A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Sziasztok!

Igen, igen Baribabák nagyon különbözőek, és Benedek tiszta apukája... elképesztően helyesek mindketten.

Npgy! akkor ezek szerint nálad vendég róka. Nekem csak egyetlen egyszer volt szerencsém hozzá. Végül is jó így is, de az sem lenne ellenemre, ha tartósan maradna. És ami érdekes, hogy reggel mindig jól vagyok, de dél-1 körültől csak szenvedek, jön a hányinger és a szusza utáni vágy....Örülök, hogy jobban vagy. Én nem szedek magneB 6-ot, lehet, hogy kellene? bár nincs panaszom, igazából, néha fájdogál csak a pocim.
Mikor kezd nőni a pocak? Csajok? egyelőre max. cseppet fel van fújódva, de egyéb nincs.
csütörtökön mentek igaz??? Maradni fogsz D-nél? Vagy van dokid?

Melcsike! Gyerkőcök? Jobban? Mármint fog-ügyileg? és te?

Zsuzsi! Hogy vagy? Optimistán, igaz?

Kretty! Már a szakdogád is leadtad? Akkor csak egy védés van hátra? Vagy még van más is?

dolgozni kellene.... :roll: :roll:

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Kriszto, szakdoga meg most jon. A pocinoves mindenkinel mas, altalaban 10 het utan latszodik picit, de az osztalytarsam 5 honapos terhes volt es meg nem latszott, neki kesobb lett hatalmas pocija! :shock:
Vendég

20-án megyünk újra D-hez. Maradnék nála, de a nagy távolság miatt, sajnos nem tudok. Gondolom a 12-dik hét után "elenged". Már nézegettem itthon dokit, hozzá péntekre be is jelentkeztem. A régit lecserélem, mert mindig csak nyűglődtem vele, de akkor nem érdekelt, hiszen hozzá csak ellenőrzésre jártam. Még nem nő nekem sem a hasam, bár híztam. A barátnőmtől kaptam egy újságot, ott levan fotózva egy kismama 3 hetente. Azt figyelték, hogy nő a pocija. A 9-12-dik hét között már látszott neki. Már én is alig várom!!!!!!!!
Ez az álmosság nálam is van. Szinte minden nap délután alszom 1-1,5 órát. De ez is változó, tegnap nem aludtam. Azt is olvastam, hogy a 8-dik héten naponta 1mm-t növekszik Virágocska. Nálatok Kriszto ez már megvolt, hiszen előttünk jártok :lol: :lol: :lol: :lol: Van egy olyan oldal, hogy terhesség hétről-hétre. Szoktad olvasgatni?? Én mindig. Minden új hét első napján elolvasom az aktuális hetet, és figyelem a tüneteket. De néha semmit sem veszek észre. Mondjuk a gyakori pisilés, főleg éjjel, az már régóta van. Néha apró szurkikat is érzek, de egy pillanatra csak.
npgy
Budapest I. kerület

Sziasztok!

Kriszto
Lesz még szép nagy pocakod! :wink: Látod,végre te is tehettél be képecskéd a babádról.Én meg mindig csak :cry: annyira szurkolok nektek.
Barikám
Sajnos nem tudlak megnézni,mert nem vagy hozzám felvéve a facebookon.Megkérlek légy szíves tegyél majd ide képeket,és szeretném elolvasni a szülést is.
Kretty,gigi
Nagyon meg tudtok ám ríkatni,ha elolvasom a blogotokat!De nem tudom megállni,ne nézzem meg mi történt veletek!
Mné
Remélem nálatok is rendeződnek a problémák végre!A múltkori történetedhez nem tudtam mit írni,hiszen valójában nem is értem.De talán tényleg az lenne a megoldás amit a többiek is írtak,kell egy orvos hátha nem kellenek majd ezek a beavatkozások,és természetes úton is sikerülni fog,én ehhez nagyon is szorítok neked!
Zsuzsi
Nehezen reagálsz a kezelésekre?Vagy mi az ami miatt 1 db tűsző érik?A méhpempő tényleg nagyon jó,ezt én is olvastam,igaz soha nem használtam.Nem fogtok leállni,mert igen is beindulnak szépen!!!!!
Rencsi
Nagyon sokat kellett várni,erre a napra is.De ez lesz az utolsó neked is,mert ennek sikerülnie kell!
Kedves npgy
Neked is gratulálok!Minden rendben lesz,szépen sorakozunk majd utánatok. :wink:
Emerenc??
Zafir???
Ügyesek legyetek,kismamáknak :sokat pihenjetek,és no para! :wink: Akik indultak,vagy kezdeni szeretnének mindent bele,lesz még itt sok kisbaba!! :wink:

