A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Sziasztok!

Zizi szerencsére nem lázasodott be,kicsit piros az oltása körül de szerencsére jól viselte! :)

Magie!
Drukkolok Gergnőek,hogy meglegyenek azok a pontok!

Vindó! Megvolt a takarítás?

juba0

Juba, igen, megvolt. Holnap még a fürdőben-wc-ben kell rásegíteni, és jöhetnek a vendégek.

Zizi 8)

Maggie, mindent bele akkor a fiadnak :!:
Hajrá!!!

:arrow:

Kép
vindolanda

Köszi Lányok. A Kedves szerint nem volt egyszerű a teszt. Azt is mondhatjuk, hogy nehéz volt. De a kollégája is azt mondta, hogy az általa javítottak közül a Gergőé volt a legjobb, nagyon sokan 10 pont körül írtak. :roll:
Büszkék vagyunk rá.

Közben meg tök izgi, láttam a coospace-n, hogy most értékeli a t.nő a dolgozataimat. Izgulok. :oops: :lol:
dmaggie

Juba, tényleg, jubileumi oldalt indítottál :lol:

Maggie, ezen nincs mit szépíteni, Gergő ügyes volt 8) 8)

Azt hiszem mára befejezem. Elfáradtam :arrow:

Kép
vindolanda

Halihó!

Kivártam ugyan az értékelést, de már nem volt erőm jönni. Tetszettek a dolgozataim.

Már csak egy jegyem hiányzik. Ott meg az egyik oktatónk, aki jelnyelvi tolmács, állandóan a világot járja, rá kell várni. Egyébként egy tünemény, tehát nem szemrehányásként írom ezt. Érdekes volt, a szeminárium alatt végig azt éreztem, hogy én ezt a nőt már ismerem, furcsa érzés volt.

Az éjszakánk eléggé bizarr volt, megint megszólalt a riasztó, a fiúk felfegyverkezve rohantak ki a teraszra, de semmi. Szóval fáradt vagyok.

Ja, és Szilvike is írt sms-t éjjel, ő javítja a magyart, ott is min. 42 pontot szerzett Gergő. :lol: Elégedettek vagyunk vele. Egyébként a cél tényleg az az iskola, ahol a Kedves is tanít, annak is a német, kéttannyelvű tagozata, mert Gergő majdan autógyártással, v. mechatronikával szeretne foglalkozni. Ehhez meg majd jól jön a német. Az első évben szinte csak azt tanulják majd, évvégére akár a nyelvvizsgáig is eljuthat.
dmaggie

Hohó! De ügyes Gergő! :) Ez jóóó! :)
Meg az anyukája is ügyes. :D
Az éjszaka meg... :(

Örülök, hogy Zizi jól van. :)

Vindo, takarítás - 8) . Vendégekhez jó mulatást. :)

Találtunk opkutos embert. :)

Szép vasárnapot!

Kép
Kép
Kép
zdori

Itt újra leesett a hó. Van vagy 4 cm, de olvad, így a férfiak kimentek gyorsan, két hóember is épül.
Rugó meg állandóan becappog a kis sáros cipőjében, hogy sapkát kérjen, meg gesztenyét stb. a hóembereknek.
Én próbálok reggelizni.
Rugó felkelt hatkor, és engem szórakoztatott, aztán G. átvette, én meg visszaaludtam, most riadtam meg éppen.

Maggie, hát, akkor biztos bekerül Gergő az iskolába
8)
Hú, a németet nagyon szerettem, az angollal soha nem tudtam kibékülni úgy igazából :roll: Abból voltam mindig az ügyesebb.
Riasztó :?
Gáborék munkahelyének a riasztója meg minket riaszt, az is mindig megszólal :x

Dóri, akkor rendben :D
Csak délután olyan 3 körül jönnek, és este mennek is.

Na, reggelizni vissza :arrow:

Kép
vindolanda

Maggie, dolgozatok... Látod, megy ez neked :wink:

Kép
vindolanda

Rugó felépítette a kis hóemberét. Bejött lecserélni a kesztyűjét, mert vizes lett.

