A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Sziasztok!

Itten vagyok én is. Elment a főnökön, így van egy csöpp időm függeni. :-)

Kriszto: Ez a dokinő, akit írtál az endós doki, vagy Csapó helytettes. :-) És én is mindent-de mindent szeretnék rólad, és a csemetédről hallani. :-) Engem spec nagyon bánt, hogy nem téged választottak ki az új terhesnapló írójának. Dühít, hogy ismét egy ripsz-ropsz teherbe eső lett a befutó... No, de ez van!

Kretty: Ez tényleg hihetetlen. És miért ment műteni a doki, ha tudta, hogy mennek hozzá időpontra? Gondolom az ő műtéte nem olyan, mint a nőgyógyászoké, hogy hirtelen csúszik be egy szülés.

Szélkisasszony: Mi ütött a főnöködbe? Azt hiszi, hogy nem dolgozol rendesen? Imádom az ilyet, hogy ellenőrzik az embert, pedig mindig minden el van végezve határidőre.

npgy: Csatlakozom a többiekhez! Én is nagyon szeretném látni Virágszálat az UH képen, ha lehet. Kérlek ne foszd meg tűlünk a gyönyörködési lehetőséget.

Momelcsi: Hogy vagytok? Hogy vannak a gyerekek? Taknyoskodás elmúlt, vagy még dübörög? Ti ilyenkor nem kapjátok el a férjeddel?

Katapetra: Örülök, hogy Te is ismét itt vagy! pont reggel gondoltam rád, hogy milyen régen nem jártál felénk. Sikerült egy pöttyet pihenni? Hogy halad a vállalkozásod beindítása? Van már konkrét megrendelőd is?

Mi most se nem indulunk Déévainál, se dokihoz nem megyünk. Megmondom őszintén, hogy a dobbantáson jár a fejünk, csak egy a bökkenő, hogy én csak angolul beszélek (ez is túlzás, inkább gagyogok), viszont Németországba szeretnénk menni, hátha ott egy kicsit fényesebb a helyzet. Nem akarok politizálni, és nem is értek hozzá, DE :-) Sajnos a helyzet az, hogy nem hogy dokihoz nem tudunk menni, de lassan kaját is alig tudunk venni. Na jó, nem nyafogok, hiszen sokan vannak még ugyanebben a cipőben.

Pusza:

Mné
mné

Mné, fél év múlva megvan a diplomám, és mi is megyünk! Cél az Svájc, habár én csak angolul beszélek...Eddig csak a gyerek miatt nem mentünk, de lassan ott tartunk hogy hagyjuk a fenébe a gyerektémát és mivel sehogy sem akar összejönni, az áprilisi lombiknak adunk még egy esélyt, de ha az semsikerül, mi is megyünk külföldre. :twisted:
Vendég

Sziasztok!
Leeda, köszi az érdeklődést. Nem, nincs nagy gond. Hacsak azt nem lehet nagy gondnak nevezni, hogy a folytatásról nem egyezik az elképzelésünk a férjemmel.... :(

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

Era! Mi a baj, miért nem egyeztek meg? Kívánom,hogy mihamarabb találjátok egy közös megoldást!
Vendég

Sziasztok!!!!

Npgy, gratula a szívhanghoz!!!

Kretty, nekem anno császárom, epeműtétem volt.
Ezeknek köszönhetően olyan összenövések alakultak ki, hogy a hugyhólyagom a hasfalamon a köldököm irányában kúszott fel.
Ezt laparral szétválasztották.
Nekem ez bevállt....

Rencsi, "nevem" kötelez, mivel virágboltban ténykedek, és ott mindig az alacsony hőmérséklet a cél!!!

Mné, megértem az álláspontodat. Mi is főként az anyagiak miatt halasztjuk későbbre a kezdést.
Én igazából már jegelném, de a párom bízik D.-ben.
Majd eldől!!!

Kriszto, Barika hogyan szült???
Már a múltkori is érdeklődtem, vagy ha Ő szeretné elmesélni, akkor várok türelemmel!!!! :oops:

Holnap disznóvágás, KO!!!!!

Szép hétvégét!!!!

Primula
primula35
Algyő

Primula, én úgy tudom, hogy végül császárral szült Barika, de adódott némi komplikáció nála. Többet sajna én sem tudok.

