A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

köszi melcsi! :wink: :lol:

zsuzsi

Lilypie First Birthday tickers
kvzsuzsi
Fót

Sziasztok,

Barika! nagyon könnyű szülést kívánok! de tényleg végül nekiindulsz természetes úton aztán lesz ami lesz???

Zsuzsi, mi is voltunk ma pont elkerülhetük egymást mert mi már 10re hazaértünk. Nekem is volt colim és kellett antibiotikum sőt nálunk a férjemnek is kellett mert neki is vol colija és pikkapkk elmúlt...mit kaptál Augmentint? illteve már van új neve AKtill ha jól emlékszem.....ezt még terhesen is lehet szedni szóval no para.....úgy tűnik mi is kezdünk a héten, szerdára várom. Szóval majd randizunk reggelente.

Npgy,
hatalmas gratula a kis virágszáladnak!!!!!!

mindenkit puszilok!

Kép
rencsi79

Zsuzsi!

Tessék beszedni! Jó lesz az hidd el és talán még jól is jöhet!!!!
Szóval beszedni és nyugiiiiiiiiiiiiiiiii
Miket kaptál? Uhu-n akkor minden ok volt? induló tüszőhelyzet?

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

rencsi: a férjemnek is adott! neki 1 hétig kell szedni 2*1, nekem 5 napig szintén 2*1-et!

Kriszto: ez a másik, már megint kezdi, hogy bal oldalon nincsen csak 1 db 8as, a jobb oldalon meg 5en vannak. Azt mondta ezek fognak megnőni, több nem is lesz!!
Ezektől is mindig olyan kedvetlen leszek!! Minek mond ilyeneket???

A gyógyszerek a szokásosak: clostilbegyt, puregon 600, merional, prednisolon, kálium R, Folsav, és majd lesz cetrotide! Szerdán kell kezdeni a prednit, és csütörtöktől a clostyt és a szurikat.
Péntek reggel UHU!

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

ja Rencsi, igen augmentin 875-öset írt fel, ami mondjuk nem is kis adag!!

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

zsuzsika,
bébikém az 6 darab!!!! az nem rossz egyáltalán, tudod D mindig pesszimista, az se jó ha sok van, mert akkor meg túlstimus lehetsz vagy leáálít mert felszökik a össztradiol az egekbe.....pont azt mondtam a férjemnek hogy én 6-8-t szeretnék és se többet se kevesebbet.....én 1000-et kaptam (1g-t) :oops: szóval még mindig no para!!!!! :wink:

Krisztokám, a terhességnél bármi lehet sugárba hányástól a abszolút nulla tünetig.....örülj hogy csak kopogtat a róka de nem jött még be a hányás fizikailag baromi kimerítő egy dolog....

Kép
rencsi79

rencsi: nekem eddig mindig keveset látott, és mindkét stimunál 6-ot leszívott, de csak 2 termékenyül meg!!! úgyhogy lehetne több is! Hátha több termékenyül meg!!
Így én örülnék, ha több lenne! :)

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Zsuzsi! Volt már itt sok csuda! Szóval az h ma mit látott max arra jó, hogy igen, lehet indulni, de hogy mi lesz pénteken, az majd kiderül, és én még akkor sem lennék meglepve, ha hétfőn akár még több lenne... szóval szorííííííííííítok!
(már hogy hiányzott apánk stílusa.... :evil: , inkább néha nem mondana semmit... az ember lánya úgy sincs túl jó lelkiállapotba és még "oda is kap" egy cseppet... de tudjuk ilyen....)

Szóval Te csak a tüszőcskék növögetésével, husikával, sok folyadékkal és azért némi mozgással foglalkozz, és hidd el a következő uhu-ról mosolyogva jössz majd el. :wink: :wink:

Rencsi, Melcsi, és a kis zugolók! Kösziiiii, csak gondoltam parázok egy kicsit nektek is, nem csak magamban! :lol: :lol: :lol:

kriszto

kriszto82

Krisztokám, asszem lesz fenekelés,ha bejössz :twisted: de mondjuk kell egy újabb Paramami, mi több sok-sok Paramami :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzsi, tessék szépen beszedni az Augmentint ;) Én a terhesség elején Augmentin Duot szedtem aztán most a végén is már 2x szájon át, mi több vénásan is kaptam és még fogok is,ha beindul a szülés...szóval az Augmentin nem csinál bajt ;) Amit viszont tanácsolok, mivel még nem szedted ezek szerint az az,h vegyél mellé gyomorvédőt!

Melcsike, köszönöm a laptető szeletkét :lol:

Rencsike, neked is nagy drukk az induláshoz! Ha nem fordult meg egyik bébi sem (sztem nem) akkor lehet megpróbáljuk a hüvelyit. Az az igazság,h elég bizonytalan vagyok ez ügyben...így inkább úgy vagyok vele,h majd úgyis adja magát a helyzet, de megfordult a fejemben mér az is,h ha meglesz az UHU és mondanak sacc/kb méreteket és nagynak bizonyulnak, akkor lehet beszélek majd Paragival. Még mindig nagyon bizonytalan vagyok a kérdést illetően :oops:

Npgy, köszi, Nektek is gratula! Képet nem kaptál? Dolgozol vagy otthon maradsz már?

Leeda, Neked is köszi! Várjuk a képet az unokaöcsiről ;)

Most már biztos,h míg meg nem lesznek a bébik tudok jönni esténként egy kicsit ;)

Pussz

bari6

BArika,
ilyenkor már nem nagyon tudnak pontos méretet legalábbis ez a tapasztalat....D például nekem azt mondta közetlenül szülés előtt hogy 2,5kg.....erre kibújt Domi 3,7g-mal......gondolom inkább abból indult ki hogy mi magasab vagyunk a férjemmel szóval biztos nem pici viszont 3 héttel korábban jött akkor meg még túl nagy nem lehet erre megérkezett nem is picinek.....

Zsuzsi, igen ahogy Bari mondja szedjél gyomorvédőt.....én pont azt céloztam meg h 6-8 leszívnak 2 megtermékenyül és visszakapom majd 1 velem marad 9 hónapig.....

Kép
rencsi79

Zsuzsi, stimu induláskor én is kaptam antibiotikumot a kenet miatt, és terhes is lettem. Vedd ezt pozitív jelnek inkább.

KépKép
momelcsi

Bari: képet sajna most nem kaptam, de csütörtökön megyek itthon is uh-ra, akkor majd kérek, és hozom!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
npgy
Budapest I. kerület

Nohát, egy pillanatra nem függök, és milyen jó hírekre jövök! Lehet ha nem jönnék, mindenki babásodna! :shock:

A terhesedőknek drukk, kismamiknak kitartás, várakozóknak türelem. :D
Vendég

npgy! szóval volt szívhang meg minden????? férjed is látta????
azért az uhu-kkal csínyján, annyira nem szabad sokat menni, nincs is értelme meg azért annyira nem is jó, hagyni kell bébikét, hogy szépen fejlődjön, nem szabad zargatni a kelleténél többször. Nekem ezt kifejtette a dokkerom, hogy akár mindennap nézhetnénk (csak megjegyzem én aztán igényelném is!!!! ), de nincs is értelme és nem is szabad, egy terhességnek idő kell, hogy szépen kifejlődjön. Nem okoskodni akartam csak tudod egyik parás mondja a másiknak, hogy nyugiiiiiiiiii...... :lol: :lol: :lol: elég viccesen hangzik pont az én számból.

Barika!most inkább nem húznék veled újat... na ha kint lesznek a fiúk akkor meg már azért sem, mert bizti anyu pártján lesznek és jól elvernek, szóval visszafogom magam :lol: :lol: :lol: bár igyekszem hű lenni elődömhöz :lol: :lol: :wink: puszillak nagyon

kriszto

kriszto82

Sziasztok!

Én is itten vagyok!

Barika: Vigyázz magadra, és én is könnyű szülést kívánok neked! Örülök, hogy azért minden nap tudsz jelentkezni, mert megmondom őszintén, amikor nem jössz, mindig aggódom, hogy csak nem...? De gondolom Te már a csak de stádiumban vagy

Kriszto: Kedves kettes számú paramamink! Tessék szépen megnyugodni, minden okés lesz, és szerdán láthatod és hallhatod ismét pöttömke pulzáló szívecskéjét. Ha lehet, akkor majd kapunk mi is képet a csodababáról?

npgy: Aggódtam már miattad is. De örülök, hogy minden rendben van veletek, és a Virágszálatokkal. Te is vigyázz nagyon magadra!

Kvzsuzsi: Szupiii! Hajrá, hajrá! Örülök, hogy már kezdhettek is, és szépen megnyitod a sort a 2012-es terhesedőknek. :-) Kutyuli hogy van?

Rencsi: Nektek is nagy-nagy drukk a kezdéshez, és a tesóprojekthez! Ezek szerint az összes vérvétel eredmény jó lett, és semmi nem zavart most be. Domi hogy van? Körmeivel mi van?

Leeda: Ti hogy vagytok? Alig mesélsz magatokról. Ti még mindig nem kezdtek? Tovább folytatjátok a talpmasszázst?

Kretty: Moulin Rouge? Azta! Nagyon jó lehetett! Kicsit irigykedem ám, hogy ilyen jól tudtok lazítani. :-) Gondoltok egyet, és irány a szórakozóhely! Mi újság a sulival? Írod a szakdolgozatodat?

Momelcsi: Kérlek add át a férjednek, hogy Légyszi! Légyszi! Csinálja meg a képeket, mert nagyon meg szeretnénk nézni a lurkókat. Gyerkőcök hogy vannak? Örülök, hogy Ti is ki tudtatok mozdulni szilveszterkor, és volt ki vigyázzon a gyerekekre!

Kagyló: SZUPER! Nagyon, de nagyon drukkolok, hogy ez a donor meghozza a várva várt babácská(ka)t. Meg szabad kérdezni, hogy mi volt a baj, múltkor? És kérlek ne sírj, maximum örömödben! Kvzsuzsi és Rencsi után te leszel a 3. terhesedő idén. :-)

Szurikáta: Kedves rég nem látott nagymamink! Régen jártál felénk! Hogy teltek az ünnepek? Megont sokat melózol? Azért egy szusszanásnyi időt engedélyezz magadnak, és gyere közénk, mert hiányzol!

Nyuszi, Nene: Ti is nagyon-nagyon hiányoztok! Kérlek gyertek, meséljetek a gyerkőcökről. Olyan jó nézegetni a FB-on a gyerekek képeit. Hogy vannak, mit csinálnak?

Többieknek is nagyon szorítok, és most aztán jó lenne, ha mindenki előbújna a zugból!

Pusszantás:

Mné
mné

Hali,

Npgy, ez jó hír!!!
GRATULA!!!!

Barika, rövid vajúdást kívánok Neked, és sok-sok tejet mellé... :wink: :wink:

Rencsi, drukk a kezdéshez!!!!

Kvzsuzsi, Te lesz a "hangadója" a csapatnak, HAJRÁ!!!
Miért nem a Gonal-f-t kapod, hanem a Puregont??? Mitől függ???

Kagyló, új év, új lehetőség!!! Nálad ez be is vállt. :D :D

Mné, mikor mentek a szakorvoshoz???

Kriszto, a paraság a terhesség rossz velejárója, de majd ha megszületik??? :lol:

Szép estét!!!!

Primula

Zafír, merre vagy???
primula35
Algyő

Mné,
drága vagy, de azért nem mesélek, mert sajnos nincs mit :? Talpmasszázsra már régen nem járunk (augusztus óta), mert ugye nekem bekavart a menzeszben, a párom meg állandóan külföldön volt. Meg lesz is. Andrológushoz csütörtökön megyünk, de semmi jóval nem kecsegtetett múltkor.

Kvzsuzsi,
szuper, nagyon-nagyon drukkolok!!! :D :D

Bari,
a karácsonyi képek nem lettek jók, helyette felteszek egy szilveszterit, séta után gyorsan lefényképeztem. Nagyon komoly volt, nem akart elmosolyodni, lehet befagyott a kis szája:)

Kép
leeda

Sziasztok Lányok!

Mindenkinek boldog 2012-es esztendőt kívánok!

Kriszto-Kismami, neked külön is, ezzel a képpel :lol: :
Kép

Npgy, gratulálok ! ♥

Bari! Nagyon szurkolok neked és a fiúknak! Nagyon csodás lesz....

Mindenkinek aki kezd, hatalmas drukk, ez az év a tietek lesz!!! :wink:

Rólunk röviden annyit, hogy Kristóf bébi nagyon jó kisbaba, szépen gyarapodik. Igény szerint szoptatom, eddig szerencsére van tejcsi, és küzdök is érte, hogy legyen. Hasfájás, egyebek eddig elkerültek minket. Mostanában kicsit viszont sírós lett, főleg szopi közben, keresem az okát.... nem egyszerű, de kezd javulni a helyzet. :roll:

Igyekszem most már többet jönni, mindenkinek puszi, ölelés!
Vendég

Kép Sári fogakkal Kép karácsonyi szerelésben copffal az ajándék hintában
Kép Matyi a lányos hintában (ez van)

akkor most pótoltam elmaradásom. :lol:

KépKép
momelcsi

bocsi a fordításokért, nem így akartam.

KépKép
momelcsi

Leeda, Momelcsi, Poszi
gyönyörűűűűűek a babák! Szóval csajok itt a példa, ilyeneket kell produkálni idén!!! :)

Zsuzsi,
szuperül indul az új év és így is fog folytatódni! Annyira jó, hogy indultok! Long protokoll lesz? Tudod az okát, hogy miért termékenyül meg viszonylag kevés petesejt?

Kagyló,
örülök, hogy jöttél, annak meg még jobban, hogy van donor és hamarosan ti is mehettek! :)

Npgy,
egy baba is elég!!! Főleg, amikor hiszti van... :D

Bari,
mitől dagadt be az ajkad??? Valld be, hogy feltöltetted, hogy a srácoknak is bejöjjön! ;)

Rencsi,
hajrá kezdés!

Krisztoka,
attól a perctől kezdve, hogy megtudod, hogy babát vársz egy merő aggódás az életed! Kezdjél hozzá szokni! :D

Ma végre kapta időpontot az andrológushoz, már most péntekre lett volna, de mivel dolgozom, így inkább jövő hét péntekre kértem! Péntek 13! :lol:
Remélem nem az lesz a nap címe, hogy "Rémálom a Dózsa György utcában" !

gigibp

Gigi, mi most pénteken megyünk ismét... :?
Vendég

Láááááááááááányok!

02:12:55-kor kaptam egy smst: Barikánál elfolyt a magzatvíz! Úton voltak a kórházba! Azóta nem tudok semmit, pedig szívem szerint hívogatnám félpercenként! Juuuuuuuuuuuuuuuuuj annyira jóóóóóóóóó, ma már megismerhetik a srácokat!!!

mindjárt olvasok, látom megint termeltetek.....

kriszto

kriszto82

Kriszto, koszi az infot! Hajra Bari es Baribabak! :D
Vendég

Bari: úgy izgulok!!!! Remélem minden OK! csuriban az ujjaim! :lol:

Kriszto: igen, pont ez mondtam én is a férjemnek, hogy inkább ne mondana semmit, na de mindegy, akkor meg az lenne a baj! :lol:

mné drága magadról nem is írtál semmit! Hogy telt a szilveszter? Hogy vagytok lelkileg a férjeddel?? Kutyusunk most már úgymond jobban van, de ez a betegség a doki szerint nem fog elmúlni!

Pimula: nem mondta Apánk, hogy most miért nem gonal, és miért puregon. Mindig változtat, mert nekem nagyon összevissza nőnek a tüszők, és ráadásul én eddig mindig nagy adagokat kaptam, most is, és mégsincs olyan sok! Próbálkozik mindig! :)

leeda: nagyon szép ez a kislegény! :) Bízzatok magatokban, biztos jó eredmény lesz csütörtökön! :D

Poszi: kívánom, hogy minden ilyen gördülékenyen menjen tovább, és mééééégggg kérünk több képet erről a csodaszép fiúcskáról!!!

melcsi: nagyon helyes Sári és Matyi! és szép az a rózsaszín hinta is! tőled is kérünk még képet! :)

gigi: én nem tudom mi az a long protokol!! miből gondolod, hogy ez az? nem tudom az okát a rossz megtermékenyülési aránynak, talán az lehet, hogy a legelsőnék AHA volt, mert vastag volt a petesejt fala, gondolom ez lehet a baj! hajrá péntek 13, biztos minden rendben lesz!

Szóval nem örülök az antibiotikumnak, de ha már ennyien mondtátok így elkezdtem tegnap! Bár ma reggel elfelejtettem bevenni, így este dupla lesz! :lol:

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

De jóóóóóóóóóóóóó, szorítok nagyon-nagyon Bari!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
npgy
Budapest I. kerület

Sziasztok!

Totál el vagyok havazva melóval, de éreztem, hogy be kell néznem!!!
Hajrá Bari!!!!! Nagyon szorítok!!!!!

Igyekszem ma már visszaolvasni egy kicsit.
Addig is mindenkinek mennek a drukkok!!!
szélkisasszony

BArika, kitartás, nagyon drukkolunk mi is. Annyira átélem, hogy itt bőgök, pedig nincs is miért.
Kriszto, gyere azonnal, ha tudsz valamit.

KépKép
momelcsi

Bari, én is nagyon szorítok!!! Kriszto köszi az info-t és várjuk nagyon hogy jelentkezz!!! :lol: :lol:

Poszi,
nagyon cuki Kristófka ebben a ruciban (is). És az külön öröm, hogy elkerül a hasfájás titeket!! :D

Melcsi,
mekkorák már a gyerkőcök, hihetetlen!! :D :D És Sárinak a fogacskái... :lol: :lol:

Kvzsuzsi,
köszönöm a biztatást! :wink:

Gigi,
Neked is köszönöm! :wink: És péntek 13 szerencsét is tud hozni... :lol:
leeda

Zsuzsi,
ne vegyél dupla adag antibio-t!!! Inkább vedd be mostanság és este a normál adagot!
Lombikoztok ugye? Mensihez képest mikor kezdtél szúrni?

Bari,
nagyon-nagyon drukkolok, hogy minden jól menjen!

Kretty,
a péntek hamar itt van! Kíváncsi vagyok, hogy mit mond majd a doki!!!

Kriszto,
várunk a hírekkel!!!!!!

gigibp

gigi: ha be tudnám venni most a gyógyszert, akkor nem lenne semmi gond, nem is említettem volna! de mivel én és a gyógyszer más térben vagyunk, így ez nem fog menni! :( :lol:
Mensi 1-jén jött meg, azaz két nappal ezelőtt, szúrni meg csütörtökön reggel kell először! :roll:

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

5 percenként frissítek, hátha van valami hír Bariról! :oops:

Krisztó: gyere azonnal, ha tudsz valamit!

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Zsuzsi én gyakrabban frissítgetek, olyan nagyon izgulok. Remélem, már túl van rajta és minden rendben volt.

KépKép
momelcsi

Én is frissítgetek, de nem tudok semmit, basszus, úgy izgulok, és állandóan nézegetem a telefonom, hogy nincs-e üzi vagy valami.... lassan csak kapok hírt...

kriszto

kriszto82

Lányok! írtam neki: a férjétől jött ennyi: "A babák jól vannak, Borinál volt némi komplikáció" amint tudom, hogy minden rendben van írok, biztos írnak még, mert érdeklődöm nagyon-nagyon. Jaj, lányok most itt bőgök....

kriszto

kriszto82

Kriszto: ne bőgjél!!! vagyis remélem csak örömödben bőgsz! :)

Bari: bár még nem tudunk gyakorlatilag semmit! De nagyon-nagyon gratulálok a két kis porontyhoz! :)
Remélem Veled is minden rendben lesz, és várunk nagyon a hírekkel!

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Jupiiiiiii, 4-en vannak mostmar! Biztos minden OK! :D

Most megyek mert kezdodik a klippforgatas es most jon az en reszem... :shock:
Vendég

Kriszto,
jaj de szuper, köszönjük a hírt!! Én is már lerágtam a körmömet..azt a keveset, ami van.. :D :D

Kretty,
és mit fogsz csinálni?? :lol: :lol:
leeda

Leeda, be kell mutatni a ceget, beszelni magamrol, mindezt angolul. :D De minden OK volt, mar az elso felvetel sikerult, az operatornek le is esett az alla, hogy milyen "kameraerzekeny" vagyok...asszem palyat valtok... :lol: :lol: :lol:
Vendég

Szóval Leeda! Nagyon nagyon szép a kisherceg!

Poszi! Köszi :-) látszik, hogy szépen nő Kristóf baba! és nagyon csinike!

Melcsike! Sári tiszta anyukája! És ha jól látom Matyi pedig tiszta apuja!!! Milyen nagyok már!

Kretty! Majd mesélj, milyen lett a forgatás! Igazi sztár lettél! :wink: :lol: :lol:

Írt az újdonsült apuka: Barika igen sok vért vesztett, így kapott plazmát és kap még vért, de már jobban van. megfigyelés alatt. Holnap reméli többet tud mondani. szóval a lényeg,hogy jobban van, és nagyon-nagyon nagy erőt neki és mielőbbi talpra állást, hogy mehessen babázni!

kriszto

kriszto82

Kriszto,
hú, megijedtem! De nagyon örülök, hogy jó kezekben van, és hamarosan már babázhat is!!!! :D :D
Köszi a dicséretet, majd átadom a tesómnak. Tegnap elég nyűgös volt a pici, este hat óta folyamatosan sírt, így kilenckor átmentem (szemben lévő lakásban laknak), és megkérdeztem a kiskrapekot, hogy "ki a legszebb legény itt a környéken?" na erre bezzeg már fülig ért a szája és szégyenlősen mosolygott...éri ez is a pénzét... :D :D

Kretty,
ez tök jól hangzik :D és hol fogjátok publikálni? Vagy ez csak a partnereknek szól?? :lol:
leeda

Bari anyuka millió puszi!!!!
Remélem hamarosan már jól leszel, és babázni is tudsz!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Annyira örülök, gratulálok Anyuci, ez csodálatos....
npgy
Budapest I. kerület

Hatalmas Gratula Barika-családnak!!!!!De jó nekik!!!!!! :D :D :D :D

a transzfúzió csodát tesz- saját tapasztalat- 1-2 nap és már sokkal jobban lesz tőle! nálam is hasonló volt már majdnem leállt a keringésem aztán mintha újjászületettem volna.... :wink:
Kriszto kérjél képeket!!!!

Kép
rencsi79

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Bari: nagyon-nagyon sok erőt neked! Remélem, most már valóban jobban vagy!
Gratulálok én is!!!
Zalán és Benedek Isten hozott titeket ezen a világon!!!!

Kriszto: köszi a híreket!

Zsuzsi: mennek a drukkok.
szélkisasszony

Éljen Zalán és Benedek! :lol: Gratulálok a Bari-családnak!
Barikám, remélem jobban vagy már....

Kriszto, köszi a híreket, és továbbra is várjuk, ha tudsz valamit a Barikákról!
Vendég

Basszus, hogy ennyi a meló bent a munkahelyen! Most értem haza, és már állítottam is fel a férjem a gép elől, mert érzetem, hogy Bariéknál történés van. Mondtam is neki, hogy megnézem, hogy Zalán és Benedek megérkeztek hozzánk!

Barika: Hatalmas gratula neked! Remélem, hogy jobban vagy/leszel a plazmától. Kicsi fiúk, titeket pedig üdvözöllek ezen a világon!

Kriszto: Nagyon-nagyon köszönjük, hogy hoztad a hírt, és ne aggódj, én is elpityeredtem... Te hogy vagy? Holnap mikor mész a dokihoz?

Poszi: Kristóf csuda édes. Nagyon helyes kiskrapek! Gratula hozzá!

Melcsi: Hihetetlen tényleg, hogy már mekkorák a gyerkőcök. Nagyon helyesek ők is!

Szélkisasszony: Azért ne dolgozd magad agyon! Gyere te is, amikor csak tudsz!

Kvzsuzsi: Nálunk semmi különös nincs! A Szilveszter kicsit nehezebb volt, mint a Karácsony, de túl vagyunk rajta! Nekem egy kicsit fura, hogy csütörtökön szúrsz először, és pénteken már UH. Engem nem szokott ilyen gyorsan behívni.

Ne haragudjatok, hogy most a többieknek nem írok, de teljesen bezsongtam ezen a szuper jó híren, és nem forog az agyam! De mindenkinek, kinek miért, szorítok!

Pusza:

Mné
mné

Barika,
gratula a szép nagy családdá váláshoz! Minél hamarabbi felépülést kívánok, a fiúkat meg Isten hozta!!! Ez csudijóóóóó!!! :D

gigibp

Bari, nagyon nagy gratula!!!! :lol:

Ha megerősödtél, ami ugye nem kérdés, várunk a szüléstörténettel... :P

Primula
primula35
Algyő

Kép

Barikának!!!

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Bari-mami, hatalmas gratula!
Remélem már jobban vagy. Üdv a pici fiúknak is, Benedek és Zalán- isten hozott Titeket ezen a bolygón :)

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?