A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Kép
Vendég

Era, sajnálom!

Krisztóóóóóó! :D :D :D Gratulálok! És még egy vizsgám van, utána már "csak" az államvizsga!

Npgy! Ikreeeeeeek! 2012 tényleg babás év lesz!

Kata! Nagyon szépeket sötüttél (és gondolom finomakat is)! :D Ja, és ha érdekel, letöltöttem az elfújta a szél folytatását, a Scarlet-et. Ha gondolod Skype-on átküldöm. :roll:

Melcsi, ez lesz a gyerkőcök első karácsonya! Majd rakj fel karácsonyos képeket róluk. Mikulás volt náluk? Hogy fogadták?

Mné, remélem minden rendben veletek!

Gigi, köszönöm a privit, már egy kicsit jobb... :roll:

No ,most megyek, ajándékot csomagolok, és összeírom, mi mindent kell még megcsinálnom 30 éves korom előtt...Már csak egy évem van! :shock:

Puszi Nektek!!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Era, nagyon sajnálom, hogy nem sikerült nektek. :cry:

Mikulással közvetlenül nem találkoztak, de néhány ajándékot kaptak tőle, elküldte a nagyiékkal.

Én két elmaradt vizsgát cipelek és a diplomaírást, szerencsésen vettem a IV. félévet, összes vizsgám kész lett.
Férjem ma matekból 5-öst kapott, nem hiába mentesítettem itthon a gyerekektől, neki ez volt az uccsó és csak diplomát kell írnia.

Ma délután nálunk már kezdődik a jövés-menés, kb. 8-10 vendégeskedés lesz még ebben az évben.

Én csak holnap sütök csokis-diós brownie-t, képet nem teszek fel, el tudjátok képzelni.

Mindenkinek kellemes készülődést, áldott-meghitt karácsonyt kívánok!!!

Kretty, még a huszas éveidet taposod, irigykedve gondolok vissza ezekre az évekre. Azért nem fog semmi katasztrófa érni, ha nem teszel meg mindent 30 előtt. :wink:

KépKép
momelcsi

Melcsi, tudom, DE 30 évesem már anyuka leszek, ééééés az anyukák felelősségteljesek, és én minden percét ki akarom élvezni a sokáigalvós, mindenőröltségbenbennelevős, bulizós, utazós 20-as éveimnek! :D :wink:
Olyanokat írok fel, amiket mindig is meg akartam csinálni, de valahogy nem jött össze...
Vendég

Boldog Békés Ünnepet Kívánok Mindenkinek
Era

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

Sziasztok!

Előbújva a zugból és a konyhából... :roll: , szeretnék Nektek nagyon boldog karácsonyt, és sokkal, de sokkal boldogabb új esztendőt kívánni! Közhely, de tényleg, mindenkinek teljesüljön az álma.. Kismamáknak az, hogy szép, kiegyensúlyozott, problémamentes terhességet követően gyönyörűséges babának, babáknak adjanak életet, a várakozóknak pedig beköszöntsön az áhított kisbaba. Szívből drukkolok!!!!

Az idei év színes volt. Voltak sötét és fényes pillanatai, de úgy, ahogy cikluskor új szakasz, új remény kezdődik, így az új év is tele van meglepetésekkel!!!! :)

Puszi Mindenkinek

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
nyuszika85

Kretty,
örülök, hogy előbújtál!!! :)

Kata,
nagyon szépek a sütik! Ügyes vagy!

Nyuszika,
jó hogy jöttél! Remélem minden oké veletek és Dodó is szépen fejlődik!

Era,
tudom, hogy nincs rá jó szó..., de nagyon sajnálom!

Én kicsit mélyponton...

