A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

dalma 4 honapos. hogy telik az ido :-) lassan kezdunk kostolgatni :-)

KépKép
kaqk
Debrecen

tényleg nagy már, repül az idő :D
irina

Gázfűtésnél gyakran penészedik sajna.
:x :x :x
Hány szobásat kerestek majd? Melyik részen?

Dalma már tényleg nagylány 8)

Kép
vindolanda

Hazaértünk az oviból, elég hűvös volt kint. Tartottam tőle, hogy Ádi nem fújja eleget az oviban az orrát, de teljesen jó állapotban van. :)

Ja, ha valaki akar jó és rövid sorozatot (inkább 3 filet/szezon, összesen van 6 db 1,5 órás epizód) megnézni, az ki ne hagyja a Sherlockot (új BBC-s feldolgozás). Valami pazar volt, oda-vissza vagyunk tőle. De mindenki más is, aki látta az ismerősök közül. :wink:
irina

filet = filmet
irina

Halihó!

Mi megint keveset aludtunk, hála a riasztónak. De legalább működik.
Így mostanra már eléggé fáradt vagyok. Napközben kicseréltettem egy izzót is a kocsimban. Az egyik index nem működött. Eléggé cidriztem, de szerencsére nem lett baj.

Éljen Ádi! :lol: Milyen jó, hogy ilyeneknek is tudunk örülni. Én is aggódtam Bercó miatt, tegnap este megint eléggé el volt dugulva az orra, de egyelőre rendben van.

Kaqk, hogy milyen terveitek vannak. Tényleg jó lenne együtt sütizni, jól megszeretgetnénk Dalmát is. :lol: Telik az idő nagyon.

Visszerem szerencsére nem fáj.
dmaggie

Szia, Maggie-m!
Az a fő, hogy Bercó és Te is jól vagy.
Hát isteni lenne egy nagy találkozó Debrecenben, ahol mind ott vagytok :-)
Nem túl érzékeny a riasztótok? Lehet állítani rajta?

Itt diavetítés folyik, nem is látok semmit, ilyenkor jön jól, hogy érettségiztem gépírásból. :-D
Holnap két tanárt kell levadásznom jegybeírási célból, a két időpont között lesz 4-5 óra. :roll: Na de nem ám a belvárosban, hogy lehessen ügyet intézni, hanem a világ végén, ahol a képzőhely is van. Úgyhogy viszek munkát. Amúgy nagyon szép hely, az óbudai hegyek között van. Ettől kap valamiféle Üveghegy-beütést. :D
irina

Na, Varázshegy helyett Üveghegyet írtam, már csak a kurtafarkú kismalac hiányzik.
irina

Vindo
az oldal marketingje? Szájhagyomány. :) Én mást sem csinálok, csak folyton beszélgetek anyukákkal. Mindenkit kikérdezek, mindenkinek segítek, ahol tudok. :) Ha nem fog kelleni a segítségem, akkor nem fog menni. Ha kelleni fog, akkor meg jó. :) Csináltam egy facebook-os csoportot, hogy a weboldallal kapcsolatban véleményeket kérjek ki. Hát nem gondoltam, hogy ilyen nagy igény lesz rá: két nap alatt 37-en vagyunk benne. :)
Itt is -11 volt reggel, majdnem megfagytunk...