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Kagylo, mi (legalabbis en) nagyon olvasnek rolatok is, mikor indultok, van-e donor, meg ugy altalaban hogy vagy?
Vendég

Igen, igen Kagyló! Tessék cseppet mesélni magatokról.... légyszi...

kriszto

kriszto82

kagyló: köszönöm szépen, hogy drukkolszÍ! Én is szeretném, ha írnál magadról. Sikerült magatokévá tenni a két donort? Beszéltél Dévaival?

Kriszto: Lassan ismét álomkóros leszel ezek szerint. :-) Szerintem azért nem nagy baj, ha Róka koma nem kínoz. Sajnos nekem nincs semmi foggalmam róla, hogy mikor kellene elkezdenie nőni a pocaknak, de talán ez is alkat függő. Nem csinálsz vonalzót, hogy mi is napról napra követhessük, hogy hol tartasz?

npgy: Örülök, hogy meggyógyultál. Magne B6-ot miért kell szedni? Te nem csinálsz Virágszálhoz vonalzót?

Barika: Én is meglestem a fiúcskákat. Hihetetlen hogy mennyire különböznek. :-) Nagyon édesek. Ha lehet, akkor küldök neki egy-egy hatalmas cuppanós puszit, amit kérlek adj át nekik. :-)

További szép napot kívánok mindenkinek!

Mné
mné

Csatlakozom Mnehez: Kriszto es Npgy :arrow: VONALZOT :!: VONALZOT :!: VONALZOT :!: VONALZOT :!: VONALZOT :!: VONALZOT :!: VONALZOOOOOOOOOOOOOOT :!:
Vendég

Kretty! nincs munkád? nagyon pihent vagy! :lol: :lol: :lol: :lol: jó, jó jó... de csak majd, majd, majd, majd, talán hétfő után már..... :roll: :roll: :D :D :D

kriszto

kriszto82

Kriszto: Hétfő után? Mi lesz hétfőn? A következő programod nem a 19-i vérvétel? Miről maradtam le? Miért pont hétfő?

Mné
mné

szóval, holnap 12.15 védőnő, csütörtökön reggel 8.00 60 perccel étkezés után vérvétel, kismillió vizsgálat, 16.-án 19.30.-kor pedig uhu a dokinőnél az uzsokiban... akkor már a 11.hétben... nem csak nekem nincs kedvem melózni, úgy látom.... de most megyek hamizni, míg van kedvem.. :wink:
pusza függők :D :D

kriszto

kriszto82

Krisztoooooooooooooo PARAMAMI! Meg Bariparamaminal is paramamibb vagy! A paramamik legparabb paramamija! :wink: :lol: :lol: :lol:

Ja, ami a munkat illeti....az megvar (sajnos) :D
Vendég

NANÁ, hogy az vagyok! még szééééép :wink: :wink: Csak azt kívánom, hogy mire én itt az első fontos lépésekig kiparázom magam, addigra sokan legyetek akik paráznak majd tovább helyettem! Köztük TE is csajszi!!!! nem is kell erőltetni a munkát... :wink: :wink:

Többiek merre vagytok?

kriszto

kriszto82

Kretty,
ez jó volt....mármint ez a vonalzós téma... :D :D :D

Kriszto,
hú, jó sok vizsgálat. De ez már csak jó, mármint hogy ilyenek miatt jársz dokihoz!!!! :D :D :D
leeda

február második hetétől, ígérem lesz vonalzó :lol: :lol: :lol: :lol:
npgy
Budapest I. kerület

olyan szép Virágszálas :lol: :lol: :lol: :lol:
npgy
Budapest I. kerület

npgy: február 2 hete? Na Te sem kapkodod el. :-)

Nekem sincs kedvem dolgozni...

