egy munkahelyem és van a párommal egy közös cégünk ettől függetlenül). Tehát én azért aktív maradtam. Nem emeltem nehezet, nem csináltam hasizomgyakorlatokat, de sétálni eljártam és a friss levegőn is sokat voltam kinn.

De a TUTIT sajna nem tudom, mert ha tudnám, akkor nem 30% lenne a lombik sikeraránya, hanem 100% Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi! Végül is nálatok 100% a sikerarány, azaz valószínűleg jól csináltad Kép
Egyébként mivel elég fáradt vagyok általában biztos nem fog nagyon stresszelni két hét pihenés Kép
Csak már itt lenne Kép

wish

Sziasztok lányok!

Hát nekünk se hozott idén a gólya babócát. Ma hajnali 3-kor megjött, amit erőteljes görccsel a tudtomra is adott. Zituska kijavítanál 1 cn-ra. De nem is baj, mivel már megvettem a teákat, így legalább kipróbálom hogy hatnak.

Tündi!
Megy a drukk Stelláéknak, köszike a tudósítást. Szorítok neked, hogy ma még ne jöjjön meg.

Jázmin!
Köszi a választ, nekem ez is késett, mármint a hő leesés után a menzi, de jobb később, mint soha. Én is egyre inkább attól tartok, hogy a hormonokkal nincs rendben valami, mert elég pattanásos lettem amióta abbahagytam a gyogyit. Jövő hónapban kiderül. Veled mi újság?

Emeseanyu!
Ne keseredj el a negatív teszttől, a következő már pozitív lesz. Nekem nagyon sokat segített annak idején a torna. Cigiztem, és mikor leszoktam elég sok kiló felszaladt, majd elkezdtem tornázni hetente 1,2 szer. Nem fogytam ugyan egy dekát se, de mindenki azt mondta, hogy nagyon megváltoztam, és biztos, hogy fogytam. Ha ténylegesen nem is tudod leadni a felesleget, legalább úgy néznél ki mintha igenKép

Henci!
Gratula Brióshoz, biztos nagyon édi volt.

Csilla!
Üdv nálunk, ne maradj sokáigKép Légy türelmes, mert türelem a mi esetünkben babót teremKép

Gyöngyi!
Ne légy elkeseredve, nekem is ma jött meg. Így legalább izgulhatunk egymásért is, kézen fogva haladunk majd egyre feljebb.

Wish!
Örülök, hogy boldog vagy és tovább léptek. Drukkolok, hogy az uh-n minden rendben legyen.

Orsi, Cat!
Köszi, hogy még néha benéztek ide, és ilyen sok segítséget adtok. Jó látni, hogyha mi is ilyen kitartóak és türelmesek leszünk mint ti, akkor annak meg lesz az eredménye. Gyönyörű babáitok vannak.

Bogi!
Merre vagy? Mi újság veled? Én ezeket a hétfőket egyre rosszabbul viselem. Kérdezni szerettem volna, hogy te a teát hogy iszod? Mármint mikor kezded, hányadik cnapon, meddig iszod, és hányszor, hány decit iszol egy nap?

Puszi
Nina
nina79

Szép jó estét mindenkinek!

A karácsonyi bevásárlás jó részén túl vagyunk! Már csak négy családtagnak kell vásárolni,ebben mondjuk a férjecském is benne van. Azt hiszem, jól döntöttünk, hogy a hétfőt választottuk, egészen elviselhető volt a tömeg.
Minyu, Orsi!
Köszi , hogy leírtátok a tornával kapcsolatban a véleményeteket. Az úszást nem merem bevállalni, de szerintem valami light-os tornára benevezek (itthon), meg bringázgatni fogok. Azt úgyis szeretem, sőt azzal járok dolgozni is. A fallabdát meg meghagyom a ciklusom első 10 napjára (ha lesz még olyan).
Szívem szerint én is a terhestornát művelném már, remélem, 2005-ben megtudom, hogy milyen az.

Minyu!
UH-n nem voltál mostanában? A hányingered teljesen elmúlt?

Csilla!
Én is üdvözöllek itt, remélem, szerdától már az alattunk lévő topicba tartozol, ide hozzánk csak vendégségbe jössz és tanácsokat adni.