Irina
nem baj, ha most megbetegszik, mert ezzel edzi az immunrendszerét. Nekünk azt mondta a mikrobiológia tanár, hogy ne aggódjunk, ettől erősödik a gyerek. Bár ő javasolta az oltást is, nem tudom... Van, amiben én is egyetértek, de nagyon nem vagyok oltáspárti. Valamennyi mehet, de nem minden. Ő azt mondta, hogy ha beadjuk az infuenza elleni oltást, akkor egy hányós-hasmenéses vírus mellett jól fog jönni, hogy még egy influenzát is nem nyel be. Lehet, hogy igaza van, nem tudom... De a sóbarlang jó, na. :) Ahogy gondolod, ha nem nyugtat meg a gondolat, hogy elmenjetek, akkor tényleg nem érdemes...
Ahogy én emlékszem, a vírusnál nem az a lényeg, hogy mennyi jut be, hanem az, hogy milyen vírus, mennyire erős és milyen tulajdonságai vannak, gyorsan szaporodó vagy nem. Ha gyorsan szaporodik, akkor mindegy, hogy mennyit nyeltél be, hamar elszaporodik.
A jegyekkel én is így vagyok, vért izzadtam, rengeteget tanultam a vizsgára és örülök annak a kettesnek. Holott eddig én is négyes-ötös voltam. Az előző főiskolában úgy vizsgáztak oktatásmódszertanból, hogy amikor az értékelésnél tanultuk a kontraszthatást, akkor azt mondta az évfolyamtársam a vizsgán, hogy kontraszthatás az, hogy senki nem akar Piroska után vizsgázni, mert ő mindig jól vizsgázik és az rontja az én teljesítményemet. :) Ehhez képest most egy csomó kettesem van (kb öt). Ez van...
Szerintem is jó dolog lenne neked a habilitáció. :)

Lányok:
csináltatok már olyat, hogy átkértétek a gyereket másik oviba? Érdekelne, hogy ez mennyire működik. Van rá lehetőség egyáltalán vagy csak elvi lehetősége van?

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Piroska, szia! :-)
Nem értek semmit a baktériumokhoz és vírusokhoz, az már fix.
De nekem ez akkor is demagóg, amit a tanároktól idéztél: "Ő azt mondta, hogy ha beadjuk az infuenza elleni oltást, akkor egy hányós-hasmenéses vírus mellett jól fog jönni, hogy még egy influenzát is nem nyel be."
Hát ez bármiről elmondható, a legyengült immunrendszer benyelhet bármit, ha már elkapott egy durvább alapbetegséget. Jó hely erre pl. a kórház, ahová a tök különböző bajú gyerekeket egy kórterembe teszik be. Ha antibión vannak, akkor van esélyük kikúrálódni. Ádi decemberben nem kapott ab-t, mert virálisnak ítélték a hányós fertőzését, csak infúzión volt. Szerencsére a többi gyerek teljesen gyógyult volt, épp elmenőben, az újonnan jöttnek még nem tudták szegénynek a baját (ő egy tolószékes, madárcsontú kis intézetis fiú volt :cry:), azon izgultam, nehogy valami durva legyen és Ádi is összeszedje.
Nem vagyok oltásellenes, nem kötelezőket is kapott (prevenar, vmelyik meningococcuscsoport elleni, kullancs elleniből egyet), de influenzaoltást nem és nem is fog kapni.
irina

Piroska, folyt.: teljesen látható volt, milyen kitartóan és sokat tanultál, úgyhogy megértelek, sokszor a jegyek nem tükrözik sem a felkészülés minőségét, sem a mennyiségét. Úgyhogy a Te anatómiajegyed ér annyit, mint mások ötöse.
Oviügyben passzolok. Nem hangzik könnyűnek, hacsak nincs kapcsolatod, mert felénk eleve körzeti oviba bejutni is már valami isteni csoda volt, legalábbis a vezető úgy adta elő.
irina

már félre ne érts, nem Téged demagógoztalak le, hanem kicsit unom, hogy mennyire nyomják az orvosok ezt az influenzaoltás dolgot (idén is).
irina

Ideértem, csak most aludt el Rugó :x :x :x

Piroska, ez facebook csoport jól hangzik.
Hát, akár a babaneten is beírhatsz más topikokba :wink:

Maggie, szia :D
Jó napod volt?
Gyerekek milyenek voltak?
Éljen a gyógyuló Bercó.