Igazából nem tudom, hogy most megfáztak-e a gyerekek vagy a foguk miatt ilyen taknyosak (ömlik a nyál a szájukból is napok óta, nyálkendővel nyomják egész nap, különben 2 óránként át kell öltözniük). Mi nem vagyunk betegek, szerencsére. Elég Sári szörcsögését hallgatni szopi közben.

Nagyon szörnyű, hogy az államilag támogatott lombikot pénz hiányában nem tudjátok igénybevenni. Ilyen összegeket kifizetünk és még azt állítják, hogy a gyógyszerek is támogatottak.
Én azt nem értem, hogy a lombikot támogatják az inszemet meg nem. Na, nem háborgok tovább.

Nekünk is már többször megfordult a fejünkben, hogy külföldre megyünk, de sajna én kevésbbé beszélek nyelveket.
Megértem, hogy így döntötök.

KépKép
momelcsi

Momelcsi: Az lehet, hogy támogatott a lombik, de ha jól tudom sajnos még így is cca. 120-140 e forint a gyógyszer. Mi inszemesek voltunk, ott támogatás nélkül kerül ugyanennyibe az egész beavatkozás.
És helyzet az, hogy nem nagyon van miért itthon maradni. Eddig anyósom miatt maradtunk, de sajnos, hogy ő már nincs velünk így nincs rá ok.

Primula: Virágboltban dolgozol? Egy kicsit irigykedem. Na jó, nem a fagyoskodásért, hanem a virágokért. Imádom a virágokat. Itthon van vagy 25 növény, amit ápolgatok. :-)

Nagyon szép hétvégét kívánok mindenkinek!

Mné
mné

Sziasztok Lányok, szép jó reggelt Mindenkinek!

Gyorsan átfutottam, mizu Veletek, aztán megyek is. Köszönöm szépen, hogy kíváncsiak vagytok a kis Virágomra, ígérem, ha meggyógyultam, idevarázsolom a képet. Sajnos megfáztam, nagyon náthás vagyok :twisted: , az orrom eldugulva, alig kapok levegőt. Most már megyek is az ágyba. Aggódom, nehogy Virágszálnak baja legyen, remélem hamar túljutunk ezen a náthán.

Mindenkinek szép hétvégét kívánok, jövök és mesélek ahogy jobban leszek, és persze hozom Virágom képét is! :lol: :lol: :lol: :lol:

Pussza Mindenkinek! :wink:
npgy
Budapest I. kerület

Melcsi, hány foguk nő egyszerre? Biztos sok, és az okoz ilyen tüneteket!

Primula, akkor taníthatnál engem virágtartásra, én imádom a virágokat , csakhát valahogy mindig kidöglenek... :oops: Ha veszek egy újat, a zuram mar előre sajnálja szegényt! :lol: Érdekes azonban, hogy azok a virágok, akiket a kidobástól mentettem meg,azok bezzeg gyönyörűségesen virágoznak, mintha éreznék, vagy így akarnák meghálálni, hogymegmentettem az életüket! :shock:
Vendég

Sziasztok!

Igen, igen Barika császárral szült, utána alakult ki komplikáció. DE képzeljétek ma hazaengedik őket!!!!!

Szóval biztosan jön majd és mesél nektek.

Npgy! Jobbulást! Képzeld a 6. hét körül én is náthás voltam, és nekem többen is azt mondták, hogy ez "jó" mert a terhesség "jele" azaz, ne aggódjak, csak a picit gyengébb immunrendszer miatt van. Szedsz vitamint? Én mindössze 1000mg-os vitamint nyomtam 3 napig és szépen kijöttem belőle. Nagyon mást ne szedj szerintem (neocitran, aspirin, hasonlók, biztos nem ártanak, de inkább ne kockáztassunk) szóval tea és C vitamin. Te szeded a femibiont is?

Melcsike! szegény gyerkőcök, biztos nekik is rossz ez a nyáladzás és fognövés. Az evésre kihat? Tudnak így egyáltalán annyit enni, mint szoktak, vagy most az is nehezebben megy?