Mindenkinek boldog, békés, szeretetteljes Karácsonyt kívánok és, hogy ez új év csupa jót hozzon mindenkinek, ki-ki, amire vágyik!

gigibp

Kép
npgy
Budapest I. kerület

Era: nagyon-nagyon sajnálom! :(

Nyuszika: örülök, hogy jöttél. Remélem, jövőre többet hallunk felőletek...
Én is szeretnék mindenkinek szép és pihenésben gazdag Karácsonyt és babákban gazdag új évet! :lol: :lol: :lol: Kép
szélkisasszony

Drága Gigi! A multkor Te öntöttél leleket belém, most én is megpróbálom ugyanezt! :D

Azt mondják, egyszer minden út véget ér. De néha úgy érezzük, mintha ez nem a vég, hanem a kezdet volna. Még ha úgy is érzed, hogy hosszú utat jártál be, hirtelen azon kaphatod magad, hogy kezdhetsz mindent elölről, hiszen minden út tele van kanyarokkal és fordulatokkal. És egy rossz lépés is katasztrófához vezethet. De történjék bármi, tartanod kell az irányt, s ki kell kövezned a saját utadat. Hiszen aki tudja, mit akar, az az utat is megtalálja, hogy célba érjen!

És ami a legjobb az életben, az, hogy mélyponton lenni jó dolog, mert onnan csak fölfelé visz az út! :wink:

Pusszantalak Drága! :D
Vendég

Sziasztok,

Mindenkinek szeretnék BOLDOG, BÉKÉS KARÁCSONYT kívánni!
Kívánom, hogy minden vágyatok teljesüljön.

Kép

Puszi Mindenkinek

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Kép

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Sziasztok Lányok!
így Karácsony napján nem hagyhatlak ki Titeket!
Mindenkinek nagyon Boldog, Békés Karácsonyt Kívánok! és babákban gazdag Új Évet!
Bevallom csak pár oldalt sikerült visszaolvasnom, de így is sikerült mosolyt és könnyeket kicsalogatnotok!
Mindenekelőtt Krisztó!!! Óriási Gratula és Ölelés! Ez maga a Csoda!...na és persze a Te belefektetett kitartásod és munkád! Igazán megérdemeltétek!
Bari! Ti is nagyon ügyesek vagytok! Pihenj sokat és hagyd, hogy kényeztessenek!
Rólunk röviden annyit hogy november 25-én megszületett Aladár! A szülés kicsit izgalmasra sikerült, de végül D. a császár mellett döntött és akkor gyorsan elővarázsolták a mi kis Csillagunkat!
Most eléggé leterheltek a napjaink, de ígérem ha elmúlik a hasfájása a lurkónak elmesélem majd születését. Addig ha nem haragszotok rakok fel egy-két képet
puszi Mindenkinek![img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1324729823.7438.jpg[/img] Kép [/img]
parane
Budapest

Era,
nagyon sajnlálom, puszillak!! :?

Parane,
ó de gyönyörű baba, gratulálok hozzá!!!

Drága Lányok (és Zugolvasó Fiúk)!!

Nagyon sok boldogságot kívánok Nektek így karácsony alkalmából, pihenjetek és örüljetek egymásnak:)) És Mindenkinek kívánok egy csodálatos 2012-es évet!!!! :D :D :D :D :D
leeda

Mindenkinek nagyon boldog karácsonyt,sok boldogságot ,rengeteg erőt és kitartást kívánunk!
Puszi.
Andi

Kép
cs.andi

Mindenkinek nagyon boldog karácsonyi ünnepeket kívánunk!
Zafír és Oxygén

Zafír
Lilypie Premature Baby tickers
zafir100

Én is szeretnék mindenkinek békességben, szeretetben, baba-bummban teljes kellemes karácsonyi ünnepeket kívánni!!!

Primula
primula35
Algyő

Drága lányok, fiúk, sorstársak, azt hiszem mondhatom azt is, hogy barátok!

Mindenkinek kívánunk nagyon boldog karácsonyt, sok pihenéssel, kellemes társaságban és finom ételekkel.
Kívánom mindenkinek, hogy a következő karácsonya legyen még szebb és teljesebb!!! Legyen a 2012-es év újra a nagy mosolyok, örömök és boldogság éve.
Remélem sokáig együtt marad a mi kis csapatunk, hiszen itt olyan mintha az ember otthon lenne, hazaérne, tudja, hogy amit mond értik... megértik.

Puszillak mindannyiótokat!!!!!
Kép

Drága Parane! Ha tudnád mennyit emlegettünk, hogy eltűntél, DE ez a gyönyörű lurkó mentség mindenre! Majd várjuk a beszámolót, de természetesen csak ahogy az úrfi engedi!!!