Oltás - mi csak a pneumot adattuk be pluszban. Igazából szokott lázas megbetegedése lenni Rugónak télen, de halvány lila gőzöm sincs, hogy az influenza-e vagy nem. Szerintem nem, mert két-három nap alatt lemegy a láza, aztán kész... Így aztán orvoshoz sem jut el vele általában. Inkább olyan mandula- meg hasonló izének tűnik a dolog.
Mondjuk egy kullancs elleni ránk férne, mert otthon tele van az erdő.
Volt már Lyme-kóros anya is, meg a nagyobbik bátyámat is csípte meg fertőzött, de kaptak valami kúrát, és állítólag rendben van a dolog. De lehet, az nem ártana :roll:

Minimális munka, aztán alvás :arrow:

Kép
vindolanda

haho
tenyleg jo volna egy tali...irina mindenkep jonnod kell, mar nagyon varom. :-)

oltas: rota prevenar, meningoco...... ez volt emmanal de dalma is ezeket fogha. influenzat nem.

koppkopp "nem"gyogyult meg mindenki. :-)
remelem tart egy darabig. bar emma kis baratai nem mentek ma, kohognek.:-(

ja szombat este anyosnal aludt emma, ott volt a parja unokaja is. fel evvel fiatalabb. neki ma reggel laza es piros pottyei lettek. remelem nem baranyhimlo. :-( remelem nem kapjjk el.

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk, reméljük, nem himlő...
Bár most mintha lenne járvány itt-ott, de még sok dologtól lehet valaki kiütéses.

Rugónak is folyt egy kicsit ma az orra, úgy láttam :roll:
Az óvodában is csak lézengenek, sok a beteg.

Kép
vindolanda

Hahó!

Kaqk, azért tudd meg, mi volt az... Mert, ha bárányhimlő, akkor kellene rá készülni léleken, hogy el fogják kapni... Meg lehet, hogy praktikus lenne nem menni oviba a lappangási idő alatt...

Megyekaludni. :)

Piroska, szuper ötlet!! :) Írtam privit. :)

Influ oltást az én gyerekeim sem kaptak, mert onnantól már gyakolatilag életük végéig oltathatnák magukat... :S De a felnőttek oltatják magukat, hogy legalább ennyivel csökkentsük a rizikóját annak, h ők megbetegszenek... :)

JÓ ÉJT!!!

Kép
Kép
Kép
zdori

Dóri
igen, ő is azt mondta, hogy legalább mi oltsuk magunkat, hogy ne vigyük haza. Nem tudom, én annyira nem vagyok oltáspárti. Mi megkaptuk a Meningococcust, Prevenart és bárányhimlőt. Mást nem is akarok nekik beadni.

Vindo
szoktam én néha máshová is beírni, de nem mindenhol rugalmasak az anyukák, úgyhogy nem próbálkozom. Meg nincs is rá időm. A face-es csoport csak azért van, hogy ezt a weboldalt kibeszéljük, meg látod, hiába írtam én itt pesti topicba, meg XVI kerületibe, itt semmi megmozdulás nem volt, ott meg két nap alatt 37 ember. Hát ez van, ezek szerint nem mindenki szeret fórumozni. Kár...

Irina
teljesen egyetértek veled és nem érzem, hogy ledemagógoztál, láttad, hogy én sem vagyok nagyon oltáspárti. Ő ezt vallja, valahol lehet, hogy van benne igazság, de nem tudom... Amikor volt ez a H1N1 járvány, akkor mondta, hogy milyen jó, mert akkor gyengébb a lefutása. Lehet, nem tudom. De én hallottam olyanokról, akik az oltástól betegedtek meg, lehet, hogy az is csak szóbeszéd. Mivel nem vagyok eléggé járatos a témában, nem mondhatom, hogy nincs igaza, de azt sem, hogy igaza van. Az én véleményemet mondhatom el, én nem adatom be. Ha a gyerek lebetegszik, kap mézes teát és mézes negro-t. Attól mindig rendbejön néhány nap alatt. Meg a C vitamintól. De kinek a pap, kinek a papné. :)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Jó reggelt! :)

A Péterfyben megnézték babócát, minden rendben. :)

Találkoztam a szülésznőmmel is, felkértem, itt is minden oké.

Háromgyermekes anyukák!
Igaz az, hogy a 3. gyerek nagyobb az előzőeknél? Nem akarok 4,5 kilónál nagyobb babát szülni. :shock:

Influenza elleni oltás: Én sem adattam be senkinek a családban.