Era! Én is szeretném ha jelentkeznél, mesélj ha gondolod, itt jó helyen vagy, meghallgatunk. Az álláspontok pedig majd közelednek idővel, hidd el, sajnos mi, akik ezt az utat járjuk már megtapasztaltunk gödröket és kiemelkedő összetartozást mind a férjeinkkel, azt hiszem ez másoknál is így van.

Zsuzsi! Reni! Folyamatos tüszőnövesztő-drukkok!!!!

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Sziasztok! Sehol senki... én meg egész nap itt függök....
vagyis nyomom az ágyat, mert állandóan visszahúz, aztán képzeljétek megjött róka-úr is. Nem jó érzés, de üdvözlöm és maradhat amíg szeretne, hiszen ez jóóóóó, mert ez jót jelent! :D :D

majd gyertek csajszik, meséljetek ki hogy tölti a hétvégét?????

kriszto

kriszto82

Krisztó, látod, ami késik, nem múlik... :D Én is függök, naponta többször frissítek, de sajna nincs mit írni, mert nem történik semmi velem... :?
Vendég

Én is itt vagyok! Nálunk sincs semmi történés. :-) Elhiszem Kriszto, hogy egy picit örülsz rókakomának, de azért én kívánom, hogy ne gyötörjön sokáig, és látogasson el másokhoz is. :-)

Mné
mné

Era,
igaza van Krisztónak, ebben a helyzetben szinte minden pár nagy válságokon, hegyeken - völgyeken megy keresztül, illetve inkább völgyeken...én sem vagyok ezalól kivétel, és abszolút tudom, mit érzel. Nagyon szorítok, hogy idővel túljussatok ezen a problémán...

Npgy,
jobbulást! Egyél sok vitamint és pihenj sokat!

Kriszto,
Isten hozta Róka urat!!! Majd azért ha eleget vendégeskedett Nálad, küldd tovább barátjával, Gólya úrral együtt hozzánk is... :D :D
Mi ma napközben vásárolni voltunk, vagyis a telefonjaink régi SIM kártyáját cseréltük ki, mert visszhangos volt a vonal. És mivel rossz kártyát kaptunk, mehettünk vissza :? Este moziba akartunk menni az Allee-ba, de már az is negyedóráig tartott, hogy egyáltalán parkolóhelyet találjunk, a moziba persze egy deka hely nem volt már, az utána következőre se...sőt a holnap estire is alig volt hely :shock: annyi ember volt, mint karácsony előtt, hihetetlen...

Kretty,
ez a svájci kiköltözés már tuti?

Mné,
Ti is mentek? Mennyire biztos?

Barika,
ha majd egy pillanatnyi időd engedi, várunk! Bár nem hiszem, hogy az elkövetkező hetekben -hónapokban (években) sok szabadidőd maradna :D :lol:
leeda

Leeda: Mi nagyon rég óta tervezgetjük, de eléggé érik bennünk az elhatározás. Tudod mindig az első lépést a legnehezebb megtenni. Én megvárom, amíg a férjem int, hogy indlás. :-)

Mné
mné

Mné,
és ugyanazon a területen dolgoznátok, vagy valami teljesen újba vágjátok a fejszéteket? :wink:
leeda

Mné,
találtam múltkor egy jó blogot, ezt szoktam olvasgatni, a világ minden tájára csöppent magyarok írják le benne tapasztalataikat:
(most itt épp No.-t választottam ki)
http://hataratkelo.postr.hu/cimke/N%C3%A9metorsz%C3%A1g
leeda

Kretty,
hát ez gáz, hogy nem tudott fogadni a dokker! Nem is értem milyen műtét eshetett be, ami miatt mindenkit elküldtek!? :shock: Így viszont lehet, hogy találkozunk vagy legalábbis a férjeddel! Mi is pénteken megyünk 9-re! :)

Era,
sajnálom, hogy nem egyeznek az álláspontjaitok, de idővel biztosan közeledni fognak! A kudarc mindenkiből mást hoz ki. Valaki rögtön feladja, valaki elmélázik, hogy mi legyen, mások meg foggal-körömmel küzdenek tovább! Adj időd az embernek és minden jó lesz!

Mné,
remélem nálatok is megoldóni látszik a helyzet! Végül elmentetek szakemberhez? Vagy még mindig nem akar hallani róla a férjed?