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Drága lányok!
Nagyon eltűntem, tudom, ne haragudjatok. Egész prózai oka volt: elfelejtettem a jelszavam. :oops: Nehezen, de visszakerestem és megtaláltam. :P
Mindenkinek további nagyon boldog Karácsonyt kívánok!
Majd jövök még és mesélek, bár semmi különös nem történik az én kis életemben :roll:
Mennek a drukkok mindenkinek! Puszi
erikk
Budapest XVIII. kerület

Kedves Lányok!

Bár mindjárt vége a karácsonynak, de azért kívánok nektek áldott ünnepeket, és babákban gazdag új esztendőt!

Parane, nagyon örülök, hogy előbújtál, gyönyörű a kisfiad. Sokat gondoltam rád/rátok, hiszen egyidősek voltunk, és nagyon kíváncsi voltam, hogy vagytok, mikor született meg a kisfiad! Kérlek, ha lesz egy kis időd, majd írj, mi újság van veletek, akár priviben is!

Kristóf is boldog karit kíván mindenkinek :D Kép
Vendég

Sziasztok!

Remélem mindenkinek jól és békében telt a Karácsonya!

Parane: De jó, hogy jöttél. Nagyon gratulálok Aladárhoz, nagyon édes baba. Ha tudsz, majd gyere, és meséld el nekünk a szülést.

Poszi: Kristóf is nagyon helyes.

Bari: Nektek hogy telt a Karácsony? Fiúk jól viselkedtek?

Kriszto: Nálatok mi újság. Hogy van a Csodababus? Remélem, hogy rókakoma a karácsonyt nem rontotta el.

Erikk: Örülök, hogy Te is visszatértél közénk. Mesélj, mi minden történt veled az elmúlt hónapokban.

Emerenc: De jó, hogy Te is előbújtál. Hogy vagy? Hogy vagytok? Édesapád hogy van?

Momelcsi: Hogy telt Matyi s Sári első Karácsonya? Ha lehet, akkor kérünk szépen képeket!

Nyuszi és Nene: Nálatok hogy telt a Karácsony? Gyerkőcök hogy viselkedtek?

Kagyló: Kérlek, ha tudsz, gyere vissza közénk. Nagyon aggódunk!

Npgy: Nálatok hogy sikerült a Karácsony? Családnak elújságoltátok a jó hírt? Hogy érzed magad? Mikor kell visszamenned a dokihoz?

Többiek, merre vagytok?

Gyertek Csajok, trécseljük át ennek a borzalmas évnek a hátralévő pár napját. :-) És aztán nincs más hátra, itt a mi évünk. :-)

Pusza:

Mné
mné

Sziasztok,

csütörtökön megyünk D-hez, már nagy-nagy izgalommal várjuk :lol: .
A karácsony jól telt, bár még mindig sokszor felriadok, hogy most tényleg igaz vagy csak álom....Rókakoma elkerül, csak párszor látogatott meg. Viszont a mellemet elég rendesen érzem, de sebaj :lol: :lol:
Nagy bejelentés nem volt, megvárjuk vele a 12-dik hetet. Bár már alig tudom magamban tartani, így kerülöm is az ismerősöket egy kicsit....
Ma is csináltam egy tesztet, mert már tűkön ülök a csütörtök miatt, így ismét látni a két csíkot, kicsit megnyugtató volt. Tudom butaság volt tesztelni, de oly sok ideje vártunk már rá....remélem az álomvilág folytatódik :lol:

Pusszka Mindenkinek!
npgy
Budapest I. kerület

Sziasztok!

Itt vagyok én is!

Remélem mindenkinek jól telt a Karácsony ettetek fincsi hamikat :)

Parane, annyira örülök,h jelentkezél. Olyan sokat gondoltunk rád,h mi lehet veled, mert pont egy vizsgálat után nem jelentkeztél,de a várakozást kárpótolta Aladár! Nagyon helyes kisfiú! Várjuk majd a beszámolót :lol:

Poszi, Nyuszi, Nene a Ti csodátokkal is nehéz betelni :lol:

Cs. Andi, mi van veled? Olyan rég jártál erre Te is :( Remélem jól vagytok. Batta nem egy óriási város, de hogy soha nem futunk össze :shock:

Krisztokával ma beszéltem, jól van, csak kómás délután a csajszi :lol:

Nálunk minden OK. Holnap délelőtt CTG, aztán majd meglátjuk,h mizu bent :lol: de sztem minden OK,mert a fiúk még mindig nagyon mozgékonyak. Nekem már szinte minden fáj, szúr...egyre nehezebb a levegővétel séta közben, nehézkesek az éjszakák...jövő kedden kell majd bevonulni a kórházba és már csak a fiúkkal jövünk ki :lol: Olyan hihetetlen még mindig, nem is tudom,h mikor fogom felfogni, de talán ha már kint lesznek.