Kép
vindolanda

G. hóembere van vagy két méter :shock:

Kép
vindolanda

Mi az a hó?????
Amúgy szép napot :)
Itt tiszta márc. 15-ei idő van... sü a nap,fúj a szél.
De reggel volt vmi fehér a kertben,de nem sok :cry:

Maggie,nagyon ügyese vagytok :) Riasztó :(

Vindo,nálunk f5kr kelt mind2 gyerek :shock: :shock: ezek nem normálisak :?

B. meg péntek óta hol lázas,hol hőemelkedése van :( s úgy menne oviba,de szerintem a jövő hetet bukta :(

Dóri,de jó :) majd kereslek :)

:arrow: vált kedvéért kötök :) de most Mírám sálját(egyszer már visszabontottam,de szerintem megint ez lesz a sorsa,keskenyebbre kell csinálni :) )

KépKép
viranka

Halihó!

A nagy hóból alig van valami. Délelőtt el kellett egy kicsit mennem, az út viszont borzasztó volt, nagyon csúszott. Nagyon óvatosan vezettem.

Aztán itthon gyorsan összeütöttem az ebédet. Ma volt a kínai, a fiúk nagy örömére. :lol: Aztán sikerült elaltatni Bercót, én is hunytam egy kicsit, de még kómás vagyok.

Vindo, remélem jól sikerül a vendégeskedés!
Kíváncsi leszek, hogy tetszik majd Gergőnek a német. Angolból nagyon ügyes.

Viranka, egyéb tünet? Szegénykém. Jobbulást Neki! Mondjuk Bercó direkt örülne neki. Minden reggel őrjöng, hogy miért kell óvodába menni, aztán meg du-n azt kapom, hogy miért olyan korán mentem érte. :lol: Nekem is kötnöm kellene, de lehet, hogy du-n neki is kezdek valaminek. Majd a meccs nézése közben. :wink:
dmaggie

Jobbulást kívánunk Bálintnak!
Viranka, mikor fekszenek a gyerekeid, hogy felkelnek fél ötkor??????? :shock:
Délutánra itt is nagyon szép idő lett, csak úgy sütött a nap. A hó viszont elolvadt.

Maggie, szerintem szeretni fogja :wink:

A vendégeskedés jól sikerült, majdnem fél kilencig maradtak. Rugó elég szépen elvolt, velem játszott vagy mesét nézett. A végén mondták meg amúgy (Három fő volt nálunk, ebből egy házaspár meg a srác öccse. A srác Gábornak volt középiskolás osztálytársa, az öccse meg az albérlőnk volt évekig Db-ben), hogy a leányzó terhes. Már három éve próbálkoztak, és most sikerült nekik. Mikor mondtam Rugónak, hogy fél év múlva majd megyünk babanézőbe Miskolcra, akkor bement a szobájába, kiválasztott egy kocsit meg egy üveggolyót, hogy ő ezt adja a babának :)

Dolgoztam még egy másfél órát, de most megyek aludni. G.t is fel kell keltenem, mert szó szerint a lábaim előtt hever. A hátát nyomogattam a lábammal publikáció-írás közben, és elaludt. Mondjuk némi alkohol is van benne, az igaz.

Kép
vindolanda

Halihó

Tegnap jó kis Hóember építés, szánkózás, hólapátolás volt. Nagyon élveztük. Dalma meg aludt egy jót közben a babakocsiban. :-)

Ma fürdős játékokat fertőtlenítek..:-) + kabalákat mosok...meg ilyenek...ja és voltam gyógyszertárba..

Csak kaptam egy kis antibiotikumot, mert egy hete masszívan sűrű zöld ......jön az orromból. Ezer bocsi .:oops: :oops: :oops: :oops: de már nagyon ki vagyok tőle..:-( nem javul..csak a köhögésem javult picit.

Holnap fodrász!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: befestik a lenövésem!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk, jobbulast!

meeegvaaaaaaan a 2es!!!
sokaig kommunikaltak velem, mire vegulis eleguk lett belole, hogy nem adom fel, es megadtak a kettest... Mindnere valaszoltam, nem volt korrekt egeszen, de kb. Ezert aztan a gyakorlatos neni is engedett, es igy lett meg a jegy. Gyakorlatbol most hibaztam, nem ugy, mint multkor, amikor nem hibaztam, csak megbuktam... :S

puszi mindenkinek, koszonom, hogy gondoltatok ram. :)

Kép
Kép
Kép
zdori

Zdori: hurráááááá

KépKép
kaqk
Debrecen

Ez az, Dóri 8) 8) 8)

Kaqk, most aztán már tessék meggyógyulni.