Kata,
na és milyen volt??? Mesélj!

Csajok,
tényleg annyira szar a helyzet itthon, hogy már mindenki azon gondolkodik, hogyan tudna dobbantani innen! Utálom a politikát, de ami itt és most megy az már vérlázító! Lassan éhen hal az egész ország és nem lesz, aki dolgozzon, mert mindenki elmegy, aki marad az meg éhbért kap fizetségül. Szánalmas!

Kriszto,
Welcome Róka Úr! :D

Leeda,
köszi, hogy szorítottál! Örülök, hogy nega lett az eredmény! Az a helyzet, hogy még mindig fájdogál a jobb mellem és néha a hónomaljánál is beleszúr egyet-egyet... Nem tudom mi lehet ez. Főleg azért fura, mert a másik oldallal nincs semmi bajom. :shock:

gigibp

Sziasztok,

köszönöm a drukkokat, elindultunk....kisebb hormonmennyiséggel aztán meglátjuk mi lesz.

pusz

Kép
rencsi79

Sziasztok

Ma én voltam szarul, úgyhogy sajna nem tudtam felétek nézni. Valszínű a remek időjárástól lehettek problémáim a vérnyomásommal, de nem mérem, mert csak felidegesít jobban :lol:
Matyinak már a 3. foga érezhető, Sárinak fogalmam sincs, hogy mol jön, de talán lenn. Matyi jól viseli, Ő inkább napközben nyűgös, az első kettő fogat se éreztük meg éjjel. Sári is eddig két éjszakát balhézott csak és az 5. jön neki. Két napja jobban alszik, sajnos a sírni hagyás jön be nálunk, de egyre gyorsabban elalszik. És reggel 8-9körül kel, viszont Matyi 6kor :cry: Ma is lenn bandáztunk kettesben a karámban, én próbáltam aludni mellette.

Krisztó, 12. hétig bírd ki.

KépKép
momelcsi

Sziasztok!

Szép, jó reggelt kívánok mindenkinek!

Momelcsi: Remélem, hogy tényleg csak az időjárástól voltál rosszul, és nem lappang valami benned. Jobbulást!

Rencsi: Szuper! A kevesebb gyógyszer mit takar? Te is pénteken voltál UH-on, ugye? Mit látott a doki?

Katapetra: Gyere, mesélj, milyen volt a wellness? Merre voltatok?

Npgy: Jobbulást kívánok neked is remélem, hogy gyorsan elmúlik a takonykórod!

Nagyon szép vasárnapot kívánok Mindenkinek!

Mné
mné

Mné,
nem mondta h mit lát csak annyit hogy minden ok, illetve a jobb petefészkem még nem ment vissza teljesen az eredeti méretre a leállított stimu után....a kevés azt jelenti hogy 0,5Merional és 37,5 egység puregon....ezt pont a fele a múltkori kezdésnek...
Neked is szép vasárnapot!!!!

Momelcsi, nekem 2 napja szédeleg és fáj a fejem biztos az idő kavart be neked is, brutál ez a szél :cry:

puszi mindnekinek

Kép
rencsi79

Rencsi, hétfőn már kell menned UH-ra?

Gigi, én nem megyek a férjemmel, mert dolgozom.

Leeda, Svájc még nem biztos, mert én angolul beszélek folyékonyan...Csak most ment ki az egyik kolleganőn, és a kezdő fizetése 1 millió ft nettóban... :shock: :shock: :shock: Amikor angliában laktam és dolgoztam, az angol minimálbért kaptam, vígan megéltem, volt kocsim, kéthetente fizettem a zuramnak a repülőjegyet, hogy látogasson meg. Csakis a gyerek miatt maradtunk itthon. Megjegyzem, már egy csomó jó állást utasítottam vissza azért, mert "2 hónap mulva kazdjük a lombikot" stb. Az újévi fogadalmam az, hogy nem érdekel már a lombik, ha találok jobb állást, megyek. Akár külföld, akár belföld. Egyre több olyan ismerősom van, akinek szüksége lenne lombikra/inszemre, de inkább kaját vesznek, és nem tudják megoldani, hogy babájuk legyen. Én nem akarok erre a szintre eljutni.