Vigyázzatok egymásra és pihizzetek,ha otthon vagytok,mert jövőre lesz dolgotok bőven :lol: :lol: :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=ft0Yc3Nu ... hdgWU72UuA

Pusza

bari6

Bari, de jó, hogy még egyben! Ügyesek ezek a fiúk odabent!

Mné, találtatok szakembert?

Én örülök, hogy vége a karácsonynak, a fénypontja az volt, amikor szenteste a vacsoránál anyósom sírva fakadt, hogy ő biztos nem fogja megérni, mire unokája születik( jelzem, amúgy semmi komoly baja nincs az öreglánynak :? És természetesen tud a lombikról is ) majdnem bele nyomtam az arcába az előttem lévő majonézes krumplit :twisted:
Vendég

Sziasztok!

Utólag már nem kívánok Boldog Ünnepeket, csak remélem, hogy mindnyájatoknak meghitten és családiasan telt el ez a néhány nap! :lol:

Kretty: nagyon sajnálom, hogy ilyen az anyósod, nekem anyám ilyen pesszimista, de már leszoktattam róla, egyszer nagyon összevesztem vele ezért, és azóta leszokott róla, hogy erről beszéljen! :o

Barika: tényleg annyira rendesek ezek a fiúk, hogy még mindig bent vannak! Gondolom azért mostanra már te is megnyugodtál, hogy akkor biztos minden rendben van odabent! Már nem kell sokat várnod, és hamarosan a karodban tarthatod őket! :lol:

npgy: már mi is nagyon izgulunk, hogy mi van odabent??? :D

mné: írtam neked privit! :) Nektek hogy telt a karácsony?? Gondolom azért most ez még nehéz volt! :(

Poszi: még mindig nagyon helyes fiúcska Kristóf! :) minden fényképnek nagyon örülünk! :)

Kriszto: te mikor mész megint dokihoz?? Aludj jó sokat! Remélem most szabin vagy és nem dolgozol!!! :wink:

Parane: Gratulálok a gyönyörűséges kisfiadhoz! Nagyon helyes kis krapek Aladár! :lol:

Na most szaladok, mert el kell költeni a jutalmamat! :wink:
Majd még jövök hozzátok!

Puszi Mindenkinek (azoknak is akiket most név szerint nem említettem!)

zsuzsi

Lilypie First Birthday tickers
kvzsuzsi
Fót

Bari, annyira örülök, hogy jelentkeztél. Már aggódtam, hogy történt valami.....De a fiúk édesek, még pocakban karácsonyoztak.

Npgy, én még a 12. héten is csináltam tesztet, annyira tetszett, hogy végre kétcsíkos. Ha ez megnyugtad, csináld. De egy idő után asszem nem működik. De talán addigra elhiszed már
:wink:

Kretty, nagyon sajnálom, hogy ilyen tapintatlan az anyósod. Remélem, férjed leállította.

Nagyon édesek a karácsonyt kívánó gyerkőcök, annyira értelmes kis pofijuk van már.
Én is teszek majd fel karácsonyi képet, csak még férjemnek fel kell tenni.
Nálunk most megy ezerrel a játék, már megfeleztem a játékokat, mert nem lehet elférni, és ha unják cserélek.

Mindenkinek jó pihenést vagy kevés munkát mára!

KépKép
momelcsi

Melcsi, jaja, leállította a zuram, de szilveszterkor nem megyünk át, nehogy elrontsa azt is! :D Hogy tetszett a gyerkőcöknek a kari?

Az iwiwen láttam Csutiékról képet, nagyok már a lányok, meg is lettek keresztelve. Olyan szépek!