Kép
Kép
Kép
gremese

Amúgy Zsozsikám jól van, vége az AB kúrának, a bal fülében még van tubus, két hét múlva kontroll.

Ébreszteni :arrow:

Kép
Kép
Kép
gremese

Jó reggelt.

Emese, nálunk a harmadik gyerek született a legnagyobb súllyal, azaz én :wink De azt nem tudom, hogy ez mennyire általános.

Piroska, értem. Ami beválik, azt kell használni.

Dóri, pihenéssel hogy állsz?

Nálunk semmi extra, Rugó orra folyik, de szépen elment az óvodába reggel. Készülnöm kell a holnapi tömbösítésre, meg haladok a jegyzeteléssel.
Itt leszek.
Reggel tök hideg volt.

Kép
vindolanda

Jó reggelt :)

Emese, hááát, nem tudom.

Zsófi 41. héten született, 3250 gramm.
Fruzsi 39. héten született, 3730 gramm.
Gábor 38. héten született, 3260 gramm. Ki tudja, ha a két kicsi móbenn marad a 41. hétig, mi lett volna :roll:

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Köszi lányok! Kíváncsi vagyok a többiekre is.

Zsozsi 36+5 napon született 3300 g-mal
Gegi 39+2 napon 4.510 g-mal

Kép
Kép
Kép
gremese

Emma 39 +1 - 2720g
Dalma 38 - 3000g

jövök majd még

KépKép
kaqk
Debrecen

Bárányhimlőre milyen bogyó hintőpor jó????

Sajna a hv-i kirándulásnak lett eredménye. a kis fiú bárányhimlős lett. Nincs sok esély hogy emma ne kapja el :-( vagy van vmi ami segíthet még????

remélem Dalmát az anyatej megvédi....++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ bár ... :? csak reménykedem, bár tudom nem sok az esély. :(

jövök még ha alszik picurka

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Kaqk nézd a jó oldalát, átesnek rajta. Van rá homeos izé is, majd megnézem.
Jó messzire mennétek :)
Penész ellen nagyon jó a páramentesítő készülék. Nálunk rengeteg vizet összeszed naponta és elkezdtek végre rendesen kiszáradni a falak.
Olcsóbb mint egy új albérlet.
Mi németből hozattuk. Szállítási költséggel együtt olcsóbbra jött ki a kettő mint magyarhonban az egy.

Irina csinikém csipkerózsika lesz :)
Már megvan a hercegnő ruha és a fejdísz hozzá. Még valami csini kis cipőcske kellene.....

Mesi mindkét babót túlhordtam.
Grétike 3810 g, 5 nap túlhordás.
Gergőke 4250 g, 12 nap túlhordás
hát a harmadikat nem szeretném majd túlhordani :roll: és én se szeretnék túl nagy babócát.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok :)
Mesi:
Míra (passz,de a végén aug 20-ra lettem kiírva a július 20ról ez egy érdekes történet :) :lol: :? ) 3950 gr
Bálint 40+2 4550 gr :)
nálunk bejött a dolog :)

Kaqk,B. 2* volt birkás :) egyszer mikor szopizott kb. 5-6 hónapos lehetett,majd vszínű tavaly nov. végefelé, de akkor semmi tünete nem volt,csak annyi h. pöttyös lett :) a tavalyi azért érdekes,mert a gasztrós dokink(akkor voltunk kontrollon) azt mondta h. az, a bőrgyógyász azt h. nem a,a gyerekorvosunk meg azt h. birkás :) egyik ismim fia is így járt,mint mi(a csaj doki) és mondta van ilyen :)

Influt én be nem adatom,látom Nagyin,h. ha beadatja folyamatosan beteg lesz... B. kapott prevenart pluszba akkor ingyenes volt és M. miatt ajánlotta a doki.
Viszont M. minden reggel puliszkát eszik és semmi baja :shock: :lol: állítólag abban is sok vitamin van(még nem néztem utána :)

farsang :) M. boszorka :) :) végre nem királylány :lol: :lol: B. cowboy vagy kalóz :) :) de lehet orrszarvú :) még nincs eldöntve :)

Alkottam új sapit :) már többen meg is jegyezték reggel,milyen jó és lehet rendelnek :) :)

:arrow:

KépKép
viranka

Köszi Móni :-) jó lesz!

