igen, 160-os ch diéta maradt. holnaptól állok le két héten át a bogyóról. jan.28. az utolsó nap, a 12. hét!!! wassermann: szifilis, vérbaj szűrés, TORCH: Toxoplasma, Rubeola, Cytomegalovírus, Herpes vírus. a többi a szokásos.
Ellenanyagot havonta fognak nézni, mert Rh - vagyok, ezért figyelni kell, meg amúgy is nézi a 12. hét előtt. Uzsokiban vannak a vizsgálatok, ingyenes. Ami nem lesz ingyenes az az integrált teszt, de legalább itt megcsinálják és nem kell messzebbre menni. Ha baj van, akkor megyünk Elekeshez, amúgy nem, úgy beszéltük meg.
Kata! Mesélsz az esküvő-szervezősdiről? Olyan kíváncsi vagyok rá!!!
Szélkisasszony! Jobb kedved van cseppet? Sokat jársz a fejemben, mert annyira tudom milyen nehéz ez az egész... sajnos nálunk is voltak hasonló helyzetek. Az én férjem is teljesen elzárkózott pl. az örökbefogadás gondolatától is, de én erről is azt gondolom, hogy időőő. Sajnos egyben a legnagyobb ellenségünk is, tudom... de annyi de annyi minden változhat órák, napok, hetek alatt....
Rencsi! Mi volt uhu-n? Mesélj! Várunk!
Barika itt is pusszantlak, jó, hogy tudunk egy-egy mondatot beszélni mindennap, hiszem, hogy neked is jót tesz!
Melcsi! Gyerkőcök hogy vannak? És az anyukájuk?