No monst megyek, lustálkodok kicsit, mert holnap már munka( mondjuk karácsony napján is hívtak az indiaiak, de azért mégsem kellett bemenni az irodába)
Vendég

Poszi,
nagyon csini Kristóf ebben a piros ruciban!! :D :D

Melcsi,
én is várom majd a karácsonyi képet :D

Npgy,
én is csinálnék a helyedben, szuper látvány lehet :D ű

Bari,
tényleg ügyik a fiúk, hogy még nem boxolták ki magukat a pociból :lol: :lol: de hamarosan már a csodaszép új - és a pocihoz képest - hatalmas és tág szobájukban szundizhatnak.... :lol: :lol:

Kretty,
nálunk is volt korábban egy pár hasonló helyzet, megértem.. ne tartsd magadban a véleményedet, anyósodnak is mondd meg, hogy neked ez milyen rosszul esik, főleg, hogy mindent megteszel a cél érdekében!!! Remélhetőleg ettől magába fog szállni :shock:
leeda

Kretty: Igazán "kedves" az anyósod... És hogy pont karácsonykor mond ilyeneket. Azért remélem, hogy ettől függetlenül jól telt a Karácsonyotok.

Zsuzsi: Köszönöm a privit, megkaptam. Esetleg lehet tudni, hogy mit válaszolt, amikor elküldted neki a levelem? Jó költekezést!

Npgy: Elhiszem, hogy jó érzés újra és újra látni a két csíkos tesztet. Le a kalappal előtted, hogy ki tudod várni a 12. hétig a nagy hír elmondását.

Bari: Nagyon szép a pocakod. Meglestelek FB-on. Sajnálom, hogy mostmár mindenhol fáj, de gondolom, azért sokszor jóleső fájdalom, mert tudod, hogy ott vannak a fiaid, és nemsokára már megölelheted, megpuszilgathatod őket.

Melcsi: Várjuk nagyon a képeket.

Leeda: Nálatok hogy telt a Karácsony? Férjed még itthon van ugye?

Katapetra: Eltűntél Drága! Ennyi a meló az új üzlet beindításával? Esetleg ha nem titkos, akkor meg írnád nekem priviben, hogy hova jártél, mennyi idős volt a tanfolyam, hogy hogy menniybe kerül?

Kriszto: Te kis Álommanó! Pihenjél jó sokat! Mikor mész Csapóhoz?

Mi Karácsonykor a túlélésre hajtottunk. Hát szerencsére sikerült. Bár borzalmas volt ez a négy nap. Tudjátok, mikor mindenki Boldog Karácsonyt kíván, pedig ez már soha nem lesz Boldog, max kellemes...
A szakemberes témában most egyenlőre pihi van. Ismét leültem beszélni a férjemmel. Ő is belement, hogy menjünk el valakihez. Megvárjuk a januárt, és utána belevágunk.

Ki merre megy Szilveszterkor?

Puszilok mindenkit!

Mné
mné

Sziasztok!

Sokadszor állok neki írni, remélem most már nem száll el...

Lányok nincs kedvetek a táblit kicsit aktualizálni???
2011.12.28.táblicsku.xls

Kvzsuzsi! Remélem sikerült elkölteni a jutalmat, nagyon szupi kis akciók vannak az üzletekben, tegnap mi is beszabadultunk kicsit.

Kretty! Anyóóóós... tipikus.... elképesztően tapintatlanok és dillók tudnak lenni az emberek. Mintha ezt az egészet az ő szemszögéből kellene nézni... basszus, holott nem az a lényeg, hogy neki legyen unokája, hiszen neki vannak gyermekei, ő átélte már ezt a csodás dolgot, hanem azt kellene szem előtt tartani, hogy NEKTEK legyen, LESZ gyermeketek... gyakorlatilag ő csak egy kis mellékszereplő, hiszen ez nem róla, hanem rólatok szól... kicsit túlragoztam, de remélem értitek. Nálunk amióta kiderült, hogy van valaki a pocakban, azóta a szüleim többször is elmondták, hogy NEKÜNK gyermekünk lesz és ez így a legeslegfontosabb, nekik csak hab a tortán, az egyébként is már sok élményt és örömöt megélt életükben.