Tündi!
Köszi a tudósítást Stelláékról, megy a drukk továbbra is.
Na persze Neked is, hátha nem jön meg!

Nina!
Itt vagyok! Olyan hülye vagyok, hogy elfelejtettem fagyöngyöt venni. Persze mihelyst hazaértünk, eszembe jutott, de most már mindegy. Majd holnap.
Én -mostmár mondhatom - rendszeres cickafark fogyasztó vagyok. Kb. a harmadik-negyedik napon szoktam kezdeni és a 12. napig iszom reggel és este 2-2 decit. Bőven rakok bele mézet is, egyébként nem tudnám meginni.

Bogi
bogi1975

Sziasztok!

Ismét egy egy hatalmas segítségre lenne szükségem!
Gerincbántalmak miatt holnap muszály megcsináltatnom egy röntgent 11. cn leszek
Szerintetek lehet valami bajom belőle???
Nem fog megérni a petém??
Segítsetek kérlek szépen!!!!!!

Köszi előre is!!!!

Kép

Kép
megann

Megann Kép
Semmi bajod nem lesz tőle. Pl. a HSG vizsgálatot (petevezeték átjárhatósági) is tüszőrepi előtt csináljál röntgennel, és semmi problémát nem okoz.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Nagyon köszi Icsilya OrsikaKépEgész megnyugodtam!Kép
Mindenképp elmegyek az orvoshoz, mivel jobb a gerinccel nem játszani!!!
Meg állítólag van valami mágneses rétegfeltérképezés vagy mi, és az is kimutatja ha valami izuleti probléma vagy gerincsérv van!Azért majd jól utánakérdezek!
Puszi holnapig!

Annyira hálás vagyok nektek mindannyiotoknak, ezer kérdésemet megválaszoltátok márKép
Igazán remek csajok vagytok!És remek mami lesz belőletek!(meg vagytok is már)

Kép

Kép
megann

ReniKép - NicolaKép - OrsiKép

TündiKép - WishKép - NinaKép- BogiKép

A késői időpontra tekintettel ,nem egyenként köszönöm meg a Jókívánságokat!
Hanem így egyszerre! Köszönöm!

Egyébként ,nem bírtam ki! Délután csináltam tesztet! Tudom ,hogy elvileg reggel kellene ,de nem bírtam ki!
Hát nemtudom,hogy sírjak vagy nevessek: Csak ngyon halvány Kép a második csík! De azért látszik! Kép
Szerintetek?????????
(ET után 10.napon) Az injekció már biztos kiürült!(Pregnyl)

Megann! Kép

Szerintem ne izgulj a röntgen miatt!
Mit árthat az a petéidnek?!
Igaz nem értek hozzá,de én úgy gondolom ha a lombikosnak nem árt ,hogy csokibarnára szoláriumozva jön a petesejt leszívásra,akkor neked sem fog ártani a röntgen!
Ezt én két hete tapasztaltam! A lányzó is meg volt ijedve,hogy nem csinált-e hülyeséget a sok szolival!
De az orvosok megnyugtatták .hogy nem gond!

Csilla
csillam

Jó reggelt lányok!

Csilla!
Szerintem az a másik csík is ott van!Kép
Márcsak egyet kell aludni 15-ig!!!Kép Kép
Kitartás Te már a célegyenesben vagy!
Szerintem sem normális az aki terhesen szolizik!
Én biztos nem fogok!!Kép

Kitartás mindenkinek!!
nicola
nicola79

Bogi Kép
Már teljesen jol vagyok. A kocsikázást nem birom csak (hosszu távon), dehát az meg nem mindennapos dolog, hogy nagyon bezavarna.
Csütörtökön megyek genetikai UH-ra, jövö kedden pedig a Praxisba 4D-re. Már nagyon izgulok! Tegnap már határozottan böködött-rugdosott a baboca, este apája is odatette a kezét, és érezte. Nagyon muris volt!

Csillam Kép
Itt ugye az a mondás járja, hogy a halvány csik is csik!!! Valoszinüleg tényleg elég korai volt, ezért halvány, de reggel és pláne 1-2 nap mulva (jo, tudom, ki tud arra várni Kép) tuti vastag zebrák lesznek! Kép

Pusz
Minyu

Kép
Kép
Kép
minyu

Csilla
Hidd el a nagyon halovány csík az már csík!!!Kép Persze először nem hiszi el az ember, de hidd el lesz a még erősebb is! Ha negatív lenne, akkor nem lehetne a csík még csak halovány sem!
Gratula, de azért még drukkolok tovább, hogy megnyugodj!