Melcsi, az a hülye idő kedvez a vírusoknak!
Vendég

Kretty,
mintha magamat hallanám!!! :lol: Én pont ugyanezt határoztam el, hogy nem rendelem alá az egész életem a lombiknak. Eljárok sportolni, ha tehetjük utazgatunk és ha sikerülne jobb állást kapni, akkor tuti váltanék. Tavaly beadtam az önéletrajzom egyre, de sajna már elég későn akadtam rá.
Te mivel is foglalkozol pontosan???
Svájc is tuti jó hely!
Sajna a blogodon nem tudok megjegyzést írni, így hát itt!
Annyira sajnálom, hogy így érzel és persze azt is, hogy a férjed rosszul van! Úgy szeretnék valahogy segíteni! Nagyon drukkolok, hogy gyorsan kapjatok egy telefonhívást, hogy mehettek az új veséért! Mindezen rossz után már csak jót érdemeltek és, ha hiszel benne, akkor el is fog jönni, hamarosan!!!! Szoríííítok!!!

Melcsi,
remélem ma már teljesen rendben vagy! Az meg tök jó, hogy a gyerekek nem is nagyon érzik meg, amikor jön a foguk! Milyen kis rendesek! :)

Rencsi,
ez a fél adagos stimu lesz a befutó neked! Érzem! :) Nagyon szorítok!!!

gigibp

Gigi, a diplomámban diplomás ápoló szerepel, júniustól pedig projektmenedzser leszek. GYógyszercégnél dolgozom jelenleg.
Vendég

Poszi: Nagyon Boldog Születésnapot kívánok! Kép

Mné
mné

Sziasztok!

Már itt ülök a munkahelyemen a reggeli UHU után, és teljesen magam alatt vagyok, mint általában! :(

Van 1, azaz egy darab tüszőm, meg még egy kicsi!
D már ma le akart állítani, de mondtam neki, hogy még szerdáig várjunk!

Segítsetek, mit lehet, enni, inni csinálni, hogy nőjenek a tüszők, meg a nyálkahártya???? :roll:

rencsi: mennek Neked is a tüszőnövesztő drukkok!

Mindenkinek drukkolok nagyon tovább.

Barikától meg nagyon várom a szüléstörténetet!

zsuzsi

Lilypie First Birthday tickers
kvzsuzsi
Fót

Zsuzsi! Visszább vette az adagod a hétvégére? Vagy ez hogy a csudába történhetett? én ezt nem is hiszem el, basszus.... DE azért nagyon-nagyon szorítok, hogy szerdára sokasodjanak! Most változtatott valamit a mennyiségeken? Nem emelte meg drasztikusan, hátha megdobja a többit???

kriszto

kriszto82

Zsuzsi, fuss és fuss! Lehet helyben is de intenziven!
méhnyálka növelésre a méhpempös méz is jó, én napi egy kis dobozzal megettem amit a gyogynövényboltban lehet kapni 400ft/db kb.
Nekem bevállt!
Drukk és drukk!

Bari bébiknek óriási gratuláció! Isten hozott Benneteket srácok! :D
Anyukátoknak jobbulást, erösödést, kitartást! Nagyon drukkoltam érted Barikám...még azért pihenned kellene...puszi!
emerenc

kriszto: annál jobban már nem tud emelni, mint amiket én kapok, nekem mindig 2 merional, 2 gonal az adagom, plusz esténként closty
kérdezte, hogy szedek-e valamilyen gyógyszert? mondtam neki, azonkívül, amit ő írt fel semmilyet!!!

emerenc: köszi, erre én is gondoltam, úgyhogy mondtam is a férjemnek, hogy este elmegyünk futni!
kipróbálom a méhpempős mézet is! :wink:

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Zsuzsi, D-nek van otlete hogy mi történt? Drukkolok nagyon!!!!!!
Vendég

Zsuzsi,
én is a méhpempőt meg futást javasolnám! Szorítok!

Kretty,
Svájc pedig tényleg jól hangzik...a Te tudásoddal meg a szakmai tapasztalatoddal az angol is elég lenne, nem? Ráadásul a "mezei" német ott amúgy is más, én pl. szinte alig értek valamit a svájci németből...na és akkor még a többi, ott használt nyelvről ne is beszéljünk :wink:

Gigi,
azért ha nem múlik ez a fájás, szerintem nézesd meg másik dokival is. Tudod, több szem többet lát!