Mné
mné

Sziasztok!!!

Látom, ma az Országos Munkakerülés Napja van. :D

Zsuzsi: nagyon-nagyon drukkolok holnapra. HAJRÁ TÜSZŐCSKÉK!!!!

Kriszto: :lol: :lol: :lol: :lol: PARA... Megértem. Olyan sokszor eszembe vagy... Jut eszembe, te ilyenkor éppen szusszansz egyet... :wink: :D Várunk ám, minden egyes vizsgálat után, az eredményekkel...

Npgy: tessék szépen minket mindenről továbbra is tájékoztatni... :lol: :lol: :lol: Rád is sokat-sokat gondolok!

Ma olyan levertnek érzem magam, hogy csak na. Fáj a fejem egész nap... :? Jól haza kellene menni...
szélkisasszony

Szélkisasszony: Sajnálom, hogy nem érzed jól magad. Biztosan csak az időjárás miatt van így! És egyet értek veled! Mennyünkmáhaza! :-) Nekem még 10 perc, és az Örökkévalóságnak tűnik. :-(

Mné
mné

Hol van mindenki???

Csajok! Van valakinek valami jó ötlete főzésire? Iszonyat nehéz minden nap kitalálni, hogy mit főzzünk. Ma épp csirkepöri lesz galuskával, de már előre félek a férjem kérdésétől, hogy mi lesz holnap. Úgyhogy van valakinek valami ötlete? (Bár csendben jegyzem meg, hogy én nagyon finnyás vagyok. :-)

Pusza:

Mné
mné

nálunk zöldbab leves volt, rántott husi és zöldséges rizs.
De most nagyon ennék szilvás gombócot, minden mennyiségben, vagy palacsintát is :roll:
nehéz kérdés ez a főzés, te minden nap főzöl?

kriszto

kriszto82

Mné, nálunk rakott krumpli van...tőlem ennyi telik csak... :lol: :lol: :lol:
Vendég

hmmmmmmmmmm és rakott krumplit is tudnék most enni.... remek, megvan a holnapi főzőcske tárgya :wink: :wink: huh, ez jó ötlet :D :D

kriszto

kriszto82

Kriszto: Nem, nem főzök minden nap. Megosztjuk a férjemmel ezt a terhet (is) :-)( Szerencsémre ő is tud főzni, sőt sokkal jobban főz, mint én, de a kitalálás az én dolgom.
Köszi az ötleteket, lehet, hogy rakott krumpli lesz a vége nálunk s. :-)

Mné
mné

Mné, nálunk is szeret a zuram főzni (és én átengedem a szívesen a konyhát, így nálunk leginkább csak ő főz :oops: )

Krisztó, most beszéltem egyik kismami ismerősömmel, és azt mondta a 12.hét után úgy felpörgött, hogy nem tud aludni sem! Szóval már csak pár hét és te is duracell-tigrincs leszel! :wink:
Vendég

Kagyló,
csatlakoznék Krettyhez, én is szívesen olvasnék rólatok! Mi van mostanság veletek? Elhoztátok a donorokat? Kezdtek-e és ha igen mikor? Meg úgy egyáltalán...!

Kriszto,
szerintem, aki ennek vagy ehhez hasonló fórumoknak a lakója, az szinte csak paramami lehet! Nálunk jobban senki nem tudja értékelni azt a pirinyó életet! Ha meguntad rókakomát, küldd tovább!!! ;)

Nálunk is szeret főzni a férjem. Szeretem, ha ő csinálja a kajcsit, csak akkor a konyha olyan, mintha bomba robbant volna! :lol: :lol:

Holnap is dolgozom, majd este jövök!