Stellának is megy a sok drukk!

Puszi
Adri
adri77

Csilla
végre valami jó hír hosszú idő óta itt a topicban.
Szerintem tuti Kép van a dologban!!!!
HURRRRÁ!!!

Nina
ma vagyok a 22. cn-n. Nem tudom, hogy vagyok? Remélem ketten!!! Bár az utóbbi két görbém elég érdekesre sikeredett. Szerintem Nálam is van valami hormonbibi. Ha megjön (de Neeeem!) mennem kell a 3. cn-n vérvételre. Páromnál minden OK. Úgyhogy én vagyok a kakukkfióka. Kép

Tündi
ezt nem is értem, hogy miért Neked kell kérni a vizsgálatokat, mégha korán elkezdtétek, akkor is!
Magándokihoz jársz?

Wish
de jó, már haladtok előre. A 11. napon is lát már tüszőt, legalábbis nálam látott 19 mm-t, bár ez a ciklus hosszától is függ szerintem. Nekem 24-26 naposak, tehát félidő előtt 1-2. napon volt az UH.

Jázmin
djázmin

Minyu!Adri!Kép

Sziasztok, hogy vagytok?
Sokat gondolok Rátok.
Puszi

Mea
mea

Sziasztok!Kép)

Remélem igazatok lesz ,és a halvány csík tényleg babát jelent!Kép)

Az a vicces,hogy akárhányszor a kezembe veszem,mintha mindíg erősebbnek látnám!
Bár szerintem ha nem lenne ott halványan ,én akkor is ott látnám!
De mostmár leállítom magam!
Majd holnap
vérvételen kidrülKép

Fogyókúrával kapcsolatban,ha valakit érdekel:

Én 2-éve három hónap alatt több mint 10kg-ot fogytam!
Elhagytam teljesen a cukros löttyöket,csak vizet ittam!
A kávét három cukor helyett ,keserűn ittam!
Este 6-után semmi kaja! Próbáltam minnél kevesebb szénhidrátot enni!Kenyér,cukor,rizs,krumpli...
Szinte a három hónap alatt csak kolbászos vagy szalonnás rántottán éltem(kenyér nélkül)!!!
Sok főtt tojást,zöldséget ettem!
Rengeteget szobabicigliztem! A tv-t is a bicigliről néztem!
Először baromi nehéz voltKép,de mikor elindult a fogyás,már nagyon büszke voltam magamra!Kép
Még több bicigli még kevesebb szénhidrát!
Hát nekem így sikerült lefogynom! Kép
Azért írtam le hátha valakinek szintén beválik ez a módszerKép(aki fogyni akar)

Csilla
csillam

Csilla!Kép
Gratulálok, hogy ilyen ügyesen fogytál leKép
És nagyon remélem, hogy valóban kétcsíkos az a teszt, de én úgy gondolom, hogy az!!!Kép

Mea
mea

Csilla Kép
Az ET utáni 10. napon ha bármit is mutata teszt, akkor az már FANATSZTIKUS!!! Ilyenkor még nem kellene!
Nekem az ET utáni 9. napon volt egy alig látszik csíkom, és ez az ET utáni 13. napig nem is erősödött, pedig 2 manó is volt a pocakomban.

Drukkolok!

Szerintem menj be egy vérvételre, és akkor biztosat tudsz.

Orsu

Orsi
KépKépKép
icsilya

Mea Kép
Köszönöm kedves érdeklödéset, jol vagyunk Kép
Aranyos vagy, hogy gondolsz ránk, én is sokat szoktam itt gondolni rátok. Pont beszélgettünk erröl a párommal, hogy milyen furcsa ma már az élet: szinte idegen emberekért drukkolsz, és együtt örülsz velük, ha sikerül nekik is. Kép

Pusz
Minyu

Kép
Kép
Kép
minyu

Köszi MeaKép

A fogyás dolgot igazából Emeseanyunak szántam!
Neki tanácsolták ,hogy fogyjon le a lombik előtt!
De szerintem ez hülyeség! Ahová én járok kb.30%-a duci hölgy! Nemhiszem ,hogy aki ducibb kevesebb eséllyel indul a lombiknak!Én pont a lombik előtt szedtem vissza pár kilót magamra!
Biztos ami biztos alapon! Hát nem tudom!