Melcsi,
a front mellett azért valószínűleg Nálad a fáradtság is bekavar, eléggé le vagy terhelve, tanulás meg fogzás együtt...jól belehúztak a gyerkőcök a fognövesztésbe :lol: :lol:
leeda

Kretty: D-nek semmi ötlete nem volt, csak az hogy állítsuk le a stimut! :( :shock: Na ebbe én nem mentem bele, mondtam neki, hogy várjunk még szerdáig!

leeda: köszi, megpróbálom! :D

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Kvzsuzsi: Sajnos nekem semmilyen más ötletem nincs, mint amit a lányok írtak már. Talán anyi, hogy pihenj sokat, és ne stresszelj. szerintem ez is segíthet, bár tudom, könnyű mondani! Drukkolok nagyon, hogy szerdára szépen megsokszorozódjon a tüsző mennyiség!

Mné
mné

mné: köszi igyekszem, bár most még az is dühít, hogy tegnap reggel óta herpesz terpeszt a szám szélén! :oops: :(

Köszi a drukkokat!

Ja D még annyit mondott, hogy beszélgessek velük! :lol:

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Zsuzsi: Na ja, a beszélgetés is sokszor hatásos. :-) Én nagyon drukkolok neked, hogy szerdára jó sokan legyenek!

Többiek!!! Merre ténferegtek? Gyertek csacsogni. :-)

Pusza:

Mné
mné

Zsuszi,
elhiszem, hogy elkeseredtél! Borzalmas ilyen híreket hallani, amikor az ember már legalább 10 darabra számít! Na, de ne is törődj vele! Légy pozitív és küldd nekik a pozi energiát!!!! Menj el futni és csináld azt, amihez kedved van! Nagyon-nagyon szorítok, hogy szerdára többen legyenek!!!

Kretty,
nagyon jó kis állásod lehet! Van egy volt kolléganőm, ő is gyógyszercégnél dolgozik és imádja! Jól hangzik a projektmenedzserkedés! ;)

Megvolt ma a 3. napi vv, kézzel rákarmoltam a TSH-t is, mert a nőgyogyi nem írta rá. Azt is tőlem kérdezte, hogy miket írjon, de végül kipréselt magából ezt-azt. (mármint hormon neveket! nehogy másra gondoljatok!!!) Basszus....én vagyok az orvos vagy ő???

gigibp

Gigi: Nálatok most mi a helyzet? Ti mikor indultok neki újra?

Kagyló: Sikerrel jártatok múlt héten? Mind a két mintát megvettétek? Voltál Dévainál? Vagy egyenlőre még csak telefonálsz neki?

Katapetra: Tessék előbújni! Vagy nálad is ennyi a meló? Férjecskéd meddig marad itthon?

Emerenc: Nálatok mi újság? Hogy vagytok? Hogy teltek az ünnepek? Nagyon régen nem jártál felénk!

Kriszto: Elhiszem, hogy álmos vagy, de hogy ennyire mellőzzél bennünket, ez szokatlan. :-) Vigyázz magadra!

Barika: Remélem szerencsésen hazaértetek, és jól telnek napjaitok! Ha majd engedik a Kis hercegek, akkor várunk nagyon egy pár szóra.

Pusszantás:

Mné
mné

Sziasztok!

Beszéltem ma Barikával, jól vannak, fáradtan, de boldogan, és kicsit tele tennivalókkal.... csak néhány szót beszéltünk, eléggé be van táblázva. Biztosan fog jönni, de szerintem még jó néhány nap mire a csepp szabadidejét nem alvással, vagy otthoni egyéb teendőkkel tölti majd és tud jönni.

Zsuzsi! Voltál futni? nagyon szorítok ám, tudod!!! Szerdára lesz ott még néhány tüszőcske!!!

Reni! Nálad mizu? Voltál ma uhu-n?

Emerenc én is úgy örülök, hogy picit előbújtál.

