Viranka
Szerintem jobb, ha hozzászokunk a gondolathoz, mert jó sokáig akarnak majd még hercegnők lenni.
Matuka: biztosan meg fogom tudni!
Jól teszed, hogy elkezdted! Mindenhol tanul az ember! És ha még munka is van kilátásban, butaság lenne kihagyni!
Vindo
ha űrlényest szeret, hát olyasmit kell nézni.

Igazad van!
Részvétem a nagypapi miatt...
A csodálatos elmét érdemes lenne pedig megnézned, mert az ember ellenére csodálatos film. Én is el tudnám képzelni más pasival, de itt nagyon jól játszik, tényleg nézd meg, próbálj meg felülemelkedni rajta, mert maga a film fantasztikus!
Irina
a kalóz jó.

. A tetovált lányt nem ismerem. Gendernyelvészet? Jaj, hogy te miket tudsz!

Az micsoda?

Nekünk is műfenyőnk van. Évek óta az van. Múlt évben vettünk rendes fát, akkor szanaszéjjel szúrkált minket, megbeszéltük, hogy soha többé.
Nekem azt mondták, hogy a sóbarlangban nem kapják el egymástól a betegséget. Nem tudom... Egyébként a suliban azt tanultuk, hogy minden vírus vagy baktérium csak akkor fertőz, ha az embernek gyenge az immunrendszere. Ha nem az, akkor nem fertőz. De ha épp akkor gyenge, akkor mindegy, hogy hová viszed, nem? Szerintem a sóbarlang annyira jót tesz, hogy megérné végigjárni. Tényleg jó!
De durva, 4-es átlag! Én hármasra talán kijövök, de talán... Köszönjük a gratulációt, de mindenki megtette a magáét, nemcsak mi.

Mi az az SPSS? Jaj, nagyon tudatlan vagyok, bocsi...
Az a Gary Oldman érdekes figura! Jól áll neki az őrült szerep.

A fiait neveli? Még azt is el tudom képzelni róla.
Maggie
24 év, az igen!

És hogy ünnepeltetek? Vagy ne legyen indiszkrét?

Boldog születésnapot anyukádnak!
Jaj, ez a mosás... Nálunk is hegyekben áll a szennyes, nem győzöm mosni. Ahogy megszárad, azonnal megy a következő adag.
Azért szeretném ezt a weboldalt, amiért védőnő szeretnék lenni. Hogy ne álljon az információ, hogy segítsünk egymásnak. Ne szenvedjen otthon az anyuka, hogy mit hogyan és hol, hanem legyen minden egy helyen. Nagyon jó dolog szerintem, ha egy kerületnek van saját babás-mamás oldala.
Ezek a visszerek... Nekem is van, utálom szegényeket...
Ez a társkeresős levél most beindult... Én is kaptam néhányat. Ez az újabb, mindig van valami. Utálom ez a sok spam-et!
Móni
juj, ez a szülői dolog kicsit durva!

Te is szmk-s vagy? Én is... Bár szegény társamra több jutott mostanában, mert én sokat tanultam meg ilyenek. Nagyon jófej csajszi, nagyon szeretem!