Nekem ma szabadnapom volt, de tulajdonképpen csak éppen hogy dolgoztam. Nem is tudom, mit csináltam, mindenfélét, az idő meg úgy elszállt :?
Holnap Nyíregyen kell egy prezentációt tartanom egy hotelben, gyorsan összerakom egy útvonaltervezővel, hogyan is jutok el oda.

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Látom, nem volt nagy itt a forgalom... :)

Megyek, alszom. :) Jó éjt mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
zdori

Fodrásznál voltam..jobb egy fokkal..:-)

Ja és hat az antibigyó....:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok. Hazaértem, de egy óra múlva indulok is, begyűjtöm Gábort és Rugót.
Megjártam Nyíregyházát, és végül is kocsival mentem. Elég ügyes voltam, a parkolóban sem húztam meg senki kocsiját, és a városban is ügyesen követtem a gps utasításait.
Begyújtottam a kályhában, és most készülöm kellene a holnapi tömbösítésemre.

Sajna otthonról rossz híreket kaptam, a nagypapám nagyon beteg :(

Kép
vindolanda

De jó, Kaqk, h javul a helyzet! ;)

Vindo, ügyes autós vagy. :) Sajnálom a rossz híreket, én is ilyen cipőben, az én nagypapám most agonizál Amerikában... :S :( :(

Kép
Kép
Kép
zdori

Halihó!

Na, látod, látod Dóri. :lol: :lol: Nagyon-nagyon ügyi vagy. Szívből gratulálok. Remélem Piroska is hamarosan befejezi!

Dóri, Vindo, nagyon sajnálom. :cry: :cry:

Kaqk, örülök, hogy jobban vagy! Fodrász: 8) Hú, nekem is mennem kellene, de majd csak fizu után. :oops:

Vindo, olyanokat írsz... :lol: Miért is csináltál volna bármit is?!

Nekem meg végül elmaradt tegnap a masszázs, pedig nagyon készültem, de a barátnőm kisfia megbetegedett. Így elnapoljuk. Most Levinek van szüksége az anyukájára, így van ez rendjén. Remélem, azért csütörtökön legalább a kozmetika összejön. :lol:

Egyébként eléggé fáradt vagyok, eléggé rossz éjszakáink vannak. Jó lenne már egyszer végigaludni egy éjszakát!
dmaggie

Már kezdem számolgatni a tavaszi félév kurzusait, most egészen laza lesz, kb. 14-15.
dmaggie

Újra itthon.

Dóri, sajnálom :(

Még Dettyk sem jelentkezett a szemeszter végén.

Fodrász - nekem is mennem kell, szeptember óta nem voltam, már komoly lófarokban lehet összefogni hajam :roll:

Maggie, akkor gyúrj a kozmetikára! Ami késik, nem múlik.
Laza szemeszter:)

Megpróbálom Rugót hétkor elaltatni, nagyon fáradt, a kocsiban majdnem eldőlt. És holnap is hajnalozunk, nyolckor kezdek Bösz-ben.

Kép
vindolanda

Igen, én is hiányolom, hogy Dettyk nem jelentkezett.
Remélem gyorsan elalszik akkor Rugó. Bercó még valami filmet néz, a fürdővíz már készen van, aztán vinném aludni.
dmaggie

Hát, gyorsan elaludt. Csupán másfél óráig tartott :? :lol:

Remélem, nektek jobban megy :wink:

Kép
vindolanda

hali
Vindo, Dori sajnalom
ejszakaink ..aaaa en is szeretnek mar egyfolytaban tobb orat aludni.

KépKép
kaqk
Debrecen

Köszi, csajok.

Kép
vindolanda

Én is köszi. :)

Kép
Kép
Kép
zdori

Lányok
gondoljatok rám, ma megyek anatómiára.