Pusszancs

gigibp

Sziasztok!

Itt vagyok, csak az új segítőm kihasználja bent minden pillanatom, és csak arra van időm, hogy olvassalak Benneteket, írni már csak itthon tudok!

Szóval futottam tegnap is, ma is! Tegnap a teli hold világított, ma a hó világította be az utat! :) Beszélgettem is velük, hogy nőjenek meg szép nagyra
Hát majd holnap reggel meglátjuk!

gigi: te most milyen nőgyogyihoz jársz, aki nem tudja, hogy mit kell nézni a 3. napon? Te nem D-hez jársz?

Rencsi: hát én elég bolond vagyok, de hogy én legyek az első igyekszem minél hamarabb odaérni! Hétfőn negyed 7-re ott voltam, így sikerült is elsőnek lennem! :) amig én el nem mentem kb 7-8-an voltak ott. Volt már 4 műtétes is!
Ti hányra mentek szerdán?

npgy: örülok, hogy jobban vagy! :)

kriszto: de édes vagy, hogy várod, hogy nőjjön a poci! Bezzeg régen nem örültél volna, ha nő a pocid! :D Fog az nőni, nyugi! Hát még egészen picike az a babó, hova nőjön a poci! :)
Hát nem mondhatnám, hogy optimista vagyok, hétfőn este már elsirattam az összes meg nem nőtt tüszőmet, és teljesen ki is vagyok emiatt akadva, hogy basszus ilyen adag hormonokkal sem bírnak nőni! Másnak meg 10-12 petét szív le D, bakker nekem meg egy sincs! :(
Na mind1, majd holnap meglátjuk!

Szélkisasszony: remélem elmúlik a levertséged! Menj el futni! :D Meglátod rögtön más bajod lesz! :) (izomláz)

Mné: mindennap főzől? Vagyis TE vagy a férjed? Mindennap mást esztek? Húhhh, akkor Te nagyon jó háziasszony vagy! Én nem kényeztetem így el a férjem. Mi általában a hétvégén csinálunk valami nagy adag kaját, ami a hét közepéig kitart, és csak akkor főzők újra, ha az elfogyott! :)

Na megyek még nézem egy kicsit a tv-t, és növesztem a tüszőket! :)

Jó éjt Mindenkinek!
kvzsuzsi
Fót

Zsuzsi, a multkori stimunál mennyit szívott le D?
Vendég

Kretty: az első stimunál alá kellett írnom egy papírt, hogy én kérem a leszívást, mert 2 nappa PU előtt csak 3-at látott, ehhez képest 6-ot leszívott, ugyan csak 1 termékenyült meg, a második stimunál 4et látott, 6-ot leszívott, itt már kettő megtermékenyült ICSI-vel
Várom már a holnapot! :roll:

zsuzsi

Lilypie First Birthday tickers
kvzsuzsi
Fót

Zsuzsi: Nagyon drukkolok, hogy szép számú tüszőt lásson a doki! Várunk nagyon a hírekkel!

Mné
mné

Leálltunk. Ahhoz az 1hez még 1 nőtt meg, de az sem elég nagy! :(

Majd legközelebb!

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Zsuzsi, :cry: :cry: :cry: Sajnalom! Februarban indultok? Menj el talpmasszazsra, hogy nehogy cisztakka alakuljanak a tuszok!
Vendég

D azt mondta a következő mensinél jelentkezzek, akkor megnézi, hogy mizu! Ha nincsen ciszta lehet indulni!
Igen, arra én is gondoltam, hogy megyek talpmasszázsra! Köszi! :)

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Zsuzsi,
sajnálom! :(
Szerintem is menj el talpmasszázsra, és mozogj sokat, vedd rá magad! Az is segít!! Lazít és a hormonoknak is jó...
leeda

Zsuzsi: Sajnálom!