Páramentesítő :-) jó ötlet. Honnan rendelted?
... vicces, a köhögésre párásítunk, majd összeszedjük a párát a páramentesítővel h ne penészedjünk.????????? :shock: :shock:

Persze túl lesznek rajta... :? de azért nem örülök.

KépKép
kaqk
Debrecen

Irina!
De jó, hogy újra itt! Hiányoztál ám!
Ádónak jobbulást!

Piroska!
Mi váltottunk tavaly ovit. Kb 2 hétig jártunk az egyikbe, ami túl messzinek bizonyult a gyakorlatban, és egy közelebbibe, igaz, hogy az más kerület már, de sikerült átmennünk. Beszéld meg a kinézett ovi vezetőjével, van-e hely és ha van, akkor szerintem nincs akadálya...

Kaqk!
Szerintem is örülj, hogy túl lesznek a báránykán. Igaz, hogy Dalmánál talán egy kicsit nehézkes lesz,..

Mesi!
Örülök, hogy minden rendben!
Hát, szép nagy babára számíthatsz! :)

Viranka!
Én is szeretném látni a sapit! Tedd fel légyszi!!!

Vindo!
Rugónak is jobbulást!

Zsuzsu lepke, Gergő darázs lesz, ragaszkodik hozzá, hogy nem méhecske...

Kép
gica1

Hahó! :)

Oltás: a felnőttek csak azért oltatják magukat, mert mi annyi családdal találkozunk, hogy az már tényleg sok... Férjem tanít+dolgozik (tanít ált.suliban), anyum, apum tanít gimiben, én meg suliba járok, s hamarosan kórházban gyakorlatozom... Szóval ennyit megérdemelnek, hogy megősszák, nekünk meg az a kis szúrás... :)

Nekem Samu 38+6: 3500 g
Dani 35+3: 2500 g
Beni 40+1: 3400 g.

Szóval sztem a végére vagy Samu v Dani lett vna a legnagyobb... :) Talán pont Samu. :)

Pussz.

Kép
Kép
Kép
zdori

Kaqk
a mi védőnőnk a szódabikarbónát ajánlotta. Bele kell tenni vízbe és azzal lemosni naponta többször. Akkor nem fog viszketni. Akinek eddig mondtam és kipróbálta, mindenkinek bejött.

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Halihó!
Kaqk, nagyon sajnálom a bárányhimlős dolgot, ha netán elkaptátok, azt kívánom, gyorsan folyjon le a betegség.

Verus, milyen sapit készítettél?

Gica, szia, Te is hiányoztál nekem! :-)

Ádi náthája egész szuper, nekem most kezd beerősödni, de kibírható.

Vindo, Rugó hogy van a náthájával?

Ma rohangásztam, le kellett vadászni tanárokat, hogy beírják a jegyeimet. Közben volt többórányi lyuk, azalatt moziztam egyet. Hárman voltunk, bírom az ilyet, úgy ültem-röhögtem, ahogy csak akartam. :D
irina

hárman voltunk = mármint az egész moziteremben :shock:
irina

Na kész, tök ideges lettem. A Malév az összeomlás szélén van, a kormány már az utasok kártalanítására vonatkozó összegről adott ki rendelkezést.
Nekem meg 3,5 hét múlvára van Malév-jegyem Berlinbe egy konferenciára. Amire ha nem megyek el, sok pénzem bánja a repjegy árán túlmenően is (szállás, regisztrációs díj), az érzelmi és presztízsveszteségről nem is szólva. Most meg még nem tudom a jegyet visszaváltani (van még járat más társaságnál a nekem kellő napokra), mert ott még nem tart a dolog.
Nem tudom, mitévő legyek. Vegyek biztonságképpen jegyet egy másik aznapi járatra? Várjak még?
irina

Na vettem jegyet egy másik légitársasághoz. Már csak azt kell kinyomoznom, hogyan adnak róla számlát. :shock:
irina

Irina sajnalom. :-( natha :-(

koszi mindenkinek a birkas biztatast.

piroska koszi

nathasok?

jelmezek :-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Irina
juj, ezt most majdnem megjártad...