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Sziasztok!

Piroska nagy kalappal mára+++++

Vindo, Dóri sajnálom :(

Maggie én szombaton megyek kozmetikushoz :)
már nagyon várom 8)

Mesi még meg sem dicsértem a tüneményes pocaklakódat :D
tiszta Gegi.
Mi lesz a neve?
Zsozsika hogy van, megy már oviba?

Vera Báló hogy van?
Hogy haladsz a kötéssel?
Mikor adod ide a naptárat?
Vendégem leszel egy forró csokira :D

Kaqk örülök,hogy hat a bogyó :)
átaludt éjszaka :roll: hát ha a mostaninkat veszem alapul akkor még nektek is messze van............

kéne főzni egy kávét, csak épp Pötikétől nem tudok. Matricát játszik.
Most is itt ül az ölemben és a fülembe kapaszkodik :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Piroska: ++++++++++++++++++++++3 gondolunk rád!!!

Átaludt éjszaka..csak álmom, de már egybe függő 4-5 óra jó lenne. :-))

KépKép
kaqk
Debrecen

Naposat :)

Kaqk,jobbulást :) :)
Vindo,Dóri :( :(

Dóri,ügyes vagy :) Mikor zaklathatlak akkor ? :) :)
Piroska,hajrá,ügyes leszel :)
Móni,szerintem jövő héten megyek érte,aztán megbeszéljük :) úgyis kellene reatextől fonal(csak még nem kaptak :( rendelésem meg van már pár sálra :) )

Bálintnak kutya baja :) :) hétfőn már majd kicsattant :) elvittem azért,de vszínű vírusfertőzése volt,maradjon itthon egész héten :shock: holnap azért megy mert koncert lesz az oviban és az óvónéni azt mondta vigyem nyugodtan :)

Kötéssel,készen vagyok :) M.nak volt egy sálja,amit anno megkötöttem,most lebontottam és újra megcsináltam :) tök jó :)

Fodrászt ne is mondjátok :? kellene,hosszú már nagyon szerintem :)
s ma kaptam meg a fonalaimat amiket rendeltem,közben elkezdtem vmit horgolni vkinek,majd ha kész lesz felteszem :)

olyan jó csend van most :) B. ma alszik,mivel tegnap nem aludt :) :) a bicaj gyerekülésén is bekómált mire hazaértünk :) :) bezzeg az ágyában rögtön felébredt :) evett,ivott majd elaludt :) :)

Vindo,kérdezted:ált. este 8kor már ágyban vannak és alszanak (van h. f8kor csend van,de muszáj a suli miatt,időben feküdni,különben hiszti van,de keményen...a fáradtságtól) :) de ennyire korán nem szoktak kelni,M.t ismerve tuti a szél kavart be,Ő nagyon érzékeny az ilyenekre :) B. meg felkelt,mert M is fent volt :(

:arrow: mék alkotok kicsit :)

KépKép
viranka

Halihó!

Megkaptam az utolsó, hiányzó jegyemet is. :lol:

Rengeteg mosnivalóm van, meg vasalnivaló is van bőven, mindjárt vasalok is egy kicsit. Tegnap egy kissé eltunyultam.

Bercó megint taknyi. Mostanság kitalálta, hogy nem kér alváshoz zoknit. Csak azért adok rá, mert állandóan kitakarózik, a hálózsákot meg nem bírja.

Amúgy meg a szokásos: fáradt vagyok.

Egy kiadós alvás már rám is rám férne. :lol:
dmaggie

Pötike lázas :( 38,8

Maggie hajrá alvás :)
cicus is vesz alváshoz zoknit :roll:

Vera jaj nekem, illetve a pénztárcámnak ha együtt megyünk a fonalért :)

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni, :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: milyen hülyeségekre veszlek rá :) :) majd kapok Z-től,s eltilt egymástól minket :)

:arrow: vacsi

KépKép
viranka

Oh, jobbulást Pötinek! Bercónak is...+++++++++++++++

Rám is vár vasalni való :-(

olyan buta nagy szél van..megfagytunk Emmával. Végre odáig jutottam hogy képeket hívattam elő. kb 2 éve nem ..:-( na most lett 260 db. :-) jó hogy volt akció. :-)

Piroska???