Csilla
csillam

OrsiKép

Hát elhiheted,hogy én is kieggyeznék 2 gyönyörű babában a halvány csíkomért cserében!

De mostmár annyian mondtátok,hogy elhiszem!Kép

Annyira JÓ !!!!!Kép ,HOGY ÍGY BÍZTATTOK!

Ígérem mindenkinek szerencsét hozok (baba ,babák formájában)!Kép Kép

Nem mondtam még??? Én egy boszi vagyok !
(A családom szerint!)Kép Kép

Csilla
csillam

Csilla
Gratulálok, szerintem sikerült a lombik, és babák vannak a pocidban! Kép Vigyázz magadra!

Megann
Nem akarlak elkeseríteni, a röntgennel kapcsolatban eléggé megoszlanak a vélemények és tapasztalatok. Én 2 röntgenen voltam ebben a hónapban, és látszólag nem volt peteérésem. Menzi még mindig sehol, azt se tudom, mikorra NE várjam Kép A fogorvosom szerint nem keverhet be a peteérésbe. Viszont Babus egy ismerősének előbbre hozta a peteérést és babás is lett pedig még vártak volna vele.
Hát döntsd el, de az biztos, hogy a gerinccel nem lehet játszani, ha meg kell csináltatni azt a felvételt, akkro meg kell csináltatni, és ha bekavar, akkor majd csak helyreáll a rend odabent és odalent Kép Hogy mikor azt ne kérdezd, erre én is kiváncsi vagyok Kép

Köszi a drukkot mindenkinek, nagyon drágák vagytok! Kép

Tündi
Vendég

Jázmin
Magándokihoz járok, igen. AZért kellett nekem kérnem a vizsgálatot, mert a szokásos 1 évet ki kell várnom nekem is. Amíg be nem pöccenek és dokit váltok. Én most akarok gyereket, nem 7-8 hónap múlva Kép Most azonban mindenképpen várok még egy keveset, hoyg helyreáll-e a ciklusom. Aztán meglátom majd.

Tündi
Vendég

Megann Kép
Tündivel én is egyetértek. Fogalmam sincs, hogy bekavar-e, de még jobb most megcsináltatni, ha tényleg gerincproblémád van, mintha terhesség alatt kéne. Akkor már bizti árt a babának. Így meg, ha kiderül, hogy pontosan mi baja a gerincednek, késöbb, a terhesség alatt is figyelembe tudják venni.
Nekem is jó lett volna megnézetni korábban, mert a gerincferdülésem miatt most sokszor fáj a derekam. Pedig a pocim még nem is nagy. Nem baj, apája masszirozza este Kép

Pusz
minyu

Kép
Kép
Kép
minyu

Tündi
nem értem én a dokikat?! Az ember-lánya első körben nem kis-nagyműtéteket akar (azt később sem!), hanem csak hormontükröt, UH-t, stb. Ezeket miért nem lehet megnézni, akár pár hónap után? Elég sokmindent elárulnak már ezek az eredmények is és, ha bibi van rögtön koncentrálni lehet a megoldásra.

Csilla (boszi)
hozzad azt a szerencsét (babát)! Várom nagyon!

Jázmin
djázmin

Minyu,TündiKép

Megjöttem a dokitól!
Nagyon szimpi és kedves volt! Mivel a fájdalmam nem sugároz lefelé, megállapítható, hogy nincs nagy horror!TORNÁZNI,TORNÁZNI,TORNÁZNI KELL!!!!
Ha erősödik,vagy nem múlik akkor van értelme kutakodni, viszont mivel a petékre még ha kis mértékben is, de azért káros lehet a röntgen, azt javasolta, hogy aznap menjek röntgenre amikor megjön!De remélem hogy nem lesz rá szükség!
Nagyon elszánt vagyok torna ügyileg, tényleg muszály valamit tornázni egy csomó okból kifolyólag.
Végkonklúzió:
1.)Nem veszett el ez a hónap semKép
2.)Indulok tornaórarendért!
Viszont a görbém nem tetszik, na de majd ha vége a ciklusnak(remélem nem lesz vége) felteszem nektek én is egy gyors analízisre.