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Jó reggelt.

Kaqk, sajnálom a himlőt...

Irina, hát, az orra folyik, meg elég nyűgös volt tegnap. De sajna mindjárt keltenem kell.

Repülő :x

Ma munkanapom van, holnap meg hazautazunk, de azért benézek, ha tudok. Jók legyetek.

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Vindo, jobbulást Rugónak!
Ádi is elég nyűgös volt a náthája miatt hétvégén, de egyre jobb kedve lett. :-)

Köszi, lányok, az együttérzést. Az új jegyről nem tudok számlát kérni, ez gond, mert nem tudom visszaigényelni az árát, de már nem érdekel, a lényeg, hogy eljussak B-be. Tegnap este már kibosszankodtam magamat. (Azon röhögök, hogy ha nem olvasom el a Metropolt tegnap a suliba menet, nem is tudok az egészről és nagy boldogan várakozom. Néha van némi előnye is a hírolvasásnak, bár azért nem szokom rá továbbra sem.)

Ma itthon dolgozom, van mit csinálni bőven.
irina

Halihó!

Megint rohanás közben. Félévi értekezlet, szülői, állandóan mennünk kell valahová. A nagyokat osztjuk be, hogy ki vigyázzon Bercóra. Ma Dávid a soros. :lol: Szerencsére nem berzenkednek.

Bercó szerintem meggyógyult, egészen "könnyedén" viselte. Rugónak és Ádinak is gyors gyógyulást kívánunk! Irina, Neked is elkél akkor némi +++++.

Vindo, sok erőt kívánok Nektek a holnapi naphoz!

Viranka: 8) Megmutatod?

Farsang: Bercó kijelentette, hogy neki jó a tavalyi jelmeze. Szeretem, amikor ilyen költséghatékony. :lol:

Kaqk, sajnos szerintem is elkapják majd. :cry: De legalább túl lesznek rajta. Tizenpár nap múlva okosabbak leszünk.

Irina, de furcsa. Nálunk már nincs olyan klasszikus index. Elektronikus minden. Pedig én úgy szerettem/szeretem fogdosni őket. :oops:
Elvileg holnaptól lehet majd kurzusokra jelentkezni. Várom, hogy megküldjék a saját szakom órarendjét, de eddig még nem tették. :roll:

Hú, ez a Malév-mizéria. Még jó, hogy olvastál róla. Eléggé inkorrekt, hogy nem tájékoztatnak időben.

Emese, nem tudom. Nálunk, ha még érdekel: Dávid: 4450 g., Gergő a 37. héten: 3450 g., Bercó: 4070 g.
Örülök, hogy nyugodtabb vagy. Zsófinak meg millió pusszancs. Szegénykém, jó sokat kinlódik a fülecskéjével.
dmaggie

Szia, Maggie,
azt hittem, már be sem néz ma senki. :D

Hiába, ügyes fiaid vannak, jó, hogy vállalják Bercót.
Bercó meg csúcs, hogy jó a régi jelmeze.
Na, Ádi meg mi akar lenni jövőre: Tajtékzó Ökör mester a Kungfu Pandából. :lol:
De azért ez szerintem még változni fog nála. :-)

Jó ez a hagyományos index a hagyományos lelkünknek, ez biztos, de azért csak a macera van vele (felvenni, leadni, tanárokat hajkurászni, vigyázni rá stb.).
irina

Igen megmutatom :) majd :)
Tegnap R. későn jött,Én mentem ,magamról képet nem tudok csinálni :oops: ahhoz béndzsa vok :) már lánykám rendelt :) nehogy unjam magam :)
majdnem így néz ki :) csak egy kicsit változtattam rajta :)
http://www.barkafonal.hu/shop/blog/horgolosuli-lecke5/

Irina,mekkora szívás ez :( inkább ne olvass híreket. S ha megy a Malév akkor azzal mész? Az a jegyed is megvan?