KépKép
kaqk
Debrecen

Piroskaaaaa!!! Én azt hittem, csütörtökön mééégy!!! Most hogyhogy mégis ma mentél??? És mi történt??

Betegeknek jobbulást!!!

Viranka, bááármikor. :)

Jó éjt, elfáradtam...

Kép
Kép
Kép
zdori

Sziasztok!

Lányok, görbült! :) Nagyon nehéz volt. Ennél a tanárnőnél négy tételt kell húzni és a négyből vizsgázol. Hát én ezt a tételt pont tudtam (hittem én), de nem engedte, hogy elmondjam, amit szeretnék, belevágott és semmit nem hagyott mondani, alig tudtam elmondani, amiket szerettem volna, ő kérdezett, nagyon nehezeket kérdezett. A végén az arcus aortae mentett meg, végig kérdezte a fejen az aortákat és a felső végtagon, még abba is belekérdezett, hogy melyik felületes és melyik mély, de aztán megkaptam. Lányok, én teljesen kész vagyok! Nagyon durva! És jövő félévben lesz anat 2 és élettan. Nekiállok kidolgozni az anat2 tételeit, mert később már nem lesz rá idő.

Dóri
ügyi voltál!

Bocsánat, lányok, hogy nem írok többet, de nagyon kiszívott az egész és a lakás is szalad... A fejem szétmegy, azt hiszem, alszom egyet.

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Lányok ügyesek vagytok a vizsgákkal, gratulálok! :)

Móni! Örülök, hogy jelentkeztél! :) Pötinek meg jobbulást.

Zsozsikám látszatra jól van, szedi az antibigyót, nincs láza és nem fájnak a fülei (perforált mindkettő). Azonban a jobb hétvége :!: óta folyik. Én annyit látok, hogy a dobhártya és a tubus előtt van egy "fal" a trutyiból, ami elzárja az utat - nem is hall rendesen.
Sajnos egyszer volt már ilyen, és akkor paracentálni (felszúrni) kellett annak ellenére, hogy perforált. Most jön Apa is, mert ha szúrják, én nem tudom a hátamon fekve átkulcsolni kézzel-lábbal őt úgy, hogy a hasamon fekszik. Jaj szegénykém, már kétszer szúrták neki, kész birkózás. :cry: De utána sokkal jobb szerencsére.

Reggel viszem Gegit oviba, majd megyünk a gégészetre.

Kaqk! Még én sem alszom át az éjszakákat, valami mindig van. És ha jön a pici :lol: ... De azt fogom csinálni, mint Gegivel, hogy egész éjszaka mellettem lesz, a szopiba meg úgyis én fogok hamarabb belealudni. :lol:

Van már két név a tarsolyban, de egyikben sem vagyunk biztosak. Ha lány lenne, rávenném apát, hogy legyen Olívia, de fiú nevet az olyan nehéz találni. Nekünk... :oops:

No ébresztem Geggentyűcirkuszvilágszámot! :D

Kép
Kép
Kép
gremese

MInden betegnek jobbulást!!!

Az Olívia valóban gyönyörű név, nálam is a kedvencek között van 8)

Piroska, ez igen :D De ügyes valaki. Sikerült aludni?

Viranka, hát, azért a fél ötös kelés még nyolcas alvással is rémesen hangzik.

Most egyedül vagyok itthon, G. hajnalban a fél hatos busszal ment, Bp-en van. Reggel elvittem Rugót az óvodába, most pedig dolgoznom kellene. De először a lakást kell egy kicsit elpakolni, mert egészen nagy a kupi :roll:
Nálunk egy kb. 60 cm magas és 60-80 cm széles vasalatlan kupac van, de az egészen biztos, hogy nem fogom kivasalni :lol:

Kép
vindolanda

Sziasztok! Bocsánat, hogy csak most jövök, nagyon jól esik, hogy gondoltatok rám :). Megvan a félév, egész jól sikerült. Még egy jegy hiányzik a Neptunból, 2 az indexemből, ha ezeket beíratom, le is adom, és jöhet a következő félév :)

Maggie, nagyon ügyes vagy, naagy gratula :)! Gergő is nagyon ügyes! Biztosan bekerül a suliba :)!

