Sziasztok!
Én is itten vagyok!
Barika: Vigyázz magadra, és én is könnyű szülést kívánok neked! Örülök, hogy azért minden nap tudsz jelentkezni, mert megmondom őszintén, amikor nem jössz, mindig aggódom, hogy csak nem...? De gondolom Te már a csak de stádiumban vagy
Kriszto: Kedves kettes számú paramamink! Tessék szépen megnyugodni, minden okés lesz, és szerdán láthatod és hallhatod ismét pöttömke pulzáló szívecskéjét. Ha lehet, akkor majd kapunk mi is képet a csodababáról?
npgy: Aggódtam már miattad is. De örülök, hogy minden rendben van veletek, és a Virágszálatokkal. Te is vigyázz nagyon magadra!
Kvzsuzsi: Szupiii! Hajrá, hajrá! Örülök, hogy már kezdhettek is, és szépen megnyitod a sort a 2012-es terhesedőknek.

Kutyuli hogy van?
Rencsi: Nektek is nagy-nagy drukk a kezdéshez, és a tesóprojekthez! Ezek szerint az összes vérvétel eredmény jó lett, és semmi nem zavart most be. Domi hogy van? Körmeivel mi van?
Leeda: Ti hogy vagytok? Alig mesélsz magatokról. Ti még mindig nem kezdtek? Tovább folytatjátok a talpmasszázst?
Kretty: Moulin Rouge? Azta! Nagyon jó lehetett! Kicsit irigykedem ám, hogy ilyen jól tudtok lazítani.

Gondoltok egyet, és irány a szórakozóhely! Mi újság a sulival? Írod a szakdolgozatodat?
Momelcsi: Kérlek add át a férjednek, hogy Légyszi! Légyszi! Csinálja meg a képeket, mert nagyon meg szeretnénk nézni a lurkókat. Gyerkőcök hogy vannak? Örülök, hogy Ti is ki tudtatok mozdulni szilveszterkor, és volt ki vigyázzon a gyerekekre!
Kagyló: SZUPER! Nagyon, de nagyon drukkolok, hogy ez a donor meghozza a várva várt babácská(ka)t. Meg szabad kérdezni, hogy mi volt a baj, múltkor? És kérlek ne sírj, maximum örömödben! Kvzsuzsi és Rencsi után te leszel a 3. terhesedő idén.
Szurikáta: Kedves rég nem látott nagymamink! Régen jártál felénk! Hogy teltek az ünnepek? Megont sokat melózol? Azért egy szusszanásnyi időt engedélyezz magadnak, és gyere közénk, mert hiányzol!
Nyuszi, Nene: Ti is nagyon-nagyon hiányoztok! Kérlek gyertek, meséljetek a gyerkőcökről. Olyan jó nézegetni a FB-on a gyerekek képeit. Hogy vannak, mit csinálnak?
Többieknek is nagyon szorítok, és most aztán jó lenne, ha mindenki előbújna a zugból!
Pusszantás: