A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Jé, laptető!!!

Szeretném Barikának felajánlani a nagyobb részét, most talán Neki van a legnagyobb szüksége rá. :wink:

A kismamák és az indulók is csipegethetnek belőle!!! :) :)

Szép Napos Napot Mindenkinek!!!

Primula
primula35
Algyő

Olyan szepek a Baribabak a facebookon! :D :D :D :D

Zsuzsi, mikor kell menned UH-ra?

Kriszto, te ma mesz UH-ra, ha jol emlekszem! Kerjel sztarfotot, mar kivancsi vagyok a csodababara!
Vendég

Sziasztok!

Kretty! ok! ha minden ok lesz, akkor ma is kapuk fotót és már kettővel tartozom majd felteszem mind, hogy lássuk, hogy nőtt Ő!

Este beszéltem Barival: fáradt és elesett volt a hangja. A helyzethez képest jól van. egészen biztos vagyok benne, hogy amint tud jön, mert természetesen az egyik kérdése felém az volt, hogy mindenről tájékoztattalak-e Titeket és a másik topikot ahová még " tartozik". Szóval jönni fog hamar és elmesél majd mindent. A babák 2750 és 2850 körül vannak, de majd pontosabban tőle, 49 és 50 cm-esek. És minden ok velük!

Délután jövök, addigra meglátjuk a csodánkat, reméljük szépen nő, és utána megyek az inzulinos dokihoz is, mert le kell állnom a szerről, ha minden ok!!! és addigra Bariról is tudok majd megint friss híreket.

mindenkinek szép napot és egy csepp drukkot ha kérhetek még, aztán lassan nem leszek ilyen önző, csak még néhány hét.... hónap... :lol: :lol: :lol: :oops:

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Bari: itt is nagyon nagyon gratulálok, sok boldogságot Nektek, és sok tejcit! Gyönyörűségesek a fiúk! Melyik melyik? :lol:

Kretty: pénteken megyek UHU-ra! :)

zsuzsi

Lilypie First Birthday tickers
kvzsuzsi
Fót

Kriszto: folyamatosan mennek Nektek is a drukkjaim! :lol:
De biztos minden rendben lesz! :D

És nagyon köszönjük Neked a híreket Bariról!

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Kriszto: nagyon drukkolok, és várjak a képekkel!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
npgy
Budapest I. kerület

Kriszto: nagy-nagy drukk!!!!! ÉS nagyon várunk a képekkel!

Bocs, csajok de elborít a munka és jelenleg még fűtés sincs! :shock:
szélkisasszony

Kriszto,
köszönjük mégegyszer a híreket, én nagyon - nagyon drukkolok Neked a vizsgálathoz!!! :D Jót mosolyogtam, hogy Bari megkérdezte hogy tájékoztattál-e minket... :lol: :lol: :lol: Nagyon szorítok neki hogy minél hamarabb összeszedje magát, nagyon megdolgozott ezért a két -nem is annyira - Pindurkáért... :D :D

Szélkisasszony,
meg ne fázz! Sapka-sál fenn legyen :D :D
leeda

Kriszto,
köszi a híreket!
Alig várom, hogy te is hozzál képeket Csodababáról!!! :)

Csajok,
valaki tudna küldeni egy linket, ahol megkukkolhatnám Bari-babákat a facsén?! Persze csak akkor, ha nem titkos! Ha az, akkor várok, míg Barika vagy Krisztoka tesz fel!

Új év, új élet! Végre visszatértem a tornaórákra! :) Jól meglepődtem, mert ma nem egy órás volt a torna, hanem másfél! Gondolhatjátok... Lassan egy éve nem járok rendszeresen sportolni. Azért becsülettel végig csináltam, nem mondom volt, hogy pihentem, de azért büszke vagyok magamra! :)

gigibp

Itt vagyok!

Köszi mindenkinek a drukkot, úgy látszik jó ha kérem, mert akkor szép napom lesz.

Először is: beszéltem Barikával: a fiúk csodaszépek és jól vannak, azt hiszem Zalánra mondta, hogy ma durci volt délelőtt :lol:
Ő is jobban van, a tegnapihoz képest a hangja sokkal megnyugtatóbb volt, nincs még ereje teljében, DE jól van!
Már felkelt, felült többször, volt már mosakodni, hasonlók, de nem egy leányálom, de szépen lassan megy, menni fog neki!!!
Jó volt hallani, hogy jobban van.

Aztán beszéltem Csutinkkal: ők is jól vannak, megkért, hogy írjak nektek, mert semmi ideje nincs, így egy ideig nem tud jönni, a csajok picurkát lefoglalják. :wink: Jól vannak, a lányok növögetnek szépen, Csutinak van segítsége, de így sem sétagalopp, de nem panaszkodott, elképesztő, hogy még mindig a lelkesedést és mérhetetlen örömöt hallom a hangjában, pedig ahogy ő is mondta nem egyszerű. Szóval le a kalappal.

Aztán nálunk: minden OKÉÉÉÉÉÉÉ :D
Megmutatom az uhu képeket, szinte törvényszerű volt, hogy ma nem kapunk, de nem gond, láttuk!!!!
az első kép: még csak egy picurka fehér pötty, a szikhólyag látszik ez 3 hete volt, akkor 5hetesnek írták a terhességet
Kép

a következő kép, felül a szikhólyag alul babóca, picit olyan mint egy kis paca, de a mi pacánk!!!, szóval ekkor 6hét 1 naposnak saccolták a terhességet, itt már gyönyörűen pulzált a kismanó: Kép

majd a mostani uhu-n már 19mm!! jó nagyot nőtt! és hallottam a szívhangot!!! megmutatta a doki, lányok zsebkendő-hiányban szenvedtem utána elég sokáig! szóval most már olyan babóca formája van, sajnálom, hogy nem kaptam képet, viszont kaptam egy ilyet, és a terhesség kora 8hét+4 nap, azaz mégiscsak a bikácsi szülcsinapozó hétvége a ludas...:lol: :lol: Kép

Boldogság van a köbön. Mehetek védőnőhöz, vérvételre stb. stb.
Ja és Csapó doki nem lesz nyáron amikorra kiírtak így ajánlott maga helyett egy doktornőt, kedves, aranyos, fura, hogy nő, de legyen. Főleg, hogy Csapó ajánlotta.

Jaj, sokat írtam, de boldogság van!
mindenkinek óriási pusszantás
jövök még! :roll: :roll:

kriszto

kriszto82

Gigi írtam privit.

kriszto

kriszto82

Krisztokám,
hát gyönyörűséges a kis Maszat! Örülök, hogy minden a legnagyobb rendben van! Sokat várok ettől az andrológustól és reménykedem, hogy hátha nekünk is lehet csodababánk!
Biztos határtalan az örömötök! Annyira jó lehet! :)
Pusszancs

gigibp

Krisztó, csodálatos a baba, elhiszem, hogy határtalan a boldogság.
Reméljük szép ősz lesz, és akkor még élvezhetitek ti is a sétákat.
Mindenkinek kívánok egy ilyen csodát erre az évre. Megérdemelnétek nagyon.
Mi taknyosak vagyunk, plusz fogzás, úgyhogy nem sok alvás jut éjszakára, úgyhogy kissé kemény felénk az élet. :lol:
Sári ha alszik, kb. óránként felsír, meg kell tanítanunk visszaaludni egyedül, szép kihívás. Ha van valakinek tuti receptje, szívesen fogadom.
Kisgaby gyerkőcei ma 1 évesek!!!!!
Sok boldogságot nekik innen is!

KépKép
momelcsi

Sziasztok!

Én is meglestem a Bari-babákat. Nagyon édesek, és remélem, hogy tesznek még fel képet!

Kriszto: Először is nagyon köszönöm, hogy ismét hoztál hírt Bariról. És ha lehet, akkor kérlek add át neki gratulációnkat, ölelésünket, drukkjainkat, és az összes jókívánságot.
Másodszor pedig: Nagyon helyes a pöttömkétek. Hihetetlen, hogy milyen gyorsan növekszik. Zsipp-zsupp azt már azt is tudni fogjátok, hogy kicsi fiú vagy kicsi lány lakozik benned. :-) Illetve a dokinővel kapcsolatban csak annyit, hogy ha inden igaz, akkor az ő tanítványához irányított át. Ugyan én nem ismerem, de van egy ismerősöm, aki szintén Csapó dokihoz járt, de a szülés várható idejekor nem tartózkodott volna itthon, így őt is átirányította ehhez a lányhoz. Az ismerősöm nagyon-nagyon meg volt vele elégedve. Ha jól emlékszem olyannyira, hogy ő már vissza sem fog menni Csapóhoz, hanem ehhez a dokinőhöz fog járni nőgyogyihoz. Úgyhogy no para.
Igazán izgalmas lehet, hogy már tudod, hogy mikor fog várhatóan megszületni a kisember! És hogy mehetsz intézni a védőnőt. Férjed veled volt ma a dokinál? Beengedték az UH-ra?

Gigi: Nagyon drukkolok nektek, hogy az andrológus beváltsa a hozzá fűzött reményeket!

Momelcsi: Sajnálom, hogy most ennyire nehéz! Kitartás! Sajnos gyere hiányában ilyen recepttel nem tudok szolgálni.

Pusszantás mindenkinek!

Mné
mné

Krisztóóóóóó, annyira, de annyira jó, vigyázzatok magatokra! Gratuláloooook!

Gigi, a tornát én is tervezem, jövő héttől hétfő-szerda hastánc, péntek edzés! :D És a cél: 49kg-ra lefogyni. Már 2-őt sikerült, így 54 vagyok, szerintem 2 hónap és meglesz. :D
Vendég

Krisztó,
ó, hát ezek csodálatos képek, mindegyik, külön-külön!!! :D :D :D Úgy örülök, hogy jó hírekkel jöttél, csak így tovább!!! Lehet, hogy kis Oroszlán babátok lesz? :D :D

Melcsi,
kitartás a fogzáshoz meg a taknyoláshoz...nem lehet piskóta, így egyszerre, ráadásul dupla kivitelben.... :shock: :roll:

Kretty,
én 52 vagyok, de folyamatosan, hetente hallgatom hogy milyen borzalmasan sovány vagyok, mi a bajom, bla-bla...nem győzök magyarázkodni! A tesóm is ilyen alkat, anno még behívatták a szüleinket a suliba, hogy biztos éheztetnek minket.... :shock:
leeda

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

Kretty,
a 49 kg nem kevés???
Osztom Leeda aggodalmát!!!
Hány cm vagy, ha megkérdezhetem???

Kriszto, gratula!!!!
Megdobogtattad a szívem a képeiddel és kommentjeiddel... köszi!!! :D
Megkérdezhetném Én is Barika lúrkóinak képeit hol tudnám meglesni???
Bari simán vagy császárral szült??

Melcsi, nekem 5 éves a lányom, de ez sem könnyű, mert neki már mozog a foga, és szurtyog, köhög, folyik az orra.
Ez az állapot mindig edzi az emberlányát....

Szélkisasszony, remélem otthon vettél egy forró fürdőt..... :wink:

Én 8-10fokban dolgozom, persze 3-4 rétegben felöltözve.
Néha jó lenne egy irodában, konyhán dolgozni, ahol meleg lehet, de az meg nyáron gáz....
Én ilyenkor klíma őrületben vagyok!!! :oops:

Mné, van már vmi az ügyben, hogy mikorra tervezitek az indulást???

Azt szeretném kérdezni, hogy melyik vizsgálat jár le leghamarabb, és melyik telik le 1 év múlva????
Mi is a februári kezdést nyárra tesszük át, valószínűleg....

Kvzsuzsi, sokan kezdtek Veled együtt????
Mennyinél tart a terhesség száma???

Barikának kívánok jó egészséget!!!

Primula
primula35
Algyő

Lányok, csak 162 cm mély vagyok, a 49 az álomsúly... :shock: Voltam már 45 is, de az tényleg nagyon vékony volt.

A vírusok, mell uh jó egy évig, meg a rákszűrés és a hormonok. Az EKG-t ismételni kell, meg a vérképet.clamydia és Kenet meg a kezdés előtt kell. Remélem nem hagytam le semmit... :roll:
Vendég

bari
Gratulálok itt is,tündériek a fiúk,meglestem a facén :)
Erősödj,sok puszi!!!!!! :arrow:
kriszto
Maszatka nagyon édi :lol:
Nagyon kellemes babavárást kívánok,gyönyörű időszak.
melcsike
Kitartás,mert jobb nem igen lesz,mindig van valami, Neked meg duplán jut :lol: :lol:
mné
Köszi hogy gondolsz mindig rám. :)
Szilveszer előtt meglepetésként voltam lenn a gyerekeknél,nagyon örültek.Annyira édesek voltak :) jó volt velük egy kicsit.
Puszi mindenkinek,a zugból követem a történéseket :)

Ja és ha még nem késő akkor B.Ú.É.K. Drágáim!!!!!

szurikáta
szurikáta56

Zsuzsi! Megvolt az első szuri??? Nőjenek azok a tüszőcskék!!! Hajrá hajrá!

Rencsi! Ti kezdtek, kezdtetek????

Era! Mi történt???? Mesélj kérlek és ne menj eeeeeeeeel!!!!!! légyszi, légyszi

Kretty! Vékony vagy, basszus le ne fogyj nekem, nem hallottál róla, hogy a nagyon vékony lányoknak nehezen jön össze a terhesség, na nem arra gondolok, hogy hízz 20 kg-ot, de ne fogyj, csini csajszi vagy így ahogy vagy!
Bár én nem szólok semmi, sajnos én ha akarnék sem tudnék sosem 50 kg-os lenni..... de természetesen ez alkat kérdése, ahogy Leeda is írta nagyon sokat nem tudunk alakítani rajta, lényeg, hogy érzed jól magad a bőrödben!!!

kriszto

kriszto82

Kriszto: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Hát ez az!!! Ilyen hírekkel és képekkel kellene kedeni minden napot. Teljes extázisban vagyok miattatok (is)! És ha csak a mi drukkjaink hiányoznak a szép napodhoz, ám legyen. egészen augusztusig fogunk neked (is) drukkolni! Nagyon!

Era: na, ne már. Attól, hogy nem kezdtek még nem kell eltűnni. Tudom, hogy most nagyon nehéz nektek, de hidd el jön majd a megoldás és nektek is lesz babátok. Látod, itt vannak az élő példák...

Gigi, Kretty: minden elismerésem a tiétek. Én az első lombik előtt hagytam abba a tornát és valahogy azóta nem sikerült visszamenni. De rajta vagyok! :wink: Kitartást nektek! Én 50 kg-ra szeretnék vissza menni (jelzem én sem vagyok sokkal magasabb Krettynél). Jelenleg dolgozom ezen is, és várom a melegebb napokat a futáshoz...

Primula: köszi, később azért volt fűtés. 3-4 fok :shock: :shock: :shock: :shock: Már a számok láttán is fázom... brr.

Leeda: lány koromban én is rengetegszer megkaptam, hogy egyek már rendesen, de azért Anyumat nem hívták be a suliba... :shock: :shock: :shock: Anyukám 46 kg és nem tud hízni. Én már azért örököltem némi hízásra hajlamot, de még a házidoki is megjegyezte az első lombik után, hogy most már azért egyek, mert az kell. Én meg felvilágosítottam, hogy napi 1/2 kg hús mellett másnak már nem nagyon marad hely. Na, de azóta... Van jócskán mit ledolgozni. :oops:

Momelcsi: jobbulást a lurkóknak
szélkisasszony

Primula, megírom priviben a kukkolós oldal elérhetőségét :lol: :lol:

Melcsi! Jobbulást a lurkóknak, duplán jött a nyűg, reméljük hamar kilábalnak belőle! Van segítséged, vagy egyedül vagy velük napközben??? puszillak

kriszto

kriszto82

Igen, egyedül vagyok velük, elkapják egymástól szerintem. Vagy a foguk jön és ez a mellékhatás. Nem tudom szétválasztani egész nap őket, ugyanazokat a játékokat rágják. Ezért nem is erőlködöm, hogy ne egy kanállal etessem egyszerre őket. :lol:
Túlélik és én is.
Ma éjjel Sári éjfél után már csak reggel 7kor jelentkezett, úgyhogy elég jó éjszakánk volt.
A reggeli rutin hosszú amúgy, nekem fürdés, öltözés, nekik: tisztába rakni, orrporszívózás, csöppentés (baromi nagy harc), etetés, aztán altatás. hát ebbe fáradok el, a többi a nap további részében már eloszlik. :lol:
De a játék velük a legjobb, Matyi egy nap alatt megtanult a babytaxira felülni, olyan peckesen feszít rajta. Lassan már hajtani is megtanulja, jelenleg én tologatom.

Dévai honlapja is megújult, ott már 2350 felett van a terhességek száma.

jó munkát mindenkinek!

KépKép
momelcsi

Primula,
mit dolgozol, ha megkérdezhetem?! Az tűnt fel, amit írtál, hogy 8-10 fokban vagy. Jajjjjjj, én megfagynék, még a 10 réteg ruha alatt is! ;)

Leeda, Kretty, Szélkisasszony,
de jó nektek, hogy ilyen véknyák vagytok! Én sosem voltam az. Nagyanyám alkatát örököltem, aki mindig azzal traktált, hogy ő 50 kg-os volt. Apu meg mindig beszólt neki, hogy ja, ötödikes korodban! :lol: :lol:
Nekem az álom-álomsúly 65-68 kg, de már a 74-el is boldog lennék, onnan még lefaragnék egy ötöst és Halleluja! :D Az a szerencsém, hogy eloszlik rajtam és hiába mutat sokat a mérleg, azért nem nézek úgy ki, hogy bevegyenek a Guinnes rekordok könyvébe! :D

Melcsi,
ezek szerint szinte végig aludtátok az éjszakát! Sok ilyet kívánok nektek! :)

Ma délután megyek mell uh-ra, mert még decemberben elkezdett fájni a jobb cickóm és gondoltam megnézetem! Gondolom a stimuk adtak a mirigyeknek!

gigibp

Akkor ugy latszik ez orvoshozmenos nap lesz. En is megyek, mert meg mindig faj egyfolytaban a hasam... :cry: Drukkoljatok, hogy ne legyen semmi komoly!
Vendég

Kriszto,
olyan cukika a babóca!!!!! holnap megyünk D-hez majd ő megmondja hogy mi lesz....beírnád a táblába?
és akkor te most át is mentél a nő nőgyógászhoz, vagy ilyenkor hogy van? mennyi időre megy Csapó szabira mert hogy a szülésnél azért simán benne van hogy 2-3 héttel korábban jön a baba....

akkor tényleg dokihoz járós nap én is most jöttem meg a cici uh-ról mert ez is lejárt már....

Kretty drukkolok hogy ne legyen semmi vészes!!!

Mné,
Domi jól van szépen visszanőttek a körmei, már el is felejtettük és amióta kapja a gyógynövényeket (természetgyógyásztól kaptuk) azóta nem volt beteg.....ez most lesz 4 hónapja és ami szupi hogy mindenki beteg volt az ünnepekkor de akárhova megyünk mindehol és mi nem kapjuk el.... Te hogy vagy eljutottatok dokihoz már?

puszi mindenkinek!!!!

Kép
rencsi79

Sziasztok!

Hol van mindenki? Látom ma nem nagy forgalom. :-)

Kriszto: Nem is mesélted, hogy mit mondott a dokinő a kismamiságodra. Abbahagyhatod a gyógyszert?

Momelcsi: Jobbulást a gyerekeknek! És továbbra is kitartást kívánok neked!

Rencsi és Kvzsuzsi: Holnap van az első UH, ugye? Nagyon várunk majd titeket a tüszőhelyzettel, és hogy mennyien vannak ilyenkor. :-)

Kretty: 49 kg, azt a mindenit. Én utoljára tini koromban voltam ennyi kiló. Nekem az 58 a cél, mert már a 70-et nyaldostam... Viszont sajnos sokat segített a fogyásban anyósom halála. Szinte3 nap alatt lefogytam 4 kilót. Immáron 2 hónapja én is fogyókúrázom, de még csak összesen 6 kg ment le, úgyhogy van még 8 kg. De talán nyárra ez is lemegy, és akkor ismét felvehetek fürdőruhát.
Gyere majd, hogy mit mondott a doki! Mennek a drukkok, hogy ne legyen semmi nagy baj!

npgy: Voltál ma a dokidnál? esetleg kaptál képet is? Megosztod velünk?

Bari: rengeteget jársz/jártok a fejemben. Milyen boldogok lehettek most! Nem tudok betelni a fészes képpel a fiúkról. Olyan szépek. Ha jól tippelem, akkor a kép bal oldalán lévő poronty Benedek, és a jobb oldalon van Zalán.

Pusszantás

Mné
mné

Nőgyógyászati... :( A sok punkciótol valószínü az összenövés. Jövô héten uh, ha negatív akkor lapar. :cry: Ennél jobb hírrel nem is indulhatott volna az újév! :cry: :cry: :cry:
Vendég

Ohhh Kretty! Sajnálom, hogy így alakult! Te melyiket "szeretnéd" jobban? Nega legyen az uh, vagy inkább mennél egy laparra?

Nekem szerencsére negatív lett a cici uh eredménye. Férjemmel azon röhögtünk, hogy minden héten megyünk valami dokihoz! Most ez az uh, jövő héten andrológus, utána Kaáli. Közben még mennem kell majd a 3. napi vv-re is! Szuupppper!....

gigibp

Kretty: Sajnálom, hogy ilyen rossz hírrel kellett távoznotok a dokitól. Hihetetlen, hogy ezt eddig egyik orvos sem vette észre, holott amióta fáj a hasad, ha jól emlékszem, akkor kettőnél minimum voltál, nem? Remélem, hogy a holnapi andrológus jobb hírekkel szolgál nektek!

Mné
mné

Mné, én már egy orvosnak sem hiszek! A férjemnek 2 évig mondták, hogy nem lehet kezelni, törődjünk bele... Aztán Szabó doki mégis kezeli! :twisted: Az lesz a legjobb ha felhívom az ezotv-Ben tv antennával gyógyító vajákos embert, az hamarabb megtalálja mi a bajom, mint ez a sok semmirekellő orvos. :twisted: Vagy holnap kiolvasom a kávézaccból a diagnózist! :wink:

Gigi, azt szeretném leginkább, ha végre elfelejthetném ezt az egész lombikos nőgyógyászosdis mizériát! :cry:
Vendég

Sziasztok!

Bocsi, hogy nem jelentkeztem, de mi is elmentünk egy kicsit bütyköt áztatni....azaz wellneselni, Gigim, igazad volt..... nem volt olyan már, mint régen...

BARIANYA: Tiszta szívemből gratulálok a csöppségekhez, nagyon jó egészséget kívánok, és majd kérek ide is képet...mert nem vagyok face-es, és én nem láthatom őket :(

Krisztó: Nagyon örülök nektek is, álomkór kerülget még?
:D Neked rettenetesen örülök, mert óriási reményt adtál nekem!
Puszillak
Küldök privit neked:)

Npgy: mennek a drukkok Virágszálért, jó egészséget, kismami!
Puszi mindenkinek!
katapetra

Sziasztok!

Itt vagyok, csak ma már megjött a segítőm, akit be kell tanítani, így egész nap lefoglal! :( Na nem baj, legalább lesz aki helyettesítsen, amig én otthon fogok terhesedni! :D

Kriszto: annyira, de annyira örülök a csepp kis maszatodnak! gyönyörűségesek a képek, és az a papír az írással az még szebb, ilyet még úgysem láttam! :lol: Nagyon vigyázzatok Magatokra, és mennek tovább a drukkok augusztusig! :D

Primula: nem tudom, hogy hányan kezdtek, és arra sem emlékszem, hogy mi a kiírás, de igérem, hogy holnap reggel megnézem, és délelőtt megírom! :wink:

rencsi: mikor mentek D-hez holnap?

Kretty: nagyon sajnálom, hogy rossz híreket kaptál a dokitól! :cry: De elmondanád, hogy pontosan mi is nőtt össze?

Na megyek aludni, mert holnap reggel korán kelés, hogy én legyek az első! :lol:

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Sziasztok,

ma voltunk uh-n, nem D-nél (oda csak jan. 20-án kell menni), hanem itthon.
Kriszto igazad volt, leírhatatlan érzés, mikor Virágszálam kicsi kis szívét hallottuk !!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Először csak a monitoron mutatták, aztán hallhattuk is, mondanom sem kell azonnal elsírtam magam....nagyon megkönnyebbűlten és megnyugodtam, remélem most pár napig nyugton tudok maradni, és nem leszek zizi :lol:
Az éjjeliszekrényre kiraktuk a képet, amit kaptunk, és olyan jó érzés, mikor ránézek :lol: :lol: :lol: :lol: A férjecském pedig egyet eltett magának, hogy munka közben nézegetni tudja. :lol:
Leírhatatlan boldogság :lol: :lol: :lol: :lol:
Tiszta szívből kívánom, hogy mielőbb ugyan ezt átélhessétek!!!! :lol:
Nagyon-nagyon drukkolok mindnyájatoknak és sok-sok erőt kívánok a kezdéshez!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kriszto: Gratulálok Pöttömkédhez :lol:

Kretty: nagyon sok erőt kívánok! Nehéz évkezdés, de utánna meglátod csak jó jöhet!!!!
npgy
Budapest I. kerület

Zsuzsi, a dokker ugy magyarazta, hogy mivel a punkcio is egy mutetnek szamit, ahogy atszutjak a petefeszkedet, az ahogy gyogyul, osszenohet a petevezetovel vagy a hasban ott levo szervekkel. :shock: :shock:
Vendég

Kretty,
írtam privit!

Gigi,
jaj de jó, hogy negatív lett! Szorítottam :wink:

Npgy,
:D :D :D majd felrakod ide nekünk is a képet, hogy megnézhessük? :lol: :lol: Örülök, hogy ilyen jó híreket kaptatok!! :D :D

Kata,
remélem, egy kicsit sikerült magatokat kipihenni...merre voltatok? Bocs, ha írtad, nem láttam...

Rencsi, Zsuzsi,
várunk a hírekkel!! :D

Mné,
remélem, Te is jól vagy! Én nem tudtam eldönteni, melyik fiúcska melyik Barika képén...
:lol:

Primula,
hú, sajnos én már abszolút nem tudom megmondani, melyik vizsgálat meddig tart, nagyon kiestem belőle... :shock:

Era,
remélem, azért nincs nagy gond, és csak egy kis lelki feltöltődésre vonulsz el... :roll:

Szélkisasszony,
azért valószínűleg tartom, hogy még most sem gurulsz... :D :D tudod, a jó fényképésznek meg kell őrizni fürgeségét, a téma nem mindig marad az orrunk előtt... :D :D

Kriszto,
nálatok pörög már az élet a melóhelyen, vagy még van időd szundizni??? :lol: :lol:

Szurika,
Neked is BÚÉK! Biztos szuper lehetett az unokákkal!! :D majd teszel fel képet róluk? :wink:

Melcsi,
kitartás... tudom, könnyű mondani :roll:

Puszi Nektek!!
leeda

Sziasztok!