Tündi!
Velem sem álltak szóba az orvosok(sztk), ezért váltottam, és eddig nagyon jó a hozzáállás!
Igaz fizetni azt kell rendesen, de legalább elindítják a vizsgálatokat!Már decemberben nyomon lett volna követve a ciklusom 3 vérvétel-3 uh ha jól emlékszem, csak az időpontok nem voltak jók(nekem) ezért január lesz belőle!

Pusz

Kép

Kép
megann

Sziasztok csajok!

Köszi a sok bíztatást és kedvességet.

Csillam: nagyon gratula!!! Szerintem a halvány csíkot kereszteld át Zsófinak, vagy Eszternek, vagy Ádámnak, mert tuti, hogy baba van a pocidban!!! Kép

Wish: igen, nekem a kaáliban mondták, hogy se inszemet, se lombikot nem csinálnak kövérebbnek. Máshol lehet, hogy igen, de nekem ezt mondták. A 80 kiló nem olyan rosz, de ha egy 10-et le tudnál adni, szerintem azzal már nem lesz gond.

Különben most egy csomó vizsgálat kimutatta, hogy úgy néz ki, a túlsúlyom stresz eredetű, viszont a túlsúly miatt rendszertelen a mensesem és azért nem esek teherbe. Igaz, van ellenpélda is a környezetemben, de tényleg több kiló vagyok, mint a kislányom születése előtt és lehet, hogy az a 10-15 kiló plusz így befolyásolja a dolgokat. Tényleg két éve próbálkozunk és semmi bajomat nem mutatták ki...

Köszi a drukkokat és a tanácsokat, hát meglátjuk.... Holnap reggelre szeretnék 20 kilót fogyni!Kép

Puszi mindenkinek

emeseanyu

Szia Megann,

Nekem is gerincproblémáim vannak, 3 hete csináltak röntgent a keresztcsonti részről. Nagyon örülök, hogy beleegyeztem, mivel kiderült, hogy nyitott a gerincem és ezért nem kaphatok majd epidurális érzéstelenítést, mert le is bénulhatnék tőle...(Ne izgulj, Nálad bizti nem ez a baj, nekem nagyon sugárzott mindenfelé). Gyógyszert nem kaptam, mert bármilyen görcsoldó, gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító állítóleg rosszat tenne, ha összejönne a babóca.
Úgyhogy kitartás, legalább most kierült, hogy meg kell erősítenünk jól a hátizmunkat, hogy felkészüljünk az édes teherre Kép

Tralllala
tralllala

Emeseanyu
5 kilcsit átveszek, a párom nagyon fog neki örülni, mert ő meg soványka zabagép, és alig tud hízni Kép

Csajok, többi kilók Emeseanyutól? Kép Nemá ezen múljon a babócája! Kép

Megann
Tornához sok sikert! Jó az ha van az embernek ideje rá Kép

Megann, Jázmin
Fizetek én most is rendesen a dokinak Kép Nem is volt vele sosem bajom, a város egyik jól ismert és elismert szülész-nőgyógyásza, ráadásul egy házban laktunk pár évig, a bizalom is teljes. Több barátnőmet vittem már hozzá, és mindegyiknek tudott segíteni, meg voltak elégedve ők is. Ezért nem szivesen váltanék. Ha el kell mennem hozzá vérvétel ügyben, akkor meg fogom kérdezni a többi dolgot is, megígérem!

Tündi
Vendég

Köszi Tündi!

Tök ari vagy. Húsz kilót szívesen adok, de ha harminc kell, vihetitek azt is.

Ügyes legyél doki ügyben. Ne hagyd ám magad...

emeseanyu

Mea
Köszönöm az érdeklődésed, jól vagyunk mi is. Vasárnap volt egy szédelgős napom, egyébként is nagyon alacsony a vérnyomásom, és szerintem akkor még le is esett egy kicsit. De már teljesen jól vagyok, holnap megyek dokihoz, remélem ő is mindent rendben talál! Én is sokat gondolok rátok, és bár kevesebbet tudok jelentkezni, mindenkinek nagyon drukkolok! Már régen voltak zebrás hírek, nagyon ideje lenne néhánynak Kép!