Mné
mné

Zsuzsi,
eszembe jutott még valami: nem tudom, mennyire hiszel a jóga erejében, de nekem otthon megvan a leghíresebb jóga mester albuma, amiben - többek között - rengeteg gyakorlat van a petefészek működésének serkentésére. Ezeket a gyakorlatokat viszont nem lehet félgőzzel csinálni, minden nap, lelkiismeretesen kell végrehajtani. Ha úgy gondolod, hogy lenne kedved, erőd és kitartásod hozzá, szólj :wink:
leeda

Zsuzsi: nagyon-nagyon sajnálom :cry: :cry: :cry: :cry:
npgy
Budapest I. kerület

leeda: aranyos vagy, köszi! :) nálam a kitartásban vannak némi hiányosságok :(, egyrészt sosem jógáztam még, másrészt, az hogy én mindennap csináljak valamit, amit tovább tart, mint elmenni pisilni, na az nekem nem megy. A vége úgyis az lesz, hogy enni fogok, ahelyett hogy azt csinálnám :D De azért köszi! :)

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Zsuzsi: basszus... annyira sajnálom. Remélem, februárban sikerül kezdenetek és tüsző roham lesz! Fel a fejjel.
szélkisasszony

Zsuzsi! Annyira sajnálom és nagyon tudom mit érzel. Mekkora a tüszőcske? A napokban várható belőle peteérés? Csak azért mert akkor próbálkozzatok, ezerrel, én pedig szorítok nagyon-nagyon!!! Ha pedig nem úgy alakul, akkor már csak max 2-3 hét és indultok!
a talpmasszázs jóóó, ha van kedved hozzá persze, a XV. kerületben tudok ajánlani egy leányzót.
kitartás csajszi, ölellek nagyon :(

kriszto

kriszto82

Zsuzsi,
azért valamiféle mozgásra mindenféleképpen vedd rá magad, ezt D. is ezerszer elmondta/elmondja, hogy mennyire fontos, márcsak a hormonok megfelelő keringése miatt is! :wink:
leeda

Kriszto: az az 1 ami nőtt, az valami 18-as, és hétfőn óta mellécsapódott egy 15ös is, ez van a jobb oldalon, meg van mellette valami 5öske is, a bal oldalon meg semmi nincsen!

leeda: igen, azt hiszem ez a futás marad, én végül is ezt szeretem, meg ezt nem kell egyedül, mert a család 3/4-e tudja űzni (a Zuram a kutya meg én! :lol: )

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Rencsi, te voltal ma UH-n?

Mne, vegul is mi lesz a menu?

Krisztoparamami hogy vagytok ma?
Vendég

Kretty! Köszi, jól, vagyis nem jól, de jóóóóóól! :wink:
Védőnő aranyos. ééééééééééés van kiskönyvem! :D :D

Lányok ki fog még kezdeni hamarosan????

Kagyló mi a helyzet veletek??? Bújj előőőőőő!!!!

kriszto

kriszto82

Kriszto, de jo!!!!! :D En is a kiskonyvre gyurok :wink: :D

Tobbiek hol vannak???? En itt fuggenek, de egyedul nem jooooooooo :(

Ma megyunk a zurammal moziba. Holnap csajos estet tartok, penteken TORNA gyilkos Rekaval :? :roll:
Vendég

Kretty! Mit néztek meg?

kriszto

kriszto82

Sherlock Holmes 2 :D Szombaton meg hugomek jonnek hozzank, meg az is lehet, csapunk egy gorbe estet es megyunk bulizni. :roll:
Vendég

Helyes! az jóóóó, kell is görbe estézni!

Mné! Dolgozol? Semmi függés?

Én lassan megyek haza, majd onnan folytatom, a kötelező szundi után :D

kriszto

kriszto82

Sherlockkal én is találkoztam a hétvégén, és tetszett. Ahhoz képest, hogy már 2. rész. Jó szórakozást!!!!

Zsuzsi, hajrá spontánkodás, ahhoz még sok is ez a 3db.!!!! Ügyesek legyetek.

KépKép
momelcsi

Melcsi, koszi, remelem nekem is tetszik majd! Gyerkocok hogy vannak?

Kriszto :arrow: laptetooooooo :D :D :D :D
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?