Sziasztok Lanyok
Regi topiklako vagyok, valoszinu azert meg egy paran elmlekeznek ram

Szerencsere mar nagyon sokan atkoltoztek a regiek kozul a masik topikba.
Elolvastam - jobban mondva atbongesztem - az irasokat, ennyit lehetetlen vegig olvasni

.
Eloszor is gratulalok minden zebratulajdonosnak, remelem egyre tobben lesznek!!
Egy par szot irnek magamrol, ha nem haragszotok. Mi mostmar tuljutottunk az 5 ev probalkozason. ket evvel ezelott kezdtunk bele a kivizsgalasokba, addig csak azert nem, mert tul sok minden valtozas volt az eletunkbe es szinte lehetetlen lett volna orvoshoz jarni. Azota azonban tuljutottam par honap verveteles kivizsgalason, HSG-n laparoszkopian hiszteroszkopiaval egyutt (endometrozisom van), valamint a mehembol eltavolitottak par kozepes meretu polipot. Erre ra fel evre volt 3 honap Serophen-es honap es 3 inszem rogton utanna. Szerencsemre az orvos tobbet nem probalkozott, igy ezutan kicsit le is alltunk. Mar tulvagyok sok-sok hullamvolgyon. DE higyjetek el, ez el fog mulni!!!!! Mivel az osszel tervbe vett lombik sajnos csuszni fog jopar honapot, (ferjem munkahelye sajnos eleg labilis es meg nincs masik)ezert ugy dontottunk, hogy addig sem adjuk fel. Ajanlottak egy nagyon jo akkupunkturas orvost, aki kifejezetten a meddoseggel foglalkozik. Nagyon sok mindent tanultam tole, hihetelen jo a csaj! Remelem eredmenye is lesz
Nina
Ket hete nekem is volt torokgyulladasom es kaptam ra egy nagyon jo kinai "orvossagot". Gan Mao Ling a neve es kifejezetten a megfazasra valo es a probalkozos honapkoban is nyugodtan be lehet szedni!!!

E melle ittam meg gyomber gyokerbol keszult teat csak ugy uresen es KET nap alatt minden tunetem elmulott.
Gyogyteat en ugy szoktam inni, hogy melle keszitek egy fel narancsot es miutan felhorpintettem, gyorsan bekapdosom a fincsi narancsot, az tuti elveszi a tea izet es meg C vitamin is. Soha nem gondoltam volna, hogy en ezeket valamikor is megiszom

Elmeletileg ezek a gyogyteak ugy jok, ha semmit nem raksz bele! En is eloszor mezzel probalkoztam, mert a keseru fold izt

nagyon nem szerettem, de ha elegge felmelegited, nem annyira rossz.
A hogorbehez szeretnek meg hozzaszolni, mert dokinenim alaposan kiokositott. A hogorben a 14 napot onnan kell szamolni, ahol a leeses utan a homerseklet eleri az elotte levo alaphot! Az en szvsz jo hogorbemet siman rossznak mondta, mert en a leesestol szamoltam a 14 napot, amikor is megjott, de erre azt mondta, hogy ez keves. A masik dolog pedig az, hogy a peteeres utani honek legalabb 5 tizeddel kellene magasabbnak lennie mint elotte. Az hogy mennyi az alapho az egyenenkent valtozo ugye

. Nalam sem volt meg soha 37 felett. A harmadik pedig, hogy a mensi elotti napon vagy az nap kell hirtelen leesnie a honek. Ha nem igy van, akkor valoszinu hormon problemak vannak. Sajnos nalam is elofordult, igy progeszteron kremet kaptam, meg egy homeopatias gyogykeszitmeny.
Szoval lanyok nem feladni es nem elkeseredni

Higyjetek el par honap meg nem a vilag. Minden alkalmat meg kell ragadni, de ha nem jott ossze, akkor tovabb kell lepni es ujra probalkozni amig nem sikerul.
Elnezest, hogy ilyen hosszura sikerul.
pusza:
Vica