Barikám! Kitartás és már tényleg hamarosan a karjaitokban tarthatjátok a srácokat!!! Pusszantlak

Kagyló, többi bújkáló, hahóóóóóóóóóóó, nem bújnátok cseppet elő?????

Npgy! Holnapra egy nagy kalappal, nagyon-nagyon klassz lesz, meg látod!!!

Poszi és Parane! Gyertek néha mesélni, hogy hogy telnek napjaitok! Gyönyörűek a fiúcskák!

Melcsi! jöhetnek a képek! :wink:

Katapetra hiányzol.....

Gigi, Era! Hogy vagytok????

Primula, Erikk meséljetek magatokról!

Mné! Tudom, hogy lesz BOLDOG karácsonyotok, hidd el csajszi lesz!!! Muszáj hinned benne neked is, jön az új év, az új remények és sikerek éve! Így lesz, hiszen megbeszéltük itt mindannyian!!!!! jóóóóóóóóóóóó???? így lesz!!!!

Rólunk: minden ok, leszámítva a fáradságot. Elég sokat alszom, vagy ha nem is alszom, fekszek. A reggelek nyűgösek, nem enged el az ágy, nem is tudom, hogy fogok hétfőtől dolgozni. :roll:
Nagyon sokat forog a gyomrom, de róka nem jött még úgy igazából, csak mindig megkísért, aztán továbbáll.
Igen, szedem a meforalt, elvileg a 12. hétig, de ezt majd január első hetében tisztázom a doktornővel pontosabban. Ő, Renz doktornő azt mondta nekem 9,5fél héttel ezelőtt, hogy januárban már állapotosan megyek vissza hozzá, emlékszem, hogy gyakorlatilag kiröhögtem, na jó, mosolyogtam rajta, és magamban megállapítottam, na ő sem tudja mit beszél.... és most itt vagyok, a 8. hétben...
Január első szerdáján megyünk Csapóhoz ultrahangra.
Jól vagyok. Boldog vagyok. Remélem, minden rendben lesz és nem is kell több ennél.

Puszillak Titeket csajok!!!

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Krisztó, mindig megkönnyezem, amiket írsz! :roll:

Mné, az szupi, hogy a férjed belement a szakemberbe! Ez már fél siker! :wink:
Vendég

Mné,
jaj de örülök, hogy már haladtok...drukkolok Nektek!!
Igen, most még itthon van a párom, majd jan. második felében megy vissza.. :roll:

Kriszto,
hú, már a 8. hét...izgi... :D próbálj minél többet pihenni!!! :lol: :lol:
leeda

Kriszto,
örülök, hogy jól vagy és róka koma elkerül! :)
Vagyok-vagyok, csak nincs miről írnom. A karácsony egész jól telt. A szilveszter gáz lesz. Én még életemben nem voltam olyan szilveszteri buliban, ami jó lett volna. Most is csak összeülős lesz. Brrrr...

Mné,
remélem a jövő év a ti és persze mindannyiunk éve is lesz! Drukkolok, hogy rendeződjön a problémátok!

Leeda,
szuper, hogy nem kell egyedül lenned az ünnepek alatt!

Kretty,
jó, hogy itt vagy ismét!

Kata, Era és a többiek, főleg Kagylóka! Hol vagytok????

gigibp

Sziasztok!

Itt vagyok, csak mivel rokonlátogatás volt 2 napig..ma pedig pizsipartyt tartottunk a férjemmel, délután pedig mi is korzóztunk egyet egy plazaban :D

Kretty: Fúúúú, de felháborító!!!!Ekkora tapintatlanságot! Krisztónak teljesen igaza van!!!!!Ez nem róluk szól elsősorban, hanem rólatok! Tudnak néha szúrni ezek a kedves rokonok :? Kívánom, hogy már a Valentin nap BOLDOGSÁGban teljen!

Melcsi: A fotót én is nagyon várom már..... :roll: :D

Kriszto: örülök, hogy jól vagy! Várunk a hírekkel, nem tervezted, hogy ne dolgozz majd?

Mné: Kívánom, hogy januárban sikerrel járjatok, és ti is megkapjátok a boldogságot!írok privit...

Hogy velünk mi lesz? ????Mármint nem kettőnkkel, hanem ezzel a gyerektémával.....nemtudom, valószínű mégsem kezdünk.....