Mné! Tiszta durmi vagyok, állandóan ásítozom, már legalább 5 embernek kellene email-re, üzenetre válaszolnom, de még az is nehezemre esik :lol: :lol: Tiszta gáz, pedig elég pörgős vagyok, remélem néhány hét és újra az leszek. Szerdán megyek a védőnőhöz, még jó hogy délbe kell mennem, addig még viszonylag friss vagyok.

Róka elment, pedig már örültem neki... lehet, hogy Npgy-nél van?????? Hahóóóó mizu veled?

Kagyló! gyere majd engem is érdekel, hogy mi volt???

Mindenkinek szép estét!!!

kriszto

kriszto82

Mné, én itten vagyoooook, vagyis csak lennék...no majd osztódom, egyik klónom mindig itt lesz függeni! :D

Ma megvolt az utolsó vizsgám! 8) Aztán rohantam dolgozni, aztán rohantam hastáncra, most meg rohanok holnapra kaját főzni a zuramnak! :roll: DE holnap több időm lesz! :wink:

Zsuzsi, mennek a drukkok, remélem szerdán társul a kettőhöz még vagy 5!!!!

Gigi, én is szeretem a munkám, főleg mikor nincs... :lol: :lol: :lol:

Csütörtökön megyünk a Kaáliba, lefagyaszttatunk egy adag katonát (már D-nél is van, itt is lesz, mindenhol lassan, csak csóró petesejtembe nem :evil: :evil: No de remélem egyszer véletlenül arra téved egy... :roll: )

Puszi Nektek!
Vendég

Baribabák a fészen!!!! csodaszépek!!!!! :D
Vendég

Barika tett fel képeket face-re....
irány kukkolni, csajok! :wink: :wink:

kriszto

kriszto82

Kretty!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

kriszto

kriszto82

Krisztó és én, a két netfüggő.... :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok, akkor én is megyek mindjárt és megkukkolom a BAribabákat!!!

Zsuzsi, jaj de rossz....miért nem nőttek a többiek....drukkolok hogy még szerdára változzon a kép! Hányra jársz reggelente mennyien vannak, mikor szoktál végezni?

Nekünk még nem kellett mennünk, annyira kevés a hormon amit kapok hogy szerintem nem lett volna mit nézni rajta...de majd szerdán.

Zafírom láttam hogy hívtál csak áruljuk a lakást és nagy a forgalom nálunk így esélyem nem volt visszahívni. Holnap itt lesz anyósom majd csörögk.

puszi

Kép
rencsi79

Én is láttam a babákat, gyönyörűséges fiucskák. Hát egyből elkezdtem bőgni örömömben.
Jó éjt!!

KépKép
momelcsi

Én is megkukkoltam Baribabákat, tündériek!!! És mennyire különbözik a két kis manó :lol: :lol: Barika is nagyon jól néz ki :D

Kretty,
gratula az utolsó vizsgádhoz!! :lol:
leeda

Sziasztok,

végre jobban vagyok. :lol: már azt hittem soha nem múlik el.
Kriszto: igen szedek vitamint a Femibion 800-at és a magne B6-ot. A femibiont már nyár óta szedem, a másikat D mondta, hogy szedjem, mikor kiderült Virágszál. Róka koma ma reggel nem látogatott meg :cry: :cry: :cry: :cry: . Pedig nagyon várom.... Ez is nagyon érdekes. Valamikor szinte egész nap futok a mosdóba, máskor meg csak a szele int meg, és semmi.... én azt gondoltam, hogy ez mindig van, de ha Nálad is egyszer így egyszer úgy, akkor megnyugodtam. :lol:

Zsuzsi: mennek a drukkok, remélem szerdán jó hírekkel jössz :lol: :lol: :lol: :lol: A méhnyálkahártya megvastagítására jó az E és B1 vitamint. Segít a vasban gazdag étel pl. spenót, tökmag, mandula. Jó még a brokkoli, szőlő, paradicsom. Az aminosavak is növelik a méhnyálkahártyát. :lol: :lol: :lol: :lol: Szorítok Neked nagyon!!!!!
npgy
Budapest I. kerület

A laptetőm minden babásodásra vágyóé!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
npgy
Budapest I. kerület

Jo reggelt Mindenkinek!

Npgy, mikor kell UH-ra menni? Kapsz majd kepet?

Kriszto, hogy vagytok?

Zsuzsi, voltal futni?
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?