Kretty: hát ez elég rosszul hangzik. és akkor most ezt ultrahangon megnézik, hogy mi mivel nőtt össze, és szét fogják választani? Hát nagyon drukkolok, hogy minél gyorsabb, és kevésbé kellemetlen legyen! :shock:

npgy: nagyon örülök, hogy a továbbiakban is minden rendben legyen, és komplikáció mentes legyen! Ha van egy kis időd ide is felrakhatod a képet! :lol:

Megvolt a mai UHU. Hát az az igazság, hogy nem nagyon tudtam odafigyelni, arra hogy mekkorák és mennyi van, mert Kisdokker vizsgált, és úgy hadonászott az UHU pálcával, mint DártVéder a lézerkardjával! :cry:
De ha emlékeim nem csalnak, akkor azokat, amiket D hétfőn látott, azok még most is ott vannak, de majd hétfőn jobban figyelek! :lol:

Tovább szép napos, szélmentes napot kívánok Nektek! :lol:

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Zsuzsi, D nem volt bennt?

Kepzeljetek, ma a zuramat elkuldtek az andrologiarol, es jovo heten kell mennie penteken. Az ok az volt, hogy a dokker elment muteni, es mar vissza sem jon! :evil: Jo kis magyar egeszsegugy! :evil:
Vendég

De ott volt D is, bár ekkor éppen kirohant, mert csörgött a telefon!
Az szerinted változtatott volna valamin?? :shock:

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Kretty,
:? és előbbre nem tudtak időpontot adni?

Zsuzsi,
igen emlékszem, mikor 1 éve én is Kisdokkernél voltam vizsgálaton, csillagokat láttam...lehet, hogy még senki sem szólt neki, hogy nem vajat köpül? :D D. nagyon jól csinálja, nekem legalábbis soha nem fájt, mikor ő vizsgált...
leeda

Zsuzsi, engem altalaban D vizsgalt meg, elvegre az o betege vagyok (kivetel egyszer, amikor szabin volt :) ).

Leeda, nem volt mar idopont. Azokat is hazakuldtek ma, akik videkrol jarnak... :shock: Szegenyek!
Vendég

Kretty! szuper, már csak ez hiányzott... :evil:
DE nekem azt mondták anno, hogy a lapar azért jó, mert ott rögtön-azonnal megoldanak mindent, ha van valami kis gubanc!
Kinél voltál tegnap? Hozzá mész vissza kontrollra is? Azért még bízzunk benne, hogy nem lesz semmi, vagy ami még ennél is jobb lenne.... Tuuuuuuuuuuuudoooooooood, ez is most kísértetiesen hasonló szituáció, mint.... szóóóóóóóóóval én nagyon-nagyon szorítok Nektek, tessék menni wellnesselni a műtét előtt... (ha lesz)

Zsuzsi! tüszőcskék nőjetek és sokasodjatok!drukk-hegyek!!! Sokan vannak mostanság már D-nél?

Rencsi! Gyere majd!!!

Npgy! Juuuuuj, nagyon jó lehetett Nektek (is)! hol tartsz most pontosan? már a 7. hétben valahol igaz? Jaj, ez olyan jóóóó. hogy vagy? közérzeted?

Gigi! naná, hogy negatív lett a cici uhu-d! Még szép! És sajna ez az orvoshoz járás már csak ilyen, ha az ember elkezdi egyszer, nem tud leállni.... :lol: :lol: (sajnos)

Az egészségügyről pedig ne beszéljünk inkább, sajnos lassan ha fizetsz sem kapsz meg mindent amit szeretnél, akkor, amikor szeretnéd. :(

kriszto

kriszto82

Kriszto, mit mondott az endokrinos doki? Hogy hivjak az uj doktornot (ha publikus) :D
Vendég

Kretty! válaszolok, ha te is.... :lol: :lol:

Na jó, az endos doki azt mondta, hogy juhééééééé, és hogy a 12. hétig szépen szokjak le róla, azaz, a 10. betöltött héttől csak 3*0,5szemet kell szednem a 12.-ig, majd nincs tovább bogyó! javaslatot tett, hogy a továbbiakban hogyan nézzenek cukrot majd, és a diéta folytatását javasolja. Igazából én már elég régóta nem számolgatom, hanem tudatosan eszem, azaz amit kb. egy hónap alatt betanultam, azok szerint a " törvények" szerint eszem. Nem hiszem, hogy jelentős mértékben túllépném a 160g-ot. De lehet, hogy majd számolgatok újra, ezt majd a védőnővel megbeszélem ezután.
A doktornő Lajis Tímea. Tök vicces az egészben, hogy mindössze 2 évvel idősebb mint én, a soginőm felett járt 2 évvel az orvosira. :D De jókat olvastam róla és ahogy Csapó is, ő is szimpi volt nagyon. Olyan kis duracell-nyuszi, de az a jó, nem sápítozik, nem parázik, pörög és vidámkodik.