Mindenkit puszilok!
katapetra

Kata, mi tortent? :shock:
Vendég

Kata: Hogy hogy nem kezdtek? Remélem, hogy nem megint a férjed utazik el.
Köszönöm a privit, megkaptam. Este írok. :-)

Npgy: Gyere mesélj, mi volt a dokinál? És ha lehet, akkor kérünk képet a pöttömökről. :-)

Bari: Mikorra is vagytok kiírva? Szánom-bánom, de nem tudom.

Hahóóó! Többiek! Tessék előbújni.

Pusza

Mné
mné

Sziasztok!

Zugolvasok néha, mert az ünnepek alatt nem jutottam net közelbe.

Nagyon jó, hogy ismét van egy két csíkos közöttünk, ráadásul egyből ikrek. Nagyon nagy gratula!!! :lol: :lol:

Remélem a 2012-ben mindenkinek teljesül az álma, vágya!!!

Én ma voltam a Kaáliban.

Még egy hétig szednem kell a fogigátlót. Január 5-én veszem be az utolsót.
Január 10-től indul a Suprefact, napi 1/2 ml 4 napig, és január 11-től (másnaptól) már szúrni kell mellé 150 Gonal-F-et.
Január 16-án ultrahang.

Tehát indul a lombik.

Már most izgulok rendesen. :wink:
almendra
Budapest XIX. kerület

Sziasztok!

Erikk, most már nem lesz mentség, szóval gyere majd és mesélj!!! :wink:

Npgy, csütörtököt írtál, de ma nincs Dévisz nem? vagy máshova mész vizsgálatra?

Katapetra, mi a baj?

Mné, január 27-re vagyok kiírva és majd lentebb olvashatod,h nem lehetetlen betartani :shock:
Sajnos tudom,h milyen a szülő nélküli karácsony, de hidd el, el tud jönni az az idő mikor boldog lesz számotokra is a karácsony!!! Nálunk a mostanit csak a férjem nagyszülei "rontották el" ill. szerencsére nem tudták. A papa 90 felett a mama 80 a lányuk 55 volt apukám 54 amikor meghalt. Na most meghalt a mama testvére 83 évesen és karácsonykor azt kellett hallgatnunk,h szegény milyen fiatal volt....ne értsetek félre, de a pumpa felmenet a fejünkben és ezért sem tudták igazán elrontani a karácsonyt,mert kivételesen megmondtuk a véleményünket...na a lényeg a lényeg,h az agybaj az nagy baj...és a lefontosabb Mné az az,h ha a picurka a pociban lesz akkor sem lesz könnyebb a karácsony, de jobb lesz, mert tudod,h egy új élet fog születni aki mindenért kárpótol benneteket!

Kretty, (most gonosz leszek) Jó lett volna egy olyan karácsonyi kép amin az Anyósod majonézes fejjel szerepel :twisted: A viccet félretéve, sajnálom,h ilyen tapintatlan...

Krisztokám, komolyan dühös vagyok (hormonjaim dolgoznak) amiért nem téged választottak ki a naplóra. Olyan szépeket írsz mindig. :D

Zsuzsi, remélem jól kivásároltad magad :lol: Mi is elmentünk valamelyik nap és csak a nyálam csöpögtettem,h milyen jó kis cuccok vannak amik kiabáltak utánam,h vigyem haza, de ez még lehetetlen a pocak miatt! Szóval használd ki, mert legközelebb nem lesz mit elköltened ;)

Melcsike, várjuk majd a karácsonyi képeket ;)

Leeda, nálatok,hogy telt a karácsony? Tesódékkal együtt? Kapunk majd új képet az unokaöcsiről?

Gigi, te is használd ki az uccsó szilvesztert, mert jövőre már összeülősre sem kell mennetek ;) Pár nap és jön a bababummos 2012 :lol:

Zafír, merre vagy???

Kagyló???

Nálunk: tegnap voltam dokinál. Kiértékelte a CTG-t ami tökéletes :lol: és mondta,h meg is vizsgál. Csak manuális vizsgálat volt. Nos nagyon úgy néz ki,h a fiúk nagyon nem akarnak kibújni. Még a doki meg is jegyezte,h nem érti,h h lehet ilyen kemény még a méhszájam és persze zárt...egészen konkrétan be vannak falazva a drágák :shock: lehet igaza lesz Paraginak és a végéig kihúzom..... Én már csak egyetlen egy hetet kérnék a bent maradás végett. Legyen meg a 37. hét és utána kibújhatnak, na de így.... :lol: :roll:

Most megyek egy kicsit vasalni aztán jön egy ismerősünk polcot fúrni...