Zdori, gratulálok :)!

Vindo, sajnálom a rossz híreket :(.

Piroska, hurrrrá :).

Mesi, remélem, minden rendben lesz Zsozsival...

Minden betegeskedő gyerkőcnek és anyának jobbulást :).

Enyémek szerencsére jól vannak. Gyönyörűen esik a hó nálunk :). Szép napot Nektek!
dettyk

Sziasztok!!!

Őszintén, féltem jönni, mert annyira hallgatott Piroska tegnap... De összeszedtem a bátorságom, és IIIIIGEEEEEEEN!!!! Piroska, gratulálok!!! :)

Na, Emese, fiúnév... :lol: :lol: :lol: :lol: Mi már 3x nem tudtunk fiúnevet találni egészen szülés utánig... :) (Ohh, nem igaz, mert Dani az úton a kh-ba már Dániel volt vagy Zsuzsanna. :) )
Szegény Zsozsi... Én kiskoromban folyton fülbajjal küszködtem, és nagyon fájt is... :S Remélem, meggyógyul mihamarabb!! :!:

Vindo, hajrá munka! Itt is volna mit rendetrakni és takarítani...

Pussz mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
zdori

Dettyk!! Gratulálok Neked is!!! :)

Kép
Kép
Kép
zdori

Sziasztok!
Piroska ügyes vagy :)

Mesi,jó név az Olívia :) szegény Zsozsi :( jobbulást Neki :)
néztem,h. nyolckor ébreszted Gegit :) aztán rájöttem,nálam nincs átállítva az idő :) :)

Vindo,tudom :x pedig M. mindig nagy alvó volt :) tiszta Apja :)

Móni,jobbulást Pötinek :( akkor gondolom matrica :(

Bercónak is jobbulást kívánok :wink:

Detty,ügyes vagy :) hóesés :shock: itt 7ágra süt a nap :)

Dóri,akkor kereslek :)

KépKép
viranka

Dettyk, Téged is megillet a dicséret, nagyon ügyes vagy.

Itt sem esik a hó még :roll:
Elég hideg időt mondanak a közeljövőben.

Vissza dolgozni :arrow:

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Mesi ó drága Zsozsika :(
Mielőbbi jobbulást neki++++
Ha lányotok lenne csodaszép lenne a neve :)

Maggie Bercó, hogy van?

Piroska gratula :D
kicsit pihenj most már. Legalább 1-2 napot :roll:

Dettyk neked is gratula, nagyon ügyi vagy :D
itt nem esik, pedig olyan jó lenne.............

Vindo jó munkát :D

Vera hát igen, ma is matrica.

Voltam vele orvosnál, vírus :? kicsit pirosabb a fülecskéje is. Egyenlőre arra fülsapka, ha fájlalja akkor holnap elviszem a fülészetre.

Sajna van más is. Egy ideje észrevettük, ha túl sok tejterméket eszik egy nap akkor bessokal és hány. Beszéltem erről is a dokival. Egyenlőre minimálisra levéve minden ami tejes. Ha durvul akkor gasztrora kell vinni kivizsgálásra :( imádja a tejes dolgokat, sokszor tejcsivel indítja a napot, nehéz lesz beszabályozni.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni, hátha csak ideiglenes állapotról van szó... S kinövi majd egy kisebb szünet után.

Jobbulást Grétának! Virtuális puszit küldünk a fülére.

Rugó kakaóval kel és fekszik :roll:
Tegnap ő is hányt, vagyis pontosabban lehányta Gábort, de az a perec miatt volt, amint nagy sódarabok voltak. Tudjátok, a darabos dolgoktól hányni szokott.
De legalább most az egyszer nem engem hányt le :mrgreen:

Kép
vindolanda

Móni: jobbulást neki! tejtermékek..oh :-(

Dettyk: grtaula ügyes vagy!!!!
Mesi: Zsozsinka jobbulást!
Nekem milliószor szúrták fel a fülem.. :? Olívia: nálunk is felmerült. :-)
Fiúnév: hm....

KépKép
kaqk
Debrecen

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?