kriszto

kriszto82

Es mikor mesz vedonohoz? Es mikor mesz megint UH-ra? Vervetelre menned kell majd? :D Minden info erdekel am! :wink:
Vendég

Zsuzsi! A gyógyszereiden, szurikon változtattak D-ék? vagy marad minden ugyanúgy?

Mné! Nálatok mi a helyzet? néztetek dokit? Dévaihoz mikor mennétek?

Leeda! Akad meló, de most épp szundi-szünet van, nyitott szemmel is megy már.

Kretty! a védőnőt még nem tudom, nem tudom elérni. 16.-án 19.30.-ra megyünk uhu-ra! :lol: :lol: És igen megyek vérvételre csütörtökön 8.00-ra a reggeli ch-m elfogyasztása után egy órával!

Eszembe jutott rólad egy kedves ismerősöm kisunokája: alig tudott még beszélni,a mikor vendégek voltak náluk és a néni annyira belejött a kérdezgetésbe és úgy élvezte, hogy a kislány válaszolgat, hogy már vagy a 100. kérdését tette fel, a kishölgy szépen válaszolgatott, majd játszott volna tovább, amikor is a néni mondta neki, hogy "jaj, olyan aranyos vagy, hogy ennyi mindenre válaszoltál nekem!" erre a kislány keresztbe tette a karjait, megvonta a vállát, ránézett és csak ennyit kérdezett: "akkor most már mindent tudsz???" :lol: :lol: :lol:

kriszto

kriszto82

Kriszto, meg nem tudok mindent.... :lol: :lol: :lol: Peldaul azt nem, hogy Barit es Baribabakat mikor engedik haza? Van hired roluk?

Tobbiek??????
Vendég

Igen, tegnap este beszéltem vele, már igazán megnyugtató volt a hangja. Jól van, vagyis jobban. A gyerkőcök cukkerok. Jönni nem tud, mert eléggé be van táblázva a napja, tejci még nincs, de ami késik nem múlik. Ha minden jól megy akkor talán vasárnap hazaengedik őket!
Ha meg tudjuk oldani holnap bemegyek hozzá, természetesen ez főleg attól függ, hogy hogy lesz. hiszen most mégis csak félúton van... nem annyira messze. meg megígértem neki. :wink:

A laptetőd jelentse a legjobbat, amit szeretnél!

kriszto

kriszto82

Sziasztok! :lol: :lol:
Csak stikában tudok jönni, a főnök minden lépésemet árgus szemekkel figyeli? :shock: Valami bogár megcsípte, vagy kémet rakott a gépemre??? Na, mindegy.

Kretty: ez nem hangzik túl jól. De jól végződhet, ahogy Kriszto is írta.... :wink: A dokikról meg tényleg ne is beszéljünk... Áhh.

Tegnap ránéztem D honlapjára, ha már megújult. Hát mit ne ne mondjak összeugrott a gyomrom.
Ezért is nem kezdünk mostanában. Nem tudnánk teljes odaadással végigcsinálni. Ez van! Szélúrfi egyébként is teljesen elvesztette a kezelésben a hitét... Én meg nem nagyon tudom visszaadni. Próbálok nem görcsölni ezen, meg a közelgő szülinapomon, de azért ez nem olyan egyszerű... :?

Kriszto: :lol: :lol: :lol: Mindig olyan örömmel tölt el, ha írsz magadról/magatokról. Nekem jól esik olvasni, hogy mi történik, hogy vagy... Szóval ne hagyd abba!!!! :D :D :D

Npgy: amit Kriszto-nak írtam, az rád is vonatkozik... Minden info érdekel és várjuk a képet!!!

Leeda: :lol: :lol: :lol: Most megint kicsit háttérbe szorult a fotó, mert annyi minden van...

Kata: jó, hogy megint itt vagy! Hogy vagy?? Beindítottad a vállalkozásod???

Zafír: tessék előbújni!!!! Együtt könnyebb!!

Bariéknak továbbra is miden jót kívánok, és ma este végre talán meg tudom lesni FB-n a srácokat.

Kagyló: ??? Mi újság??? Mi van veled?
szélkisasszony

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?