Szép napot mindenkinek!

Pusza,
Bari

bari6

Bari, hat igen, az agybaj az nagy baj! :lol: :lol: :lol: :lol:

Almedra, De jo, hogy mar indulhatsz is! meglatod, ugy eltelik az ido, es mar csak arra leszunk figyelmesek, hogy jossz a 2 csikos teszttel. :wink:

No, megyek, mert dolgozni is kell... :cry:
Vendég

Almendra,
nekem is u.ez volt az első stimum menetrendje! :) Kihez jársz? Jöhet priviben is! Csak azért kérdezem, mert én is ott növelem a létszámot!

Bari,
annyira jó, hogy ilyen szép és "sima" terhességed van, az meg egyenesen csúcsszuper, hogy a skacok bevannak falazva! Nem teszel fel nekünk friss pocakfotót??? :oops:

Kata,
mi a baj? Miért nem fogtok kezdeni????

Krettykém,
dolgozzál, de ne sokat! Már csak két nap és jön a mi évünk! :lol: Yessss!!!

Csajok! Valakinél csináltak PICSI-t?

gigibp

Kretty!
Annyira jó volna, ha folytatódna a most megkezdett jó menetelés, és mindenkinek sikerülne végre!!!

gigibp!
Dr. Kováts Tímeához járok.
almendra
Budapest XIX. kerület

Alnedra, mi is a doktornőhöz járunk! :D
Vendég

Gigi, olvastam a blogodat. A kaáliban van Picsi? Én csak fizetős, teljes lombiknál láttam ezt az opciót. :?

Lányok, hol vagytoooooooook? Én naponta tőbbször frissítem az oldalt, de SEMMI! :(
Vendég

Csajszik, hoztam Nektek képeket :)

Az első kettőt fotós csinálta, akkor 34 hetes voltam.
Kép Kép

Ez a kép tegnap este készült :)
Kép

Pussz

bari6

Bari: Hát ez GYÖNYÖRŰSÉGES! Igazán csodaszép pocak!

Mné
mné

Bari, én ehhez képest kismiska voltam :lol:
Olyan csodaszépek vagytok így hármasban, sugárzik rólatok a harmónia.
Ők már tuti 2012-es babák lesznek!!!!

Képek még váratnak magukra, férjem nem csinálja :cry: bocsi

KépKép
momelcsi

Sziasztok!

Barikám: hiiiiihetetlen, hogy mekkora pocód van :D Nagyon szépek vagytok a beállított képeken IS :wink:

Látom mindenki ráizgult a 2012-es évre :lol: de ez így van rendjén!

NINCS baj lányok, köszönöm az aggódást! Csak olyan zavart vagyok ebben a gyermekkérdésben....elárulom, hogy valahol mindig sejtettem, hogy nekem nehezen fog összejönni a baba, de valahol...-tudjátok -a lelkem legmélyén mindig azt éreztem, hogy 2012 lesz az én évem. És tessék! Itt van.....elkezdtem emiatt nagyon parázni, hogy ha mégis becsapott a lelkem, azt hogy fogom túlélni....mi van ha ez mégsem a mi évünk? Olyan kettős érzés van bennem...van nap, hogy megyek előre, mint egy kis bika, másnap meg bebújok a csigaházamba, és látni sem birom a gyerekeket.....sz@r érzés!

A férjemnek ismét elkell mennie, és ő még ráadásul várakozásra int(könnyű neki, 28 évesen), hogy várjunk még, foggyak még, hátha az még segít...nem akar rosszat, tudom, csak az én órám meg ROHADTUL ketyeg......

Szóval csak mostanában én vagyok az aki nyavalyog.....sorry

Köszi, hogy meghallgattatok!
katapetra

hú, laptető. Én most felajánlom a 3 kismamának, hogy minden rendben legyen a terhességük hátralévő részében.

KépKép
momelcsi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?