Gica,darázs :lol: :lol: :lol: :lol: de aranyos :)

Vindo,jó utat vigyázzatok magatokra(részvétem :cry: )

KépKép
viranka

Verus, oké :-)
Csinos sapka, nagyon jó, de a kabát még jobb. :-)

Igen, most két jegyem van és valszeg egyet sem fizetnek ki nekem, úgyhogy sokat vesztek rajta. De legalább kijutok, mert ha nem jutnék, az háromszor ennyi veszteség lenne. De azt remélem, e pár hét alatt még kiderül ez-az, pl. hogy melyik jeggyel tudok menni, és a másikat megpróbálom eladni.
Malév nem megy szerintem mint Malév nagyon többet, mert a cégnek órái vannak hátra, nem tudnak üzemanyagot vásárolni stb., tele vannak velük a hírek. Már csak az a kérdés, hogy a név megmarad-e, megveszi valaki, vagy azt sem.
irina

a képek :) :) Kép Kép
na igen a kabát is nagyon klassz :)

KépKép
viranka

a vonat,amúgy nem jött szóba? az mindig megy :) vagyis még :lol:

KépKép
viranka

Verus, irtó csinos vagy! A sapi is szuper! ;-)

Vonattal lenne vagy 12 óra az út, brutális. Már Prága is iszonyú messze volt úgy. :?
irina

Na jó, van olyan járat, ami 9 óra alatt is odaér. :lol:
irina

Hahó! :)

Sapi klassz! :)

Beteg gyermekek, gyógyuljatok! :)

No, akkor én roppant újszerű gondolkozású vagyok, de annnnyira örültem, h idén már nincs hagyományos index ) ill. van, csak nekünk nem kell vele semmit sem csinálni, csak etiketteket ragasztgatnak bele a TO-n, majd a végén megkapjuk), mert annyival megkönnyebbült a feladat, hogy nem kell még pluszban a levelezőn sükséges bejárások mellett még az index miatt is külön rohangászni... :)

Vki, akinek előbb lesz/volt farsang, mint Samunak lesz/van, nem tudtok kölcsöadni jelmezt? Mert nekem erre idén semmi időm nem volt, most meg mindhárom gyerek beteg, azt hittem, most majd megcsinálom, de Beni nagyon nem jól van, szegényem ordibál egész nap, nem tudom egyedül hagyni...

Kép
Kép
Kép
zdori

Irina, ez a repülős ügy olyan szomorú... De azért örülök, hogy odajutsz. :)

Kép
Kép
Kép
zdori

Zdori, mi baja Beninek? Szegénykém, gyógyuljon gyorsan.
Az jutott eszembe, hogy talán levelezőn nincs indexszel rohangálás, nappalin még igen (én arra járok).
Jelmez: örömmel adnám kölcsön, de Ádi benne alszik, egyelőre elvehetetlen tőle. :?
irina

Csak bejelentkezem.
A mai napot túléltem, nyolc órát tanítottam, hangom semmi, fáradt vagyok.

Kösz, csajok.
Beszéltem az otthoniakkal, és lassan jobb már a hangulat otthon. Pl. nagymamám még sosem volt itt a házunkban, mert papa miatt nem tudott eljönni, és már arról ábrándozik, hogy a tavasszal ide jön hozzánk látogatóba.
Sokat pihennek, nagyon fáradtak.
Nagyon fel kell öltöznöm, a két harisnya, meg G. disznóölő pulóvere a kabát alatt a minimum.

Lányok, nálunk elektromos index van, de a hallgatók egy tanulmányi füzetet kaptak, azt maguknak vezetik, saját felelősségre (nem kötelező). Vizsga után beírathatják a jegyet, s ha a neptunban más van, azzal bizonyíthatják igazukat.

Betegeknek jobbulást.
Jövök holnap este.

Kép
vindolanda

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?