Puszi
Adri
adri77

Zitus, Dana
merre jártok, elkeveredtetek a karácsonyi kavalkádban? Mi van Veletek?

Adri
örülök, hogy jól vagy, vigyázz magatokra! A zebrákat már tényleg ide kellene terelni!

Emeseanyu
hát akkor fel a fogyókúrára! Drukk!

Megann
a hátfájásra elsősorban tényleg a hátizom erősítést (de a többi izmot is lehetne) javasolják. Mondom én, aki 1 éve tunyulok (a gerincferdülésemmel)!

Jázmin
djázmin

Sziasztok CsajokKép
Mostanában nem nagyon jelentkeztem, de olvasgattalak Titeket, nagyon bíztató CsillaKép zebrás tesztje, nagyon szorítok, hogy csak erősödjön az a csík!!!KépKépKép
Viszont ezek a hátfájások!!! Ti szegénykék!!! Tessék tornázni!!!Kép
EmeseanyuKép kitartás, meg fogod csinálni!!!Kép
LányokKép
Tud nekem valaki sok-sok bíztatót mondani a punkcióval kapcsolatban? Már nagyon várom is de persze picit félek is tőle! Holnap reggel lesz; a pocakom már olyan mint a Piroska farkasának, mikor telerakták kövekkel...Kép Ha minden igaz, olyan 10 körüli tüszőt le tudnak szívni!
Szóval nagyon hálás lennék, ha leírnátok néhányan a pungis élményeiteket, persze csak ha volt már... KépKépKép
Köszi szépen!
Puszi mindenkinek
Hajni
hajnesz

Hajnesz!

Nekem hala Istennek nincs meg punkcios elmenyem, de nagyon nagyon drukkolok neked!!!!!!!!!!!!!!

Mea!

En mar szedtem regebben clostit, de nekem nem volt mellekhatasa. Van akinek a cicije faj, vagy meghizik, vagy hohullam, de nekem nincs semmi. Nagyon egyutt megyunk, egyutt is fogunk tesztelni! remelem pozitivat!!!!

Csilla!

Hat ez nagyon izgalmasan hangzik! Hajra holnap elore a vervetelert!!!!!!!

pusz

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Hajnesz
Neked is extra drukk megy holnapra!
Ne aggódj, minden rendben lesz! 10 petécske az nagyon jó! Kép
Vigyázz magadra, aztán jelentkezz amint tudsz!

Tündi
Vendég

Hajnesz
akkor szorosan követed Stellát! Azt írta róla, hogy altatásban végzik. A transzfer meg nőgyogyis vizsgálathoz hasonló. Mennek a drukkok! Kép.

Dodo
hogy álltok?

Mea
szorítok, hogy az első closty hónap legyen az utolsó! 9 hónap múlva pedig Kép

Jázmin
djázmin

DodoKép TündiKép JázminKép
Köszi szépen a drukkokat!!!Kép
Hát igen, én pont az altatástól félek, mert 8 hónapos korom óta nem altattak, arra meg nem emlékszem, milyen volt...Kép Viszont a felébresztés miatt meg nagyon kíváncsi vagyok rá, mert állítólag nagyon boldogan ébred az ember! Kép
hajnesz

Szilvi! Akkor mindkettőnknek fogyókúra Kép Majd erősítjük egymást, jó? Előre a karcsú kismamákért.
Remélem az nem kavar be, ha elindul a fogyás. Állítólag ha hirtelen lefogy az ember az megkavarhatja a ciklust. Nekem le kellene adni legalább egy 10-est, bár többet se bánnék. De nehogy ezen múljon hogy megcsinálják a lombikot.

Hajnesz! Szorítunk, nem lesz semmi gond meglátod.

Megann, Trallala a barátnőmnek gerincsérve volt (nem kellet operálni) szorgalmasan gyógytornáztatta és nem volt gond a szülésnél. Mostmár persze egyre nehezebb emelgetni a gyereket, de a gyógytorna sokat segít.

Csilla! Remélem jó hireket mond majd a doki is. A csík nagyon bíztató Kép

wish

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?